Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
vastravoud
VS
Το πρώτο ΠΟΛΥ μεγάλο τεστ της χρονιάς......
lakersdynasty
Το οποιο και πιστευω οτι θα κερδισουμε. smile.gif

Προφανως και εαν το παιχνιδι ηταν εκτος δεν θα ημουν τοσο αισιοδοξος αλλα πιστευω οτι το ΟΑΚΑ ειναι ο καταλληλος χωρος για να αποδωσουν και οι νεοι παικτες της ομαδας οσο δυσκολο και εαν ειναι το παιχνιδι.

Λογκαν και Σμιθ, ως οι πλεον ευελικτοι στην θεση τους ειναι αυτοι που ή θα δωσουν πλεονεκτημα παιζοντας καλα ή θα δυσκολεψουν το εργο των υπολοιπων εαν δεν μπουν τα σουτ τους ή/και εχουν μεγαλο προβλημα αμυντικα.

Κατα τα αλλα η ΤΣΣΚΑ παιζει καλα αλλα οχι και τελεια. Ειδικα σε ζωνη κολλαει αρκετα επιθετικα.

Θα πω αυτο που εχω ξαναπει. Ριμπαουντ. Αυτα θα κρινουν το ματς. Λαθη θα κανουμε, αστοχια σε μερικα σημεια θα εχουμε, μη δωσουμε ομως δευτερες ευκαιριες ομως.

Τοτε θα ειμαστε ενταξει και σε θεση να διεκδικησουμε το παιχνιδι.
T.W.Is.M.
QUOTE(vastravoud @ Nov 7 2011, 19:56 ) *
VS
Το πρώτο ΠΟΛΥ μεγάλο τεστ της χρονιάς......



QUOTE(lakersdynasty @ Nov 7 2011, 20:25 ) *
Το οποιο και πιστευω οτι θα κερδισουμε. smile.gif



Και για το οποιο εχετε τη συμπαρασταση μου μεχρι τελους! rolleyes.gif
Πιστευω οτι για να κερδισει ο Παναθηναικος θα πρεπει να εξαναγκασει τους γκαρντ της ΤΣΣΚΑ σε λαθη και απο αυτα να παρει ευκολους ποντους. Η ΤΣΣΚΑ με Κιριλενκο-Χριαπα-Βοροντσεβιτς-Καουν εχει πλεονεκτημα στην αμυνα μεσα στο καλαθι. Ειναι ψηλοτερη ομαδα, λειπει και το μοναδικο ψηλο τριαρι του ΠΑΟ(δεν πιστευω να παρει χρονο συμμετοχης απο τωρα ο Πατ Καλαθης), τα μεγαλα κορμια των Ρωσων δεν αφηνουν περιθωρια για τρικ τυπου Καιμακογλου στο 3 και η λυση μοιαζει να ειναι η πιεση στην περιφερεια, οι ποντοι απο τα λαθη του αντιπαλου και η καταστροφη των επιθεσεων τους.
Τη ζωνη απ οσο ξερω δεν τη δοκιμαζει και πολυ ο Ομπραντοβιτς, ισως ομως το επιχειρησει για περιορισμενο χρονο. Νομιζω οτι θα ειναι πολυτιμη η βοηθεια του Μαριτς περισσοτερο απο ολους τους ψηλους. Και γιατι ειναι ο ψηλοτερος στο ροστερ του ΠΑΟ με τη μεγαλυτερη δυνατοτητα να κοντραριστει με τους ψηλους της ΤΣΣΚΑ και γιατι μπορει να αμυνθει καλυτερα ψηλα.
duncan21
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 7 2011, 19:25 ) *
Κατα τα αλλα η ΤΣΣΚΑ παιζει καλα αλλα οχι και τελεια. Ειδικα σε ζωνη κολλαει αρκετα επιθετικα.

Δε νομίζω...Στο διάστημα που την έχω δει απέναντι σε ζώνη,έχει κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα στη περιφέρεια βρίσκοντας το ελεύθερο σουτ.Επίσης στην EL μέχρι στιγμής οι παίκτες της Cska σουτάρουν με 48,6% στα τρίποντα με 11,3 εύστοχες προσπάθειες ανά παιχνίδι.Το νούμερο είναι εξαιρετικό αν και το δείγμα των 3 παιχνιδιών είναι πολύ μικρό...


QUOTE(lakersdynasty @ Nov 7 2011, 19:25 ) *
Θα πω αυτο που εχω ξαναπει. Ριμπαουντ. Αυτα θα κρινουν το ματς. Λαθη θα κανουμε, αστοχια σε μερικα σημεια θα εχουμε, μη δωσουμε ομως δευτερες ευκαιριες ομως.

Τοτε θα ειμαστε ενταξει και σε θεση να διεκδικησουμε το παιχνιδι.

+1.
il postino
στην παρουσα χρονικη στιγμη θεωρω οτι η ευστοχια μας απο την περιφερεια θα κρινει το ματς!!

