Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Josh Childress
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Air Kef
QUOTE(modernam @ Apr 26 2009, 21:09 ) *
πέρπε και ... μποντιρόγκα καλά κάνανε και ασχολήθηκαν με το μπάσκετ.
μόνο που δεν έχουν τύχη με παίχτες πιο ψηλούς, δυνατούς, γρήγορους και αλκτικούς (απλά καλούς στα βασικά του μπάσκετ)
υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις σε κάθε γενια (μπιρντ, γκάλης κ.λ.π.) που απλά επιβεβαιόνουν τον κανόνα.

υ.σ. θεωρεις και εσύ ταλέντο την ικανότητα στο ποστάρισμα .... ημαρτον

Ο Μπερντ με τον top σε φυικά προσώντας για την εποχή του Γκάλη, τι σχέση έχουν;

Επίσης ο Μποντι είχε τύχη με κάθε παίκτη, απλώς και μονο λόγο του τρομερού μπασκετικού μυαλού που είχε ως παίκτης.
Ο Πέρπε, αποδίδει πολύ καλά μέσα στο αρκετά τυποποιημένο μπάσκετ του Ζοτς, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Δεν ξέρουμε πχ πως μπορεί να αντιδράσει με άλλον προπονητή και αν μπόρει να κάνει κάτι άλλο από ελεύθερο στατικό σουτ, μπάσιμο απέναντι σε ανοιγμένη άμυνα και ποστάρισμα κοντότερου παίκτη.
modernam
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 26 2009, 21:08 ) *
Οπως αντιστοιχα αν βαλεις τον Βασιλοπουλο και τον Περπερογλου στο Nba,το πιθανοτερο ειναι να μην ξερουν που πατανε και που βρισκοντα μεσα στο παρκε...

πιο παρκέ ...
προβλέπω ασφαλιστικά μέτρα για μινιμουμ απόσταση ασφαλείας 50 μέτρων μακριά
Igor
O Μποντιρογκα ρε παιδια ειναι στους 10 κορυφαιους Ευρωπαιους ολων των εποχων !! Τι λεμε τωρα. Θα τον συγκρινουμε με τον Περπερογλου ή τον Τσιλντρες ??
Marciulionis
QUOTE(apkat @ Apr 26 2009, 20:58 ) *
Πραγματικα Νικο σημερα με τα ποστ σου ξεπερασες σε γραφικοτητα την αποψη οτι ο Ντιρκ εγινε παικτης λογω του Εβραικου λομπι..

Σε τι να πρωτοαπαντησω δεν ξερω.Στην συγκριση παντως με τον Περπερογλου δινω + στον Περπερογλου μονο στο σουτ και πουθενα αλλου και ειναι χαωδως χειροτερος σε ολα τα αλλα.Με τον Βασιλοπουλο ο Παναγος υπερτερει στην αμυνα χωρις ομως ο Τσιλι να ειναι κακος αμυντικος και στο σουτ(οχι και τοσο τρομακτικα στο σουτ ομως) και και υστερει σε ολα τα υπολοιπα με τεραστια διαφορα..Βεβαια αυτες οι συγκρισεις μου φερνουν ολο και περισσοτερο στο μυαλο την συγκριση Μπουρουση-Σερμαντινι οποτε αν θες τις εκλαμβανω και ως χιουμοριστικες.. tongue.gif tongue.gif

Δεν ξερω αν χθες πηγαινοντας στο γηπεδο περιμενες να δεις τον Λεμπρον αλλα ξερω οτι ο Ολυμπιακος χωρις τον Τσιλντρες ειναι χειροτερη ομαδα και στις 2 ακρες του γηπεδου και σιγουρα εκτος του Σισκα(αντε με το ζορι και του Σατο) δεν θα προτιμουσα καποιο αλλο 3αρι που παιζει στην Ευρωπη.

Υποσχέθηκα να προσπαθήσω άλλα θέλω πολύ ακόμα... smiley.gif smiley.gif Ο Λύκος ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη!

Σύγκριση Μπουρούση-Σερμαντίνι του χρόνου που θα βγάλει μάτια ο Γεωργιανός Σαμπόνις!

Δε περίμενα να δώ το Λεμπρόν αλλά κάτι παραπάνω από ότι βλέπω από το Πανάγο το περίμενα να πω την αλήθεια... Έκανε μια ωραία φάση και μετά πρόσφερε μόνο γέλιο με το ύφος "τι κάνω λάθος και δε μπαίνει η μπάλα"...

Δε ξέρω αν κάνει κάτι τρομερό στο Φ4 ή τα πλέυ-οφ πάντως γενικά εμένα δε με πείθει ειδικά μετά το τραυματισμό του. Πάντως εγώ για την ομάδα μου θα προτιμούσα κάποιον εκ των Σάτο, Βασιλόπουλο, Μουμπρου, Ιλιάσοβα, Σίσκα, Τέπιτς, Ουίνστον και σίγουρα κάποιους ακόμα που ξέρουν να σουτάρουν...
Air Kef
Μουμπρου, Ουίνστον, Βασιλόπουλου και σίγουρα κάποιους ακόμα που ξέρουν να σουτάρουν...

Χοντρό ρε Νικ..

Βάλε και Πελεκάνο και Μιτσοφ. tongue.gif
panagiotisTheDream
Διαβάζω απίστευτα πράγματα! συνεχίστε...
Marciulionis
QUOTE(Air Kef @ Apr 26 2009, 21:31 ) *
Χοντρό ρε Νικ..

Βάλε και Πελεκάνο και Μιτσοφ. tongue.gif

Μα ο Πελεκάνος είναι... Ο έλληνας Τσίλντρες! Άλμα, εκρηκτικότητα,καλή άμυνα, ριμπάουντ και κακό (όχι όσο του ορίτζιναλ αλλά κακό) σουτ!
reignman
τα παντα ολα εχεις πει Μαρτσουλιονις.
~~~~
sad.gif
Air and King
To oλο θεμα με τον Τσιλντρες χωριζεται σε δυο μερη.
Το ενα λεει οτι τα λεφτα που δαπανηθηκαν ειναι πολλα συμφωνα με αυτα που μπορει να προσφερει και με κυριοτερο το σκοραρησμα!
Το αλλο λεει οτι ο Τσιλντρες δεν αποκτηθηκε για να βαζει 25 ποντους αλλα για να βοηθαει σε αλλους τομεις οπως αμυνα,ριμπαουντ,κλεψηματα και να τελειωνει φασεις κοντα στο καλαθι με τα αθλητικα του προσοντα.
Τα λεφτα ειναι πολλα με βαση την αξια του οχι μονο για τα δεδομενα της Ευρωπης αλλα και για το ΝΒΑ νομιζω ακομα και ο πιο afro.gif φαν το παραδεχεται αυτο και η δικαιολογια ειναι οτι θα μπορουσες να βρεις κατι καλυτερο με τοσα χρηματα.Υπαρχουν πολλοι καλυτεροι παιχτες απο αυτον στο ΝΒΑ.Ωστοσο δεν νομιζω οτι μας παραπεμπει σε παιχτη-σαπακι.Ειναι καλος παιχτης.Δεν ειναι παιχταρας.
Τωρα οι συγκρισεις με τον Περπερογλου και το Βασιλοπουλο για μενα δεν εχουν βαση.Συν της αλλης ο τραυματισμος του τον αφησε πισω και νομιζω οτι αν δεν το ειχε υποστει θα ηταν ακομα καλυτερος και θα εμπαινε πιο πολυ στην λογικη του Ευρωπαικου μπασκετ.Ο Περπερογλου ειναι ενα παιδι που δουλευει και εχει βελτιωθει παρα πολυ και εχει καλυτερο σουτ το οποιο δεν κανει καποιον καλυτερο οταν υστερει σε ολους τους αλλους τομεις και απο τον Βασιλοπουλο υστερει λιγο στο σουτ και στην αμυνα λιγο.Οχι πως υπαρχει καμια χαοτικη διαφορα.Στην ντριμπλα ειναι πολυ καλυτερος.Δεν εχει απενατι του τον Αιβερσον η τον Τιμ Χαρνταγουει τον Περπερογλου και τον Βασιλοπουλο εχει που απο αυτους εχει πολυ καλυτερη ντριμπλα.
Για μενα θα κριθει πιο σφαιρικα του χρονου αν μεινει(που μαλλον θα μεινει μιας και στο ΝΒΑ μετα και τον τραυματισμο του δεν ξερω ποσες ομαδες το φετινο καλοκαιρι θα στρεψουν το βλεμμα τους σε αυτον)!Βεβαιως αν βρεθει κατι καλυτερο απο αυτον και ειναι εφικτο να ερθει απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου δεν εχω κανενα προβλημα να φυγει.
Marciulionis
QUOTE(panagiotisTheDream @ Apr 26 2009, 21:35 ) *
Διαβάζω απίστευτα πράγματα! συνεχίστε...

QUOTE(reignman @ Apr 26 2009, 22:05 ) *
τα παντα ολα εχεις πει Μαρτσουλιονις.
~~~~
sad.gif

