ALdaperan
Jun 2 2014, 06:54
QUOTE (Mono @ Jun 2 2014, 02:39 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Καταρχήν, τα περί ψυχολογίας, ειναι για τον Φρόϊντ..
Κοσμος πεθαίνει στους δρόμους, αθλητές που καθαρίζουν 3 εκατομμύρια τον χρονο δεν μπορουν να διαχειριστούν μια επαγγελματική και αθλητική πίεση, τοτε συγνώμη, αλλα δεν αξίζει τον τίτλο ο αθλητής αυτος, που δεν εχει τα κότσια να την αντέξει, οταν κιόλας ο αντίπαλος του που παιρνει τα μισα ειναι περισσότερο παθιασμένος και βγάζει περισσότερη μαχητική ψυχη (), δεν υπαρχουν δικαιολογίες, ολα αυτα περί διαιτησίας και ψυχολογίας ειναι άλλοθι, παντα επίκαιρο και παει με ολα, ειναι και μια προσωπική ψευδαίσθηση που δημιουργεί ο ίδιος ο φίλαθλος οπαδός για να δώσει στον εαυτό του μια εξήγηση γιατι στράβωσε ενα αποτέλεσμα και γιατι χαθηκε ο τίτλος κτλπ.. Στην Ελλάς της υπερβολής και της έλλειψης ο καθένας πιστεύει οτι εχει κανει αιώνιο συμβόλαιο με τους τίτλους, η μπάλα σας εχει κανει μεγαλο κακο και αυτο φαίνεται σε ολα τα αθλήματα που τα σπατε επειδη δεν καταλαβαίνετε οτι η ήττα ειναι μες στο παιχνιδι.
Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναικος ηταν πολυ καλύτερος, άξιζε την νικη, γίνανε λάθη εκατερωθεν και δεν διαμορφώθηκε κανενα αποτέλεσμα κατα τη γνώμη μου..
Το γράφω ξανα, μια ομαδα που ειναι σε άθλια κατάσταση με ροστερ που μπάζει απο παντου με προπονητή που δεν ειναι προπονητής με τον κοσμο να μην ειναι τοσο ζεστός (μισοάδειο ΟΑΚΑ) με τραυματισμούς και μάλιστα πρόσφατους και με εναν πρόεδρο να ζει στο κοσμο του.. Με λίγα λογια συγκυριακα σαν τζακ ποτ για εσάς και παλι μιλάτε για διαιτησία, και μάλιστα απο την στιγμη που δεν κάνετε καμια αυτοκριτική για παίκτες που πετάνε την μπάλα λες και πετάνε χειροβομβιδες, που 3 παίκτες σας ειναι στο τρίποντο ο ενας πιο ελεύθερος απο τον αλλο και να μη ξέρει ποιος απο τους 3 να την ξεφορτωθεί πιο γρήγορα για να πετάξει την ευθύνη τυχόν αποτυχίας.. Ενας προπονητής που χτυπιέται μόνος του λες και βρίσκεται σε φεστιβάλ ντεθ μεταλ με χεντμπενκγινγκ φάση και ετσι..
Κανε ρε Ελληνα μια αυτοκριτική, μια αυτοκριτική ρε σι μια φορα στη ζωη σου ·)
Νομίζω καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα πείς.
Κάποια στιγμή, κάποιοι πρέπει να μάθουν να χάνουν και να κάνουν την αυτοκριτική τους, γιατί αυτό είναι που κάνει τις μεγάλες ομάδες με μέταλο και ήθος και όχι να ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο κάπου αλλού !
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο οπαδός να έχει κρίση απο μόνος του και όχι να είναι κατευθυνόμενος από τους προπονητές/διοικήσεις. Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν προπονητές & διοικήσεις και να ρίχνουν το φταίξιμο σε διαιτησίες και εξωτερικούς παράγοντες. Είναι φυσικό επακόλουθο μετά οι οπαδοί να φανατίζονται μετά και να τα σπάνε !!
Όσον αναφορά την ομάδα μου, Με εξέπληξε ! Με περιφέρεια ανύπαρκτη (πλην ΔΔ) κατάφερε και γυρισε τη σειρά ! Τρομερό επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι όλη η ομάδα είναι 4 maximum 5παίκτες. Ουσιαστικά χτες αυτοί που συνεισέφεραν επιθετικά ήταν 5 παίκτες ενώ στο προηγούμενο μόλις 3 !!
Εξακολουθώ παρόλα αυτά να φοβάμαι για τον αγώνα στο οακα και να θεωρώ φαβορί τον ολυμπιακό ! Αντικειμενικά έχει πιο καλή και πλήρη ομάδα !! Μόνο και μόνο λόγο έδρας δινω 50-50!
tzagasdog
Jun 2 2014, 07:28
Ειλικρινά δεν ξέρω αν οι φίλοι του παο μπορούν να καταλάβουν το ποσο διαφορετική φάνηκε η ομάδα τους σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.
Ο κάρυ να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και να τελειώνει με reverse layup.
Το ποσοστό στα τρίποντα...
Και άλλα. Ειδικα σε αντιπαράθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά όταν η κούραση θα έπρεπε να είναι πιο εμφανής και η έδρα να παίξει το ρόλο της.
Αφού τα κατάφεραν μπράβο τους πάντως. Τέτοια αλλαγή ομαδας σε σειρά ειδικά προς το καλύτερο όπως προχωρά η σειρά εγώ δεν έχω ξαναδεί ούτε με ομπραντοβιτς ούτε με κανένα.
Εκτός και αν στο 5 ματς κάνετε αντίστοιχο παιχνίδι με το 5ο με cska και βάλετε 45 πόντους που μου φαίνεται απίθανο
αυτα εγιναν στο πρωτο ημιχρονο μονο..στο δευτερο βαλαμε 24 ποντους,τον εναν πιο δυσκολο απο τον αλλον.ειδικα στο τεταρτο δεκαλεπτο μπηκαν 10 ποντοι.6 απο λασμε με 2 σουτακια και ενα ποστ απ σε σλουκα και τις 4 στις 8 βολες στο τελος.στο τελος καραφανηκε η κουραση δεν φανηκε απλα,ειδικα στον μητσο.
ALdaperan
Jun 2 2014, 07:46
QUOTE (tzagasdog @ Jun 2 2014, 08:28 )
Ειλικρινά δεν ξέρω αν οι φίλοι του παο μπορούν να καταλάβουν το ποσο διαφορετική φάνηκε η ομάδα τους σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.
Και άλλα. Ειδικα σε αντιπαράθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά όταν η κούραση θα έπρεπε να είναι πιο εμφανής και η έδρα να παίξει το ρόλο της.
Αφού τα κατάφεραν μπράβο τους πάντως. Τέτοια αλλαγή ομαδας σε σειρά ειδικά προς το καλύτερο όπως προχωρά η σειρά εγώ δεν έχω ξαναδεί ούτε με ομπραντοβιτς ούτε με κανένα.
Εκτός και αν στο 5 ματς κάνετε αντίστοιχο παιχνίδι με το 5ο με cska και βάλετε 45 πόντους που μου φαίνεται απίθανο
Καλά δεν την λες και τρομερή αλλαγή !! Απλά ανέλαβαν ρόλο στο σκοράρισμα άλλοι 2-3 παίκτες, Κατά τα άλλα όλο το κουπί το τράβηξαν οι γνωστοί άγνωστοι (ΔΔ,Λασμε,Γκιστ,Ματσιουλις). Στην εξίσωση μπήκε και ο Λουκάς και ο Jankovic . Σύνολο 6 παίκτες! Ο καρυ δεν έκανε καλή εμφάνιση, έχει κάνει πολύ καλύτερες στο παρελθόν, το ότι έκανε ένα ανάποδο layup δεν λέει και πολλά , ίσως ήταν οι μοναδικοί του πόντοι .. δε θυμάμαι.
