Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2
ashton
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/2/2009

Κ.Γ. ΣΠΟΡΤΙΓΚ 15:45 Α.Ε.Κ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΤ1* * ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Μαστραφτσής, Παπαδημητρίου, Ανδρικόπουλος
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ : Τασούλας
ashton
QUOTE
«Το γεγονός ότι προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη, αυτή εναντίον του Πανελλήνιου, δε σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτούμε» τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης και εξήγησε: «Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι ανταγωνιστικοί ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Αναπόφευκτα, και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επιβάλλεται να δείξουμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία, επιβάλλεται να δώσουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων ώστε να ευχαριστηθούν και οι φίλαθλοί μας. Τους περιμένουμε στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν με ευπρεπή τρόπο».

Ο Ίστβαν Νέμεθ τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο έχει περάσει στο παρελθόν και πλέον, από την περασμένη Δευτέρα προσηλωθήκαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε άριστα τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας, ωστόσο, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα έχει «δρόμο» ακόμα και επιβάλλεται να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Ο Νίκολα Βούισιτς μίλησε εκ μέρους των "ερυθρόλευκων", για την επίσκεψή τους στο κλειστό του Σπόρτιγκ. "Η ΑΕΚ προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανελληνίου και θέλει να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαία. Ξέρω ότι υπάρχει έξτρα κίνητρο όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό τόσο για τους παίκτες όσο και για τους θεατές. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως κάνουμε στα τελευταία μας παιχνίδια. Στο μυαλό μας είναι μόνο αυτό το παιχνίδι από την Πέμπτη θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό του κυπέλλου. Πρώτα πρέπει να μείνουμε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος».


esake.gr
sporting b.c.
φαβορί η ΑΕΚ...
a bullet for your head
QUOTE(sporting b.c. @ Feb 17 2009, 21:42 ) *
φαβορί η ΑΕΚ...

Λες..??
Μυριζεις εκπληξη μεγατονων..??
sporting b.c.
Ισως επειδή αγαπάω πολύ το γήπεδο δεν βλέπω όπως είναι τα πράγματα αλλά νομίζω οτι σωστά βλέπω ! η ΑΕΚ ειναι ανεβασμένη και στο κλουβί μας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο ΒΕΒΑΙΑ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει σαφώς καλύτερη ομάδα... Νομίζω ότι μπορεί η ΑΕΚ να το πάρει...
hagi
Εντάξει νομίζω ότι πλέον όταν μια ομάδα παίζει με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό δύσκολα μπορεί να πει κάποιος ότι είναι το φαβορί ακόμη και αν παίζει στην έδρα του.Βέβαια αυτο δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει.
Λογικά θα είναι ενδιαφέρον ματς γιατί και η ΑΕΚ έχει δείξει αρκετά καλα σημάδια φέτος και ειδικά μετά το διπλό στον Πανελλήνιο σίγουρα θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία.
Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερος από πριν και δύσκολα θα χάσει ,αφού κρατάει και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και δεν θα θέλει να την αποχωρηστεί..
Τώρα το πόσο μπάσκετ μπορεί να δει κάποιος με παράλληλη μετάδοση αυτό είναι άλλο θέμα.
apkat
Σπαει τα τεντεξ ο Μπουρουσης..

Αν συνεχισει ετσι παει για legendary εμφανιση..
ashton
Το ματς διακόπηκε & οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση της εξέδρας μόλις ξεφυγε το σκορ...
Αναμενόμενο (δυστυχώς)

ashton
75-95 τελικό.

Air and King
Ελπιζω να μην τιμωρηθει η Αεκ για καποιους λιγους ανεγκεφαλους που πανε στο γηπεδο για να πουλησουν οπαδιλικι παρα για να στηριξουν την ομαδα τους και να δουνε το αγαπημενο μας αθλημα.
Η ομαδα μου τωρα ο Ολυμπιακος πηρε μια σημαντικη και ψυχολογικη νικη εν οψη της δυσκολης συνεχειας.Πολυ καλος ο Μπουρουσης που αν επαιζε πιο πολυ με πλατη θα εφτανε πολυ ψηλα σαν παιχτης.
ashton
η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί γιατί είναι η ΑΕΚ.
Και 100πλασια να γίνουν την Κυριακή στον τελικό, η ΑΕΚ θα φάει περισσότερη τιμωρία για τα σημερινά.

QUOTE
Ένταση και...

Από την αρχή η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Οι προκλήσεις ξεκίνησαν από την εξέδρα, με κόκκινα στρινγκ στο παρκέ, υβριστικά συνθήματα κατά των παικτών, κτλ. Μεταξύ των δύο πρώτων δεκαλέπτων ένας οπαδός ανέβηκε πάνω στο ταμπλό (χωρίς, πάντως, να έχει άγριες διαθέσεις). Το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει, αλλά ως εκεί. Η συνέχεια ήταν χειρότερη.
Μόλις οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν καλάθι στο τέταρτο δεκάλεπτο (31.02''), άρχισε βροχή αντικειμένων. Ο Μπάμπης Καραμανλής υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού προκάλεσαν, ο Νίκος Μπουντούρης το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Η αλήθεια είναι στη μέση. Οι παίκτες του Ολυμπιακού όντως αντέδρασαν (ίσως περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς), αλλά ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει όταν δέχονταν βροχή από αντικείμενα; Οι άνθρωποι της ΑΕΚ για πολλοστή φορά δεν κατάφεραν να ελέγξουν τον κόσμο και τώρα βρίσκονται μπροστά στη λαιμητόμο του Αθλητικού Δικαστή.

Εκκένωση και… Μίλος!

Οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση τού γηπέδου, κάτι που (ευτυχώς) επιτεύχθηκε. Χρονοβόρα διαδικασία, αλλά εξαιρετικά ήρεμη. Το γήπεδο άδειασε, οι παίκτες επέστρεψαν για να ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία, καθώς κανείς δεν είχε διάθεση να παίξει μπάσκετ.
Το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος του, με τους "κόκκινους" να ανεβάζουν τη διαφορά (56-77, 60-84). Έμεναν 40'' το σκορ ήταν 73-93 και ο Μίλος Τεόντοσιτς θέλησε να δικαιώσει το μικρό του όνομα. Απευθύνθηκε υβριστικά προς τον πάγκο της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή. Ευτυχώς το γήπεδο ήταν άδειο και οι επιθετικές διαθέσεις που έδειξαν οι παίκτες της ΑΕΚ (από το παρκέ και τον πάγκο) σταμάτησαν από τους πιο ψύχραιμους. Ο Γιαννάκης λειτούργησε πυροσβεστικά στέλνοντας τον απαράδεκτο Τεόντοσιτς στ' αποδυτήρια και η συνάντηση ολοκληρώθηκε.

