Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τι θα ψηφίσετε σε περίπτωση νέων εκλογών;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
maik23
τελικα ρε παιδια εσεις οι αριστεροι που ψηφιζετε τσιπρα ,πες τες μας ποσες συνιστωσες εχει αυτο το κομμα?τελικα ποιος απολους κανει κουμαντο?η δραχμη,το εσωτερικο δανειο απο τις καταθεσεις,το μνημονιο θα το ακυρωσετε τελικα η' θα το επαναδιαπραγματευτειτε?τι ισχυει τελικα?την μια η ''ροζα λουξμπεργκ'' πως την λενε,την αλλη ο ''αμυρας "' ο επαναστατης-ανταρτης,την αλλη το δηκκι,οι ριζοσπαστες,οι σκληροπυρηνικοι,οι πασοκικοι(κατσελη,συμβουλοι ακη),ποσοι ειναι οι κομματαρχες σας?αληθεια τους ακηδες τους πηρατε για να σας δειξουν τα κολπα? wink.gif αυτους που βριζετε και καταγγελετε τους πηρατε συντροφους?τελικα ποσο αριστερο ειναι ενα κομμα με πρωην πασοκ μεσα?με πρωην μνημονιακους?με την υπουργο που εστελνε τα ματ να δειρουν τους απεργους του τσιπρα?ποσο ιδια ειναι τελικα ολα τα κομματα!!! ποσο υποκριτες ειναι ολοι.και κατηγορειτε τους ανθρωπους που ψηφισαν πασοκ και νδ να μην κανουν το λαθος και τους ψηφισουν και να επιλεξουν ενα κομμα που.... εχει πασοκ μεσα.δλδ να κανουν ενα νεο λαθος με αλλη ονομασια αριστερο λαθος,μια που εξαντλησε το δεξιο και το ''κεντρωο''.

δλδ απο την μια εχουμε την σκυλα(νδ-πασοκ) και απο την αλλη ενα κομμα χαος(τσιπρας) η χαρυβδη.
απορω πως θα κυβερνησει ενα τετοιο κομμα αυτοδυναμο εαν βγει,με τοσες τασεις μεσα του.θα γινεται μαχη εσωτερικη για το ποια θα επικρατησει.δλδ η ελλαδα ενω βυθιζεται ο τσιπρας θα ασχολειται με τα εσωκομματικα του και τα χρεη θα μεγαλωνουν και η ελλαδα θα παει ακομα πιο πισω.
βλεπω οτι ο κοσμος στο μισος του θα ξανακανει το ιδιο λαθος.θα ψηφισει τον λιγοτερο χειροτερο ,αυτον που παει εναντια στο ρευμα και οταν τον προδωσει σαν αλλο πασοκ ,θα χρεωσει τα παντα στον τσιπρα και οχι στην ατυχη ξανα,επιλογη του.και μετα?
μετα θα ψαχνει νεο σωτηρα και δυστυχως δεν θα βρισκει γιατι... μας τελειωσαν.

και η ελλαδα ερμαιο των φιλοδοξιων των πολιτικων,μια ρημαγμενη χωρα με φτωχους πολτιτες και πλουσιους πολιτικους με τα ευρω τους στο εξωτερικο.
Ginobili
QUOTE(sixama23 @ Jun 11 2012, 05:49 ) *
Kai poies einai loipon autes oi anthellinikes theseis tou Syriza kai tou KKE?

Yparxoun sta episima programmata ton kommaton autes oi theseis h apoteloun kapoia kryfi atzenta?

Kai ean einai pragmati anthellinikes, se sxesi me poiou allou kommatos tis theseis prosdiorizontai ws anthellinikes?

Η πολιτική που ακολουθούν στο μεταναστευτικό είναι πέρα ως πέρα ανθελληνική.Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι θέμα παίξε γέλασε.Όταν έχουμε 2 εκ λαθρομετανάστες,αυξάνονται συνέχεια και στο επίσημο πρόγραμμα τους αναφέρουν την ΜΗ παρεμπόδιση πολιτικών προσφύγων στον Ελλαδικό χώρο,αστικά και πολιτικά δικαιώματα και δυνατότητα το να φέρουν και συγγενικά τους άτομα οι άνθρωποι είναι για κρεμάλα! Και είναι για κρεμάλα όχι γιατί θέλουν τους Έλληνες μειοψηφία και την χώρα μωσαικό,αχταρμά...αλλά γιατί μας το παίζουν και ανθρωπιστές! Ότι τάχα μου ενδιαφέρονται για τους πακιστανούς που καθαρίζουν τζάμια και μένουν ανά 20αδες σε διαμερίσματα.
Τα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια μας μάραναν για να το παίζουμε ανθρωπιστές...

Βέβαια,για να είμαι δίκαιος και να λέμε και του στραβού το δίκιο,στα δημόσια νοσοκομεία μια χαρά τζάμπα κάνουν εξετάσεις και θεραπείες οι λαθρομετανάστες.Η μάνα μου τις προάλλες όμως πλήρωσε κανονικά...σε Δημόσιο Νοσοκομείο!!
Ωραία ταμεία έχουμε...
kseplenhs
QUOTE(maik23 @ Jun 11 2012, 11:00 ) *
βλεπω οτι ο κοσμος στο μισος του θα ξανακανει το ιδιο λαθος.θα ψηφισει τον λιγοτερο χειροτερο ,αυτον που παει εναντια στο ρευμα και οταν τον προδωσει σαν αλλο πασοκ ,θα χρεωσει τα παντα στον τσιπρα και οχι στην ατυχη ξανα,επιλογη του.και μετα?

Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό του συριζα αλλά και του πολιτεύματος.Είναι το λιγότερο χειρότερο που μπορεί να εφαρμοστεί.Οταν αλλάξει ο άνθρωπος και οι κοινωνίες γενικότερα,τότε θα μπορούμε να συζητήσουμε για άλλες μορφές εξουσίας,πιο ειλικρινή κόμματα κτλ κτλ...
QUOTE(Ginobili @ Jun 11 2012, 11:27 ) *
Η πολιτική που ακολουθούν στο μεταναστευτικό είναι πέρα ως πέρα ανθελληνική.Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι θέμα παίξε γέλασε.Όταν έχουμε 2 εκ λαθρομετανάστες,αυξάνονται συνέχεια και στο επίσημο πρόγραμμα τους αναφέρουν την ΜΗ παρεμπόδιση πολιτικών προσφύγων στον Ελλαδικό χώρο,αστικά και πολιτικά δικαιώματα και δυνατότητα το να φέρουν και συγγενικά τους άτομα οι άνθρωποι είναι για κρεμάλα! Και είναι για κρεμάλα όχι γιατί θέλουν τους Έλληνες μειοψηφία και την χώρα μωσαικό,αχταρμά...αλλά γιατί μας το παίζουν και ανθρωπιστές! Ότι τάχα μου ενδιαφέρονται για τους πακιστανούς που καθαρίζουν τζάμια και μένουν ανά 20αδες σε διαμερίσματα.
Τα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια μας μάραναν για να το παίζουμε ανθρωπιστές...

Πάντως το μεταναστευτικό,δεν θυμάμαι να ξεφύτρωσε σαν μανιτάρι ως φαινόμενο τώρα που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.
Και στις εκλογές του 2009 υπήρχε,στου 2007,στου 2004 και στου 2000 ακόμα.Θες να σου βάλω και ευρωεκλογές?Περιττό γιατί μόνο γραμμές θα γεμίσω.Φαντάζομαι καταλαβαίνεις το πνεύμα μου.Τα κόμματα που το είχαν ως ταμπέλα τότε,τι ποσοστά έπαιρναν?

Πως γίνεται να παρουσιάζεται ως μείζον θέμα και τομέας που για πολλούς μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα στις εκλογές του 2012?

Επομένως οι πιθανές εξηγήσεις-ερωτήματα είναι:
-Οι μετανάστες προκάλεσαν την κρίση χρέους?
-Οι μετανάστες προκάλεσαν την ανεργία των ελλήνων μιας και πήραν όλες τις δουλειές?Προ κρίσης επομένως υπήρχε τέτοιο θέμα?Και αν ναι γιατί ποτέ δεν έγινε ρυθμιστικός παράγοντας διεκδίκησης ή διαμόρφωσης εκλογικού αποτελέσματος??
-Είμαστε σε κρίση,έχουμε ανεργία,δεν υπάρχει σάλιο οπότε μας φταίει το οτιδήποτε που δεν μας έφταιγε τα προηγούμενα χρόνια.

