Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ Ευρωλίγκα 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
comrade
O Διαμαντιδης γιατι παιζει ακομα??

Edit: με ακουσε ο ζοτς biggrin.gif
priest
QUOTE(comrade @ Nov 11 2010, 23:15 ) *
O Διαμαντιδης γιατι παιζει ακομα??

Edit: με ακουσε ο ζοτς biggrin.gif

πεσ τπτ και για τον μαριτς μηπως και τον βαλει μεσα!
comrade
QUOTE(priest @ Nov 11 2010, 23:19 ) *
πεσ τπτ και για τον μαριτς μηπως και τον βαλει μεσα!


Βαλε και τον μαριτς ρε ζοτς!
priest
θελω και αλλα καρφωματα!!!
lakersdynasty
QUOTE(priest @ Nov 11 2010, 23:19 ) *
πεσ τπτ και για τον μαριτς μηπως και τον βαλει μεσα!


τελικα ειχε δικαιο ο vastravoud smile.gif
comrade
QUOTE(comrade @ Nov 11 2010, 23:21 ) *
Βαλε και τον μαριτς ρε ζοτς!



Αυτη τη φορα μ εγραψε..

ΥΓ: Trolling Mode biggrin.gif

priest
στατιστικα http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx?ig...ML84C45&z=1
vastravoud
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 11 2010, 23:27 ) *
τελικα ειχε δικαιο ο vastravoud smile.gif


Για ποιό πράμα ρε παιδιά;
t0ny3
Πολυ καλη εμφανιση απο την ομαδα.

Μπραβο στον Καλθη που εκανε ενα σοβαρο και ωριμο παιχνιδι, οπως και καλη ηταν η παρουσια του Περπερογλου.Απο τον Τεπιτς περιμενα περισσοτερα σημερα, αλλα δεν ηταν και κακος.

Ο Μαριτς δεν επαιξε πολυ μαλλον λογω του προηγουμενου τραυματισμου.Ο Μητσαρας γιατι επαιζε μεχρι και τελος ενω η διαφορα ηταν μεγαλη?Μπατιστ απο τα παλια με πολλα καρφωματα! Α ρε με εκανε να θυμηθω Σαρας σημερα, να ηταν λιγο να εμπαινε να τον απολαμβαναμε με τον Μιχαλακη.biggrin.gif

Η ΝΕΤ αλλαξε γνωμη και πλεον πηρε τα δικαιωματα μονο για τους αγωνες του ΠΑΟ στην Ευρωλιγκα? 69.gif

Γενικα καλα παει η ομαδα και φετος θα τα παμε καλα εχω προαισθημα.Θα παρουμε σιγουρα παιχτει μεσα στην χρονια απλα οπως παντα δεν θα του βγει του Ζελικο, εκτως κι αν παρει τον Σαρας. cool.gif
lefkadian
QUOTE(euroleague_addicted @ Nov 11 2010, 23:02 ) *
Κριμα για το μπασκετ αυτη η διαιτησια κατα των τουρκων 68.gif


Δεν νομιζω οτι επαιξε κανενα ρολο η διαιτησια σημερα. Αν και ο Ναχμπαρ επρεπε να ειχε χρεωθει και κανενα αντιαθλητικο.
t0ny3
Τα εχουν κανει λιγο σαλατα με τα αντιαθλητικα οι διαιτητες.Σημερα αυτο του Ναχμπαρ στον Τσαρτσαρη ηταν αντιαθλητικο, οπως ηταν και αποβολη του Μπατιστ στο προηγουμενο ματς!!
il postino
3 παικτες ανετοιμοι και 1 εξω , και ομως η ομαδα τα πηγε πολυ καλα.

η ομαδα βγαζει πολλη ενεργεια στο παιχνιδι της και σε αυτο συντελλει το οτι οποιος κουραστει υπαρχει αλλαγη. ολοι παιζουν και οσο περναει ο καιρος αυτο το στοιχειο θα εντεινεται. ακομα και ο δδ θα ριξει τους μεσους ορους στο χρονο συμμετοχης. σημερα χωρις νικολας και επαιξε 31 λεπτα! εκτος λοιπον απο την καλη αμυνα υπαρχει το πλουσιο βαθος που εχει η ομαδα και που αξιοποιειται ολο ενα και περισσοτερο.

η επιθεση θελει δουλεια αλλα και εκει βλεπουμε συνεχη κινηση, πολλες πασες , πολλα κοψιματα και πληρη αξιοποιηση της φροντ λαιν.

η ομαδα προχωραει καλα, οι παικτες προσαρμοζονται στο νεο υφος και ολα θα πανε καλα σε κανονικες συνθηκες.

υ.γ ο μαριτς, τολμω να πω, ειναι επιπεδου ρεμπρατσα και στοικο στην αμυνα αν συνεχισει ετσι.

lefkadian
QUOTE(priest @ Nov 11 2010, 23:25 ) *
θελω και αλλα καρφωματα!!!

Τους "ρημαξε" ο Μάϊκ wos_sport5.gif Ευτυχως που δεν μας ακουσε η Euroleague και δεν τον τιμωρησε με κανα χρονο αποκλεισμο smiley.gif
Παντως σημερα παιξαμε και φοβερη αμυνα! 40 ποντοι απο την Εφες σε 30 λεπτα!!! Γενικα γεματη εμφανιση bball.gif
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Nov 11 2010, 23:43 ) *
Για ποιό πράμα ρε παιδιά;


ωχ σορυ ο lovingBasketball το ειχε πει για τον Μαριτς. οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα γιαυτο δεν επαιξε πολυ.

παρεξηγηση icon_drunk.gif

QUOTE(t0ny3 @ Nov 11 2010, 23:45 ) *
Η ΝΕΤ αλλαξε γνωμη και πλεον πηρε τα δικαιωματα μονο για τους αγωνες του ΠΑΟ στην Ευρωλιγκα? 69.gif


οχι απλα μεχρι τωρα παιζουμε παντα Πεμπτη οταν μεταδιδει το 1 παιχνιδι της η ΝΕΤ. Αργοτερα θα δειξει και ΟΣΦΠ.

Περσι διαμαρτυρομασταν εμεις σε καποια φαση για το αντιθετο
LovingBasketball

Μπραβο! Πολυ καλη η ομαδα. Μεταμορφωσε το "ντερμπυ" σε περιπατο.

Για να δωσω τροφη στους γκρινιαρηδες, σημειωνω οτι το μονο αρνητικο σημειο, σε επιπεδο ατομικης αποδοσης, οσον αναφορα το ranking, ηταν ο Tepic με -1.

Ginobili
QUOTE(LovingBasketball @ Nov 11 2010, 22:08 ) *
Μπραβο! Πολυ καλη η ομαδα. Μεταμορφωσε το "ντερμπυ" σε περιπατο.

Για να δωσω τροφη στους γκρινιαρηδες, σημειωνω οτι το μονο αρνητικο σημειο, σε επιπεδο ατομικης αποδοσης, οσον αναφορα το ranking, ηταν ο Tepic με -1.

Και εκεί που έδειχνε να ξεκινάει εκπληκτικά το ματς...έχασε στην συνέχεια 2-3 λέι απ και μας ξενέρωσε.Πάντως αμυντικά δεν ήταν κακός σήμερα.
Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Καλάθη,χαίρομαι για το θράσος του,αλλά φοβάμαι ότι με μια πιο οργανωμένη άμυνα θα έχει προβλήματα,έβαλε 1 τρίποντο και ένα από μέση απόσταση,αλλά δυστυχώς δεν έχει αποδείξει ακόμα ότι έχει 2 περιφερειακά σουτ σίγουρα.
Ο Σάτο...καλός μόνο στην άμυνα,επιθετικά δεν μου άρεσε καθόλου.Και όσο τον βλέπω...τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι πρέπει να παίζει 2αρι περισσότερο για να έχει πλεονέκτημα με τα σωματικά του προσόντα.Κατά τα άλλα....ατσούμπαλος.
Γενικά πάντως,πολύ καλή η εμφάνιση.Μου άρεσαν πολύ οι Περπέρογλου-Τσαρτσαρής και Μάριτς.Πραγματικά αυτός ο Μάριτς...έτσι και παίξει κανά 30λεπτο,θα σπάσει τα κοντέρ.Σκεπάζει τα καλάθια.Αλλά τι να το κάνεις...ούτε 8' δεν έπαιξε καλά καλά,σε παιχνίδι 20-25 πόντων,και εγώ τουλάχιστον ΤΑΥΡΟ τον είδα,καθόλου επηρεασμένος από τον τραυματισμό.
A.CAB
Εξαιρετική εμφάνιση σήμερα. Πολύ πάθος και ενέργεια στην άμυνα όπου μόνο με αίμα τρώγαμε πόντους (εκτός από κάποια τρίποντα στο τέλος που χαλάρωσε λίγο η κατάσταση). Πολύ καλή δουλειά από όλους με τα ριμπάουντ μοιρασμένα σε όλους τους παίχτες. Επιθετικά θέλουμε ακόμα δουλειά αλλά και πάλι βγάλαμε φοβερές συνεργασίες και πήραμε σκορ από όλους όσους παίξανε (εξαίρεση ο Καραμολέγκος βέβαια). Η απώλεια του Νίκολας φάνηκε μόνο στα τρίποντα. Φοβερό κοουτσάρισμα από τον Ομπράντοβιτς.
Μεγάλη έκπληξη η ωριμότητα και το παθος του Καλάθη. Σε τρομερή κατάσταση σε επίθεση και άμυνα. Ειδικά όταν άνοιξε το παιχνίδι έκανε όργια.
Ο Περπέρογλου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και συνεχίζει.
Ο Διαμαντίδης σε μέτρια μέρα με πολλά λάθη αλλά ακόμα κι έτσι έκανε πολύ γεμάτο παιχνίδι δείχνοντας την ποιότητα και το βάρος του στη λειτουργία της ομάδος ακόμα και όταν είναι στις κακές του.
Ο Τέπιτς ήταν πολύ ουσιαστικός έστω κι αν δεν του βγήκαν κάποιες καλές προσπάθειες.
Ο Σάτο πάνω κάτω τα ίδια με το Διαμαντίδη. όταν δίνει τόση ενέργεια στην άμυνα και σκοράρει 11 πόντους σε μέτρια και άστοχη βραδιά τότε δείχνει πως αποτελεί βαρόμετρο φέτος για μας.
Ο Καιμακόγλου επίσης πολύ ουσιαστικός συνεχίζει να κερδιζει χρόνο και καθιέρωση. Και έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.
Φώτσης-Τσαρτσαρής πολύ καλοί κια μαχητικοί με σημαντική συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση.
Ο Μπατιστ σε μεγάλη βραδια με προσωπικό διαγωνισμο καρφωμάτων.
Ο Βουγιούκας ήταν καλός και με 2 φοβερές τάπες αλλά θέλει ακόμα δουλειά πάντως όπως έχει ειπωθει δεν αποτελεί τρύπα για την ομάδα η παρουσία του αν και 3ος ψηλός.
Ο Μάριτς ήταν και πάλι κυριολεκτικά βράχος στην άμυνα. Έπαιξε λίγο είτε λόγω του τραυματισμού είτε λόγω ότι έχει ρόλο ειδικών αποστολών. Δεν ξέρω και δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι ότι αποτελεί φόβητρο και κάενι πολύ αυθόρυβη δουλειά.
euroleague_addicted
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί έγραψα κάτι για τη διαιτησία που σε ορισμένους δεν άρεσε:

1 Κάθισα να δω αγώνα στην tv (με ελληνικό σχολιασμό) μετά από πολύ καιρό γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή με τα συγκεκριμένα ρόστερ και φόρμες των ομάδων περίμενα να δω ματσαρα. Εννοείται ότι ήθελα να κέρδίσει ο παο, όμως το ματς πριν αρχίσει ήταν μεγάλο ντέρμπι

2 Ο Παο ήταν όντως διαστημικός (πως να μην είναι όταν τραβανε όλοι οι παίχτες) όμως εξακολουθώ να πιστεύω πως το ματς αξιζε άλλης αντιμετώπισης από τη διαιτησία. Ήταν που ήταν σε άλλο κόσμο οι τούρκοι τους αποτελείωσαν και οι διαιτητές από νωρίς. Τα γρήγορα φάουλ ρομπερτς και βουισιτς τους εβγαλαν εκτος εξαρχής. Ειδικά ένα του βουισιτσ (νομιζω το 3ο) που παιζει το μπατιστ απο μπροστα, (δεν τον κραταει - έχει τα χέρια απλωμενα προς τα πίσω αλλα δεν τον πιανει) και σπρώχνονται και οι δυο, όταν το σφύριξε έκλεισα την tv. Ψηλοί νωρίς με φάουλ και μένει η εφες να ψάχνει λύση από την περιφέρεια, η οποία ήταν μεν τραγική αλλά δεν τους άφησαν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να κάνουν παιχνίδι. Όλες οι άμυνες του παο ήταν με χέρια και επαφές. Ξύλο απίστευτο. Σε κάθε διείσδυση πεφτανε κορμια. Σφυριγματα τίποτα. Στην άλλη άκρη του παρκε το αντίθετο. Υπάρχουν διαιτησίες που γενικά αφήνουν το παιχνίδι να γίνει λίγο πιο σκληρό όμως αυτό πρέπει να συμβάινει και στις δυο ομάδες. Ισως με μια μικρή εύννοια για το γηπεδούχο (η οποία κακώς έχει θεωρηθεί πλέον τόσο αυτονόητη) αλλά όχι αυτό που είδα. Εκεί αναφέρεται και το σχόλιό μου για τη διαιτησία. Δε λέω ότι ήταν αυτή που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά δεν ήταν και αυτή που αρμοζε σε τέτοιο παιχνίδι που από παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου (κατά τη γνώμη μου) το μεταμόρφωσε σε παο -ικαρος.

