Ο Ριτσαρντ Τζεφερσον ειναι σχεδον οριστικο οτι μετακομιζει στο Milwakee,ενω οι Nets θα παρουν τους Σιμονς και Γιανλιαν...Μου φαινεται εντελως αστοχη κινηση με δεδομενο οτι ο Τζεφερσον ειναι παικτης 20+ ποντων...Εκτος και αν θελουν να αδειασουν χωρο στο σαλαρι καπ,ισως για να αποκτησουν καποιο σεντερ...
Mamuwalde
Jun 26 2008, 23:26
εμένα μου φαίνεται λογικότατο ... για τους μπακς ... φτιάχνουν πολύ καλή περιφέρεια .
βασικά υπήρχε ζήτημα εξαρχής με τον κινέζο . ήθελαν από πέρσυ να πάει σε μεγαλύτερη πόλη-αγορά και το μιλγουόκι δεν ήταν τέτοια .
ουσιαστικά rebuild για τους νετς . ο κάρτερ μένει ο κινέζος πάει στο 4 και νομίζω αν βρουν ένα αξιόλογο ψηλό κάτι μπορεί να γίνει
j-kidd13
Jun 27 2008, 00:05
Αν το θετεις ετσι...απο πλευρας Μιλγουοκι,παω πασο...Τωρα οι Νετς πρεπει καπως να αντικαταστησουν τους ποντους που εδινε ο Τζεφερσον,γιατι παιχτες σκορερ εμειναν οι Καρτερ και Χαρις.Και οπωσδηποτε χρειαζονται ψηλο...Με Ντιοπ,Μπουν,Γουιλιαμς,Κρστιτς εχουν 4 ισαξιους πολυ "μετριους" ψηλους...Αν και οι 2 τελευταιοι ειναι σε καλυτερη μοιρα πιστευω...
Mamuwalde
Jun 27 2008, 00:18
μην τον υποτιμάς τον κινέζο . στην αμερική θεωρείται εξαιρετικό project . λογίζεται ως πάικτης που μπορεί να φτάσει σε all-star επίπεδο . νταξει και μένα λίγο υπερβολικό μου φαίνεται αλλά για να υπάρχει τέτοια επιμονή στο πρόσωπό του ...
μιλάμε για τη θέση 4 πάντα . τώρα για ένα καθαρό πεντάρι , δυστυχώς μετριότητα . αν και όσο το σκέφτομαι , πότε είχαν οι νετς 5άρι της προκοπής ?
captain charisma
Jun 27 2008, 00:27
και οι ραπτορς ειχαν τη πρωτη χρονια επιμονη με τον μπαρνιανι αλλα δεν εξελιζεται το παλικαρι...και ο γιανλιαν απλα ειναι ενας μετριος ψηλος που κατ εμε δεν θα φτασει ποτε στο επιπεδο του γιαο...
benchwarmer
Jun 27 2008, 05:12
Εκλεισε το Τζεφερσον για Γι και Σιμμονς.... Πραγματικα δεν ξερω τι πινουν εκει στο Νιου Τζερσει.... Οι Μπακς λογικα χτυπανε πλει-οφ του χρονου...
Gravedigger
Jun 27 2008, 13:49
Jerryd Bayless,Ike Diogu για Brandon Rush,Jarrett Jack και Josh McRoberts. (Indiana-Portland) O.J. Mayo,Antoine Walker,Marco Jaric,Greg Buckner για Kevin Love,Mike Miller,Brian Cardinal,Jason Collins. (Minnesota-Memphis)
Mamuwalde
Jun 27 2008, 14:02
ήθελα να'ξερα τι σκέφτονται αυτοί οι GMs .
αφήνουν το ένα πρότζεκτ για ένα άλλο [mayo-love] , δίνουν ένα βετεράνο εγνωσμένης αξίας για ένα άλλο [walker-miller] και μοιράζονται άλλες 4 μετριότητες .
απορώ πως θα καταφέρουν να κάνουν καλή χρονιά με τέτοιες τράμπες ...
Gravedigger
Jun 27 2008, 14:10
QUOTE(giopride @ Jun 27 2008, 15:02 )
ήθελα να'ξερα τι σκέφτονται αυτοί οι GMs .
αφήνουν το ένα πρότζεκτ για ένα άλλο [mayo-love] , δίνουν ένα βετεράνο εγνωσμένης αξίας για ένα άλλο [walker-miller] και μοιράζονται άλλες 4 μετριότητες .
απορώ πως θα καταφέρουν να κάνουν καλή χρονιά με τέτοιες τράμπες ...
Δεν νομίζω πως Walker και Miller είναι στο ίδιο επίπεδο τώρα πια.Ο Antoine είναι πρώην μπασκετμπολίστας.O Miller μπορεί να βοηθήσει αρκετά.