guns.gif guns.gif guns.gif guns.gif
Ποστ μιας γραμμής για να ειρωνευτούμε? ή απλά πολύ κακή αίσθηση του χιούμορ? Nice posting! keep it up! icon_wave.gif

Πάντως δε νομίζω ούτε ο Γιαννάκης ούτε οι Αγγελόπουλοι να καίγονται να τον κρατήσουν ούτε κι ο ίδιος να καίγεται να μείνει... Κι όπως και να το κάνουμε κάτι καλύτερο θα βρεθεί είτε από αυτή ή την άλλη πλευρά του ατλαντικού...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Air Kef @ Apr 26 2009, 20:00 ) *
Θυμάμαι αρκετές.
Μπορεί να είναι καλύτερος ο Κιντέλ, δεν διαφωνώ.
Αυτό που με κάνει να μην αναπολώ τον Κιντέλ, είναι ότι σε 5 μέρες παίζω ημιτελικό Φαιναλ 4 που πέρσι δεν έπαιζα, και σε κάνα μήνα υποδέχομαι τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ για την αρχή των τελικών (και δεν πάω ΟΑΚΑ). Κάτι θα είχε να κάνει ο Τσιλι σε όλο αυτό. smile.gif

Περσι ειχες Μπλακνει και Τσακαλιδη, φετος Παπαλουκα και Βουσιτς γι'αυτο πας Φ4.
Περσι στο ματς φωτια στην Μοσχα, ο Κιντελ πηρε παραμαζωμα τον Σισκα και κερδισε.
Φετος στο ματς φωτια στην Ταου, ο Τσιλιμπεργκερ κουνουσε τις πετσετες στον παγκο.
QUOTE(modernam @ Apr 26 2009, 20:07 ) *
μάλον μπερδέυεσαι.
το κάρφωμα και η έκρηξη στο λει απ είναι στοιχεία ταλέντου.
το σουτ, η ντρίπλα και ... το ποστάριμα !!! (προφανώς παίζεις 4-5 για να έχεις τέτοια εμονή) ... μαθαίνονται.
όσο για τον γουντς ... μιλάμε για έναν πρώην παίκτη ... του χρόνου δύσκολα θα βρει συμβόλαιο σε σοβαρή ομάδα.

Το καρφωμα, το λει-απ και τα φυσικα σωματικα προσοντα μπορει να τα εχει
και ο πιο αμπαλος παιχτης στον κοσμο.
Το μπασκετ δεν ειναι στιβος για να κερδιζει αυτος που τρεχει πιο γρηγορα
ή αυτος που πηδαει πιο ψηλα.

Οταν δεν ξερεις τα βασικα του μπασκετ οπως ειναι η ντριπλα, το σουτ και το ποσταρισμα
τοτε τι ταλεντο εχεις???
Ουτε αριστερο λει-απ δεν ξερει να κανει.

Ο Βασιλοπουλος μπορει να μην ειναι τοσο καλος παιχτης,
αλλα εχει κατι που δεν θα το αποκτησει ποτε ''ο Λακης ο γλυκουλης''. ΚΑΚΑΛΑ.

2-3 παιζω, αλλα αν εχω αντιπαλο πιο κοντο απο μενα να με μαρκαρει
θα τον ποσταρω μεχρι θανατου.

QUOTE(apkat @ Apr 26 2009, 20:58 ) *
Πραγματικα Νικο σημερα με τα ποστ σου ξεπερασες σε γραφικοτητα την αποψη οτι ο Ντιρκ εγινε παικτης λογω του Εβραικου λομπι..
Δεν ξερω αν χθες πηγαινοντας στο γηπεδο περιμενες να δεις τον Λεμπρον αλλα ξερω οτι ο Ολυμπιακος χωρις τον Τσιλντρες ειναι χειροτερη ομαδα και στις 2 ακρες του γηπεδου και σιγουρα εκτος του Σισκα(αντε με το ζορι και του Σατο) δεν θα προτιμουσα καποιο αλλο 3αρι που παιζει στην Ευρωπη.

Αυτο που εγραψα μικρο αμπαλο αγορι tongue.gif για τον Ντιρκ
ηταν οτι η τυχη του ηταν πολυ μεγαλη γιατι επεσε σε μια εποχη που ο μπαρμπα-Στερν
εψαχνε να βρει παιχτες απο την Ευρωπη και τον υπολοιπο κοσμο
προκειμενου να επεκτεινει το ΝΒΑ και να αυξησει την πελετεια του.
Ετσι βρεθηκε ο Ντιρκ ξαφνικα να ειναι σουπερ-σταρ, εχοντας μονο υψος και πολυ καλο σουτ.
Στο να γινει ομως σουπερ-σταρ, βοηθησε πολυ και η εβραικη καταγωγη του.

Δεν πηγε να δει τον Λεμπρον, αλλα περιμενε να δει εναν παιχτη που θα εκανε κατι στο παρκε,
οχι καποιον που κουτουλαγε πανω στους αντιπαλους συνεχεια.

QUOTE(Flash @ Apr 26 2009, 21:05 ) *
Το συμπέρασμα είναι ένα: η πλειοψηφία τόσο Παναθηναϊκών όσο και Ολυμπιακών επιθυμεί ο Τσίλντρες να παραμείνει στο λιμάνι (η κάθε πλευρά για τους δικούς της λόγους φυσικά smiley.gif )

Sorry Λύκε αλλά ο λαός μίλησε...

Το οτι οι ''πρασινοι φιλοι'' μας θελουν να μεινει ειναι αυτο που με ανησυχει.
Δεν τον υπολογιζει σοβαρα κανενας αντιπαλος.
Consultant
Δεν θα μπω στον κοπο να ασχοληθω με οπαδικα σχολια του τυπου ''ο Περπερογλου ειναι καλυτερος απο τον Τσιλντρες'' η οτι ''εγω ξερω οτι ο Τσιλντρες εχει 0,1% πιθανοτητα να αφησει εποχη''..Ας κρατησουμε ενα επιπεδο για να μιλησουμε ρεαλιστικα.