Επίσης Μπράμος , Ουκιτς επιθετικά ανύπαρκτοι. Ραιτ, Παππάς δεν έπαιξαν καν.. !!
Τα ποσοστά στα τρίποντα είναι μεγάλα γιατί πήραν λιγότερες προσπάθειες ,Παίξαν πιο μυαλομένα και δεν βάρεσαν 20+ τρίποντα. Αν θυμάμαι καλά όσα μπήκαν ήταν 4-5 τρίποντα και οι προσπάθειες γύρω στις 10 ( ; ).
Κυρίως η άμυνα μας ξελάσπωσε και επιθετικά η τριπλέτα ΔΔ,Λάσμε,Γκιστ που βρέθηκαν σε καλή μέρα !
Ginobili
Jun 2 2014, 07:53
QUOTE(Dancing Madly Backwards @ Jun 1 2014, 23:08 )
Παίζουμε με την ομάδα που έπαιξε το χειρότερο μπάσκετ της Ευρωλίγκας στο επίπεδο των Playoff που έχει rotation 7 παικτών, μεγαλούτσικων, κουρασμένων ή "καμμένων" σύμφωνα με τους οπαδούς του ΠΑΟ.
Αυτό καταδεικνύει αλαζονεία...αυτή η στάση.Κάτι δεν πάει καλά με εσάς...να μας αντιμετωπίζετε έτσι.Ναι κι εμείς οι ίδιοι κράζουμε χειρότερα για τα χάλια μας...και το αντιαισθητικό μπάσκετ που παίζουμε...κράζουμε χειρότερα επίσης για τις σαχλαμάρες που λέει και κάνει ο πρόεδρος μας............Αλλά είμαστε Παναθηναικός.Ναι αυτήν την στιγμή έχετε υψηλότερα στάνταρ απόδοσης από εμάς,που μπορείτε να πιάσετε...αν και είστε κι εσείς πολύ προβληματικοί.......μπορεί να έχετε προπονητή(έστω και γραφικό...και κλαψιάρη,αλλά είναι προπονητής κι έχει αποδείξει ότι έχει κάποιες ικανότητες ο Μπαρτζώκας) ...κι εμείς να μην έχουμε....Αλλά ο ΠΑΟ έχει κάτι που δεν έχετε εσείς.
Εχει παίκτες παθιασμένους και κα$^&νους να "πεθάνουν" για τον Αλβέρτη.Κι εσείς αυτό δεν το έχετε.Αυτή η προβληματική ομάδα με τεράστιες αδυναμίες ανύπαρκτο σχεδόν επιθετικό πλάνο...έφτασε την ΤΣΣΚΑ σε 5 παιχνίδι...και μπορούσε να κλέψει την πρόκριση,αν δεν έδινε το δικό της 1ο παιχνίδι.
Σε αυτή την ομάδα μέχρι και τον Μαυροκεφαλίδη είδαμε για πρώτη φορά στην καριέρα του να παθιάζεται..να δείχνει ότι ρέει αίμα στις φλέβες του.
bbplayer
Jun 2 2014, 07:53
QUOTE (tzagasdog @ Jun 2 2014, 08:28 )
ο Κάρυ έβαλε ένα και μας "χρέωσε" με 7 στην άμυνα. Μετρημένους. Πόσο πιο εμφανής να είναι η κούραση όταν βάζεις 43 στο πρώτο και 24 στο δεύτερο? Γενικά και οι δύο ομάδες θεωρώ ότι τον παράγοντα έδρα τον έχουν αφήσει πίσω τους. Ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα στο ΟΑΚΑ και πήγε να κερδίσει και άλλο ένα (με τον Ιβκοβιτς είχε κερδίσει και στην κανονική περίοδο) και ο Παναθηναϊκός κέρδισε χθες και έχει κερδίσει και κάμποσες άλλες φορές.
Το ταμείο μέχρι τωρα λέει μετριοκακό μπάσκετ στα 4 ματς, από τα οποία ο Ολυμπιακός έκανε την εμφανιση του στα 2 από αυτά και ο ΠαναθηναΪκός στο ένα + μια περίοδο (το πρώτο ματς ήταν χάλι μαύρο και για τους δύο)
QUOTE (Ginobili @ Jun 2 2014, 08:53 )
Εχει παίκτες παθιασμένους και κα$^&νους να "πεθάνουν" για τον Αλβέρτη.Κι εσείς αυτό δεν το έχετε.
αυτό ακριβώς είχα γράψει κι εγώ όταν τον έχρισε "προπονητή" ο ΔΓ. Μπορεί να μην σκαμπάζει από προπονητική αλλά είναι ο καταλληλότερος να κρύψει το αγωνιστικό καρα-πρόβλημα που έχουμε φέτος προτάσσοντας άλλα πράγματα. Αυτό από μόνο του δε φτάνει αλλά σε περιπτώσεις όπως η χθεσινή είναι αρκετό
tzagasdog
Jun 2 2014, 08:03
QUOTE(bbplayer @ Jun 2 2014, 08:53 )
ο Κάρυ έβαλε ένα και μας "χρέωσε" με 7 στην άμυνα. Μετρημένους. Πόσο πιο εμφανής να είναι η κούραση όταν βάζεις 43 στο πρώτο και 24 στο δεύτερο? Γενικά και οι δύο ομάδες θεωρώ ότι τον παράγοντα έδρα τον έχουν αφήσει πίσω τους. Ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα στο ΟΑΚΑ και πήγε να κερδίσει και άλλο ένα (με τον Ιβκοβιτς είχε κερδίσει και στην κανονική περίοδο) και ο Παναθηναϊκός κέρδισε χθες και έχει κερδίσει και κάμποσες άλλες φορές.
Το ταμείο μέχρι τωρα λέει μετριοκακό μπάσκετ στα 4 ματς, από τα οποία ο Ολυμπιακός έκανε την εμφανιση του στα 2 από αυτά και ο ΠαναθηναΪκός στο ένα + μια περίοδο (το πρώτο ματς ήταν χάλι μαύρο και για τους δύο)
αυτό ακριβώς είχα γράψει κι εγώ όταν τον έχρισε "προπονητή" ο ΔΓ. Μπορεί να μην σκαμπάζει από προπονητική αλλά είναι ο καταλληλότερος να κρύψει το αγωνιστικό καρα-πρόβλημα που έχουμε φέτος προτάσσοντας άλλα πράγματα. Αυτό από μόνο του δε φτάνει αλλά σε περιπτώσεις όπως η χθεσινή είναι αρκετό
ναι βέβαια ο συνολικός αριθμός των πόντων είναι αυτός που βάζεις πάντα στα μεταξύ μας ματς. Η πίστη που έχουν κάποιοι παίχτες του Παο ΔΔ, Λασμε και Ματσιούλης σε αυτή τη σειρά είναι εμφανής. Δεν μπορεί κάποιος να μην τους το αναγνωρίσει αυτό.
redleg7
Jun 2 2014, 08:04
Λοιπον μετα απο αρκετες ωρες και με μεγαλυτερη ψυχραιμια να διατυπωσω και εγω την αποψη μου.