Mamuwalde
Jun 27 2008, 14:22
ίσως να έχεις δίκιο [αν και την εμπειρία του walker τη χρειάζονται τα πιτσιρίκια των wolfs] αλλά δεν ανεβαίνουν επίπεδο έτσι αυτές οι ομάδες . θυμηθείτε που θα είναι του χρόνου πάλι .
αν και τα χειρότερα τα κάνουν οι ανατολικοί .
οι bobcats είδα ότι πήραν τον ajinca και ο κουφός έφτασε στο #23 . λες και δε θέλανε ψηλό να βοηθήσουν τον οκαφόρ [και να τον πάνε στο 4]
οι knicks πήρανε το γκαλινάρι στο #6 ?!?! άντε να πλακωθούν πάλι στις τράμπες να δούμε πόσο πιο χαμηλά μπορούν να φτάσουν ...
οι wizards συζητάνε αν θα καταφέρουν να υπογράψουν arenas-jamison . άντε να φύγουνε κι 2 να δω με ποιον θα παίζουν του χρόνου . αντί να τους υποστηρίξουν με καλύτερους συζητάνε αν θα μείνουν .
Pierce
Jun 27 2008, 14:30
QUOTE(giopride @ Jun 27 2008, 15:22 )
οι knicks πήρανε το γκαλινάρι στο #6 ?!?! άντε να πλακωθούν πάλι στις τράμπες να δούμε πόσο πιο χαμηλά μπορούν να φτάσουν ...
για πολλα γελια οι Νικς, για πααααααρα πολλα γελια... Το καρκινωμα που λεγεται Isiah εφυγε , αλλα περα απο τα συμβολαια φαινεται εχει αφησει και την βλακεια του στους υπολοιπους διοικητικους της ομαδας...
Pierce
Jul 1 2008, 11:52
o μπαρον πεταξε στα μουτρα του Νελσον τα περιπου 18 εκατ δολλαρια που εχει να παρει την νεα χρονια, και με αντιστοιχη κινηση του αρινας, εμεινε ελευθερος! Θεμα χρηματων δεν νομιζω να ειναι ,να ψαχνει καλυτερο συμβολαιο, αλλα ξεκαθαρα ψαχνει για καινουρια ομαδα! (Πονταρω στο οτι στα συγγενικα θρεντ της Α1 θα ακουστει για αντικαταστατης τους σαρας και του γκριρ ) Το ιδιο εκανε και ο Ελτον Μπραντ (που να θυμισω οτι περυσι ηταν ολη την χρονια τραυματιας) .Μεγαλα ονοματα ξαφνικα στο τραπεζι, γουσταρω!
captain charisma
Jul 1 2008, 11:57
αν κινηθουν οι λεικερς για την αποκτηση του μπαρον ντειβις αυτοματως ισχυροποιουνται σσε μεγαλο βαθμο.αλλωστε ο ντειβις δεν ειναι και παικτης βεντετα οποτε στους λεικερς δεν θα χει προβλημα
Pierce
Jul 1 2008, 12:02
και που θα το βαλουν το συμβολαιο των 18 εκατ ρε συ; εχουν ηδη τον μπραιαντ γυρω στα 20 και τον γκασολ με τον λαμαρ στα 14. Δεν νομιζω να θελει να πληρωσει κανεις τοσο μεγαλο luxury tax, ουτε να γινει knicks
captain charisma
Jul 1 2008, 12:08
αν ειναι να παρουν τον μπαρον οι λεικερς τοτε αναγκαστικα θα διωξουν τον οντομ που εχει βαρυ συμβολαιο, και επισης ειχα διαβασει σε σαιτ μετα τους τελικους οτι οι λεικερς δεν ειναι ευχαριστιμενοι με τον οντομ και τον βγαζουν στο σφυρι.
Pierce
Jul 1 2008, 12:14
μην ξεχνας οτι του χρονου (; ) το ρουκι συμβολαιο του bynum τελειωνει οποτε αν θελουν να τον κρατησουν θα πρεπει να δωσουν αρκετα χρηματα, που ακομα και τωρα θα τους στενευαν αρκετα οικονομικα...
yiagos
Jul 1 2008, 14:50
Παντως οι Λεικερς,με την επιστροφη του Μπαινουμ,θα αναγκασουν τον Οντομ να παιξει 3 (4 ο Γκασολ) και δεν ξερω κατα ποσο θα ανταποκριθει ο Λαμαρ.Ο Baron ειναι μια καλη επιλογη,αλλα δε ξερω αν θα ταιριαξει με τον Kobe γιατι εχει μαθει να ειναι ηγετης...
