Help - Search - Members - Calendar
Full Version: apkat for new admin? χεχεχεχεχεχε
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
apkat
Ρε παιδια λιγη σοβαροτητα..

Εχουμε Ντιζυ+Νικεφαλιν,θρυλο,Κeyser,Ilya(που της αρεσει η φωτο του Ιαπωνα)

Εχουμε Βfb+leelo

Εχουμε apkat+oλο το υπολοιπο φορουμ..

Τα πραγματα ειναι απλα..
IlyaZ
Εγώ πάλι έχω να πω ότι έχω ήδη διακρίνει ενδείξεις διαφθοράς και στην υποψήφια μελλοντική ηγεσία και θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος να πορευτούμε προς το μέλλον με σιγουριά, διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες είναι ένα νέο πολυπρόσωπο μοντέλο που θα αποτρέπει τη συγκέντρωση υπερεξουσιών με την αδιαμφισβήτητη φασιστική νοοτροπία που το μοντέλο διακυβέρνησης με τον έναν επικεφαλής δημιουργεί.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ
ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kostasvc15
Τον σκασατε τον γαιδαρο 19.gif
leelo15
QUOTE(apkat @ Jan 30 2008, 18:01 ) *
Εχουμε apkat+oλο το υπολοιπο φορουμ..

Τα πραγματα ειναι απλα..

Θελω αποδειξεις, βαλε ενα πολ αμα εισαι μαγκας... tongue.gif
Να δω τα νουμερα και μετα σε πιστευω, οχι μονο σε πιστευω ερχομαι και στην πλευρα σου (παντα με τους νικητες). biggrin.gif
IlyaZ
QUOTE(apkat @ Jan 30 2008, 17:01 ) *
Εχουμε Ντιζυ+Νικεφαλιν,θρυλο,Κeyser,Ilya(που της αρεσει η φωτο του Ιαπωνα)

Αν νομίζεις ότι με χτυπήματα κάτω από τη μέση θα με αποθαρρύνεις και θα με εξαναγκάσεις να πάψω να υπερασπίζομαι τις ιδέες μου, είσαι βαθειά νυχτωμένος.

Αν νομίζεις ότι θα με παρουσιάσεις σα μια ανόητη κοπελίτσα που έχει ως μόνο κριτήριο για επιλογή ηγέτη του φόρουμ μόνο την εξωτερική εμφάνιση, είσαι πολύ γελασμένος. Ο Ιάπωνας της φωτό φαίνεται να έχει κι άλλα χαρίσματα.
Pierce
προσοχη μονο να μην εμφανιστει και η ''γιαπωνεζα'' και γινει της groupie's το καγκελο 19.gif το τοπικ
B for Basketball
Επειδη βλεπω πως η μαχη ειναι ανιση κ εχουμε δολιους κ αξεστους μοντ (να καει ο Pierce και ολη η Boston) αλλαζω ροη κα κατατασομαι με το μερος του Ντιζι κ περνω μαζι μου τον πραγματικα αξιολογο συμπαραστεκομενο leelo15 με την πλευρα του Ντιζι....
Δεν εχω ηττηθει ουτε παραδεχομαι την ανωτεροτητα του τρισαθλιου δυναστη Απκατ απλα παω με την μερια των νικητων .
Τωρα μπορει να ειμαστε λιγοι εναντι πολλων...Σαν τους Σπαρτιατες...
Μονο που εμεις θα αλλαξουμε την ροη της ιστοριας...
Οι λιγοι κερδιζουν τους πολλους...

Dizzy+B for Basketball + thrylos7+Nikefalin+ Keyser+leelo+illyaz θα νικησουν και τα καταπνιξουν το αθλιο κινημα με προσταρη (πφφφφ) Απκατ!!

Και για να μην ξεχναμε....
Μαλλον οι κυριος Απκατ φοβαται την προσωπικη μονομαχια....?????
leelo15
QUOTE(B for Basketball @ Jan 30 2008, 18:21 ) *
Επειδη βλεπω πως η μαχη ειναι ανιση κ εχουμε δολιους κ αξεστους μοντ (να καει ο Pierce και ολη η Boston) αλλαζω ροη κα κατατασομαι με το μερος του Ντιζι κ περνω μαζι μου τον πραγματικα αξιολογο συμπαραστεκομενο leelo15 με την πλευρα του Ντιζι....
Δεν εχω ηττηθει ουτε παραδεχομαι την ανωτεροτητα του τρισαθλιου δυναστη Απκατ απλα παω με την μερια των νικητων .
Τωρα μπορει να ειμαστε λιγοι εναντι πολλων...Σαν τους Σπαρτιατες...
Μονο που εμεις θα αλλαξουμε την ροη της ιστοριας...
Οι λιγοι κερδιζουν τους πολλους...