-Ο Τσιλντρες ειναι #1 στην Ελλαδα αν οχι και στην Ευρωπη (στη θεση 3) σε:

α)Αλτικοτητα

β)εκρηκτικοτητα

γ)διασκελισμο

δ)ταχυτητα

Το ιδιαιτερο στοιχειο που εχει ο Τσιλντρες και μπορει να τον κανει να ταιριαξει απολυτα με την νοοτροπια του Γιαννακη in a long term period ειναι η παραγωγικοτητα του.Απο τη φυση του δεν εκβιαζει προσπαθειες..Απιστευτα σημαντικο για ομαδες Γιαννακη.

Επισης,ενα πολυ σημαντικο στοιχειο ειναι η εφεση του στο επιθετικο ριμπαουντ,κατι που δεν το βρισκεις πουθενα σε τετοια proportions δυναμικης (αλμα,μηκος χεριων,υψος)..

Το σουτ το βρισκεις απο τον καθε Καλλινικιδη,Περπερογλου(εγινε παιχταρας λογω Ζοτς),Τριτακοτογλου κ.τ.λ.

Εαν καταφερουμε να τιθασευσουμε τα προσοντα του Τσιλντρες στο παιχνιδι μας το πλεονεκτηματα θα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα μειονεκτηματα του 34% του Τσιλντρες στα τριποντα η για να ειμαι πιο ακριβης απο το χαλια στιλ του.

Ο παιχτης αυτος ταιριαζει με τη φιλοσοφια του Γιαννακη απολυτα.Θα προσφερει υπομονη,σιγουρους ποντους,χαμενους ποντους απο επιθετικα ριμπαουντ,συγκριτικο πλεονεκτημα σε αμυνα και επιθεση και εναν πολυ θετικο χαραχτηρα.Αυτα δεν τα βρισκεις ουτε απο τον καλυτερο παιχτη του κοσμου στη θεση 3.

Γιατι αλλο πως βλεπετε καποιον να παιζει και αλλο πως κολλαει στον Ολυμπιακο του Γιαννακη.

j-kidd13
QUOTE(Consultant @ Apr 27 2009, 02:47 ) *

α)Αλτικοτητα

β)εκρηκτικοτητα

γ)διασκελισμο

δ)ταχυτητα

Αυτα ειναι στοιχεια που χαρακτηριζουν κυριως αθλητη σε αλμα εις υψος και οχι μπασκετμπολιστα...
Αν ειναι να δωσεις του κοσμου τα λεφτα για να φερεις στην ομαδα σου αυτα τα στοιχεια,συν υπομονη,επιθετικο ριμπαουντ και θετικο χαρακτηρα,τοτε εχεις κανει μια μεγιστη λανθασμενη κινηση.
Flash
Σε ότι αφορά εμένα πάντως το επίχειρημά μου είχε να κάνει με το αν ο Τσιλ κολλάει στον Ολυμπιακό του Γιαννάκη οπότε θεωρώ άστοχη την πρόταση κατακλείδα σου. Μπορεί να θεωρείς την άποψη μου ανυπόστατη αλλά οπαδική δεν νομίζω ότι είναι. Επίσης βλέπω πολύ καλά και δεν χρειάζομαι μεγαλύτερη γραμματοσειρά, ούτε και εκτιμώ τη συρραφή προτάσεων που γράφω.

Ο παιχτης αυτος ταιριαζει με τη φιλοσοφια του Γιαννακη απολυτα.Θα προσφερει υπομονη,σιγουρους ποντους,χαμενους ποντους απο επιθετικα ριμπαουντ,συγκριτικο πλεονεκτημα σε αμυνα και επιθεση και εναν πολυ θετικο χαραχτηρα.Αυτα δεν τα βρισκεις ουτε απο τον καλυτερο παιχτη του κοσμου στη θεση 3.

Ναι, ο Λεμπρόν δεν τα έχει αυτά τα στοιχεία σε σχέση με τον Τσιλ. Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι δεν γράφουν ρεαλιστικά.

Anyway εγώ δεν καταλαβαίνω τον ασταμάτητο ντόρο είτε υπέρ ούτε κατά του Τσιλ. Για μένα είναι μεν ένας πολύ χρήσιμος παίχτης, από τα βασικά γρανάζια του Ολυμπιακού αλλά δεν τον θεωρώ αναντικατάστατο. Άμα δεν είχε την στάμπα του ΝΒΑερ και δεν είχαν σκάσει οι αφοί ένα κάρο λεφτά για να τον αποχτήσουν αμφιβάλλω αν θα είχε γίνει το 1/3 των τωρινών τον ποστς γύρω από αυτόν
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Δεν θα μπω στον κοπο να ασχοληθω με οπαδικα σχολια του τυπου ''ο Περπερογλου ειναι καλυτερος απο τον Τσιλντρες'' η οτι ''εγω ξερω οτι ο Τσιλντρες εχει 0,1% πιθανοτητα να αφησει εποχη''..Ας κρατησουμε ενα επιπεδο για να μιλησουμε ρεαλιστικα.

α)Αλτικοτητα

β)εκρηκτικοτητα

γ)διασκελισμο

δ)ταχυτητα

Να τον παρουμε στην ομαδα στιβου τοτε.

Σε σουτ, πασα, ποσταρισμα, ντριπλα και αναληψη πρωτοβουλιας
ειναι απο τους πιο μετριους παιχτες σε Ελλαδα και Ευρωπη.
stefan

α)Αλτικοτητα

β)εκρηκτικοτητα

γ)διασκελισμο

δ)ταχυτητα

Το ιδιαιτερο στοιχειο που εχει ο Τσιλντρες και μπορει να τον κανει να ταιριαξει απολυτα με την νοοτροπια του Γιαννακη in a long term period ειναι η παραγωγικοτητα του.Απο τη φυση του δεν εκβιαζει προσπαθειες..Απιστευτα σημαντικο για ομαδες Γιαννακη.

Επισης,ενα πολυ σημαντικο στοιχειο ειναι η εφεση του στο επιθετικο ριμπαουντ,κατι που δεν το βρισκεις πουθενα σε τετοια proportions δυναμικης (αλμα,μηκος χεριων,υψος)..

Το σουτ το βρισκεις απο τον καθε Καλλινικιδη,Περπερογλου(εγινε παιχταρας λογω Ζοτς),Τριτακοτογλου κ.τ.λ.

Εαν καταφερουμε να τιθασευσουμε τα προσοντα του Τσιλντρες στο παιχνιδι μας το πλεονεκτηματα θα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα μειονεκτηματα του 34% του Τσιλντρες στα τριποντα η για να ειμαι πιο ακριβης απο το χαλια στιλ του.

Γιατι αλλο πως βλεπετε καποιον να παιζει και αλλο πως κολλαει στον Ολυμπιακο του Γιαννακη.