nikolas12
Jul 1 2008, 17:26
Συμφωνω με Πιρς οτι φετος γουσταρω γιατι εχουμε παρα πολλους σταρ free agent.Εγω πιστευω οτι ηταν βλακεια που υπεγραψε συμβολαιο για πεντε χρονια ο Ουολτον.Καλυτερο θα 'ταν να εφευγε ο Λαμαρ μαζι με καποιον αλλο και να παιρναμε κανα Μπαρον οπως ειπε ο Ντιρκ.Πιρς δε νομιζω ομως πως για το Μπαινουμ θα δωθουν πανω απο 4 εκατομμυρια.Απορω ομως.Οι Σελτικς πως πληρωνουν Garnett,Pierce,Allen και αλλους 10 παικτες;Δε δυσκολευονται;Αρα συμφωνα με τακτικη Σελτικς αμα φυγει ο Οντομ δεν παιρνουμε οσο-οσο Μπαρον(αν τον βαλουμε στο ματι φυσικα).
silversurfer
Jul 2 2008, 11:07
Clippers για Μπάρον λένε, αλλά αν αφήσουν τον Μπράντ τι να το κάνουν?? Κ όντως οι Celtics πως τα καταφέρνουν κ τους πληρώνουν έχει κανείς καμία ιδέα??
nikolas12
Jul 2 2008, 12:10
Εγω απλα ρωταω !Αν ηξερα θα το λεγα.Σε αυτο για τους Κλιπερς που λες μια τρυπα στο νερο θα κανουν.Διωχνουν εναν σταρ και παιρνουν αλλο.
silversurfer
Jul 2 2008, 12:16
προφανώς κ θα είναι μια τρύπα στο νερό αλλά λένε ότι αν διώξουν Corey Maggette θα μπορέσουν να τον κρατήσουν τον Brand αν θέλει να μείνει κ ο ίδιος κάτι το οποίο μου φαίνεται παράλογο αλλά anyway.. Για τους Celtics ρώτησα γενικά αν ξέρει κανείς τι παίζει κ πως έχουν 3 τόσο βαριά συμβόλαια..
nikolas12
Jul 2 2008, 12:23
Δε νομιζω οτι αν φυγει ο Corey θα κρατησουν ευκολα Brand.Τωρα πια τα συμβολαια εχουν ανεβει πολυ.Παλαιοτερα το μεγαλυτερο ηταν του Γκαρνετ στη Μινεσσοτα με 16 εκατομμ. ενω ο Bryant τωρα πια παιρνει 20!!!Δηλαδη εχουν 3 πολυ βαρια συμβολαια που τοσα μπορει να παιρνει ολη μαζι μια αλλη ομαδα!Ο μονος τροπος δηλαδη για να τα βγαζουν τσιμα-τσιμα ειναι να δινουν στους υπολοιπους παικτες 1 εκατομμ. και λιγοτερα!
Το περίεργο είναι ότι ο Garnett την χρονιά 2009/10 θα πάρει 16,400,000 $ και το 2011/12 που θα είναι 36 χρονών θα παίρνει 21,200,00 $!
silversurfer
Jul 2 2008, 12:59
Thanx!!! Τι κουλαμάρα είναι αυτή με τον Garnett?? 8μύρια κάτω θα πάρει το 09/10?? θα μας τρελάνουν? Ή εγώ δεν ξέρω καλά το σύστημα τους εκεί στο Αμέρικα...
captain charisma
Jul 2 2008, 13:03
του χρονου θα παρει 24 μυρια δολλαρια αλλα το 2009-10 γιατι πεφτει αποτομα το κασε του?
Gravedigger
Jul 2 2008, 13:10
QUOTE(big dirk @ Jul 2 2008, 14:03 )
του χρονου θα παρει 24 μυρια δολλαρια αλλα το 2009-10 γιατι πεφτει αποτομα το κασε του?
Αλλάζει δεκαετία. Τώρα που κοιτάω τα συμβόλαια...Είναι δυνατόν να παίρνει 10 μύρια ο Dampier?Ρε στείλτε τον πακέτο με τον Kidd.21 εκ. ο Jason,άλλα 10 του Damp παίρνουμε 3 παιχταράδες.
Pierce
Jul 2 2008, 13:14
δεν χρειαζεται να κανετε την ιδια ερωτηση 3 φορες. Αν δεν απανταει καποιος ειναι επειδη δεν ξερει, οχι επειδη σας γραφει.
