Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠAOK
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
HOULIGAN76
Με τις μπουγάτσες έχουμε καλή παράδοση και ελπίζω να συνεχιστεί και τώρα αυτή η θετική προ΄ι΄στορία.Παρότι στα ματς με Αρη και Πανιώνιο ήμασταν επει΄ι΄κώς απαράδεκτοι είμαι σίγουρος οτι χάρης στην πολύ σκληρή άμυνα που διαθέτουμε {η καλύτερη στην Ελλάδα είμαστε}και στην συγκέντρωση που διαθέτουν οι παίκτες μας θα περάσουμε.
Υ.Γ.1 Πάντως έχω εντυπωσιαστεί πολύ απο τον Μαυροκεφαλίδη που τον θεωρώ μακράν τον πιο βελτιωμένο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος.{μαζί με τον Χαραλαμπίδη}
thrylos7
Ωπ! Οπαδός του Αμαρουσίου; Καλώς τον!

Αμφίρροπη σειρά... Βασικά εξαρτάται πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ γιατί το Μαρούσι είναι σταθερή αξία...

Μάλλον πιο πάνω ο Μαυροκεφαλίδης.
Warrior
Καλως ηρθες φιλε...

Φαβορι το Μαρουσι....Ειναι περιεργη σειρα.Το Μαρουσι δεν ειναι σε καλη
κατασταση τελευταια,βεβαια ηταν και βαθμολογικα αδιαφορω και ειχε και
καποιες απουσιες.

Η πρωτη φαση των πλευ-οφ ειναι η πιο "υπουλη"!Ενα ματς να στραβωσει...
ηρθαν τα πανω τοπικ.

(Φιλε Houligan76,βαζω και τον ΠΑΟΚ με κεφαλαια στον τιτλο του τοπικ,μιας
και αυτο θα ειναι το τοπικ για ολη την σειρα των αγωνων και για να αποφυγουμε
τυχον παρεξηγησεις απο αλλα μελη... wink.gif peace.gif )
thrylos7
Τότε και το Μαρούσι πρέπει να πάει με μικρά... μόνο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να είναι με κεφαλαία... 33.gif peace.gif

Ο ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε ο Μαρκόπουλος παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστικός... Επέστρεψαν οι Σίμονς και Ζούγιοβιτς ενώ αποκτήθηκε(; ) ο Μίλουντιν Αλέξιτς που ίσως βοηθήσει από τον πρώτο αγώνα.
HOULIGAN76
Νομίζω οτι το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 7.00μ.μ την Δευτέρα.
Εγώ θα βρίσκομαι εκεί και είμαι σίγουρος οτι οι παίκτες μας θα αποδείξουν οτι το ΜΑΡΟΥΣΙ γράφεται με μεγάλα γράμματα και η συμπαθητική πλην φτωχή ομάδα του Παοκ με .....μικρά!
thrylos7
Με μεγάλα γράφονται μόνο τα ονόματα που έχουν αρχικά...
Δεν έχει σχέση με το πόσο καλή είναι η ομάδα.
weirdo1977
ο νεοπλουτισμός τελικά είναι πολύ άσχημο πράμα... πολύ θα γούσταρα να βρω μπροστά μου τον παοκ αντί για το μαρούσι τον 30 ατόμων k ας αποκλειστώ κιόλας....
hagi
Σίγουρα φαβορί το Μαρούσι αλλά και ο Παοκ τρώει φλας και μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ.Οπότε εγώ δεν λέω τίποτα για κανέναν αγώνα.Ποτέ δεν ξέρεις...
hellenic
Diskoli moy fainetoyntai afta ta macht!Me to Marousi einai pio sobaro kai pio poli omada omos o PAOK moy fainetai pio poiotikos sto Roster!Nomizo pos tha ginei maxi!
Warrior
Μια ανασα απο το μπαμ εφτασε ο ΠΑΟΚ!!!

Ενα λαθος(μπρος-πισω) του Γκαγκαλουδη 12" πριν τη ληξη του αγωνα και
ενω το σκορ ηταν 59-59,στερησε την ευκαιρια στον δικεφαλο να κανει το
0-1 και να σπασει το πλεονεκτημα εδρας του Αμαρουσιου.

Ο Κυριτσης,στην επιθεση που ακολουθησε,ηταν ο ηρωας της βραδιας και με
καλαθι 1" πριν τη ληξη χαρισε την μεγαλη νικη στο Μαρουσι διαμορφωνοντας
το τελικο 61-59!
dizzy_fingers
Αυτός ο Γκαγκαλούδης...όσο θα συνεχίζει να έχει αυτήν τη νοοτροπία του έλληνα ποδοσφαιριστή, δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά... 68.gif

Χάνει τον έλεγχο της μπάλας από δικό του λάθος και αυτή γυρίζει στο άλλο μισό του γηπέδου. Πριν τη μαζέψει, επίτηδες, γυρίζει στον διαιτητή και του κάνει νεύμα ότι δεν είναι μπρος-πίσω (προφανώς για να επηρρεάσει την απόφαση του ρεφ)...κι όταν τη μαζεύει και σφυρίζεται το αναμενόμενο, το μπρος πίσω, τότε αρχίζει τις διαμαρτυρίες οι οποίες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια του time out.
Αν μάλιστα στη συνέντευξη τύπου έκανε και κανένα σχόλιο για τη διαιτησία, όπως συνηθίζει, τότε είναι για πολύ κράξιμο 68.gif...

Για να μην αναφέρουμε μόνο τα αρνητικά, πολλά μπράβο στον Κυρίτση που με 22 από τους 61 πόντους (!) της ομάδας του έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, αλλά και στον ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός και παραλίγο να κάνει την έκπληξη.

Αν δεν ήταν το λάθος του Γκαγκαλούδη, αλλά και ο ασταμάτητος Κυρίτσης, τώρα θα είχαμε σημειώσει 2- στο overplaybet wink.gif.
qspock
Συμφωνω απολυτα για τον Γκαγκαλουδη. Ο τυπος εγινε ρεζιλι, οχι μονο γιατι ενω δε ξερει τριπλα παιζει πλει-μεικερ, αλλα γιατι αφου εκανε το τραγικοτερο λαθος που μπορει να κανει παιχτης σε ενα παιχνιδι πουλωντας ουσιαστικα τη νικη, το επαιζε καραγκιοζης μετα με τους διαιτητες λες και δε μεταδιδεται ζωντανο το ματς. Η φαση ηταν τοσο καθαρη απο καθε αποψη, δεν εχω δει πιο ηλιθιες και τελειως αδικαιολογητες διαμαρτυριες στους διαιτητες για ενα λαθος που εκανε ο ιδιος ο παιχτης!!! Καραγκιοζιλικια απιστευτα μιλαμε...

Εκτος αυτου, μπορω να πω οτι οσο ηταν εξω ο Γκαγκαλουδης ο ΠΑΟΚ μειωσε, περασε μπροστα και εδειξε οτι δε θα εχανε το παιχνιδι. Μεχρι που μιλησε ο Γκαγκαλουδης... Τι ηθελε και τον εβαλε ο φουκαρας ο Σουλης.

Παντως, εγιναν αρκετα λαθη απο τους διαιτητες, καθοριστικα εις βαρος του ΠΑΟΚ οπως εκεινο που μετρησαν το λειαπ του Καραγκουτη που εκοψε ο Ενταγια. ΕΛΕΟΣ, πως μετραει αυτο το πραμα, η μπαλα δεν προλαβε να φυγει απο το χερι του Καραγκουτη, θα ειχε 100% κατακορυφη πορεια προς τα πανω και το μετρησαν! Αν δε σφαζανε ετσι τον ΠΑΟΚ σε μια-δυο φασεις θα κερδιζε το ματσακι.

Με λιγα λογια θεωρω την νικη αυτη του Αμαρουσιου αδικη, ειτε λογω διαιτησιας ειτε λογω βλακειας του Γκαγκαλουδη. Ο ΠΑΟΚ εχασε ενα δικο του ματς. Τωρα αντε να κερδισει 2 φορες το Μαρουσι. Οχι οτι ειναι αδυνατο αλλα η μεγαλη ευκαιρια χαθηκε.