Αρχικα να δωσω συγχαρητηρια για την κατακτηση του τιτλου στον Παο.Το πιστεψε πιο πολυ στο ξεκινημα και βρεθηκαμε παλι να κυνηγαμε.Το ξερουμε το σκηνικο.Οταν κηνυγας για 3 δεκαλεπτα και βαλε(το ειδαμε και στο πρωτο ματς) δεν ειναι ευκολο να ανατραπει με το να θυμηθεις να παιξεις μπασκετ για ενα 3λεπτο.
Να μην ξεχασετε να ευχαριστησετε την ομαδα μας πανω απ ολα που εκανε αυτο το Θειο Δωρο.
Τα ελεγα και στο ξεκινημα του thread.
Ολοι μιλουσαν για 20ρες,25ρες και τα ρεστα.Ειχα πει οτι αν μπουμε με την λογικη της φιεστας θα καταληξει σε τραγωδια.
Οι τελικοι τελειωσαν για μας μετα το διπλο μας στο Οακα.
Προφανως εχει καλυτερη ομαδα με πιο γεματο υλικο ο Ολυμπιακος οπως προφανως χανουν υπο το βαρος αυτου του απιστευτου συνδρομου που χαρακτηριζει την ομαδα αυτη απεναντι στον Παναθηναικο και εχει καλλιεργηθει την τελευταια 15 ετια.
Ειναι τυχαιο οτι ο Ντανστον και ο Λοτζεσκι(ακομα γελαω με τα σεναρια αντικαταστασης του) ειναι οι καλυτεροι του Ολυμπιακου μακραν των αλλων στην σειρα?
Δεν ηταν καν μελη των προηγουμενων ομαδων.Το ολο αυτο συνδρομο υπαρχει αποκλειστικα στον κορμο της ομαδας αυτης.
Μεχρι και ο Σιμονς μπηκε δυνατα στην αρχη και επαιξε με τον ιδιο ενθουσιασμο που επαιξε στο Οακα.
*Παω χρονια γηπεδο.
Ειμαι ανθρωπος που δεν κανει πραξη το αγαπημενο χομπι των Ελληνων.
Δεν θα κανω ποτε κριτικη απο τον καναπε μου.
Πληρωνω να δω την ομαδα μου και παντα στο τελος της σεζον θα κανω την οποια καλοπροαιρετη κριτικη (χωρις να ισοπεδωνω και να απαξιωνω φυσικα μετα απο πιθανη αποτυχια.Δεν τολμω καν να δω τι γραφτηκαν σε αλλα thread γιατι δεν εχω και μαρουλι αυτη την στιγμη να αλλαξω οθονη).
Εχω ζησει 40 ρες και βαλε απο την Εφες,Κορυδαλλο,Παπαστρατειο παλιοτερα με τον πατερα μου και και και και.Κατανοω οτι οι Αφοι αγαπανε τρελα την ομαδα και επιτελους μετα απο χρονια περιμενουν να σεβαστει καποιος οτι ριχνουν τρελο μαρουλι και με τον Παο κρατανε το αθλημα ακομα ψηλα στην χωρα μας.
Δεν θελω να σχολιασω καν για το αν ειναι σωστη η δηλωση τους περι αποχωρησης των διεθνων των Ολυμπιακου απο την Εθνικη.
Προφανως ηταν μια ακρως τραβηγμενη δηλωση(που δεν γινεται να υλοποιηθει για πολλους λογους) οσο τραβηγμενη ηταν και του ΔΓ(με τα μπινελικια ον καμερα) για να ασκησουν πιεση για το επομενο ματς.
Δεν θελω να σχολιασω καποια διαιτητικη αποφαση σε κανενα σημειο του αγωνα.Θα πω το εξης.
Θα σχολιασω μονο ενα κυριως προσωπο χωρις να θελω να δικαιολογησω κατι.
Περσι κατα την διαρκεια αγωνα στην Α1 ακουσα με τα ιδια μου τα αυτακια ατακα Αναστοπουλου.
Μετα το ματς με την Μακαμπι στο Σεφ οπου εγινε οτι εγινε με το χρονομετρο ακολουθησε αγωνας στην Α1(αν θυμαμαι καλα με Ηλυσιακο) και πηγε ο Παπανικολαου και αλλοι 2 παιχτες να του αναφερουν κατι σχετικα με ενα χτυπημα κατα την διαρκεια του αγωνα που προφανως δεν τιμωρησε και η απαντηση του ηταν....
¨Αντε καντε καμια ενσταση εσεις και αστε ολα τα αλλα,σε μενα δεν περνανε αυτα¨.
Μπηκε με υφακι επιβητορα μεσα στα αποδυτηρια και μετα βγηκε σαν να μην τρεχει καστανο.
Οπως ειπα και πριν δεν θα σχολιασω καμια διαιτητικη αποφαση(που υπηρξαν πολλες λανθασμενες σε αποσταση μιας ανασας) ομως δεν μπορω να ανεχτω σε ματς που κρινει τιτλο,με 14 χιλιαδες κοσμο να κρεμεται στις κερκιδες να δει την ομαδα του να σηκωνει τιτλο και με 9 δευτερα πριν την ληξη να κανουμε 9 φαουλ για να παει στις βολες και να μην σφυριζει τιποτα.
Επειδη ακουσα οτι φωναζουν οι Ολυμπιακοι για τα φαουλ που δινονται και τωρα φωναζουν γι αυτα που δεν δινονται δεν ειναι το ιδιο προφανως.
Ειναι φαουλ τακτικης να παγωσεις τον χρονο και να οργανωσεις μια πολυ καλυτερη επιθεση.
Λοιπον απο το -13 σε 2.40 δευτερα φτασαμε το ματς στο καλαθι.Γιατι δεν σεβεσαι ανθρωπε μου αν οχι τους αθλητες τους ιδιους και την προσπαθεια τους τουλαχιστον αυτους που σκανε απο το υστερημα τους και παιρνουν την οικογενεια τους(καλη ωρα οπως εγω) να δουνε την αγαπημενη τους ομαδα?
Δεν ξερω αν γινανε βηματα στην περιπτωση του Διαμαντιδη αλλα ανθρωπε μου σφυριξε το φαουλ και μην ατιμωνεις την οποια προσπαθεια των παιδιων.Στην τελικη θα βλεπαμε ενα πιο συγκλονιστικο φιναλε.
Για να καταληξω λοιπον αφου πραγματικα απηυδησα με τον συγκεκριμενο αποψη μου ειναι οτι αν θελουν να ασκησουν καποια μορφη πιεσης αν νιωθουν αγανακτισμενοι οι Αφοι λυση δεν ειναι η αποχωρηση των διεθνων.
Ας παρουν την ομαδα αν νιωθουν οτι δεν υπαρχει ο παραμικρος σεβασμος και ας την πανε να παιζει και στο NBL στην Αυστραλια στην τελικη.
Ισως αν ο ανθρωπος που κανει πραγματικα οτι γουσταρει στο τιμονι της Εοκ με το να διατηρει διαιτητες(Τανατζης)να σφυριζουν στα 55 τους ενω ειναι 50 το οριο,να επιτρεπει τιμωρημενους διαιτητες(Σχινας,Πηλοιδης) να σφυριζουν στις εγχωριες διοργανωσεις ενω δεν εχουν περασει τα τεστ,που πληρωνει 500 χιλιαρικα (χωρις να εξηγει το πως ) για να παρει την wild card και και και ,ισως λεω τοτε να ενιωθε οτι το μπασκετ ανευ του ανταγωνισμου εστω και των 2 μεγαλων ομαδων βαδιζει σε ακομα χειροτερα μονοπατια(μην ξεχναμε οτι ο συγκεκριμενος εχει την κυρια ευθυνη ακομα και για το οτι η Α1 απο το καλυτερο πρωταθλημα εγινε χειροτερο και της Μπουντεσλιγκα) και ισως στην τελικη το αντιμετωπιζε οπως του αξιζει και να ηταν και μια αρχη να σεβαστει τα χρηματα των ανθρωπων που υπηρετουν τον χωρο και εχουν δωσει τοσες χαρες στην χωρα μας.