Μεταξύ μας,εγώ προς την τρίτη εξήγηση κλίνω.Είναι έτσι η κατάσταση που μου δίνεται η εντύπωση πως αν κάποιος φτιάξει κόμμα με κεντρική θέση "η συνωμοσία των κορμοράνων έφερε την κρίση" π.χ. και κατακλείσει τα facebook,τα blog και τα σχόλια σε φόρουμ και ειδησεογραφικά site,νομίζω πως ευκολα θα αποκτήσει αξιοσέβαστο έρεισμα.Μια κατάσταση που τα προηγούμενα χρόνια θα αντιμετωπιζόταν ως γραφική τουλάχιστον.
Δεν λέω πως το μεταναστευτικό λειτουργεί τέλεια στην ελλάδα.Υπάρχει θέμα με την γκετοποίηση σε μερικές περιοχές,την εγκληματικότητα και τα συναφή.Απο την άλλη δεν νομίζω πως και αυτοί καλοπερνάνε εδώ.Τουλάχιστον όσοι δεν έχουν σταθερή εργασία και περιφέρονται στα φανάρια και στοιβάζονται στα σπίτια μαζί με άλλους 20 τέτοιους.Και αυτοί λύση ψάχνουν.Και δεν είναι λύση για αυτούς να επιστρέψουν στις χώρες τους...
kolokotronis
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την προσέγγιση ξεπλένη για την ξαφνική ''ανακάλυψη'' του προβλήματος των μεταναστών (ναι πρόβλημα είναι).
Για άλλη μία φορά ανακαλύψαμε την αμερική.
Λες και πριν 5 ή 10 χρόνια δεν υπήρχαν..
Τώρα όμως που βαρέσαμε κανόνι, βολεύει αφάνταστα τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα να ΄κατευθύνουν την προσοχή του κόσμου σε αυτό το πρόβλημα ώστε να ασχολείται όσον το δυνατό λιγότερο με τα υπόλοιπα.
Δείτε και προεκλογικά τι έγινε..

Τώρα η άποψη ''δεν περνάνε και τόσο καλά οι κακόμοιροι'' είναι εντελώς για αποπροσανατολισμό.
Κατ'αρχήν το 99,99% σίγουρα περνάει καλύτερα από ότι θα πέρναγε στη χώρα του.
Μην ακούσω για 20 αφγανούς που μένουν σε ένα δωμάτιο.
Στο αφγανιστάν δεν θα υπήρχε καν δωμάτιο και το πιθανότερο είναι να έκαναν ολόκληρο αγώνα όλοι αυτοί κάθε μέρα απλά για να βρουν νερό να πιούνε.
Μετά..εδώ δεν περνάει καλά πλέον το 90% των ελλήνων, γιατί να κοιτάξουμε πρώτα αυτούς ρε παιδιά? Τι να κάνουμε τώρα...
Αν υποτίθεται ότι κάποιος ενδιαφέρεται για τους μετανάστες, οφείλει πρώτα να ενδιαφερθεί για τους έλληνες.
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου πρώτα, πως θα βοηθήσεις τον άλλο??

Η εθνική συνήθεια του έλληνα, όταν κάτι δεν πάει καλά είναι να στρέφει το δάκτυλο προς όλες τις κατευθύνσεις εκτός από τον εαυτό του, για να καταλογίσει ευθύνες.
Η συντριπτική πλειοψηφεία αυτή τη στιγμή που μιλάμε, θεωρεί ότι για την κατάντια της χώρας φταίει η γερμανία, φταίνε οι πολιτικοί και τα δύο μεγάλα κόμματα, φταίνε οι μετανάστες, φταίνε όλοι εκτός από τον ίδιο.
Όταν και εάν (προσωπικά δεν έχω καμμία ελπίδα), κάποια στιγμή στρέψουμε το δάκτυλο προς τον εαυτό μας μπορεί να γίνει κάτι.

Καλή μας νύχτα, να σκεπαστούμε να μην κρυώσουμε.
maik23
για σιγα ρε παιδες.ενταξει ανθρωποι ειναι και αυτοι και σιγουρα δεν φταινε αυτοι που ειναι εδω αλλα οι αμερικανοι που τους εδιωξαν και οι ευρωπαιοι που τους φορτωνουν στην ελλαδα,συν τους δικους μας ''αρχοντες'' που τους εκμεταλευονται.

ομως αυτοι δεν ειναι μεταναστες.ουτε σκετοι, ουτε λαθρο-.ειναι προσφυγες,οχι πολιτικοι αλλα απο εμπλοκη της χωρας τους σε διενεξεις με την αμερικη.ετσι πρεπει να τους λεμε.μεταναστης ειναι αυτος που φευγει απο την χωρα του και ψαχνει την τυχη του σε αλλη χωρα.αυτοι δεν ηρθαν επειδη ηθελαν αλλα επειδη εκδιωχθηκαν εμμεσα η' αμμεσα.
αρα δεν πρεπει να λεμε για δικαιωματα μεταναστη αλλα προσφυγα.

και εγω διαφωνω με την πολιτικη του τσιπρα.τοχω ξαναπει οτι ειναι ολοι τους καταρχην πεινασμενοι,εξαθλιωμενοι και ετοιμοι για ολα.οτι τους προσφερθει.αυτο σημαινει πολλα κακα για την χωρα μας και τους πολιτες.απο εγληματικοτητα μεχρι εκμεταλευση οικονομικη απο επαγγελματιες,που σημαινει και καποιες δουλειες μειον για τους ελληνες που ηδη ειναι ανεργοι πολλοι.επισης οικονομικη επιβαρυνση για την καλυψη των βασικων αναγκων τους,στεγη-τροφιμα-περιθαλψη απο μια οικονομια και ενα συστημα υγειας που ηδη υποφερει και μια οικονομια χρεωκοπημενη,μια ελλαδα χρεωκοπημενη που ζει με δανεικα.αν δεν φτανουν για εμας πως να στηριξουμε τους ξενους.και αφηνουμε τους ελληνες για να δωσουμε κονδυλια για ξενους.

και ολα αυτα σε μια χωρα που εχει θεματα με την μουσουλαμανικη κοινοτητα.αυτοι ειναι οι περισοτεροι μουσουλμανοι.ακομα και να ειχαμε πλουτο να τους επιτρεψουμε να μεινουν δεν θα επρεπε να το κανουμε.γιατι ειμαστε σταυροδρομι της ανατολης και σε μια θεση στρατηγικα που ολοι την ζηλευουν.μα απειλες απο μουσουλαμνους εξτρεμιστες που λιγουρευονται την χωρα μας.αν ερθουν και αλλοι ,με τον τροπο που πολ/σιαζονται μιλαμε για αναπτυξη ενος μικρου μουσουλαμνικου κρατους μεσα στην χωρα μας.αυτο μετα ποιος θα το ελεγξει?ο τσιπρας?μετα θα ειναι αργα.δεν ειμαστε γαλλια που ειναι μεγαλη ,με δυναμη και κανει οτι θελει.αλλα ειδαμε οταν εγιναν και εκει οι εξεγερσεις ποσο ασχημα αντεδρασε η χωρα.
αν αυτο γινει εδω μετα απο χρονια,οι διπλανοι θα βρουν πατημα για εξελιξεις.
εχουμε μια ιδιαιτεροτητα στην περιοχη μας και στην χωρα μας με τους μουσουλμανους λογω ιστοριας.και η ιστορια με τις μυστικες ζυμωσεις που μπορει να προκυψουν τριγυρω μπορει να επαναληφθει και εμεις να κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου.

ακουσα μια φημη οτι ο τσιπρας χρηματοδοτειται απο τα σκοπια.δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια αλλα δεν μας ειπε και απο που χρηματοδειται.και ας μην πει καποιος απο το κρατος γιατι ειναι μεγαλο αστειο.δεν φτανουν ουτε για τα ενοικια των γραφειων.

καλα θα ηταν να ξερουμε τους χορηγους τους.οπως στην αμερικη,που ξερει ο κοσμος.

νδ=κεφαλαιο εφοπλιστες και μεγαλοεπιχειρηματιες.

πασοκ= το ιδιο συν ζιμενς,γερμανικα υποβρυχια χρηματιστηριο αθηνων,ακης κ.λ.π. tongue.gif

τσιπρας= ?
Ginobili
QUOTE(kseplenhs @ Jun 11 2012, 09:57 ) *
Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό του συριζα αλλά και του πολιτεύματος.Είναι το λιγότερο χειρότερο που μπορεί να εφαρμοστεί.Οταν αλλάξει ο άνθρωπος και οι κοινωνίες γενικότερα,τότε θα μπορούμε να συζητήσουμε για άλλες μορφές εξουσίας,πιο ειλικρινή κόμματα κτλ κτλ...

Πάντως το μεταναστευτικό,δεν θυμάμαι να ξεφύτρωσε σαν μανιτάρι ως φαινόμενο τώρα που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.
Και στις εκλογές του 2009 υπήρχε,στου 2007,στου 2004 και στου 2000 ακόμα.Θες να σου βάλω και ευρωεκλογές?Περιττό γιατί μόνο γραμμές θα γεμίσω.Φαντάζομαι καταλαβαίνεις το πνεύμα μου.Τα κόμματα που το είχαν ως ταμπέλα τότε,τι ποσοστά έπαιρναν?

Πως γίνεται να παρουσιάζεται ως μείζον θέμα και τομέας που για πολλούς μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα στις εκλογές του 2012?