Dizzy+B for Basketball + thrylos7+Nikefalin+ Keyser+leelo+illyaz θα νικησουν και τα καταπνιξουν το αθλιο κινημα με προσταρη (πφφφφ) Απκατ!!
Και για να μην ξεχναμε....
Μαλλον οι κυριος Απκατ φοβαται την προσωπικη μονομαχια....?????

Και εμεις οι 2 να ειμασταν ρε bfb δεν θα ειχαν και πολλες ελπιδες... biggrin.gif
nikolas12
Α,τωρα καταλαβα.Να μπαινω εδω για να χαλαρωσω τις ελαχιστες ελευθερες μου ωρες και δεν βλεπω τιποτα!!!!!!!!!!!

Αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
οοοοοοος!!
Γιατι ρε Dizzy;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Apkat for admin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikefalin
QUOTE(B for Basketball @ Jan 30 2008, 19:21 ) *

χαχαχαχαχα....χοχοχοχοχο..χιιιιιιιχχιχιχιχι
χιχι,
Απκατ μοντ laugh.gif laugh.gif laugh.gif
απκατ αντμιν laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Το ρυάκι γίνεται χείμαρος, ο χείμαρος ποτάμι , το ποτάμι καταράκτης, ...ο απκατ δεν ξέρει και κολύμπι ...ούτε καν με μπρατσάκια ....
B for Basketball
QUOTE(leelo15 @ Jan 30 2008, 17:24 ) *
Και εμεις οι 2 να ειμασταν ρε bfb δεν θα ειχαν και πολλες ελπιδες... biggrin.gif

(Σου μιλαω σιγανα πισω απο την πλατη ολων)...
Θα περιμενουμε την καταλληλη στιγμη να δρασουμε my man!!
Flash
Re den pate kala poy yposthrizete ayth thn afisiki mixi pastrouma kai sousi. Sovarefteite ligo epitelous. Re pierce kane ban afti thn ilyaz, ti gousto einai afto ?

PS: syggnomi gia ta greekenglish alla grafo apo to ergastirio afti ti stigmi.
morfi
apkat the new admin

IlyaZ
QUOTE(Flash @ Jan 30 2008, 17:42 ) *
Re pierce kane ban afti thn ilyaz, ti gousto einai afto ?

Βλέπω οι φασιστικές πρακτικές συνεχίζονται.... Δε θα περάσει έτσι αυτό. Και δεν είμαι αυτή, ανάγωγε. Για να μην πω για το ότι μου θες και δικαίωμα να έχεις γούστο στους άντρες. 68.gif
morfi
Η IlyaZ είναι υπό τη προστασία μου. Ξανασκεφτείτε το πριν κάνετε οτιδήποτε. Και μην το πάρετε σαν απειλή. Είναι απλά μια συμβουλή. Δεν θα θέλατε ποτέ να πάθετε όσα η κοπέλα της κοπέλας μου, ε ;
nikefalin
QUOTE(morfi @ Jan 30 2008, 20:15 ) *
Δεν θα θέλατε ποτέ να πάθετε όσα η κοπέλα της κοπέλας μου, ε ;

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ρε συ Μορφί.....ποιός είναι ακριβώς ο ρόλος σου ανάμεσα "στην κοπέλα στης κοπέλας σου" ? biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
kobe8god
QUOTE(B for Basketball @ Jan 30 2008, 18:28 ) *
Εδω ο απολυτος νικητητς και ηγετης apkat

OΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 41.gif

O λαος απαιτει Αpkat στη Βουλη. Σα να μου φαινεται πως αυτους τους μυς τους εχω δει σε αλλο σηριαλ 39.gif
nikefalin
APKAT εν δράση....

με το επιτελείο του

center
QUOTE(B for Basketball @ Jan 30 2008, 18:28 ) *
Εδω ο απολυτος νικητητς και ηγετης apkat

OΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 41.gif

για αυτό τον στηρίζω tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Pierce
παρακαλουνται οι φαιδροι και εγκαθετοι να μην αλλαζουν τιτλο στο θρεντ...... 68.gif
Flash
Βλέπω οι φασιστικές πρακτικές συνεχίζονται.... Δε θα περάσει έτσι αυτό. Και δεν είμαι αυτή, ανάγωγε. Για να μην πω για το ότι μου θες και δικαίωμα να έχεις γούστο στους άντρες.

