Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ατλαντα-Μιλγουοκι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Air and King
hawks1-sm.gif(3) vs bucks1-sm.gif(6)

Σχολια για την σειρα.
duncan21
Eιναι λιγο δυσκολα τα πραγματα για τους Μπακς χωρις τον Βogut.Εδινε λυσεις και στην αμυνα και στην επιθεση.Δεν εχει καθολου low post παιχνιδι το Μιλγουοκι χωρις Bogut και λογικα εκει θα χτυπησουν οι Χοκς(αν και οι Horford,Smith δεν παιζουν τοσο πολυ με πλατη στο καλαθι ωστοσο εχουν την ποιοτητα να φθειρουν τους αντιπαλους ψηλους).Δυσκολα θα κινδυνευσουν οι Χοκς.

Προβλεψη:4-1 υπερ τον Χοκς
T.W.Is.M.
Απορω πραγματικα με την πορεια του Μιλγουοκι. Παιζουν σχεδον ολη τη σεζον χωρις το Ρεντ, τωρα εμειναν και χωρις Μπογκατ κι ομως βρισκονται ανετα στα πλει οφ. Δεν πιστευω οτι το υλικο τους χωρις το Ρεντ ειναι καλυτερο απο αυτο του Τοροντο. Εχουν ομως καλο προπονητη(και το ξερουμε κι εμεις στην Ελλαδα αυτο) και ειναι αξιοι θαυμασμου για τη φετινη σεζον. Βεβαια με την Ατλαντα δεν τα βλεπω ευκολα τα πραγματα, το αντιθετο μαλιστα. Περιμενω οτι ο Τζενινγκς θα κανει πολυ καλη σειρα, αλλα μονος του δεν ειναι αρκετος απεναντι σε μια ομαδα που καθε βραδυ μπορει να εμφανισει εναν αλλο πρωταγωνιστη. Ποτε τον Τζονσον, ποτε το Σμιθ, ποτε το Χορφορντ, ποτε τον Κροφορντ, ποτε τον Μπιμπι.
Προβλεψη: 4-1 Ατλαντα.
GK_23
Το "κλειδί" ουσιαστικά για την πολύ καλή πορεία του Μιλγουόκι από το Φεβρουάριο και μετά είναι ο Σάλμονς. Αυτός άλλαξε την εικόνα της ομάδας ριζικά από τη στιγμή που ήρθε με ανταλλαγή. Οι Μπακς είναι μια ομάδα που στηρίζεται κυρίως στην άμυνά της και επιθετικά περιμένει πολλά από τα σουτ του Σάλμονς και του Ντελφίνο και από το inside παιχνίδι του Μπόγκουτ. Από τη στιγμή που ο Αυστραλός λείπει δε νομίζω ότι αρκούν οι άλλοι δύο για να μπορέσουν να περάσουν την Ατλάντα. Δεν πιστεύω ότι θα εξαρτηθεί από την απόδοση του Τζένινγκς η σειρά καθώς ο Μπράντον από τη στιγμή που ήρθε ο Σάλμονς και μετά, δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και για αυτό έχουν "πέσει" και τα στατιστικά του. Για να καταφέρει να είναι ανταγωνιστικό το Μιλγουόκι θα πρέπει ο 6ος παίκτης της ομάδας ο Ιλιασόβα να σταθεροποιήσει την απόδοσή του αφού είναι "μια του ύψους και μια του βάθους". Αν έπαιζε ο Μπόγκουτ ίσως οι Μπακς να μπορούσαν να πάνε τη σειρά σε 7 ματς. Τώρα, το πιο πιθανό είναι το 4-1 υπέρ των Χοκς νομίζω...
benchwarmer
Το Μιλγουοκι δεν το εχω δει καθολου. Με βαση το ροστερ του, απορω πως εφτασε μεχρι εδω. Εδω ομως ειναι τα δυσκολα. Χωρις και τον Μπογκουτ μαλιστα δεν ξερω τι τυχη να του δωσω..