Επομένως οι πιθανές εξηγήσεις-ερωτήματα είναι:
-Οι μετανάστες προκάλεσαν την κρίση χρέους?
-Οι μετανάστες προκάλεσαν την ανεργία των ελλήνων μιας και πήραν όλες τις δουλειές?Προ κρίσης επομένως υπήρχε τέτοιο θέμα?Και αν ναι γιατί ποτέ δεν έγινε ρυθμιστικός παράγοντας διεκδίκησης ή διαμόρφωσης εκλογικού αποτελέσματος??
-Είμαστε σε κρίση,έχουμε ανεργία,δεν υπάρχει σάλιο οπότε μας φταίει το οτιδήποτε που δεν μας έφταιγε τα προηγούμενα χρόνια.

Μεταξύ μας,εγώ προς την τρίτη εξήγηση κλίνω.Είναι έτσι η κατάσταση που μου δίνεται η εντύπωση πως αν κάποιος φτιάξει κόμμα με κεντρική θέση "η συνωμοσία των κορμοράνων έφερε την κρίση" π.χ. και κατακλείσει τα facebook,τα blog και τα σχόλια σε φόρουμ και ειδησεογραφικά site,νομίζω πως ευκολα θα αποκτήσει αξιοσέβαστο έρεισμα.Μια κατάσταση που τα προηγούμενα χρόνια θα αντιμετωπιζόταν ως γραφική τουλάχιστον.
Δεν λέω πως το μεταναστευτικό λειτουργεί τέλεια στην ελλάδα.Υπάρχει θέμα με την γκετοποίηση σε μερικές περιοχές,την εγκληματικότητα και τα συναφή.Απο την άλλη δεν νομίζω πως και αυτοί καλοπερνάνε εδώ.Τουλάχιστον όσοι δεν έχουν σταθερή εργασία και περιφέρονται στα φανάρια και στοιβάζονται στα σπίτια μαζί με άλλους 20 τέτοιους.Και αυτοί λύση ψάχνουν.Και δεν είναι λύση για αυτούς να επιστρέψουν στις χώρες τους...

Εδώ δεν καλοπερνάνε...στις χώρες τους είναι χειρότερα...στην Ευρώπη δεν μπορούν να πάνε..κι αν πάνε θα τους κυνηγάει
το όποιο κράτος με τα τουφέκια ...τόσα λεφτά έχουν πάρει από τις επιχορηγήσεις μέχρι 2017 ο Τσίπρας και η Παπαρήγα,ας φτιάξουν συγκροτήματα κατοικιών να τους στεγάσει,και συσσίτια να τους ταίζει.Μην περιμένει από την Εκκλησία να τους ταίζει κάθε μέρα,ούτε να μπαίνουν τζάμπα σε δημόσια νοσοκομεία.Να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι γιατρούς και ιατρεία για τους μετανάστες.
Εγώ δεν είμαι καλός άνθρωπος.Είμαι κακός άνθρωπος.Πρώτα να φάνε οι Έλληνες άποροι,και μετά αν περισσεύει πολύ ευχαρίστως,κανένα πρόβλημα να δώσουμε και στους αλλοδαπούς.Όλους αυτούς δεν μπορεί να τους συντηρήσει και να τους αφομοιώσει η κοινωνία μας.

*Δεν μου φταίνε οι λαθρομετανάστες για την οικονομική κρίση που έχουμε.Έχουν συμβάλλει και αυτοί σε ένα ποσοστό βέβαια αλλά δεν τους θεωρώ κύριους υπεύθυνους για το οικονομικό πρόβλημα που έχω σήμερα.
Η εγκληματικότητα όμως έχει ανέβει σε μεγάλα νούμερα τα τελευταία χρόνια,και για πολλούς ανθρώπους η ασφάλεια που δεν έχουν είναι πιο σημαντική και από τα λεφτά που παίρνουν.
Από κει και πέρα το δημογραφικό πρόβλημα και την Εθνολογική μας αλλοίωση δεν τα θεωρώ μικρότερης σημασίας θέματα.

Υ.Γ Μην μου κάνεις κουβέντα μόνο για ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε.Ακόμα κι εγώ θα προτιμούσα να ψηφίσω Τσίπρα παρά αυτούς που είναι οι υπεύθυνοι και για το οικονομικό και για το μεταναστευτικό.
maik23
Από κει και πέρα το δημογραφικό πρόβλημα και την Εθνολογική μας αλλοίωση δεν τα θεωρώ μικρότερης σημασίας θέματα.

Υ.Γ Μην μου κάνεις κουβέντα μόνο για ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε.Ακόμα κι εγώ θα προτιμούσα να ψηφίσω Τσίπρα παρά αυτούς που είναι οι υπεύθυνοι και για το οικονομικό και για το μεταναστευτικό.

για το πρωτο συμφωνω περα για περα.

για το δευτερο οσο δικιο και θελω να εχεις,μα και ο τσιπρας εχει μεσα του πασοκ αε και μαλιστα αυτο το κομματι που αντιμαχονταν και εβριζε(κατσελη και συμβουλους ακη).επισης ο ιδιος σε λιγο θα ειναι τρισχειροτερος για το ''μεταναστευτικο''.ακομα και αν ηταν πριν το πασοκ,νδ αε στην εξουσια θα ειχε κανει χειροτερα για το ζητημα με τις θεσεις που εχει.θα ειμασταν σε πολυ χειροτερη θεση.αν σε καταλαβα καλα.
Nuntius
QUOTE (Ginobili @ Jun 11 2012, 11:27 ) *
και στο επίσημο πρόγραμμα τους αναφέρουν την ΜΗ παρεμπόδιση πολιτικών προσφύγων στον Ελλαδικό χώρο

Το θέμα με αυτό είναι πως τώρα υπάρχει παρεμπόδιση αυτών των ανθρώπων όταν προσπαθούν να ΦΥΓΟΥΝ από τον Ελλαδικό χώρο.

Πως το βλέπεις αυτό? Συμφωνείς?

QUOTE (Ginobili @ Jun 11 2012, 11:27 ) *
Βέβαια,για να είμαι δίκαιος και να λέμε και του στραβού το δίκιο,στα δημόσια νοσοκομεία μια χαρά τζάμπα κάνουν εξετάσεις και θεραπείες οι λαθρομετανάστες.Η μάνα μου τις προάλλες όμως πλήρωσε κανονικά...σε Δημόσιο Νοσοκομείο!!
Ωραία ταμεία έχουμε...

Πάντως, στα κέντρα υγείας πλήρωναν ΟΛΟΙ 5 Ευρώ μέχρι που εγκαταλείφθηκε αυτή η οδηγία λόγω δράσεων αυτών που κράζεις ως "ανθρωπιστές που είναι για κρεμάλα". Και εγκατελείφθηκε αυτή η πρακτική για ΟΛΟΥΣ.
Ginobili
QUOTE(maik23 @ Jun 11 2012, 12:04 ) *
για το πρωτο συμφωνω περα για περα.

για το δευτερο οσο δικιο και θελω να εχεις,μα και ο τσιπρας εχει μεσα του πασοκ αε και μαλιστα αυτο το κομματι που αντιμαχονταν και εβριζε(κατσελη και συμβουλους ακη).επισης ο ιδιος σε λιγο θα ειναι τρισχειροτερος για το ''μεταναστευτικο''.ακομα και αν ηταν πριν το πασοκ,νδ αε στην εξουσια θα ειχε κανει χειροτερα για το ζητημα με τις θεσεις που εχει.θα ειμασταν σε πολυ χειροτερη θεση.αν σε καταλαβα καλα.

Εκτιμώ ότι με βάση τις ιδέες του,τις θέσεις του και αυτό το "δήθεν" που έχει στο επικοινωνιακό του παιχνίδι θα ήταν και θα είναι πολύ χειρότερος(αφού θα κυβερνήσει πιστεύω είτε βγει 1ος είτε 2ος μαζί με Κουβέλη και αν χρειαστεί και τον Καμμένο).
Αλλά από την στιγμή που δεν έχει κυβερνήσει όπως οι άλλοι δύο δεν μπορώ να τον κατηγορήσω εκ των πραγμάτων το ίδιο με το ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε.

QUOTE(Nuntius @ Jun 11 2012, 12:14 ) *
Το θέμα με αυτό είναι πως τώρα υπάρχει παρεμπόδιση αυτών των ανθρώπων όταν προσπαθούν να ΦΥΓΟΥΝ από τον Ελλαδικό χώρο.

Πως το βλέπεις αυτό? Συμφωνείς?

Ας όψεται το Δουβλίνο2.Όχι δεν συμφωνώ βέβαια.Αλλά εδώ που τα λέμε που θα πάνε αν φύγουν από τον παράδεισο του Ελλαδικού χώρου? Στην κόλαση των πατρίδων τους...ή στα άλλα ευρωπαικά κράτη που εκεί δεν αστειεύονται? ο Πακιστανός στην Ελλάδα από την Χ.Α μπορεί να γλυτώσει...σε Ευρωπαικό κράτος δεν γλυτώνει.
maik23
μια που λες για εποικινωνιακο παιχνιδι,αληθεια τωρα καταλαβα γιατι βγαλανε αρχηγο τον τσιπρα.ρε παιδια ολοι οι αλλοι εχουν κατι φατσες σαν τον λησταρχο νταβελη tongue.gif που να του ψηφισεις?αγριευεσαι μονο που τους βλεπεις.βαλανε τον μπειμπιφεις μπροστα.αραγε ολοι οι εξω απο εδω τετοιο προσωπο δεν ειχαν?