να παιξουμε αμυνα του θανατα δεν ειμαστε σε θεση ακομα,να παρουμε περισσοτερες κατοχες μεσω των ριμπαουντς με μαριτς αλλου γι αλλου κα μαικ ανετοιμο δε νομιζω, να κανουμε αυτοματισμους στην επιθεση επισης δεν ειμαστε σε θεση, να παιξουμε στο 101% των δυνατοτητων μας δεν το συζηταω, να παιξουμε κοντρα στην υπερηφανεια μας ειναι πολυ νωρις....

γενικα θεωρω οτι η ομαδα ειναι σχετικα ανετοιμη για ενα τετοιο ματς!! η τσσκα ειναι πιο ετοιμη ομαδα λογω οτι προσθεσε στο ροστερ της πιο εμπειρους παικτες!!

επιθετικα ειμαστε πιο στρωμενοι και παικτες που ψαχνονται αμυντικα εκτελεστικα αποδιδουν και αυτο πιστευω θα ναι το κλειδι για μια ενδεχομενη νικη μας!!αν τα βαλουμε κερδισαμε, αν οχι, θα μας κλεισουν στη ρακετα και θα μας πνιξουν!!η ρακετα τους θα πρεπει να ανοιξει και να απλωθει και οχι να ταμπουρωθουν εκει μεσα και να μην περναει κουνουπι!!!

αμυντικα, τρεξιμο πανω σε τεοντοσιτς και σβεντ κοβωντας τους την ευκολη πασα και ας ελπισουμε μαικ-μαριτς να επιστρεψουν για τα καλα!!ο ενας απο τον τραυματισμο του και ο αλλος απο τον κοσμο του (του κανε πλακα χθες ο αυστραλος του ικαρου)!!!

και φυσικα θελω συμμετοχη-εκπληξη πατ καλαθη να τους τρελανει στο transition!!!

υ.γ να υποθεσω οτι ο αυριανος νικητης ηδη θα πρεπει να θεωρειται και ο νικητης της φετινη ευρωλιγκα?καπως ετσι δεν το χουμε σ αυτη τη χωρα?

υ.γ ο χρονος συμμετοχης που θα εχει αυριο ο σαρας θα μου δειξει πολλα για τη δυναμικη της τσσκα!!!
lakersdynasty
QUOTE(duncan21 @ Nov 7 2011, 19:48 ) *
Δε νομίζω...Στο διάστημα που την έχω δει απέναντι σε ζώνη,έχει κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα στη περιφέρεια βρίσκοντας το ελεύθερο σουτ.Επίσης στην EL μέχρι στιγμής οι παίκτες της Cska σουτάρουν με 48,6% στα τρίποντα με 11,3 εύστοχες προσπάθειες ανά παιχνίδι.Το νούμερο είναι εξαιρετικό αν και το δείγμα των 3 παιχνιδιών είναι πολύ μικρό...


Στηριζομαι στο οτι η αμυνα που εχω δει φετος απο τον ΠΑΟ ειτε ζωνη ειτε επιλογη βοηθειων δεν εχει σχεση με αυτο που ειδαμε απο την Ζαλγκιρις του Ζουρου ή την Μπαμπεργκ.

Την ζωνη θα την χρησιμοποιησεις για να κοψεις διαδρομους διεισδησης και να μην αφησεις ευκολες πασες. Μεχρι τωρα δεν εχω δει ομαδα που να μπορεσε να κοψει την σωστη τροφοδωτηση των σουτερ της ΤΣΣΚΑ. Θεωρω οτι θα ειμαστε οι πρωτοι.

Προπονητικα ο Καζλαουσκας κολλαει αρκετες φορες απεναντι στην ζωνη. Το αν οι παικτες που εχει βρισκουν λυσεις ειναι αλλο θεμα και θεμα πιο ευκολα επιλυσημο απο το να εχεις απεναντι σου εναν προπονητη που εχει σωστο πλανο απεναντι στην ζωνη.
Magnus92
QUOTE(il postino @ Nov 7 2011, 20:01 ) *
και φυσικα θελω συμμετοχη-εκπληξη πατ καλαθη να τους τρελανει στο transition!!!


Πιστευω πως αυτο θα γινει, και μαλιστα ισως τον δουμε να μπει για να πιασει τον ΑΚ-47 σε καποια φαση του παιχνιδιου, αν οχι απ την αρχη...