Μεσα σε ενα post
αναιρεις την πρωτη προταση του ιδιου το post που κανεις.
apkat
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 27 2009, 02:35 ) *
Αυτο που εγραψα μικρο αμπαλο αγορι tongue.gif για τον Ντιρκ
ηταν οτι η τυχη του ηταν πολυ μεγαλη γιατι επεσε σε μια εποχη που ο μπαρμπα-Στερν
εψαχνε να βρει παιχτες απο την Ευρωπη και τον υπολοιπο κοσμο
προκειμενου να επεκτεινει το ΝΒΑ και να αυξησει την πελετεια του.
Ετσι βρεθηκε ο Ντιρκ ξαφνικα να ειναι σουπερ-σταρ, εχοντας μονο υψος και πολυ καλο σουτ.
Στο να γινει ομως σουπερ-σταρ, βοηθησε πολυ και η εβραικη καταγωγη του.

Σουπερ σταρ τον εκαναν οι 25 π μο που εχει την τελευταια 5ετια.

Τα υπολοιπα τα λενε κατι τυποι σαν εσενα και τον Λιακοπουλο.. smiley.gif smiley.gif

Για τον Τσιλντρες οπως και να εχει την κουβεντα την βρισκω ακαιρη με τον Ολυμπιακο στο Φ4 και πλεονεκτημα στα πλει-οφ.Αν κανει το νταμπλ ο Ολυμπιακος δεν κουναει κανεις απο τα βασικα γραναζια απο την ομαδα..Αν δεν παρει τιποτα τοτε φυσικα καποιοι θα τεθουν σε αμφισβητηση με τον Τσιλντρες να ειναι απο τους πρωτους.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(apkat @ Apr 27 2009, 03:15 ) *

Τα υπολοιπα τα λενε κατι τυποι σαν εσενα και τον Λιακοπουλο.. smiley.gif smiley.gif

Για τον Τσιλντρες οπως και να εχει την κουβεντα την βρισκω ακαιρη με τον Ολυμπιακο στο Φ4 και πλεονεκτημα στα πλει-οφ.Αν κανει το νταμπλ ο Ολυμπιακος δεν κουναει κανεις απο τα βασικα γραναζια απο την ομαδα..Αν δεν παρει τιποτα τοτε φυσικα καποιοι θα τεθουν σε αμφισβητηση με τον Τσιλντρες να ειναι απο τους πρωτους.

Εχει 25 πμο γιατι οι αντιπαλοι του ειναι ανυπαρκτοι.
j-kidd13
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 27 2009, 03:46 ) *
Εχει 25 πμο γιατι οι αντιπαλοι του ειναι ανυπαρκτοι.

Ανυπαρκτοι ο Ντανκαν και ο Γκαρνετ πχ??
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 27 2009, 04:01 ) *
Ανυπαρκτοι ο Ντανκαν και ο Γκαρνετ πχ??

Για πες μου κι εναν τριτο.
Ο Ντανκαν στην αμυνα ειναι ανυπαρκτος.
red pyramid88
1ον: τι έχει ο Ντάνκαν στην άμυνα?

2ον: Boozer, Bosh, Jamsison (Washingtohn Wizards), Okafor, etc. Μια χαρά είναι ο ανταγωνισμός, όποιος κάνει το κόπο να παρακουλουθήσει NBA το ξέρει. Αλλά αφού τον Dirk δεν μπορούμε να τον έχουμε εδώ και έχουμε κανά Βασιλόπουλο στη θέση του, βέβαια μας κακοφένεται....

3ον: και για να είμαι ον τόπικ, Childress έχω παρακουλουθήσει ελάχιστα φέτος και δεν μπορώ να πώ και εγώ ότι τρελάθηκα, έχει όμως ακόμη δρόμο μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του και δεν είναι το είδος του παίκτη που θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Πάντως τα χρήματα τα οποία του δώσουν οι Αγγελόπουλοι έτσι και αλλιώς ήταν υπερβολικά, αν περιμέναν λίγο ακόμη με αυτό το χρηματικό ποσό μπορούσαν να χτυπήσουν και μεγαλύτερο όνομα απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
zoze
O Childress είναι κάτι σαν τον Ζιλμπέρτο στο ποδόσφαιρο.. Άχρωμος, άοσμος, άγευστος κι ανάλατος...
Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι αυτά που προσφέρει στο παιχνίδι (μην πω και περισσότερα) δεν μπορεί να τα βρει ο Ολυμπιακός σε κάποιον άλλον παίκτη (π.χ. Σάτο)???
neopen32
Παραμονές του Φ4 το τόπικ (όσο και άλλα παρόμοια, Παλτό της χρονιάς) έχει πάρει φωτιά. Αν και εκ του αποτελέσματος θα κριθεί τελικά ο Τζος, μέχρι σήμερα είναι αναμφισβήτητα το Παλτό της χρονιάς. Αν αποτύχει και στα τελευταία κρίσιμα ματς τότε θα έχει δυνατότητες και για παλτό της δεκαετίας.
Και όταν λέμε να αποτύχει εννοούμε να παίξει σαν παίκτης 13,5 εκατομμυρίων (3ετές συμβόλαιο) και όχι καλύτερα από τον Βασιλακόπουλο και τον Περπέρογλου (αν και το παιχνίδι του μοιάζει περισσότερο με του Πελεκάνου). Να πάρει κρίσιμες φάσεις και να αποτελέσει τη διαφορά του νικητή. Αλλά πως να γίνει αυτό, όταν ο Γιαννάκης μόλις σκουρύνουν τα πράγματα ή αρχίζει να παραπαίει η ομάδα, η πρώτη αλλαγή που κάνει είναι Τσίλντρες έξω. Όλη τη χρονιά, όσο έπαιζε δεν έκανε ούτε μία κρίσιμη κίνηση (drive, assist, rebound, ..για σουτ... τι να λέμε, δεν υπάρχει).
Πως να τον εμπιστευθεί ο Γιαννάκης. Αν τον εμπιστευθεί και το χάσει θα είναι μιά ένδειξη ότι δεν τον θέλει.

Ο τσιλντρες καρφώνει (με κοντούς αντιπάλους, πχ με το 12 του Αιγάλεω) γιατί δεν ξέρει να κάνει λειαπ (αριστερό σίγουρα για δεξί μάλλον) και επειδή δεν έχει το σουτ είναι προβλέψιμος. Εχετε ακούσει κανένα Παναθηναικο να συζητά πως θα περιορίσει τον Τσιντρες. Μάλλον η επιλογή για το ελευθερο σουτ θα είναι.
ee4649
Στο Φ4 αφού θα ήμαστε χωρίς Βασιλόπουλο κ Πελεκάνο θα παίξει κανά 35 λεπτο ο Josh,εκεί θα αποδείξει πολλά
κ κυρίως κ στους αμφισβητές του,μέσα στους οποίους είμαι κ εγώ,όχι ότι δεν τον γουστάρω,αλλά με αυτά τα λεφτά δεν είναι
για τέτοιον παίχτη,σίγουρα βοηθάει μέσα στο γήπεδο σε πάαααρα πολλούς τομείς,είναι super επαγγελματίας,αλλά ελεος στο σουτ δηλαδή κ να δίνεις τόσα λεφτά για έναν παίχτη που δεν μπορεί να δημιουργήσει φάση μόνος του κ στα κρίσιμα κρύβεται πίσω από την μπασκέτα,κακά τα ψέμματα αν του δίναμε έστω 2 μύρια κανείς δεν θα έλεγε τίποτα,αλλά όχι τόσα λεφτά,περισσότερα από όσα έχουνε πάρει τόσοι κ τόσοι,δεν τα αξίζει με τίποτα...
Εγώ πιστεύω κ ο πελεκάνος αν έπαιζε 25-26 λεπτά όσο ο Josh,το ίδιο θα βοήθαγε,σε άμυνα είναι καλύτερος,σουτ έχει καλύτερο,rebound μια από τα ίδια,τι παραπάνω έχει ο josh?μόνο άλμα,τίποτα άλλο....