καμμια φορα δεν χρειαζεται να εχει κυβερνησει καποιος για να τον εμπειστευτεις.δες και τους αλλους.δεν τους λες και τερατ εμπιστοσυνης.θελω να πω οτι δεν ειμαστε προβατα και με αυτην την τρομακτικη εμπειρια που εχουμε τοσα χρονια απο τους αλλους αυτο το μαθαμε.δυστυχως δεν μαθαμε να μην ψηφιζουμε μεσα απο την βουλη.αυτη θα ηταν πραγματικη επανασταση.
Nuntius
QUOTE (kolokotronis @ Jun 11 2012, 13:44 ) *
Όταν και εάν (προσωπικά δεν έχω καμμία ελπίδα), κάποια στιγμή στρέψουμε το δάκτυλο προς τον εαυτό μας μπορεί να γίνει κάτι.

Να ρωτήσω λιγάκι που φταίει η νέα γενιά (αυτοί που γεννήθηκαν στην τελευταία δεκαετία του 1900)?

QUOTE (Ginobili @ Jun 11 2012, 13:58 ) *
στην Ευρώπη δεν μπορούν να πάνε..κι αν πάνε θα τους κυνηγάει το όποιο κράτος με τα τουφέκια ...

Not really. Ίσα-ίσα που σε Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Σουηδία και η Νορβηγία (που είναι και σε εξαιρετική οικονομική κατάσταση και με σχετικά διαφανές πολιτικό σύστημα) έχουν ένα κάρο δικαιώματα (όπως όλοι οι πολίτες άλλωστε) και δεν τους ακουμπάει κανείς.

Στα σύνορα τα δικά μας και της Ιταλίας τους κυνηγάνε με τα τουφέκια για να μην περάσουν προς την Κεντρική Ευρώπη. Συνθήκες που υπέγραψαν οι δικοί μας για να τα έχουν καλά με Γαλλία και Γερμανία. Και είδαμε πόσο μας βοήθησε αυτό..

QUOTE (Ginobili @ Jun 11 2012, 14:25 ) *
Ας όψεται το Δουβλίνο2.Όχι δεν συμφωνώ βέβαια.Αλλά εδώ που τα λέμε που θα πάνε αν φύγουν από τον παράδεισο του Ελλαδικού χώρου? Στην κόλαση των πατρίδων τους...ή στα άλλα ευρωπαικά κράτη που εκεί δεν αστειεύονται? ο Πακιστανός στην Ελλάδα από την Χ.Α μπορεί να γλυτώσει...σε Ευρωπαικό κράτος δεν γλυτώνει.

Επαναλαμβάνω.

Μονάχα σε Ελλάδα και Τουρκία υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση προς τους μετανάστες από το επίσημο κράτος και το επίσημο παρακράτος.

Σε Γερμανία και Γαλλία τα πράγματα είναι σχετικά καλά ενώ στην Σκανδιναβία βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αν έχει τύχει να μιλήσεις ποτέ με κάποιον μετανάστη αυτό θα σου πει. Όλοι θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα διότι πολύ απλά εδώ χαίρουν τις χειρότερης αντιμετώπισης σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
kolokotronis
QUOTE(Nuntius @ Jun 11 2012, 15:22 ) *
Να ρωτήσω λιγάκι που φταίει η νέα γενιά (αυτοί που γεννήθηκαν στην τελευταία δεκαετία του 1900)?

Πουθενά.
Προφανώς δεν απαιτώ αυτοκριτική από έναν έφηβο ή από κάποιον που είναι 22 ετών, όσον αφορά την γενική κατάσταση της χώρας.
Άλλωστε κάθε γενιά είναι σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη.
Ακούω και μερικούς μπαρμπάδες μερικές φορές να λένε για τη δική τους τη γενιά ''που εμείς τότε είμασταν έτσι κι αλλιώς, όχι σαν τους σημερινούς!'' και μου γυρίζουν τα άντερα ανάποδα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι που ήθελες διευκρύνηση για το συγκεκριμένο...
Nuntius
QUOTE (kolokotronis @ Jun 11 2012, 15:48 ) *
Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι που ήθελες διευκρύνηση για το συγκεκριμένο...

Ήθελα διευκρίνηση γιατί το εν λόγω θέμα τέθηκε γενικευμένα στο post σου smile.gif
Ginobili
QUOTE(Nuntius @ Jun 11 2012, 13:22 ) *

Not really. Ίσα-ίσα που σε Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Σουηδία και η Νορβηγία (που είναι και σε εξαιρετική οικονομική κατάσταση και με σχετικά διαφανές πολιτικό σύστημα) έχουν ένα κάρο δικαιώματα (όπως όλοι οι πολίτες άλλωστε) και δεν τους ακουμπάει κανείς.

Στα σύνορα τα δικά μας και της Ιταλίας τους κυνηγάνε με τα τουφέκια για να μην περάσουν προς την Κεντρική Ευρώπη. Συνθήκες που υπέγραψαν οι δικοί μας για να τα έχουν καλά με Γαλλία και Γερμανία. Και είδαμε πόσο μας βοήθησε αυτό..

Επαναλαμβάνω.

Μονάχα σε Ελλάδα και Τουρκία υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση προς τους μετανάστες από το επίσημο κράτος και το επίσημο παρακράτος.

Σε Γερμανία και Γαλλία τα πράγματα είναι σχετικά καλά ενώ στην Σκανδιναβία βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αν έχει τύχει να μιλήσεις ποτέ με κάποιον μετανάστη αυτό θα σου πει. Όλοι θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα διότι πολύ απλά εδώ χαίρουν τις χειρότερης αντιμετώπισης σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ωραία..και πως θα πάνε στην Νορβηγία και την Σουηδία? Πες ότι βρίσκεις νομοθετική δικλίδα. Εξαιρετικά καλά στην Σκανδιναβία...να πάμε κι εμείς οι Έλληνες αν είναι να σωθούμε γιατί εδώ ούτε εμείς δεν έχουμε δικαιώματα
Nuntius
QUOTE (Ginobili @ Jun 11 2012, 16:40 ) *
Ωραία..και πως θα πάνε στην Νορβηγία και την Σουηδία? Πες ότι βρίσκεις νομοθετική δικλίδα. Εξαιρετικά καλά στην Σκανδιναβία...να πάμε κι εμείς οι Έλληνες αν είναι να σωθούμε γιατί εδώ ούτε εμείς δεν έχουμε δικαιώματα

Ποια νομοθετική δικλίδα? Απλά να τους αφήσουν να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε προς την Ευρώπη χρειάζεται. Η Ελλάδα είναι το τοίχος γι' αυτούς. Η Ελλάδα τους κρατάει με το ζόρι μέσα στα σύνορα της.

ΥΓ: Και εννοείται πως δεν έχουμε δικαιώματα ούτε οι Έλληνες στην Ελλάδα. Αφού βάζουν την εργατική τάξη να τρώγεται μεταξύ της επειδή οι μεν είναι Έλληνες και οι δε ξένοι τότε είναι απόλυτα λογικό αυτή η τάξη να μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα της. Διότι πολύ απλά είναι διχασμένη.
kseplenhs
QUOTE(Nuntius @ Jun 11 2012, 17:01 ) *
ΥΓ: Και εννοείται πως δεν έχουμε δικαιώματα ούτε οι Έλληνες στην Ελλάδα. Αφού βάζουν την εργατική τάξη να τρώγεται μεταξύ της επειδή οι μεν είναι Έλληνες και οι δε ξένοι τότε είναι απόλυτα λογικό αυτή η τάξη να μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα της. Διότι πολύ απλά είναι διχασμένη.

Στην εργατική τάξη μπορεί να ανήκει όποιος έχει ανάλογη ταξική συνείδηση.Τι πόσοστό απο τους έλληνες ή ξένους εργάτες έχουν ταξική συνείδηση?
Είναι λογικό να υπάρχει διχασμός αφενός λόγω ανταγωνισμού και αφετέρου γιατί κανείς απο αυτούς δεν θέλει να είναι αιώνια εργάτης.

Τώρα όσον αφορά την αριστερά μην το πάμε σε κυνήγι μαγισών.'Αλλα είναι τα προβλήματα και οι αγκυλώσεις της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία και αυτές δεν έχουν να κάνουν με εθνική προδοσία.Εχει τεράστια ευθύνη για την αρνητική εξέλιξη της κοινωνίας κατα τη γνώμη μου αλλά αυτό περιορίζεται στη συνεχή στείρα αντίδραση και την τάση προς ανομία και όλα αυτά μπορεί πρόσκαιρα να μοιάζουν "επαναστατικά" αλλά σε βάθος χρόνου ευθύνονται για τη στασιμότητα σε αρκετούς τομείς.

Για το μεταναστευτικό τα είπατε.Καταλαβαίνουμε φαντάζομαι πως είναι και θέμα δεσμεύσεων της χώρας.
Nuntius
QUOTE (kseplenhs @ Jun 11 2012, 17:22 ) *
Τι πόσοστό απο τους έλληνες ή ξένους εργάτες έχουν ταξική συνείδηση?