3 Όπως ανέφερα και παραπάνω το παιχνίδι το παράτησα στο πρώτο ημίχρονο οπότε δεν ξέρω τι έγινε στο δεύτερο, ήμουν σίγουρος όμως για την κατάληξη.

4 Τελος θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έγραψα για να μειωσω την νίκη του παο, ούτε για να πικαρω του φίλους του παο. Έγραψα αυτό που είδα και που μου κόστισε ένα χαμένο βράδυ, αφού τέτοια παιχνίδια τα παρακολουθείς μόνο αν είσαι φίλος της ομάδας που κερδίζει. Ίσως με πείραξε που αρνήθηκα την πρόσκληση για ποτό για να καταλήξω να βλέπω τον μποτρίνη!!! smiley.gif
str
QUOTE(Ginobili @ Nov 12 2010, 01:14 ) *
Ο Σάτο...καλός μόνο στην άμυνα,επιθετικά δεν μου άρεσε καθόλου.Και όσο τον βλέπω...τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι πρέπει να παίζει 2αρι περισσότερο για να έχει πλεονέκτημα με τα σωματικά του προσόντα.Κατά τα άλλα....ατσούμπαλος.
Πραγματικά αυτός ο Μάριτς...έτσι και παίξει κανά 30λεπτο,θα σπάσει τα κοντέρ.Σκεπάζει τα καλάθια.Αλλά τι να το κάνεις...ούτε 8' δεν έπαιξε καλά καλά,σε παιχνίδι 20-25 πόντων,και εγώ τουλάχιστον ΤΑΥΡΟ τον είδα,καθόλου επηρεασμένος από τον τραυματισμό.


αν υποψιαστω οτι γκρινιαζεις.... shot.gif
αποτασεσαι τη κριτικη?απεταξαμην.. smiley.gif

υσ. πραγματι αυτος ο σατο οταν τελειωνει τις φασεις και οπως σκαει την μπαλλα μερικες φορες θυμιζει λες και απο τα πολλα βαρη εχασε την πλαστικοτητα στις κινησεις και απο το πολυ τουμπανιασμα δεν μπορει να τεντωσουν τα χερια του blink.gif

αν εμεις οι γκρινιαρηδες περιμεναμε τροφη για γκρινια απο τον τεπιτς...θα ημασταν ολοι παχυσαρκοι!!!!!!
roben

Ο Παναθηναικός χθες έκανε όντως ένα αρκετά καλό παιχνίδι απλοποιώντας ένα ματς που πριν την έναρξή του φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολο,τόσο λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που ταλαιπώρησαν την ομάδα όλη την εβδομάδα και την απουσία του Ντρου Νίκολας όσο και εξαιτίας της άσχημης εμφάνισης που είχε προηγηθεί στη Λιουμπλιάνα! Ωστόσο νομίζω ότι η χθεσινή απόδοση και νίκη δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί διότι η Εφές απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί ομάδα... Μάλλον με σκορποχώρι έμοιαζε,έπαιξε ανοργάνωτο μπάσκετ,οι παίκτες της είχαν σχεδόν μηδενική συγκέντρωση και από ένα σημείο και μετά,όταν ο Μπατίστ ξεκίνησε το σερί καρφωμάτων,φάνηκε να παρατούν ουσιαστικά την όποια προσπάθεια,όντας απογοητευμένοι... Ο Περάσοβιτς,τον οποίο θεωρώ ελπιδοφόρο προπονητή,έχει πολύ δουλειά μπροστά του ώστε να αλλάξει τη νοοτροπία του μπάσκετ αλάνας που έπαιζε η τουρκική ομάδα τα τελευταία χρόνια...

Το σημαντικότερο που νομίζω ότι αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ήταν η πρώτη φορά φέτος που ενώ η ομάδα δεν τράβαγε με τον Διαμαντίδη μέσα,ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της όταν τον αντικατέστησε ο Καλάθης! Ο Νικ ξεδίπλωσε απλόχερα τα προσόντα του,δηλαδή την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και την αντίληψη του χώρου και των καταστάσεων σε ανοικτό γήπεδο! Και στο σετ παιχνίδι όμως ήταν αξιόπιστος διαβάζοντας σωστά τις φάσεις και αξιοποιώντας τους συμπαίκτες του,ενώ όποτε του δώθηκε η ευκαιρία δεν δίστασε και να εκτελέσει,με επιτυχία τις περισσότερες φορές! Ο Τέπιτς με κεκτημένη ταχύτητα από την καλή εμφάνιση με το Περιστέρι μπήκε με αυτοπεποίθηση,πέτυχε ένα καλάθι,έδωσε μια έξυπνη ασίστ στο κόψιμο και κάρφωμα του Φώτση αλλά στη συνέχεια έκανε κάποια αμυντικά λάθη και γενικώς επέστρεψε στη μετριότητα... Ήταν πάντως λίγο πιό ενεργητικός απ'ότι τον έχουμε συνηθίσει... Ίσως του ταιριάζει καλύτερα να ξεκινάει βασικός και αυτό ο Ομπράντοβιτς πιστεύω ότι πρέπει να το σκεφτεί λίγο...

Ο Διαμαντίδης ήταν νευρικός με βιαστικές επιλογές και φαίνεται ότι όλη αυτή η φιλολογία που έχει ξεσπάσει περί μοναχικότητάς του στα γκαρντ και ανάγκης να ''τρέχει'' για όλους τον έχει επηρρεάσει...Είναι ηγέτης χάρη στην ποιοτητά του και στην ουσία που έχει το παιχνίδι του,δεν χρειάζεται ούτε να κυνηγάει το ηγετιλίκι,ούτε να προσπαθεί να φαίνεται,δεν του πάει...Πρέπει να χαλαρώσει,να πάρει τους ρόλους του στο παιχνίδι και να εμπιστευτεί περισσότερο τους συμπαίκτες του...Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα βιαστικό αψυχολόγητο τρίποντο ο Ζοτς τον έπιασε και του ζήτησε να ηρεμήσει...

Ο Μάριτς έδειξε και χθες στο μικρό χρονικό διάστημα που χρησιμοποιήθηκε (προφανώς ο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε από την στιγμή που το αποτέλεσμα είχε κριθεί να ρισκάρει κάποια υποτροπή) ότι είναι σπουδαίος ριμπάουντερ και καλός αμυντικός! Μπορεί να μην έχει την έφεση που είχε ο Πέκοβιτς στο σκοράρισμα,υπερτερεί όμως του σέντερ πλέον τής Μινεσότα σε άλλους τομείς... Ο Περπέρογλου ποιοτικός και σοβαρός όπως συνήθως,Τσαρτσαρής,Φώτσης και Καιμακόγλου μοιράστηκαν το 4 δίνοντας ανάσες ο ένας στον άλλο,ο Μπατίστ έκανε αρκετές φάσεις για το top10 της αγωνιστικής,ο Σάτο έδειξε για ακόμα ένα ματς τα προτερήματά του (ενέργεια,άμυνα,ριμπάουντ,τοποθετήσεις) αλλά και τις αδυναμίες του (τεχνική κατάρτιση,τρίπλα,πάσα,δημιουργία) αλλά προσωπικά δεν με χαλάει,έτσι τον περίμενα,για μενα σημασία έχει να δώσει στο 100% αυτά στα οποία είναι καλός και να βελτιώσει μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες τα μειονεκτήματά του...Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι 3-4 φορές που του δώθηκε χθες διάδρομος στη ρακέτα,τον είδε,μπήκε και προσπάθησε να τελειώσει τη φάση με λέι απ. Ο Βουγιούκας πρόσφερε 2 τάπες που ξεσήκωσαν τον κόσμο,πήρε τα κλασικά ποσταρίσματά του στην επίθεση,ok,ούτε κρύο,ούτε ζέστη,μπήκε και σε ένα σημείο που το ματς είχε κριθεί,έκανε πάντως αυτά που έπρεπε να κάνει...Είναι φανερό ωστόσο ότι έχει αργή σκέψη και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί ποτέ να φτιάξει...

Περιμένω μεγάλο παιχνίδι στο Μιλάνο...
str
του Τασου μαγουλα στο contra.gr

Ο Νικ Καλάθης θύμισε... Άιβερον και ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την Εφές Πίλσεν στο ΟΑΚΑ. Ο Τάσος Μαγουλάς γράφει για τον ομογενή γκαρντ και την εμμονή - ειρωνεία του Ομπράντοβιτς για τον "Answer" της Μπεσίκτας.



Τεράστια η έκπληξη του κόσμου για την εμφάνιση του Νίκου (διότι ως γνωστόν Νικ είναι μόνο ένας) Καλάθη. Η ηγετική του παρουσία, ο τρόπος με τον οποίο πήρε τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον οδήγησε στην καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, αποτέλεσε ουσιαστικά την ανανέωση των συστάσεων με τον ομογενή πλέι μέικερ.

Στην ερώτηση αν είναι τόσο καλός ο Καλάθης, η απάντησή ήταν πάντα "ναι". Παιδί με τεράστιο ταλέντο, τον γνωρίσαμε να ηγείται ενός σημαντικού κολεγιακού προγράμματος. Ωστόσο η ρούκι χρονιά του στον Παναθηναϊκό κατέδειξε την αδυναμία του, αφού ο 22χρονος δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο ως αναπληρωματικός.

Στην Αμερική υπάρχει ο περίφημος "τοίχος των ρούκις" για να περιγραφεί η πρώτη χρονιά. Στην Ελλάδα, ο τοίχος είχε τρία ονόματα: Διαμαντίδης, Γιασικεβίτσιους, Σπανούλης. Δεν ήταν δυνατόν να παίξει πέρυσι ο Καλάθης.

Φέτος ο Παναθηναϊκός πολύ σωστά αποφάσισε να επενδύσει πάνω του. Ακόμα και ο Ομπράντοβιτς δείχνει να βάζει νερό στο κρασί του, αντιλαμβανόμενος ότι από τον πιτσιρικά θα πάρει μόνο με έναν τρόπο, κάνοντάς τον να αισθανθεί βασικός. Είναι προφανές ότι ο Καλάθης έχοντας περάσει την μέχρι τώρα μπασκετική του ζωή ως βασικός και αναντικατάστατος, αδυνατεί να λειτουργήσει με πεντάλεπτα.

Η απουσία του Νίκολας έδωσε αυτή την ευκαιρία στο διεθνή γκαρντ, αλλά το θέμα είναι αν στους επόμενους αγώνες θα υπάρξει ο ίδιος διαθέσιμος χρόνος.

Στον αγώνα της Πέμπτης υπήρχε και η συγκυρία του κακού Διαμαντίδη κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, έως σπάνια. Ο Καλάθης μπορεί να επαναλαμβάνει τις ίδιες εμφανίσεις, μόνο με +20 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα κι εδώ υπάρχει το κρίσιμο σταυροδρόμι για τους πρωταθλητές. Μπορούν να του τα δώσουν; Σίγουρα είναι πολύ πιο ικανός οργανωτικά από τον Τέπιτς, δεν υπάρχει καμία σύγκριση, οπότε θα αποτελέσει τη Νο1 επιλογή, το ζητούμενο όμως είναι ο χρόνος.

Το έτερο θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ο τρόπος με τον οποίο στα τελευταία λεπτά έγινε προσπάθεια να ανέβει το ηθικό του Μπατίστ. Ο Αμερικανός έδειξε σαφέστατα επηρεασμένος από το συμβάν της Λουμπλιάνας και γι' αυτό ανέλαβε η ομάδα να τον... ταΐσει με καρφώματα για να βρει κάπως τον εαυτό του. Το αν πέτυχε θα το δούμε, μετράει όμως πως μία ομάδα λειτουργεί για να ενισχύσει ένα μέλος της με πρόβλημα.

Πάμε και στα αρνητικά. Ο Μπατίστ και πριν από αυτόν ο Ομπράντοβιτς, κατάλαβαν πως δεν ήταν ένα απλό αγωνιστικό σφάλμα στην Λουμπλιάνα. Φευ η τιμωρία δεν ήρθε ποτέ. Όπως στην περίπτωση των διεθνών ζητούσαμε από την ομοσπονδία να τιμωρήσει τους εμπλεκόμενους, το ίδιο γίνεται και στην συγκεκριμένη αναφορά. Πολλοί φίλοι των πρωταθλητών με μηνύματά τους στο contra.gr τόνισαν το προφανές: αποδέχονται τη συγγνώμη, όπως όλοι μας, του Μπατίστ περιμένουν όμως να τιμωρηθεί. Δεν συνέβη, καταδεικνύοντας μία σοβαρή αδυναμία κατ' αρχήν της διοργανώτριας αλλά και των συλλόγων, εν προκειμένω του Παναθηναϊκού να αξιοποιήσουν αυτό που διαθέτουν, αλλά δεν το κατανοούν: το μεγαλείο.

Για παράδειγμα η άγνωστη σε εμάς Οκλαχόμα Σίτι του ΝΒΑ ζήτησε και πήρε το βίντεο του αγώνα Ελλάδα-Σερβία προκειμένου να τιμωρήσει τον Κρίστιτς για την καρέκλα που έριξε στον Μπουρούση. Χρειάστηκε να απολογηθεί ο Σέρβος και να πληρώσει με την κακή του φήμη πια ό,τι συνέβη. Το ΝΒΑ καταλαβαίνει τη σημασία που έχουν αυτοί οι αθλητές για το μπάσκετ και πως ένα λάθος τους δεν τους σβήνει από τον χάρτη, αλλά πρέπει να τιμωρείται. Ο Παναθηναϊκός δεν το έπραξε χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία να προσθέσει από τώρα το... έκτο αστέρι στην φανέλα του, εξίσου σημαντικό με τα άλλα.