Ας τον δούμε όμως κ στο Φ4 αν κ 1-2 παιχνίδια δεν πρέπει να είναι ποτέ κριτήριο για έναν παίχτη...
Έχουμε όμως κ τους τελικούς...όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος,αν η χρονιά πάει καλά στο τέλος..τότε όλες οι επιλογές
θα πρέπει να θεωρηθούνε σωστές αλλά κ πάλι το καλοκαίρι...πάντα κοιτάς να βελτιώνεσαι σαν ομάδα κ να μην μένεις στάσιμος...
lakersdynasty
Tι θα ειστε? Χωρις Βασιλοπουλο και Πελεκανο?

Να το δω και να μην το πιστεψω.

tongue.gif

apkat
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 27 2009, 13:11 ) *
Tι θα ειστε? Χωρις Βασιλοπουλο και Πελεκανο?

Να το δω και να μην το πιστεψω.

tongue.gif

O Πελεκανος δεν μου φαινεται αδυνατο να απουσιαζει..Ο Βασιλοπουλος ομως πολυ πολυ δυσκολο.Να λειπουν και οι 2 αποκλειεται..

Το θεμα ειναι βεβαια σε τι κατασταση θα ειναι οποιος απο τους 2 τελικα παιξει.
j-kidd13
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 27 2009, 04:21 ) *
Για πες μου κι εναν τριτο.
Ο Ντανκαν στην αμυνα ειναι ανυπαρκτος.

Οχι και ανυπαρκτος αμυντικα ο Ντανκαν.....
Υπαρχουν ο Κενυον Μαρτιν,o Ρ.Γουαλας,ο Α.Τζεφερσον,ο Μ.Καμπι,ο Ζ.Ο Νιλ,ο Ε.Μπραντ...και αλλοι που βαριεμαι τωρα να γραψω....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(neopen32 @ Apr 27 2009, 11:59 ) *
Παραμονές του Φ4 το τόπικ (όσο και άλλα παρόμοια, Παλτό της χρονιάς) έχει πάρει φωτιά. Αν και εκ του αποτελέσματος θα κριθεί τελικά ο Τζος, μέχρι σήμερα είναι αναμφισβήτητα το Παλτό της χρονιάς. Αν αποτύχει και στα τελευταία κρίσιμα ματς τότε θα έχει δυνατότητες και για παλτό της δεκαετίας.
Και όταν λέμε να αποτύχει εννοούμε να παίξει σαν παίκτης 13,5 εκατομμυρίων (3ετές συμβόλαιο) και όχι καλύτερα από τον Βασιλακόπουλο και τον Περπέρογλου (αν και το παιχνίδι του μοιάζει περισσότερο με του Πελεκάνου). Να πάρει κρίσιμες φάσεις και να αποτελέσει τη διαφορά του νικητή. Αλλά πως να γίνει αυτό, όταν ο Γιαννάκης μόλις σκουρύνουν τα πράγματα ή αρχίζει να παραπαίει η ομάδα, η πρώτη αλλαγή που κάνει είναι Τσίλντρες έξω. Όλη τη χρονιά, όσο έπαιζε δεν έκανε ούτε μία κρίσιμη κίνηση (drive, assist, rebound, ..για σουτ... τι να λέμε, δεν υπάρχει).
Πως να τον εμπιστευθεί ο Γιαννάκης. Αν τον εμπιστευθεί και το χάσει θα είναι μιά ένδειξη ότι δεν τον θέλει.

Ο τσιλντρες καρφώνει (με κοντούς αντιπάλους, πχ με το 12 του Αιγάλεω) γιατί δεν ξέρει να κάνει λειαπ (αριστερό σίγουρα για δεξί μάλλον) και επειδή δεν έχει το σουτ είναι προβλέψιμος. Εχετε ακούσει κανένα Παναθηναικο να συζητά πως θα περιορίσει τον Τσιντρες. Μάλλον η επιλογή για το ελευθερο σουτ θα είναι.

15,5 εκ θα στοιχισει ο Τσιλιμπεργκερ αν μεινει και τα 3 χρονια.
Με ισοτιμια στο 1,35.

Το μεγαλο προβλημα του ειναι οτι δεν μπορει να δημιουργησει φαση για τον εαυτο του.
Περιμενει μεσα απο το συστημα να τον βγαλουν μονο του.

Δεν υπαρχει καμια ομαδα στην Ευρωπη που θα κανει σχεδιο για το πως θα τον σταματησει.
Δεν τον φοβαται κανεις. Ολοι ξερουν οτι το ταβανι του ειναι οι 10-12 ποντοι.

QUOTE(j-kidd13 @ Apr 27 2009, 14:04 ) *
Οχι και ανυπαρκτος αμυντικα ο Ντανκαν.....
Υπαρχουν ο Κενυον Μαρτιν,o Ρ.Γουαλας,ο Α.Τζεφερσον,ο Μ.Καμπι,ο Ζ.Ο Νιλ,ο Ε.Μπραντ...και αλλοι που βαριεμαι τωρα να γραψω....

Ολους αυτους ο Ροι τους ειχε για να του πασαρουν στην προπονηση να σουταρει.
Marciulionis

Δεν ήταν οπαδικό το σχόλιο και λυπάμαι που το εξέλαβες ως τέτοιο. Άσε το Περπέρογλου στην άκρη λοιπόν και δες το Βασιλόπουλο...

α)Αλτικοτητα

β)εκρηκτικοτητα

γ)διασκελισμο

δ)ταχυτητα

Ναι και? και είναι από τους τελευταίους στην Ευρώπη σε σουτ, ποστάρισμα, πάσα, δημιουργικότητα... Και επιπλέον είναι ΜΑΚΡΑΝ ο ακριβότερος στην Ευρώπη...

Το ίδιο κι ο Πελεκάνος και ο Βασιλόπουλος... Μπορεί να μην έχουν τα παραπάνω στοιχεία στον ίδιο βαθμό άλλα έχουν κι αυτά που υπερτερούν και έγραψα πιο πριν, δε στοιχίζουν τόσο και ειδικά ο 2ος έχει υπάρξει και καταλύτης σε σημαντικές νίκες του ΟΣΦΠ ενώ ο Τσίλντρες όχι.

ναι είναι καλός σε αυτό... Αρκεί για να αφήσει εποχή?

Ναι γιατί γέμισε ξαφνικά ο κόσμος καλούς σουτέρ και δεν το πήραμε είδηση...

Κι εγώ λέω ότι αυτός ο παίκτης ΔΕΝ ταιριάζει με τ φιλοσοφία Γιαννάκη καθώς θέλει ανοικτό γήηεδο να τρέχει και να καρφώνει κάτι που ο Ολυμπιακός του Γιαννάκη ΔΕΝ κάνει και πιθανότατα ΔΕΝ θα κάνει ποτέ! Κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να είναι αποτελεσματικός στην επίθεση.

Ένα 3άρι με σουτ ΚΑΙ καλή άμυνα κολλάει πολύ περισσότερο στον Ολυμπιακό του Γιαννάκη. Και ο Βασιλόπουλος ένα αξιοπρεπές σουτάκι το έχει και είναι και καλύτερος στην άμυνα ενώ και στα ριμπάουντ δεν απέχει χαωδώς γιατί είναι πολύ πιο δυνατός.