**yoryos οπως ξερεις σου εχω ξαναπει οτι σεβομαι τις αποψεις σου.Εγω με την μερια μου θα σου πω το ποσο δικιο ειχες και για τον Ματ και την αξια του.Θυμαμαι ατακες τυπου ¨χεστης¨ και ακομα βαζω τα γελια.Την στιγμη που ο Σπανουλης ηταν αποντος και κακιστος στα περισσοτερα ματς με τον Παο μερικοι ολη την σεζον ειχαν βαλει σημαδι τον Αμερικανο.
Για τον Μπραιαντ οπως τα λες.Τεραστιος παιχτης.Δεν ξερω αν συμφωνεις αλλα ειναι στο τοπ 3 των καλυτερων c στην Ευρωπη αυτη την στιγμη απο καθε αποψη.Πανω απ ολα απο τους λιγους που εχουν καρυδια και ψυχη.
***Ειχα πει μετα το 1-0 στο Οακα οτι προτιμω φετος να χασουμε τον τιτλο.
Προφανως και πηγα χτες να πανηγυρισω ενδεχομενη κατακτηση και να χειροκροτησω τα παιδια ομως ξαναλεω καλυτερα να δεχτουμε μια τρελη σφαλιαρα με τετοιο τροπο γιατι ειναι η ιδανικη ευκαιρια να πεισμωσουν και αλλοι οι Αφοι και να κανουν 2-3 σουπερ ποιοτικες προσθηκες και ισως κανουν μια υπερβαση που τα τελευταια 2-3 χρονια δεν εχουμε συνηθισει στην χωρα μας.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα συμβει.
Οπως ειμαι σιγουρος οτι οποιος κατακτησει τον τιτλο θα ¨καλυψει¨ ξανα τις αδυναμιες του.Ειδικα αν το κανει ο Παο που ειναι πλεον το μεγαλο φαβορι βλεπω απο τον ενθουσιασμο του ο ΔΓ να κανει το ιδιο περσινο λαθος.
Ελπιζω αν γινει κανα κουλο και κανουμε παλι διπλο να μην κανουμε εμεις αυτο το λαθος.
frenchman7
Jun 2 2014, 08:06
Μόνο ξενέρα για το χθεσινό τίποτα άλλο.. Στην αρχή εκνευρίστηκα και μετά απογοητεύτηκα..
Από χθες πάω να γράψω και δεν μου βγαίνει, σκέφτηκα να το ρίξω στην διαιτησία αλλά είπα "ποιόν κοροϊδεύεις"?
Πόσο ακόμα κόμπλεξ κατωτερότητας θα βγάλει αυτή η ομάδα?
ΒΑΡΕΘΗΚΑ...τους παίχτες να νιαουρίζουν στα παιχνίδια με τον Παο
Βαρέθηκα την μιζέρια, τα καραγκιοζιλίκια και τα λάθη του Μπαρτζώκα (στα παιχνίδια με τον Παο)
Βαρέθηκα να περιμένω τον Σπανούλη να ξεκολλήσει
Βαρέθηκα την μιζέρια του ελληνικού πρωταθλήματος....
Αυτή η ομάδα μας έχει χαρίσει πολλές νίκες αλλά και αμέτρητες πίκρες.. Πίκρες γιατί δεν μάχεται..
Όποτε πρέπει να παίξει υπό πίεση στην ελλάδα της βγαίνουν όλα τα ψυχολογικά και τα κόμπλεξ...
PanosIlio
Jun 2 2014, 08:06
Πολύ περίεργη σειρά αυτή τελικά. Εγώ προσωπικά τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενα καθόλου.
Ξεκινήσαμε με ένα ματς που θύμισε το 42-40 του Σπορτινγκ, χάλια και οι 2 ομάδες.
Μετά είχαμε μια ξεκάθαρη νίκη του ΟΣΦΠ, εμφατικότατη, ο ΠΑΟ ούτε που κατέβηκε στο γήπεδο.
Στο 3ο ματς έγινε το ανήκουστο, αυτό που κανένας φίλος του ΠΑΟ περίμενε ότι θα γίνει ποτέ και αυτό που όταν το έλεγε φίλος του ΟΣΦΠ όλοι τον πέρναγαν για τρελό, έκανε break ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ μετά από 20 χρόνια!!!
Και στο 4ο ματς εκεί που ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως φίλαθλοι και του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ περίμεναν ευλαβικά να τελειώσει η χρονιά για να ασχοληθεί ο καθένας με τη μεταγραφολο-προπονητο-λογία του ο ΠΑΟ κάνει break στο break, παίρνοντας πάλι το πλεονέκτημα έδρας και κάνοντας την πρώτη του (κανονική) εμφάνιση σε αυτούς τους τελικούς, αν εξαιρέσουμε το 4ο δεκάλεπτο του 3ου τελικού και το 1ο του δεκάλεπτο του 1ου τελικού.
Και τώρα στο 5ο τι? Τι περιμένουμε οι μεν και οι δε από τις ομάδες μας? Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά πλέον, ότι και να γίνει δεν θα με εκπλήξει.
Ας πάω να δω game of thrones που έχω διαβάσει και τα βιβλία και ξέρω τι θα γίνει και δεν θα έχω και άγχος.
bbplayer
Jun 2 2014, 08:27
ο μόνος δικός μας που περίμενε αυτή την εξέλιξη ήταν ο katharop που μπήκε και "ρώτησε" , "πόσα χρόνια έχει να χάσει τρία ματς σερί ο Παναθηναϊκός από την ίδια ομάδα" μια μέρα πριν το ματς
Κανείς άλλος και πάντως όχι εγώ
tzagasdog
Jun 2 2014, 08:27
τα καλά παιχνίδια του Παο πάντως είναι τα ίδια με τη σειρά με την cska ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
ο Παο έκανε πιο καλό 1ο 4ο και 3ο παιχνίδι και στο 2ο και στο 5ο ήταν χάλια. Ναι η σειρά των αγώνων όσων αφορά την έδρα ήταν διαφορετική αλλά και πάλι η σύμπτωση είναι εντυπωσιακή.
Πριν τη σειρά είχα πει ότι ο ΟΣΦΠ όσες πιθανότητες έχει να πάρει πρωτάθλημα θα τις διεκδικήσει στο 5ο παιχνίδι με ότι δυσκολίες έχει αυτό.
Μπορεί να πει κανείς ότι έπεσα έξω αλλά ποιος θα το προέβλεπε ότι θα είχαμε 2 break.???
Τότε είχα πει ότι πιστεύω το 5ο ματς και βάσιζα το συλλογισμό μου στην κούραση του Παο λόγω μειωμένου rotation. Βέβαια μετά το 4ο παιχνίδι αυτό που έχω να πω είναι ποια κούραση; Σαν έφηβοι παίζουν...
Το 5ο παιχνίδι μάλλον θα είναι μια διαφορετική ιστορία τώρα το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα πραγματικά είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς.
QUOTE(tzagasdog @ Jun 2 2014, 09:27 )
Το 5ο παιχνίδι μάλλον θα είναι μια διαφορετική ιστορία τώρα το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα πραγματικά είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς.
