Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
basket4
QUOTE(G_7 @ Feb 12 2008, 12:49 ) *
Μέχρι την Καλλιθέα... wink.gif
Όσο για τη μοναξιά της κορυφής από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί... wink.gif wink.gif

Οι εσπεριδες θα χασουν απο τον χολαργο και το πρωταθλημα θα το παρει ο αθηναικος!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
G_7
QUOTE(basket4 @ Feb 12 2008, 10:52 ) *
Οι εσπεριδες θα χασουν απο τον χολαργο και το πρωταθλημα θα το παρει ο αθηναικος!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

24.gif 24.gif 24.gif sorry αλλά δεν κατάφερα να κρατηθώ...
outSider
QUOTE(basket4 @ Feb 12 2008, 10:52 ) *

Too late για τον Αθηναικό laugh.gif
basket4
QUOTE(outSider @ Feb 12 2008, 13:02 ) *
Too late για τον Αθηναικό laugh.gif

γιατι βρε παιδια,το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει ακομα.
θα εχουμε πολλες εκπληξεις και ειμαι σιγουρη για αυτο rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

G7,καλα,εσυ θα δεις την κυριακη,στο ιδιο γηπεδο θα ειμαστε.
να ευχεσαι να μην σε εντοπισω shot.gif shot.gif
peja
Καλημέρα...
Ξύπνησα με απορίες σήμερα....η Ζούρνη γιατί δεν παίζει στον ΠΑΟ? Το καλοκαίρι δεν είχε γίνει φασαρία με την Τζεγιαννάκη και την Καστοριά? Πώς έβγαλε μεσούσης της χρονιάς δελτίο και παίζει στον Άρη Χολαργού?

ευχαριστώ!
basket4
QUOTE(peja @ Feb 14 2008, 12:55 ) *
Καλημέρα...
Ξύπνησα με απορίες σήμερα....η Ζούρνη γιατί δεν παίζει στον ΠΑΟ? Το καλοκαίρι δεν είχε γίνει φασαρία με την Τζεγιαννάκη και την Καστοριά? Πώς έβγαλε μεσούσης της χρονιάς δελτίο και παίζει στον Άρη Χολαργού?
ευχαριστώ!

δεν νομιζω να υπαρχουν απαντησεις στις ερωτησεις σου.
βασικα για τη Ζουρνη την εχω κ εγω την απορια.
την ειχα και συμπαιχτρια και ειναι πραγματικα πολυ καλη παιχτρια.
τωρα σtον Παναθηναικο δεν ξερω τι γινεται.τι να σου πω...

οσο για την Τζεγιαννακη αν δεν κανω λαθος κατι εγινε οσο αφορα τις σπουδες της.
οτι κ καλα σπουδαζει Αθηνα και πηγε το δελτιο της στον Χολαργο η καπως ετσι.
αλλα επισης νομιζω οτι αυτες οι ''μεταγραφες'' ουσιαστικα γινονται καποια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο και οχι στη μεση της χρονιας.
μα ετσι και αλλιως στη μεση της χρονιας δεν γινεται να φτιαξεις δελτιο(απο οσο ξερω δηλαδη biggrin.gif )
Live strong
QUOTE(basket4 @ Feb 14 2008, 13:00 ) *
δεν νομιζω να υπαρχουν απαντησεις στις ερωτησεις σου.
βασικα για τη Ζουρνη την εχω κ εγω την απορια.
την ειχα και συμπαιχτρια και ειναι πραγματικα πολυ καλη παιχτρια.
τωρα συον Παναθηναικο δεν ξερω τι γινεται.τι να σου πω...

οσο για την Τζεγιαννακη αν δεν κανω λαθος κατι εγινε οσο αφορα τις σπουδες της.
οτι κ καλα σπουδαζεις Αθηνα και πηγε το δελτιο της στον Χολαργο η καπως ετσι.
αλλα επισης νομιζω οτι αυτες οι ''μεταγραφες'' ουσιαστικα γινονται καποια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο και οχι στη μεση της χρονιας.
μα ετσι και αλλιως στη μεση της χρονιας δεν γινεται να φτιαξεις δελτιο(απο οσο ξερω δηλαδη biggrin.gif )