Κλαιει ο ΠΑΟΚ για αυτη την ηττα, αλλα κατι μου λεει οτι πιο πολυ κλαινε οι Αρειανοι...
hagi
Δεν είδα το παιχνίδι αλλά σίγουρα είναι κρίμα να χάνεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο..Τελικά μου φαίνεται ότι αυτή θα είναι η πιο καυτή σειρά.Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στην Πυλαία και θα το παλέψει στο Μαρούσι και ίσως να τα καταφέρει κιόλας.
Όσο για εμάς τους Αρειανούς μπορώ να πω ότι ίσως είναι καλύτερα ο ΠΑΟΚ αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Άλλωστε μπορούμε να κερδίσουμε και τους δύο αν παίξουμε όπως μπορούμε..
Αλλά ας περάσουμε πρώτα τον Πανελλήνιο..
Papaloukas 4 ever
Επειδή ήμουν και εγώ στον αγώνα, νομίζω ότι η διαιτησία δεν ήταν τόσο σφαγιαστική, απλώς τα 3-4 συνηθισμένα λάθη φάνηκαν να είναι και καθοριστικά. Και πιο συγκεκριμένα:
1) Δύο buzzer (από 1 σε κάθε ομάδα) που μέτρησαν ενώ δεν έπρεπε (προσοχή δεν λέω αν ήταν εντός ή εκτός χρόνου, λέω αν ακούστηκε η κόρνα στο γήπεδο).
2) Το κανονικό κόψιμο του ΠΑΟΚ που αναφέρατε
3) Κάτι επιθετικά φάουλ, υπέρ του ΠΑΟΚ, που δεν έδωσαν (δικαίως διαμαρτύρεται ο Σούλης)
4) Το λάθος του Γκαγκαλούδη. Εδώ βέβαια έχω ένσταση για όλα όσα λέτε παραπάνω και για αυτό φταίει αποκλειστικά ο Γαλάνης: αυτοί είπαν αμέσως από το replay στον πάγκο του ΠΑΟΚ ότι δεν ήταν σωστό το σφύριγμα και για αυτό παραπονέθηκαν όλοι στον ΠΑΟΚ. Εξ' άλλου αυτό φαίνεται και από τις αντιδράσεις των φιλάθλων του Αμαρουσίου που ήταν ανύπαρκτες σχετικά με τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων, αφού και αυτοί είχαν πειστεί περί του λαθους του σφυρίγματος.

Τέλος, γιατί όλη η φασαρία στο πρώτο ημίχρονο; Πάντως όντως οι φίλαθλοι σε εκείνο το σημείο ήταν τόσο κοντά στις γραμμές όσο και οι φίλαθλοι του Άρη στο Βέλγιο (μεμπτό πιστεύω).
HOULIGAN76
Πολύ ωραίο ματς.Ημουν στο γήπεδο και πράγματι ήταν ενας φανταστικός αγώνας που τέλειωσε με νίκη της ομάδας μου.Οταν λέω φανταστικός δεν αναφέρομαι στην ποιότητα του αγώνα ως προς το τεχνικό του κομμάτι αλλά στο πάθος που δείξανε οι παίκτες και την εξέλιξη που είχε το σκορ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif !
Πάντως οι διαιτητές βοηθήσανε παρα πολύ τον παοκ να μείνει στο παιχνίδι και ειδικά ο Κουκουλεκίδης.Πάντως οφείλω να σώσω και τις θερμές μου ευχαριστίες στον καραγκιόζη τον Γκαγκαλούδη για το ωραίο δώρο που μας έκανε. icon_wave.gif 21.gif
dizzy_fingers
QUOTE(Papaloukas 4 ever)
Εδώ βέβαια έχω ένσταση για όλα όσα λέτε παραπάνω και για αυτό φταίει αποκλειστικά ο Γαλάνης: αυτοί είπαν αμέσως από το replay στον πάγκο του ΠΑΟΚ ότι δεν ήταν σωστό το σφύριγμα και για αυτό παραπονέθηκαν όλοι στον ΠΑΟΚ. Εξ' άλλου αυτό φαίνεται και από τις αντιδράσεις των φιλάθλων του Αμαρουσίου που ήταν ανύπαρκτες σχετικά με τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων, αφού και αυτοί είχαν πειστεί περί του λαθους του σφυρίγματος.

Ο Γκαγκαλούδης είχε ξεκινήσει τις διαμαρτυρίες προτού καν σφυριχτεί η παράβαση, οπότε το θέμα του λάθους του Γαλάνη, δικαιολογεί μόνο το σκέλος των διαμαρτυριών του πάγκου του ΠΑΟΚ.
Vas
Re pedia mou fenete osoi pigan sto gipedo proxthes grafoun sto basketforum!

Eimoun kai ego dipla stous "fanatikous" shot.gif toy amarousiou...

Hooligan prepei na se gnorizo mias kai den eimaste kai para polloi!
Warrior
Σημερα ο 2ος αγωνας...

Στον ΠΑΟΚ το εχουν παρει βαρια το θεμα και θελουν την ρεβανς για την
"αδικη" ηττα την Δευτερα.Αναμενεται και κοσμος σημερα στο κλειστο της
Πυλαιας.

Εχουν ενοχληθει και απο καποια σχετικα "υποτιμητικα" σχολια απο ανθρωπους
του Αμαρουσιου πριν το 1ο ματς.

Και στον ΠΑΟΚ basketforum.gr διαβαζουν(!!) ή ειπωθηκε και τιποτα που δεν
πηραμε χαμπαρι?? huh.gif laugh.gif

Θα γινει πολυ ενδιαφερον αγωνας νομιζω και κριμα που το δειχνει το συνδρομιτικο.

QUOTE(qspock @ May 9 2006, 01:57 AM)
Κλαιει ο ΠΑΟΚ για αυτη την ηττα, αλλα κατι μου λεει οτι πιο πολυ κλαινε οι Αρειανοι...
*

Εγω να σου πω,θεωρω το Μαρουσι ομαδα που ειναι στα μετρα μας.Ειναι
απο τις λιγες ομαδες απεναντι στις οποιες εχουμε υπεροχη στους ψηλους.
Αν δεν υπηρχε το μειονεκτημα εδρας δεν θα σκεφτομουν καν ποιον αντιπαλο
προτιμω...

Εχουν αλλες ιδιαιτεροτητες τα ματς με τον ΠΑΟΚ.Βεβαια μια μονομαχια στις
3 νικες με τον ΠΑΟΚ με επαθλο την Ευρωλιγκα...με εξιταρει!! w00t.gif rolleyes.gif
HOULIGAN76
Κάποιοι οπαδοί του Αρη είναι υπεραισιόδοξοι οτι μας έχουν στο χεράκι και άλλα τρυφερά!Καταρχήν καλό θα είναι οι Αρειανοί να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ...Κυριακού και ίσως σας συναντήσουμε.Βέβαια εμεις εχουμε πολλές καλές πιθανότητες να περάσουμε τον Ολυμπιακό.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα προσπαθήσουμε.Εχουμε και τα απαιτούμενα κυβικά σε ταλέντο.Δυστυχώς οι Σαλονικείς αμα περάσουν τον Πανελλήνιο {λέω άμα} θα κατεβάσουν τα παντελόνια ώστε να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των λαγών.ΚΡΙΜΑ!! Αλλά αμα έχουμε 50-50 διαιτησία με την ομάδα του Παυλο θεέ πάρε την Παέ θα τους κερδίσουμε στην σειρά των τελικών.Γιατί η Μαρουσάρα ειναι ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης.
Υ.Γ.1 Στα τρια ματς που παίξαμε εφέτος με τον παο χάσαμε διοτι οι διαιτητές οργιάσανε υπερ των νεκροθαφτων του ελληνικού πρωταθλήματος.
Υ.Γ.2Αγαπητέ φίλε Vas θεωρώ δύσκολο να γνωριζόμαστε διοτι εγώ κάθομαι συνήθως πίσω απο την γραμματεία ή απο τον πάγκο της ομάδας μας!!Σπανίως κάθομαι πίσω απο την μπασκέτα που βρίσκονται οι Λυκοι με τα λυκόπουλα. biggrin.gif
Warrior
QUOTE(HOULIGAN76 @ May 10 2006, 11:44 AM)
Κάποιοι οπαδοί του Αρη είναι υπεραισιόδοξοι οτι μας έχουν στο χεράκι και άλλα τρυφερά!
*

Εσυ αυτο καταλαβες??

Μπορεις αν θελεις να ανατρεξεις σε πολλα τοπικ και να διαβασεις τι λεμε για
το Μαρουσι...πριν βγαλεις τα συμπερασματα σου. wink.gif
Αρχιζοντας απο το υποφορουμ του Αμαρουσιου...

Εκανα μια κριση για το ποια ομαδα πιστευω οτι μας ταιριαζει αγωνιστικα.
Αν αυτη ειναι σωστη ή λαθος ειναι αλλη ιστορια και μπορεις να απαντησεις
επι της ουσιας.Δεν υποτιμησα σε καμια περιπτωση την ομαδα σου ουτε μιλησα
για σιγουρη νικη.