Ο Ολυμπιακός νίκησε και συνεχίζει μόνος πρώτος, η ΑΕΚ μπαίνει σε περιπέτειες, αφού η τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή δεν είναι μόνο δεδομένη, αλλά αναμένεται και βαριά, καθώς η ομάδα είναι υπότροπη. Το χειρότερο είναι πως με τη στάση των οπαδών της δικαίωσε όσους επέμεναν από την αρχή πως το γήπεδο είναι ακατάλληλο για διεξαγωγή αγώνων της Α1.

Μυστήριο

Υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα: Πώς από τη στιγμή που οι αστυνομικοί δεν άφηναν να μπουν στο γήπεδο χωρίς έλεγχο ούτε οι έχοντες εργασία ή διαπίστευση από τον ΕΣΑΚΕ, πώς από τη στιγμή που το κυλικείο δίνει νερό σε πλαστικά ποτήρια και όχι σε μπουκάλια, έπεσαν τόσα μπουκαλάκια με νερό στο παρκέ; Μυστήριο; Θαύμα; Μαγικό; Ή μήπως ο εξονυχιστικός έλεγχος γίνεται μόνο στην πόρτα από την οποία περνούν δημοσιογράφοι, επίσημοι, άνθρωποι τού ΕΣΑΚΕ;
Αυτοί ούτε επεισόδια δημιουργούν, ούτε αντιστέκονται. Αφήστε που παίρνουν το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν οι έχοντες την ευθύνη για την τήρηση της τάξης. Μόνο που στην πράξη, άλλα έγιναν...


basketblog.gr
ashton
QUOTE
Με Αρη – ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο

Οι διαιτητές Μαστραφτσής, Παπαδημητρίου, Ανδρικόπουλος έγραψαν τα πάντα στο φύλλο αγώνος του σημερινού (18/02) ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, ανέφεραν τις τρεις προσωρινές διακοπές, την μία 30λεπτη για εκκένωση του γηπέδου από τους 1.500 οπαδούς της ΑΕΚ και τον φίλαθλο που ανέβηκε πάνω στην μπασκέτα. Όλα αυτά σημαίνουν ότι η Ενωση στα παιχνίδια με Αρη και ΠΑΟΚ δεν θα έχει κόσμο στα Πατήσια λόγω τιμωρίας, ενώ θα γίνει προσπάθεια να μην τιμωρηθεί με τρεις. Αν η τιμωρία φτάσει τις τρεις αγωνιστικές, τότε η ΑΕΚ θα παίξει δίχως κόσμο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.


QUOTE
"Fu… your greek mother" είπε ο Τεόντοσιτς στον Βασιλόπουλο!

Δεν ήταν μόνο ο Μπουρούσης και ο Βασιλόπουλος που μετά από κάθε καλάθι τους έλεγαν "διάφορα" προς την εξέδρα των οπαδών της ΑΕΚ. Δεν ήταν μόνο ο Παναγιώτης Γιαννάκης που διαμαρτυρόταν συνεχώς και δίχως ουσιαστικό λόγο στους τρεις ρέφερι, αλλά ήρθε και σε άδειο γήπεδο ο Μίλος Τεόντοσιτς να κάνει τον… μάγκα.

Περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος, ο Τεόντοσιτς είχε μια λογομαχία με τους ανθρώπους στον πάγκο της ΑΕΚ και σύμφωνα με τους τελευταίους, ο Σέρβος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε βαριές λέξεις. Συγκεκριμένα, είπε στον Φώτη Βασιλόπουλο "Fu… your greek mother"! Στη συνέχεια ο Φώτης Βασιλόπουλος πήγε να του ζητήσει το λόγο, μπλέχθηκε ο Τόμπσον και χωρίς κανένα λόγο ο παίκτης των "ερυθρολεύκων" πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη αρνητικό σκηνικό αυτού του ματς. Μάλιστα, ο Κώστας Φλεβαράκης μόλις άκουσε αυτήν την έκφραση από τον Τεόντοσιτς όρμηξε στον Σέρβο!


dikefalos.gr
hellenic
Μπραβο στα μαγγακια της ΑΕΚ που πυγαν και σπασαν τον Ηλεκτρικο.Ειναι εμφανες οτι η μονη αιτια για το μαυρο χαλι της αεκ ειναι ο Ηλεκτρικος.
Αλλα οταν ακομα και ο προεδρος ειναι ενας χουλιγκανος..
tzagasdog
ετσι του καπνισε του Τεοντοσιτς και αρχισε να βριζει?
ashton
QUOTE
Γιαννάκης: "Λύσεις υπάρχουν. Θέληση;"

Μετά το τέλος του ματς, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών δεν είχαν μόνο αγωνιστικό περιοχόμενο, αφού τα όσα έγιναν απογοήτευσαν τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων. Πρώτος μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος τόνισε (ενόψει και του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό):

"Αν βάλουμε το άθλημα πάνω από τις ακρότητες, τότε μπορούμε να βρούμε λύσεις. Αλλά πρέπει να μείνουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Εμείς, από τη δική μας πλευρά κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά όσοι είναι υπεύθυνοι πρέπει να βάλουν σε μια τάξη τα πράγματα. Όμως, όλα είναι θέμα θέλησης".

Σε ό,τι αφορά το ματς, σχολίασε: "Ήρθαμε εδώ, ξέροντας ότι θα παίξουμε με μια καλή ομάδα, η οποία προερχόταν από πολύ καλή εμφάνιση και δύσκολη νίκη. Εμείς, είχαμε ηρεμία σε κάποια σημεία του ματς, σε άλλα δεν είχαμε. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε υπομονή, βελτιώσαμε την άμυνά μας και πήραμε το ρυθμό του αγώνα στα χέρια μας".