Κατα τ' αλλα θα συμφωνησω λιγο πολυ με τα παραπανω, να προσθεσω ομως αλλο ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα για τον ΠΑΟ κατα την γνωμη μου... Γνωριζει πολυ καλα τον Μιλος , και ειμαι σιγουρος πως ο Ομπραντοβιτς ξερει καποια τρικ για να βγαλει την οργανωση της ΤΣΣΚΑ (οταν αυτη ειναι ο Σερβος) εκτος ρυθμου...
thrylos7
77-74. 69.gif
j-kidd13
Tην ΤΣΣΚΑ δεν την εχω δει οποτε δεν ξερω περα απο τα ονοματα,πως παιζει...
Αυτο που θα συμφωνησω παντως απολυτα με τον lakersdynasty ειναι τα ριμπαουντ και οι δευτερες επιθεσεις που δεν πρεπει να δωσουμε στην ΤΣΣΚΑ.Γενικα το κομματι αμυντικο ριμπαουντ ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση για την ομαδα.Η ΤΣΣΚΑ διαθετει μεγαλο πλουραλισμο επιθετικα και δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να τους δωσουμε επιπλεον επιθεσεις....
Περιμενω ενα-το λιγοτερο-καλο ματς απο τον Μαριτς,και γενικα απο τους ψηλους μας γιατι εχουν να αντιμετωπισουν μια πολυ δυνατη αμυντικα και επιθετικα φροντ λαιν...
vastravoud
Θεωρώ κι εγώ πάντως πως κάτω απ' το καλάθι είμαστε ακόμα πολύ ανέτοιμοι για τέτοιο ματς....
gmalamos
Δυσκολα τα πραγματα..Ο παναθηναικος δειχνει ανετοιμος για τετοια παιχνιαδια,βεβαια τη τσκα δεν την εχω δει για να ξερω πως ακριβως θα παιξει.Πιστευω πως εαν συναντηθουμε ξανα αργοτερα τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα για μας..Ελπιζω δλδ. smiley.gif
Ginobili
http://www.leoforos.gr/blog/32138/2005-einai-makria

Τι ωραίο και εύστοχο το άρθρο του Ασπρούλια!!!
Πραγματικά πως το θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι!!! Τι ατμόσφαιρα!!! Τι κάβλα είχαμε τότε όλος ο κόσμος να δούμε την Ομάδα να φτάνει πάλι ψηλά!!
Παρατηρώντας τα πράγματα μετά από τόσα χρόνια,καταλήγω στο ότι τα 2 χρόνια στο Σπόρτιγκ μας έκαναν πολύ καλό,μας έδωσαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα,όρεξη και κίνητρο για να μπορέσουμε μετά να κατακτήσουμε άλλα 3 Ευρωπαικά.Δεν είναι τυχαίο ότι πανηγυρίσαμε ΈΞΑΛΛΑ...και περισσότερο την νίκη επί της Εφές για το final4 της Μόσχας παρά το πιο "μάγκικο" Ευρωπαικό μας..αυτό στην Μπολόνια.

Το τι ΘΕΛΗΣΗ για Ευρωπαική καταξίωση και τρόπαια υπήρχε από ΚΟΣΜΟ-ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ-ΟΜΑΔΑ καταφαίνεται στην ήττα από την Ταού το 2006.Δεν έχω ξαναπονέσει περισσότερο στην ζωή μου από ήττα του Μπασκετικού Παναθηναικού,δεν έχω ξαναδεί κόσμο γύρω μου τόσο παγωμένο-χαμένο-θλιμμένο.Ποια 35αρα από ο.σ.φπ.....ποιος αποκλεισμός από Στεφανέλ...από Τιμσίστεμ...από Ολυμπιακό στην Ευρώπη....από Μαρούσι το 2010...αυτά είναι αστεία.
Έβλεπα τον κόσμο που πήγαινε στον Θανάση με κλάματα και προσπαθούσε να τον παρηγορήσει..και δεν μπορούσα ούτε να ανατριχιάσω...
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Nov 7 2011, 19:47 ) *
Νομιζω οτι θα ειναι πολυτιμη η βοηθεια του Μαριτς περισσοτερο απο ολους τους ψηλους. Και γιατι ειναι ο ψηλοτερος στο ροστερ του ΠΑΟ με τη μεγαλυτερη δυνατοτητα να κοντραριστει με τους ψηλους της ΤΣΣΚΑ και γιατι μπορει να αμυνθει καλυτερα ψηλα.


Αυτό θεωρώ πως θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Ο Baynes τον διέλυσε τον Μάριτς. Και δεν είναι κάνα ελαφρύ πεντάρι για να πεις πως την χτύπησε στην ταχύτητα. Στην δύναμη και ψηλά τον χτύπησε και τον νίκησε κατά κράτος. 16 πόντους του έβαλε και τον έφτασε και στα 4 φάουλ tongue.gif

Συμφωνώ πως χρειάζεστε τον Μάριτς απλά δεν με έπεισε καθόλου απέναντι στον Ίκαρο και τρέμω τι θα κάνει εναντίον της front line της ΤΣΣΚΑ. Βέβαια, μπορεί να γίνει και κάνα θαύμα και να τους βάλει στα καλάθια.