CODE
1 Kevin Garnett $23,750,000 2 Paul Pierce $16,360,094 3 Ray Allen $16,000,000 4 Sam Cassell $6,150,000 5 Kendrick Perkins $4,480,912 6 James Posey $3,206,000 7 Brian Scalabrine $3,000,000 8 Tony Allen $1,868,141 9 Eddie House $1,500,000 10 Rajon Rondo $1,229,280 11 Scot Pollard $1,219,590 12 Leon Powe $687,456 13 Gabe Pruitt $650,000 14 P.J. Brown $474,285 15 Glen Davis $427,163
Το συνολο ειναι περιπου στα 80 εκατ $. Το salary cap περυσι ειχε ορισθει στα 55.63 εκατ $ Το πως εγιναν οι μετεγγραφες και περασαν απο τα γραφειο του ΝΒΑ δεν προκειται να σας το αναλυσω γιατι ειναι ιδιαιτερω χρονοβορο και μαλλον ασκοπο και ουτως η αλλως θα ειναι ελλειπεστατα αυτα που θα σας εγραφα . Yπαρχει ενα οριο περιπου τα 75 με 80 εκατ $ οπου μεχρι εκει πληρωνεις αν δεν κανω λαθος εναν επιπλεον φορο στην Λιγκα ( ειναι ενα ποσοστο επι τα συμβολαια που υπερβαινουν το καπ, στη συγκεκριμενη περιπτωση 80-55=25 εκατ $ επι το ποσοστο του φορου ) Σε περιπτωση που υπερβαινεις και αυτο το οριο των 80 εκατ $ για καθε δολλαριο παραπανω που εχεις σε συμβολαιο πληρωνεις αλλο ενα δολλαριο στη λιγκα. Δηλαδη φορος 100% . Πανω κατω ετσι ειναι ,βεβαια ισως να μην καταλαβετε και τιποτα ετσι οπως τα εγραψα.
Free agent με συμβολαιο που υπερβαινει το salary cap ΔΕΝ μπορεις να υπογραψεις(αυτο παει για την περιπτωση του μπαρον). Για να αδειασει χορος στο σαλαρι καπ των Λεικερς πρεπει να φυγει ο Λαμαρ που εχει 14 εκατ και να ερθει καποιος με πολυ λιγοτερα χρηματα, και να γινουν και αλλα πραγματα. Οσο για τον bynum ειναι the next best thing μεσα στη ρακετα, πηραμε μια γευση εστω και μικρη φετος. Τα 4 εκατ ειναι πολυ λιγα
silversurfer
Jul 2 2008, 13:21
Σύμφωνα με αρκέτα site όμως ο Μπαρόν έχει ήδη σημφωνήσει να πάει Clippers... Προσωπικά ευχαριστώ για την ανάλυση κ την απάντηση κ όντως είναι λίγο κουλά τα συστήματά τους αλλά πρέπει να έχουμε κ μια ιδέα του τι παίζει!!
Mamuwalde
Jul 2 2008, 13:27
θα αναφέρω πάντως για τον bynum , σε ερώτηση που του έχει γίνει για το συμβόλαιο , ότι δεν τον ενδιαφέρει να πάρει ένα μαξιμουμ συμβόλαιο τώρα. απ'ό,τι φάινεται , για την ώρα , ένα συμβόλαιο της τάξης των 5-7 μυρίων $ θα είναι αρκετό για να τον κρατήσει . .
εννοείται ότι ο οντόμ θα ρίξει τις απαιτήσεις του γιατί δεν έχει δικαιολογήσει ούτε για πλάκα το συμβόλαιο αυτό [τονίζω : το συγκεκριμένο συμβόλαιο] .
οι lakers είναι σχεδόν σίγουρο ότι κρατάνε σάσα , τούριαφ εκτός εάν κάποια ομάδα δώσει πολλά παραπάνω [ψιλοαπίθανο, αφού και οι ίδιοι θέλουν να μείνουν]
οι κλίπερς λογικά θα αφήνουν τον μαγκέτι για να μπορούν να υπογράψουν συμβόλαι επιπέδου σουπερ-σταρ για ντέιβις και μπραντ . δημιουργούν πολύ ισχυρή ομάδα . με κάμαν στο 5 και θόρντον 3-4 .
ένα περίεργο σενάριο που διάβασα είναι ο γκόρντον για τους spurs . δε μου ακούγεται πολύ σόι γιατί δε φημίζεται για την άμυνά του . και με πάρκερ στην ίδια 5άδα κονταίνει πολύ και αδυνατίζει στην άμυνα . από την άλλη βέβαια χρειάζεται λίγο νιάτο γιατί πάλι με φίνλει,μπάρι, βον και χόρι ......