QUOTE(HOULIGAN76 @ May 10 2006, 11:44 AM)
Καταρχήν καλό θα είναι οι Αρειανοί να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ...Κυριακού και ίσως σας συναντήσουμε.Βέβαια εμεις εχουμε πολλές καλές πιθανότητες να περάσουμε τον Ολυμπιακό.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα προσπαθήσουμε.Εχουμε και τα απαιτούμενα κυβικά σε ταλέντο.Δυστυχώς οι Σαλονικείς αμα περάσουν τον Πανελλήνιο {λέω άμα} θα κατεβάσουν τα παντελόνια ώστε να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των λαγών.ΚΡΙΜΑ!! Αλλά αμα έχουμε 50-50 διαιτησία με την ομάδα του Παυλο θεέ πάρε την Παέ  θα τους κερδίσουμε στην σειρά των τελικών.Γιατί η Μαρουσάρα ειναι ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης.
*

Τετοιες εκφρασεις (οπως η τονισμενη στο παραπανω κειμενο)δεν ταιριαζουν
με το υφος των συζητησεων που κανουμε εδω.Καλο θα ηταν να τις αποφευγεις. wink.gif

Επι της ουσιας σε αυτο που λες.....σε ολους τους αγωνες με τον Παναθηναικο
(και οχι το λαγο,ε??)τα τελευταια 3 χρονια χτυπησαμε τα ματς ως εκει που
δεν επαιρνε και τον δυσκολεψαμε οσο καμια αλλη ομαδα στην Ελλαδα,αν
δεν κανω καποιο λαθος..
thrylos7
Φοβερή ανατροπή του ΠΑΟΚ που έχανε με 13 5' πριν το τέλος και πήρε τη νίκη...
Γμτ! Μια φορά έβαλα τη σχολή πάνω από αγώνα και το μετάνιωσα.. Κρίμα!

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το 3ο ματς...
hagi
Πρέπει να έγινε μεγάλο παιχνίδι και σπουδαία ανατροπή από ότι διαβάζω.Το περίμενα οτι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και θα πάει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι.
Νομίζω ότι θα είναι ένας "πόλεμος" το τρίτο ματς και θα έχει πολύ ενδιαφέρον..΄
Πιστεύω πάντως ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει..Αλλά και το Μαρούσι δε νομίζω να τον αφήσει έτσι εύκολα..
Warrior
Χαμος θα γινει στο 3ο ματς μου φαινεται....

ΕΔειξε χαρακτηρα ο ΠΑΟΚ.Δεν ειναι ευκολο να κανεις τετοια ανατροπη οταν
βλεπεις καταφατσα τον αποκλεισμο.

Νομιζω ομως οτι στο τελος...θα περασει το Μαρουσι.Αυτη την αισθηση εχω.
thrylos7
Το έχει ξανακάνει φέτος ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ...

Εγώ θέλω να περάσει ο ΠΑΟΚ.. αφενός για να δω τον Ολυμπιακό άλλη μια φορά...
και αφετέρου γιατί θα είναι πιθανό να αναμετρηθούν για μια θέση στην Ευρωλίγκα ο Άρης με τον ΠΑΟΚ... οπότε:
-ο μικρός τελικός όχι μόνο αποκτά νόημα μετά από χρόνια αλλά συγκρίνεται άνετα με το μεγάλο τελικό...
-απ' το παραπάνω θερμαίνεται και ο κόσμος του ΠΑΟΚ... είδαμε τι έγινε όταν αναθερμάνθηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού(ΠΑΟ)
και προσωπικά:
-μπορεί να δω 5 από τα πιο καυτά παιχνίδια της χρονιάς
-θα βλέπω του χρόνου Ευρωλίγκα 100%

Βέβαια για να γίνουν αυτά πρέπει να περάσει την "too hard to die" ομάδα του Αμαρουσίου..
Επίσης(το γνωρίζετε αλλά πρέπει να το πω), δεν υποτιμώ Άρη και ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα θεωρείται πιο πιθανός ο τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού..
HOULIGAN76
Δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω το ματς αλλά έμαθα οτι το....χαρίσαμε το παιχνίδι.Απο το +14 που ήμασταν 5 λεπτά πριν το τέλος καταφέραμε{γιατί περι κατορθώματος πρόκειτε}να χάσουμε. shot.gif
19.gif angry_red.gif
Αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον το Σάββατο θα κάνουμε μια καλή προετοιμασία ενόψει της σειράς με τον Ολυμπιακό και ένα πάρτυ.
Βρε αδελφέ {Warrior}το τσεκούρι του πολέμου μεταξύ μας ελπίζω να το ξεθάψουμε με το καλό στην σειρά των τελικών μεταξύ Μαρούσι-Αρης.Τώρα ας καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης.
thrylos7
Εν αναμονή μιας πολύ κρίσιμης αναμέτρησης...
Πάλι με το ραδιόφωνο θα τη βγάλουμε. Στις 19:00 ο αγώνας.

Από τον ΠΑΟΚ προβλήματα αντιμετωπίζουν Βασιλειάδης και Ξανθόπουλος και είναι άγνωστο αν θα είναι έτοιμοι να παίξουν.

Είναι η 7η φετινή τους αναμέτρηση!
qspock
QUOTE(thrylos7 @ May 13 2006, 07:09 PM)
Πάλι με το ραδιόφωνο θα τη βγάλουμε. Στις 19:00 ο αγώνας.

*

Εξηγηστε μου τη εξης: Πως ειναι δυνατον να ειμαι συνδρομητης στο καναλι Supersport 1 και να τα σταζω καθε μηνα (37.5€) αλλα το παιχνιδι αυτο να μην μου το δειχνουν? Ολο το σαββατοκυριακο ειναι γεματο ποδοσφαιρο, και το δειχνουν στις 8 το πρωι της Δευτερας, αλλα εκεινη την ωρα αναμεταδιδεται το JETIX και οχι το supersport.

Εκανα διακοπη συνδρομης και ησυχασα, δε θα πληρωνω εγω την ανικανοτητα των υπευθυνων του προγραμματος τους. 68.gif
thrylos7
Τελικά δεν είναι το χειρότερο το ραδιόφωνο...!

Τέλος η σειρά! Το Μαρούσι έκανε το 2-1 και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό...

Για 3η συνεχή χρονιά το Μαρούσι στους 4...

Πλέον ο ΠΑΟΚ κοιτάει την επόμενη χρονιά που αρχικά τουλάχιστον αναμένεται δύσκολη.
dizzy_fingers
Ο ΠΑΟΚ των τελευταίων λεπτών ήταν βούτυρο στο ψωμί για την άμυνα του Αμαρουσίου.
Ακόμη κι αν ο Γιαννάκης έχασε τον Κυρίτση και στερήθηκε τον Μπλάκνεϊ λόγω φάουλ, αυτό δεν ήταν τόσο πρόβλημα αφού με την ανικανότητα των παιχτών του ΠΑΟΚ να σκοράρουν, λίγα καλάθια ήταν αρκετά να δώσουν τη νίκη στην ομάδα των ΒΠ.

Κρίμα για την απόδοση των παιχτών του ΠΑΟΚ που έκαναν ότι μπορούσαν με ατομικές (ατομιστικές) προσπάθειες και απανωτά λάθη, για να χάσουν σήμερα...θα μπορούσαμε να είχαμε δει ένα δυνατό παιχνίδι, δεδομένης και της καυτής παρουσίας των φιλάθλων των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο κλειστό.

Μπράβο στο Μαρούσι...έχουμε βαρεθεί να το λέμε, αλλά είναι αλήθεια πως η συνέπεια αυτής της ομάδας είναι αξιοσημείωτη.
Vas
Spoudea nikh gia to Marousi!

Xvris to karagouti, xvris kiritsi gia 15 lepta sto telos, me to blakney me 4 faoul katorthose kai nikise dikaia kai sxedon aneta ton PAOK!

Erotish pros olo to forum.

Ti pragmatika theloume? 500 atoma na parakolouthoun basket se politsmeno perivallon h 300 kanivalous pou dimiourgoun "atmosfera" me 15 dimiries stin mesh??
Giati ego auto eida simera sto gipedo kai xenerosa...

Aparadektoi oi Paoktzides pou vrisane to Gianakh! Ton anthropo pou mas exei ferei 2 evropaika. Ton anthropo (mazi me to gali) pou mas ekane na mathoume basket!! Mexri kai ta gerodakia apo dipla tous sikothikan kai tous xeirokrotisan eironika!

