Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Orlando Magic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
kostasvc15
O Καρτερ δεν εχει το θεο του σημερα rolleyes.gif
kostasvc15
Στους 48 σταματησε ο Καρτερ με 19-27,6-10 τρ,7ριμπ,2ασ και μολις 4-4 βολες(!)..Ο Λεμπρον για να βαλει 48 θελει τουλαχιστον 15 βολες biggrin.gif..Περα απο τη πλακα ο Βινς ειχε καιρο να κανει τετοιο παιχνιδι και το χρειαζοταν πολυ γιατι μαζι με τα 2-3 παιχνιδια που χτυπησε απο πολυ νωρις ειναι συνολο στα 10 περιπου παιχνιδια που δεν εχει ξεπερασει τους 10 ποντους καθως λογο τραυματισμων δεν επαιρνε πολυ χρονο και δεν ηταν και τοσο ευστοχος...Σημερα κρατησε τους Ματζικ στο παιχνιδι εκεινος αφου βρεθηκαν πισω με 17π και στο τελος το πηρε...Ο Καρτερ 14π ειχε μεχρι το ημιχρονο,16 στη 3η περιοδο και 18 στη 4η..Ο Χαουαρντ βοηθησε με 25π 12ρ και για τους Χορνετς ο Πετζα ειχε 29π 9ρ και Ουεστ-Κολλισον απο 27π
kostasvc15
19π με 8-17σουτ,7ρ και 2 ασ ειχε ο Καρτερ στη χθεσινη νικη των Ματζικ απεναντι στους Μαβς..Ο Βινς προερχοταν απο κ'αλλο ''μικρο''τραυματισμο,στο προηγουμενο παιχνιδι εφυγε απο νωρις και δεν ξαναγυρισε και ετσι ''εμεινε στο 0''.Η στατιστικη του φετος ειναι πολυ χαμηλη γιατι συνολικα πρεπει να ειναι γυρω στα τα 10 παιχνιδια που δεν εχει περασει τους 10 ποντους εξαιτιας χτυπηματων,στα 3-4 παιχνιδια επαιξε ελαχιστα..αλλα συνηθως οι Ματζικ τελειωνουν τα παιχνιδια απο νωρις οποτε και παλι ο Καρτερ δε χρειαζεται να παιξει μεχρι το τελος.Παρ'ολα αυτα ειναι και λιγες οι καλες του επιδοσεις φετος...
sn3
αυτος ο νελσον εχει καποιο προβλημα με τον καρτερ???εχω την αισθηση οτι δεν θελει να του πασαρει συχνα..ο βινς απειρες φορες μονος κ ο νελσον κανει σουτ shot.gif shot.gif .θελω πιο πολυ χρονο στον j-will π δινει κ καμια πασα.
a bullet for your head
Η σεζον τελειωσε για τους Ματζικ.
Διαβασα τις προαλλες,οτι ο Ντουαιτ ανεφερε πως θα πρεπει να γινουν καποιες αλλαγες στο ροστερ.
Η γνωμη μου ειναι πως πρεπει να καλυψουν 2 κενα,αποκτωντας ενα καλο μπακ-απ του Νελσον & εναν βασικο SF,& πως θα πρεπει & οι 2 αυτες προσθηκες,να ειναι καλοι δημιουργοι.
Ομως το σαλαρι-καπ των Ματζικ ειναι ηδη ''φορτωμενο''....
Που σημαινει πως για να κινηθουν,θα πρεπει να προβουν σε καποια ανταλλαγη.
Το καλυτερο σεναριο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το εξης:

-Να προσφερουν τον Ρασαρντ Λιουις & το φετινο Νο29 του ντραφτ στους Ραπτορς,ζητωντας τους Τουρκογλου-Καλντερον.

Στη φετινη σεζον 2 πραγματα συνεβησαν.
1ον,ο Χεντο δεν επιασε στους Ραπτορς & εχει αρχισει τη γκρινια για να φυγει μαλλον...
2ον,ο Χεντο,ελλειψε απ τους φετινους Ματζικ.

Ετσι οπως ειναι στημενοι οι Ματζικ απ τον Σταν,χρειαζονται μια επιπλεον λυση στη δημιουργια,διοτι ο Νελσον μπλοκαρει καποιες φορες.
Ο Τουρκος ειχε πολυ ζωτικο ρολο στην επιθετικη τους λειτουργια & ισως θα επρεπε να κοιταξουν να δουν,πως θα τον παρουν πισω..

Ο Καλντερον θα μπορουσε να αποδειχτει το καταλληλοτερο μπακ-απ του Νελσον,επιτρεποντας στους Ματζικ να ισχυροποιηθουν πολυ στη θεση του PG.

Το κενο του Λιουις ο Σταν,θα μπορουσε να το καλυψει ''εσωτερικα'',αναβαθμιζοντας τους ρολους των Μπας-Αντερσον.

Οι Ματζικ ανανεωνοντας τους Ουιλλιαμς,Ρεντικ,επιλεγοντας καποιον ψηλο στο τελος του 2ου γυρου & προβαινοντας σε μια ανταλλαγη σαν τη παραπανω που προτεινω,θα εκαναν ολες αυτες τις απαραιτητες διορθωτικες κινησεις.

Οι Ραπτορς απ την αλλη,θα ξεφορτωνονταν ενα κακο συμβολαιο(Τουρκογλου),θα επαιρναν εναν παικτη που ανταποκρινεται περισσοτερο στις απαιτησεις του Τριανο για τη θεση του SF(Λιουις),& θα ''τσιμπουσαν'' & ενα πικ 1ου γυρου..
Μια βασικη 5αδα με τους Τζακ-ΝτεΡοζαν-Λιουις-Μπαρνιανι-λοτερι πικ,δεν φαινεται & ασχημη εκ πρωτης οψεως...
Και με το Νο29,θα μπορουσαν να επιλεξουν εναν PG,προοριζομενο για μπακ-απ του Τζακ,καλυπτοντας ετσι & το κενο που θα αφηνε ο Ισπανος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.