Ο Μπατίστ δεν είναι κανένας αλήτης, ούτε έπρεπε να... φύγει από τη χώρα. Ίσως να κερδίσει από την ιστορία μαθαίνοντας πόσο σημαντική είναι η αποδοχή, που δικαίως έχει, της συγγνώμης. Είναι βέβαιο πως ούτε την βλακεία της Λουμπλιάνας θα ξαναδούμε, ούτε θα ξανακούσουμε σχόλια, όπως σε προσωπικό του μπλογκ το καλοκαίρι, που έριχναν λάδι στην φωτιά μετά τον τσακωμό διεθνών συμπαικτών του με τον Τεόντοσιτς. Μεγάλο πράγμα η συγχώρεση Μάικ.

Αποθεώσαμε τον Ομπράντοβιτς πριν μία εβδομάδα, αλλά φάνηκε πάλι ότι βάζει ψηλά τον πήχη, χωρίς πάντα να είναι έτοιμος να τον περάσει χάνοντας τελικά από το περιβάλλον του πρωταθλήματος μας. Ο γράφων περίμενε να ζητήσει ο Ζοτς την τιμωρία του παίκτη ολοκληρώνοντας την σπουδαία κίνησή του στην Λουμπλιάνα. Δεν το έκανε αποδεχόμενος και αυτός ότι ζούμε σε ένα περιβάλλον πλήρους ατιμωρησίας. Όπως τότε που είχε υποσχεθεί ότι θα φύγει από εντός έδρας αγώνα αν πέσουν αντικείμενα, πολλές φορές οι προθέσεις του, οι σκέψεις του, βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από αυτό που τελικά μπορεί να πράξει.

Μην νομίζετε ότι του ζητάμε πολλά. Πιστεύουμε στην προσωπικότητά του γι' αυτό και... απαιτούμε.

Το δεύτερο φάουλ είναι η περίπτωση του Άιβερσον. Το ότι ο Σέρβος αντιπαθεί το ΝΒΑ είναι σαφές χρόνια τώρα και δεν θα αλλάξει. Το να ειρωνεύεται δύο φορές ("θα πάρουμε τον Άιβερσον για 3 on 3", "ζητήσαμε τον Άιβερσον αλλά πήγε στην Τουρκία") έναν τεράστιο παίκτη, που έφερε εκατομμύρια φίλους στα γήπεδα, αποτελεί προσβολή κυρίως για την ίδια την προσωπικότητά του.

Του αρέσει δεν του αρέσει, ο Αμερικανός υπήρξε για όλο τον μπασκετικό πλανήτη ο αγωνιστική έμπνευση, κυρίως δε, ανανέωσε το ενδιαφέρον του κόσμου. Άσχετα με τον χαρακτήρα του εκτός παρκέ, αυτή η μισοριξιά του 1,81 κατάφερε να συγκλονίσει όλους μας και τώρα ερχόμενος στην Ευρώπη, σηκώνει μία χώρα στο πόδι. Αν δεν θέλει να το θυμάται ο Ζοτς, το μπάσκετ το αγαπήσαμε για τους μεγάλους παίκτες όχι για τους μεγάλους προπονητές. Όπως ο ίδιος θα θυμάται, το δικό του μεγαλείο καταδείχθηκε στην Ευρώπη γιατί κατάφερε να διαχειριστεί σούπερ σταρ αποδεχόμενος τις ιδιαιτερότητές τους για το καλό της ομάδας.

Ο Άιβερσον πιθανώς να μην περάσει το... σωματικό έλεγχο στο αεροδρόμιο της Πόλης για το πρώτο εκτός έδρας αγώνα, αλλά το γεγονός ότι όλη η Ευρώπη συζητάει την έλευσή του καταδεικνύει αυτό που όλοι ζητάμε: αστέρια όπως ήταν ο Ντομινίκ.

Στο φινάλε αυτός ο κοντός με τα τατουάζ και τα κουμπούρια, ουδέποτε θα έλεγε: "να πάρουμε προπονητή τον Ομπράντοβιτς να... κοκκινίζει όταν κάνουμε λάθη", διότι γνωρίζει τον σεβασμό ακόμα και σε εκείνον που δεν συμπαθείς. Για έναν άνθρωπο σαν τον Ζοτς, που σέβεται ακόμα και τον φροντιστή του αντιπάλου, η ειρωνεία ή η συνεχιζόμενη πλάκα απέναντι στον Άιβερσον δεν του δίνει πόντους, του αφαιρεί. Όσο κι αν το μικρό ακροατήριο θα του κάνει την χάρη να γελάσει.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
++ στο αρθρο...αλλά ειπαμε..για τους περισσοτερους ...ζελικο ο θεος, ζελικο ισχυρος, ζελικο αθανατος ελεησον ημας..βοηθεια μας(τους)...
ALdaperan
πολυ ευχαριστημένος και εγω απο την εμφάνιση της ομάδας...όταν παίζουμε ετσι πως να μην είσαι ευχαριστημενος? wink.gif

κρατάω
1)την πολυ καλη εμφανιση του καλαθη...μακαρι να συνεχισει ετσι. Δείχνει οτι το παιδί το έχει!!! απλα πρέπει να ελευθερωθεί και να αναλάβει πρωτοβουλίες!!Αντιθετα με τον τέπιτς που ενω εδειξε να ξεκιναει καλα μας τα χαλασε μετα sad.gif

2)πολύ καλη εμφανιση του περπερογλου...πάντα μου άρεσε ο παίχτης αυτός και τώρα που έχει πάρει μπρος ακόμα περισσότερο

3)πολύ καλη εμφάνιση απο βουγιούκα.Δεν περίμενα να είναι τόσο καλός!! Σε λίγα χρόνια θα είναι το βασικό μας 5άρι να το θυμηθειται wink.gif

4)sato δεν με πολυενθουσίασε νομίζω οτι δεν έχει προσαρμωσεί ακόμα 100%...έχει και άλλα να δώσει!!

SG3ptshooter
Το ματς δεν χωρά και πολύ κριτική.

Καλάθης χτεσινός και Περπέρογλου φετινός είναι δύο εμφανή συν, μακάρι να βρουν το δρόμο τους και οι 2. Όσο για το καλό ξεκίνημα Μιλένκο που λέτε, εγώ συγγνώμη αλλά στην αρχή θυμάμαι που τρώει 2 πανομοιότυπα τρίποντα από το Ράκο.

Απο κει και πέρα δε διαφωνώ για τα σχόλια που έχετε κάνει για τους άλλους παίκτες, κι όσο για το Σάτο, δείξτε πίστη στο παιδί αυτό έχει πολλά να δώσει. Μέχρι τώρα έχει ξεκινήσει καλύτερα από σχεδόν όλη την πρώτη χρονιά, μέχρι το Μάρτη, του Νίκολας.. Μόνο που καλό θα ήταν να ξεκουραζόταν κι αυτός ο Ρομέιν που και που γιατί είναι νέα περίπτωση 3d μου μοιάζει, 31 λεπτά χτες και μάλιστα μέχρι και με το Περιστέρι έπαιξε πολύ.

Λεπτό και πόντος στο ρανκιν είναι αυτός ο μπούλης ο Μάριτς... Τι το θέλαμε και το παίρναμε αυτό το γελοίο ρίσκο; rolleyes.gif

Όσο για το φλέγον θέμα του μεσσία γκαρντ, τελικά θα προτιμούσα ένα γκαρντ που οι επιθετικές του αρετές θα ήταν κατά σειρά περιφερειακό σουτ, πάσα, διείσδυση παρά έναν παίκτη σαν το Μακάλεμπ. Κι ακόμα κι αν δεν είναι καθαρός άσσος ο ερχόμενος πλέον μιας και οι επιλογές στην αγορά όλο και μειώνονται, ας μπορεί να κατεβάσει τουλάχιστον να έχουμε το κεφάλι μας ( λίγο πιο) ήσυχο. bball.gif

Υ.Γ. Στενοχωρήθηκα για το Νίκολα χτες πιο πολύ κι από τους φανατικούς της Εφές. Κρίμα αυτός ο παίκτης να είναι σε τέτοια κατάσταση που να κάνει 0/3, 3 λάθη, 3 φάουλ και έφαγε και μια τάπα..
A.CAB
QUOTE(str @ Nov 12 2010, 11:56 ) *
του Τασου μαγουλα στο contra.gr

Ο Νικ Καλάθης θύμισε... Άιβερον και ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την Εφές Πίλσεν στο ΟΑΚΑ. Ο Τάσος Μαγουλάς γράφει για τον ομογενή γκαρντ και την εμμονή - ειρωνεία του Ομπράντοβιτς για τον "Answer" της Μπεσίκτας.



Τεράστια η έκπληξη του κόσμου για την εμφάνιση του Νίκου (διότι ως γνωστόν Νικ είναι μόνο ένας) Καλάθη. Η ηγετική του παρουσία, ο τρόπος με τον οποίο πήρε τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον οδήγησε στην καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, αποτέλεσε ουσιαστικά την ανανέωση των συστάσεων με τον ομογενή πλέι μέικερ.

Στην ερώτηση αν είναι τόσο καλός ο Καλάθης, η απάντησή ήταν πάντα "ναι". Παιδί με τεράστιο ταλέντο, τον γνωρίσαμε να ηγείται ενός σημαντικού κολεγιακού προγράμματος. Ωστόσο η ρούκι χρονιά του στον Παναθηναϊκό κατέδειξε την αδυναμία του, αφού ο 22χρονος δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο ως αναπληρωματικός.

Στην Αμερική υπάρχει ο περίφημος "τοίχος των ρούκις" για να περιγραφεί η πρώτη χρονιά. Στην Ελλάδα, ο τοίχος είχε τρία ονόματα: Διαμαντίδης, Γιασικεβίτσιους, Σπανούλης. Δεν ήταν δυνατόν να παίξει πέρυσι ο Καλάθης.

Φέτος ο Παναθηναϊκός πολύ σωστά αποφάσισε να επενδύσει πάνω του. Ακόμα και ο Ομπράντοβιτς δείχνει να βάζει νερό στο κρασί του, αντιλαμβανόμενος ότι από τον πιτσιρικά θα πάρει μόνο με έναν τρόπο, κάνοντάς τον να αισθανθεί βασικός. Είναι προφανές ότι ο Καλάθης έχοντας περάσει την μέχρι τώρα μπασκετική του ζωή ως βασικός και αναντικατάστατος, αδυνατεί να λειτουργήσει με πεντάλεπτα.

Η απουσία του Νίκολας έδωσε αυτή την ευκαιρία στο διεθνή γκαρντ, αλλά το θέμα είναι αν στους επόμενους αγώνες θα υπάρξει ο ίδιος διαθέσιμος χρόνος.

Στον αγώνα της Πέμπτης υπήρχε και η συγκυρία του κακού Διαμαντίδη κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, έως σπάνια. Ο Καλάθης μπορεί να επαναλαμβάνει τις ίδιες εμφανίσεις, μόνο με +20 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα κι εδώ υπάρχει το κρίσιμο σταυροδρόμι για τους πρωταθλητές. Μπορούν να του τα δώσουν; Σίγουρα είναι πολύ πιο ικανός οργανωτικά από τον Τέπιτς, δεν υπάρχει καμία σύγκριση, οπότε θα αποτελέσει τη Νο1 επιλογή, το ζητούμενο όμως είναι ο χρόνος.

Το έτερο θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ο τρόπος με τον οποίο στα τελευταία λεπτά έγινε προσπάθεια να ανέβει το ηθικό του Μπατίστ. Ο Αμερικανός έδειξε σαφέστατα επηρεασμένος από το συμβάν της Λουμπλιάνας και γι' αυτό ανέλαβε η ομάδα να τον... ταΐσει με καρφώματα για να βρει κάπως τον εαυτό του. Το αν πέτυχε θα το δούμε, μετράει όμως πως μία ομάδα λειτουργεί για να ενισχύσει ένα μέλος της με πρόβλημα.

Πάμε και στα αρνητικά. Ο Μπατίστ και πριν από αυτόν ο Ομπράντοβιτς, κατάλαβαν πως δεν ήταν ένα απλό αγωνιστικό σφάλμα στην Λουμπλιάνα. Φευ η τιμωρία δεν ήρθε ποτέ. Όπως στην περίπτωση των διεθνών ζητούσαμε από την ομοσπονδία να τιμωρήσει τους εμπλεκόμενους, το ίδιο γίνεται και στην συγκεκριμένη αναφορά. Πολλοί φίλοι των πρωταθλητών με μηνύματά τους στο contra.gr τόνισαν το προφανές: αποδέχονται τη συγγνώμη, όπως όλοι μας, του Μπατίστ περιμένουν όμως να τιμωρηθεί. Δεν συνέβη, καταδεικνύοντας μία σοβαρή αδυναμία κατ' αρχήν της διοργανώτριας αλλά και των συλλόγων, εν προκειμένω του Παναθηναϊκού να αξιοποιήσουν αυτό που διαθέτουν, αλλά δεν το κατανοούν: το μεγαλείο.

Για παράδειγμα η άγνωστη σε εμάς Οκλαχόμα Σίτι του ΝΒΑ ζήτησε και πήρε το βίντεο του αγώνα Ελλάδα-Σερβία προκειμένου να τιμωρήσει τον Κρίστιτς για την καρέκλα που έριξε στον Μπουρούση. Χρειάστηκε να απολογηθεί ο Σέρβος και να πληρώσει με την κακή του φήμη πια ό,τι συνέβη. Το ΝΒΑ καταλαβαίνει τη σημασία που έχουν αυτοί οι αθλητές για το μπάσκετ και πως ένα λάθος τους δεν τους σβήνει από τον χάρτη, αλλά πρέπει να τιμωρείται. Ο Παναθηναϊκός δεν το έπραξε χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία να προσθέσει από τώρα το... έκτο αστέρι στην φανέλα του, εξίσου σημαντικό με τα άλλα.