4-0 Ατλαντα, φετος μπορει να ειναι και η χρονια τους.
nikolas12
Χωρις τον Μπογκουτ θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για το Μιλγουοκι.Εκαναν καλη χρονια αλλα νομιζω πως η Ατλαντα θα τους καθαρισει ευκολα με 4-1.
Johnaros
Καταρχάς, πως στο διάολο έφτασαν και έμειναν οι Μπακς σε αυτή τη θέση είναι unfuckinbelievable...
Ο Σάλμονς είναι ο αδιαμφισβήτος πρωταγωνιστής, από τη στιγμή που πήγε στην ομάδα...Ωστόσο είναι ο Σάλμονς, του λείπει το ειδικό βάρος. Απορώ πως θα εμφανιστεί στη σειρά. Και δεν είναι και μικρός, είναι πατημένος τριαντάρης.
Ο Τζένινγκς δείχνει ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα, αλλά είναι ή του ύψους ή του βάθους, και νομίζω ότι ακόμα ψάχνει να βρει το παιχνίδι του. Μπορεί σήμερα να βάλει 30 πόντους με 0 ασίστ, και αύριο 5 πόντους και 10 ασίστ.
Ο Ντελφίνο θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Ουίλιαμς, αλλά και ο Μπα α Μουυτέ (ή όπως διάολο λέγεται) είναι καλός αμυντικός και θα έχει ενδιαφέρον το μαρκάρισμα του στον Σμιθ.
Στο 5 υπάρχει τεράστιο πρόβλημα χωρίς τον Μπόγκουτ, με το λείψανο του Κερτ Τόμας, και τον Γκάτζουριτς ( icon_drunk.gif ).
Θα χρειαστεί σκορ από τον πάγκο οπωσδήποτε (Ιλιάσοβαwink.gif.

Η Ατλάντα από την άλλη έχει πάρα πολύ στρωμένη ομάδα, και με συνέχεια (αν και της λείπει ο Τσίλντρες tongue.gif )
Αν ο Χόρφορντ ήταν καθαρό 5άρι, θα μπορούσε να πάει για sweep η σειρά.
Βαρόμετρο φυσικά πέρα από τον Τζόνσον (ο οποίος παίζει και για συμβόλαιο), και ο 2ος σκόρερ και 6ος παίκτης, ο Κρόφορντ.
Μένει να δούμε αν θα ανεβάσει στροφές ο Μπίμπι, που δεν έχει παίξει καλά, και είναι παίκτης Play-off. Απο αυτό μάλλον θα κριθεί πόσο μακριά θα φτάσουν στα πλέι - οφ.


Παίκτης-κλειδί: Σάλμονς-Τζόνσον
Πρόβλεψη: 4-1 Ατλάντα
ZiggyStardust
Παιδιά τι κάνει ο Jennings; Θα χαζέψουμε τελείως
ZiggyStardust
Εκπληκτικό παιχνίδι χτες στην Ατλάντα. Τρομερός ο Jennings που στο τεταρτο δεκάλεπτο κλαταρε κι έκατσε στον πάγκο. Όταν ξαναμπήκε είχε χάσει το ρυθμό του. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σκοτ Σκαιλς που πάλεψε το παιχνίδι χωρίς Bogut και το γύρισε από τους -24 στους -7 (αν έμπαινε και το τρίποντο του Ιλιασόβα στην επίθεση εκείνη θα είχαμε θρίλερ) Γενικά οι Bucks είναι σκυλιά του πολέμου σε άμυνα και επίθεση. Όσο για τους Χοκς τα χουμε ξαναπεί. Δεμένη και αθλητική ομάδα αλλά πέραν του Jamal και λίγο του Zaza που χθες ήταν ουσιαστικός δεν υπάρχει παίχτης που θα δώσει ανάσες. Και άντε τους Bucks του τραυματία Bogut ας πούμε ότι τους έχουν εύκολα δύσκολα. Μετα;