Όσες πιθανότητες και αν έχουμε ο Μπαρτζώκας και οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν πολύ σκληρά να τις μειώσουν . . .Αν η ομάδα δεν πάει ήρεμη ,απαλλαγμένη από όλα και περιμένει ''σφαγή'' στο τελευταίο παιχνίδι είναι πολύ λογικό στο πρώτο λάθος σφύριγμα να εκνευριστούν ακόμα περισσότερο και τότε bye bye . . .
Όλες αυτές οι δηλώσεις δε δίνουν κίνητρο στους παίχτες αλλά άλλοθι . . .
tzagasdog
Jun 2 2014, 08:44
QUOTE(D-Wade @ Jun 2 2014, 09:41 )
Όσες πιθανότητες και αν έχουμε ο Μπαρτζώκας και οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν πολύ σκληρά να τις μειώσουν . . .Αν η ομάδα δεν πάει ήρεμη ,απαλλαγμένη από όλα και περιμένει ''σφαγή'' στο τελευταίο παιχνίδι είναι πολύ λογικό στο πρώτο λάθος σφύριγμα να εκνευριστούν ακόμα περισσότερο και τότε bye bye . . .
Όλες αυτές οι δηλώσεις δε δίνουν κίνητρο στους παίχτες αλλά άλλοθι . . .
καλά ναι ισχύει αυτό το έχουμε δει πολλές φορές το έργο...
QUOTE(Dominique @ Jun 2 2014, 02:59 )
Και κατι ακομα..
Γεια σου ΑΖ1980!Χαιρομαι που εισαι ακομα ενεργος ωστε να εκφραζεις γνησια παναθηναικη φωνη!Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με το ποστ σου,με εξαιρεση το κομματι για το Μητσο,οτι ηταν απροπονητος δε μου χε περασει απ το μυαλο..
Xαίρε
Dominique! Mακάρι να χα πιο πολύ χρόνο ώστε να είμαι ακόμα πιο ενεργός!
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
Όσον αφορά τον ΔΔ μη σκας, ούτως ή άλλως από μόνος μου δήλωσα πως η τοποθέτησή μου και αιρετική, και αρκετά τραβηγμένη είναι, αλλά από τη στιγμή που εμένα έτσι μου φαίνεται τόσο καιρό τώρα, δε μπορώ να μη το μοιραστώ! Ίσως να μαι τελείως λάθος, βρίσκομαι άλλωστε κι εγώ στην ηλικία του Μήτσου και η αλήθεια είναι πως δεν τα πάω και πολύ καλά με την αποδοχή της παντοδυναμίας του πανδαμάτορος, μπορεί να χω απλά υποπέσει σε wishful thinking! Θα δείξει, καλά να μαστε να τα συζητάμε
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
Κωμικοτραγική κατάσταση.
Δεν μας έφτανε το αγωνιστικό χάλι, έπρεπε να έχουμε και τα παρελκόμενα με διαιτησίες Εθνικές κλπ.
Και να πήρε και 2 σφυρίγματα παραπάνω ο ΠΑΟ και τι έγινε? Και άντε να τα πήρε και εσκεμένα. Ε και? Χτες από το λίγο που είδα (το έκλεισα λίγο πριν το ημίχρονο γιατί η τηλεόραση είναι καινούργια και κρίμα είναι να την πληρώσει αύτη), είδα μια ομάδα να έχει μπει καμικάζι για να χτυπήσει το παιχνίδι και μια άλλη ομάδα με το βλέμα της αγελάδας να μην μπορεί μέσα στο σπίτι της όχι να επιβάλλει ρυθμό αλλά ούτε καν να μην μπορεί να ακολουθήσει τον αντίπαλο. Σπανούλης - Μπαρτσώκας το τερμάτισαν, το προεδρείο το αποτελείωσε. Αυτοκριτική παιδάκια, αυτοκριτική.
Εγω διαχωρισα εξαρχης την θεση μου απο την διαιτησια για το χθεσινο ματς, για το προηγουμενο εγραψα την αποψη μου στο αντιστοιχο τοπικ παροτι κερδισαμε..
Απο κει και περα επισης εχω εκφρασει εδω και καιρο την γνωμη μου για τον Μπαρτζωκα,τον Σπανουλη,ακομη και τους Αγγελοπουλους τους οποιους παρ'ολα αυτα δεν μπορω να τους βαλω στο ιδιο καλαθι με τον ΔΓ.Ειναι ατοπο να το κανει καποιος αυτο.
Για το θεμα της Εθνικης εγω ειμαι υπερ του να μην κατεβει κανεις του Ολυμπιακου.Ειχα γραψει χθες προχθες δεν θυμαμαι,οτι αυτα που μας χωριζουν γυρω απο την εθνικη τοσο τις ομαδες οσο και τους φιλαθλους ειναι περισσοτερα απο αυτα που μας ενωνουν.Και τι ειναι δηλαδη η εθνικη?...Οι εθνικες ομαδες εδω στην ελλαδα εχουν καταντησει προμοταρισμα και λανσαρισμα ανθρωπων και αθλητων.Ειναι κατι σαν φυτωρια οχι μονο υποτιθεμενων "ταλεντων" αλλα μεχρι και πολιτικων προσωπων..
Να μην κατεβει κανεις στην εθνικη,γιατι αλλοι που κατεβαινουν εχουν αντιμετωπιση (τονιζω ΟΧΙ για χθες) πολυ ασχημη,θυμιζω οτι σηκωσαμε Ευρωλιγκα περυσι και προπερσυ και εγινε ενας απιστευτος πολεμος απο τα ΜΜΕ και μια απιστευτη εκστρατεια συκοφαντησης προς τους παικτες του Ολυμπιακου.
Ο Διαμαντιδης απο την αλλη ειναι το αιωνια καλο παιδι ο,τι και να κανει και ας παρατησε την εθνικη στα 29 του.Και γω λοιπον διαφωνω να πηγαινουν να τραυματιζονται και να κουραζονται και μετα να τρωει αλλος το μελι.Χορτασαμε τους "Κολοκοτρωνηδες" σε αυτη τη χωρα..
doctorjekil
Jun 2 2014, 09:54
Χαιρομαι που τουλαχιστον καποιοι φιλοι τουσ οσφπ βλεπουν την αληθεια και δεν ψαχνουν δικαιολογιες στην διαιτησια,εχει καταντησει κουραστικο ολο αυτο καθε χρονο...ολοι συμφωνουμε οτι ο οσφπ εχει παιξει καλυτερο μπασκετ και εχει καλυτερο και πιο γεματο ροστερ αλλα σ αυτα τα ματς μετρανε κι αλλα πραγματα...παντως ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα,50-50 ειναι το ματς της τεταρτης και αν νομιζει ο παο οτι εχει παρει το πρωταθλημα γελιεται
redleg7
Jun 2 2014, 10:00
Στοιχηματικα ειναι μοιρασμενες οι πιθανοτητες.
1.7 και 2.1 πριν λιγο οι αποδοσεις.
Εγω θεωρω οτι ο τιτλος χαθηκε απο το τριτο ματς που σκεφτομασταν την φιεστα.
Αν δεν λυγισει ο Παο απο την κουραση και το αγχος(ως γηπεδουχος) τοτε η ψυχολογια(που ειναι το πιο ατιμο πραγμα στον αθλητισμο και οχι μονο) θα δωσει απο μονη της τον τιτλο στον αιωνιο.
Επικρατει εκνευρισμος στον Ολυμπιακο.
Αν δεν μπουν ηρεμοι,ψυχραιμοι,μυαλωμενοι ΕΠΙ 40 ΛΕΠΤΑ(!!) και δεν κυνηγουν το σκορ κατι μπορει να γινει.