Αν ο Μάριτς είναι όπως ήταν την Κυριακή και ο Μπατίστ δεν είναι έτοιμος να δώσει το 100% τότε θα έχετε θέματα. Μακάρι να μην συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια smiley.gif
A.CAB
http://www.gazzetta.gr/article/item/239524...s-sten-apostole

Χωρίς Λαβρίνοβιτς έρχεται η ΤΣΣΚΑ.
Όχι ότι θα έχουν και τόσο μεγάλο πρόβλημα με το ρόστερ τους φέτος αλλά είναι απώλεια όπως και να έχει.
plokamias
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο ο Κυρίτσης κρίνεται πιο απαραίτητος από τον Πατ στο σημερινό παιχνίδι.....Πάλι του έφαγε τη θέση στη δωδεκάδα...
Anaz
Oτι να'ναι μπασκετ η Τσσκα, τα'χουν τελειως χαμενα απεναντι στην καλη αμυντικη τακτικη του Παο.
Κιριλενκο και Μιλος εκτος αγωνα.

Παντως κι εγω τα'χω χαμενα με τον τροπο που σφυριζουν οι διαιτητες. Απο φαση σε φαση μπορει να αλλαξουν τελειως φιλοσοφια. ενω αυτο το πραγμα πλεον φετος με το φρου κ φρου ολη την ωρα εχει καταντησει εκνευριστικο.
lightday
αυτός ο Κιριλένκο ρε παιδί μου, σκέτη σκούπα, πόσα κοψίματα έχει?
j-kidd13
Παιδικες οι 2 τελευταιες επιθεσεις της ομαδας που χαθηκε η μπαλα....
Pierce
QUOTE (lightday @ Nov 10 2011, 23:18 ) *
αυτός ο Κιριλένκο ρε παιδί μου, σκέτη σκούπα, πόσα κοψίματα έχει?

Νταξ ο τυπος ειναι cheat. Κατανταει γελοιο.... icon_drunk.gif
j-kidd13
QUOTE(pierce21 @ Nov 10 2011, 23:56 ) *
Νταξ ο τυπος ειναι cheat. Κατανταει γελοιο.... icon_drunk.gif

Kαι ο Μπατιστ εκει.....επιμενει να τον παιζει ενας με εναν......... smiley.gif
priest
αχ αυτα τα 5 φαουλ του διαμαντιδη....δεν πειραζει..καλα παιξαμε αλλα ο κιριλενκο εκανε μεγαλη ζημια στην επιθεση μας!!!
belalik
Το χε το ματσακι ο Παναθηναικος στη κανονικη διαρκεια.. Χαζα λαθη στο τελος.

Αλλα νταξ, ειναι ομαδαρα η τσσκα, και στη τελικη ηταν ωραιο παιχνιδι, και σε αυτο το σημειο δε παιζει και πολυ ρολο ποιος κερδιζει και ποιος οχι.


ΥΓ - Ωραιος τυπας ο κιριλενκος, μου αρεζε στο τελος η συνεντευξη του. Φανηκε οντως να γουσταρε με το κοσμο, και φαινεται να γουσταρει που παιζει ευρωπη (ειπε χαμογελωντας οτι μακαρι να μη τελειωσει το λοκαουτ και να συνεχισει με την τσσκα μεχρι το τελος).

lamar
Ρε Μαικ, που πας εκει? Τι τον περασες αυτον? Ερτσεγκ ή Μαυροκεφαλιδη??? Πραγματικα οποιος εχει το θρασος και σηκωνεται μπροστα στον ΑΚ47 το πληρωνει ακριβα!!!
a.car



Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η πολύ κακή κατάσταση του Μάριτς , έχει καταντήσει αλλαγή του Βουγιούκα ο οποίος

με τις βολές είχε ένα θέμα σήμερα.
lakersdynasty
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 10 2011, 23:57 ) *
Kαι ο Μπατιστ εκει.....επιμενει να τον παιζει ενας με εναν......... smiley.gif


Και τι να εκανε? Σαμπως ειχε και πολλες επιλογες?

Μια χαρα η ομαδα. Ειχαμε τα προβληματα μας αλλα μια χαρα ειμαστε. Θεωρω την ΤΣΣΚΑ τυχερη σε αρκετες φασεις που απο το πουθενα εβρισκαν ανοιχτα σουτ απο κοντρες.

Δεν πιστευω οτι παιξαμε ασχημη αμυνα.

Αυτο που ηταν κακο ηταν οι 9 χαμενες βολες και το γεγονος οτι επαιξαν πολλη ωρα παρεα οι Λογκαν-Σατο. Αν βαλει μεσα καποιος και τον τραυματισμο του Τσαρτσαρη η ομαδα εχασε υπερβολικα συ υψος το οποιο δεν υπηρχε περιπτωση σε τετοιο παιχνιδι να το αναπληρωσει σε ταχυτητα για μεγαλα διαστηματα.

well done απο μενα και αν βρουμε την ΤΣΣΚΑ αργοτερα μεσα στην σεζον και ΜΕ Κιριλενκο θα ειμαστε μια χαρα.