...αυτά τα οφ μπαλανς τελειώματα με το ένα χέρι του Jennings με τρέλαναν χθες. Θα απολαύσουμε πολλούς τοπ πλέυ μέικερς τα επόμενα χρόνια από τη γεννιά Πολ , Ντερόν μέχρι και τα θαυματουργά πιτσιρίκια του 2009
Johnaros
Γκρρρ.
Ούτε αυτό μπόρεσα να βρω κάπου να το δω.
Πρέπει να οργίασε ο Τζένινγκς από ότι διαβάζω, κάτι που μάλλον πρέπει να κάνει ελλείψει λύσεων.
Κατά τα λοιπά, καλό παιχνίδι ο Μπίμπι (από ότι μπορώ να καταλάβω από αυτά που διάβασα και από το statline) που λογικά θα ανέβει κι άλλο.
GK_23
QUOTE(ZiggyStardust @ Apr 18 2010, 12:17 ) *
Εκπληκτικό παιχνίδι χτες στην Ατλάντα. Τρομερός ο Jennings που στο τεταρτο δεκάλεπτο κλαταρε κι έκατσε στον πάγκο. Όταν ξαναμπήκε είχε χάσει το ρυθμό του. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σκοτ Σκαιλς που πάλεψε το παιχνίδι χωρίς Bogut και το γύρισε από τους -24 στους -7 (αν έμπαινε και το τρίποντο του Ιλιασόβα στην επίθεση εκείνη θα είχαμε θρίλερ) Γενικά οι Bucks είναι σκυλιά του πολέμου σε άμυνα και επίθεση.

Όντως είναι σκυλιά οι Μπακς, ειδικά στην άμυνα, αλλά η Ατλάντα έχει πολυφωνία σαν ομάδα και είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς. Χθες πήγαν να κάνουν επική ανατροπή και ο Σκάιλς παραλίγο να "γυρίσει" το ματς, παίζοντας με τον ...Ιλιασόβα σέντερ w00t.gif

Επιθετικά ήταν πολύ μόνος ο Τζένινγκς καθώς ο Ντελφίνο δεν βοήθησε καθόλου με το σουτ του ενώ και ο Σάλμονς είχε πολύ άσχημα ποσοστά. Χωρίς τον Μπόγκουτ, απειλή μέσα στη ρακέτα δεν υπάρχει για τους Μπακς και νομίζω ότι αν καταφέρουν να κερδίσουν κάποιο ματς στη σειρά, μόνο μέσω της άμυνά τους θα το κάνουν. Όταν όμως η επίθεση του αντιπάλου περνάει τους 100 πόντους, τότε σκούρα τα πράγματα...
koutsou10
κ εγω αυτο το παιχνιδι ειδα χτες...
καταρχην δεν νομιζω πως ο μπιμπι εχει κανει μετρια η κακη χρονια μεχρι τωρα γιατι πολυ απλα επαιζε γυρω στα 8 λεπτα πιο λιγο χρονο απο τον συνηθισμενο που επαιζε τοσα χρονια κ ειναι λογικο να ειναι λιγο πεσμενα τα στατιστικα του,ας πουμε οτι θυσιαστηκε για την ομαδα...

ας ερθουμε στο παιχνιδι τωρα...
στο 1 ημιχρονο η ατλαντα πηρε μεγαλη διαφορα λογω του οτι σκοραραν ολοι οι παιχτες της κ το μιλγουοκι ηταν αστοχο σε σχετικα καλες επιλογες.πολυ καλα ποσοστα για τα γερακια σε διποντα κ τριποντα.στο 2 ημιχρονο ομως ο τζενινγκς πηρε φωτια κ σε καποια σημεια εβαζε πολλους συνεχομενους ποντους,αφου σχεδον ολοι οι συμπαικτες του ηταν αστοχοι.την διαφορα την μοιωσαν τα ελαφια λογω της σκληρης αμυνας τους κ λογω των χαζων λαθων των γερακιων.τελος οι 11 ταπες εγιναν επειδη σε πολλες επιθεσεις το μιλγουοκι πηγαινε να εκτελεσει σουτ μετα τα 18 δευτερα της επιθεσης με αποτελεσμα να παιζουν 1 εναντιον 1 με τζαμπ σουτ στην ληξη κ με μις ματς(κ τις 5 ταπες του ο χορφορντ ετσι της εκανε)...