Αν ομως μπουν με ολο αυτο τον εκνευρισμο τοτε θα δουμε χειροτερα πραγματα και απο τα χτεσινα.
Στα συν του Παο η απουσια του ΔΓ(εκτος αν παει στο γηπεδο και εχουμε αλλα μετα την τιμωρια του) καθως θα τον αποφορτισει απο τις ανοητες ενεργειες του κατα την διαρκεια του ματς.
doctorjekil
Jun 2 2014, 10:02
QUOTE(redleg7 @ Jun 2 2014, 11:00 )
Στοιχηματικα ειναι μοιρασμενες οι πιθανοτητες.
1.7 και 2.1 πριν λιγο οι αποδοσεις.
Εγω θεωρω οτι ο τιτλος χαθηκε απο το τριτο ματς που σκεφτομασταν την φιεστα.
Αν δεν λυγισει ο Παο απο την κουραση και το αγχος(ως γηπεδουχος) τοτε η ψυχολογια(που ειναι το πιο ατιμο πραγμα στον αθλητισμο και οχι μονο) θα δωσει απο μονη της τον τιτλο στον αιωνιο.
Επικρατει εκνευρισμος στον Ολυμπιακο.
Αν δεν μπουν ηρεμοι,ψυχραιμοι,μυαλωμενοι ΕΠΙ 40 ΛΕΠΤΑ(!!) και δεν κυνηγουν το σκορ κατι μπορει να γινει.
Αν ομως μπουν με ολο αυτο τον εκνευρισμο τοτε θα δουμε χειροτερα πραγματα και απο τα χτεσινα.
Στα συν του Παο η απουσια του ΔΓ(εκτος αν παει στο γηπεδο και εχουμε αλλα μετα την τιμωρια του) καθως θα τον αποφορτισει απο τις ανοητες ενεργειες του κατα την διαρκεια του ματς.
Πραγματικα πιστευεις οτι ο δγ δεν θα ναι στο γηπεδο?
redleg7
Jun 2 2014, 10:04
QUOTE (doctorjekil @ Jun 2 2014, 11:02 )
Πραγματικα πιστευεις οτι ο δγ δεν θα ναι στο γηπεδο?
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
οχι
Και δυστυχως θα ναι οι δικοι μας εκει και θα ζητησουν να αποχωρησει λογω της τιμωριας του και δεν θα τον βγαζει ουτε γερανος δαυτον και θα εχουμε σοου.
Θα δουμε ¨ομορφιες¨ παλι.
frenchman7
Jun 2 2014, 10:07
QUOTE(redleg7 @ Jun 2 2014, 11:00 )
Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό τώρα ή τρολάρεις?
redleg7
Jun 2 2014, 10:09
QUOTE (frenchman7 @ Jun 2 2014, 11:07 )
Οτι θα μπουν ηρεμοι και μυαλωμενοι(αυτα τα 2 πανε μαζι εννοειται)?
Δυστυχως δεν το πιστευω και πολυ.
Ευχομαι να διαψευστω.
Αν δω την εικονα που ειχε η ομαδα(και εννοω την ηρεμια και το πως διαχειριστηκε το ματς στο Οακα στο δευτερο παιχνιδι πλην του τελευταιου δεκαλεπτου) θα εκπλαγω μετα απ οσα γινανε.
Βεβαια διακρινω μια απολυτη σιγουρια στο αντιπαλο στρατοπεδο αναλογη της δικης μας πριν το χτεσινο ματς που ελπιζω να αποφερει τα ιδια ακριβως αποτελεσματα που ειχε η δικη μας ομαδα χτες.
SteveNashidis
Jun 2 2014, 10:11
QUOTE(doctorjekil @ Jun 2 2014, 10:54 )
Χαιρομαι που τουλαχιστον καποιοι φιλοι τουσ οσφπ βλεπουν την αληθεια και δεν ψαχνουν δικαιολογιες στην διαιτησια,εχει καταντησει κουραστικο ολο αυτο καθε χρονο...ολοι συμφωνουμε οτι ο οσφπ εχει παιξει καλυτερο μπασκετ και εχει καλυτερο και πιο γεματο ροστερ αλλα σ αυτα τα ματς μετρανε κι αλλα πραγματα...παντως ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα,50-50 ειναι το ματς της τεταρτης και αν νομιζει ο παο οτι εχει παρει το πρωταθλημα γελιεται
Aυτά τα διαιτητικά θέματα εξυπηρετούν παρασκηνιακά παιχνίδια.
Ένα πράγμα που με εκνεύρισε χθες ήταν το ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τα 38 λεπτά παιχνιδιού που έκανε στο 3ο ματς ο Διαμαντίδης . Εμείς ίσα ίσα τον ΔΔ τον βοηθήσαμε περισσότερο από τον Αλβέρτη βάζοντας τον να μαρκάρει (-τρόπος του λέγειν το μαρκάρει-
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
) τον Κόλινς θυμίζοντας καλές εποχές επί Childress
![afro.gif](../style_emoticons/default/afro.gif)
.
Δηλαδή ότι πιο ξεκούραστο πράγμα να κάθεσαι 4-5 μέτρα πίσω από το τρίποντο και να δίνει βοήθειες στα σκριν των περιφερειακών και στα ποσταρίσματα των ψηλών . Ο ΔΔ είναι ευφυέστατος και βούτυρο στο ψωμί του αυτό που έγινε χθες.
Άνοιξε ρε Μπαρτζώκα όλη την 5αδα στις γωνίες του παρκέ . Βάλε τον Κόλινς να κάνει σκριν στον Σλούκα ή οποιονδήποτε άλλον και αν δεν κάνουν αλλαγή στα μαρκαρίσματα και ο ΔΔ δεν κυνηγάει τον Σλούκα παντού τότε να μου τρυπήσεις την μύτη
plo koon
Jun 2 2014, 10:11
QUOTE (frenchman7 @ Jun 2 2014, 11:07 )
O ΟΣΦΠ είναι κατά τεκμήριο καλύτερος, πιο φρέσκος (δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του ΔΔ στα 38 λεπτά) και στην τελική ξανανίκησε εκεί. Το μόνο που έχει να φοβηθεί είναι η εσωστρέφεια. Σταματάμε κάθε κουβέντα για το μέλλον και πάμε την Τετάρτη για διπλό. Ξεκάθαρα πράγματα.
tzagasdog
Jun 2 2014, 10:27
QUOTE(plo koon @ Jun 2 2014, 11:11 )
O ΟΣΦΠ είναι κατά τεκμήριο καλύτερος, πιο φρέσκος (δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του ΔΔ στα 38 λεπτά) και στην τελική ξανανίκησε εκεί. Το μόνο που έχει να φοβηθεί είναι η εσωστρέφεια. Σταματάμε κάθε κουβέντα για το μέλλον και πάμε την Τετάρτη για διπλό. Ξεκάθαρα πράγματα.
Δεν έχει δείξει ικανότητα ο Ολυμπιακός να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση. Πιάστηκε στον ύπνο στο ματς του πρωταθλήματος που ήταν φοβορί μετά από το άχαστο στην ευρωλίγκα. Τώρα μετά από 25άρα και διπλο στο ΟΑΚΑ και πάλι χάθηκε με τον Σπανούλη σήμερα να μην προσφέρει τίποτα και να έχει κάνει 2 μέτρια και 2 κακά παιχνίδια.