ο μαγκέτι πάντως θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. παίκτης των 20π και αξιοπρεπής αμυντικός . ομάδες που θέλουνε να χτυπήσουνε πρωτάθλημα νομίζω ότι θα τους τρέχουν τα σάλια . βέβαια θα πρέπει να δώσουν γύρω στ 7μύρια$ [λογικά κάπου εκεί έχει κοστολογηθεί]
Ginobili
Jul 2 2008, 13:47
Η μεταγραφή του Μπαρόν στους Κλίπερς,φαίνεται να ευνοεί πολύ τους Σπερς...οι οποίοι έχουν βάλει στόχο τον Μαγκέιτι.Το σάλαρι καπ φουσκώνει πολύ πλέον,δεδομένου ότι θα μείνει και ο Μπραντ...και συνεπώς δεν μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στον Μαγκέιτι,απ'όσα του δίνουν οι Σπερς.Βέβαια στο κόλπο είναι και οι Μάτζικ..
Pierce
Jul 2 2008, 13:50
ακουγεται εντονα παντως οτι οι σελτικς θα αφησουν τον posey για να παρουν τον corey στην θεση του ενω
Davis agreed in principle with the Clippers on a five-year contract worth about $65 million, according to multiple league sources. The deal cannot be finalized until July 9.
Gravedigger
Jul 2 2008, 13:55
Τζάμπα τον πήραν τον Baron γαμώτο...65 εκ. $ σημαίνει 13 εκ $ τον χρόνο.Εδώ ο Gasol παίρνει 16.(Και ο dampier 10 ξαναλέω ).Maggette πήγαινε Orlando αγόρι μου άσχετα αν εκεί στην θέση σου έχουν τον Lewis.Αρκεί να μην πας στους Spurs....
Mamuwalde
Jul 2 2008, 13:57
πόσα λεφτά θα μπορέσουν να δώσουν στο μαγκέτι?!?!! χώρια που είναι κομμάτι δύσκολο να τον κάνουν 6ο παίχτη ...
εννοείται ότι ο μαγκέτι δεν μένει κλίπερς . γι'αυτόν ακριβώς το λόγο μπορούν να υπογράψουν τον ντέιβις . είναι πολλά τα λεφτά κόρει ...
Ginobili
Jul 2 2008, 13:58
QUOTE(Gravedigger @ Jul 2 2008, 11:55 )
Τζάμπα τον πήραν τον Baron γαμώτο...65 εκ. $ σημαίνει 13 εκ $ τον χρόνο.Εδώ ο Gasol παίρνει 16.(Και ο dampier 10 ξαναλέω ).Maggette πήγαινε Orlando αγόρι μου άσχετα αν εκεί στην θέση σου έχουν τον Lewis.Αρκεί να μην πας στους Spurs....
Πάντως πιο πολύ τον διεκδικουν οι Σέλτικς με τους Σπερς βέβαια να φαίνεται να έχουν τον 1ο λόγο..
Αν πάει Βοστώνη την κάτσανε όλοι την βάρκα... Κ μαζί κ η Βοστώνη που θα πληρώνει πάλι τα μαλιοκέφαλά της σε πρόστιμα κ φόρους... Πάντως μακάρι να έρθει (πάει) για να το ξανασηκώσουμε!! Επίσης ο Brand to Sign $13.5-mil/year Deal with Clips? κ οι Wizzards έκαναν πρόταση στον Gilbert για 6 χρόνια με 125-127 εκ $$$$$ ... Είναι πολλά τα λεφτά ρεεεεεεεεεε.... κ τα 2 είναι από το hoopsworld!
nikolas12
Jul 2 2008, 17:55
Αυτο με τον Γκαρνεττ δεν το καταλαβαινω.Ομως ελεος!Παιρνει 3 εκατομμυρια ο Σκαλαμπραιν και ο Ροντο μολις 1!Αν ειναι δυνατον!Επισης στο Φοινιξ ο Σακ κατεστρεψε την ομαδα και παιρνει 20 εκατ. ενω ο Αμαρε και ο Νας που προσπαθουν να τη σωσουν απο 15 και 12 αντιστοιχα!Και ο Μπαρον Κλιπερς. Ελα αγορι μου στους Λεικερς να δεις τις κουπες με το τσουβαλι!
Κανω εντιτ αντι για αλλο ποστ.Παντωως δεν αξιζει!Ο Λεον Ποου περνει 700.000 ενω ο Σκαλ που επιμενω οτι ειναι λιγο αμπαλος παιρνει περισσ.
Επισης ειπες καταρχας.Υστερα;
captain charisma
Jul 2 2008, 17:58
καταρχας ο ροντο εχει ακομα το ρουκι συμβολαιο...οταν τελειωσει αυτο το τοτε θα υπογραψει πολυετες συμβολαιο με μεγαλυτερες απολαβες.
red pyramid88
Jul 2 2008, 23:51
Barob Davis στους Clippers???? Ρε αρχηγέ, τι πήγες και έκανες??? Δεν ερχόσουν στην άλλη ομάδα της πόλης να πάρεις το δαχτυλιδάκι για τη πλάκα? και ο Richard Jefferson στους Bucks? Αν μείνει ο Redd, έχουμε επιτέλους άλλη μία δυνατή ομάδα στην ανατολή λογικά απο Clippers μένει ελεύθερος ο Magette και παλεύουν για πάρτυ του Cletics (ωχ ωχ ωχ) και Spurs (εδώ και αν κάνουμε ωχ ωχ ωχ). Αν δεν γίνει δουλειά μεταξύ Lakers - Artest, ζόρικα τα πράγματα.
kemp
Jul 3 2008, 03:15
QUOTE(giopride @ Jun 27 2008, 00:26 )
εμένα μου φαίνεται λογικότατο ... για τους μπακς ... φτιάχνουν πολύ καλή περιφέρεια .