Φλεβαράκης: "Από άλλους αδικείται η προσπάθεια που κάνουμε"

Από την πλευρά του ο Κώστας Φλεβαράκης σημείωσε: "Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε όλη τη συγκέντρωσή μας και ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες επιλογές. Όμως, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Θέλω όμως να πω ότι είναι κρίμα να αδικείται η προσπάθειά μας από ενέργειες άλλων. Πολλά πρωταθλήματα που δεν έχουν το ταλέντο που επικρατεί στο ελληνικό, αλλά εκτός γηπέδων η ποιότητα και η συμπεριφορά είναι πολύ καλύτερες".

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Μίλος Τεόντοσιτς: "Οι αθλητές πρέπει να είναι υπόδειγμα μέσα στο γήπεδο. Ένα παιδί που έρχεται από άλλη χώρα στην Ελλάδα και βρίσκει δουλειά και χρήματα, πρέπει να σέβεται τη χώρα στην οποία εργάζεται και παίζει μπάσκετ".

Μπουρούσης: "Δεν είμαστε ζώα!"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης, δήλωσε: "Λυπάμαι για τα όσα έγιναν. Όσο για κάποιους από εμάς που αντιδρούμε σε τέτοιες κατάστασεις, θέλω να πω ότι κι εμείς άνθρωποι είμαστε, όχι ζώα. Το ότι με έβρισαν μετά από πέντε χρόνια στην ΑΕΚ, δεν είναι κάτι που θέλω να σχολιάσω. Κάνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα μου".

sport24.gr
asero
QUOTE(tzagasdog @ Feb 18 2009, 21:15 ) *
ετσι του καπνισε του Τεοντοσιτς και αρχισε να βριζει?

Tι ειπες τωρα;Να φταιει η αγια αεκ για κατι 68.gif peace.gif biggrin.gif ;Σοβαρα τωρα,αποκλειεται ο μιλος να αρχισε να εβριζε ετσι,κατι εγινε.Τωρα,για τον προεδρο της αεκ που λεει οτι οι φιλαθλοι της αεκ προκληθηκαν απο τους παιχτες του ολυμπιακου,τοτε τι να πω.Τρωγανε οι ανθρωποι στο κεφαλι μπουκαλια και οτιδηποτε αλλο,του μπουρουση του εβριζαν τη μανα,και ο προεδρος της αεκ θεωρει οτι πρεπει να πουν και ευχαριστω;
Air and King
QUOTE(ashton @ Feb 18 2009, 20:17 ) *
η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί γιατί είναι η ΑΕΚ.
Και 100πλασια να γίνουν την Κυριακή στον τελικό, η ΑΕΚ θα φάει περισσότερη τιμωρία για τα σημερινά.

Aυτη τωρα ειναι αλλη κουβεντα.
Το θεμα ειναι οτι καλο ειναι καμια φορα να παραδεχεται ο ενας(Αεκ) την ανωτεροτητα του αλλου(Ολυμπιακου) και αυτο ξεκηναει απο τους οπαδους.
Συν της αλλης εβρηζαν την οικογενεια του Μπουρουση,ο αλλος ανεβηκε πισω απο το ταμπλο για να πουλησει οπαδιλικι και καλα.Τι ειναι αυτα τα πραγματα?Αντι να καθεσαι να λες αυτα,συγκρηνεις το ποσο θα τημωρηθει η Αεκ σε σχεση με τον Ολυμπιακο και με τον Παναθηναικο?
Τελος παντων η Αεκ δεν φταιει σε τιποτα αν καποιοι ανεγκεφαλοι πανε στο γηπεδο για να το παιξουν ιστορια,να βρισουν οικογενειες και να πετανε μπουκαλια.
Mamuwalde
ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ .

'Η ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ 'Η ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


ο άλλος είχε καβαλήσει την μπασκέτα και μας λες ρε ashton ότι θα τιμωρήσουν την καημένη την άεκ ....... παράτα μας τώρα .

να πάνε να αυτωθούνε όλοι τους !

κανονικά το μόνο πράγμα που έπρεπε να γράφεται παντού είναι μπινελίκια για τους καραγκιόζηδες [εντός κι εκτός γηπέδου] .

τι άλλο πια έχει μείνει να συζητήσουμε δηλαδή ? ποιος το έκανε πρώτος ? ποιος θα "τιμωρηθεί" πρώτος ?

εκτός αν είμαστε όλοι 7 χρόνων και δεν θυμόμαστε τα παλιότερα [πριν 3 βδομάδες δηλαδή] ....

τι συζητάμε πια ...
ashton
QUOTE(Air and King @ Feb 18 2009, 21:31 ) *
Τι ειναι αυτα τα πραγματα?Αντι να καθεσαι να λες αυτα,συγκρηνεις το ποσο θα τημωρηθει η Αεκ σε σχεση με τον Ολυμπιακο και με τον Παναθηναικο?


Όταν η ΑΕΚ έχει φάει πχ 3 αγωνιστικές επειδή οι αστυνομικοί ρίξανε δακρυγόνο στο Ολυμπιάδα-ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός τρώει 1 για τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ, νομίζω πως μπορώ να το λέω.


το φύλλο αγώνα :

QUOTE
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός, οι διαιτητές ανέφεραν στο φύλλο αγώνα:

"2:50`` πριν τη λήξη της α` περιόδου φίλαθλοι της ΑΕΚ έβριζαν εν χορώ "Εδώ, εδώ, θα σας γαμ**ουμε τις μάνες και τ` αδέλφια" και στο σημείο εκείνο έγινε η πρώτη έγγραφη προειδοποίηση.

46:6`` πριν τη λήξη της α` περιόδου φίλαθλοι της ΑΕΚ έφτυναν τον β` διαιτητή και έγινε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

9.53`` πριν τη λήξη της β` περιόδου έγινε προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω της ανόδου στη μπασκέτα ενός φιλάθλου της ΑΕΚ.

