Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 21η αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2017-18
Zoys
Το πρόγραμμα

Πέμπτη
Αναντολού Εφές-Βαλένθια 19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης 19:00
Ζαλγκίρις-Μακάμπι 20:00
Μπαρτσελόνα-Αρμάνι Μιλάνο 20:00
Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ 21:00

Παρασκευή
Χίμκι-Μάλαγα 19:00
Μπάμπεργκ-Παναθηναϊκός 21:00
Μπασκόνια-Ερυθρός Αστέρας 21:30
stefkorner
σε πρωτη φαση να πω ,μην και διανοηθει ο Ιτουδης να χαλαρωσει η Τσσκα απο τωρα και κανει κανα διπλο η Ρεαλ ! rolleyes.gif
yorgos
QUOTE(stefkorner @ Jan 30 2018, 20:37 ) *
σε πρωτη φαση να πω ,μην και διανοηθει ο Ιτουδης να χαλαρωσει η Τσσκα απο τωρα και κανει κανα διπλο η Ρεαλ ! rolleyes.gif

Αυτό το ματς από το1.53 πλέον δίνει 1.33 ο άσος και βλέπω στο φάντασι τον Ντόνσιτς αμφίβολο...
basket72
QUOTE (yorgos @ Feb 1 2018, 18:05 ) *
Αυτό το ματς από το1.53 πλέον δίνει 1.33 ο άσος και βλέπω στο φάντασι τον Ντόνσιτς αμφίβολο...


Εγώ το τίμησα απο χθες το διπλό της Ρεάλ με χάντικαπ, έχει γυρίσει και ο Ράντολφ, ο μικρός μάγος ανάρρωσε ενώ έχει πάρει μπροστά ο Ταβάρες που θα κρύψει το καλάθι στους κοντούς σέντερ των Ρώσων εκτός κι αν ο Ιτούδης ο γάτος τους δασκαλέψει να τον παίξουν με drive μπας και τον φορτώσουν με φάουλ.
ag97
Tι λεγατε παιδια;33-11 1ο δεκαλεπτο rolleyes.gif rolleyes.gif
pan24
Ο μικρος προσπαθει να το γυρισει.Για να δουμε
T.W.Is.M.
QUOTE(pan24 @ Feb 1 2018, 20:11 ) *
Ο μικρος προσπαθει να το γυρισει.Για να δουμε


Προσπαθει, αλλα παραειναι μεγαλη η διαφορα για να γυρισει εναντιον της ΤΣΣΚΑ.
yorgos
Στο τσακ, στο -5,5 το είχα, ουφ.

Ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά, αλλά η Μπαρτσελόνα θα μας βγάλει την ψυχή.
benchwarmer
Η Ζαλγκίρις επιμένει να παίζει καλό μπάσκετ και να παίρνει και τα αποτελέσματα. Και έχει ζεσταθεί και ο κόσμος φυσιολογικά, 15000 σήμερα στο γήπεδο.
Αντίθετα στην Βαρκελώνη διανύουμε μέρες μεγάλης παρατεταμένης παρακμής, μόλις 4000 στις κερκίδες και ήττα εντός έδρας από την Αρμάνι...

Αν πάντως διατηρηθεί το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ, η πρώτη θέση κλειδώνει μάλλον οριστικά, με την ΤΣΣΚΑ να παίρνει διαφορά 3 νικών απο τους υπόλοιπους.
T.W.Is.M.
QUOTE(benchwarmer @ Feb 1 2018, 21:59 ) *
Αν πάντως διατηρηθεί το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ, η πρώτη θέση κλειδώνει μάλλον οριστικά, με την ΤΣΣΚΑ να παίρνει διαφορά 3 νικών απο τους υπόλοιπους.