Ο ΔΔ δεν ξέρω τι έχει κάνει αν έχει πιει το ελιξήριο της νεότητας ή τέλος πάντων, πάντως τους πόντους τις ασίστ και τα ριμπάουντ του τα παίρνει και το κάνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα.
frenchman7
Jun 2 2014, 10:27
QUOTE(plo koon @ Jun 2 2014, 11:11 )
Δεν παλεύεται άλλο αυτό με τον Παο, βαρέθηκα να ξεκινάω με χαρά και αισιοδοξία να βλέπω τα ντέρμπυ, και να
θέλω να κάνω εμετό με αυτά που βλέπω.. Στο ίδιο έργο θεατές εδώ και 2 χρόνια!
Σπανούλης (αυτο)καταστροφικός
Παίχτες να ξεφορτώνονται την μπάλα στα κρίσιμα
Μπαρτζώκας να χτυπιέται και να μεταφέρει άγχος
Πάλι καλά χθες ήμουν στην αδελφή μου και ήτανε και μωρό στο σπίτι και δεν μπορούσα να εκφραστώ
(βέβαια στο τσακ το γλίτωσα το εγκεφαλικό)
pain of salvation
Jun 2 2014, 10:35
QUOTE(tzagasdog @ Jun 2 2014, 09:27 )
Δεν έχει δείξει ικανότητα ο Ολυμπιακός να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση. Πιάστηκε στον ύπνο στο ματς του πρωταθλήματος που ήταν φοβορί μετά από το άχαστο στην ευρωλίγκα. Τώρα μετά από 25άρα και διπλο στο ΟΑΚΑ και πάλι χάθηκε με τον Σπανούλη σήμερα να μην προσφέρει τίποτα και να έχει κάνει 2 μέτρια και 2 κακά παιχνίδια.
Ο ΔΔ δεν ξέρω τι έχει κάνει αν έχει πιει το ελιξήριο της νεότητας ή τέλος πάντων, πάντως τους πόντους τις ασίστ και τα ριμπάουντ του τα παίρνει και το κάνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα.
Το μυαλό χρησιμοποιεί πλέον.Και ξέρει να το κάνει μια χαρά.
Γνωρίζει ότι το σώμα του δεν είναι όπως πριν,αλλά προσαρμόστηκε.
Μπορεί να τον σιχαίνομαι λίγο
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
,να είναι αντιτουριστικός,να εφυήρε το μπάσιμο με την όπισθεν,αλλά είναι μπασκετικό μυαλό.
bbplayer
Jun 2 2014, 10:39
QUOTE (frenchman7 @ Jun 2 2014, 11:27 )
(βέβαια στο τσακ το γλίτωσα το εγκεφαλικό)
σιγά μην πάθω εγκεφαλικό εγώ που είμαι του χιλιάρικου για τρία κακομαθημένα που παίζουν με τα λεφτά των μπαμπαδων τους για να σπάσουν την πλήξη τους και για μερικούς εκατομμυριούχους που πληρώνονται για να παίζουν. Ε, όχι δα. Δεν τους το χω
QUOTE (Lupus @ Jun 2 2014, 11:34 )
ί κάποιο μεγάλο κακό που το βλέπω να κοντοζυγώνει εδώ που τα λέμε.
Όχι πέστε μου ότι έχει άδικο:
http://www.egolpion.net/kazantzakis_ellines.el.aspxγέρων Βατοπεδινός??
redleg7
Jun 2 2014, 10:50
QUOTE (bbplayer @ Jun 2 2014, 11:39 )
εγώ που είμαι του χιλιάρικου
Προνομιουχος θεωρεισαι
QUOTE (bbplayer @ Jun 2 2014, 11:39 )
για τρία κακομαθημένα που παίζουν με τα λεφτά των μπαμπαδων τους για να σπάσουν την πλήξη τους και για μερικούς εκατομμυριούχους που πληρώνονται για να παίζουν. Ε, όχι δα. Δεν τους το χω
++
Αθλητισμος ειναι.Η οποια χαρα ή η οποια στεναχωρια πρεπει να διαρκει λιγα λεπτα μετα την ληξη του καθε ματς.
Πως εχει καταφερει ενα ολοκληρο εθνος να επιδρα η επιδοση και τα αποτελεσματα της ομαδας του στην ψυχολογια του και στην προσωπικη του ζωη του καθενος ενας Θεος γνωριζει.
pain of salvation
Jun 2 2014, 10:55
QUOTE(bbplayer @ Jun 2 2014, 09:39 )
σιγά μην πάθω εγκεφαλικό εγώ που είμαι του χιλιάρικου για τρία κακομαθημένα που παίζουν με τα λεφτά των μπαμπαδων τους για να σπάσουν την πλήξη τους και για μερικούς εκατομμυριούχους που πληρώνονται για να παίζουν. Ε, όχι δα. Δεν τους το χω
έτσι.
(ντάξει όμως,κατι μικρά δεν τα αποφεύγω.)
Για αυτό ΕΣΚΑ και πάλι ΕΣΚΑ.Ερασιτέχνες που δεν βγάζουν τίποτα,με τις δουλείες τους,με τα παιδιά τους και τα δίνουν όλα
Εγω θελω να αναφερω κατι αλλο για τον ΔΔ κ οχι την κουραση-χρονους συμμετοχης. Απο μαρτιο κ μετα κ ειδικα στα παιχνιδια με ΤΣΚΑ ηταν μια ταχυτητα κατω (τουλαχιστον) σε σχεση με τα παιχνιδια στους τελικους. Κ ολοι λεγαμε διαφορα εδω μεσα του στυλ τα παρατησε, δεν εχει στηριγμα, παιζει πολυ, μαλλον δεν προπονειτε ελεγαν καποιοι αλλοι...Στους τελικους μου φαινεται εντελως διαφορετικος ως προς την ταχυτητα του σωματος του. Δεν ξερω αν ειναι μονο δικια μου η εντυπωση αυτη η οποια μπορει να ειναι κ λαθος....
bbplayer
Jun 2 2014, 11:07
QUOTE (mpam @ Jun 2 2014, 12:03 )
Κ ολοι λεγαμε διαφορα εδω μεσα του στυλ τα παρατησε, δεν εχει στηριγμα, παιζει πολυ, μαλλον δεν προπονειτε ελεγαν καποιοι αλλοι...Στους τελικους μου φαινεται εντελως διαφορετικος ως προς την ταχυτητα του σωματος του. Δεν ξερω αν ειναι μονο δικια μου η εντυπωση αυτη η οποια μπορει να ειναι κ λαθος....
ε όχι και όλοι
χθες πάντως έπαιρνε ανάσες στην άμυνα αφού δεν έκανε αποστάσεις
QUOTE (mpam @ Jun 2 2014, 12:03 )
Εγω θελω να αναφερω κατι αλλο για τον ΔΔ κ οχι την κουραση-χρονους συμμετοχης. Απο μαρτιο κ μετα κ ειδικα στα παιχνιδια με ΤΣΚΑ ηταν μια ταχυτητα κατω (τουλαχιστον) σε σχεση με τα παιχνιδια στους τελικους. Κ ολοι λεγαμε διαφορα εδω μεσα του στυλ τα παρατησε, δεν εχει στηριγμα, παιζει πολυ, μαλλον δεν προπονειτε ελεγαν καποιοι αλλοι...Στους τελικους μου φαινεται εντελως διαφορετικος ως προς την ταχυτητα του σωματος του. Δεν ξερω αν ειναι μονο δικια μου η εντυπωση αυτη η οποια μπορει να ειναι κ λαθος....