Στα δε σημαντικά ματς ή όταν σφίγγουν οι κ..οι σε ένα ματς σχεδόν πάντα προτιμά το Βασιλόπουλο από το Τσίλι. Και 4,2 εκ ή όσα είναι για την αλλαγή του Βασιλόπουλου είναι πάρα πάρα πολλά! Οπότε το λογικό είναι να (απο)χαιρετήσει το καλοκαίρι και να αποκτηθεί κάποιος καλύτερος παίκτης στη θέση του.... Με τα μισά λεφτά θα βρεί κάποιον που να κολλάει στη φιλοσοφία του προπονητή.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Δεν παιρνει μονο 4,2 το χρονο ο Τσιλιμπεργκερ.

Παιρνει 5,2 (7εκ $) με ισοτιμια ευρω-δολλαριου στο 1,35.

Ακομα χειροτερα δηλαδη.
Marciulionis
QUOTE(apkat @ Apr 27 2009, 03:15 ) *

Μα δεν είναι βασικό γρανάζι ο Τσίλι... Ο Παπαλουκάς, ο Βούισιτς κι ο Μπουρούσης είναι τα μόνα βασικά και αναντικατάστατα γρανάζια της ομάδας. Με επόμενο γκρούπ σημαντικότητας τους Βασιλόπουλο,Γκριρ επειδή δίνουν πολύτιμες βοήθειες σε άμυνα και επίθεση και κερδίζουν ματς "μόνοι" τους. Όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούσανε να αντικατασταθούνε χωρίς πολύ σημαντικές επιπτώσεις στην ομάδα.

Δεν εννοώ να αντικατασταθούν όλοι οι κάποιοι άλλα οποιοσδήποτε ένας από αυτούς θα μπορούσε άνετα χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στην ομάδα...

icon_wave.gif icon_wave.gif Τσίλντρες δηλαδή.
NikRag15
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 27 2009, 14:19 ) *
Το μεγαλο προβλημα του ειναι οτι δεν μπορει να δημιουργησει φαση για τον εαυτο του.
Περιμενει μεσα απο το συστημα να τον βγαλουν μονο του.

Δεν υπαρχει καμια ομαδα στην Ευρωπη που θα κανει σχεδιο για το πως θα τον σταματησει.
Δεν τον φοβαται κανεις. Ολοι ξερουν οτι το ταβανι του ειναι οι 10-12 ποντοι.

Σε αυτό θα συμφωνήσω.. Αν και πιστεύω οτι απλά δεν το κυνηγάει οσο θα έπρεπε και οχι ότι δεν μπορεί..!!
Το μόνο πράγμα που με εκνευρίζει στον Τσιλντρες είναι αυτό και το ότι είναι πολύ καλό παιδί..!!! Δεν είπα να πλακώνετε στο ξύλο αλλά όχι κ αυτο..!!
Και για όσους τον συγκρίνουν με τον Περπερογλου και το Βασιλόπουλο τι να πω...!!!
Μάλλον εκεί στην Αμερικοι δεν το ξέρουν καλα το μπασκετ για να μην τους έχουν κάνει ήδη Νο 1-2 στα draft..!!!
peace.gif
Consultant
QUOTE(Marciulionis @ Apr 27 2009, 12:48 ) *
Ναι και? και είναι από τους τελευταίους στην Ευρώπη σε σουτ, ποστάρισμα, πάσα, δημιουργικότητα... Και επιπλέον είναι ΜΑΚΡΑΝ ο ακριβότερος στην Ευρώπη...

Για να καταλαβω τωρα..Με ποιον τον συγκρινεις?Μαλλον με τον Σισκαουσκας!Εμμ,λαθος σκεφτεσαι..Δεν θελουμε απο τον Τσιλντρες ουτε να σουταρει ουτε να πασαρει..Αυτα θα τα θελαμε απο τον Σισκαουσκας (αν τον ειχαμε)..Ο Τσιλντρες εχει καποια στοιχεια τα οποια τον κανουν μοναδικο,επισης εχει καποια αρνητικα που μπορεις να τα κρυψεις εντελως.Ειναι καθαρα θεμα χημειας το ποσο θα τον εκμετταλευτεις..

QUOTE(Marciulionis @ Apr 27 2009, 12:48 ) *
Κι εγώ λέω ότι αυτός ο παίκτης ΔΕΝ ταιριάζει με τ φιλοσοφία Γιαννάκη καθώς θέλει ανοικτό γήηεδο να τρέχει και να καρφώνει κάτι που ο Ολυμπιακός του Γιαννάκη ΔΕΝ κάνει και πιθανότατα ΔΕΝ θα κάνει ποτέ! Κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να είναι αποτελεσματικός στην επίθεση.

Ένα 3άρι με σουτ ΚΑΙ καλή άμυνα κολλάει πολύ περισσότερο στον Ολυμπιακό του Γιαννάκη. Και ο Βασιλόπουλος ένα αξιοπρεπές σουτάκι το έχει και είναι και καλύτερος στην άμυνα ενώ και στα ριμπάουντ δεν απέχει χαωδώς γιατί είναι πολύ πιο δυνατός.

Στα δε σημαντικά ματς ή όταν σφίγγουν οι κ..οι σε ένα ματς σχεδόν πάντα προτιμά το Βασιλόπουλο από το Τσίλι. Και 4,2 εκ ή όσα είναι για την αλλαγή του Βασιλόπουλου είναι πάρα πάρα πολλά! Οπότε το λογικό είναι να (απο)χαιρετήσει το καλοκαίρι και να αποκτηθεί κάποιος καλύτερος παίκτης στη θέση του.... Με τα μισά λεφτά θα βρεί κάποιον που να κολλάει στη φιλοσοφία του προπονητή.

Ολοι οι παιχτες εχουν καποια αρνητικα και καποια θετικα.Ενα τριαρι σουτερ θα εχει μεν το πλεονεκτημα του σουτ αλλα θα υστερει σε παρα πολλους αλλους τομεις.

Εαν παρουμε το πρωταθλημα θα μεινει και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι.Του χρονου θα ειναι πολυ καλυτερος σιγουρα και αυτο θα οφειλεται στην προσαρμογη του στο Ευρωπαικο στιλ μπασκετ.Ηταν ο πρωτος σκορερ της ομαδας φετος μεσα στους πρωτους σε ριμπαουντ,κλεψιματα και ταπες.

Marciulionis
QUOTE(Consultant @ Apr 27 2009, 15:08 ) *
Για να καταλαβω τωρα..Με ποιον τον συγκρινεις?Μαλλον με τον Σισκαουσκας!Εμμ,λαθος σκεφτεσαι..Δεν θελουμε απο τον Τσιλντρες ουτε να σουταρει ουτε να πασαρει..Αυτα θα τα θελαμε απο τον Σισκαουσκας (αν τον ειχαμε)..Ο Τσιλντρες εχει καποια στοιχεια τα οποια τον κανουν μοναδικο,επισης εχει καποια αρνητικα που μπορεις να τα κρυψεις εντελως.Ειναι καθαρα θεμα χημειας το ποσο θα τον εκμετταλευτεις..

Ολοι οι παιχτες εχουν καποια αρνητικα και καποια θετικα.Ενα τριαρι σουτερ θα εχει μεν το πλεονεκτημα του σουτ αλλα θα υστερει σε παρα πολλους αλλους τομεις.