Όταν θέλουμε όλα μπορούμε να τα κάνουμε... rolleyes.gif smiley.gif
basket4
QUOTE(Live strong @ Feb 14 2008, 13:03 ) *
Όταν θέλουμε όλα μπορούμε να τα κάνουμε... rolleyes.gif smiley.gif

ναι...
αυτο οντως το ειχα παραβλεψει...
υπαρχει και αυτο...
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
outSider
QUOTE(basket4 @ Feb 12 2008, 11:09 ) *
γιατι βρε παιδια,το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει ακομα.
θα εχουμε πολλες εκπληξεις και ειμαι σιγουρη για αυτο rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Να κάνω και μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη.

Από εκεί πού έδειχνε πολύ αμφίρροπο το πρωτάθλημα με πολλές εναλλαγές στη κορυφή ,
πολλαπλές ισοβαθμίες κλπ. δεν είναι καθόλου απίθανο να ‘τελειώσει’
τουλάχιστον 6 αγωνιστικές πριν την ώρα του (και όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε wink.gif )
G_7
QUOTE(outSider @ Feb 14 2008, 11:48 ) *

Από εκεί πού έδειχνε πολύ αμφίρροπο το πρωτάθλημα με πολλές εναλλαγές στη κορυφή ,
τουλάχιστον 6 αγωνιστικές πριν την ώρα του (και όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε wink.gif )

41.gif
outSider
QUOTE(G_7 @ Feb 14 2008, 11:56 ) *
41.gif

Δεν ξέρω τι κατάλαβες, αλλα κανόνισε να σου μείνει το ... χειροκρότημα tongue.gif
basket4
QUOTE(outSider @ Feb 14 2008, 13:48 ) *

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
αυτο ειναι λιγακι δυσκολο που λες...
αλλα σεβαστη η αποψη σου οπως ολων αλλωστε tongue.gif

αλλα μην εισαι τοσο σιγουρος-η smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif rolleyes.gif rolleyes.gif tongue.gif blove.gif
G_7
QUOTE(basket4 @ Feb 14 2008, 12:48 ) *
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
αυτο ειναι λιγακι δυσκολο που λες...
αλλα σεβαστη η αποψη σου οπως ολων αλλωστε tongue.gif

αλλα μην εισαι τοσο σιγουρος-η smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif rolleyes.gif rolleyes.gif tongue.gif blove.gif

Προφανώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν μπορούν να πιστέψουν στην εξέλιξη του πρωταθλήματος...
Παράδειγμα και μάθημα μαζί...τίποτα δεν πρέπει να το θεωρείς σίγουρο...και να υπολογίζεις πάντα στη δύναμη του αντιπάλου.... tongue.gif tongue.gif
basket4
QUOTE(G_7 @ Feb 14 2008, 15:00 ) *
Προφανώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν μπορούν να πιστέψουν στην εξέλιξη του πρωταθλήματος...
Παράδειγμα και μάθημα μαζί...τίποτα δεν πρέπει να το θεωρείς σίγουρο...και να υπολογίζεις πάντα στη δύναμη του αντιπάλου.... tongue.gif tongue.gif

καλα...........στα εχω μαζεμενα εσενα!!
δεν εχει γινει καμια εξελιξη στο πρωταθλημα tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

μου αρεσε ομως αυτο που ειπες smiley.gif
sch
Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλήματος
Ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερόμενων σωματείων, ο αγώνας ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ της 17/2/08 πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 12.00 θα τελεσθεί ώρα 16.00

basket.gr
G_7
QUOTE(basket4 @ Feb 14 2008, 13:01 ) *
καλα...........στα εχω μαζεμενα εσενα!!
δεν εχει γινει καμια εξελιξη στο πρωταθλημα tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

μου αρεσε ομως αυτο που ειπες smiley.gif

Το πιστεύεις λοιπόν ότι δεν έχει γίνει καμία εξέλιξη???
Για να δεις τα post απο την αρχή και τι δήλωσεις είχαν γίνει...Δες τα post μετά από την εξέλιξη των δύο μεγάλων ντέρμπυ...Κάποιοι φάνηκαν τρομερά αισιόδοξοι στην αρχή και τώρα...που είναι??? icon_wave.gif
basket4
QUOTE(G_7 @ Feb 14 2008, 16:34 ) *
Το πιστεύεις λοιπόν ότι δεν έχει γίνει καμία εξέλιξη???
Για να δεις τα post απο την αρχή και τι δήλωσεις είχαν γίνει...Δες τα post μετά από την εξέλιξη των δύο μεγάλων ντέρμπυ...Κάποιοι φάνηκαν τρομερά αισιόδοξοι στην αρχή και τώρα...που είναι??? icon_wave.gif