βασικά υπήρχε ζήτημα εξαρχής με τον κινέζο . ήθελαν από πέρσυ να πάει σε μεγαλύτερη πόλη-αγορά και το μιλγουόκι δεν ήταν τέτοια .
ουσιαστικά rebuild για τους νετς . ο κάρτερ μένει ο κινέζος πάει στο 4 και νομίζω αν βρουν ένα αξιόλογο ψηλό κάτι μπορεί να γίνει
oi nets στη φαση που βρισκονταν μπορουσαν ειτε να προσπαθησουν να υπογραψουν καποιον καλο ψηλο και να προσπαθησουν για play off 'η και ψηλοτερα.αυτο τελικα δεν εγινε και καλυτερα για μενα γιατι και να αποκτουσαν καποιον εκ των μπραν ή ζερμεν , ακομα και χωρις να δωσουν καποιον απο τους τρεις καλυτερους τους παιχτες παλι ο παγκος και γενικα το ροστερ δεν μου γεμιζε το ματι(και ιδιαιτερα ο προπονητης). αντι αυτου προτιμισαν να επενδυσουν στο μελλον και τη εμπορικη αξια του γι ,να αφησουν τους νεους τους παιχτες να εξελιχθουν και μαζι με τα πολυ καλα καλα draft peaks που θα παρουν στα επομενα draft να χτισουν μια καλη ομαδα με στοχο το 2010 νομιζω οπου πολλοι μεγαλοι σταρσ οπως wade ,bosh και βασικα ο lebron που ειναι και φιλος toy jayz μενουν ελευθεροι και η υπογραφη τους με τους nets θα τους κανει υπερδυναμη. ηδη απο φετος βρισκονται σε καλο δρομο αφου εκαναν πολυ καλο draft και ετσι ελπιζουν να ειναι οι blazers του 2010
Καλημέρα... Καλά τα λεφτά ρε παιδιά δε λέω αλλά ουσιαστικά κ οι 2 ομάδες αλλά κ οι παίκτες έκανα μια τρύπα στο νερό!! Λίγο λογική δεν έχουν? Ακόμα βέβαια είναι νωρίς κ μπορεί να καταφέρουν να πάρουν κ κάποιον παίχτη ακόμα ή να υπογράψουν αλλού (μέχρι τις 09/07 δεν έχουν?) αλλά αν τελίκα γίνει αυτή η κίνηση πραγματικά θα μείνω ...
Δεν ξέρω τι να πω τελικά...
Επίσης "Celtics Deny Making Offer To Maggette" από hoopsworld και ακόμα Brand to Turn Down Huge Warriors Deal? ουσιαστικά ακυρώνει αυτό που λέω παραπάνω... Όποιος έχει κάτι άλλο ας το ποστάρει...
nikolas12
Jul 3 2008, 10:38
Καλημερα παιδια!Ειναι σημερινο το αρθρο γιατι εγω ειχα ακουσει οτι ο Μπραντ θα εμενε στους Κλιπερς μηπως καταφερουν κατι.Παντως οι Μπακς οφελουνται κατ εμε περισσοτερο απο τους Νετς οι οποιοι πηραν τον Σιμονς.
Καλημέρα... Καλά τα λεφτά ρε παιδιά δε λέω αλλά ουσιαστικά κ οι 2 ομάδες αλλά κ οι παίκτες έκανα μια τρύπα στο νερό!! Λίγο λογική δεν έχουν? Ακόμα βέβαια είναι νωρίς κ μπορεί να καταφέρουν να πάρουν κ κάποιον παίχτη ακόμα ή να υπογράψουν αλλού (μέχρι τις 09/07 δεν έχουν?) αλλά αν τελίκα γίνει αυτή η κίνηση πραγματικά θα μείνω ... Δεν ξέρω τι να πω τελικά...
Επίσης "Celtics Deny Making Offer To Maggette" από hoopsworld και ακόμα Brand to Turn Down Huge Warriors Deal? ουσιαστικά ακυρώνει αυτό που λέω παραπάνω... Όποιος έχει κάτι άλλο ας το ποστάρει...