Signomh pou to lew, alla ws Marousioths goustaro perisotero otan eimaste 300 atoma kai vlepoume to basketaki mas irema kai orea para opos simera. Kai erxodai xeirotera me tous gavrous....
thrylos7
Μην είσαι προκατειλλημένος με τους "γαύρους". Αν γίνει κάτι ευχαρίστως να τα "χώσεις"...

Εμένα δε μου προκαλεί έκπληξη αυτό το γεγονός... Έχω παρακολουθήσει τόσα παιχνίδια φέτος και στο Παλατάκι και στο Ιβανώφειο... βέβαια.. κάποιοι Ηρακληδείς πάνω στο θέμα ήταν πιο... φίλαθλοι. Στο Ηρακλής - Μαρούσι(ίσως να το είχα πει κι εκεί) άρχισε ένας να βρίζει τον Γιαννάκη... το διακόπτει ο φίλος του και του λέει: "Επ! Τί κάνεις; Σεβασμός! Πήρε το Ευρωμπάσκετ! Από του χρόνου ξανααρχίζουμε... "
(Βέβαια δε θα συναντήσουν τον Γιαννάκη του χρόνου...)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτοι γενικά... Αν βγάλουμε το κομμάτι που υποστηρίζουν την ομάδα τους και μόνο(και είναι οι πιο θερμοί σ'αυτό) είναι 100% αταίριαστοι για ένα περιβάλλον που ονειρευόμαστε όλοι ότι θα γίνονται οι αγώνες μπάσκετ.
Vas
Den eimai prokatilimenos me tous filathlous tou olibiakou... Alla eimai sigouros oti pali tha erthoun 300 kanivaloi me 20 auth thn fora dimiries kai tha arxizoun na vrizoun gianakh, manades, vazelous aektzides klp klp.... Tipota diladi sxetiko me to basket....

Ola auta pou lew isxioun kai gia tous marousiotes piso apo thn basketa... pio polh vrizame to Paok para fonazame gia to Marousi...

Den boro na xonepsw giati auto den ginete stin Ispania as poume (pou ipotithete einai san kai emas, mesogiako tamperamento klp)

Iparxei provlima se auth th xvra kai den einai gipediko provlima!
dizzy_fingers
QUOTE(vas)
Ti pragmatika theloume? 500 atoma na parakolouthoun basket se politsmeno perivallon h 300 kanivalous pou dimiourgoun "atmosfera" me 15 dimiries stin mesh??

Αν μιλάμε για Α1, τίποτα από τα δύο...

QUOTE(vas)
Den boro na xonepsw giati auto den ginete stin Ispania as poume (pou ipotithete einai san kai emas, mesogiako tamperamento klp)

Είσαι σίγουρος ότι δε γίνεται?
Δε λέω για επεισόδια όπως στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο κύπελλο, αλλά για υβριστικά συνθήματα...
Vas
Eimai sigouros oti den vrizoun opvs edv! Pouthena sto kosmo den brizoyn opos edo....

Ade na poyn kana "Cavron" (an grafete etsi)

Edo olo mamades g***me, olo koloys skizoume, xristopanagies rixnoume!! Kai ola auta epidh petaxe kapios to topi kai beike/den beike se ena kalathi!!
qspock
QUOTE(thrylos7 @ May 14 2006, 02:04 AM)
"Επ! Τί κάνεις; Σεβασμός! Πήρε το Ευρωμπάσκετ! Από του χρόνου ξανααρχίζουμε... "

Τι περιμενεις... Πηγε ενας να σιωπησει τον χουλιγκανο, οπως λεμε στα μικρα παιδια: "Μην κλαις τωρα, θα σου το παρω αυριο το παιχνιδι..."
24.gif

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτοι γενικά... Αν βγάλουμε το κομμάτι που υποστηρίζουν την ομάδα τους και μόνο(και είναι οι πιο θερμοί σ'αυτό) είναι 100% αταίριαστοι για ένα περιβάλλον που ονειρευόμαστε όλοι ότι θα γίνονται οι αγώνες μπάσκετ.

Μα γιατι? "ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΕΕΕΕΣ!¨"
24.gif biggrin.gif
thrylos7
Στην Ισπανία δεν ξέρω αν βρίζουνε αλλά σίγουρα αυτή η καφρίλα δεν υπάρχει...

Iparxei provlima se auth th xvra kai den einai gipediko provlima!

Αυτό μπορεί να αναλυθεί σε περισσότερες γραμμές και από όσες έχουν ήδη γραφτεί στο forum...

Τι περιμενεις... Πηγε ενας να σιωπησει τον χουλιγκανο, οπως λεμε στα μικρα παιδια: "Μην κλαις τωρα, θα σου το παρω αυριο το παιχνιδι..."

Αλλά έγινε η κλασική "γκαντεμιά" όλων των μικρών παιδιών αλλά και των γονιών, που την επόμενη μέρα το παιχνίδι λείπει!
laugh.gif

Πάντως αυτοί οι δύο δεν είναι ο ορισμός του χούλιγκαν.. Είναι μια συγκεκριμένη παρέα 4-5 ατόμων που πηγαίνει κάθε φορά στο Ιβανώφειο και εντάξει, δεν είναι τόσο κάφροι.. Ούτε και οι πιο ήσυχοι βεβαίως!

Μα γιατι? "ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΕΕΕΕΣ!¨"

Δεν είναι μόνο αυτό. Έχουν βέβαια τρελό κόμπλεξ-το οποίο δεν είναι και τόσο άδικο, αλλά αν δώσουμε τον ορισμό του κακού οπαδού θα περιγράψουμε αυτόν του ΠΑΟΚ. Το 99% είναι έτσι. Στις άλλες ομάδες το ποσοστό είναι αρκετά μικρότερο.
Μια ενδεχόμενη ανάλυση θα έχει πολλά κοινά σημεία με την αντίστοιχη του γενικότερου προβλήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εντελώς ίδιες.
hagi
Σε αυτά που λες φίλε VAS (να σε καλοσωρίσω στο forum) συμφωνώ αλλά και εσείς εκεί θα πρέπει να φέρεται περισσότερο κόσμο στο γήπεδο γιατί η ομάδα το αξίζει..
Φυσικά και δεν πρέπει να γίνονται φασαρίες και να κυλούν ομαλά τα πράγματα αλλά δεν είναι εφικτό πάντα..
aetos
Καλησπέρα και απο μένα...

Αν και δεν θα ήθελα το πρώτο μου post να γίνει σε αυτό το topic δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω αυτά που είπατε για το λαο του ΠΑΟΚ

1) Φίλε trylos θα ήθελα να μου δώσεις τον ορισμό του κακόύ οπαδού σε παρακαλώ για να διαπιστώσω τι τελικά εννοούμε όταν λέμε κακός οπαδός... Ενοούμε τον οπαδό του ΠΑΟΚ? ο οπαδός του Ολυμπιακού είναι ο καλός οπαδός? ο οπαδός του Παναθηναϊκού? τι είναι ? καλός??

2) όσο για τον φίλο του Αμαρουσίου για αυτά που είπε για τον Γιαννάκη, δεν έχω να πω και πολλά. Επειδή προφανώς δεν ξέρει απο κόντρες και μεγάλες μονομαχίες όπως αυτές που ζήσαμε εμείς με τους συπολίτες την προηγούμενη δεκαετία, ΔΕΝ μπορείς να πεις στον ΠΑΟΚΤΣΗ να μην βρίζει τον Γιαννάκη. Δεν γίνεται. Στο μυαλό του οπαδού του ΠΑΟΚ υπάρχει η εικόνα του Γιαννάκη με την φανέλα του Άρη. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.... Αν δηλαδή ο Πρέλεβιτς ήταν προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και έπαιρνε το Ευρωμπάσκετ και στην συνέχεια πήγαινε στο Παλέ δεν θα τον έβριζαν οι Αρειανοί?? Τι θα έκαναν θα του έδιναν φιλάκια??

P.S Ο Γιαννάκης ήταν ο μοναδικός που πέρασε απο μπροστά μου στο Βελιγράδι και δεν τον χειροκρότησα την νύχτα του τελικού. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του προς Θεού, όμως μεγάλωσα
σε άλλες εποχές και με άλλες μονομαχίες όταν δεν υπήρχε Μαρούσι...
Warrior
Kαλως ηρθε φιλε στο φορουμ και καλα ποστ.... icon_wave.gif

Ελειπαν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ απο το φορουμ και ειναι καλο να σε εχουμε
εδω..