παντως διαβασαν σωστα οτι επρεπε να χτυπησουν στην ρακετα κ εκει που χρειαζοταν το κανανε τα γερακια...
για 1 παιχνιδι ηταν πολυ νευρικες κ οι 2 ομαδες κ ειδικα τα γερακια αφου ειναι κ το φαβορι.φανηκε ειδικα ο κροφορντ πολυ νευρικος στην αρχη αφου ειναι το 1 του παιχνιδι σε play-off σε 10 χρονια παρουσιας του μαλιστα!!!
Air Kef
Break για τους Μπακς, που με Ντελφίνο και Ιλιασόβα να κάνουν την ζημια στο τελευταίο δίλεπτο, κατάφεραν να κλέψουν την νίκη απο τους Χοκς που ούτε φέτος φαίνεται να μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω παρά το το πολύ καλό μπάσκετ που έπαιξαν στα 2 πρώτα παιχνίδια της σειράς.

Ο Τζένινγκς κάνει πολύ καλή σειρά με αρκετά καλούς αριθμούς, νομίζω δικαιώνει τις προσδοκίες που υπήρχαν γιαυτόν.

Δυστυχώς όμως, όποιος και να περάσει, μάλλον θα σκουπιστεί από το Ορλάντο, εκτός αν α) περάσει η Ατλάντα β)η Ατλάντα ανεβάσει πολύ την απόδοσή της.
Air and King
Eδω παει να γινει το απολυτο upset...
Η Ατλαντα ειναι κατωτερη των περιστασεων και σιγουρα η καρεκλα του Γουντσον τριζει..Το Μιλγουοκι δεν εχει σε καμια περιπτωση το ταλεντο που εχουν οι Χωκς σαν ομαδα και παρα την απουσια του Μπογκουτ εχουν κανει ενα μικρο θαυμα..

Πιστευω οτι η Ατλαντα μπορει ακομα και τωρα να παρει την σειρα καθως εχει πιο πολλες λυσεις αλλα σιγουρα δεν ξερω ποσοι περιμεναν οτι η σειρα υστερα απο 5 παιχνιδια θα ειναι στο 3-2 υπερ των Μπακς....Μαλλον 4-1 περιμεναμε ολοι....
GK_23
Ούτε και οι πλέον αισιόδοξοι φίλοι των Μπακς (ανάμεσα σε αυτούς και εγώ biggrin.gif ) δεν περίμεναν ότι το Μιλγουόκι θα φτάσει στο σημείο να παίζει την πρόκριση στο 6ο ματς μέσα στην έδρα του απέναντι στους Χοκς. Στα 2 προηγούμενα ματς στο Μιλγουόκι η επιθετική παραγωγικότητα των Μπακς χτύπησε "ταβάνι" με 107 και 111 πόντους αντίστοιχα. Αν ξαναπιάσουν τέτοια επιθετικά νούμερα οι Μπακς δύσκολα θα χάσουν αφού η άμυνά τους είναι σταθερά καλή και οι Χοκς δε θεωρώ ότι μπορούν να πιάσουν τέτοια νούμερα απέναντί τους. Σαφώς και υπολείπονται σε ταλέντο και λύσεις από τους Χοκς οι Μπακς, όμως είναι πιο οργανωμένη ομάδα. Παροξυσμός απόψε στο Μιλγουόκι, αναμένεται το κοινό να είναι πολύ παθιασμένο, στο σημαντικότερο ματς των Μπακς μετά τους ανατολικούς τελικούς με τους Σίξερς το 2001!
Air Kef
QUOTE
Παροξυσμός απόψε στο Μιλγουόκι, αναμένεται το κοινό να είναι πολύ παθιασμένο, στο σημαντικότερο ματς των Μπακς μετά τους ανατολικούς τελικούς με τους Σίξερς το 2001!