Ο Μπατίστ δεν είναι κανένας αλήτης, ούτε έπρεπε να... φύγει από τη χώρα. Ίσως να κερδίσει από την ιστορία μαθαίνοντας πόσο σημαντική είναι η αποδοχή, που δικαίως έχει, της συγγνώμης. Είναι βέβαιο πως ούτε την βλακεία της Λουμπλιάνας θα ξαναδούμε, ούτε θα ξανακούσουμε σχόλια, όπως σε προσωπικό του μπλογκ το καλοκαίρι, που έριχναν λάδι στην φωτιά μετά τον τσακωμό διεθνών συμπαικτών του με τον Τεόντοσιτς. Μεγάλο πράγμα η συγχώρεση Μάικ.

Αποθεώσαμε τον Ομπράντοβιτς πριν μία εβδομάδα, αλλά φάνηκε πάλι ότι βάζει ψηλά τον πήχη, χωρίς πάντα να είναι έτοιμος να τον περάσει χάνοντας τελικά από το περιβάλλον του πρωταθλήματος μας. Ο γράφων περίμενε να ζητήσει ο Ζοτς την τιμωρία του παίκτη ολοκληρώνοντας την σπουδαία κίνησή του στην Λουμπλιάνα. Δεν το έκανε αποδεχόμενος και αυτός ότι ζούμε σε ένα περιβάλλον πλήρους ατιμωρησίας. Όπως τότε που είχε υποσχεθεί ότι θα φύγει από εντός έδρας αγώνα αν πέσουν αντικείμενα, πολλές φορές οι προθέσεις του, οι σκέψεις του, βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από αυτό που τελικά μπορεί να πράξει.

Μην νομίζετε ότι του ζητάμε πολλά. Πιστεύουμε στην προσωπικότητά του γι' αυτό και... απαιτούμε.

Το δεύτερο φάουλ είναι η περίπτωση του Άιβερσον. Το ότι ο Σέρβος αντιπαθεί το ΝΒΑ είναι σαφές χρόνια τώρα και δεν θα αλλάξει. Το να ειρωνεύεται δύο φορές ("θα πάρουμε τον Άιβερσον για 3 on 3", "ζητήσαμε τον Άιβερσον αλλά πήγε στην Τουρκία") έναν τεράστιο παίκτη, που έφερε εκατομμύρια φίλους στα γήπεδα, αποτελεί προσβολή κυρίως για την ίδια την προσωπικότητά του.

Του αρέσει δεν του αρέσει, ο Αμερικανός υπήρξε για όλο τον μπασκετικό πλανήτη ο αγωνιστική έμπνευση, κυρίως δε, ανανέωσε το ενδιαφέρον του κόσμου. Άσχετα με τον χαρακτήρα του εκτός παρκέ, αυτή η μισοριξιά του 1,81 κατάφερε να συγκλονίσει όλους μας και τώρα ερχόμενος στην Ευρώπη, σηκώνει μία χώρα στο πόδι. Αν δεν θέλει να το θυμάται ο Ζοτς, το μπάσκετ το αγαπήσαμε για τους μεγάλους παίκτες όχι για τους μεγάλους προπονητές. Όπως ο ίδιος θα θυμάται, το δικό του μεγαλείο καταδείχθηκε στην Ευρώπη γιατί κατάφερε να διαχειριστεί σούπερ σταρ αποδεχόμενος τις ιδιαιτερότητές τους για το καλό της ομάδας.

Ο Άιβερσον πιθανώς να μην περάσει το... σωματικό έλεγχο στο αεροδρόμιο της Πόλης για το πρώτο εκτός έδρας αγώνα, αλλά το γεγονός ότι όλη η Ευρώπη συζητάει την έλευσή του καταδεικνύει αυτό που όλοι ζητάμε: αστέρια όπως ήταν ο Ντομινίκ.

Στο φινάλε αυτός ο κοντός με τα τατουάζ και τα κουμπούρια, ουδέποτε θα έλεγε: "να πάρουμε προπονητή τον Ομπράντοβιτς να... κοκκινίζει όταν κάνουμε λάθη", διότι γνωρίζει τον σεβασμό ακόμα και σε εκείνον που δεν συμπαθείς. Για έναν άνθρωπο σαν τον Ζοτς, που σέβεται ακόμα και τον φροντιστή του αντιπάλου, η ειρωνεία ή η συνεχιζόμενη πλάκα απέναντι στον Άιβερσον δεν του δίνει πόντους, του αφαιρεί. Όσο κι αν το μικρό ακροατήριο θα του κάνει την χάρη να γελάσει.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
++ στο αρθρο...αλλά ειπαμε..για τους περισσοτερους ...ζελικο ο θεος, ζελικο ισχυρος, ζελικο αθανατος ελεησον ημας..βοηθεια μας(τους)...


Άστοχο πλήρως άρθρο κατά τη γνώμη μου. Εξαιρετικά λάθος τάιμινγκ γεμάτο αχρείαστες μπηχτές. Κάποιοι ενοχλούνται όταν η γκρίνια δεν πιάνει τόπο. Τον πειράζει πολύ τον Μαγουλά αλλά τι να κάνουμε θα του περάσει..
ALdaperan
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 12 2010, 12:37 ) *
Όσο για το φλέγον θέμα του μεσσία γκαρντ, τελικά θα προτιμούσα ένα γκαρντ που οι επιθετικές του αρετές θα ήταν κατά σειρά περιφερειακό σουτ, πάσα, διείσδυση παρά έναν παίκτη σαν το Μακάλεμπ. Κι ακόμα κι αν δεν είναι καθαρός άσσος ο ερχόμενος πλέον μιας και οι επιλογές στην αγορά όλο και μειώνονται, ας μπορεί να κατεβάσει τουλάχιστον να έχουμε το κεφάλι μας ( λίγο πιο) ήσυχο. bball.gif


αυτο που περιγράφεις ειναι ο Σαρας rolleyes.gif

Ας τον έπαιρνε ο Ζοτς σαν έκτακτη λύση Αν και Οταν δεν τραβάνε καθόλου οι τέπιτς, καλαθης ρε παιδί μου...αφου θέλει να τους δώσει ευκαιρίες (και καλα κανει)

ο σάρας θα ήταν κουτί τώρα στην ομάδα...μήπως ακόμα δεν έχει κλείσει το ενδεχόμενο σάρας? γιατι είναι ακόμα χωρίς ομάδα και κάνει ατομικές προπονήσεις ο λιθουανός!!

μήπως (λεω εγω τωρα) χρειαστούμε μια μεταγραφη μετα τα χριστούγεννα και αυτη είναι ο σαρας που θα είναι σε καλη κατάσταση τότε? icon_drunk.gif
roben
QUOTE(ACAB @ Nov 12 2010, 14:01 ) *
Άστοχο πλήρως άρθρο κατά τη γνώμη μου. Εξαιρετικά λάθος τάιμινγκ γεμάτο αχρείαστες μπηχτές. Κάποιοι ενοχλούνται όταν η γκρίνια δεν πιάνει τόπο. Τον πειράζει πολύ τον Μαγουλά αλλά τι να κάνουμε θα του περάσει..


ACAB συμφωνώ πλήρως μαζί σου,άλλο ένα αποτυχημένο άρθρο του Μαγουλά,είμαι βέβαιος ότι αν ήταν προπονητής θα πετύχαινε 3 υποβιβασμούς σε 3 χρόνια! Κατά την άποψή μου αντιλαμβάνεται εντελώς λάθος το ευρωπαικό μπάσκετ,ίσως τελικά η δημοσιογραφική του θέση να είναι στο ΝΒΑ! tongue.gif Επειδή κάτι γράφει ότι όλος ο πλανήτης έχει αγαπήσει το μπάσκετ εξαιτίας παικτών όπως ο Άιβερσον θα τον παρακαλούσα εμένα να με εξαιρέσει από τον υπόλοιπο πλανήτη διότι εγώ μόνο παίκτες όπως ο Άιβερσον δεν απολαμβάνω να βλέπω! Επίσης πιστεύω ότι τα σχόλια που κάνει ο Ζοτς τα κάνει επειδή τα πιστεύει και όχι επειδή θέλει να ειρωνευτεί τον οποιοδήποτε! Τι να κάνουμε δηλαδή ρε Μαγουλά,κι εγώ τον Άιβερσον παίκτη αλάνας τον θεωρώ,δεν το λέω για να τον ειρωνευτώ,το λέω γιατί αυτή είναι η άποψη μου για τον συγκεκριμένο μπασκετμπολίστα και αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν θα τον ήθελα στην ομάδα μου! Για την Μπεσίκτας καλός είναι! Όσον αφορά την αναφορά του στον Κρίστιτς και την Οκλαχόμα,αυτό και αν ήταν φάουλ! Καμπάνα έπεσε? Όχι! Ζήτησε κανείς την τιμωρία του παίκτη? Όχι! Ε,από που και ως που η σύγκριση ότι εκεί έγινε το σωστό και εδώ το λάθος? Ρε Μαγουλά θα μας τρελάνεις? Για την πεποιθησή του ότι ο Καλάθης πρέπει να παίζει πάνω από 20 λεπτά για να δείχνει την αξία του γιατί έχει μάθει λέει στην καριέρα του να παίζει βασικός σοβαρός σχολιασμός δεν μπορεί να γίνει...Όχι μόνο διότι ο Καλάθης χθες απέδωσε από το πρώτο λεπτό συμμετοχής του ανεβάζοντας ολόκληρη την ομάδα αλλά και επειδή το να πιστεύει κάποιος ότι το πρόβλημα ενός νεαρού που αγωνίζεται σε μια από τις κορυφαίες ευρωπαικές ομάδες μπάσκετ είναι ότι θέλει να αισθάνεται βασικός απαιτεί υψηλή δόση φαντασίας! Ας τον βάλουνε να κάνει ρεπορτάζ Μπεσίκτας να βγάλει και καμιά φωτογραφία με τον Άιβερσον,να πάρει και κανένα αυτόγραφο,να τα βάλει στο δωμάτιό του! tongue.gif Τι κάθεται και χαλιέται με τον Ομπράντοβιτς...
lefkadian
QUOTE(ACAB @ Nov 12 2010, 13:01 ) *
Άστοχο πλήρως άρθρο κατά τη γνώμη μου. Εξαιρετικά λάθος τάιμινγκ γεμάτο αχρείαστες μπηχτές. Κάποιοι ενοχλούνται όταν η γκρίνια δεν πιάνει τόπο. Τον πειράζει πολύ τον Μαγουλά αλλά τι να κάνουμε θα του περάσει..

Οχι απλως αστοχο. Εκτος τοπου και χρονου. Παντελης ελλειψη χιουμορ και κομπλεξισμοι. Ποιος? Ο Μαγουλας? Θα υποδειξει στον Ομπραντοβιτς και στον καθε Ομπραντοβιτς τι θα πει και πως θα το πει. blink.gif
Αλλο πραγμα η κριτικη και αλλο πραγμα η γκρινια για την γκρινια. Δηλαδη αν χτες χαναμε απο την Εφες ή κερδιζαμε μια ομαδα επιπεδου Σαρλερουα με 8 ποντους τι θα λεγαμε και τι θα γραφαμε σημερα? Και μετα μου λετε πως δεν ειμαστε παρανοϊκοι!
Πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας πως ο Ομπραντοβιτς για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ δεν ειναι ενας απλος προπονητης. Ειναι ενας προπονητης που πηρε μια μεγαλη ομαδα και την γιγαντωσε. Και οπως μεγαλο μεριδιο για την γιγαντωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ εχουν οι "κοντοι", αλλο τοσο εχει ο απλος κοσμος αλλα και το τεχνικο team...
Και για να μην ξεχνιομαστε: Ζελικο ο θεος, Ζελικο ισχυρος, Ζελικο αθανατος ελεησον ημας...βοηθεια μας...

Y.Γ.: Πες τα Roben γιατι θα παρανοησουμε και οσοι ειμαστε (σχετικα) καλα...
Germany96
QUOTE(ACAB @ Nov 12 2010, 13:01 ) *
Άστοχο πλήρως άρθρο κατά τη γνώμη μου. Εξαιρετικά λάθος τάιμινγκ γεμάτο αχρείαστες μπηχτές. Κάποιοι ενοχλούνται όταν η γκρίνια δεν πιάνει τόπο. Τον πειράζει πολύ τον Μαγουλά αλλά τι να κάνουμε θα του περάσει..

Νομίζω ότι στο άρθρο του Μαγουλά διακρίνεις προθέσεις που στ’ αλήθεια δεν υπάρχουν. Όπως πολύς κόσμος στην Ελλάδα αναγάγει τα πάντα σε κόντρα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έτσι κι ο Μαγουλάς συνεχίζει να κουράζει με την εμμονή του να εξετάζει σχεδόν τα πάντα υπό το πρίσμα μιας άτυπης σύγκρισης ΝΒΑ-Ευρώπης, με τις προτιμήσεις του δηλωμένες και ξεκάθαρες αλλά και πάλι εξαιρετικά μονόπλευρες σε βαθμό που δεν αξίζει καν κάποιος να διαβάσει την αρθογραφία του αφού γνωρίζει εξ αρχής πάνω κάτω το περιεχόμενό της και το πνεύμα της.