Παιδια σε ολες τις ομαδες υπαρχουν κακοι και καλοι οπαδοι.Οι γενικευσεις
δεν ειναι σωστες,αλλωστε φιλε Vas,μονος σου ειπες οτι και αυτα που λες
ισχυουν και για τους οπαδους του Αμαρουσιου που και η δικια τους συμπεριφορα
δεν ηταν καλη.

QUOTE(aetos @ May 15 2006, 05:27 PM)
Αν δηλαδή ο Πρέλεβιτς ήταν προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και έπαιρνε το Ευρωμπάσκετ και στην συνέχεια πήγαινε στο Παλέ δεν θα τον έβριζαν οι Αρειανοί?? Τι θα έκαναν θα του έδιναν φιλάκια??

*

Εγω δεν ξερω αν θα τον εβριζα,παντως φιλακια...δεν θα του στελνα με τιποτα!! 33.gif

rolleyes.gif biggrin.gif

QUOTE(dizzy)
QUOTE(Vas)

Αν μιλάμε για Α1, τίποτα από τα δύο...

Συμφωνω....
thrylos7
Όχι μόνο κουφάθηκα, στραβώθηκα!
Ρε παιδιά, ποιος είναι αυτός ο trylos και τον ακούω συνέχεια; biggrin.gif

Καταρχήν καλώς ήρθες!

Αρχικά να πω ότι κακοί οπαδοί δεν υπάρχουν μόνο στο ΠΑΟΚ... Αποτελούν ίσως σε κάθε ομάδα τη πλειοψηφία. Δεν αναφέρομαι στους χούλιγκαν.

Το υστερόγραφο σου απαντά ως ένα ποσοστό έμμεσα στο ερώτημά σου. Ουσιαστικά με ρωτάς γιατί τα βάζω με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έτσι; Είναι όλη αυτή η νοοτροπία που έχουν αποκτήσει.. (αναφέρομαι πάντα στους κακούς οπαδούς, που στον ΠΑΟΚ αγγίζει το 99%)
Αρχικά δεν υπάρχει άλλος κόσμος που να τον πειράζει οτιδήποτε τόσο πολύ. Αυτό έχει να κάνει και με το κόμπλεξ για την Αθήνα αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αν ο οπαδός του Άρη ή του Ηρακλή νιώσει ότι σε μια φάση αδικείται 1 φορά, ο οπαδός του ΠΑΟΚ στην ίδια αδικείται 10! Το τι θα βγει από το στόμα του δε λέγεται. Θα μου πεις.. Γήπεδο είναι, τι να κάνουν... Μετά τον αγώνα όμως συνεχίζουν στο ίδιο ρυθμό, νιώθουν κατάφωρα αδικημένοι, τη στιγμή που οι οπαδοί του Άρη πχ θα έλεγαν "Πως παίξαμε έτσι ρε γμτ!/Σε εκείνη τη φάση αν δεν έδινε το φάουλ... ", άντε 2-3 βρισίδια, μέχρι εκεί. Ασφαλώς ο κακός οπαδός δεν καθορίζεται από το πόσο υβριστικός είναι, ειδικά στην εποχή μας που ολόκληροι υπουργοί λένε διάφορα. Ωστόσο, όλη αυτή η στάση και η αδικία(σύμφωνα με τον ΠΑΟΚτσή) συσσωρεύεται μέσα του... Έτσι, όχι μόνο τα βάζει με όλους και με όλα, καί είναι ο μόνος σωστός οπαδός, αλλά με έναν απίθανο τρόπο αρχίζει να αυξάνει η πίστη του στην ομάδα. Αν μπορούμε να πούμε πίστη το "είμαστε καλύτεροι απ' όλους" "ας μην είχαμε τέτοια διοίκηση". Όσο όμως μένουμε στην ομάδα έχει καλώς.
Αλλού υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα:
αυτά που είπατε για το λαο του ΠΑΟΚ

(Εγώ τα είπα γενικά...)
Ο περιβόητος λαός του ΠΑΟΚ! "Ο ομορφότερος και συνάμα ο σκληρότερος λαός της ηπείρου, του κόσμου!"
Απίστευτη ωραιοπάθεια έχει ο λαός του ΠΑΟΚ. "Είμαστε οι θερμότεροι οπαδοί" "πήγαμε τότε και τους δείραμε" "έτρεχαν να κρυφτούν" "Μέσα στην Τούμπα με τόσο κόσμο δε χάνουμε από κανέναν..." αν χάσουν όμως ισχύει το παραπάνω για την αδικία...
Οι περισσότεροι από αυτούς γίνονται έτσι από μικρά παιδιά. Στη βόρεια Ελλάδα οι περισσότεροι είναι ΠΑΟΚ. Οι κακοί οπαδοί γονείς επηρεάζουν τα παιδιά κι έτσι αυτά χωρίς σκέψη κτλ μπαίνουν στη λογική μόνο ο ΠΑΟΚ είναι η ομαδάρα και ο σωστός. Το παραμύθι το τρώνε και από γονείς και φίλους αλλά αργότερα και από τις εφημερίδες. Γενικότερα όμως μια μικρή κοινωνία που "είναι ΠΑΟΚ" και μη ξεχνάς - θερμή και άκρως υποκειμενική, δε μπορεί παρά να παράγει τέτοιους ΠΑΟΚτσήδες. Πως είναι τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ όπου οι άνθρωποι δε σκέφτονται και πολύ...
Υπάρχει ένα σύνθημα: "ΠΑΟΚ η θρησκεία, Τούμπα ο ναός..." Αυτοί λοιπόν οι οπαδοί αγαπάνε τον ΠΑΟΚ σαν θρησκεία και όχι σαν ομάδα.. Τι εννοώ σαν θρησκεία; Πόσοι στην Ελλάδα είναι χριστιανοί και πόσοι πιστεύουν πραγματικά στον Χριστό; Πρακτικά, όχι θεωρητικά. Έχουν παρωπίδες με... διπλή προστασία και ότι είναι καλό για το ΠΑΟΚ είναι σωστό, ότι είναι κακό ή δε το συμφέρει είναι άδικο. Αυτό, για όσους ισχύει, ισχύει απόλυτα.
Σ' ένα γήπεδο δε θα πωρωθούν με την ομάδα τους ευθύς εξαρχής αλλά με την "καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε όλοι εμείς που αγαπάμε πιο πολύ την ομάδα μας από οποιοδήποτε άλλο οπαδό τη δική του".
Γενικά, πολλοί είναι κακοί χαρακτήρες και αυτό είναι συνδυασμός των κοινωνιών που μεγαλώνουν(έξω από τα αθλητικά πλαίσια) και της επιρροής των μελών της(αθλητικά πλαίσια). Πολλοί από αυτούς αν τους ρωτήσεις τι ομάδα είναι θα σου πουν "ΠΑΟΚ" ή "ΠΑΟΚΑΡΑ" αλλά αν τους ρωτήσεις 10 παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν μπορούν να σου πουν ούτε 5. Αυτά περισσότερο σε πιο μικρή ηλικία. Όταν αρχίζει σιγά σιγά να ασχολείται θα διαβάσει "πήραμε τον Ηλιάδη, τον Σικαμπάλα" και αμέσως τους έχει ως παικταράδες...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Σικαμπάλα... Οι "Σπορ του Βορρά" και "Μetrosport" έλεγαν τα καλύτερα, τρομερός παίκτης... Η τέλεια μεταγραφή, θυμίζει Κούδα... Λίγες μέρες μετά ο ΠΑΟΚ έδωσε ένα φιλικό αγώνα με μια μικρή η μικρομεσαία ομάδα... Δεν ξέρω ποιες ήταν οι αντιδράσεις των εφημερίδων αλλά όλος ο λαός του ΠΑΟΚ υμνούσε τον Σικαμπάλα, τον θεοποίησε... Κάποιοι του λυκείου λέγανε "Ωωω αυτός είναι μεγάλος παίκτης, θυμίζει τον Κούδα..." Όσο ο Κούδας συγκρίνεται με τον Σικαμπάλα άλλο τόσο αυτοί έχουν δει τον Κούδα να παίζει... Το γιατί το είπαν δικαιολογείται από παραπάνω(υπογραμμισμένα). Χωρίς ουσιαστική ενασχόληση δηλαδή(καλά, για τις υπόλοιπες ομάδες δε το συζητάμε) ο "ΠΑΟΚ είναι φοβερός" κτλ κτλ. Υπήρξε και το σύνθημα βέβαια "Μάθε στο Ριβάλντο λίγη μπάλα, Σικαμπάλα, Σικαμπάλα!"