α...σε παρακαλω
ασε με να πιστευω οτι θελω tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
G_7
QUOTE(basket4 @ Feb 14 2008, 14:36 ) *
α...σε παρακαλω
ασε με να πιστευω οτι θελω tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ότι πεις... wink.gif
sch
Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών - διαιτητές
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκού 12.00 Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ... Κοτσίμπος, Καραβίτης - Μπισιώτης
ΔΑΚ Ευόσμου 12.00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΓΣ Μέγας Αλέξανδρος... Μήτσιου, Πολυχρονιάδης - Βαφείδης
Χίου 12.00 Παγχιακός ΓΣ - ΓΑΣ Απόλλων Πτ... Τραγάκης, Τσώνος Β. - Τσαρδάκας
Εσπέρου 12.00 ΑΕ Εσπερίδες - ΑΚΟ Άρης Χολαργού... Καλδίρης, Μαγκλογιάννης - Ντίνος
Ν.Σμύρνης 12.00 Πανιώνιος ΓΣ - ΑΠΣ Siemens... Τζιμογιάννης, Ξάνθος - Θεολογίτης
Ιβανώφειο 16.00 ΓΣ Ηρακλής - Αθηναϊκός ΑΣ... Ξενικάκης, Τατούδης - Σκούλος
Άργους Ορεστ. 12.00 ΜΑΣ Καστοριά - ΑΟ Αστήρ Εξ... Μιχαλόπουλος, Τάτσικας - Παπασυμεών

basket.gr
G_7
QUOTE(sch @ Feb 14 2008, 15:28 ) *
Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών - διαιτητές
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκού 12.00 Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ... Κοτσίμπος, Καραβίτης - Μπισιώτης
ΔΑΚ Ευόσμου 12.00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΓΣ Μέγας Αλέξανδρος... Μήτσιου, Πολυχρονιάδης - Βαφείδης
Χίου 12.00 Παγχιακός ΓΣ - ΓΑΣ Απόλλων Πτ... Τραγάκης, Τσώνος Β. - Τσαρδάκας
Εσπέρου 12.00 ΑΕ Εσπερίδες - ΑΚΟ Άρης Χολαργού... Καλδίρης, Μαγκλογιάννης - Ντίνος
Ν.Σμύρνης 12.00 Πανιώνιος ΓΣ - ΑΠΣ Siemens... Τζιμογιάννης, Ξάνθος - Θεολογίτης
Ιβανώφειο 16.00 ΓΣ Ηρακλής - Αθηναϊκός ΑΣ... Ξενικάκης, Τατούδης - Σκούλος
Άργους Ορεστ. 12.00 ΜΑΣ Καστοριά - ΑΟ Αστήρ Εξ... Μιχαλόπουλος, Τάτσικας - Παπασυμεών

basket.gr

Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ... 1
ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΓΣ Μέγας Αλέξανδρος... 2
Παγχιακός ΓΣ - ΓΑΣ Απόλλων Πτ... 1
ΑΕ Εσπερίδες - ΑΚΟ Άρης Χολαργού... 1
Πανιώνιος ΓΣ - ΑΠΣ Siemens... 2
ΓΣ Ηρακλής - Αθηναϊκός ΑΣ... 2
ΜΑΣ Καστοριά - ΑΟ Αστήρ Εξ... 1
B.I.L
QUOTE(G_7 @ Feb 14 2008, 07:31 ) *
Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ... 1
ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΓΣ Μέγας Αλέξανδρος... 2
Παγχιακός ΓΣ - ΓΑΣ Απόλλων Πτ... 1
ΑΕ Εσπερίδες - ΑΚΟ Άρης Χολαργού... 1
Πανιώνιος ΓΣ - ΑΠΣ Siemens... 2
ΓΣ Ηρακλής - Αθηναϊκός ΑΣ... 2
ΜΑΣ Καστοριά - ΑΟ Αστήρ Εξ... 1