Για τις δηλώσεις του Ζοτς που αφορούν τον Iverson πάντως δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ζηλωτής του ΝΒΑ σαν τον Μαγουλά για να δει ότι είναι "κάπως". Παρ’ ότι περιέχουν αλήθειες τα λεγόμενα του Obradovic (αφού όντως ο ΑΙ στην κατάσταση που είναι πλέον και με την νοοτροπία που πάντα είχε, δεν θα μπορούσε να σταθεί ως χρήσιμη αγωνιστική προσθήκη σε κανένα κορυφαίο Ευρωπαϊκό Club παρά μόνο ως εμπορική αρπαχτή σε κάποια μικρομεσαία ομάδα) και πάλι ξενίζει η ειρωνεία προς έναν εν ενεργεία αθλητή (κι ας μην είχε υπάρξει αυτός ποτέ του το μπασκετικό φαινόμενο που κάποτε ήταν ο Answer).

Στην συγκεκριμένη περίπτωση no harm done αφού το όνομα του Obradovic πιθανότατα να το αγνοεί ο Iverson και μάλλον δεν πρόκειται να φτάσουν ποτέ στα αυτιά του οι συγκεκριμένες ειρωνικές αναφορές προς το πρόσωπό του αλλά ακόμα κι έτσι το να κάνεις πλακίτσα σε βάρος ενός παίκτη αν είσαι απλά ένα Συριγοειδές NBA-hater άντε να το προσπεράσω αλλά γμτ είσαι η κορυφαία προπονητική φυσιογνωμία της Ευρώπης εδώ και μια εικοσαετία κι αυτά που λες δεν μένουν μεταξύ φίλων αλλά αναπαράγονται από τα μέσα, τι κερδίζεις με το να κάνεις τέτοιες άκομψες δηλώσεις;

Τέλος πάντων πολύ έκταση δώσαμε σε δυο καλαμπούρια του Ζοτς, δεν είναι έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα το θέμα
lamar
QUOTE(roben @ Nov 12 2010, 14:08 ) *
Τι να κάνουμε δηλαδή ρε Μαγουλά,κι εγώ τον Άιβερσον παίκτη αλάνας τον θεωρώ,δεν το λέω για να τον ειρωνευτώ,το λέω γιατί αυτή είναι η άποψη μου για τον συγκεκριμένο μπασκετμπολίστα και αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν θα τον ήθελα στην ομάδα μου! Για την Μπεσίκτας καλός είναι!



Καλα νταξ, η δικη σου η δικη μου και των υπολοιπων πουθεναδων ανα τη γη αποψη, ελαχιστη αν οχι μηδαμινη σημασια εχει.

Του Ομπραντοβιτς η αποψη ομως μετραει. Και για ενα θρυλο του μπασκετ, γιατι θρυλος ειναι ο Αιβερσον, ενας στοιχειωδης σεβασμος πρεπει να υπαρχει.
Αυτος ο παικτης αλανας, που ειναι καλος για την Μπεσικτας blink.gif εχει παει μονος του ομαδα στους τελικους του ΝΒΑ. ΤΕΛΙΚΟΥΣ!!!
Ο Μπατιστ, ο Λαγκντον, ο Μπραουν, ο Χολντεν,ο ΜακΚαλεμπ, ο ΜακΙνταιρ, και αλλοι τοσοι ουτε σαν θεατες δεν εχουν δει τελικους. Ολοι αυτοι αν μαζευτουν μπορει να κανουν και μια .......................................του!!!!!


QUOTE(lefkadian @ Nov 12 2010, 14:17 ) *
Y.Γ.: Πες τα Roben γιατι θα παρανοησουμε και οσοι ειμαστε (σχετικα) καλα...



Kαλα εννοειται αυτο. Εσεις εισαστε καλα και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε για δεσιμο. Μεγαλη μαγκια η ειρωνια μεσω πληκτρολογιου...
A.CAB
Βασικά αυτό που με εκνευρίζει στο Μαγουλά είναι ότι βγάζει άστοχα συμπεράσματα και δημιουργεί συγκρίσεις και μανούρες από το πουθενά. Πειράχτηκε επειδή είπε ο Ομπράντοβιτς ένα αστείο για τον Άιβερσον. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω την κουβέντα επειδή είναι off topic και κάποιοι θα πάθουν εγκεφαλικό άμα τους σατιρισεις τον Answer στην κατάσταση που βρίσκεται πλέον. Επίσης περίεργο από τα όσα άρθρα που γράφτηκαν από χθες μετά από αυτή την εμφάνιση, να ποστάρεται το πλέον άσχετο και κακοηθές.
lefkadian
QUOTE(lamar @ Nov 12 2010, 14:36 ) *
Καλα νταξ, η δικη σου η δικη μου και των υπολοιπων πουθεναδων ανα τη γη αποψη, ελαχιστη αν οχι μηδαμινη σημασια εχει.

Του Ομπραντοβιτς η αποψη ομως μετραει. Και για ενα θρυλο του μπασκετ, γιατι θρυλος ειναι ο Αιβερσον, ενας στοιχειωδης σεβασμος πρεπει να υπαρχει.
Αυτος ο παικτης αλανας, που ειναι καλος για την Μπεσικτας blink.gif εχει παει μονος του ομαδα στους τελικους του ΝΒΑ. ΤΕΛΙΚΟΥΣ!!!
Ο Μπατιστ, ο Λαγκντον, ο Μπραουν, ο Χολντεν,ο ΜακΚαλεμπ, ο ΜακΙνταιρ, και αλλοι τοσοι ουτε σαν θεατες δεν εχουν δει τελικους. Ολοι αυτοι αν μαζευτουν μπορει να κανουν και μια .......................................του!!!!!





Kαλα εννοειται αυτο. Εσεις εισαστε καλα και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε για δεσιμο. Μεγαλη μαγκια η ειρωνια μεσω πληκτρολογιου...


Κατ' αρχην δεν ειρωνευτηκαμε κανενα. Απλα σχολιασαμε (απαξιωτικα) ενα αρθρο του Μαγουλα. Αν χαλαρωσεις και διαβασεις τι ακριβως ειπε ο Ομπραντοβιτς τοτε θα καταλαβεις. Ο Ομπραντοβιτς δεν ειρωνευτηκε κανενα Αϊβερσον. Σχολιασε (ειρωνικα ειναι η αληθεια) ολη αυτη την παραφιλολογια που εχει αναπτυχθει με τα γκαρντ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Τωρα το οτι δεν "παει" και πολυ το ΝΒΑ οπως και πολλοι απο εμας εδω μεσα ειναι αλλη συζητηση. Κανεις μας δεν ειπε οτι ο Αϊβερσον δεν ηταν παιχταρας απο τους λιγους. Ειπαμε οτι το στυλ παιχνιδιου του δεν ταιριαζει στο ευρωπαϊκο μπασκετ και οτι η φιλοσοφια του γενικοτερα μαλλον κακο θα εκανε σε μια μεγαλη οργανωμενη ευρωπαϊκη ομαδα. Τωρα αν διαφωνεις δικαιωμα σου αλλα εμεις εχουμε αλλη αποψη.
Και αν διαβασεις τα post των τελευταιων ημερων παρανοϊκους χαρακτηριζα τους φιλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για την γκρινια τους ενω: α) η ομαδα δειχνει να ειναι σε καλο δρομο, β) εχει παρει σε 15 χρονια δεκαδες τιτλους, και γ) (και σημαντικοτερο για μενα) εχει το καλυτερο προπονητικο team στην Ευρωπη...
Μην βιαζεσαι να κρινεις λοιπον γιατι κανεις μας δεν ειρωνευτηκε κανενα...
str
σταθηκατε ολοι στα σχολια του μαγουλα για το θεμα iverson..π@π@ρια του μαγουλα? να το δεκτω..
δεν διαβασα κανενα ομως να κρινει τις αλλες αποψεις του σχετικα με το αν θα επρεπε η ομαδα να τιμωρησει το μπατιστ εστω και σιωπηλα οπως εκανε περυσι η ομαδα του πασχαλη στην α2..
αυτο το κανατε ολοι γαργαρα.. ή απλως καλυπτεστε πισω απο την αδυναμια της euroleague να φανει σαβαρη διοργανωση.. αφου δεν τον τιμωρησε η euroleague μ@λ@κες ειμαστε να τον τιμωρησουμε εμεις και να χασουμε τα ματσακια....? οχι ρε αστο.. κανε το γαργαρα..σε ενα μηνα θα ξεχαστει...
αυτο που εγραψε ο μαγουλας οτι αν τον μπατιστ τον ειχαν τιμωρησει εστω και σιωπηλα, εστω και ενδεικτικα θα εμπαινε το 6ο αστερι στην φανελα το ασπαζομαι πληρως...αλλα δεν τον τιμωρησαν ουτε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ...ξερετε τι σημαινει η λεξη ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ!!! ?????αλλα και αυτο το, σχολιο το προσπερασατε πολυ ευκολα...
αλλα αφου ο ζελικο ειναι ο πανμεγιστος (μεγαλη η χαρη του)γιατι εβαλε το μπατιστ στην παραταση του ματσ της σλοβενιας?φοβηθηκε μη χασει το ματσακι?? θα ειχε κερδισει χιλιαδες εκτιμησεις απο πολλους..(οχι μονο μπασκετικες εκτιμησεις για να σας προλαβω...)
η τιμωρια του αρκεστηκε στο να στειλει το μπατιστ να πει συγνωμη μασωντας τσιχλα επιδεικτικα λες και επροκειτο για μια απλη αγκωνια πανω στη φαση?
καταδικαζει τη βια αλλα οσες φορες ειπε να παρει την ομαδα και να φυγει δεν το εκανε ποτε.. παρα μονο στο σεφ.. εκτος εδρας...


ζελικο ο θεος, ζελικο ισχυρος, ζελικο αθανατος ελεησον ημας...βοηθεια σας...

ΥΣ την φραση (του σπανουλη νομιζςω) οτι δεν εκαναν απεργια γιατι αμα εχανα το ματσ με αρη ποιος θα εδινε τους ποντους πισω την κραξαμε- εκραξαν παρα πολλοι....αλλα μαλλον ουτε ο παο εχει περιθωρεια απωλειας βαθμων στον πρωτο γυρο μιας διοργανωσης που εχει κατακτησει 5 φορες...οποτε..
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ...
οσοι απο εσας δεν καταλαβαινουν τι γραφω και αρχισουν σχολια επι της μπασκετικης προσωπικοτητας και ικανοτητας του ζελικο..τσαμπα χανουν το χρονο τους.... δεν τον κρινω για οσα εχει προσφερει στον παο ουτε για το ποσες κουπες εχει σηκωσει..ειναι απλο..σχολια οτι μας εκανε υπερομαδα , ειναι ο καλυτερος κλπ κλπ δεν ταιριαζουν σε οσα γραφω παραπανω...
lefkadian
QUOTE(ACAB @ Nov 12 2010, 15:00 ) *
Βασικά αυτό που με εκνευρίζει στο Μαγουλά είναι ότι βγάζει άστοχα συμπεράσματα και δημιουργεί συγκρίσεις και μανούρες από το πουθενά. Πειράχτηκε επειδή είπε ο Ομπράντοβιτς ένα αστείο για τον Άιβερσον. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω την κουβέντα επειδή είναι off topic και κάποιοι θα πάθουν εγκεφαλικό άμα τους σατιρισεις τον Answer στην κατάσταση που βρίσκεται πλέον. Επίσης περίεργο από τα όσα άρθρα που γράφτηκαν από χθες μετά από αυτή την εμφάνιση, να ποστάρεται το πλέον άσχετο και κακοηθές.


Γιατι περιεργο? Αφου η ομαδα φαινεται να ρολαρει με τι θα γκρινιαξουμε? Την προηγουμενη βδομαδα επρεπε να καταδικασθει σε ισοβια ο Μπατιστ και αυτη τη βδομαδα μας πειραζει τι ειπε ο Ομπραντοβιτς προχθες. Αφου δεν βρηκαμε κατι αρνητικο για την ομαδα στο χτεσινο ματς τα βαζουμε με δηλωσεις του coach. Mεχρι και με την διαιτησια ασχοληθηκαμε. Α ρε Ζελικο τι τους εχεις κανει! Εφιαλτες και στο ξυπνιο τους βλεπουν...
Germany96
QUOTE(ACAB @ Nov 12 2010, 15:00 ) *
...Πειράχτηκε επειδή είπε ο Ομπράντοβιτς ένα αστείο για τον Άιβερσον...