Εαν παρουμε το πρωταθλημα θα μεινει και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι.Του χρονου θα ειναι πολυ καλυτερος σιγουρα και αυτο θα οφειλεται στην προσαρμογη του στο Ευρωπαικο στιλ μπασκετ.Ηταν ο πρωτος σκορερ της ομαδας φετος μεσα στους πρωτους σε ριμπαουντ,κλεψιματα και ταπες.

Εσύ προσωπικά θα χαλαστείς άμα φύγει και έρθει κάποιος καλύτερος? Γιατί όλη αυτή η συζήτηση γι αυτό το λόγο γίνεται. Και με τα λεφτά του συμβολαίου του και το ντόρο που έκανε φέτος + τη συμμετοχή στο Φ4 θεωρώ αρκετά πιθανό να καταφέρει να φέρει κάποιο πολύ καλύτερο παίκτη ο Ολυμπιακός είτε από ευρώπη είτε από αμερική.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Εκτος παντως απο την ομαδα στιβου, μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε
και στην ποδοσφαιρικη ομαδα σαν πλαγιο χαφ.

Γρηγορος ειναι, ψηλος ειναι,
βγαζει και ωραιες σεντρες.......
apkat
QUOTE(Marciulionis @ Apr 27 2009, 14:59 ) *
Μα δεν είναι βασικό γρανάζι ο Τσίλι... Ο Παπαλουκάς, ο Βούισιτς κι ο Μπουρούσης είναι τα μόνα βασικά και αναντικατάστατα γρανάζια της ομάδας. Με επόμενο γκρούπ σημαντικότητας τους Βασιλόπουλο,Γκριρ επειδή δίνουν πολύτιμες βοήθειες σε άμυνα και επίθεση και κερδίζουν ματς "μόνοι" τους. Όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούσανε να αντικατασταθούνε χωρίς πολύ σημαντικές επιπτώσεις στην ομάδα.

Δεν εννοώ να αντικατασταθούν όλοι οι κάποιοι άλλα οποιοσδήποτε ένας από αυτούς θα μπορούσε άνετα χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στην ομάδα...

icon_wave.gif icon_wave.gif Τσίλντρες δηλαδή.

Oντως το πρωτο γκρουπ ειναι αυτο που λες.Στο δευτερο γκρουπ ειναι ο Τσιλι ο Χαλπεριν και ο Γκριρ και στο τριτο ο Βασιλοπουλος και ο Πριντεζης.Γενικα νομιζω υπερβαλεις και πιστευω οτι ο λογος ειναι οτι δεν εχεις δει αρκετα τον Ολυμπιακο με και χωρις τον Τσιλι..Οντως προχθες δεν ηταν ενα καλο παιχνιδι.Ομως γενικευεις επικινδυνα.

Στο διαστημα της απουσιας του Τσιλντρες ο Ολυμπιακος εχανε παρα πολυ στην αμυνα κυριως στις αλλαγες των σκριν οπου ακολουθει παικτες 1-3 αλλα στις αμυντικες εμπνευσεις που συνηθως εχει (μια ταπα η ενα κλεψιμο απο το πουθενα δηλαδη) και εχανε παρα πολλα ριμπαουντ ενω επιθετικα εχανε τους σιγουρους 8-14 ποντους που δεν δινει ουτε ο Βασιλοπουλος ουτε ο Πελεκανος.Αυτα αμεσως αμεσως τον κανουν πολυτιμο για την ομαδα ειτε φαινεται ειτε οχι.

Δεν πιστευω οτι θα αφησει εποχη βεβαια και ειμαι σιγουρος οτι ο Ολυμπιακος απο την Αμερικη με αυτα τα λεφτα θα μπορουσε να φερει και καλυτερο παικτη(αλλα οχι σε αυτην την ηλικια) ομως αυτο δεν σημαινει οτι χανει την αξια του.Κανει 5 πραγματα πολυ καλα και σε αυτα τον εκμεταλευεται ο προπονητης και οι συμπαικτες του.Και στο Φ4 δεν θα καθορισει το αποτελεσμα ομως σε ενδεχομενη νικη ειναι δεδομενο οτι θα εχει βοηθησει αρκετα(οχι βεβαια στον βαθμο που θα το εχει κανει ο Παπαλουκας η ο Βουισιτς).Κατι που δεν μπορω να δεσμευτω πχ οτι θα κανει ο Περπερογλου.. tongue.gif
neopen32
Εξαιτίας του τόπικ έκατσα και παρακολούθησα τον αγώνα με τον Κολοσσό. Δεν έχω ξαναδεί παίκτη να πραγματοποιεί drive δισταγμού και για να αποφύγει το ελευθερο σουτάκι να προτιμά πάσα στον πιό κλεισμένο συμπαίκτη του. Τώρα τι να λέμε, ο Γιαννάκης μόλις είδε ότι ο Κολοσσός χτυπάει το παιχνίδι ποιόν απέσυρε.....
Marciulionis
Πάντως είναι ολοφάνερο ότι έχει και πρόβλημα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης κι έχει αρχίσει κι ο ίδιος να αμφισβητεί τον εαυτό του. Όποιος τον είδε στη προθέρμανση και πριν το ημίχρονο το Σαββάτο με τι ύφος βαρούσε τουβλάκια θα καταλαβαίνει τι εννοώ. Του πέσανε βαριά τα εκατομμύρια...
Consultant
QUOTE(Marciulionis @ Apr 27 2009, 15:48 ) *
Εσύ προσωπικά θα χαλαστείς άμα φύγει και έρθει κάποιος καλύτερος? Γιατί όλη αυτή η συζήτηση γι αυτό το λόγο γίνεται. Και με τα λεφτά του συμβολαίου του και το ντόρο που έκανε φέτος + τη συμμετοχή στο Φ4 θεωρώ αρκετά πιθανό να καταφέρει να φέρει κάποιο πολύ καλύτερο παίκτη ο Ολυμπιακός είτε από ευρώπη είτε από αμερική.

3 χρονια εχει συμβολαιο οποτε δεν καταλαβαινω γιατι ανοιγει αυτη η συζητηση.

Δεν ειδα καποιον Παναθηναικο να ζηταει να αποχωρησει ο μετριοτατος Σαρας της πρωτης χρονιας για να γλυτωσετε τα 4,2 εκατομμυρια του δευτερου ετους.

Επισης οταν πιστευεις στις δυνατοτητες ενος παιχτη δεν εχεις τετοια διλημματα,κανεις stick στην επιλογη σου..Του δινεις πιστωση χρονου και ρισκαρεις..Ακομα και ο Διαμαντιδης βελτιωθηκε εκθετικα απο τοτε που πηγε στον Παναθηναικο,νομιζω οτι ο Τσιλντρες που δεν ειχε ιδεα απο Ευρωπη εχει πολυ μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης..
Marciulionis
QUOTE(Consultant @ Apr 27 2009, 23:27 ) *
Δεν ειδα καποιον Παναθηναικο να ζηταει να αποχωρησει ο μετριοτατος Σαρας της πρωτης χρονιας για να γλυτωσετε τα 4,2 εκατομμυρια του δευτερου ετους.

offtopic άλλα εγώ θυμάμαι δεκάδες να το ζητάνε. Ακόμα και τώρα παραμένουν πολλοί που θα δεν καίγονται ιδιαίτερα να μεένει, εμένα συμπεριλαμβανομένου.
Hacker

stefan
QUOTE(Consultant @ Apr 27 2009, 23:27 ) *
3 χρονια εχει συμβολαιο οποτε δεν καταλαβαινω γιατι ανοιγει αυτη η συζητηση.