Δεμ ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει πως το Σπρτιγκ μπορει να κανει την εκπληξη... wink.gif Φυσικα οι πιθανοτητες αυτες ειναι πολυ λιγες...Επισης εκφραζω την αμφιβολια μου για νικη της Siemens!Ποσο καιρο θα κανει ο Πανιωνιος να ξυπνησει;;;; wink.gif
G_7
QUOTE(B.I.L @ Feb 14 2008, 15:37 ) *
Δεμ ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει πως το Σπρτιγκ μπορει να κανει την εκπληξη... wink.gif Φυσικα οι πιθανοτητες αυτες ειναι πολυ λιγες...Επισης εκφραζω την αμφιβολια μου για νικη της Siemens!Ποσο καιρο θα κανει ο Πανιωνιος να ξυπνησει;;;; wink.gif

Όλα είναι πιθανά...εάν ξέραμε τα αποτελέσματα δεν θα ήμασταν εδώ...
wink.gif
B.I.L
QUOTE(G_7 @ Feb 14 2008, 07:44 ) *
wink.gif

Σωστος οποτε...Ειδομεν! smiley.gif wink.gif tongue.gif icon_wave.gif
outSider
QUOTE(G_7 @ Feb 14 2008, 15:44 ) *
wink.gif

Εγώ που τα ξέρω γιατί είμαι εδώ ? laugh.gif

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ -> 1 (Λόγω οίστρου του Παναθηναϊκού) tongue.gif
ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -> 2 (Αν και ο Μ. Αλέξανδρος είναι ικανός να χάσει και από τον Αίαντα) blink.gif
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ - ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. -> 1 (Αρχίζει η ανηφόρα για τον Απόλλωνα, μετά τη Χίο το μενού έχει Εσπερίδες, Πανιώνιο και Χολαργό, όρεξη νάχει κανείς) 19.gif
ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ -> 1 (Όπως θα έλεγε και η G_7, το τραίνο του Χολαργού θα κάνει στάση στη Καλλιθέα) wink.gif
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΠΣ SIEMENS -> 1 (Πάμε παρακάτω) icon_wave.gif
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ -> 2 ( Μεγάλη η διαφορά, δεν εξισορροπείται από την έδρα)
ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. -> 1 (Πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τούς δύο, πιστεύω ότι θα επικρατήσει η Καστοριά) 19.gif
trefoil 13
QUOTE(peja @ Feb 14 2008, 10:55 ) *
Καλημέρα...
ευχαριστώ!

Εγώ πάλι ξύπνησα με εφιάλτη ότι άργησα να ξυπνήσω και έχασα αγώνα του ΠΑΟ... laugh.gif
Όσο για Ζουρνή... Με Νικολαίδου, Ξάνθου, Σκίμπι-που σαν ξένη σχεδόν απαγορεύεται να κάθεται στον πάγκο- αλλά και Κυριακοπούλου (η οποία αλήθεια έπαιζε ποτέ στο παρελθόν 4;) μπροστά της πόσο και πότε θες να παίζει..;

Καμία σχέση με την δεύτερη ερώτησή σου (για Τζεγιαννάκη), αλλά με αφορμή την απόφαση στο ποδόσφαιρο για τον αγώνα της καλαμαριάς με τον γαύρο, διάβασα ότι παρόμοιο περιστατικό έγινε και σε πρωτάθλημα των γυναικών στο μπάσκετ και η εοκ το μόνο που έκανε ήταν απλά να πάρει πίσω το δελτίο. Ξέρετε που έγινε αυτό και με ποια;

QUOTE(B.I.L @ Feb 14 2008, 15:37 ) *
Δεμ ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει πως το Σπρτιγκ μπορει να κανει την εκπληξη... wink.gif Φυσικα οι πιθανοτητες αυτες ειναι πολυ λιγες...