Πολύ λογικό, αν σκεφτείς ότι κανείς δν κατάλαβε πως η ομάδα κατάφερε να μπει 6η στα πλέι οφ και καταφέρνει να χτυπάει την πόρτα των ημιτελικων περιφέρειας, μακελειό πρεπει να γινει στο γήπεδο σήμερα.. Λέτε να δούμε και ταμπέλες "We believe"? χαχα
a bullet for your head
Τραγικοι οι Χωκς...
Νομιζω οτι εχουν παραπανω απ τα 8 λαθη που τους εχει καταγραψει η στατιστικη....& ενω εχουν βαλθει να σπασουν τα καλαθια με κακιστες,νευρικες & σπασμωδικες επιλογες..
Ο Γουντσον δεν διαχειριζεται καλα το παιχνιδι...& παιρνει βαθμο κατω απ τη βαση..
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ May 1 2010, 04:02 ) *
Τραγικοι οι Χωκς...
Νομιζω οτι εχουν παραπανω απ τα 8 λαθη που τους εχει καταγραψει η στατιστικη....& ενω εχουν βαλθει να σπασουν τα καλαθια με κακιστες,νευρικες & σπασμωδικες επιλογες..
Ο Γουντσον δεν διαχειριζεται καλα το παιχνιδι...& παιρνει βαθμο κατω απ τη βαση..

Οχι οτι οι Μπακς ειναι τιποτα καλυτεροι...Αλλα αυτοι εχουν παθος...Οι Χοκς δειχνουν ακεφοι,αρρωστοι...
Για τους Μπακς Σαλμονς-Τζενινκς εχουν 2/11 αλλα τους τραβαει ο Ντελφινο...
34-31 ημιχρονο και τα καλαθια μπαινουν με αιμα,αγωνια ως το τελος...
spursforthe5
δεν μ αρεσει καθολου το ματς.οι χοκς ουτε με αιτηση δν βαζουν καλαθι .αν ειναι δυνατον με τετοιους παικτες 31 ποντους.βλεπω μιλγουοκι να περναει...κριμα γτ μ αρεσε πολυ η ομαδα των γερακιων (σχεδον) καθ ολη τη διαρκεια της χρονιας .να δουμε το 2ημιχρονο...
Leon_cp3
Αυτοκτονούν οι Μπακς με 2 πόντους σε 8 λεπτά,ενώ από την άλλη είδαμε μέχρι και air ball από τον Τζόνσον σε σουτ μεσαίας απόστασης. blink.gif
spursforthe5
απιστευτο κατορθωμα απο τους μπακς. tongue.gif 27 2 σερι οι χοκς και λογικα το παιχνιδι παει σ αυτους
Leon_cp3
Το ματσάκι και πιθανότατα η πρόκριση χάθηκε απόψε στο 3ο δωδεκάλεπτο που οι Μπακς ήταν πραγματικά απελπιστικοί.Πάντως για την μέχρι τώρα πορεία τους τούς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ας μένει μία μικρή πικρία γιατί θα μπορούσαν να είχαν ολοκληρώσει την έκπληξη στο σημερινό ματς.Το να κάνουν 2ο break μου φαίνεται αυτή τη στιγμή σχεδόν ακατόρθωτο.
Όσο για τους Χοκς ας τους πει κάποιος ότι αν δε ξυπνήσουν δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στο Ορλάντο.
Air Kef
Νικη για τους Χοκς τελικά, και ολα θα κριθούν στο 7ο ματς στην Ατλάντα.
Νομίζω το 2ο ημίχρονο ήταν η πρώτη φορά που οι ομάδες έπαιξαν σύμφωνα με την απόδοσή του όλη την χρονιά και γιαυτό φάνηκε και η υπεροχή της Ατλάντα, που έπαιξε καταπληκτική άμυνα στο 3ο δωδεκάλεπτο, χάρη κυρίως στον πληθωρικό Σμιθ, ενώ στην τελευταία περίοδο ο Κρόφορντ κράτησε μονος του την Ατλάντα επιθετικά στα ξεσπάσματα των Μπακς.

Τους δίνω προβάδισμα για το 7ο ματς, εκτός απο το ότι γίνεται στην έδρα τους, έχουν περισσότερες λύσεις απο τους Μπακς, που φαίνονται πέραν απο τις κωλοτούμπες του Τζενινγκς, τα σουτ του Ντελφίνο, τις επινοήσεις τους Σαλμονς και τις αναλαμπές του Στακχάουζ να μην έχουν κανεναν άλλον τρόπο να σκοράρουν.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.