Την υποθεση Διαμαντιδη δεν την σχολιαζω καν. Και απο δω και απο εκει τα σφυριγματα/μη σφυριγματα ηταν οτι του φανει του Λωλοστεφανη. tongue.gif
shtarkws
Ωραίο παιχνίδι,δίκαια μας κέρδισε η τσσκα μιας και δεν καταφέραμε να βρούμε απαντήσεις στις αμυντικές περιστροφές των πολυ ψηλών τους κορμιων,ίσως χρειαζόταν στο τέλος ο μαριτς ενώ μου προκαλεί εντυπώσεις που ο Διαμαντίδης είχε μηδέν προσπάθειες για σουτ.Το θετικό είναι πως μετα τις "βαριές" αποχωρήσεις η ομάδα συνεχίζει να είναι ανταγωνιστική
Flexo
Πολύ ωραίο παιχνίδι. Κρίμα που δεν μπόρεσα να το δω από κοντά.

Εμείς το χάσαμε αν και παίξαμε πολύ καλά. Λίγο τα 5 φάουλ του Διαμαντίδη, λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού στο τέλος πήγαμε στην παράταση όπου ήταν φανερό πως είχαμε μειονέκτημα.
Ο Τσαρτσαρής θα βοηθούσε πολύ και ελπίζω να μην έχει κάτι το σοβαρό.

Πάμε να τους πάρουμε στην Ρωσία!
plokamias
To ματς το χάσαμε καθαρά από τις επιπολαιότητές μας.Στα τελευταία 10 περίπου λεπτά(όταν φτάσαμε το σκορ στο 67) ζήτημα είναι να εκτελέσαμε μια σωστή επίθεση
tzagasdog
Ο Παο εκανε την cska να φαινεται καφενείο.

Ενα ακόμα τρελό respect στον τιτανομέγιστο Ζέλικο που βγαζει απο τη μυγα ξύγκι κάθε φορά. Και το ρόστερ το φετινό του Ολυμπιακού να είχε πάλι ανταγωνιστικός θα ήταν. Ο Παο έχασε γιατι ήθελε ενα τσίκ καλύτερους παίχτες. Θα κέρδιζε άνετα.

Η cska δεν ειναι ομάδα. Δεν ηξερε κανένας τι να κάνει την μπαλα.... ήταν τραγικό. Προφανως και ο Παο εχει ρόλο σε αυτό.
Κακή διαιτησία πάντως.....

ασχετο αλλα δεν ειναι τρομακτικό φέτος που ο ΑΚ-47 κόβει τον Μπατίστ και ο Σερμαντίνι τον Χάινς..... χαχαχα....

άσχετο 2 είπε ο χάτζη σήμερα στη μετάδοση ότι ο Μπατίστ είναι ψηλότερος του Κυριλένκο??? το άκουσε κανας αλλος?
plokamias
QUOTE(tzagasdog @ Nov 11 2011, 00:15 ) *
άσχετο 2 είπε ο χάτζη σήμερα στη μετάδοση ότι ο Μπατίστ είναι ψηλότερος του Κυριλένκο??? το άκουσε κανας αλλος?


Το άκουσα κι εγώ,αλλά είχε πει τόσα πολλά άκυρα όλη την ώρα που ούτε να τον βρίσω μπόρεσα από την κούραση
T.W.Is.M.
Στο τελος ο ΠΑΟ εψαχνε τον παιχτη που θα παρει την επιθεση. Το κακο ηταν οτι αυτο δεν το εκαναν οι 4, αλλα και οι 5. Οι δυο που θα μπορουσαν να παρουν την επιθεση ηταν στον παγκο, ο ενας με 5 φαουλ κι ο αλλος γιατι οτι θα εκανε μπροστα θα του εκαναν και με το παραπανω πισω. Εκει πιστευω οτι χαθηκε το παιχνιδι. Κατα τ αλλα φανηκε ποσο μεγαλη υποθεση ειναι να εχεις τον Κιριλενκο. Ακομα και χωρις να σκοραρει, ακομα και χωρις να παιρνει προσπαθειες εκανε τη διαφορα. Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα ειναι η ΤΣΣΚΑ χωρις αυτον.
a.car
QUOTE(tzagasdog @ Nov 11 2011, 01:15 ) *
Ο Παο εκανε την cska να φαινεται καφενείο.

Ενα ακόμα τρελό respect στον τιτανομέγιστο Ζέλικο που βγαζει απο τη μυγα ξύγκι κάθε φορά. Και το ρόστερ το φετινό του Ολυμπιακού να είχε πάλι ανταγωνιστικός θα ήταν. Ο Παο έχασε γιατι ήθελε ενα τσίκ καλύτερους παίχτες. Θα κέρδιζε άνετα.

Η cska δεν ειναι ομάδα. Δεν ηξερε κανένας τι να κάνει την μπαλα.... ήταν τραγικό. Προφανως και ο Παο εχει ρόλο σε αυτό.
Κακή διαιτησία πάντως.....

ασχετο αλλα δεν ειναι τρομακτικό φέτος που ο ΑΚ-47 κόβει τον Μπατίστ και ο Σερμαντίνι τον Χάινς..... χαχαχα....