3:04`` πριν τη λήξη της γ` περιόδου προβήκαμε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της ΑΕΚ έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου και του πάγκου του Ολυμπιακού σωρεία αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια νερό, κέρματα και αναπτήρες). Ο αγώνας διακόπηκε και ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου μιας και η επίσημη ΑΕΚ (ο πρόεδρός της κ. Καραμανλής) δεν εγγυούταν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η εκκένωση του γηπέδου πραγματοποιήθηκε εντός του προβλεπόμενου χρόνου των 30 λεπτών με τη βοήθεια της αστυνομίας και των παραγόντων της ΑΕΚ. Κατά τη διακοπή του αγώνα και συγκεκριμένα κατά την αποχώρηση της ομάδος του Ολυμπιακού προς τα αποδυτήρια, κατά δήλωση του κομισάριου του αγώνα, ο παίκτης του Ολυμπιακού Νο.9 Μπουρούσης πήρε την καρέκλα της αλλαγής και την απώθησε προς την γραμματεία για να διευκολυνθεί η έξοδος των αθλητών προς τα αποδυτήρια. Ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των παραγόντων της ΑΕΚ".


dikefalos.gr
hellenic
φιλε giopride συμφωνω με αυτα που λες.οι ομαδες φταινε.

ashton τι θες να αποδιξειςότι οι οπαδοι της αεκ ειναι ηρεμοι και φιλικοι;νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να ξερει ακριβως τι εγινε στο ματς ομως φετος η αεκ καθε αγωνιστικη δημιουργει προβληματα και καθε φορα φταινε οι αλλοι...απο την Ολυμπια μεχρι τον ΟΣΦΠ.
Mamuwalde
αχ, ναι ρε ashton . δίκιο έχεις . δικαιούσαι γιατί εσύ δεν έβγαλες αεροβόλα έριξες μόνο δακρυγόνα μέσα σε κλειστό ...

είναι δυνατόν να επιμένεις , [να προσπαθείς μάλλον] να υποστηρίξεις την οποιαδήποτε ομάδα σου , μετά από τέτοια καραγκιοζιλίκια ?

το πρώτο πράγμα που σχολιάζεις είναι να μην τιμωρηθεί η ομάδα !?!

δε γίνεται έτσι παιδιά . να βαστάτε τα λάβαρα για την "ιδέα" .

και μην αρχίσουμε κουβέντα για τις ομάδες . είτε άεκ είτε καρδίτσα για μένα είναι το ίδιο .

και "ολυμπιακοί" με βρίζουν γιατί λέω ακριβώς τα ίδια ...
kseplenhs
δεν μου έκανε εντύπωση το σημερινό.η αεκ επειδή λόγω δυναμικότητας δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσια τετοια παιχνίδια,είναι δεδομένο να καταφύγει σε τέτοιες τακτικές...
ίσως να είμαι καχύποπτος αλλά μου έκανε ιδιέταιρη εντύπωση πως τα μπάχαλα γινοντουσαν τις στιγμές που ο ολυμπιακός έπιανε ρυθμό και ξέφευγε στο σκόρ...

ε στο τέλος που το παιχνίδι είχε κριθεί έκαναν και την απέλπιδα προσπάθεια να το διακόψουν αλλά δεν τους έκατσε...

επομένως όλο αυτό το θεατράκι σήμερα ήταν κανονισμένο και οργανωμένο.
hellenic
Ρε παιδια εδω οι αεκτηδες σπασαν τζαμια του Ηλεκτρικου που βρισκομουνα,τυχαια, μετα το ματς.Ειμαστε καλα;
thrylos7
Ρε παίδες, διαβάστε τι λέει ο ashton και μην εξαγριώνεστε από άσχετα πράγματα...
hellenic
λεει οτι νιωθει αδικημενος πριν καν βγει αποφαση
οταν λεγανε ολοι οτι το γηπεδο δεν ειναι ικανο να δεχτει αγωνες....οι αεκτζηδες τραγουδουσαν
Air and King
Aνεγκεφαλοι οπαδοι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες αυτο ειναι δεδομενο.Ειτε στον Ολυμπιακο ειτε στον Παναθηναικο ειτε στην ΑΕΚ.
Ομως σημερα ειτε ετσι ειτε αλλιως καποιοι ανεγκεφαλοι ηθελαν να ξεσπασουν οπως και να εχει και βρηκαν "το κοκκινο πανι".
Τα ιδια θα ελεγα και για τους οπαδους της δικης μου ομαδας του Ολυμπιακου αν εκαναν κατι σε καποιον αγωνα.Ισως φταιει και το γηπεδο που οι οπαδοι ειναι σε αποσταση αναπνοης απο τους παιχτες.
Κοντευω 31 χρονων και δεν βλεπω να αλλαζει τιποτα.Τα ιδια και πριν 15 χρονια τα ιδια και τωρα.Αντε τωρα ο αλλος να παρει το παιδι του να παει να δει την ΑΕΚ στο γηπεδο του Σπορτινγκ.
Και την Κυριακη στον Τελικο το μονο που ευχομαι ειναι να τελειωσει το παιχνιδι μετα απο αυτα που εγιναν στην Πατρα.
Mamuwalde
QUOTE
λεει οτι νιωθει αδικημενος πριν καν βγει αποφαση
οταν λεγανε ολοι οτι το γηπεδο δεν ειναι ικανο να δεχτει αγωνες....οι αεκτζηδες τραγουδουσαν


ακριβώς το ίδιο κατάλαβα κι εγώ . δεν κάνω άλλη κουβέντα για τέτοια καραγκιοζιλίκια . φταίνε ΚΑΙ οι ομάδες .

οποιοσδήποτε ΔΕΝ ΚΡΑΖΕΙ τέτοιες καταστάσεις και συζητάει περί ανέμων και υδάτων , φταίει επίσης .
ashton
QUOTE(giopride @ Feb 18 2009, 22:29 ) *
αχ, ναι ρε ashton . δίκιο έχεις . δικαιούσαι γιατί εσύ δεν έβγαλες αεροβόλα έριξες μόνο δακρυγόνα μέσα σε κλειστό ...

είναι δυνατόν να επιμένεις , [να προσπαθείς μάλλον] να υποστηρίξεις την οποιαδήποτε ομάδα σου , μετά από τέτοια καραγκιοζιλίκια ?

το πρώτο πράγμα που σχολιάζεις είναι να μην τιμωρηθεί η ομάδα !?!

δε γίνεται έτσι παιδιά . να βαστάτε τα λάβαρα για την "ιδέα" .

και μην αρχίσουμε κουβέντα για τις ομάδες . είτε άεκ είτε καρδίτσα για μένα είναι το ίδιο .

και "ολυμπιακοί" με βρίζουν γιατί λέω ακριβώς τα ίδια ...


Δεν είπα να μην τιμωρηθεί η ομάδα μου.
Είπα απλά πως η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί περισσότερο από ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ακόμα κι αν κάνει λιγότερο.
Και that's a fact.
hellenic
εγω ειμαι 20χρ. και βαρεθηκα να τα λεω...
εδω και 10χρονια εχω προτασεις για αντιμετωπιση ομως οι προεδροι και πολιτικοι δεν βρισκουν...
κριμα που υπαρχουν ομως νεα ατομα να υπερασπιζονται του καφρους που δεν εχουν προβλημα να αφαιρεσουν και μια ζωη μοναχα γιατι η δικια τους ζωη δεν εχει να παρουσιαση κατι.
Air and King
QUOTE(ashton @ Feb 18 2009, 23:07 ) *
Δεν είπα να μην τιμωρηθεί η ομάδα μου.
Είπα απλά πως η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί περισσότερο από ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ακόμα κι αν κάνει λιγότερο.
Και that's a fact.