Καλά, καλά...
Μην πέσει το ρεύμα μόνο πάλι... Έρχεται και κακοκαιρία και δεν θα έχουμε θέρμανση...
peja
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 14 2008, 16:13 ) *
Εγώ πάλι ξύπνησα με εφιάλτη ότι άργησα να ξυπνήσω και έχασα αγώνα του ΠΑΟ... laugh.gif
Όσο για Ζουρνή... Με Νικολαίδου, Ξάνθου, Σκίμπι-που σαν ξένη σχεδόν απαγορεύεται να κάθεται στον πάγκο- αλλά και Κυριακοπούλου (η οποία αλήθεια έπαιζε ποτέ στο παρελθόν 4;) μπροστά της πόσο και πότε θες να παίζει..;

Καμία σχέση με την δεύτερη ερώτησή σου (για Τζεγιαννάκη), αλλά με αφορμή την απόφαση στο ποδόσφαιρο για τον αγώνα της καλαμαριάς με τον γαύρο, διάβασα ότι παρόμοιο περιστατικό έγινε και σε πρωτάθλημα των γυναικών στο μπάσκετ και η εοκ το μόνο που έκανε ήταν απλά να πάρει πίσω το δελτίο. Ξέρετε που έγινε αυτό και με ποια;
Καλά, καλά...
Μην πέσει το ρεύμα μόνο πάλι... Έρχεται και κακοκαιρία και δεν θα έχουμε θέρμανση...

προς τι τόση ειρωνεία; (...στις αόριστες απαντήσεις σου)
Live strong
QUOTE(peja @ Feb 15 2008, 15:58 ) *

ήρεμα παιδια... smile.gif
basket4
παντως εγω πιστευ,πως ενταξει,οντως ο παναθηναικος στη θεση 4-5 να ειναι κλεισμενος απο εμπειρες παιχτριες αλλα πρεπει να δινεται ευκαιρια και στις αλλες παιχτριες να αποδειξουν τι μπορουν να κανουν κ τι οχι.
επισης πιστευω πως η Ζουρνη μπορει να παιξει κ σαν 3αρι γιατι ειναι γρηγορη,εχει πολυ καλο αλμα και ειναι κ πολυ εκρηκτικη.εχει και πολυ καλο σουτ

δεν ειρωνευεται η trefoil peja,απλα ισως δεν καταλαβαινεις το υφος της.
σε ποιο πραγμα λες να σου πω εγω τι εννοει tongue.gif
trefoil 13
QUOTE(peja @ Feb 15 2008, 13:58 ) *

Δεν ειρωνευόμουν αλλά με την απάντησή σου θα μπορούσα και να το κάνω σε αυτό το ποστ...
Ποιες είναι οι αόριστες απαντήσεις μου; Θα με βοηθούσες αν τις έβαζες με bold σε κάποιο quote...

QUOTE(Live strong @ Feb 15 2008, 14:46 ) *
ήρεμα παιδια... smile.gif

Σε ποιον πάει αυτό....; Είχε ειρωνεία το ποστ μου;

QUOTE(basket4 @ Feb 15 2008, 15:07 ) *
παντως εγω πιστευ,πως ενταξει,οντως ο παναθηναικος στη θεση 4-5 να ειναι κλεισμενος απο εμπειρες παιχτριες αλλα πρεπει να δινεται ευκαιρια και στις αλλες παιχτριες να αποδειξουν τι μπορουν να κανουν κ τι οχι.
επισης πιστευω πως η Ζουρνη μπορει να παιξει κ σαν 3αρι γιατι ειναι γρηγορη,εχει πολυ καλο αλμα και ειναι κ πολυ εκρηκτικη.εχει και πολυ καλο σουτ
δεν ειρωνευεται η trefoil peja,απλα ισως δεν καταλαβαινεις το υφος της.
σε ποιο πραγμα λες να σου πω εγω τι εννοει tongue.gif