άσχετο 2 είπε ο χάτζη σήμερα στη μετάδοση ότι ο Μπατίστ είναι ψηλότερος του Κυριλένκο??? το άκουσε κανας αλλος?



Γιατί η μόνη μαλ...ία που είπε είναι;
Phil Laak
QUOTE(tzagasdog @ Nov 11 2011, 00:15 ) *
άσχετο 2 είπε ο χάτζη σήμερα στη μετάδοση ότι ο Μπατίστ είναι ψηλότερος του Κυριλένκο??? το άκουσε κανας αλλος?


Σίγουρα εγώ άκουσα ότι είπε (και γέλασα) πως ο Μπατίστ είναι ψηλότερος από τον Κριάπα,που και αυτό λάθος είναι..
j-kidd13
Ο Καλαθης ηταν κακος στο τελος της κανονικης διαρκειας και στην παραταση...Παιδεψε πολυ την μπαλα....Ομοιως και ο Σατο επιθετικα...Βασικα ολη η ομαδα προς το τελος θολωσε και δεν ηξεραν τι να κανουν καθε φορα στην επιθεση.Ηρθαν και τα 5 φαουλ του Μητσου και μπλοκαρε το συστημα....

Παντως ηταν τραγικο το "πουλημα" της μπαλας σε 2 συνεχομενες επιθεσεις...Την πατησαμε και στη βοηθεια του Καιμακογλου στη ρακετα που αφησε ελευθερο στο φτερο τον Σισκα ο οποιος το κολλησε το 3ποντο.Εμεινα ικανοποιημενος απο την εικονα μας,με καποια λαθακια βεβαια.Αμυντικα ειδικα στην αρχη ημασταν πολυ καλοι...

Magnus92
QUOTE(Magnus92 @ Nov 7 2011, 20:23 ) *
Πιστευω πως αυτο θα γινει, και μαλιστα ισως τον δουμε να μπει για να πιασει τον ΑΚ-47 σε καποια φαση του παιχνιδιου, αν οχι απ την αρχη...


Κατα τ' αλλα θα συμφωνησω λιγο πολυ με τα παραπανω, να προσθεσω ομως αλλο ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα για τον ΠΑΟ κατα την γνωμη μου... Γνωριζει πολυ καλα τον Μιλος , και ειμαι σιγουρος πως ο Ομπραντοβιτς ξερει καποια τρικ για να βγαλει την οργανωση της ΤΣΣΚΑ (οταν αυτη ειναι ο Σερβος) εκτος ρυθμου...



Δικαιωθηκα παλι ο που...ης


24.gif
j-kidd13
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 11 2011, 00:11 ) *
Και τι να εκανε? Σαμπως ειχε και πολλες επιλογες?

Αφου βλεπεις οτι απεναντι σου εχεις εναν κατα πολυ αθλητικοτερο και αλτικοτερο αντιπαλο,ψηλοτερο σου,και την πρωτη φορα που τον ποσταρεις σου κατεβαζει τον γενικο...ανετα...πας σε αλλο τροπο επιθεσης...
Anubis
QUOTE(tzagasdog @ Nov 11 2011, 00:15 ) *
άσχετο 2 είπε ο χάτζη σήμερα στη μετάδοση ότι ο Μπατίστ είναι ψηλότερος του Κυριλένκο??? το άκουσε κανας αλλος?


Καλα μιλαμε το τι εχουμε ακουσει παλι σημερα..δεν περιγραφεται..Αντε και την επομενη εβδομαδα με τον ΜπατΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙμ smiley.gif
saou
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 10 2011, 23:18 ) *
Κατα τ αλλα φανηκε ποσο μεγαλη υποθεση ειναι να εχεις τον Κιριλενκο. Ακομα και χωρις να σκοραρει, ακομα και χωρις να παιρνει προσπαθειες εκανε τη διαφορα. Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα ειναι η ΤΣΣΚΑ χωρις αυτον.


Δεν είναι και σίγουρο πάντως ότι θα φύγει ο Κιριλένκο. Free agent είναι. Δε χάνει τίποτα να κάτσει όλη τη χρονιά Ρωσία αν δε βρει καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
lamar
QUOTE(Anubis @ Nov 11 2011, 00:23 ) *
Καλα μιλαμε το τι εχουμε ακουσει παλι σημερα..δεν περιγραφεται..Αντε και την επομενη εβδομαδα με τον ΜπατΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙμ smiley.gif


Το συνορο του Χ"Γεωργιου ειναι το Κουκακι. Απο κει και κατω ειναι επικυρηγμενος. Ουτε για καφε δεν κατεβαινει...

Εχει αλλο πουλεν η ΕΡΤ στο ΣΕΦ.
lakersdynasty
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 11 2011, 00:22 ) *
Αφου βλεπεις οτι απεναντι σου εχεις εναν κατα πολυ αθλητικοτερο και αλτικοτερο αντιπαλο,ψηλοτερο σου,και την πρωτη φορα που τον ποσταρεις σου κατεβαζει τον γενικο...ανετα...πας σε αλλο τροπο επιθεσης...