Καλά, καλά μας έπεισες.Μόνο μια λέξη για σένα, από τη Μεγάλη Μυστική Βίβλο των Σοφών:

ΟΛΕΣ
Anaz
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
apkat
QUOTE(Anaz @ Jan 31 2008, 02:17 ) *
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

+1
Air Kef
QUOTE(apkat @ Jan 31 2008, 02:26 ) *
+1

+1
NBAholic
/0. Game Over. shot.gif
PanosIlio
It has come to this at last!!!!!

Ε μα έλεος, τέτοια βρώμικη προεκλογική εκστρατεία δεν έχω ξαναματαδεί.

Η μεν πλευρά ισχυρίζεται ότι είναι πιο όμορφη, ματαιοδοξία, ποτέ δεν ήταν καλός σύμβουλος...

Η δε πλευρά προσπαθεί με χτυπήματα κάτω από τη μέση να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας...

Και τι μένει κύριοι, για εμάς τους απλούς χρήστες??????

Ντροπή έχω να πω, μόνο ντροπή...

Κανένας δεν σκέφτεται τον απλό χρήστη, το μέλος, τον Player...

Το forum το κάνουν οι χρήστες και όχι οι διαχειριστές και οι μοδεράτορες.

Αντί οι μεν να είστε ευγνώμονες που υπάρχει ένας τέτοιος χώρος όπου μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και οι δε να είστε ευγνώμονες που έχετε χρήστες για να δικαιολογούν την ύπαρξής σας αναλώνεστε σε παιχνίδια εξουσίας.

Το basketforum δεν είναι φέουδο κανενός...

Είπα και ελάλησα, μαύρο στον Μαυρογιαλούρο...Μαύρο σε όλους...
Igor
Η επανασταση πρεπει να ανακοπει εν τη γεννεση της ... Μην αφησεις αυτους τους φαιδρους προπαγανδιστες να σου φανε τη θεση..

Dizzy ενηργησε γρηγορα..
thrylos7
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά ν' αποχωρήσω από τη ζαλισμένη συμμαχία και ίσως να μπω στη συμμαχία apkat ... με τα κατάλληλα ανταλλάγματα βέβαια (τόσο καιρό στην εξουσία, έχω μάθει τα κόλπα)...

Υπάρχουν και πολλοί ουδέτεροι, αλλά ποιος τους οργανώνει τώρα... όχλος... blech.gif
PanosIlio
Όχλος? Όχλος?

Να δω αν αποχωρήσει ο όχλος τι θα απογίνει αυτό το forum. Ένα απλό chat room θα είναι όπου κάποιοι κακομοίρηδες που ήταν κάποτε mods θα έχουν απομείνει μόνοι και έρημοι... blove.gif
Air Kef
E ψιτ..

Λιγα τα λογια σου για τους μοντς.

Το φορουμ επεζησε τις δυσκολες μερες που οποτε γινοταν ποστ,στελναμε μηνυματα ο ενας στον αλλον.

Υπηρχαν μερες που δν γινοταν ποστ στο φορουμ του Ολυμπιακου και τώρα αν δν γινει ποστ για μια ωρα στο συγκεκριμενο σαμπφορουμ ψαχνουμε να δουμε τι εγινε..

Ντιζι σε ευχαριστουμε που μας εβγαλες απο την αφανεια,αλλα εχει ερθει η ωρα να αποχωρησεις.
PanosIlio
Το λες και μόνος σου...

Οι χρήστες κάνουν το forum και όχι το forum τους χρήστες wink.gif
Air Kef
angry_red.gif

Υ.Γ.:Το ποστ #80 στερειται ιμοτικον.
PanosIlio
tongue.gif
Anaz
παιδια μου εχει γινει εμμονη ιδεα..Κοιμαμαι και ξυπνα με το ονειρο ο αγωνας αυτος, συντροφοι, να ευδοκιμησει..Ζω και αναπνεω με την ελπιδα..
Μολις ειδα το τοπικ με τιτλο "το υστατο αντιο" και νομιζα οτι αποφασισε επιτελους ο ζαλισμενοδαχτυλος να αποχωρησει.. προς μεγαλη μου απογοητευση διαπιστωσα οτι το τοπικ αφορουσε τον Αρχιεπισκοπο.. sad.gif

ΦΥΓΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕ!! shot.gif
(οχι,δεν αναφερομαι στον Γκερσον)
rchos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.