Εκτος του οτι υπερβαλεις,νομιζω οτι θα ηταν το τελευταιο που θα επρεπε να σε απασχολει σαν οπαδο της ΑΕΚ.
Γενικως αποφευγω να συζηταω τετοια θεματα.Σημερα ισως το γηπεδο μου "ξυπνησε" παλια χρονια που αντι φυσιολογικα τα πραγματα να ειναι καλυτερα μαλλον πανε προς το χειροτερο.Ειδηκα αλλος που ανεβηκε στο καλαθι τι να πεις?Τι να πεις?Δεν ξερω Ταρζαν ηθελε να το παιξει η Μογλης?
vastravoud
Ρε παιδιά να πω όμως κάτι; Πέρα από τη συλλογική ευθύνη όπου όλοι μας συζητάμε εδώ για ομάδες/παράγοντες/διοικήσεις, κλπ, υπάρχει και η γ@μημένη η ΑΤΟΜΙΚΗ.

Θέλω να πω: ΟΚ, εσύ κυρία διοίκηση είσαι ανίκανη. ΕΓΩ σαν κράτος δικαίου έχω το βίντεο του αγώνα και θα φροντίσω να ταυτοποιήσω όσους περισσότερους μπορώ και να τους τσακίσω, τιμωρώντας τους όπως πρέπει.

Έχει γίνει ρε παιδιά όμως ποτέ αυτο;
ashton
@ vastravoud
Αυτό δε γίνεται ποτέ.

QUOTE(Air and King @ Feb 18 2009, 23:11 ) *
Εκτος του οτι υπερβαλεις,νομιζω οτι θα ηταν το τελευταιο που θα επρεπε να σε απασχολει σαν οπαδο της ΑΕΚ.


Γιατί ;
Δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει η ισονομία στο πρωτάθλημα ;
Air and King
QUOTE(vastravoud @ Feb 18 2009, 23:12 ) *
Ρε παιδιά να πω όμως κάτι; Πέρα από τη συλλογική ευθύνη όπου όλοι μας συζητάμε εδώ για ομάδες/παράγοντες/διοικήσεις, κλπ, υπάρχει και η γ@μημένη η ΑΤΟΜΙΚΗ.

Θέλω να πω: ΟΚ, εσύ κυρία διοίκηση είσαι ανίκανη. ΕΓΩ σαν κράτος δικαίου έχω το βίντεο του αγώνα και θα φροντίσω να ταυτοποιήσω όσους περισσότερους μπορώ και να τους τσακίσω, τιμωρώντας τους όπως πρέπει.

Έχει γίνει ρε παιδιά όμως ποτέ αυτο;

Οχι και ειναι εφηκτο.Φτανει μονο να παει καποιος σε γηπεδο της Premier League η σε ενα γηπεδο του ΝΒΑ θα δει ποσο ευκολο ειναι.
Να πω μονο οτι σε γηπεδο ΝΒΑ αν βρησεις την οικογενεια καποιου σε βγαζουν εξω οσα δολλαρια και να εχεις πληρωσει.Οχι βεβαια αστυνομια καθως δεν υπαρχει στα γηπεδα του ΝΒΑ αλλα Security του γηπεδου και ας εχει πληρωσει και 5000 δολλαρια.Α ρε Ελλαδα......

QUOTE(ashton @ Feb 18 2009, 23:16 ) *
Γιατί ;
Δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει η ισονομία στο πρωτάθλημα ;

Γιατι κανεις δεν εχει κατι παραπανω με την ΑΕΚ σαν ομαδα παραπανω απο οτι με τον Παναθηναικο και τον Ολυμπιακο.Ακομα και στα περι Βασηλακοπουλου(τον οποιο δεν χονευω καθολου για αλλους λογους καθαρα μπασκετικους) κ.τ.λ που λενε οι οπαδοι της ομαδας μου του Ολυμπιακου ποτε δεν εδωσα βαση.Πρωτα να κοιτας την ομαδα σου τα καλα και τα κακα της και μετα τους αλλους.
Για τις τιμωριες λοιπον δεν υπαρχει "δολος" παραπανω στην ΑΕΚ απο οτι στον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο.
Consultant
QUOTE(ashton @ Feb 18 2009, 23:07 ) *
Δεν είπα να μην τιμωρηθεί η ομάδα μου.
Είπα απλά πως η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί περισσότερο από ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ακόμα κι αν κάνει λιγότερο.
Και that's a fact.

E,να τιμωρηθει.Αυτο δηλαδη ειναι το μεγαλο θεμα;Δεν με χαλαει να παρει και 10 αγωνιστικες να σου πω την αληθεια.

Όσον αφορά το ποσο τιμωρειται ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ δεν μπορει καποιος να βαλει στην ιδια ζυγαρια τις δυο αυτες ομαδες και ο λογος ειναι απλος.Ο Ολυμπιακος δεν κανει εφεση οταν τιμωρειται η εδρα του,ο δε Παναθηναικος εφεσιβαλει παντα και παντα γλυτωνει το 50% της τιμωριας του.

Με λιγα λογια ο Ολυμπιακος η μαλλον ο Αγγελοπουλος προσπαθει να συμβαλει στην μειωση των επεισοδιων και τα συμπερασματα για τον ΠΑΟ και τους διοικουντες του δικα σας..

Y.Γ. Επισης θελω να συμπληρωσω και κατι πιο σημαντικο.Ολοι κανουν λογο για ενα μικρο ποσοστο των λεγομενων καφρων οι οποιοι κανουν παντα τις φασαριες.