Δυστυχώς, ένα αρκετά μικρό ποσοστό.
maik23
QUOTE (Nuntius @ Jun 11 2012, 00:29 ) *
Δεν έχω ιδέα αν είναι ειρωνικό το post ή όχι tongue.gif

Πάντως, πρέπει όντως να σε ευχαριστήσω για την ερώτηση μιας και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω την "έρευνα" αυτή biggrin.gif

παντα συμβαλλω στην διευρυνση των γνωσεων σου tongue.gif
και μην απαντησεις μια φορα ...ασε και κατι αναπαντητο.εχει κιαυτο την ομορφια του smiley.gif

QUOTE (Ginobili @ Jun 11 2012, 16:40 ) *

χαιρομαι που αρχιζετε να συμφωνειτε οτι οι ιδεολογικες μου καταβολες σας εμπνεουν και συμφωνειτε με την πολτικη που εφαρμοζεται σαυτες τις χωρες.ομως το καλυτερο θα ηταν να φερουμε εδω την σκανδιναβια,οχι να παμε εμεις εκει.

ασχετο τωρα αλλα αυτο το καταγγελια του μνημονιου απο τον τσιπρα μου θυμιζει λιγο το λεφτα υπαρχουν.πιασαδικο ειναι .

και μετα οταν βγουν θα μας τα πουν αλλιως.και φυσικα θα πουν οτι υποστηριζαν και την αλλη αποψη την διαπραγματευση του,που θα ειναι και αληθεια γιατι ετσι κιαλλιως συνεχεια αλλαζαν αποψη.
KingCrimson
QUOTE(Nuntius @ Jun 11 2012, 21:51 ) *
Δυστυχώς, ένα αρκετά μικρό ποσοστό.

κοιτα να δεις...μεσα στην ακραια μετακαπιταλιστικη κριση της Ελλαδας του 2012, το τελευταιο που μπορεις να ζητας ειναι ενα δυνατο εργατικο κινημα,,
μεσα στη καθημερινη θλιψη, ο καθενας κοιταζει να κρατηθει απο οπου μπορει, ανθρωπινο ειναι - η συνειδητοποιηση της ταξης στην οποια ανηκει ομως δεν ειναι και το φορτε του μεσου ελληνα..σε αυτο μαλλον θα πρεπει να συμφωνισουμε οι περισσοτεροι

QUOTE(kseplenhs @ Jun 11 2012, 17:22 ) *
Στην εργατική τάξη μπορεί να ανήκει όποιος έχει ανάλογη ταξική συνείδηση.Τι πόσοστό απο τους έλληνες ή ξένους εργάτες έχουν ταξική συνείδηση?
Είναι λογικό να υπάρχει διχασμός αφενός λόγω ανταγωνισμού και αφετέρου γιατί κανείς απο αυτούς δεν θέλει να είναι αιώνια εργάτης.

oταν λεμε εργατικη ταξη σαφως και δεν εννουμε την εργασια μονο με τη χειρονακτικη εννοια, δε ξερω αν ηθελες να πεις αυτο ή καταλαβα λαθος
maik23
μετα την ελλαδα,η ισπανια και μετα η ιταλια.η ευρωζωνη διαλυεται,δεν γινεται να μπαλωνεις συνεχεια.η κατευθυνση ειναι λαθος και η μονη που το υποστηριζει ειναι η γερμανια γιατι εχει συμφερον.οχι ομως για πολυ γιατι ερχεται η καταρευση του ευρω.
νομιζω οτι η ευρωπαικη ενωση για να σωθει και να γινει πιο δυνατη πρεπει να ολοκληρωση την ενωση της,δημοσιονομικα,πολιτικα συνοριακα και στρατιωτικα σε ενα πλεγμα ηνωμενων κρατων -πολιτειων.δεν υπαρχει αλλη κατευθυνση και το ξερουν.απλα ειναι δυσκολο και χρονοβορο αυτο να γινει και η ευρωπη καθε αλλο παρα μας εχει συνηθισει σε τετοιους ρυθμους.αυτη η ενωση θα φερει αναπτυξη σε ολα τα κρατη-πολιτειες ,σε αλλα μεγαλυτερη και αλλα μικροτερη αναλογα με τις επενδυσεις που πρεπει να γινουν στο καθενα.βεβαια με εννιαια μισθολογια ,δικαιωματα κ.λπ.
ειναι πολυ δυσκολο να γινει αυτο γιατι παροτι ειμαστε ενωμενη ευρωπη ολα τα κρατη θελουν την αυτονομια τους.κυριως τα πλουσια που δεν θελουν να μοιραστουν την ευημερια τους.ομως για ποια ευρωπαικη ενωση μιλαμε τοτε?αυτην που ολοι θελουμε να ειμαστε μια ενωση αλλα οι πλουσιοι χωρια.δεν ειναι ενωση αυτη.
νομιζω οτι το κλιμα προσφερεται για μια τετοια συζητηση και ηδη ψιθυριζεται σε ορισμενες χωρες.αλλιως παμε για διαιρεση της ευρωπης.
GK_23
QUOTE(maik23 @ Jun 12 2012, 07:08 ) *
μετα την ελλαδα,η ισπανια και μετα η ιταλια.η ευρωζωνη διαλυεται,δεν γινεται να μπαλωνεις συνεχεια.η κατευθυνση ειναι λαθος και η μονη που το υποστηριζει ειναι η γερμανια γιατι εχει συμφερον.οχι ομως για πολυ γιατι ερχεται η καταρευση του ευρω.
νομιζω οτι η ευρωπαικη ενωση για να σωθει και να γινει πιο δυνατη πρεπει να ολοκληρωση την ενωση της,δημοσιονομικα,πολιτικα συνοριακα και στρατιωτικα σε ενα πλεγμα ηνωμενων κρατων -πολιτειων.δεν υπαρχει αλλη κατευθυνση και το ξερουν.απλα ειναι δυσκολο και χρονοβορο αυτο να γινει και η ευρωπη καθε αλλο παρα μας εχει συνηθισει σε τετοιους ρυθμους.αυτη η ενωση θα φερει αναπτυξη σε ολα τα κρατη-πολιτειες ,σε αλλα μεγαλυτερη και αλλα μικροτερη αναλογα με τις επενδυσεις που πρεπει να γινουν στο καθενα.βεβαια με εννιαια μισθολογια ,δικαιωματα κ.λπ.
ειναι πολυ δυσκολο να γινει αυτο γιατι παροτι ειμαστε ενωμενη ευρωπη ολα τα κρατη θελουν την αυτονομια τους.κυριως τα πλουσια που δεν θελουν να μοιραστουν την ευημερια τους.ομως για ποια ευρωπαικη ενωση μιλαμε τοτε?αυτην που ολοι θελουμε να ειμαστε μια ενωση αλλα οι πλουσιοι χωρια.δεν ειναι ενωση αυτη.
νομιζω οτι το κλιμα προσφερεται για μια τετοια συζητηση και ηδη ψιθυριζεται σε ορισμενες χωρες.αλλιως παμε για διαιρεση της ευρωπης.

H gnomi sou me vriskei symfono, mono pou i sizitisi den psithirizetai tora alla ginetai edo kai kairo...

Stis USA pou h enosi ton politeion exei pragmatopoiithei se ola ta epipeda (politiko, oikonomiko, stratiotiko), ta pleonasmata ton pio plousion politeiwn ependyontai stis elleimmatikes. Yparxei periptosi pote i Germania na kanei kati tetoio? Oxi fysika! Edo den dinontai auksiseis stous Germanous ergazomenoun ta teleytaia xronia, yparxei pote periptosi na ependysei h Germania ta pleonesmata tis se alles xores?

Na ksekatharizo vevaia pos eimai antithetos se mia politiki enosi ton ethnikon kratwn tis Europis...

Ekei episis pou diafono einai sto pos i kateuthinsi einai lathos...
Apo tin arxi to oikodomima itan etsi stimeno oste na eunoountai oi isxyres xores enanti ton adynaton.

O idios o Proedros tou Eurogroup kai prothypourgos tou Louxemvourgou, Junker, eixe dilosei kynika oti oloi ikseran pos polles xores ekanan logistika tryk gia na mpoun sto euro, alla kaneis den milouse epeidi h Germania kai h Gallia kerdizan apo tis eksagoges tous.

Den einai i proti fora pantos pou mia nomismatiki enwsi stin europi tha dialythei. To thema einai poies tha einai oi synepeies apo autin tin dialysi...
bballbill
Θα καταρρεύσουν οι μεγάλες τράπεζες της κεντρικής Ευρώπης. Αυτή θα είναι η συνέπεια.
petrovic
αυτοί που συκοφαντούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν χρηματοδοτείται από τα ....Σκόπια, είναι οι ίδιοι που ζητούν μετ'επιτασεως την μετατροπή των κρατων της σε πολιτείες. να γίνουμε π.χ. η Ελλάδα για το Βερολίνο ότι είναι η Αλαμπάμα για την Ουάσιγκτον....