Ωστόσο αυτό δεν είναι τόσο κακός οπαδός... Κακός οπαδός είναι ο προκατειλλημένος οπαδός που κοιτά μόνο την ομάδα του ενώ είναι αδαής γενικώς. Είναι επίσης ο θερμόαιμος οπαδός, που όχι μόνο δεν κάνει καλό στην ομάδα του αλλά της προξενεί και κακό, και όχι μόνο σ' αυτήν. Με ποιον τρόπο; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά ευφάνταστοι και δε στερούνται ιδεών. Ο τρόπος είναι αυτός που διαχωρίζει τον κακό οπαδό από τον χούλιγκαν. Ο κολλητός μου είναι μέσα στα πράγματα και μάλιστα αναμένεται να γίνει πρόεδρος κάποιου συνδέσμου του ΠΑΟΚ(όχι της Θεσσαλονίκης). Το τι μου έχει πει δεν περιγράφεται... Δεν είναι τόσο αυτά καθ' εαυτά τα γεγονότα αλλά το τι μαρτυρούν αυτά.

Αναγκαστικά κάνω αναφορά στο ποδόσφαιρο αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται ουσιαστικά με κάτι άλλο... Και όσοι πάνε στο Παλατάκι είτε για μπάσκετ(πιο λίγοι) είτε για βόλεϊ(αυτοί κι αν είναι λίγοι) είναι οι γνωστοί ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι.

Όλα αυτά ίσως οφείλονται στο μεγάλο αριθμό οπαδών του ΠΑΟΚ. Ίσως οφείλεται στ' ότι είναι ποδοσφαιρόφιλοι(αν αυτό που βλέπουν λέγεται ποδόσφαιρο) κι έτσι αναγκαστικά επηρεάζονται και από αυτό. Πες μου όμως, ως οπαδός του ΠΑΟΚ ποια είναι η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα, οι πιο τρελοί(για την ομάδα) οπαδοί και η πιο ιστορική φανέλα! Το 99,9% των ΠΑΟΚτσήδων θα απαντήσει τα αντίστοιχα για τον ΠΑΟΚ.
Τώρα πες μου, ως οπαδός του αθλητισμού, ποια έδρα έχει τη χειρότερη(άρα όχι καλή έννοια) ατμόσφαιρα για έναν φιλοξενούμενο παίκτη και ποιοι είναι οι πιο θερμόαιμοι-φανατικοί-σκληροπυρηνικοί-βίαιοι(κανένα με καλή έννοια) οπαδοί. Το 100% όλων των οπαδών(ανεξαρτήτου ομάδας-εξαιρούνται οι αντίστοιχοι θερμόαιμοι των άλλων ομάδων) θα απαντήσει τα αντίστοιχα για τον ΠΑΟΚ. Για τη φανέλα ισχύει το ακριβώς αντίθετο...

Ίσως να μην καταλάβεις πολλά από αυτά που έγραψα(πέρασαν κι άλλα απ' το μυαλό μου αλλά αυτή τη στιγμή δεν τα θυμάμαι) όχι γιατί είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ αλλά επειδή τα έχω γράψει πολύ "χύμα".
Προσωπικά μέχρι τώρα ζούσα σε μια πόλη που το 90% είναι ΠΑΟΚ(ναι από αυτούς που περιγράφω) άρα έχοντας αποτυπωμένες τόσες εμπειρίες και τόσα γεγονότα στο μυαλό μου ίσως να μην εξηγώ καλά αυτά που θέλω να πω αφού πχ. θεωρώ υποσυνείδητα ίσως πράγματα δεδομένα.
Επίσης όπως έχω εξηγήσει κάπου, αυτό δεν αφορά μόνο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ταιριάζει όμως σ' αυτούς καλύτερα από οποιουσδήποτε άλλους και κάποια πράγματα που αναφέρονται παραπάνω αφορούν μόνο αυτούς.
Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ με τη σειρά μου είμαι προκατειλλημένος με κάποιον συγκεκριμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, για παράδειγμα εσένα.
Αν και δε μπορώ να μη βάλω το 68.gif στο παρακάτω:
Γιαννάκης ήταν ο μοναδικός που πέρασε απο μπροστά μου στο Βελιγράδι και δεν τον χειροκρότησα την νύχτα του τελικού. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του προς Θεού, όμως μεγάλωσα σε άλλες εποχές και με άλλες μονομαχίες όταν δεν υπήρχε Μαρούσι...

Συνήθως η συμπάθεια και η αγάπη έρχονται αργότερα από την αναγνώριση και το σεβασμό. Τα τελευταία νομίζω τα δικαιούται και με το παραπάνω απ' όλους ο Γιαννάκης.
(Ο μόνος λόγος που δεν άπλωσα το χέρι για να το δώσω στον Ομπράντοβιτς ή στον Αλβέρτη στο ματς με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο ήταν η παρουσία των οπαδών του... Πίστεψέ με, δεν είναι οι συμπάθειές μου, ειδικά ο Αλβέρτης!)

Όχι και ο καλύτερος τρόπος για καλωσόρισμα, περιμένω τις απόψεις σου.. smile.gif
aetos
Θα πρέπει να γράφω για τουλάχιστον μισή ώρα για να απαντήσω στις "χύμα" όπως τις αποκάλεσες, σκέψεις σου. Παρακάτω έχω ξεχωρίσει κάποια απο αυτά που είπες για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω την προκατάληψη σου απο την στιγμή που μένεις κι όλας στην Θεσσαλονίκη και έχεις δει απο κοντά το κλίμα και όλα αυτά που συμβαίνουν.

1. Το ποσοστό των κακών οπαδών στον ΠΑΟΚ αγγίζει το 99%

Επαναλαμβάνεις ξανά το ίδιο και δεν συνηδητοποείς πως προσβάλεις τον απλό κόσμο του ΠΑΟΚ. Άπο ότι μπόρεσα να καταλάβω λες πως κακοί οπαδοί είναι οι κάφροι, οι δογματικοί, που έχουν παρωπίδες και δεν μπορούν να δουν μακριά απο το δάχτυλο τους. Αυτοί που πορώνονται και θεωρούν την Αθήνα υπεύθυνη για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους. Αυτούς που είναι θερμόαιμοι, που κάνουν κακό στην ομάδα και γενικότερα δημιουργούν επεισόδια. δεν θέλεις να το πεις αλλά περιγράφεις τους συνδεσμίτες. Θα σε θυμίσω λοιπόν οτι στο ποδόσφαιρο γίνεται αποχή και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε 15.000 κόσμο. Αν αυτοί είναι το 1% του κόσμου του ΠΑΟΚ τότε έχουμε τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα!!!! Ισχυρίζεσαι οτι πηγαίνει στο Παλατάκι για να δεις αγώνες του ΠΑΟΚ. Πόσες φορές λοιπόν άκουσες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρίζουν τον Πανελούδη για την κατάντια του μπασκετικού ΠΑΟΚ? Πολλές φαντάζομαι...΄Άκουσες κανέναν να βρίζει την Αθήνα για το πως κατάντησε έτσι η ομάδα? όταν λοιπόν ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό είναι λογικό να ακούγονται συνθήματα για την Αθήνα και για τον Πειραιά αλλά μέχρι εκεί.

2. Ο περιβόητος λαός του ΠΑΟΚ

Έχεις ακούσει κανένα φίλαθλο μεγάλης ομάδας (αναφέρομαι στους τρεις του ΠΟΚ και τους τρεις της Θεσσαλονίκης) να μην αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του? Έχεις ακόυσει για το "καμίνι" Αλεξάνδρειο? ή για το "ηφαίστειο" καραϊσκάκη? όμως αυτοί δεν μετρούν... ΟΧΙ οι "Μπαοκτσήδες" είναι οι κακοί... και οι κομπλεξικοί

3. Το παραμύθι το τρώνε απο γονείς και φίλους

Εσύ Ολυμπιακός πότε έγινες? στα 15 σου όταν "έπηξε" το μυαλό σου και είπες μέσα σου: "τώρα που κατάλαβα τι γίνεται, θα γίνω Ολυμπιακός...". Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. θα συμφωνήσω οτι η μεγάλη πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων έχει νιώσει την αδικία στο πετσί της και ειδικότερα στο μπάσκετ (5 δευτερόλεπτα Σάβιτς, ο τελικός χωρίς κάλτσες κ.λ.π οι παλιότεροι θα θυμούνται), αλλά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβατα, δυστυχώς για μερικούς.