κατι πιο εγκυρο απο το gazzeta.gr? μα προαστιο του Λος Αντζελες το οκλαντ που απεχει 6-7 ωρες με το αμαξι απο το ΛΑ;
Συμφωνα με την San Francisco cronicle ο Μπραντ περιμενει προταση και απο τους Σιξερς. Τωρα θα δουμε αν θα προτιμησει τα λεφτα(γουοριορς) απο τις πιθανοτητες για κατι πιο καλο(κλιπς, σιξερς που θα ισχυροποιηθουν σημαντικα αν προστεθει και αυτος). Βεβαια η διαφορα ειναι μεγαλη σε συνολο στις υπαρχουσες προσφορες (15 εκατ) αλλα....
Eπισης υπαρχει φημη , οτι προσφατα ο Τζος Σμιθ βρεθηκε στα γραφεια τον 76ερς για ενδεχομενο μετακομισης του στη Φιλαδελφεια...
silversurfer
Jul 3 2008, 12:13
ναι οκ το gazzetta δεν την παλεύει κ πολύ ε? Μη φανταστείς δε το παρακολουθώ κ πολυ καιρό για να ξέρω αν είναι αξιόπιστο κ γιαυτό έγραψα από κάτω κ από το hoopsworld που λέει ότι το σκέφτεται... Είναι πολλά τα λεφτά αλλά τι θεωρώ πολύ λάθος κίνηση αν γίνει..!
Το άρθρο είναι σημερινό κ από το gazzetta και από το hoopsworld!
nikolas12
Jul 3 2008, 12:20
QUOTE(pierce21 @ Jul 3 2008, 13:05 )
Συμφωνα με την San Francisco cronicle ο Μπραντ περιμενει προταση και απο τους Σιξερς. Τωρα θα δουμε αν θα προτιμησει τα λεφτα(γουοριορς) απο τις πιθανοτητες για κατι πιο καλο(κλιπς, σιξερς που θα ισχυροποιηθουν σημαντικα αν προστεθει και αυτος). Βεβαια η διαφορα ειναι μεγαλη σε συνολο στις υπαρχουσες προσφορες (15 εκατ) αλλα.... Eπισης υπαρχει φημη , οτι προσφατα ο Τζος Σμιθ βρεθηκε στα γραφεια τον 76ερς για ενδεχομενο μετακομισης του στη Φιλαδελφεια...
Ολους οι Σιξερς θα τους παρουν;Ο Σμιθ αν του δωσουν αρκετα θα φυγει σιγουρα.Παιρνει πολυ λιγα στην Ατλαντα και αμα παει και ο Μπραντ στη Φιλαδελφεια θα εχει ικανοτερους συμπαικτες (Μπραντ,Ιγκουονταλα).
koutsou10
Jul 3 2008, 20:19
παιδια κατα την γνωμη μου οι κλιπερς 8α ειναι δυνατοι φετοσ γιατι μην ξεχναμε κ μομπλευ,ροσ,καμαν,τομασ,λιβινγκστον ...μαζι με ντεηβισ κ μπραντ πανε για πλεηοφ! κατι ακουσα για δυσαρεσκεια του ριτσαρντ τζεφερσον για την ανταλλαγη του...ισχυει?κ αν ναι υπαρχει περιπτωση να ξαναγινει ανταλλαγη η τιποτα τετοιο?
Gravedigger
Jul 3 2008, 20:25
QUOTE(hip-hop @ Jul 3 2008, 13:20 )
Ολους οι Σιξερς θα τους παρουν;Ο Σμιθ αν του δωσουν αρκετα θα φυγει σιγουρα.Παιρνει πολυ λιγα στην Ατλαντα και αμα παει και ο Μπραντ στη Φιλαδελφεια θα εχει ικανοτερους συμπαικτες (Μπραντ,Ιγκουονταλα).
Oι Sixers μπορούν να πάρουν μόνο 1 από τους 2.Εκτός και αν αφήσουν τον Iggy να φύγει.Περίπτωση συνύπαρξης και των 3 δεν υπάρχει.Ελπίζω πάντως o Smith να μείνει στην Atlanta.
QUOTE(koutsou10 @ Jul 3 2008, 21:19 )
παιδια κατα την γνωμη μου οι κλιπερς 8α ειναι δυνατοι φετοσ γιατι μην ξεχναμε κ μομπλευ,ροσ,καμαν,τομασ,λιβινγκστον ...
Ross?Thomas?Και καλά ο Thomas.O Quinton Ross τι μπορεί να προσφέρει?