Ποσο χωραει το Σπορτινγκ ρε παιδια;;;1000 ατομα;;Ε,οι 700 για να μην πω οι 900 ηταν ιδιοι.Ολοι τους κανανε επεισοδια.Αυτο ειδανε τα ματακια μου.Ναι ειμαι τυφλος,ναι ειμαι το παραδεχομαι..Ομως τουλαχιστον ειμαι ειλικρινης!Αυτο ειδα και αυτο λεω
vastravoud
Έμπρακτα δείγματα (σοβαρά) δεν έχουμε δει από κανέναν πιστεύω, και η μπάλα είναι στο ΚΡΑΤΟΣ. Ας δημιουργήσει πρώτα εκείνο το σωστό νομικό πλαίσιο, τις απαιτήσεις του, τους ελεκτικους και δικαστικούς μηχανισμούς και ύστερα συζητάμε για τις ΚΑΕ για μέρες ολόκληρες
ashton
QUOTE(giopride @ Feb 18 2009, 22:29 ) *
αχ, ναι ρε ashton . δίκιο έχεις . δικαιούσαι γιατί εσύ δεν έβγαλες αεροβόλα έριξες μόνο δακρυγόνα μέσα σε κλειστό ...

εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει τίποτα.
Στην Ολυμπιάδα τα δακρυγόνα τα έριξαν οι αστυνομικοί - εκτός κι αν πιστεύεις πως κυκλοφορούν οπαδοί ματατζήδες ένστολοι.

QUOTE
είναι δυνατόν να επιμένεις , [να προσπαθείς μάλλον] να υποστηρίξεις την οποιαδήποτε ομάδα σου , μετά από τέτοια καραγκιοζιλίκια ?

το πρώτο πράγμα που σχολιάζεις είναι να μην τιμωρηθεί η ομάδα !?!


Που ακριβώς έγραψα να μην τιμωρηθεί η ομάδα ;
Εγραψα πολύ απλά και το επαναλαμβάνω ακόμα μια πως ακόμα και αν οι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ κάνουν περισσότερα την Κυριακή, η ΑΕΚ θα φάει μεγαλύτερη τιμωρία για τα σημερινά.

Δηλαδή αν πληρώσω το πρόστιμο μου επειδή πέρασα με κόκκινο, δεν μπορώ να αναρωτηθώ γιατί ο τροχονόμος έκανε τα στραβά μάτια στους άλλους που πέρασαν με κόκκινο πριν ή μετά ;;
Air Kef
Πλάκα πλάκα, ούτε παραγγελία να το είχε ο Ολυμπιακός το ματς αυτό, καθαρή προετοιμασία για τον τελικό πολέμου......εεεε, κυπέλλου ήθελα να πω με τον ΠΑΟ την Κυριαική, καλό θα ηταν να επαιζε κι ο Παργκο να επερνε μια γεύση του πως ειναι να παίζεις υπό τετοιες συνθήκες. biggrin.gif

Τέλος παντων, ας βγουν τα οπαδικα γυαλιά απο κάποιους, ειναι το χειρότερο από ολα.

Ο τύπος που ανέβαινε στην μπασκέτα όλα τα λεφτά, ο Τεοντόσιτς αμφβιβάλλω αν πρέπει να ξαναπαίξει στην Ελλάδα,αν δεν ζητήσει συγνώμη, φαίνεται καθαρά και στο ριπλέι ότι λεει ακριβώς την έκφραση που γράφτηκε παραπάνω, βέβαια όντως, ίσως προκλήθηκε αναλόγως.
suspect
Στο αγωνιστικο κομματι, δεν υπαρχουν πολλα σχολια και μακροσκελεις αναλυσεις.

Μια καλυτερη ομαδα με περισσοτερους και καλυτερους παικτες, κερδισε μια χειροτερη που κατεβαλλε μια αξιοπρεπη προσπαθεια. Οταν ο αλλος απο τον παγκο κατεβαζει συνεχεια παικτες αξιας, εσυ με πενιχρα μεσα, κουραζεσαι και δεν αντεχεις.

Εξαλλου η ΑΕΚ δεν εχει τους ιδιους στοχους με τον Ολυμπιακο και το μοναδικο κοινο τους στοιχειο ειναι οτι απλως συμμετεχουν στην ιδια διοργανωση.


Σε οτι αφορα τα εξωαγωνιστικα, απαραδεκτος Καραμανλης. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Ειπε λεει οτι "προκαλεσαν οι παικτες του Ολυμπιακου"
Εγω δεν ειδα καμια αλλα να δεχθω οτι η σκοτεινη συνομωσια του ΑΝΤ1, δεν τις εδειξε αυτες τις τρομερες προκλησεις. Τι δικαιολογια ειναι αυτη;
Δεν καταλαβαινω, τι θελουμε τους παικτες, φυτα και μουσμουλα;
Βαζει ο αλλος ενα καλαθι, θα πρεπει να βαλει τα κλαμματα; Να χτυπαει το κρανιο του στο ταμπλο, αχ, γιατι το εκανα αυτο να σκοραρω; Δεν επρεπε, σας ζητω συγγνωμη;

Ειπε και το αλλο το καταπληκτικο ο Καραμανλης
"η ΑΕΚ ειναι λεει μεγαλη ομαδα και θα πρεπει να τη σεβονται οι διαιτητες και οι κομισαριοι"
Πες μας οτι αδικηθηκες και φταιει η παραγκα του μπασκετ που εχασες με 20 ποντους.
Για ονομα του Βουδα... Πεταμε ενα συγγνωμη στην αρχη και μετα την αναιρουμε με τους προκλητικους παικτες του Ολυμπιακου και τους στημενους διαιτητες.

Αυτα ουτε στη φυλακη δεν τα λενε ρε φιλε Καραμανλη...

Εγω λεω παλι καλα που οι διαιτητες και ο Ολυμπιακος ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΑΡΗ και βγηκαν ξανα στο γηπεδο..

Απαραδεκτες επισης οι υβρεις στον Μπουρουση. Το παιδι και ΑΕΚτζης ειναι και στην ομαδα μας προσεφερε.
Πρεπει ντε και καλα να βρουμε καποιον να βριζουμε;
Η υπαρξη αρκετων "μπασκετικων" ΑΕΚτζηδων εκτονωθηκε στο να βριζουμε τον Αλβερτη.
Μας τελειωσε αυτο το θεμα, ξεκινησαμε με τον Μπουρουση τωρα;

Μου εκαναν εντυπωση παντως μερικα περιεργα αντιαθλητικα φαουλ των παικτων του Ολυμπιακου στο τελος.
Δεν υπηρχε λογος σε παιχνιδι που ειχε κριθει.
ή μηπως υπηρχε;

Οσο για τον Τεοντοσιτς, αν οντως ειναι αυτο περι Γκρικ μαδερ, ειναι απο τις στιγμες που πραγματικα θα ηθελα να εχω στην ΑΕΚ τον Βαρεχαο....