Απ’ ότι καταλαβαίνω έχεις την καλή τύχη να μην έχεις "μελετήσει" συστηματικά Μαγουλά ώστε να διεισδύσεις στον εμμονοληπτικό τρόπο σκέψης του αλλά στο σύστημα αξιών του Τάσου, προσβολές προς οτιδήποτε σχετίζεται με το ΝΒΑ είναι ξεκάθαρο Casus Belli biggrin.gif
lefkadian
QUOTE(str @ Nov 12 2010, 15:25 ) *
σταθηκατε ολοι στα σχολια του μαγουλα για το θεμα iverson..π@π@ρια του μαγουλα? να το δεκτω..
δεν διαβασα κανενα ομως να κρινει τις αλλες αποψεις του σχετικα με το αν θα επρεπε η ομαδα να τιμωρησει το μπατιστ εστω και σιωπηλα οπως εκανε περυσι η ομαδα του πασχαλη στην α2..
αυτο το κανατε ολοι γαργαρα.. ή απλως καλυπτεστε πισω απο την αδυναμια της euroleague να φανει σαβαρη διοργανωση.. αφου δεν τον τιμωρησε η euroleague μ@λ@κες ειμαστε να τον τιμωρησουμε εμεις και να χασουμε τα ματσακια....? οχι ρε αστο.. κανε το γαργαρα..σε ενα μηνα θα ξεχαστει...
αυτο που εγραψε ο μαγουλας οτι αν τον μπατιστ τον ειχαν τιμωρησει εστω και σιωπηλα, εστω και ενδεικτικα θα εμπαινε το 6ο αστερι στην φανελα το ασπαζομαι πληρως...αλλα δεν τον τιμωρησαν ουτε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ...ξερετε τι σημαινει η λεξη ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ!!! ?????αλλα και αυτο το, σχολιο το προσπερασατε πολυ ευκολα...
αλλα αφου ο ζελικο ειναι ο πανμεγιστος (μεγαλη η χαρη του)γιατι εβαλε το μπατιστ στην παραταση του ματσ της σλοβενιας?φοβηθηκε μη χασει το ματσακι?? θα ειχε κερδισει χιλιαδες εκτιμησεις απο πολλους..(οχι μονο μπασκετικες εκτιμησεις για να σας προλαβω...)
η τιμωρια του αρκεστηκε στο να στειλει το μπατιστ να πει συγνωμη μασωντας τσιχλα επιδεικτικα λες και επροκειτο για μια απλη αγκωνια πανω στη φαση?
καταδικαζει τη βια αλλα οσες φορες ειπε να παρει την ομαδα και να φυγει δεν το εκανε ποτε.. παρα μονο στο σεφ.. εκτος εδρας...


ζελικο ο θεος, ζελικο ισχυρος, ζελικο αθανατος ελεησον ημας...βοηθεια σας...

ΥΣ την φραση (του σπανουλη νομιζςω) οτι δεν εκαναν απεργια γιατι αμα εχανα το ματσ με αρη ποιος θα εδινε τους ποντους πισω την κραξαμε- εκραξαν παρα πολλοι....αλλα μαλλον ουτε ο παο εχει περιθωρεια απωλειας βαθμων στον πρωτο γυρο μιας διοργανωσης που εχει κατακτησει 5 φορες...οποτε..
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ...
οσοι απο εσας δεν καταλαβαινουν τι γραφω και αρχισουν σχολια επι της μπασκετικης προσωπικοτητας και ικανοτητας του ζελικο..τσαμπα χανουν το χρονο τους.... δεν τον κρινω για οσα εχει προσφερει στον παο ουτε για το ποσες κουπες εχει σηκωσει..ειναι απλο..


Αυτο που περιγραφεις ειναι το ιδεατο! Να τιμωρουν απο μονες τους οι ομαδες τους παιχτες τους για σοβαρα παραπτωματα. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αλλα δυστυχως δεν γινεται απο πουθενα και απο κανενα. Πες μου μια περιπτωση. Και μη μου πεις τον Πασχαλη στην Α2. Εναν παιχτη της σειρας που η ομαδα του εψαχνε αφορμη να τον διωξει και να γλιτωσει τα λεφτα του συμβολαιου του. Τιμωρηθηκε ο Κρστσις απο την ομαδα του? Ο Βαρεχαο? Ο Ομπραντοβιτς ειναι προπονητης οχι αγιος. Ουτε και καλο παιδι. Αν ηταν θα τον εκανα γαμπρο μου. Βρες μου εσυ ενα προπονητη παγκοσμιως που απεσυρε την ομαδα του για επεισοδια που εκαναν οι οπαδοι της ομαδας του και εγω θα σκισω το διαρκειας μου...

Πως ζηταμε απο ενα επαγγελματια να ειναι προτυπο ηθικης και συμπεριφορας οταν (και) εμεις οι ιδιοι εχουμε κανει τα γηπεδα ζουγκλα με τη δικη μας συμπεριφορα? Η υποκρισια, της υποκρισιας, ω υποκρισια...Παρεπιπτοντως εχουμε να πουμε και τιποτα για μπασκετ? Ή επειδη η ομαδα ρολλαρει θα τα "βαζουμε" με τον "αλητη" Μπατιστ και τον "υποκριτη" Ομπραντοβιτς?

Ζελικο ο θεος, Ζελικο ισχυρος, Ζελικο αθανατος ελεησον ημας...βοηθεια μας...
PanosIlio
Εδώ απλά να πω, όχι κάτι σημαντικό, πως ο Κριστιτς δεν χρειάστηκε να τιμωρηθεί από την ομάδα του καθώς τιμωρήθηκε από την FIBA.

Επίσης από την ομάδα του απλά κλήθηκε σε απολογία για να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, απλά τυπικά καθημερινά πράγματα...
lefkadian
QUOTE(PanosIlio @ Nov 12 2010, 15:46 ) *
Εδώ απλά να πω, όχι κάτι σημαντικό, πως ο Κριστιτς δεν χρειάστηκε να τιμωρηθεί από την ομάδα του καθώς τιμωρήθηκε από την FIBA.

Επίσης από την ομάδα του απλά κλήθηκε σε απολογία για να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, απλά τυπικά καθημερινά πράγματα...

Σωστος! Αλλα απο την ομαδα του δεν τιμωρηθηκε! Ουτε απο το ΝΒΑ. Ουτε και ο Βαρεχαο! Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις οτι επρεπε να τιμωρηθει παραδειγματικα απο την euroleague. Aλλα δυστυχως αυτο δεν εγινε.
Κανεις μας ομως δεν ξερει τι κουβεντες εχουν γινει με τον Μπατιστ μεσα στην ομαδα. Και θελω να πιστευω οτι εφαγε γερο κραξιμο απο την διοικηση αλλα και απο το προπονητικo team...

Α, και κατι ασχετο. Σε 2ο ευρωπαϊκο ματς πανω απο 10.000 κοσμος στο ΟΑΚΑ. Ο κοσμος και την πιστευει και την στηριζει αυτη την ομαδα...
LovingBasketball
Ειμαι νεο μελος και με ολο το σεβασμο στους παλαιοτερους, πρεπει να πω οτι εκπλησσομαι αφανταστα απο την γκρινια ορισμενων μελων και μαλιστα φιλαθλων του PAO B.C. μετα απο καθε παιχνιδι.

Αν παιξει πολυ ο διαμαντιδης, γιατι παιζει τοσο πολυ, θα σκασει....
Αν δεν παιξει ο Tepic, τοτε ο ζοτς φταιει γιατι δεν αναγνωριζει τις λαθος επιλογες του....
Αν ο Tepic παιξει και μαλιστα καλα(οκ, οκ ειναι σπανιο αλλα συμβαινει), τοτε ειναι αδυναμος ο αντιπαλος....
Αν ο Maric παρει λιγο χρονο συμμετοχης ......ατελειωτη γκρινια γιατι δεν τον εβαλε περισσοτερο...
Γκρινια, γκρινια, γκρινια.......
Οταν δεν υπαρχει κατι αλλο να ειπωθει τοτε εχουμε ειρωνεια και απαξιωτικα σχολια.....

Και σημειωτεον οτι η ομαδα πηγαινει καλα, δεν θελω καν να σκεφτω τις αντιδρασεις ορισμενων, αν κατι στραβωσει..




Ginobili
QUOTE(LovingBasketball @ Nov 12 2010, 14:01 ) *
Ειμαι νεο μελος και με ολο το σεβασμο στους παλαιοτερους, πρεπει να πω οτι εκπλησσομαι αφανταστα απο την γκρινια ορισμενων μελων και μαλιστα φιλαθλων του PAO B.C. μετα απο καθε παιχνιδι.

Αν παιξει πολυ ο διαμαντιδης, γιατι παιζει τοσο πολυ, θα σκασει....
Αν δεν παιξει ο Tepic, τοτε ο ζοτς φταιει γιατι δεν αναγνωριζει τις λαθος επιλογες του....
Αν ο Tepic παιξει και μαλιστα καλα(οκ, οκ ειναι σπανιο αλλα συμβαινει), τοτε ειναι αδυναμος ο αντιπαλος....
Αν ο Maric παρει λιγο χρονο συμμετοχης ......ατελειωτη γκρινια γιατι δεν τον εβαλε περισσοτερο...
Γκρινια, γκρινια, γκρινια.......
Οταν δεν υπαρχει κατι αλλο να ειπωθει τοτε εχουμε ειρωνεια και απαξιωτικα σχολια.....

Και σημειωτεον οτι η ομαδα πηγαινει καλα, δεν θελω καν να σκεφτω τις αντιδρασεις ορισμενων, αν κατι στραβωσει..

Με όλο τον σεβασμό,μήπως το πρόβλημα το έχεις εσύ που τα βλέπεις όλα τέλεια??? Δηλαδή όταν γίνεται κριτική και ανάλυση στα παιχνίδια της ομάδας...πρέπει να αναφερόμαστε μόνο στα θετικά?Τα αρνητικά δεν υπάρχουν στον Παναθηναικό?
Είπαμε ότι η ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση με την Εφές,ο Καλάθης επιτέλους έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με έναν σοβαρό αντίπαλο.Για τον Περπέρογλου από την αρχή της χρονιάς επισημαίνουμε διαρκώς πόσο βελτιωμένος είναι.Ο Σάτο για ένα ακόμα παιχνίδι έπαιξε καλή άμυνα,γιατί είναι γκρίνια που επισημαίνουμε και τις αδυναμίες του επιθετικά? Δεν είδες χθες δηλαδή ατσούμπαλα τελειώματα??? Απλή κριτική κάνουμε,δεν τον βγάλαμε άχρηστο τον Σάτο.
Όσο για τον Τέπιτς...δεν κατάλαβα τι σε χαλάει? Λέμε κανένα ψέμα? Εσύ δηλαδή άλλα βλέπεις? Δηλαδή ότι έχει κάνει 1 παιχνίδι μόνο καλό με το αδύναμο Περιστέρι για να ξεκουραστεί ο μήτσος είναι ψέμα? Το Περιστερι τι είναι δηλ...τι είναι? Σοβαρή ομάδα?
Όσον αφορά τον Μάριτς,διαπιστώνουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια που παίζει είναι εξαιρετικός σε απόδοση,και πραγματικά την ρακέτα την σκεπάζει.Αυτό είναι μια διαπίστωση! Είναι παράλογο δηλ να ζητάμε να τον δούμε περισσότερο από 10' σε κάθε αγώνα? Δεν είπαμε ότι θα μάθουμε στον Ζοτς κοουτσάρισμα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αξία η κρίση μας.
Δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Μήτσος 40' στην Σλοβενία,ο Τέπιτς 0' και ο καλάθης 8'....ο Ζοτς να δηλώνει ότι ο Μήτσος μόνο με θαύμα θα έβαζε βολές στο τέλος από την κούραση,κι εμείς να υποκρινόμαστε ότι δεν υπάρχει θέμα στα γκαρντ.Είναι παράλογο να το θεωρείς αυτό γκρίνια.
Κρίνουμε κάθε αγώνα της ομάδας και σχολιάζουμε.Τα καλά δεν έχουμε ποτέ κόμπλεξ να τα λέμε,μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Καλάθης,και μακάρι να βοηθήσει και ο Τέπιτς γιατί είναι απαραίτητοι.Αλλά δεν θα πετάμε και στα σύννεφα με μία εμφάνιση.
roben
QUOTE(lamar @ Nov 12 2010, 15:36 ) *
Καλα νταξ, η δικη σου η δικη μου και των υπολοιπων πουθεναδων ανα τη γη αποψη, ελαχιστη αν οχι μηδαμινη σημασια εχει.

Του Ομπραντοβιτς η αποψη ομως μετραει. Και για ενα θρυλο του μπασκετ, γιατι θρυλος ειναι ο Αιβερσον, ενας στοιχειωδης σεβασμος πρεπει να υπαρχει.
Αυτος ο παικτης αλανας, που ειναι καλος για την Μπεσικτας blink.gif εχει παει μονος του ομαδα στους τελικους του ΝΒΑ. ΤΕΛΙΚΟΥΣ!!!
Ο Μπατιστ, ο Λαγκντον, ο Μπραουν, ο Χολντεν,ο ΜακΚαλεμπ, ο ΜακΙνταιρ, και αλλοι τοσοι ουτε σαν θεατες δεν εχουν δει τελικους. Ολοι αυτοι αν μαζευτουν μπορει να κανουν και μια .......................................του!


Άλλο NBA,άλλο Ευρώπη...Υπάρχουν παίκτες που είναι καλοί για εκεί αλλά όχι για εδώ,όπως και το αντίστροφο... Επίσης το ότι ο Ομπράντοβιτς έχει μιά άποψη για τον Άιβερσον (και την ίδια τυχαίνει να έχω κι εγώ) δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβεται,σημαίνει ότι δεν του κάνει! Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο ερωτηθεί ο Άιβερσον για τον Ομπράντοβιτς και απαντήσει ότι δεν τον ξέρει (το πιθανότερο) ή ότι δεν τον θεωρεί κατάλληλο για να προπονήσει ομάδα του ΝΒΑ θα θεωρήσουμε ότι είναι ντροπή για τον Άιβερσον να δείχνει ασέβεια για ένα προπονητή θρύλο του ευρωπαικού μπάσκετ που έχει χάσει το μέτρημα,όχι σε τελικούς,αλλά σε τίτλους? Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Μαγουλάς και ο κάθε Μαγουλάς είναι ότι ο Ομπράντοβιτς έχει άποψη για τον Άιβερσον! Ο Άιβερσον έχει άποψη για τον Ομπράντοβιτς?? Όταν το σκεφτεί λίγο αυτό ο Μαγουλάς και ο κάθε Μαγουλάς τότε θα κατανοήσει πόσο άστοχο είναι αυτό που έχει γράψει... Ο Άιβερσον πρέπει να υποκλίνεται στον Ομπράντοβιτς,όχι ο Ομπράντοβιτς στον Άιβερσον...

