QUOTE(kolokotronis @ Jun 13 2012, 12:40 )

Αν και δεν είμαι παπάς, σε συγχωρώ.
Είμαι ικανοποιημένος επίσης που έχω κερδίσει τον σεβασμό σου.
Κατά τα άλλα:
-μάλλον ξέχασες να γράψεις τα επιχειρήματά σου
-υποθέτω ότι γνωρίζεις τα πράγματα από πολύ ''μέσα'' για να έχεις άποψη, σίγουρα από πιο ''μέσα'' απ'ότι εγώ και ξέρεις καλύτερα
700.000 λιγότεροι γερμανοί τουρίστες (εκεί όπου τουλάχιστον ακόμα δεν έχει χτυπήσει την πόρτα της η κρίση)
Οι άγγλοι, με την λίρα ενισχυμένη 10% σε σχέση με το ευρώ από πέρυσι, -20%.
Καλή μας νύχτα φίλε μου και εις άλλα με υγεία.
περισσότερο έμοιαζε παραμυθάκι εκφοβισμού.
πάμε να τα δούμε ένα ένα
1.Τύπωμα νομίσματος (ότι και να είναι αυτό εθνικό - σταλμένο απ'εξω ) δεν γίνεται σε ένα Σ.Κ..παίρνει κανα χρόνο η όλη διαδικασία..Αν θυμάσαι πώς άλλαξαμε εμείς τότε ήταν διαδικασία 2 χρόνων περίπου
2.Φόβος bank run....παραμύθι για μικρά παιδιά...με το υπάρχον τραπεζικό σύστημα δεν υπάρχει περίπτωση έτσι όπως λειτουργεί
3.Φαί υπάρχει από όσο έχω δεί στο σουπερ μαρκετ...Το καρραφουρ μια χαρά έχει φεσώσει το σύμπαν
4.προβλέπεται να έρχονται λιγότεροι τουρίστες...Αιτίες όχι φυσικά κάποια μπαρούφα του στύλ απεργίες και τα ρέστα
α. Σπάνε τα συμβόλαια τώρα με την πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου...Θα επιτύχουν καλύτερες τιμές με καινούργια συμβόλαια
β.Κύμα λιτότητας ιταλία ισπανία αλλά και ελλάδα (εσωτερικός τουρισμός γιοκ)
5.All inclusive πρακτικές .Ομαδοποιούν σαν τα πρόβατα μια ομάδα τουριστών και έχουν προκαθορίσει που θα μείνουν , που θα φάνε που θα διασκεδάσουν σε συνολικές τιμές για τον μικροέμπορο άστα να πάνε.
6.Απελευθέρωση ναύλων 98-99....κάποια στιγμή το αιγαίο άδειασε
7Κοινωνικός τουρισμός..τα γνωστά κουπόνια γιοκ φέτος
8.Τιμή καυσίμων ....δεν χρειάζεται να σο πώ αν πας με όχημα στην κρήτη πόσο θα σου στοιχίσει
my 2 cents
QUOTE(kolokotronis @ Jun 13 2012, 15:15 )

...
Και οι δικοί μας υπεύθυνοι (οι ποιοι?), υπ.εξ.-υπ.τουρ., όλοι όσοι ήταν τα 2 τελευταία χρόνια κάθονται και κοιτάνε με σταυρωμένα τα χέρια και τώρα ασχολούνται μόνο με τον κασιδιάρη και τον λαφαζάνη και πως-πότε επιτέλους θα γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός.
Δεν πειράζει..
Αυτοί να είναι καλά και ποιος χ..στηκε για τον τουρισμό.
Σιγά..
Άλλωστε έχουμε εκατοντάδες άλλα πράγματα στην ελλάδα που βάζουν συνάλλαγμα στη χώρα.
1. Δεν υπάρχει αυτό που λές υπ.τουρ...έχει παρατηθεί στο έλεος του καμμιά δεκαέτία τώρα...
2. Δυστυχώς δεν μπορεί η ελλάδα (και καμμιά χώρα ) να στηριχθεί στο προιόν τουρισμός .Οι οικονομολόγοι λένε ότι είναι προσθετική δραστηριότητα για τον λόγο ότι είναι εξαιρετικά ρευστή..π.χ ένα πόλεμος σε γειτονική σου χώρα (καλή ώρα πρώην γιουκοσλαβία) ένα κύμα πυρκαγιών όπως τότε στην πελοπόνησο, μια κρισούλα στην μέση ανατολή κτλ κτλ.
Είναι σαν να περιμένεις έσοδα παίζοντας στο καζίνο η φάση.
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 13 2012, 14:54 )

καλά το μπουμπούκι αυτό έπρεπε να είχε διωχθεί με τις κλωτσιές από το ίδιο του το κόμμα όταν κουνούσε τα 'πραχτικά της βουλής' στα παράθυρα. ..μιλάμε για πολλά κιλά προβοκάτορα και αγράμματο άνθρωπο...
Δεν ασχολούμε για την τύπισσα ...please.