4. Πως είναι τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ όπου οι άνθρωποι δε σκέφτονται και πολύ...

Συνεχίζεις να θεωρείς ηλίθιο τον κόσμο του ΠΑΟΚ... 77.gif 77.gif δεν μπορώ δυστυχώς να πω κάτι σε αυτό ας το κρίνουν οι άλλοι

5. Πες μου όμως, ως οπαδός του ΠΑΟΚ ποια είναι η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα, οι πιο τρελοί(για την ομάδα) οπαδοί και η πιο ιστορική φανέλα! Το 99,9% των ΠΑΟΚτσήδων θα απαντήσει τα αντίστοιχα για τον ΠΑΟΚ.

Φαντάζομαι εσύ ως οπαδός του Ολυμπιακού αν σε ρωτήσουν, θεωρείς πιο ιστορική ομάδα τον Παναθηναϊκό, πιο καυτή έδρα αυτή του Εθνικού Πειραιώς και πιο βαριά φανέλα της Προοδευτικής... Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι icon_wave.gif

6. Για τις εφημερίδες

Σε αυτά συμφωνώ απόλυτα. Δεν με ενδιαφέρουν άλλωστε το τι γράφουν, μπορώ να κρίνω και να κατανοήσω μόνος μου. όμως...
Ποιός οπαδός του Ολυμπιακού δεν έχει στο δωμάτιο του εξώφυλλο του Πρωταθλητή μετά απο νίκη επί του ΠΑΟ? κάπως έτσι είναι τα πράγματα και στην Αθήνα, ας μην γελιόμαστε...

Γράφεις, γράφεις, γράφεις όμως προκατειλλημένος δεν είσαι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ... 41.gif 41.gif

7. Για τον Γιαννάκη

Έγραψα αυτά που νιώθω. Αυτό δεν με κάνει ούτε λιγότερο Έλληνα ούτε τίποτα. Απλώς δεν μου αρέσει, θα πρέπει να μου αρέσουν όλοι? δεν μπορώ να το καταλάβω... Χειροκρότησα τον Διαμαντίδη και τον Παπαδόπουλο, τους αγκάλιασα και τους φίλησα και ας μου "έκλειναν το σπίτι" όταν έπαιζαν με τον Ηρακλή. Ήμουν στο Βελιγράδι απο το πρώτο παιχνίδι, όμως τον Γιαννάκη δεν τον ΠΑΩ

Συμπερασματικά
Αυτά μπόρεσα να γράψω αυτή την ώρα. Μπήκα εδώ μέσα για να ακουστεί μια ΠΆΟΚτσήδικη φωνή. Δεν είμαι ούτε κολλημένος, ούτε βλέπω φαντάσματα. Για τον αποκλεισμό απο το Μαρούσι δεν ζητάω ευθύνες απο τους διαιτητές. Ζητάω απο τους Γκαγκαλούδη, Σούλη κτλ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 1% του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Αυτά και θα επανέλθω αν θέλεις να κάνουμε μπασκετική κουβέντα και όχι να χαρακτηρίσουμε άλλους λαούς, απρόκλητα βγάζοντας τέτοια συμπεράσματα
thrylos7
απο την στιγμή που μένεις κι όλας στην Θεσσαλονίκη και έχεις δει απο κοντά το κλίμα και όλα αυτά που συμβαίνουν.

Target! Και που έχουν συμβεί...

1.
Προσβάλλω τον κόσμο του ΠΑΟΚ... μπορεί, η άποψή μου αυτή είναι.. Ένας τέτοιος τρόπος σκέψης λείπει από πολλούς στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά σε Τούμπα, Παλατάκι.

Δεν είπα ότι φταίει η Αθήνα. Το κόμπλεξ φαίνεται σε ορισμένους τομείς. Το προηγούμενό μου ποστ δε βασίστηκε σε αυτό οπότε ότι σχετικό αναφέρεις δεν έχει βάση γιατί δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο.

Όχι δεν αναφέρομαι μόνο σε συνδεσμίτες. Εσύ το λες αυτό. Έχεις δει την κατάσταση(των οπαδών) σε νομούς της Μακεδονίας;
Τα επεισόδια δεν τα κάνουν οι κακοί οπαδοί. Τα κάνουν οι χούλιγκαν.

΄Άκουσες κανέναν να βρίζει την Αθήνα για το πως κατάντησε έτσι η ομάδα?

Αυτό μας έλειπε! Το Παλατάκι είναι μακράν η πιο "υβριστική" έδρα.. Σε συγκεκριμένους αγώνες οι οπαδοί δε σταμάτησαν... Από τη διοίκηση και τους διαιτητές, μέχρι τους παίκτες και τον προπονητή.. Γιατί άραγε τα είχαν πάρει Βασιλειάδης - Γκαγκαλούδης;

2.
Αυτό ξεπερνά τα όρια του κολακευτικού...
Υπάρχει κι άλλη διαφορά. Στο Αλεξάνδρειο(πολύ περισσότερο) και στο Καραϊσκάκη δεν αναφέρονται μόνο οπαδοί της αντίστοιχης ομάδας.
Τουλάχιστον εδώ το πιάσαμε το 100%. Γιατί είναι απόλυτοι και με παρωπίδες. Στις άλλες ομάδες είναι πιο λίγοι. Πχ για το Καραϊσκάκη κανείς δε λέει σιγά την έδρα αλλά παραπονιέται ότι έγινε με λεφτά του κράτους. wink.gif

3. Έγινα σε μικρή ηλικία βλέποντας τον Ολυμπιακό του Πάσπαλι. Σε πληροφορώ ότι κανείς δε με επηρέασε προς αυτό(πως θα γίνονταν εξάλλου στη συγκεκριμένη περιοχή!)
τώρα που κατάλαβα τι έγινε, θα γίνω Ολυμπιακός

Τί έγινε; Βασικά μιλάς σε έναν άνθρωπο που με το ποδόσφαιρο είναι.. από μακριά και αγαπημένοι...
Φαντάζομαι αναφέρεσαι στη διαβόητη παράγκα, στον Κόκκαλη, σε στημένα πρωταθλήματα κτλ... Ή καλύτερα, "καλά, κερδίζει έτσι η ομάδα σου τους αγώνες κι εσύ την υποστηρίζεις;" Γιατί, οι μελλοντικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ είδαν ότι αυτή η ομάδα αδικείται και είπαν, ας υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα; Αστεία πράγματα.
Πάντως, επειδή πιο παλιά ασχολιόμουν περισσότερο με το ποδόσφαιρο μπορώ να σου πω πως δεν άλλαξα και ούτε θα άλλαζα ομάδα στη μπάλα... γιατί πολύ απλά δεν ήταν τόσο διογκωμένα τα πράγματα(όχι ότι δεν έγιναν διάφορα) αλλά πολύ περισσότερο επειδή κι άλλες ομάδες όταν ήταν κυρίαρχες το έχουν κάνει αυτό... Η εξουσία βλέπεις, για να το πάμε στο πιο γενικό. Επίσης, στο ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι δεν είναι παρά ελάχιστοι. Ήμουν κι εγώ οπαδός.

4. Όπως μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού δεν έχει κρίση έτσι δεν έχει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ(το λέω για μια ακόμη φορά, και άλλων ομάδων αλλά ο ΠΑΟΚ υπερισχύει).

5. Με το σχόλιό σου επιβεβαιώνεις την απάντηση, άρα είσαι υποκειμενικός... Τελικά η κουβέντα είναι μάλλον οπαδική από δική σου πλευρά και όχι από δική μου έτσι; Γιατί τις απόψεις αυτές αμφιβάλλω αν τις συμμερίζεται έστω κι ένας που δεν υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ. Ενώ πχ ο Ολυμπιακός είναι αντικειμενικά μαζί με τον Παναθηναϊκό οι πιο ιστορικές ομάδες(άρα και φανέλα) το πιστεύουν πολλοί, άσχετα τι πιστεύω εγώ... Δε μιλάω δηλαδή υποκειμενικά...