Ο Μαγουλάς και ο κάθε Μαγουλάς οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ο υπέρμετρος θαυμασμός που έχει για το ΝΒΑ είναι μια καθαρά προσωπική του άποψη την οποία δεν ασπάζεται ολόκληρος ο πλανήτης...Και αν πρέπει κάτι να τον απασχολήσει όσον αφορά το ζήτημα του σεβασμού είναι το κατά πόσο οι Αμερικανοί σέβονται το ευρωπαικό μπάσκετ και όχι το κάτα πόσο οι Ευρωπαίοι σέβονται το αμερικάνικο! Εμείς τους ξέρουμε,αυτοί μας ξέρουν? Όταν ο Φιλ Τζάκσον (εξαιρετικός προπονητής) δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα (από την οποία οι Λέικερς ηττήθηκαν-δικό τους θέμα αν έπαιξαν στο χαλαρό) δεν θα μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ δεν θυμάμαι να έγραψε ο Μαγουλάς ότι ο Αμερικανός προπονητής έδειξε ασέβεια απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης...(και σωστά κατά την άποψη μου,την γνώμη του είπε ο άνθρωπος,δεν σημαίνει ότι ειρωνευόταν την ισπανική ομάδα) Ο Ομπράντοβιτς τον πείραξε που του έθιξε τον Άιβερσον...Όπως έγραψε όμως και ένας φίλος νωρίτερα,δεν πειράζει,θα του περάσει...

Sorry για το off topic...
kseplenhs
QUOTE(roben @ Nov 12 2010, 17:21 ) *
Άλλο NBA,άλλο Ευρώπη...Υπάρχουν παίκτες που είναι καλοί για εκεί αλλά όχι για εδώ,όπως και το αντίστροφο... Επίσης το ότι ο Ομπράντοβιτς έχει μιά άποψη για τον Άιβερσον (και την ίδια τυχαίνει να έχω κι εγώ) δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβεται,σημαίνει ότι δεν του κάνει! Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο ερωτηθεί ο Άιβερσον για τον Ομπράντοβιτς και απαντήσει ότι δεν τον ξέρει (το πιθανότερο) ή ότι δεν τον θεωρεί κατάλληλο για να προπονήσει ομάδα του ΝΒΑ θα θεωρήσουμε ότι είναι ντροπή για τον Άιβερσον να δείχνει ασέβεια για ένα προπονητή θρύλο του ευρωπαικού μπάσκετ που έχει χάσει το μέτρημα,όχι σε τελικούς,αλλά σε τίτλους? Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Μαγουλάς και ο κάθε Μαγουλάς είναι ότι ο Ομπράντοβιτς έχει άποψη για τον Άιβερσον! Ο Άιβερσον έχει άποψη για τον Ομπράντοβιτς?? Όταν το σκεφτεί λίγο αυτό ο Μαγουλάς και ο κάθε Μαγουλάς τότε θα κατανοήσει πόσο άστοχο είναι αυτό που έχει γράψει... Ο Άιβερσον πρέπει να υποκλίνεται στον Ομπράντοβιτς,όχι ο Ομπράντοβιτς στον Άιβερσον...

Ο Μαγουλάς και ο κάθε Μαγουλάς οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ο υπέρμετρος θαυμασμός που έχει για το ΝΒΑ είναι μια καθαρά προσωπική του άποψη την οποία δεν ασπάζεται ολόκληρος ο πλανήτης...Και αν πρέπει κάτι να τον απασχολήσει όσον αφορά το ζήτημα του σεβασμού είναι το κατά πόσο οι Αμερικανοί σέβονται το ευρωπαικό μπάσκετ και όχι το κάτα πόσο οι Ευρωπαίοι σέβονται το αμερικάνικο! Εμείς τους ξέρουμε,αυτοί μας ξέρουν? Όταν ο Φιλ Τζάκσον (εξαιρετικός προπονητής) δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα (από την οποία οι Λέικερς ηττήθηκαν-δικό τους θέμα αν έπαιξαν στο χαλαρό) δεν θα μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ δεν θυμάμαι να έγραψε ο Μαγουλάς ότι ο Αμερικανός προπονητής έδειξε ασέβεια απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης...(και σωστά κατά την άποψη μου,την γνώμη του είπε ο άνθρωπος,δεν σημαίνει ότι ειρωνευόταν την ισπανική ομάδα) Ο Ομπράντοβιτς τον πείραξε που του έθιξε τον Άιβερσον...Όπως έγραψε όμως και ένας φίλος νωρίτερα,δεν πειράζει,θα του περάσει...

Sorry για το off topic...


ασέβεια δεν ξέρω αν θα είναι αλλά σίγουρα δείχνει διαφορά μεγεθών.

ο ένας θεωρείται ίσως ο καλύτερος κοντός στην ιστορία του nba(και κατ'επέκταση του παγκοσμίου μπάσκετ) και ο άλλος ένας προπονητής θρύλος του ευρωπαικού μπάσκετ.
μπορεί ο ομπράντοβιτς να έχει προπονήσει τεράστιους παίχτες αλλά μέγεθος σαν τον άιβερσον δεν έτυχε να περάσει απο τις οδηγίες του.

είναι σαν να κάνει ένα αντίστοιχο ειρωνικό σχόλιο για τον ναβάρο,ο προπονητής-θρυλος του κινέζικου μπάσκετ.το πιο πιθανό και σε αυτή την περίπτωση είναι να μην ξέρει ο ναβάρο την ύπαρξή του.έτσι είναι αυτά...

on topic τώρα:νομίζω πως το οφθαλμοφανές της κατάστασης του μάριτς ναι μεν δείχνει αντιφατικό ώς προς το χρόνο χρησιμοποίησής του αλλά απο την άλλη σου γεννά και κάποιες υποψίες οτι κάτι έχει στο νου του ο ομπράντοβιτς και δεν τον χρησιμοποιεί τόσο.
ίσως να είναι θέμα εποχής.πάντως είμαι σίγουρος πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα παίρνει τη μερίδα του λέοντος στο χρόνο συμμετοχής των ψηλών
vastravoud
Ημαρτον ρε παιδιά, λίγο πλακίτσα έκανε ο Ζοτς που μάλλον κυρίως εστιαζόταν στην παραφιλολογία περί γκαρντ και ο Μαγουλάς το έκανε μεσανατολικό.

Προσωπικά έχω ξαναγράψει ότι θα αισθανόμουν πιο άνετος αν είχαμε ποιοτικότερες λύσεις στα γκαρντ, αλλά αν ο Ζοτς θέλει να πιστέψει σε αυτά τα παιδιά, μπράβο του κι ας το κάνει μέχρι τέλους!
LovingBasketball
QUOTE (Ginobili @ Nov 12 2010, 17:05 ) *
Με όλο τον σεβασμό,μήπως το πρόβλημα το έχεις εσύ που τα βλέπεις όλα τέλεια??? Δηλαδή όταν γίνεται κριτική και ανάλυση στα παιχνίδια της ομάδας...πρέπει να αναφερόμαστε μόνο στα θετικά?Τα αρνητικά δεν υπάρχουν στον Παναθηναικό?
Είπαμε ότι η ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση με την Εφές,ο Καλάθης επιτέλους έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με έναν σοβαρό αντίπαλο.Για τον Περπέρογλου από την αρχή της χρονιάς επισημαίνουμε διαρκώς πόσο βελτιωμένος είναι.Ο Σάτο για ένα ακόμα παιχνίδι έπαιξε καλή άμυνα,γιατί είναι γκρίνια που επισημαίνουμε και τις αδυναμίες του επιθετικά? Δεν είδες χθες δηλαδή ατσούμπαλα τελειώματα??? Απλή κριτική κάνουμε,δεν τον βγάλαμε άχρηστο τον Σάτο.
Όσο για τον Τέπιτς...δεν κατάλαβα τι σε χαλάει? Λέμε κανένα ψέμα? Εσύ δηλαδή άλλα βλέπεις? Δηλαδή ότι έχει κάνει 1 παιχνίδι μόνο καλό με το αδύναμο Περιστέρι για να ξεκουραστεί ο μήτσος είναι ψέμα? Το Περιστερι τι είναι δηλ...τι είναι? Σοβαρή ομάδα?
Όσον αφορά τον Μάριτς,διαπιστώνουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια που παίζει είναι εξαιρετικός σε απόδοση,και πραγματικά την ρακέτα την σκεπάζει.Αυτό είναι μια διαπίστωση! Είναι παράλογο δηλ να ζητάμε να τον δούμε περισσότερο από 10' σε κάθε αγώνα? Δεν είπαμε ότι θα μάθουμε στον Ζοτς κοουτσάρισμα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αξία η κρίση μας.
Δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Μήτσος 40' στην Σλοβενία,ο Τέπιτς 0' και ο καλάθης 8'....ο Ζοτς να δηλώνει ότι ο Μήτσος μόνο με θαύμα θα έβαζε βολές στο τέλος από την κούραση,κι εμείς να υποκρινόμαστε ότι δεν υπάρχει θέμα στα γκαρντ.Είναι παράλογο να το θεωρείς αυτό γκρίνια.
Κρίνουμε κάθε αγώνα της ομάδας και σχολιάζουμε.Τα καλά δεν έχουμε ποτέ κόμπλεξ να τα λέμε,μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Καλάθης,και μακάρι να βοηθήσει και ο Τέπιτς γιατί είναι απαραίτητοι.Αλλά δεν θα πετάμε και στα σύννεφα με μία εμφάνιση.



Οχι δεν τα βλεπω ολα τελεια, γιατι απλα το τελειο δεν υπαρχει η οταν υπαρχει δεν ξερουμε οτι ειναι το τελειο.
Συμφωνω μαζι σου οτι (καλοπροαιρετη) κριτικη πρεπει να γινετε(αν και ειναι πολυ νωρις για γρηγορα συμπερασματα).
Βασικα αναφερομαι στην κατεδαφιστικη κριτικη και στα ειρωνικα σχολια προς το προσωπο του Obradovic και προς ορισμενους παιχτες.
Μηπως υπαρχει στην Ευρωπη καποια καλυτερη προπονητικη ομαδα και το αγνοω?
Δεν γνωριζουμε με ποιο τροπο, σε μακρος χρονου, το προπονητικο τιμ βλεπει τα πραγματα.
Δεν πιστευω καθολου οτι δεν πηρε γκαρντ απο πεισμα, απο εγωισμο η για οικονομικους λογους.
Πιστευω οτι εχουν στο μυαλο τους ενα συγκεκριμενο πλανο και το ακολουθουν πιστα, και κατα τη γνωμη μου, πολυ καλα κανουν.

Προσωπικα τους εχω απεριοριστη εμπιστοσυνη και φυσικα αυτη η εμπιστοσυνη κερδηθηκε, δεν τους χαριστηκε.
comrade
QUOTE(lefkadian @ Nov 12 2010, 15:41 ) *
Πως ζηταμε απο ενα επαγγελματια να ειναι προτυπο ηθικης και συμπεριφορας οταν (και) εμεις οι ιδιοι εχουμε κανει τα γηπεδα ζουγκλα με τη δικη μας συμπεριφορα? Η υποκρισια, της υποκρισιας, ω υποκρισια...



Ωπα, ωπα! Γενικα διαφωνω με το ποστ σου, αλλα εδω εισαι τελειως φαουλ.

Οταν λες εμεις οι ιδιοι εχουμε κανει τα γηπεδα ζουγκλα, μη μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι. Δεν ξερω τι κανεις εσυ (μιας και ειπες εμεις), αλλα πως εισαι σιγουρος οτι αυτοι που κρινουν τον ομπραντοβιτς, εχουν κανει τα γηπεδα ζουγκλα??

Το επιχειρημα σου δεν ευσταθει. Επειδη δηλαδη καποιοι μ@λ@κ3ς κανουν τα γηπεδα κολαση, στερουμαι εγω το δικαιωμα να κρινω την ηθικη του ζοτς και του καθες ζοτς;;

A.CAB
QUOTE(str @ Nov 12 2010, 15:25 ) *
σταθηκατε ολοι στα σχολια του μαγουλα για το θεμα iverson..π@π@ρια του μαγουλα? να το δεκτω..
δεν διαβασα κανενα ομως να κρινει τις αλλες αποψεις του σχετικα με το αν θα επρεπε η ομαδα να τιμωρησει το μπατιστ εστω και σιωπηλα οπως εκανε περυσι η ομαδα του πασχαλη στην α2..
αυτο το κανατε ολοι γαργαρα.. ή απλως καλυπτεστε πισω απο την αδυναμια της euroleague να φανει σαβαρη διοργανωση.. αφου δεν τον τιμωρησε η euroleague μ@λ@κες ειμαστε να τον τιμωρησουμε εμεις και να χασουμε τα ματσακια....? οχι ρε αστο.. κανε το γαργαρα..σε ενα μηνα θα ξεχαστει...
αυτο που εγραψε ο μαγουλας οτι αν τον μπατιστ τον ειχαν τιμωρησει εστω και σιωπηλα, εστω και ενδεικτικα θα εμπαινε το 6ο αστερι στην φανελα το ασπαζομαι πληρως...αλλα δεν τον τιμωρησαν ουτε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ...ξερετε τι σημαινει η λεξη ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ!!! ?????αλλα και αυτο το, σχολιο το προσπερασατε πολυ ευκολα...
αλλα αφου ο ζελικο ειναι ο πανμεγιστος (μεγαλη η χαρη του)γιατι εβαλε το μπατιστ στην παραταση του ματσ της σλοβενιας?φοβηθηκε μη χασει το ματσακι?? θα ειχε κερδισει χιλιαδες εκτιμησεις απο πολλους..(οχι μονο μπασκετικες εκτιμησεις για να σας προλαβω...)
η τιμωρια του αρκεστηκε στο να στειλει το μπατιστ να πει συγνωμη μασωντας τσιχλα επιδεικτικα λες και επροκειτο για μια απλη αγκωνια πανω στη φαση?
καταδικαζει τη βια αλλα οσες φορες ειπε να παρει την ομαδα και να φυγει δεν το εκανε ποτε.. παρα μονο στο σεφ.. εκτος εδρας...