βασικα εχει προηγηθει μετα τα πλειοφ και ενας μηνας ξεκουρασης και συντηρησης μεχρι να ξεκινησουν οι τελικοι. ενω οσο παιζαμε ευρωλιγκα δεν ξεκουραζοταν καθολου. και ξαναλεω ακομα και τωρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ... αφου οσο οι αγωνες πλησιαζουν προς το τελος παιζει με την γλωσσα εξω και ζηταει αλλαγη μονος του(πρωτη φορα ακουω τον διαμαντιδη να ζηταει αλλαγη και ειναι σε καθε αγωνα της σειρας). οσο για το ελιξηριο της νεοτητας και λοιπα ελιξηρια που διαβασα πιο πανω καλυτερα να μην ξεκινησουμε αυτη την συζητηση... μου φαινεται περιεργο οτι αντι να αναρωτιομαστε για το 0/10 του σπανουλη, αναρωτιομαστε γιατι παιζει καλα ο διαμαντιδης. ο σπανουλης τι ελιξηριο παιρνει;
tzagasdog
Jun 2 2014, 11:36
το ελιξήριο του κόμπλεξ παίρνει ο Σπανούλαρος...
QUOTE (tzagasdog @ Jun 2 2014, 12:36 )
το ελιξήριο του κόμπλεξ παίρνει ο Σπανούλαρος...
Το έγραψα και στο θρεντ του Σπανούλη... ο Αλβέρτης άφησε τις αλχημείες και πήγε στην "πεπατημένη" του Άρτζυ , του"έριξε" πάνω του τον Γκίστ και .. finito la musica, passato la fiesta !
QUOTE (andykrg @ Jun 2 2014, 12:40 )
Το έγραψα και στο θρεντ του Σπανούλη... ο Αλβέρτης άφησε τις αλχημείες και πήγε στην "πεπατημένη" του Άρτζυ , του"έριξε" πάνω του τον Γκίστ και .. finito la musica, passato la fiesta !
δεν ισχυει, ο γκιστ ειναι πανω του στις πρωτες φασεις. στο δευτερο ημιχρονο εχει πανω του μονο γκαρντ μας και σε καποιες αλλαγες μενει ο ψηλος. παρολα αυτα ακομα και σε φασεις που εχει τον καρι και τον διαμαντιδη πανω του απο τους οποιους ειναι πιο γρηγορος στα ποδια δεν τολμαει να κανει κινηση προς το καλαθι. ακομα και οταν του βγαινει σε hedge out ο μαυροκεφαλιδης ή ο φωτσης(που αυτους κι αν τους εχει στα ποδια) τον βλεπεις να σταματαει την τριπλα.
redleg7
Jun 2 2014, 11:51
Το θεμα με τον Σπανουλη δεν ειναι στον Γκιστ.Αλλου ειναι......***Γνωριζει καποιος ποτε ειναι η κληρωση των διαιτητων να μας ψυχαγωγησουν με το ολο σκηνικο?
doctorjekil
Jun 2 2014, 12:01
Ο Παπαδογιαννης γραφει σε αρθρο του οτι μιλησε πριν απο λιγο με διεθνη παιχτη του οσφπ για το θεμα της εθνικης και του ειπε οτι εχει πει ηδη πει στον μανατζερ του να του βρει ομαδα στο εξωτερικο
TakeshyKurosawa
Jun 2 2014, 12:02
Δυσκολη μερα. Μας γλεντανε στην ελδυκ, μας ποτιζει κ η ομαδα φαρμακι. Τελος κ για φετος. Το κομπλεξ μας δυστυχως τεραστιο.
QUOTE (doctorjekil @ Jun 2 2014, 13:01 )
Ο Παπαδογιαννης γραφει σε αρθρο του οτι μιλησε πριν απο λιγο με διεθνη παιχτη του οσφπ για το θεμα της εθνικης και του ειπε οτι εχει πει ηδη πει στον μανατζερ του να του βρει ομαδα στο εξωτερικο
το κοβω για περπερογλου που ηταν ηδη φευγατος για εφες...
redleg7
Jun 2 2014, 12:04
Ο Παπαδογιαννης εχει πει πολλα κορυφαια.
Παιχτης που δεσμευεται με συμβολαιο δεν παει πουθενα εκτος αν σκασουν κανα χοντρο μπαι αουτ και ο συλλογος μας δεχτει.
Ο μονος που μενει ελευθερος ειναι ο Περπερογλου.Οι αλλοι εχουν συμβολαιο.
QUOTE (doctorjekil @ Jun 2 2014, 13:01 )
Που το γράφει ? έχεις λινκ ?
redleg7
Jun 2 2014, 12:13
QUOTE (andykrg @ Jun 2 2014, 13:05 )
Που το γράφει ? έχεις λινκ ?
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...ti-sholiki-ayliΑρθρο αποθεωση για το μεγαλο αφεντικο.
Την επομενη φορα να κανει και ενα αρθρο να μας πει για τα χρηματα που βρηκε το ¨αφεντικο¨ για την wild card.
Στο τελος του αρθρου κοτσαρει και αυτο
Μαθαίνω, μάλιστα, ότι την Τετάρτη θα αποσύρει και ο Γιαννακόπουλος τους παίκτες του από την Εθνική ομάδα, εφ'όσον η ομάδα του ηττηθεί. Κι αυτός με τη διαιτησία του Βασιλακόπουλου τα έχει. Και δεν τον έχω "ικανό" να υστερήσει σε τέτοιο ανδραγάθημα.
Και μετα αναφερει οτι κυριος υπευθυνος για την συλλογη μεταλλιων ολων των Εθνικων ομαδων ειναι ο Βασιλακοπουλος.
. "Βαδίζετε σε καλό δρόμο. Μη ξεχάσετε να τους αφαιρέσετε και τα μετάλλια που κατέκτησαν με τις Εθνικές ομάδες, του Βασιλακόπουλου.¨
Μετα και το τελευταιο η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
χαχαχα εζησα για να διαβασω τα σχολια στο γκαζετα να λενε τον παπαδογιαννη βαζελο!!
Μια και λετε για Περπερογλου,σε αυτη τη σειρα των τελικων ειναι τραγικος.Δεν ξερω αν σχετιζεται με το θεμα φυγης του το καλοκαιρι παντως κριμα γιατι ηταν ενας υπερπολυτιμος παικτης που εδινε πολλες λυσεις.Και με τον Παναθηναικο εκανε πολυ καλα ματς.Αρα θελουμε βαρβατο παικτη και στην θεση του.
Μόνο ο Πέρπε μένει ελεύθερος ?
tzagasdog
Jun 2 2014, 12:30
ναι
doctorjekil
Jun 2 2014, 12:31
QUOTE(redleg7 @ Jun 2 2014, 13:04 )
Ο Παπαδογιαννης εχει πει πολλα κορυφαια.
Παιχτης που δεσμευεται με συμβολαιο δεν παει πουθενα εκτος αν σκασουν κανα χοντρο μπαι αουτ και ο συλλογος μας δεχτει.
Ο μονος που μενει ελευθερος ειναι ο Περπερογλου.Οι αλλοι εχουν συμβολαιο.
Μην εισαι και τοσο σιγουρος...λογικα παντως τον περπε εννοει
MaJesty23
Jun 2 2014, 12:39
QUOTE(tzagasdog @ Jun 2 2014, 11:27 )
Aπο χτές προσπαθείς με διάφορα posts να μας πείς ,με σπόντες,ότι ο Δ.Δ έχει πάρει κάτι.Δεν παλεύεται τόση καχυποψία...Ξέρω σε τρομάζει ο Δ.Δ αλλά μην το ρίχνεις στα φαρμάκια και στις αυπνίες.Είναι απλά τεράστιος ακόμα και στην διαχείριση της κούρασης και του πότε θα παίξει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.