Γι αυτο και ο Ολυμπιακος θα κερδισει στη Μοσχα μια βαθμολογικα αδιαφορη ΤΣΣΚΑ, που απηυδυσμενη απο τις ηττες στα φαιναλ φορ θα προτιμησει να χασει στην κανονικη περιοδο μπας και αλλαξει το γουρι στα φαιναλ φορ! smiley.gif
benchwarmer
Ρεκόρ(?) για την Κίμκι, με όλους της τους πόντους της 1ης περιόδου (όχι και πολλούς, 9) να τους πετυχαίνει ένας και μόνο παίχτης (μην ρωτήσετε ποιος).
T.W.Is.M.
Μετα απο τα αποτελεσματα αυτης της αγωνιστικης και ριχνοντας μια ματια στο προγραμμα Ολυμπιακου και Παναθηναικου και οχι μονο, θεωρω πως η πιθανοτητα για ντερμπι αιωνιων στους προημιτελικους ειναι σημαντικη.
Ο μεν Ολυμπιακος εχει 14 νικες και ενα προγραμμα ξεκαθαρο. 4 ματς εντος εδρας με ομαδες που εκτος απροοπτου δεν περνανε στα πλει οφ και 3 εκτος εδρας με ανταγωνιστες. 2 απ αυτα λογικα δεν κερδιζονται(Μοσχα, Μαδριτη) και το 3ο ειναι το ειδικων συνθηκων ντερμπι του ΟΑΚΑ. Επιπλεον εχει Ζαλγκιρις μεσα και Μαλαγα εξω. Λογικα δεν πεφτει κατω απο 19 νικες και δεν παει πανω απο 21(στο ακραιο σεναριο που χανει μονο απο Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ).
Ο δε Παναθηναικος εχει 13 νικες και πιο βατο εκτος εδρας προγραμμα, αλλα πιο πονηρο. Δυσκολα κερδιζει στη Μαδριτη, εχει ομως 2 πονηρα ματς με Χιμκι και Μακαμπι, που μπορει να κανει 2 νικες, αλλα και 2 ηττες εξισου ευκολα. Εντος εδρας δυσκολα θα κανει ηττα σε αλλο ματς πλην του ντερμπι, οποτε δυσκολα θα πεσει κατω απο τις 18, αλλα δυσκολα θα ανεβει και πανω απο τις 20.
Απ τις υπολοιπες ομαδες θα ξεκινησω με το οτι η Φενερμπαχτσε εχει 14 νικες και 2 παιχνιδια εκτος με ανταγωνιστες(Ρεαλ, Ζαλγκιρις) και επικινδυνο ματς εντος την ΤΣΣΚΑ, ενω παιζει και με τη Χιμκι και τον Αστερα εξω. Ελαχιστος αριθμος νικων ειναι οι 18 και μεγιστος μαλλον οι 21. Η δε Ρεαλ εχει το πιο περιεργο προγραμμα. Μπορει να παει τρενο μεχρι το τελος! Εχει βγαλει τα εκτος εδρας παιχνιδια με ολες τις ομαδες της 8αδας και με την Μπασκονια και το μονο παιχνιδι που δε θεωρειται φαβορι ειναι το ειδικων συνθηκων ντερμπι με την Μπαρτσελονα. Θα ελεγα πως δε θα κανει λιγοτερες απο 6 νικες και μπορει να παει ακομα και αηττητη ως το τελος. Λογικα δηλαδη δεν πεφτει κατω απο 19 και φτανει εως τις 22! Τελος η Ζαλγκιρις εχει το πιο δυσκολο προγραμμα απο οσους ειναι στις 13 νικες. Μπασκονια, Ρεαλ και Ολυμπιακο εκτος, Φενερμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ εντος, ενω και με τη Χιμκι στο Καουνας κατι μου λεει οτι δε θα περασει καθολου ευκολο βραδυ. Θα μπορουσε δηλαδη να μεινει κατω απο τις 18 νικες, ενδεχομενως και εκτος 6αδας, αν χασει απο τη Χιμκι την επομενη Παρασκευη, και θα μπορουσε να φτασει και στις 20 στην καλυτερη περιπτωση. Θεωρητικα στο παιχνιδι της 4αδας ειναι και η Χιμκι, αλλα πιστευω οτι δεν εχει τη σταθεροτητα για να βαλει απο κατω 3 ομαδες που ειναι τωρα ψηλοτερα.
Αν λοιπον υποθεσουμε οτι η Ζαλγκιρις δυσκολα θα γινει απειλητικη για τις 2 ελληνικες, μενουν η Φενερμπαχτσε και η Ρεαλ. Η Ρεαλ με το προγραμμα που εχει και εχοντας και τις 2 ισοβαθμιες μπορει να περασει και Ολυμπιακο και ΠΑΟ. Ο πιο ασφαλης τροπος για να αποφυγουμε τον εμφυλιο ειναι να ισοβαθμησει ο Ολυμπιακος με τη Φενερμπαχτσε, ωστε να μετρησουν οι 2 νικες του εναντιον της. Ετσι, ακομα και σε τριπλη ισοβαθμια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-Φενερμπαχτσε ο νικητης του ντερμπι του ΟΑΚΑ θα ειναι απο πανω.
Αν η Φενερμπαχτσε δεν ξεπερασει τις 20 νικες, αρκει κι ο Ολυμπιακος να κανει 20, πραγμα που γινεται με 5 νικες εντος και νικη στη Μαλαγα. Αν ομως οι Τουρκοι ξεπερασουν τις 20, χρειαζεται ειτε ο Ολυμπιακος να κανει 21, αρα διπλο στο ΟΑΚΑ ειτε ο Παναθηναικος να μην κανει ηττα απο δω και περα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.