καθαρή διανοητική συγχυση....
maik23
QUOTE (petrovic @ Jun 12 2012, 19:38 ) *
αυτοί που συκοφαντούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν χρηματοδοτείται από τα ....Σκόπια, είναι οι ίδιοι που ζητούν μετ'επιτασεως την μετατροπή των κρατων της σε πολιτείες. να γίνουμε π.χ. η Ελλάδα για το Βερολίνο ότι είναι η Αλαμπάμα για την Ουάσιγκτον....

φανταζομαι οτι δεν αναφερεσαι σε μενα γιατι εγω απλως μετεφερα μια φημη.οσο για τις ηνωμενες πολιτειες ευρωπης εαν υπηρχαν δεν θα ειχαμε προβλημα γιατι μονοι μας δειξαμε οτι δεν τα καταφερνουμε και σαυτο συνεβαλε και η αριστερα με τις αντιδραστικες τασεις της σε οτι αλλαγη στην χωρα.και πρωτη απολες το κομμα σου ,το κομμα του τσιπρα που ειναι ντοκτορ τζεκιλ και μιστερ χαιντ..... αν μιλαμε για διανοητικη συνγχυση εσυ και το κομμα σου ξερετε καλυτερα!!!! wink.gif

υ.γ τι κακο εχει η αλαμπαμα? great rock bands-sweet home alabama...amardilo e.t.c. rolleyes.gif
Nuntius
QUOTE (maik23 @ Jun 12 2012, 23:07 ) *
και πρωτη απολες το κομμα σου ,το κομμα του τσιπρα που ειναι ντοκτορ τζεκιλ και μιστερ χαιντ..... αν μιλαμε για διανοητικη συνγχυση εσυ και το κομμα σου ξερετε καλυτερα!!!! wink.gif

Απλά να αναφέρω πως ο petrovic δεν είναι υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ. Είδες που έχεις την τάση να βγάζεις γρήγορα και αβάσιμα συμπεράσματα? wink.gif
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Jun 12 2012, 19:38 ) *

ελα τωρα και συ ρε πετροβιτς το να βγαινει ο καθεις και να βγαζει διαφορα απο τη κοιλια του δε παρουσιαστηκε πρωτη φορα στο basketforum, παρακολουθησε και λιγο το επιπεδο της ρητορικης της ΝΔ τις τελευταιες μερες
απλα ειναι δειγμα της υστεριας που τους διακατεχει
αλλωστε τι φοβασαι? η Μερκελ και ο Σοϊμπλε το δηλωσαν ξεκαθαρα στη Τρεμη σημερα '' φαντασιωση μας ειναι να κανουμε την Αθηνα, Βερολινο του νοτου'' και μαζι και πολιτικη - οικονομικη και πολιτιστικη ενωση των 2 πολεων, ολα κομπλε σε ενα πακετο λενε, απο το τις 18 Ιουνιου και μετα

QUOTE(Nuntius @ Jun 12 2012, 23:25 ) *
Απλά να αναφέρω πως ο petrovic δεν είναι υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ. Είδες που έχεις την τάση να βγάζεις γρήγορα και αβάσιμα συμπεράσματα? wink.gif

πραγματι αυτο ισως ηταν και το καλυτερο απο ολα smiley.gif, που βεβαια δε μπορεις και να τα μετρησεις ευκολα!
lightday
QUOTE(kolokotronis @ Jun 10 2012, 12:30 ) *
Που να βγεις στην σκανδιναβία να κάνεις διαδήλωση..
Στους -10.. tongue.gif

Πέρα από την πλάκα, οι εικόνες των επισοδείων της αθήνας και η αβεβαιότητα εξ'αιτίας της ακυβερνησίας ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΑΙΖΟΝ (τ'ακούς αντώνη σαμαρά?) έχει φέρει τεράστιο πλήγμα στον τουρισμό.

Ο άγγλος, ο γερμανός, ο ολλανδός κτλ. έχει την εντύπωση ότι αυτό που βλέπει στην τηλεόραση γίνεται σε όλη την επικράτεια της χωράς. Σου λέει ''γιατί να το ρισκάρω? ας πάω φέτος στην τουρκία''.
Έχουν την εντύπωση μάλιστα ότι, υπάρχει ελλείψη ρευστότητας και ότι πρέπει να έχουν μαζί τους όσα λεφτά χρειαστούν σε μετρητά!!
Μάλιστα για το τελευταίο (τα μετρητά), ο γερμανικός τουριστικός κολοσσός TUI,στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και η θυγατρική της βρετανική Thomson, έδωσε ΕΠΙΣΙΜΗ οδηγία προς τους πελάτες της που πρόκειται να ταξιδέψουν στην ελλάδα, να έχουν μαζί τους μετρητά, γιατί υπάρχει περίπτωση όσο θα βρίσκονται στη χώρα μας να γυρίσουμε στην δραχμή και να μην έχουμε προλάβει να τυπώσουμε αρκετές!!
Κάποιοι τουρίστες τους μάλιστα, έχουν ενδοιασμούς για το αν θα βρούνε φα'ί' να φάνε!!
Φοβερά πράγματα.
Και η κυβέρνησή μας (η ποια?) κάθεται και κοιτάει.

Συγνώμη ρε κολοκοτρόνη αλλά μεγαλύτερη μπαρούφα από αυτό το πράγμα δεν έχω διαβάσει εδώ και καιρό..please. με όλο τον σεβασμό.
maik23
QUOTE (Nuntius @ Jun 12 2012, 23:25 ) *

και εσυ τι εισαι δικηγορος του? τον ξερεις προσωπικα και ξερεις τι υποστηριζει?μαλλον οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται!!!

QUOTE (KingCrimson @ Jun 12 2012, 23:58 ) *
πραγματι αυτο ισως ηταν και το καλυτερο απο ολα smiley.gif, που βεβαια δε μπορεις και να τα μετρησεις ευκολα!

χαχαχα..............γελασαμε παλι rolleyes.gif tongue.gif το χιουμορ σου σπαει κοκκαλα...

υ.γ ξερεις και να μετρας? smiley.gif
Nuntius
QUOTE (maik23 @ Jun 13 2012, 07:11 ) *
και εσυ τι εισαι δικηγορος του? τον ξερεις προσωπικα και ξερεις τι υποστηριζει?μαλλον οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται!!!

Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά ξέρω τι υποστηρίζει. Το έχει αναφέρει αρκετές φορές στο forum smile.gif
kolokotronis
QUOTE(lightday @ Jun 13 2012, 01:30 ) *
Συγνώμη ρε κολοκοτρόνη αλλά μεγαλύτερη μπαρούφα από αυτό το πράγμα δεν έχω διαβάσει εδώ και καιρό..please. με όλο τον σεβασμό.

Αν και δεν είμαι παπάς, σε συγχωρώ.
Είμαι ικανοποιημένος επίσης που έχω κερδίσει τον σεβασμό σου.

Κατά τα άλλα:
-μάλλον ξέχασες να γράψεις τα επιχειρήματά σου
-υποθέτω ότι γνωρίζεις τα πράγματα από πολύ ''μέσα'' για να έχεις άποψη, σίγουρα από πιο ''μέσα'' απ'ότι εγώ και ξέρεις καλύτερα

700.000 λιγότεροι γερμανοί τουρίστες (εκεί όπου τουλάχιστον ακόμα δεν έχει χτυπήσει την πόρτα της η κρίση)
Οι άγγλοι, με την λίρα ενισχυμένη 10% σε σχέση με το ευρώ από πέρυσι, -20%.

Καλή μας νύχτα φίλε μου και εις άλλα με υγεία.
bballbill
Γιατί να είναι μπαρούφα αυτό που λέει ο Κol? H τουριστική κίνηση είναι όντως μειωμένη σε σχέση με πέρσυ. Το διαβάζεις κάθε τόσο στα σάιτ.
maik23
QUOTE (Nuntius @ Jun 13 2012, 07:53 ) *
Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά ξέρω τι υποστηρίζει. Το έχει αναφέρει αρκετές φορές στο forum smile.gif

πριν τον βαλω σε αγνοηση γιατι ηταν αγενης οπως και τωρα μιλουσε συνεχεια υπερ του κομουνισμου κ.λ.π. ε,δεν ειναι και το αλλο ακρο του τσιπρα.παρπανω δεν ξερω γιατι λογω αγνοησης δεν διαβαζω τι λεει ..και δεν με ενδιαφερει γιατι δεν μιλαει ευγενικα.αυτην την φορα το ειδα γιατι εγινε καποιο τεχνικο λαθος προφανως..μου εχει ξανασυμβει.
αλλα ξερεις να το τελειωνουμε τωρα και να μην κανουμε διαλογο για ερμηνευση των γραπτων τριτου που δεν λεει και τιποτα σπουδαιο,εκτος αν θιγονται και δικες σου θεσεις... smile.gif

QUOTE (kolokotronis @ Jun 13 2012, 12:40 ) *

Κατά τα άλλα:
-υποθέτω ότι γνωρίζεις τα πράγματα από πολύ ''μέσα'' για να έχεις άποψη, σίγουρα από πιο ''μέσα'' απ'ότι εγώ και ξέρεις καλύτερα