μα ποιον αλλο τροπο? αφου η αλλη επιλογη ηταν να βρει πασα και πασα ειχε μονο σε παικτη της ΤΣΣΚΑ. Αυτο λεω. Δεν ειναι ποιον εχεις μονο πισω σου αλλα ποιον εχεις και απεναντι σου.

ΥΓ ο Κιριλενκο συμβολαιο δεν εχει με ομαδ ΝΒΑ και δεν τον βλεπω και να φευγει για να πω την αληθεια. Και παλι ομως. Παραμενω αιδιοσοδοξος για την συνεχεια.

Οχι το παιχνιδι στην Μοσχα, την συνεχεια γενικα. Επισης ποιο αθλητικη ομαδα δεν προκειται να βρουμε μπροστα μας οποτε καλως να ορισει οποιος θελει.

ΥΓ2 Θελαμε να δουμε τον Καλαθη? Ε μας εκανε την χαρη ο Τσαρτσαρης icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(saou @ Nov 11 2011, 01:25 ) *
Δεν είναι και σίγουρο πάντως ότι θα φύγει ο Κιριλένκο. Free agent είναι. Δε χάνει τίποτα να κάτσει όλη τη χρονιά Ρωσία αν δε βρει καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ.


Ελπιζω παντως να φυγει. Και να παρει μαζι και το Σισκαουσκας, γιατι δεν μπορω να βλεπω συμπαθεις παιχτες σε αυτη την ομαδα.
spysta
βασικα ο ΠΑΟ εχασε γιατι βγηκε εξω με 5 φαουλ ο ΔΔ ... ειλικρινα δεν παιζει να υπαρχει αλλη ομαδα τοσο υψηλου επιπεδου που εξαρταται σε τετοιο βαθμο το παιχνιδι της απο ενα παικτη !! μια ορχηστρα μονος του

η ΤΣΣΚΑ κερδισε στο τελος γιατι ειχε προσωπικοτητες διασπαρτες στο παρκε που εκαναν τη διαφορα με ατομικες ενεργειες .. και οχι καποιο συγκεκριμενο ομαδικο πλανο ή στρατηγικη.Σιγουρα παντως θα βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο η αρκουδα με ή χωρις τον Κιριλενκο
lamar
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 11 2011, 00:38 ) *
Ελπιζω παντως να φυγει. Και να παρει μαζι και το Σισκαουσκας, γιατι δεν μπορω να βλεπω συμπαθεις παιχτες σε αυτη την ομαδα.


Ουτε αυτους συμπαθεις???
belalik
QUOTE(plokamias @ Nov 11 2011, 01:18 ) *
Το άκουσα κι εγώ,αλλά είχε πει τόσα πολλά άκυρα όλη την ώρα που ούτε να τον βρίσω μπόρεσα από την κούραση


ειπε και σε καποια φαση για το καλαθη σε ενα drive με μαρκαρισμα απο τον Σισκα, οτι εκμεταλλευεται την ταχυτητα και το 'υψος' του απεναντι στον αντιπαλο...
priest
QUOTE(lamar @ Nov 11 2011, 00:40 ) *
Ουτε αυτους συμπαθεις???

το αντιθετο εγραψε!
lamar
QUOTE(priest @ Nov 11 2011, 00:44 ) *
το αντιθετο εγραψε!


Για την ομαδα μιλαω, οχι τους παικτες...
vastravoud
Παρακαλείται ο κύριος T.W.is.M να μας στείλει λίστα με το ποιούς συμπαθεί τελικά ώστε να ξέρουμε tongue.gif

Στα του αγώνα θα επανέλθω αύριο, νομίζω όμως οτι μπορουμε να νιωθουμε υπερηφάνεια....
il postino
αν παιρνω κατι απο το σημερινο ματς ειναι οτι περισσοτερο το χασαμε εμεις σημερα παρα οτι το κερδισαν οι ρωσοι!!! πολυ σημαντικο κατι τετοιο απεναντι σε τετοιο αντιπαλο την παρουσα χρονικη στιγμη!!

καπου κολησαμε στην επιθεση, καπου εσφιξε η αμυνα των ρωσων και ο,τι πεταγε κοβοταν, καπου εκλεισαν ασφυκτικα το μητσο και δεν εκμεταλλευθηκαμε την καλη διαφορα που ειχαμε στο β ημιχρονο!!!

εχουμε ακομα μεγαλυτερες δυνατοτητες απο περυσι και καλα να μαστε αυτο θα βγει!!το πιστευω ακραδαντα, εκτος και αν γαμ^%^ το συμπαν και πλακωσουν τα απροοπτα, βλεπε τραυματισμοι βασικων στελεχων!!!η ομαδα απλα πρεπει να βελτιωσει το παιχνιδι τους οχι σε εναν αλλα σε ολους τους τομεις!!θεμα χρονου ειναι καθαρα!!