Επισης οταν πιστευεις στις δυνατοτητες ενος παιχτη δεν εχεις τετοια διλημματα,κανεις stick στην επιλογη σου..Του δινεις πιστωση χρονου και ρισκαρεις..Ακομα και ο Διαμαντιδης βελτιωθηκε εκθετικα απο τοτε που πηγε στον Παναθηναικο,νομιζω οτι ο Τσιλντρες που δεν ειχε ιδεα απο Ευρωπη εχει πολυ μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης..

Ο μετριοτατος Σαρας της 1η χρονιας
οταν τον χρειαστηκε η ομαδα στους τελικους
ηταν απο τους καλυτερους.
Κατσε να δουμε και τους φετινους τελικους
και μετα συγκρινουμε τις καταστασεις.
apkat
QUOTE(neopen32 @ Apr 27 2009, 22:49 ) *
Εξαιτίας του τόπικ έκατσα και παρακολούθησα τον αγώνα με τον Κολοσσό. Δεν έχω ξαναδεί παίκτη να πραγματοποιεί drive δισταγμού και για να αποφύγει το ελευθερο σουτάκι να προτιμά πάσα στον πιό κλεισμένο συμπαίκτη του. Τώρα τι να λέμε, ο Γιαννάκης μόλις είδε ότι ο Κολοσσός χτυπάει το παιχνίδι ποιόν απέσυρε.....

Δηλαδη ηταν το πρωτο παιχνιδι που τον παρακολουθησες;;Δεν ειχες πριν αποψη για αυτον;;

Αν ναι τοτε συγνωμη αλλα εκρινες υπερβολικα βιαστικα τον παικτη..
Consultant
QUOTE(stefan @ Apr 27 2009, 23:04 ) *
Ο μετριοτατος Σαρας της 1η χρονιας
οταν τον χρειαστηκε η ομαδα στους τελικους
ηταν απο τους καλυτερους.
Κατσε να δουμε και τους φετινους τελικους
και μετα συγκρινουμε τις καταστασεις.

Σε ποιο σημειο των τελικων τον χρειαστηκε;Γιατι εγω απο οτι θυμαμαι ειχε πλεονεκτημα εδρας και δεν τον χρειαστηκε και πολυ..

Εκει που το χρειαζοταν πραγματικα,δηλαδη στην Ευρωλιγκα,δεν εκανε τιποτα..Με αποτελεσμα να ειναι ενας απο τους factor που οδηγησαν στον αποκλεισμο απο το top-8 μετα απο ''100 χρονια''..

stefan
QUOTE(Consultant @ Apr 28 2009, 00:32 ) *
Σε ποιο σημειο των τελικων τον χρειαστηκε;Γιατι εγω απο οτι θυμαμαι ειχε πλεονεκτημα εδρας και δεν τον χρειαστηκε και πολυ..

Εκει που το χρειαζοταν πραγματικα,δηλαδη στην Ευρωλιγκα,δεν εκανε τιποτα..Με αποτελεσμα να ειναι ενας απο τους factor που οδηγησαν στον αποκλεισμο απο το top-8 μετα απο ''100 χρονια''..

Eγω θυμαμαι στο 1ο παιχνιδι να σε παιρνει μονος του
και στο 5ο να ειναι απο τους καλυτερους.

Οταν ζητας απο τους αλλους να βγαζουν τα οπαδικα γυαλια
καλο θα ειναι να τα βγαζει και εσυ.
Κατσε να τελειωσει η χρονια για να εχουμε
μια ολοκληρωμενη εικονα απο τον Τσιλντρες
και μετα θα μπορουμε να κανουμε αυτη την κουβεντα.
Consultant
QUOTE(stefan @ Apr 27 2009, 23:37 ) *
Eγω θυμαμαι στο 1ο παιχνιδι να σε παιρνει μονος του
και στο 5ο να ειναι απο τους καλυτερους.

Οταν ζητας απο τους αλλους να βγαζουν τα οπαδικα γυαλια
καλο θα ειναι να τα βγαζει και εσυ.
Κατσε να τελειωσει η χρονια για να εχουμε
μια ολοκληρωμενη εικονα απο τον Τσιλντρες
και μετα θα μπορουμε να κανουμε αυτη την κουβεντα.

Εαν ο Σαρας δεν επαιζε στους τελικους και παλι θα ειχατε παρει το πρωταθλημα,καθαρα αντικειμενικη αποψη.Fairly

Για τον Τσιλντρες εγω ο ιδιος ειπα να τελειωσει η χρονια και να δουμε.Το ποστ ειναι πιο πανω

Οπαδικοι παραγοντες υπεισερχονται οταν λες οτι ο Περπερογλου ειναι καλυτερος απο τον Τσιλντρες,οχι οταν λες λογικα πραγματα.

peace.gif

stefan
QUOTE(Consultant @ Apr 28 2009, 00:44 ) *
Εαν ο Σαρας δεν επαιζε στους τελικους και παλι θα ειχατε παρει το πρωταθλημα,καθαρα αντικειμενικη αποψη.Fairly

Για τον Τσιλντρες εγω ο ιδιος ειπα να τελειωσει η χρονια και να δουμε.Το ποστ ειναι πιο πανω

Οπαδικοι παραγοντες υπεισερχονται οταν λες οτι ο Περπερογλου ειναι καλυτερος απο τον Τσιλντρες,οχι οταν λες λογικα πραγματα.

peace.gif

Δεν νομιζω οτι αν δεν επαιζε ο Σαρας θα παιρναμε το πρωταθλημα περυσι.
Αποψη μου ειναι αυτη.

Ο Τσιλντρες μπορει να μην εχει αποδωσει τα αναμενομενα
αλλα τωρα ερχονται τα κρισιμα.
Μετα απο αυτα,θα μπορει πιο ευκολα να κριθει.
j-kidd13
O Σαρας περσυ εκανε μετρια χρονια αλλα στα κρισιμα ματς ηταν εκει...Ηταν ο μοναδικος που παλευε στα παιχνιδια με την Παρτιζαν και ηταν και ο καλυτερος παιχτης στους τελικους με τον Ολυμπιακο...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Ειναι δυνατον να συγκρινουμε τον Σαρας τον παιχταρα
με τον ''Λακη τον γλυκουλη''???

Ο ενας ξερει τονους μπασκετ και ο αλλος μονο να καρφωνει.
j-kidd13
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 28 2009, 01:26 ) *
Ειναι δυνατον να συγκρινουμε τον Σαρας τον παιχταρα
με τον ''Λακη τον γλυκουλη''???

Ο ενας ξερει τονους μπασκετ και ο αλλος μονο να καρφωνει.

Συγκρινουμε αποδοση μεσα στη σεζον και οχι αξια κτλ...
Συγκριση γινεται μιας και οι συνθηκες ελευσης των 2 παικτων ηταν πανω κατω ιδιες.(Σουπερ σταρ,ενθουσιασμος στον κοσμο,πολλα λεφτα κτλ)
Ο αφανας δεν εχει κανει μεχρι στιγμης χειροτερη σεζον απο οτι ο Σαρας περσυ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.