ironman
σιγα ρε παιδες, μην τον απελασουμε κιολας το μιλος επειδη ειπε i fuck your greek mother στον αλλο που ειχε μπει μεσα κι επαιζε ξυλο.. και συγγνωμη ζητησε αλλα και να μη ζηταγε σιγα το θεμα. δηλ. τα puta madre που λενε οι αργεντινοι τι διαφορα εχουν;;
Vas
QUOTE(ironman @ Feb 19 2009, 12:00 ) *
σιγα ρε παιδες, μην τον απελασουμε κιολας το μιλος επειδη ειπε i fuck your greek mother στον αλλο που ειχε μπει μεσα κι επαιζε ξυλο.. και συγγνωμη ζητησε αλλα και να μη ζηταγε σιγα το θεμα. δηλ. τα puta madre που λενε οι αργεντινοι τι διαφορα εχουν;;


Όταν ο Μπούσι (αλβανός ποδοσφαιριστής της Καλαμαριάς) είχε φτύσει παίκτη του Παο πέρσι είχαν βγει ακόμα και εισαγγελείς για να τον απελάσουν. Βέβαια αυτός δεν ήταν παίκτης του Ολυμπιακού αλλά της καλαμαριάς…

Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τιμωρηθεί η ΑΕΚ? Για μένα η διοίκηση πρέπει να πάρει επαίνους που πήραν το μικρόφωνο και τους έβγαλαν έξω. Έχετε δει κανένα παράγοντα του Ολυμπιακού ή Παο να κάνει το ίδιο?? Χαρακτηριστικά πριν 2 βδομάδες στο βόλεϊ στην Πάτρα παράγοντας του Ολυμπιακού όταν του ζητήθηκε να εκκενωθεί το γήπεδο για να γίνει ο τελικός, είπε ότι δεν θα βγάλουμε εμείς το λαό του όλυμπιακού έξω που ήρθε να δει την ομάδα από την Αθήνα. Το έδειξε live ΕΡΤ.

Όπως έχω ξαναπεί η δράση φέρνει αντίδραση. Όταν οι 2 μεγάλες ομάδες κάνουν ακόμα χειρότερα και δεν γίνετε τίποτα τότε μην περιμένετε λύση. Από αυτούς πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση.

ΥΓ. Εδώ έχουν τιμωρήσει την έδρα του Αμαρουσίου ρε συ Ashton. Μην περιμένεις να πας σε εντός έδρας αγώνα φέτος ξανά.
Air and King
QUOTE(Vas @ Feb 19 2009, 12:24 ) *
Όταν ο Μπούσι (αλβανός ποδοσφαιριστής της Καλαμαριάς) είχε φτύσει παίκτη του Παο πέρσι είχαν βγει ακόμα και εισαγγελείς για να τον απελάσουν. Βέβαια αυτός δεν ήταν παίκτης του Ολυμπιακού αλλά της καλαμαριάς…

Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τιμωρηθεί η ΑΕΚ? Για μένα η διοίκηση πρέπει να πάρει επαίνους που πήραν το μικρόφωνο και τους έβγαλαν έξω. Έχετε δει κανένα παράγοντα του Ολυμπιακού ή Παο να κάνει το ίδιο?? Χαρακτηριστικά πριν 2 βδομάδες στο βόλεϊ στην Πάτρα παράγοντας του Ολυμπιακού όταν του ζητήθηκε να εκκενωθεί το γήπεδο για να γίνει ο τελικός, είπε ότι δεν θα βγάλουμε εμείς το λαό του όλυμπιακού έξω που ήρθε να δει την ομάδα από την Αθήνα. Το έδειξε live ΕΡΤ.

Όπως έχω ξαναπεί η δράση φέρνει αντίδραση. Όταν οι 2 μεγάλες ομάδες κάνουν ακόμα χειρότερα και δεν γίνετε τίποτα τότε μην περιμένετε λύση. Από αυτούς πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση.

ΥΓ. Εδώ έχουν τιμωρήσει την έδρα του Αμαρουσίου ρε συ Ashton. Μην περιμένεις να πας σε εντός έδρας αγώνα φέτος ξανά.

Αυτο ειναι το ζητουμενο για σας τους μη Ολυμπιακους και Παναθηναικους?Το αν θα τημωρειθει η ομαδα σας πιο πολυ απο τον Ολυμπιακο και το Παναθηναικο?
Θα ηθελα πολυ να ακουγα να τα ελεγες αυτα"Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τιμωρηθεί η ΑΕΚ? Για μένα η διοίκηση πρέπει να πάρει επαίνους που πήραν το μικρόφωνο και τους έβγαλαν έξω." αν πεταγαν μπουκαλια στην ομαδα σου
PARISINOS
παντως το πως καταφερνουμε στην ελλαδα, μεχρι και ματς με 500 ατομα να γινονται μπου...λο, δεν μπορω να το καταλαβω....

Θα μου πεις, εδω θα γινει πολεμος το σαβατο με 600 απο καθε πλευρα...
losers can win
O ashton είπε τα προφανή και αυτονόητα : παναθηναικός και ολυμπιακός έχουν (συγκριτικα με τους υπόλοιπους) την απόλυτη ασυλία γιατί είναι οι μόνοι με ισχυρές διοικήσεις σε καθε άθλημα. Είδα τα επεισοδια σε youtube και δελτια ειδησεων.
Αφού εκκενώθηκε το γήπεδο για αυτά, τότε περυσι δεν θα έπρεπε να γίνει ούτε ο τεταρτος ούτε ο πεμπτος τελικός με κόσμο.
Κανείς δεν δικαιολογεί την καφρίλα απλά σίγουρα η ατιμωρησία των δυο μεγάλων επηρεάζει και τις υπόλοιπες ομάδες και οι δικοί τους κάφροι (που είναι αριθμητικά λιγότεροι) εξεγείρονται γιατι δεν τους αφήνουν να τα σπάσουν με την ησυχία τους.
Πρωτα θα πέσει μια ουσιαστικη τιμωρια σε παο-ολυμπιακο για οτι θα γίνει στους τελικούς και μετα οι υπόλοιποι...