Οι Mavs απέκτησαν τον Gerald Green ενώ επιστρέφει και ο Diop.Ε τώρα με τον Diop στην ομάδα πάμε για δαχτυλίδι. Desagana λιώσε τους όλους.
kemp
Jul 4 2008, 01:40
QUOTE(koutsou10 @ Jul 3 2008, 21:19 )
παιδια κατα την γνωμη μου οι κλιπερς 8α ειναι δυνατοι φετοσ γιατι μην ξεχναμε κ μομπλευ,ροσ,καμαν,τομασ,λιβινγκστον ...μαζι με ντεηβισ κ μπραντ πανε για πλεηοφ! κατι ακουσα για δυσαρεσκεια του ριτσαρντ τζεφερσον για την ανταλλαγη του...ισχυει?κ αν ναι υπαρχει περιπτωση να ξαναγινει ανταλλαγη η τιποτα τετοιο?
αυτον τον livingston εννοεις??
silversurfer
Jul 4 2008, 09:40
Ο Αρίνας έκανε το αναμενώμενο κ έμεινε Wizzards με το ταπεινό συμβόλαιο των 111εκ. $ ....
What can I do for my family with $127-million that I can't do with $111-million?" he told the Washington Post. Είναι κ είρων το παλικαράκι ε? Δε φτάνει που θα πάρει του κόσμου τα λεφτά βγάζει κ γλώσσα... Κ συγγνώμη κιόλας αλλά ποιός είναι ο Arinas που αξίζει τόσα λεφτά?? Δηλαδή άλλοι κ άλλοι τι να πούνε?? Έτσι κ δεν τους πάει μόνος του μέχρι τελικό περιφέρειας τουλάχιστον θα πρέπει να αυτοκτονήσουν όλοι στην Washington..
Η είδηση από hoopsworld...!
Gravedigger
Jul 4 2008, 10:09
QUOTE(silversurfer @ Jul 4 2008, 10:40 )
Ο Αρίνας έκανε το αναμενώμενο κ έμεινε Wizzards με το ταπεινό συμβόλαιο των 111εκ. $ ....
What can I do for my family with $127-million that I can't do with $111-million?" he told the Washington Post. Είναι κ είρων το παλικαράκι ε? Δε φτάνει που θα πάρει του κόσμου τα λεφτά βγάζει κ γλώσσα... Κ συγγνώμη κιόλας αλλά ποιός είναι ο Arinas που αξίζει τόσα λεφτά?? Δηλαδή άλλοι κ άλλοι τι να πούνε?? Έτσι κ δεν τους πάει μόνος του μέχρι τελικό περιφέρειας τουλάχιστον θα πρέπει να αυτοκτονήσουν όλοι στην Washington..
Εδώ θα διαφωνήσω.Τα 27 εκ.$ μπορούσε να τα πάρει αν ήθελε.Μαγκιά του που πήρε τελικά λιγότερα και έκανε και αυτή την δήλωση.Δεν το θεωρώ ειρωνία,την αλήθεια λέει.
Όσο για τα λεφτά αυτά κατά την γνώμη μου τα αξίζει.Άλλοι και άλλοι παίρνουν τόσα.
nikolas12
Jul 4 2008, 10:12
QUOTE(Gravedigger @ Jul 3 2008, 21:25 )
Oι Sixers μπορούν να πάρουν μόνο 1 από τους 2.Εκτός και αν αφήσουν τον Iggy να φύγει.Περίπτωση συνύπαρξης και των 3 δεν υπάρχει.Ελπίζω πάντως o Smith να μείνει στην Atlanta.
Γιατι να μεινει;Καλυτερα να παει σε ομαδα που να τον χρειαζεται γιατι δε νομιζω στους Χοκς να ειναι και παλι πρωτο ονομα.
Ross?Thomas?Και καλά ο Thomas.O Quinton Ross τι μπορεί να προσφέρει?
Ελα ντε;Ο Τομας,Λιβινγκστον,Ρος,καμαν.Μονο ο Μομπλευ απο σους ειπες θα ειναι απο καλυτερους και πολυ λιγο ο Καμαν.
Οι Mavs απέκτησαν τον Gerald Green ενώ επιστρέφει και ο Diop.Ε τώρα με τον Diop στην ομάδα πάμε για δαχτυλίδι. Desagana λιώσε τους όλους.
Απο free agent ή με ανταλλαγη τον απεκτησαν;Παντως δε νομιζω να βοηθησει τοσο πολυ οσο λες.Οι Μαβερικς μπορουν να πανε για δαχτυλιδι αν ο Kidd δεν ειναι η αποητευση της προηγουμενης χρονιας.
QUOTE(silversurfer @ Jul 4 2008, 10:40 )
Κοιτα ειναι λιγο ατομιστης και ψωναρα αλλα ειναι απο τους καλυτερους play makers στο ΝΒΑ.Αχ ρε γαμωτο και εγω που τον ηθελα να παει σε μια αλλη ομαδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.