ζελικο ο θεος, ζελικο ισχυρος, ζελικο αθανατος ελεησον ημας...βοηθεια σας...

ΥΣ την φραση (του σπανουλη νομιζςω) οτι δεν εκαναν απεργια γιατι αμα εχανα το ματσ με αρη ποιος θα εδινε τους ποντους πισω την κραξαμε- εκραξαν παρα πολλοι....αλλα μαλλον ουτε ο παο εχει περιθωρεια απωλειας βαθμων στον πρωτο γυρο μιας διοργανωσης που εχει κατακτησει 5 φορες...οποτε..
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ...
οσοι απο εσας δεν καταλαβαινουν τι γραφω και αρχισουν σχολια επι της μπασκετικης προσωπικοτητας και ικανοτητας του ζελικο..τσαμπα χανουν το χρονο τους.... δεν τον κρινω για οσα εχει προσφερει στον παο ουτε για το ποσες κουπες εχει σηκωσει..ειναι απλο..σχολια οτι μας εκανε υπερομαδα , ειναι ο καλυτερος κλπ κλπ δεν ταιριαζουν σε οσα γραφω παραπανω...


Το ότι ποστάρεις ένα κείμενο το οποίο θίγει το προ εβδομάδας θέμα του Μπατίστ (που από όσο έχω διαβάσει σε αυτό το φόρουμ όλοι καταδικάζουν), μια εμφανώς χιουμοριστική ατάκα του Ομπράντοβιτς για τον Άιβερσον και πέντε αμπελοφιλοσοφίες για τη χρησιμοποίηση του Καλάθη (πάλι καλά που θυμήθηκε ότι είχαμε αγώνα Ευρολίγκα την προηγούμενη μέρα) δείχνει που το πας το πράγμα. Όπως δεν γουστάρεις να ακούς καλά λόγια για την ομάδα και τον προπονητή της επέτρεψε μας να θεωρούμε γκρίνια τέτοιου είδους αντιδράσεις. Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, όπως έχουν πολλά άτομα που γράφουν εδώ για τα αρνητικα της ομάδας με τα οποία είτε συμφωνούμε είτε όχι, τότε ναι κατατασεται στην υπερβολή και στην γκρίνια. Επίσης όσο είσαι ειρωνικός τόσο ειρωνικά θα σου επιστρέφονται απαντήσεις. Απλό και λογικό είναι.
Όταν δηλαδή μετά από την καλύτερη εμφάνιση της ομάδας αρχίζεις και μιλάς για την τιμωρία του Μπατίστ (είτε έχεις δίκιο είτε όχι) και την λάθος ατάκα του Ζοτς στον Άιβερσον τότε δείχνεις απλά εμπαθεια. Δεν στο απαγορεύει εννοείτε κανένας, όλοι απόψεις έχουμε αλλά μην το παίζεις και αδικημένος. Παίξτο μοναχικός καβαλάρης που όλοι εμείς ξαφνικά κάναμε τον Ομπράντοβιτς Θεό (από που προκύπτει αυτό δεν ξέρω βέβαια) και εσύ μόνος σου έχεις μυριστεί την όλη απάτη.
il postino
QUOTE(Ginobili @ Nov 12 2010, 17:05 ) *
Με όλο τον σεβασμό,μήπως το πρόβλημα το έχεις εσύ που τα βλέπεις όλα τέλεια??? Δηλαδή όταν γίνεται κριτική και ανάλυση στα παιχνίδια της ομάδας...πρέπει να αναφερόμαστε μόνο στα θετικά?Τα αρνητικά δεν υπάρχουν στον Παναθηναικό?
Είπαμε ότι η ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση με την Εφές,ο Καλάθης επιτέλους έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με έναν σοβαρό αντίπαλο.Για τον Περπέρογλου από την αρχή της χρονιάς επισημαίνουμε διαρκώς πόσο βελτιωμένος είναι.Ο Σάτο για ένα ακόμα παιχνίδι έπαιξε καλή άμυνα,γιατί είναι γκρίνια που επισημαίνουμε και τις αδυναμίες του επιθετικά? Δεν είδες χθες δηλαδή ατσούμπαλα τελειώματα??? Απλή κριτική κάνουμε,δεν τον βγάλαμε άχρηστο τον Σάτο.
Όσο για τον Τέπιτς...δεν κατάλαβα τι σε χαλάει? Λέμε κανένα ψέμα? Εσύ δηλαδή άλλα βλέπεις? Δηλαδή ότι έχει κάνει 1 παιχνίδι μόνο καλό με το αδύναμο Περιστέρι για να ξεκουραστεί ο μήτσος είναι ψέμα? Το Περιστερι τι είναι δηλ...τι είναι? Σοβαρή ομάδα?
Όσον αφορά τον Μάριτς,διαπιστώνουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια που παίζει είναι εξαιρετικός σε απόδοση,και πραγματικά την ρακέτα την σκεπάζει.Αυτό είναι μια διαπίστωση! Είναι παράλογο δηλ να ζητάμε να τον δούμε περισσότερο από 10' σε κάθε αγώνα? Δεν είπαμε ότι θα μάθουμε στον Ζοτς κοουτσάρισμα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αξία η κρίση μας.
Δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Μήτσος 40' στην Σλοβενία,ο Τέπιτς 0' και ο καλάθης 8'....ο Ζοτς να δηλώνει ότι ο Μήτσος μόνο με θαύμα θα έβαζε βολές στο τέλος από την κούραση,κι εμείς να υποκρινόμαστε ότι δεν υπάρχει θέμα στα γκαρντ.Είναι παράλογο να το θεωρείς αυτό γκρίνια.
Κρίνουμε κάθε αγώνα της ομάδας και σχολιάζουμε.Τα καλά δεν έχουμε ποτέ κόμπλεξ να τα λέμε,μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Καλάθης,και μακάρι να βοηθήσει και ο Τέπιτς γιατί είναι απαραίτητοι.Αλλά δεν θα πετάμε και στα σύννεφα με μία εμφάνιση.


ginobili φιλε μου κανεις δε διαφωνει με το παραπανω ποστ αλλα απο το να επισημαινουμε τα μειονεκτηματα της ομαδας μας μεχρι να λεμε ατακες τυπου "πού πας με αυτη την ομαδα ρεεεεε?" και "στην ευρωπη δεν εχουμε καμια τυχη" πιστευω οτι υπαρχει και διαφορα υφους και διαφορα μπασκετικης λογικης. αυτες οι ατακες (τουλαχιστον το νοημα τους) παιχτηκαν πολυ και κουρασαν! δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα (δε θυμαμαι αλλωστε ποιος εχει πει και τι) αλλα απανταω σε σενα μιας και ξερω οτι διαφωνεις σε περισσοτερα θεματα για την ομαδα απο οτι εγω προσωπικα.

το να υπαρχουν ποστ-μπηχτες για την οικονομικη ενισχυση της ομαδας απο τους κοντους και μαλιστα σε μια τετοια δυσκολη οικονομικα εποχη τη στιγμη που κανουν ο,τι καλυτερο μπορουν πιστευω οτι και εκει δεν υπαρχει βαση.μπορουμε να τους προσαψουμε αρκετα αλλα οχι αυτο. κατι τετοιο ειναι τουλαχιστον αχαριστια.

κανεις δεν ειναι θεος αλλα ας εχουμε λιγο παραπανω υπομονη μεχρι να δουμε-διαπιστωσουμε καποια πραγματα. δεν ειναι δυνατον φιλοι της ομαδας να προεξοφλουν το μελλον του παο απο το καλοκαιρι.

το σιγουρο ειναι οτι στην ομαδα υπαρχει ενα πλανο, μια λογικη και ολα τα κομματια σιγα σιγα θα παρουν την τελικη τους μορφη, εστω και αν στην πορεια εχουμε και αλλες μετριες παρουσιες.χρονο θελει, τιποτα αλλο.



lefkadian
QUOTE(comrade @ Nov 12 2010, 18:12 ) *
Ωπα, ωπα! Γενικα διαφωνω με το ποστ σου, αλλα εδω εισαι τελειως φαουλ.

Οταν λες εμεις οι ιδιοι εχουμε κανει τα γηπεδα ζουγκλα, μη μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι. Δεν ξερω τι κανεις εσυ (μιας και ειπες εμεις), αλλα πως εισαι σιγουρος οτι αυτοι που κρινουν τον ομπραντοβιτς, εχουν κανει τα γηπεδα ζουγκλα??

Το επιχειρημα σου δεν ευσταθει. Επειδη δηλαδη καποιοι μ@λ@κ3ς κανουν τα γηπεδα κολαση, στερουμαι εγω το δικαιωμα να κρινω την ηθικη του ζοτς και του καθες ζοτς;;


Δεν στερειται κανεις το δικαιωμα να λεει οτι θελει, αρκει να εχει επιχειρηματα...Τωρα για τους μ@λ@κ3ς που κανουν τα γηπεδα κολαση απλα σου παραθετω κατι που ειχα γραψει και 4-5 μερες πριν:

"Δεν αναφερομαι σε κανενα προσωπικα. Γιατι κανενα δεν ξερω. Το σχολιο μου ηταν γενικο και δεν αφορα μονο το forum. Αφορα τους περισσοτερους Ελληνες, που τα ξερουν ολα, τα κανουν ολα σωστα, ειναι υποδειγματα σωστης συμπεριφορας αλλα η Ελλαδα παει για φουντο (γενικως). Αφου ειμαστε ολοι τοσο σωστοι γιατι τα εχουμε κανει ΟΛΟΙ σκ@#@?
Και στη ζωη μας γενικοτερα αλλα και στα γηπεδα ειδικοτερα? Κανενας μας δεν ειναι αμοιρος ευθυνων. Οσο ανεχομαστε τους πραγματικα ανεγκεφαλους ειμαστε συνυπευθυνοι. Οσο ενοχος ειναι λοιπον ο διπλανος μου που πεταει μια φωτοβολιδα σε κλειστο γηπεδο αλλο τοσο ενοχος ειμαι και εγω που αρχικα δεν τον πλακωνω στα χαστουκια και τελικα "δεν τον δινω" στους μπατσους. Οσο ο Μπατιστ λοιπον ειναι εν δυναμει δολοφονος αλλο τοσο ειμαι και εγω που ανεχομαι ολη αυτη την αρρωστια στα γηπεδα και σφυριζω αδιαφορα..."

Συνεχιζω λοιπον και σου λεω: Προσωπικα εσυ εισαι τελειος? Υποδειγμα ηθικης? Αν ναι μπραβο σου. Αν οχι λιγο μετρο δεν βλαπτει. Κατακριναμε τον Ομπραντοβιτς 1,2,3,4 μερες. Τελος! Ο Ομπραντοβιτς πρεπει να δεχεται κριτικη σαν προπονητης και οχι αν ειναι καλο παιδι. Και αν θελεις την αποψη μου, γι' αυτο ειναι και τοσο πετυχημενος γιατι ειναι και κ$λ&π@ιδ@ρ@ς. Εκτος απο προπονητικες γνωσεις ειναι και "μαφια". Εχουμε βαρεθει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τους δηθεν κυριλε, τους δηθεν ανωτερους, τους δηθεν "κυριους". Θελει και λιγο τσαμπουκα και λιγο τσαγανο ο αθλητισμος...
Τωρα πως ολως τυχαια μετα απο μια μεγαλη νικη επι μιας καλης ομαδας και με την ομαδα να κανει το καλυτερο της παιχνιδι φετος ασχολουμαστε με το αν ο Ζελικο εχει ή δεν εχει ηθικη, τι να πω? Αν πως πως καποιοι εδω περα ειναι εμπαθεις με καποια προσωπα θα παρεξηγηθω? Αν πω πως ειναι υποκριτες? Αν πω οτι ο καθενας νομιζει πως ειναι τελειος (και ειναι και κριτης των παντων) αλλα παρολα αυτα εχουμε κανει την χωρα μπ@%^$%λο σε ολα τα επιπεδα θα εχω αδικο?
rchos
παιδια το να βαζετε @ αντι για α δεν αλλαζει το δεδομενο.
γραψτε τις αποψεις σας χωρις να χρησιμοποιειτε τετοια ορολογια ειτε με @ ειτε με α.
ο επομενος θα εχει φαουλ.
roben

http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/i...%84%CE%B7%CF%82

Να και μια πρώτη εικόνα των εισιτηρίων που κόβουν οι ομάδες της Ευρωλίγκας... 4ος ο Παναθηναικός πίσω από Φενερμπαχτσέ-Ούλκερ,Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολύμπια Λιουμπλιάνας...
A.CAB
QUOTE(roben @ Nov 12 2010, 20:05 ) *
http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/i...%84%CE%B7%CF%82

Να και μια πρώτη εικόνα των εισιτηρίων που κόβουν οι ομάδες της Ευρωλίγκας... 4ος ο Παναθηναικός πίσω από Φενερμπαχτσέ-Ούλκερ,Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολύμπια Λιουμπλιάνας...


Εντύπωση μου κάνει πως τους είδαν ως 7.000 τους φιλάθλους χθες. Και αναφέρουν ότι με ΤΣΣΚΑ είχαμε 13.000. Εν τω μεταξύ όποιος ήταν και στα 2 μέσα ο κόσμος ήταν ο ίδιος και σε καμία περίπτωση ο μισός από τον πρώτο αγώνα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.