Μπράβο basket4!! Μεσολάβησε για να καταφέρουμε να συνεννοηθούμε! Κάνε μετάφραση των λεγόμενων μου! tongue.gif
Επίσης δεν ξέρω πόση σημασία μπορεί να έχει αλλά αν δεν κάνω λάθος (και μάλλον δεν κάνω λάθος) την Ζουρνή την έφερε στον ΠΑΟ ο Τσαφαράς.
Όπως επίσης δεν συμφωνώ και πάρα πολύ σε όλα αυτά τα προσόντα που της αποδίδεις, έχοντας όμως εικόνα μόνο από προπονήσεις αφού δεν την έχω δει σε συνθήκες αγώνα....
basket4
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 15 2008, 17:59 ) *
Μπράβο basket4!! Μεσολάβησε για να καταφέρουμε να συνεννοηθούμε! Κάνε μετάφραση των λεγόμενων μου! tongue.gif
Επίσης δεν ξέρω πόση σημασία μπορεί να έχει αλλά αν δεν κάνω λάθος (και μάλλον δεν κάνω λάθος) την Ζουρνή την έφερε στον ΠΑΟ ο Τσαφαράς.
Όπως επίσης δεν συμφωνώ και πάρα πολύ σε όλα αυτά τα προσόντα που της αποδίδεις, έχοντας όμως εικόνα μόνο από προπονήσεις αφού δεν την έχω δει σε συνθήκες αγώνα....

χιχι,αυτο προσπαθω να κανω
κοιτα η κοπελα πηγε κατευθειαν απο α εσκα στην Α1 και σε μια πολυ καλη ομαδα.
δεν νομιζω να πηγε ετσι.
πιστευω οτι πρεπει να τις δωθουν ευκαιριες να παιξει κ να δειξει αυτα που ξερει.
την εζησα αρκετο καιρο ρε συ τη Ζουρνη.την εχω δει πολλες φοες να παιζει.
και σε αγωνες και σε προπονησεις η κοπελα εκανε τα παντα στο γηπεδο κ ειχε πολυ ορεξη.
να πω οτι βαριοταν ενταξει.για αυτο επιμενω.
πρεπει να της δωθουν τουλαχιστον ευκαιριες
αυτο λεω μονο smiley.gif smiley.gif smiley.gif w00t.gif w00t.gif smile.gif tongue.gif
C05
bball.gif Οι wombers αυτή τη φορά έκαναν αφιέρωμα στην ομάδα του Μ.Αλεξάνδρου!
basket4
Ξεκαθάρισμα…
Του Κώστα Παπαπάνου
16/02/2008 (12:00)

Sample ImageΕίθισται τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες στο πρόγραμμα της Α1 γυναικών να διεξάγεται ντέρμπι. Δεν θα μπορούσε να λείπει και από την αυριανή αγωνιστική! Οι δύο πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, Εσπερίδες και Άρης Χολαργού, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση που υπό συνθήκες θα ξεδιαλύνει το τοπίο, όσον αφορά σ' αυτόν που θα αυξήσει τις πιθανότητές του για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, βέβαια, δεν λείπει το ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Σπόρτιγκ, στο αθηναϊκό ντέρμπι, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τη Siemens στη Νέα Σμύρνη, Αστέρας Εξαρχείων και Μ. Αλέξανδρος δοκιμάζονται σε Καστοριά και Εύοσμο, αντίστοιχα, ενώ στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αθηναϊκό (16:00) στο Ιβανώφειο.

Το αυριανό πρόγραμμα
Παναθηναϊκού (12.00): Παναθηναϊκός - Σπόρτιγκ (Κοτσίμπος - Καραβίτης)
ΔΑΚ Ευόσμου (12.00): Αίας Ευόσμου – Μ. Αλέξανδρος (Μήτσιου - Πολυχρονιάδης)
Χίου (12.00): Παγχιακός - Απόλλων Πτ. (Τραγάκης - Τσώνος Β.)
Εσπέρου (12.00): Εσπερίδες - Άρης Χολαργού (Καλδίρης - Μαγκλογιάννης)
Ν.Σμύρνης (12.00): Πανιώνιος - Siemens (Τζιμογιάννης - Ξάνθος)
Ιβανώφειο (16.00): Ηρακλής - Αθηναϊκός (Ξενικάκης - Τατούδης)
Άργους Ορεστ. (12.00): Καστοριά - Αστέρας Εξ. (Μιχαλόπουλος - Τάτσικας)

Η βαθμολογία (σε 17 αγώνες): Εσπερίδες 30, ʼρης Χολαργού 30, Πανιώνιος 29, Απόλλων Πτολ. 29, Αθηναϊκός 28, Siemens 26, Παναθηναϊκός 26, Σπόρτιγκ 26, Μ. Αλέξανδρος 25, Καστοριά 24, Παγχιακός 23, Αστέρας Εξ. 23, Ηρακλής 20, Αίας Εύοσμου 18.