700.000 λιγότεροι γερμανοί τουρίστες (εκεί όπου τουλάχιστον ακόμα δεν έχει χτυπήσει την πόρτα της η κρίση)

καλα θα ηταν μην ειμαστε παρορμητικοι για πραγματα που δεν γνωριζουμε.ολη η ελλαδα υποφερει,ο τουρισμος δεν ειναι απεξω.εδω ειχαμε μειωση λογω ανταγωνισμου και απεργιων τα καλα χρονια τωρα με την κριση δεν θα ειχαμε?οποιος ειναι κοντα σε τουριστικους προορισμους και τους επισκεπτεται συχνα το εχει καταλαβει.
HLR CENATION
http://www.readnews.gr/newsvideoa-E3Wmfki_...ios-kaygas.html

Πλευρης vs Ανταρσυα

Μπραβο Θανο καλα της τα ειπες..
kolokotronis
QUOTE(maik23 @ Jun 13 2012, 14:48 ) *
καλα θα ηταν μην ειμαστε παρορμητικοι για πραγματα που δεν γνωριζουμε.ολη η ελλαδα υποφερει,ο τουρισμος δεν ειναι απεξω.εδω ειχαμε μειωση λογω ανταγωνισμου και απεργιων τα καλα χρονια τωρα με την κριση δεν θα ειχαμε?οποιος ειναι κοντα σε τουριστικους προορισμους και τους επισκεπτεται συχνα το εχει καταλαβει.

Όχι μάικ, δεν συμφωνώ με αυτήν την προσσέγγιση.
Τη βρίσκω κάπως μοιρολατρική.

Τα νησιά, ή προορισμοί γενικά, που δουλεύανε με έλληνες είναι απολύτως φυσιολογικό να έχουν τρομερά προβλήματα.
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι το πρώτο που θα κόψει κάποιος που του μειώθηκε αρκετά το εισόδημα είναι οι διακοπές του και όχι το κρέας ή το φροντιστήριο των παιδιών του.

Στα νησιά όμως που η πλειοψηφεία των τουριστών ήταν γερμανοί ,βρετανοί (αυτοί οι δύο μόνοι τους ήταν το 50% του τουρισμού της χώρας προ κρίσης) ή ολλανδοί και αυστριακοί δεν δικαιολογήται από την οικονομική κρίση μία τέτοια πτώση.
΄Δικαιολογήται όμως από το κλίμα που έχει διαμορφωθεί --> δυσφήμιση γενικά για τη χώρα, αντιπάθεια (θεωρούν, δεν ξέρω δίκαια ή άδικα ότι μας ''τα'ί'ζουν''), αβεβαιότητα λόγω ακυβερνησίας ακριβώς πάνω στην ενάρξη της σαιζόν (γεια σου αντώνη!!), τρομοκρατία από τα εκεί ΜΜΕ, πόλεμος-εκβιασμοί από τις μεγάλες τουριστικές πολυεθνικές τους κτλ.

Και οι δικοί μας υπεύθυνοι (οι ποιοι?), υπ.εξ.-υπ.τουρ., όλοι όσοι ήταν τα 2 τελευταία χρόνια κάθονται και κοιτάνε με σταυρωμένα τα χέρια και τώρα ασχολούνται μόνο με τον κασιδιάρη και τον λαφαζάνη και πως-πότε επιτέλους θα γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός.
Δεν πειράζει..
Αυτοί να είναι καλά και ποιος χ..στηκε για τον τουρισμό.
Σιγά..
Άλλωστε έχουμε εκατοντάδες άλλα πράγματα στην ελλάδα που βάζουν συνάλλαγμα στη χώρα.
lightday
QUOTE(kolokotronis @ Jun 13 2012, 12:40 ) *

Κατά τα άλλα:

περισσότερο έμοιαζε παραμυθάκι εκφοβισμού.
πάμε να τα δούμε ένα ένα
1.Τύπωμα νομίσματος (ότι και να είναι αυτό εθνικό - σταλμένο απ'εξω ) δεν γίνεται σε ένα Σ.Κ..παίρνει κανα χρόνο η όλη διαδικασία..Αν θυμάσαι πώς άλλαξαμε εμείς τότε ήταν διαδικασία 2 χρόνων περίπου
2.Φόβος bank run....παραμύθι για μικρά παιδιά...με το υπάρχον τραπεζικό σύστημα δεν υπάρχει περίπτωση έτσι όπως λειτουργεί
3.Φαί υπάρχει από όσο έχω δεί στο σουπερ μαρκετ...Το καρραφουρ μια χαρά έχει φεσώσει το σύμπαν
4.προβλέπεται να έρχονται λιγότεροι τουρίστες...Αιτίες όχι φυσικά κάποια μπαρούφα του στύλ απεργίες και τα ρέστα
α. Σπάνε τα συμβόλαια τώρα με την πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου...Θα επιτύχουν καλύτερες τιμές με καινούργια συμβόλαια
β.Κύμα λιτότητας ιταλία ισπανία αλλά και ελλάδα (εσωτερικός τουρισμός γιοκ)
5.All inclusive πρακτικές .Ομαδοποιούν σαν τα πρόβατα μια ομάδα τουριστών και έχουν προκαθορίσει που θα μείνουν , που θα φάνε που θα διασκεδάσουν σε συνολικές τιμές για τον μικροέμπορο άστα να πάνε.
6.Απελευθέρωση ναύλων 98-99....κάποια στιγμή το αιγαίο άδειασε
7Κοινωνικός τουρισμός..τα γνωστά κουπόνια γιοκ φέτος
8.Τιμή καυσίμων ....δεν χρειάζεται να σο πώ αν πας με όχημα στην κρήτη πόσο θα σου στοιχίσει
my 2 cents

QUOTE(kolokotronis @ Jun 13 2012, 15:15 ) *
...
Και οι δικοί μας υπεύθυνοι (οι ποιοι?), υπ.εξ.-υπ.τουρ., όλοι όσοι ήταν τα 2 τελευταία χρόνια κάθονται και κοιτάνε με σταυρωμένα τα χέρια και τώρα ασχολούνται μόνο με τον κασιδιάρη και τον λαφαζάνη και πως-πότε επιτέλους θα γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός.
Δεν πειράζει..
Αυτοί να είναι καλά και ποιος χ..στηκε για τον τουρισμό.
Σιγά..
Άλλωστε έχουμε εκατοντάδες άλλα πράγματα στην ελλάδα που βάζουν συνάλλαγμα στη χώρα.

1. Δεν υπάρχει αυτό που λές υπ.τουρ...έχει παρατηθεί στο έλεος του καμμιά δεκαέτία τώρα...
2. Δυστυχώς δεν μπορεί η ελλάδα (και καμμιά χώρα ) να στηριχθεί στο προιόν τουρισμός .Οι οικονομολόγοι λένε ότι είναι προσθετική δραστηριότητα για τον λόγο ότι είναι εξαιρετικά ρευστή..π.χ ένα πόλεμος σε γειτονική σου χώρα (καλή ώρα πρώην γιουκοσλαβία) ένα κύμα πυρκαγιών όπως τότε στην πελοπόνησο, μια κρισούλα στην μέση ανατολή κτλ κτλ.
Είναι σαν να περιμένεις έσοδα παίζοντας στο καζίνο η φάση.

QUOTE(HLR CENATION @ Jun 13 2012, 14:54 ) *

Πλευρης vs Ανταρσυα

καλά το μπουμπούκι αυτό έπρεπε να είχε διωχθεί με τις κλωτσιές από το ίδιο του το κόμμα όταν κουνούσε τα 'πραχτικά της βουλής' στα παράθυρα. ..μιλάμε για πολλά κιλά προβοκάτορα και αγράμματο άνθρωπο...
Δεν ασχολούμε για την τύπισσα ...please.
kolokotronis
QUOTE(lightday @ Jun 13 2012, 15:22 ) *
περισσότερο έμοιαζε παραμυθάκι εκφοβισμού.
πάμε να τα δούμε ένα ένα
1.Τύπωμα νομίσματος (ότι και να είναι αυτό εθνικό - σταλμένο απ'εξω ) δεν γίνεται σε ένα Σ.Κ..παίρνει κανα χρόνο η όλη διαδικασία..Αν θυμάσαι πώς άλλαξαμε εμείς τότε ήταν διαδικασία 2 χρόνων περίπου
2.Φόβος bank run....παραμύθι για μικρά παιδιά...με το υπάρχον τραπεζικό σύστημα δεν υπάρχει περίπτωση έτσι όπως λειτουργεί
3.Φαί υπάρχει από όσο έχω δεί στο σουπερ μαρκετ...Το καρραφουρ μια χαρά έχει φεσώσει το σύμπαν
4.προβλέπεται να έρχονται λιγότεροι τουρίστες...Αιτίες όχι φυσικά κάποια μπαρούφα του στύλ απεργίες και τα ρέστα
α. Σπάνε τα συμβόλαια τώρα με την πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου...Θα επιτύχουν καλύτερες τιμές με καινούργια συμβόλαια
β.Κύμα λιτότητας ιταλία ισπανία αλλά και ελλάδα (εσωτερικός τουρισμός γιοκ)
5.All inclusive πρακτικές .Ομαδοποιούν σαν τα πρόβατα μια ομάδα τουριστών και έχουν προκαθορίσει που θα μείνουν , που θα φάνε που θα διασκεδάσουν σε συνολικές τιμές για τον μικροέμπορο άστα να πάνε.
6.Απελευθέρωση ναύλων 98-99....κάποια στιγμή το αιγαίο άδειασε
7Κοινωνικός τουρισμός..τα γνωστά κουπόνια γιοκ φέτος
8.Τιμή καυσίμων ....δεν χρειάζεται να σο πώ αν πας με όχημα στην κρήτη πόσο θα σου στοιχίσει
my 2 cents

Φίλε μου τα έγραψα και σε άλλο ποστ προς απάντηση σε άλλο φίλο που με αμφισβήτησε.
Δεν απευθύνεσαι σε έλληνες.
Δεν απευθύνεσαι σε εμένα και εσένα.
Μιλάω για τον ''εισαγώμενο'' τουρισμό και το όλο κλίμα.
Άρα τα 1,2 και 3 δεν τα καταλαβαίνουν οι εκεί που σκόπευαν να έρθουν.
Άλλα τους δίνουν να καταλάβουν.