6.
Σαφώς και υπάρχει ο πρωταθλητής και οι διάφορες υποκειμενικές εφημερίδες για κάθε ομάδα. Οι οπαδοί όμως του ΠΟΚ δεν έχουν πρόβλημα να αγοράσουν και κάποια πιο αντικειμενικά... πχ sportime, goal... Οι οπαδοί των ομάδων της Θεσσαλονίκης μέχρι και το Euro 2004 σνόμπαραν τις αθηναϊκές(εδώ κολλάει!) εφημερίδες άρα αναγκαστικά δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση. Σιγά σιγά βέβαια ξεπερνιέται το πρόβλημα.
Επίσης οι αθηναίοι μπορούν να μάθουν αυτά που τους ενδιαφέρουν από την τηλεόραση στην οποία θέματα της Θεσσαλονίκης υπάρχουν μόνο στην ΕΤ3. (Εδώ κολλάει τ' ότι δεν είναι και τόσο άδικο το κόμπλεξ που λέω κάπου αλλού, αν και υπάρχει η δικαιολογία ότι οι αθηναϊκές ομάδες πηγαίνουν καλύτερα)

Όχι, δεν είμαι προκατειλλημένος. Το γεγονός ότι έχω αρνητική άποψη γι' αυτούς δε σημαίνει ότι είμαι προκατειλλημένος. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Η ΑΠΟΨΗ μου αφορά τη γενική κατάσταση των οπαδών.
Δε μπορώ να κρίνω ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν ξέρω. Αν έλεγα εξαρχής σε κάποιον μεμονωμένα ότι είσαι κακός ΠΑΟΚτσής κτλ κτλ τότε θα ήμουν προκατειλλημένος.
Κρίνω με βάση αυτά που ξέρω όμως...

7. Δε σου είπα να το συμπαθήσεις ή να σου αρέσει. Πάλι την άποψή μου εκφράζω για τη στάση αυτή(από οποιδήποτε άτομο θα την έκανε). Τη στάση κρίνω, όχι το άτομο.

Μπήκα εδώ μέσα για να ακουστεί μια ΠΆΟΚτσήδικη φωνή.

Τη θέλουμε!

Αυτά και θα επανέλθω αν θέλεις να κάνουμε μπασκετική κουβέντα και όχι οπαδική...

Βεβαίως! Εξάλλου ότι και να πούμε πάνω σ' αυτό το θέμα δύσκολα θα αλλάξει γνώμη κάποιος...
thrylos7
Όντως, είμαι υπερβολικός με το 99% αλλά σίγουρα το ποσοστό είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα.
aetos
Για 1.2.3.4:
Όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να συννενοηθούμε. Ζεις στην Θεσσαλονίκη και είσαι οπαδός του Ολυμπιακού και καλά κάνεις. Με κάνεις να πιστεύω όμως οτι τα λές αυτά για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ προφανώς απο κάποια άσχημα προσωπικά βιώματα

"Το Παλατάκι είναι μακράν η πιο υβριστική έδρα", αυτό από που το συμπεραίνεις? Απο τις βρισιές που ακούς όταν πας στα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ? Θέλεις να δεις τις τιμωρίες στο site του ΕΣΑΚΕ? Για δες και μετά πες μου. Για την ιστορία σου λέω οτι τα πιο πολλά πρόστιμα φέτος τα έφαγε ο Ηρακλής...

Για το 5. : Μάλλον δεν με καταλαβαίνεις... Υπάρχει οπαδός που δεν θεωρεί την ομάδα του ιστορική, με βαρια φανέλα κ.ο.κ? Δες λίγο τι συμβαίνει με τους Αρειανούς και τους παναθηναϊκούς για το ποιός είναι ο αυτοκράτορας,ο βασιλιάς, ο πρίγκηπας και ο σταυλάρχης...

Για το 6: Μάλλον δεν έχεις δει τις κυκλοφορίες των εφημερίδων στην Θεσσαλονίκη για αυτό τα λες αυτά. Πρώτο είναι το "Μέτροσπορ" και πάνω απο τα "Σπορ" έρχεται το Γκολ και καμιά φορα και το Sportime

Για το 7. Φίλε, αν συμπαθούσαμε όλοι τα ίδια άτομα απο όλες τις ομάδες τότε θα ήμασταν όλοι μια ομάδα. Πες μου 10 Αρειανούς που γουστάρουν τον Μπάνε. Πες μου 10 ΠΑΟΚτσήδες που γουστάρουν τον Ιωαννίδη ή να το πω και αλλιώς πες μου 10 ολυμπιακούς που γουστάρουν τον Βαζέχα, τον Μπασινά ή αντίστοιχα τον Γεωργάτο και τέτοια πολλά και ωραία... Στην τελική έτσι είναι το γήπεδο.... και δεν με ενδιαφέρει αν εγκρίνεις την στάση μου ή όχι. Τον Γιαννάκη άλλωστε τον είχαν υποδεχθεί "άψογα" οι Αρειανοί στο Παλέ όταν επέστρεψε ως παίκτης, θα τον αποθεώσω εγώ?? (Μάλλον δεν έβλεπες τα ΠΑΟΚ-Άρης όπως τα ζήσαμε εμείς...)

Υ.Γ Ασχολείσαι, και καλά κάνεις, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Με το παληκάρι που άνοιξε το συγκεκριμένο τόπικ και λέει: "έχουμε καλή προϊστορία με τις μπουγάτσες" δεν έχεις να πεις τίποτα? Είσαι και Θεσσαλονικιός
thrylos7
Καταρχήν δεν είναι καλό να κάνουμε edit τα post μας όταν έχει υπάρξει απάντηση παρακάτω, ή όταν γίνεται χωρίς σημείωση... πχ

Εdit: Ά! Ξέχασα να σας πω αυτό και αυτό...

Όχι ότι υπήρξαν διαφορές περιεχομένου(+1 πρόταση στο τέλος ας πούμε) αλλά οι αλλαγές στα smilies( biggrin.gif --> 41.gif 41.gif ) μπορούν να αλλάξουν το ύφος του κειμένου.
Δεν ξέρω αν με το (προ)τελευταίο μου post προκαλώ, δε το νομίζω...

απρόκλητα

Δε χρειάζεται να με προκαλέσει κανείς για να πω την άποψή μου ή να την αλλάξω...
Και πριν από αυτό το διάλογο, και μετά δε θα αλλάξει η γνώμη μου
(είμαι κακός τελικά...)

Χύμα δεν χαρακτήρισα της απόψεις μου, αλλά την ταξινόμηση, τη σειρά που τις τοποθέτησα.

Αυτά και θα επανέλθω αν θέλεις να κάνουμε μπασκετική κουβέντα

Ασφαλώς... γι' αυτό είναι το forum εδώ. Και όχι μόνο με εμένα. Εδώ μπορείς να συζητήσεις ότι θέλεις για το μπάσκετ.

(Ναι, στο quote του προηγούμενου μου post φαίνεται η διορθωμένη πρόταση)
thrylos7
Εντάξει δεν έχω και τραυματικές εμπειρίες... Τόσα χρόνια όμως εγγυούνται ότι δεν είναι αυθαίρετα αυτά που λέω.

Είναι μακράν η πιο υβριστική έδρα... Ο καθένας μπορεί να βρίζει μόνος του αλλά εδώ μιλάμε για συνθήματα... Σε πολλά ματς.. Είναι εθισμένος στο μπινελίκι.
Για τις τιμωρίες δε λογίζονται μόνο τα υβριστικά...
(αλλά και πάλι στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ο Βορεάδης έδωσε τις 2 παρατηρήσεις όταν οι οπαδοί αναφέρθηκαν σ' αυτόν. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε δώσει 12 χωρίς υπερβολή)
Την άποψή μου για τον κόσμο στο Ιβανώφειο μπορείς να τη διαβάσεις στο subforum του Ηρακλή.

Για το 5.. Σωστό. Εγώ δεν είπα κάτι αντίθετο.
6. Είπα διορθώνονται σιγά σιγά...(όχι ότι είναι η σωστή η goal πχ και η λάθος η metrosport..). Σίγουρα βέβαια η σπορ του βορρά δεν παίζεται.

7.
πες μου 10 ολυμπιακούς που γουστάρουν τον Βαζέχα, τον Μπασινά

Τον ένα το βρήκες... Άλλοι 9 μένουν...
και δεν με ενδιαφέρει αν εγκρίνεις την στάση μου ή όχι

Δικαίωμά σου, δε μου πέφτει λόγος. Συνήθως όμως, μας ενδιαφέρει μόνο όταν συμφωνεί...

Δεν ασχολούμαι με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αναγκαστικά μαθαίνω και βλέπω κάποια πράγματα.
Εφόσον δεν είπε κάποια από τις λέξεις που μου χτυπάνε το καμπανάκι(λογικά καταλαβαίνεις τι εννοώ, βλέπε εθνικότητες κτλ) δεν έχω τίποτα να πω. Πείραγμα μου φάνηκε. Ή έχει άλλη σημασία;

Λοιπόν, καληνυχτώ γιατί πρέπει και να ξυπνήσουμε αύριο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.