Επίσης, ένα άλλο θέμα που θα έπρεπε να μας προβληματίσει είναι οτι οι 500 τελειωμένοι που εφτυναν (αυτο ειναι το λιγότερο) και πεταγαν σωρηδον αντικείμενα, είναι πιθανότατα και αυτοί που έχουν ασχοληθεί περισσοτερο από όλους με την φετινή αεκ και τη συντηρούν. Οι υπόλοιποι εδω και χρόνια σπίτια τους (φωτεινή εξαίρεση αποτελει ο ashton).
O επαγγελματικός μας αθλητισμός είναι σε τέτοια κατάσταση που ιστορικές ομάδες, προκειμένου να επιβιώσουν, έχουν ανάγκη τους μεγαλυτερους κάφρους
hellenic
Θα σας πω κατι.
Ο κρατος φταει ομως σε μικροτερο βαθμο απο οτι λετε.
Στην γερμανια,οπου εχω ζησει,δεν υπαρχει αστυνομια στα γηπεδα,τα οποια στο ποδοσφαιρο δεχονται 60.000 και 70.000 χιλιαδες κοσμο και οχι οπως εδω 2.000 και 3.000.Οταν μπαινεις ομως στο γηπεδο,υπαρχει οι security οι οπια ελεχγει (και σου παιρνει επικυνδενα αντικειμενα) και αν καπιος φιλαθλος δεν συμεριφερετε καλα,τον πατανε κατο,παιρνουν την αστυνομια και εληξε το θεμα.
εδω οι security ειναι τiς πλακας.δεν κανουν απολυτος τπτ.

τωρα οπιος ζηταει και να τους πουμε μπραβο τους διοικουντες της αεκ δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα.
Air and King
QUOTE(losers can win @ Feb 19 2009, 14:41 ) *
Επίσης, ένα άλλο θέμα που θα έπρεπε να μας προβληματίσει είναι οτι οι 500 τελειωμένοι που εφτυναν (αυτο ειναι το λιγότερο) και πεταγαν σωρηδον αντικείμενα, είναι πιθανότατα και αυτοί που έχουν ασχοληθεί περισσοτερο από όλους με την φετινή αεκ και τη συντηρούν. Οι υπόλοιποι εδω και χρόνια σπίτια τους (φωτεινή εξαίρεση αποτελει ο ashton).
O επαγγελματικός μας αθλητισμός είναι σε τέτοια κατάσταση που ιστορικές ομάδες, προκειμένου να επιβιώσουν, έχουν ανάγκη τους μεγαλυτερους κάφρους

Aς πανε και αυτοι οι 500 σπιτι τους και ας μεινουν 50(διοτι αυτοι οι 50 θελουν και την αλλη εβδομαδα να δουν την ομαδα τους ξανα να αγωνηζεται) να ειναι "υγιεις" φιλαθλοι τουλαχιστον.Δεν το λεω αυτο συγκεκρημενα για την ΑΕΚ το λεω γενικα για ολες τις ομαδες.
Το μπασκετ ουτως η αλλως ετσι επιβιωνει εδω και χρονια.
Το να πηγαινει ο καθενας στο γηπεδο να φτυνει,να βριζει οικογενειες να σκαρφαλωνει στα καλαθια λες και ειναι ο Μογλης η ο Ταρζαν για να πουλησει οπαδιλικι και να το παιξει ιστορια και καλα "Βαρυ πεπονι" εμενα μου προκαλει εκνευρησμο γιατι θελω να δω μπασκετ οχι οπαδιλικι.Ισχυει για ολες τις ομαδες και για ολους τους φιλαθλους.
Τα ιδια και πριν 15-20 χρονια τα ιδια και σημερα.
ashton
την άποψή μου για το θέμα με τα επεισόδια την έχω πει πολλές φορές.

Πχ
http://www.aek.com/basketball/info/99_00/r.../a1_aekosfp.htm
http://www.aek.com/basketball/info/03_04/r...cup_aekosfp.htm
Air and King
QUOTE(ashton @ Feb 19 2009, 15:41 ) *
την άποψή μου για το θέμα με τα επεισόδια την έχω πει πολλές φορές.

Πχ
http://www.aek.com/basketball/info/99_00/r.../a1_aekosfp.htm
http://www.aek.com/basketball/info/03_04/r...cup_aekosfp.htm

Και πολυ καλα κανεις.Νομιζω οτι περα απο αυτα που ειπαμε και ισχυουν το πρωτο μελημα ειναι το κακο της ομαδας σου που οι ιδιοι οι οπαδοι της κανουν κακο στην ομαδα οπως τωρα με μια αυστηρη τιμωρια προ "των Πυλων".Η ΑΕΚ,εσυ και γενικα οι υγιεις φιλαθλοι δεν φταινε σε τιποτα να πληρωνουν τα λαθη των ανεγκεφαλων.
Consultant
Ειναι πολυ ευστοχο και ενα σχολιο ενος φιλου...Οι 500-600 καφροι ομως ειναι αυτοι που στηριζουν την Αεκ και την καθε Αεκ ολη τη χρονια..Οποτε το συστημα ειναι σαπιο λογω αυτης της εξαρτησης.ΑΕΚ=Αυτοι οι 500-600..

Σιγουρα στο ποδοσφαιρο η Αεκ εχει να επιδειξει πολυ περισσοτερους φιλαθλους,οχι ομως στο μπασκετ..

Y.G. Το αστειο της χρονιας ειναι ο Lebron James στη στρουγκα του Σπορτινγκ..Να κανει τους RnΒ πανηγυρισμους του μετα τα απιστευτα καρφωματα του + να κοιταζει με το βλεμμα των 1.000 καρδιναλιων..

Και καπου εκει ο Καραμανλης..ο Lebron James φταιει για την συμπεριφορα των οπαδων μας..Χαχαχαχαχαχαχαχα
hellenic
Αντε η αεκ του χρηαζεται...δεν τους χρηαζεται,γιατι αν δεν πηγαιναν αυτοι θα πηγαιναν οι καλοι και υγιες τεσπα,ο παο και ο οσφπ τους χρηαζεται;
kaukasios
QUOTE(hellenic @ Feb 19 2009, 15:52 ) *
Αντε η αεκ του χρηαζεται...δεν τους χρηαζεται,γιατι αν δεν πηγαιναν αυτοι θα πηγαιναν οι καλοι και υγιες τεσπα,ο παο και ο οσφπ τους χρηαζεται;

απο οτι φαινεται ναι,γιατι οι διοικησεις των ομαδων συντηρουν αυτους τους στρατους,γιατι περι στρατων προκειται!!!!και οχι μονο.οταν παρουν αρκετα παρασημα στις μαχες τους βαζουν και σε καλες θεσεις για ανταμοιβη!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.