απο basketblog.gr
basket4
ημιχρονο
εσπεριδες-αρης χολαργος 32-28
Giuliana13_fan
ημιχρονο Εσπεριδες - Χολαργος 32-28....
basket4
QUOTE(Giuliana13_fan @ Feb 17 2008, 14:43 ) *
ημιχρονο Εσπεριδες - Χολαργος 32-28....

αυτο θα πει αμμεση ενημερωση tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(basket4 @ Feb 17 2008, 10:44 ) *
αυτο θα πει αμμεση ενημερωση tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

24.gif 24.gif 24.gif
οντως... smiley.gif laugh.gif
pagxiakos_rulez
Για τον Παγχιακο ξερουμε τιποτα? peace.gif
basket4
QUOTE(pagxiakos_rulez @ Feb 17 2008, 14:47 ) *
Για τον Παγχιακο ξερουμε τιποτα? peace.gif

με ποιον επαιζε κ που?να δουμε μηπως μπορουμε να μαθουμε wink.gif tongue.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(basket4 @ Feb 17 2008, 10:50 ) *
με ποιον επαιζε κ που?να δουμε μηπως μπορουμε να μαθουμε wink.gif tongue.gif

στην Χιο με την Πτολεμαιδα... peace.gif rolleyes.gif smile.gif
pagxiakos_rulez
QUOTE(Giuliana13_fan @ Feb 17 2008, 12:51 ) *

Οντως και μιας που ειναι και διπλα μας η Χιος...... tongue.gif smiley.gif
basket4
QUOTE(Giuliana13_fan @ Feb 17 2008, 14:51 ) *

λιγακι απιθανο να μαθουμε τοτε... sad.gif sad.gif
pagxiakos_rulez
QUOTE(basket4 @ Feb 17 2008, 12:53 ) *
λιγακι απιθανο να μαθουμε τοτε... sad.gif sad.gif

sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif gdi.gif gdi.gif Tnx παντως peace.gif
basket4
κερδισαν οι εσπεριδες το χολαργο με +10 περιπου
pagxiakos_rulez
QUOTE(basket4 @ Feb 17 2008, 13:40 ) *
κερδισαν οι εσπεριδες το χολαργο με +10 περιπου

Το ημιχρονο το ξερουμε ακριβως ενω το τελικο σκορ οχι???????Ντροπη.(Φιλικα το λεω παντα)

Μπραβο παντως στις Εσπεριδες για τη νικη και ας μην ξερουμε το ακριβες σκορ peace.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(pagxiakos_rulez @ Feb 17 2008, 11:43 ) *
Το ημιχρονο το ξερουμε ακριβως ενω το τελικο σκορ οχι???????Ντροπη.(Φιλικα το λεω παντα)

Μπραβο παντως στις Εσπεριδες για τη νικη και ας μην ξερουμε το ακριβες σκορ peace.gif

ο Παναθηναικος κερδισε τον Σπορτινγκ....
basket4
παναθηναικος-σπορτιγκ 70-62
και
εσπεριδες-αρης χολαργου 72-57

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
basket4
λοιπον,
η χιος κερδισε την πτολεμαιδα (για 15 αν ακουσα καλα στο τηλεφωνο tongue.gif )
η καστοια κερδισε ανετα τα εξαρχεια
ο πανιωνιος κερδισε με 15 περιπου τη siemens
basket4
Ευοσμος-Μεγας Αλεξανδρος 77-79
Παγχιακος-Απολλων πτολεμαιδας 72-57
Πανιωνιος-Siemens 81-62
sporting b.c.
PANATHINAIKOS SPORTING
70*****************62
70% 14 / 20 <1> 19 / 24 79%
50% 19 / 38 <2> 14 / 38 36%
25% 6 / 24 <3> 5 / 14 35%
4/5 FAST BREAKS 4/5
20 FOULS 16
36 REBOUNDS 39
11 ASSISTS 12
6 TURNOVERS 14
7 STEALS 5
2 BLOCKS 0
myt2
Τι έπαθε ο Σπορτιγκ στο τελευταίο δεκάλεπτο και έχασε το παιχνίδι;;;; Σφαγή;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.