εγω παντως αυτα που ηθελα να δω σημερα τα ειδα!!

ειδα το μαριτς να μπαινει φουριοζος,ασχετα αν επεσε γρηγορα η αποδοση του.
ειδα το καλαθη να ειναι ανετος σε ενα τετοιο ματς, ασχετα αν δεν ηταν καλος, ειδικα προς το τελος.
ειδα σμιθ και λογκαν να παιρνουν πρωτοβουλιες και να βοηθουν!
επιβεβαιωθηκα οτι ο καιμακογλου ειναι τρελο εργαλειο και πολυ βελτιωμενος.
ειδα το σατο να σπερνει στο α ημιχρονο , ασχετα αν στο β ηταν τραγικος!!

γενικα ειδα πολυ μεγαλες δυνατοτητες!!ειμαστε καλοι, αλλα οχι πολυ καλοι ακομα!that's all!!

οσο για τη τσσκα, σαν παναθηναικος ευχομαι ολοψυχα να μεινει ο κιριλενκο μεχρι το τελος!!!χωρις αυτον δυσκολα θα ειχε ενδιαφερον το ζευγαρι!!!!

απο κει και περα, εντυπωσιαστηκα απο το σβεντ!! τους ανεστησε και τους γυρισε τουμπα το ματς!!!πολυ καλος ο μικρος!!οπως και εκεινη η παικτουρα ο κριαπα!!!

υ.γ μελαγχολησε κανεις που ειδε το μιλος? rolleyes.gif
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 11 2011, 00:38 ) *
Ελπιζω παντως να φυγει. Και να παρει μαζι και το Σισκαουσκας, γιατι δεν μπορω να βλεπω συμπαθεις παιχτες σε αυτη την ομαδα.

Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω εδώ μέσα wub.gif Νώντας ο Υδραυλικός διάολε, ελεεινός όπως πάντα.

ο Σάτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν όσο καλός δεν ήταν στο τέλος.
η διαιτησία ήταν αστεία για όλους, απλά μας στοίχισε περισσότερο γιατί την "πλήρωσε" απ' την πλευρά μας ο Διαμαντίδης. Γενικά τα σφυρίγματα φέτος αν είναι όπως τα περιέγραφε τις προάλλες ο Ιωάννου το παρακάνουν πλέον σε σημείο αηδίας.
ο Λόγκαν έπρεπε να είναι εκεί στο τέλος κι ας το χάνε, τουλάχιστον θα τολμούσε αμέσως να το πάρει το ρημάδι το σουτ.
ο Σάρας είναι πολύ επικίνδυνη μεταγραφή.
ο Ίαν ήταν πολύ καλός... την πρώτη φορά που έπιασε την μπάλα.

Δε θυμάμαι να καιγόμασταν για την πρωτιά, κάθε άλλο, αλλά με πείραξε που χάσαμε παιχνίδι που το είχαμε στα χέρια μας παρά τους τραυματισμούς, τα νεκρά διαστήματα και το foul trouble.
Ginobili
Πολύ καλά πάλεψε η ομάδα,εγώ τους δίνω μπράβο.Η ΤΣΣΚΑ έχει τρομερές λύσεις στο ρόστερ της και οι Κιριλένκο-Κριάπα ήταν οι κορυφαίοι σήμερα,αν και για να είμαι ειλικρινής την περίμενα πιο δυνατή.Δεν με εντυπωσίασε τόσο.Δεν με πείθει ο Καζλάουσκας ότι μπορεί να αξιοποιήσει τόσο καλά τέτοιο ρόστερ καθώς οι προσωπικές αμυντικές ενέργειες των Κιριλένκο-Κριάπα τον σώνουν..
Από κει και πέρα,2 πράγματα έχω να σημειώσω.
1)Μου φαίνεται απίθανο ότι χάσαμε τόσο δύσκολα παίζοντας τόσο πολύ ο Σάρας,και τόσο λίγο ο Διαμαντίδης.Κακά τα ψέματα..που να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα με τον Σάρας στην άμυνα? Πως να κερδίσεις τέτοια ομάδα όταν δεν παίρνεις αυτά που πρέπει και περιμένεις να πάρεις από τον Μάριτς? Είναι αδιανόητο να έχεις πρόβλημα στα κορμιά με την ΤΣΣΚΑ και να μην μπορεί να βοηθήσει ο Μάριτς.
Καλά για τον Σμιθ...τι να πω....απλά περιμένω μπας και βελτιωθεί αμυντικά και προσαρμοστεί καλύτερα στην φιλοσοφία.

2)Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πελάτισσα μας από την ΤΣΣΚΑ!!!! Δεν υπάρχει!! Ποιος Ολυμπιακός και κολοκύθια? Από το 2004 είχαν να μας κερδίσουν...όταν είχαν πάλι εξωγήινο ρόστερ και εμείς γυρνάγαμε στο ΟΑΚΑ από τα Πατήσια...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.