Επίσης τα 4β, 6, 7 και 8 ή δεν απευθύνονται σε αυτούς ή είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Δεν θα πάρει ο άλλος το αεροπλάνο για αθήνα(?) επειδή θα είναι μετά ακριβό το εισητήριο του καραβιού (χωρίς αυτοκίνητο)??
Μην σκέφτεσαι σαν έλληνας τουριστας.
Κανείς δεν έρχεται με το αμάξι του και οι συντριπτική πλειοψηφεία πάει κατ'ευθείαν με τσάρτερ.

Μετά, για το 5, ποια all inclusive μου λες..
Σου λέω ότι υπάρχει κατακόρυφη πτώση ΑΦΙΞΕΩΝ από παραδοσιακούς πελάτες μας που δεν έχουν χτυπηθεί ακόμα από την οικονομική κρίση.
Δεν έχουν αυξηθεί οι πελάτες των all.incl. για να ρεφάρουν την μείωση ΑΦΙΞΕΩΝ από τα υπόλοιπα.

Όσο για το 4α.. όταν υπάρχει όλο αυτό το κλίμα, φυσικά και βρουν τρόπους να εκβιάσουν τους ξενοδόχους οι μεγάλοι πράκτορες.

GK_23
QUOTE(lightday @ Jun 13 2012, 15:39 ) *
Δυστυχώς δεν μπορεί η ελλάδα (και καμμιά χώρα ) να στηριχθεί στο προιόν τουρισμός .Οι οικονομολόγοι λένε ότι είναι προσθετική δραστηριότητα για τον λόγο ότι είναι εξαιρετικά ρευστή..π.χ ένα πόλεμος σε γειτονική σου χώρα (καλή ώρα πρώην γιουκοσλαβία) ένα κύμα πυρκαγιών όπως τότε στην πελοπόνησο, μια κρισούλα στην μέση ανατολή κτλ κτλ.

Polli sosti kouventa, symfono 100% mazi sou...

Den einai dynaton h kyria oikonomiki drastiriotita mias xoras na einai o tourismos...

kolokotronis
2. Δυστυχώς δεν μπορεί η ελλάδα (και καμμιά χώρα ) να στηριχθεί στο προιόν τουρισμός .Οι οικονομολόγοι λένε ότι είναι προσθετική δραστηριότητα για τον λόγο ότι είναι εξαιρετικά ρευστή..π.χ ένα πόλεμος σε γειτονική σου χώρα (καλή ώρα πρώην γιουκοσλαβία) ένα κύμα πυρκαγιών όπως τότε στην πελοπόνησο, μια κρισούλα στην μέση ανατολή κτλ κτλ.

Και εδώ είναι που πραγματικά προσκυνάω... 77.gif

Δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον τουρισμό, επειδή μπορεί να γίνει πόλεμος ή πυρκαγιές!!!!!
Κάτι που ήδη έχει γίνει και σε πληροφορώ και εσένα ότι μια χαρά τα πήγαινε ο τουρισμός ΄και τότε...

Δεν μπορεί η ομορφότερη χώρα στον κόσμο, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά σε πλούσιες χώρες, με λαούς που δεν χαραμίζουν με τίποτα τις διακοπές τους και την μία ή δύο εβδομάδες ήλιο και θάλασσα, να στηριχθεί στον τουρισμό...
Είναι σαν να ποντάρουμε στο καζίνο!!!!!!!!!

Καλά μας κάνουν.
Ότι μας αξίζει παθαίνουμε.

QUOTE(sixama23 @ Jun 13 2012, 15:50 ) *

Den einai dynaton h kyria oikonomiki drastiriotita mias xoras na einai o tourismos...

Ναι έτσι είναι..
Αφού συμφωνείτε ότι δεν μπορεί να είναι η κύρια, ας τον αποτελειώσουμε...

Ποια ήταν οι κύρια δηλαδή 40 χρόνια τώρα?
Θα μου πείτε και εμένα να μάθω.
GK_23
QUOTE(kolokotronis @ Jun 13 2012, 15:56 ) *
Ναι έτσι είναι..
Αφού συμφωνείτε ότι δεν μπορεί να είναι η κύρια, ας τον αποτελειώσουμε...

Den nomizo pos eipe kaneis apo emas na apoteliosoume ton tourismo...
Apla auto pou toulaxiston ego ennow einai pos o tourismos prepei na leitourgei os sympliromatiki oikonomiki drastiriotita.
Ennoeitai pos prepei na ekmetalleutoume ola ta sygkritika pleonektimata pou exoume ws xora, oson afora ton tomea tou tourismou.

Alla tha prepei na exoume prwtistos paragogi eite ston protogeni eite ston deuterogeni tomea...

Stin Ellada ypirxe enas poly dynamikos protogenis tomeas, o opoios syrriknonetai diarkos ta teleutaia 20 xronia...
Autos nomizo pos itan i vasiki oikonomiki drastiriotita tis xoras, se oli tis tin sygxroni istoria.
επαθα λαστιχο
QUOTE(kolokotronis @ Jun 13 2012, 15:56 ) *

τα....δανεια!αυτο που ποτε μου δεν θα καταλαβω ειναι το πως απο την ιδρυση του ελληνικου κρατους μας χωνουν πακετα,τα οποια θεωρητικα δεν εχουν την δυνατοτητα να τα παρουν πισω.για να συνεχιζουν να μας δινουν,μεχρι τωρα τουλαχιστον,παει να πει οτι με καποιο τροπο αποπληρωνονται εστω και μακροπροθεσμα.με τι ομως?οικονομολογο εχει το φορουμ?
bballbill
Ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα φαντάζομαι πως εννοούν τα παιδιά. Μην αρπάζεσαι. Ο τουρισμός είναι υπηρεσία, δε γίνεται να βασίσεις μια οι κονομία αποκλειστικά σε υπηρεσίες. Δε γίνεται να ζήσουμε 10.000.000 κόσμος μόνο από τουρισμό ούτε είπε κανένας να τον σβήσουμε.
LFO
my 2 cents

1. Δεν υπάρχει αυτό που λές υπ.τουρ...έχει παρατηθεί στο έλεος του καμμιά δεκαέτία τώρα...

QUOTE(sixama23 @ Jun 13 2012, 15:50 ) *

Λογω επαγγελματος και μονο θα παρεμβω.

Εκλεισα για πελάτη εισιτηρια με πλοιο για Χανια ,για Αυγουστο. Πηγαινε ελα 3 ατομα σε καθισμα αεροπορικο + 1 αυτοκινητο = 326 ευρω. 2η επιλογη του η Ιος. 3 ατομα πηγαινε ελα χωρις αυτοκινητο, παλι για Αυγουστο = 337 ευρω. Ιδιες ημερομηνιες Κουφονησια 342 ευρω. Ευκαριες και καλυτερες τιμες υπάρχουν. Αρκει να ψαξεις.

Και γιατι να μην ειναι ο τουρισμος η κυρια δραστηριοτητα? Και τι θα ειναι ? η βιομηχανια μας η ανπαρκτη? οι εξαγωγες? ας γελασω.... Σιγουρα τα εκτακτα γεγονοτα δυσκολευουν αλλα παντα υπαρχει περιθωριο. Γιατι ? γιατι δεν εισαι μονος σου ακριβως. Οσο ευκολα θα πανε στην τουρκια λογω κρισης στην Ελλαδα αλλο τοσο ευκολα ηρθαν περυσι λογω επεισοδιων σε Αιγυπτο και λοιπες βορειοαφρικανικες χωρες.

Δεν μπορει να ειναι ο τουρισμος η κυρια δραστηριοτητα για αλλους λογους οχι γιατι δεν εχει τις προοπτικες...Γιατι για να ειναι πρεπει να ειναι εσοδο για 12 μηνες και οχι για 4-5 μηνες που ειναι τωρα. Για να γινει ομως 12μηνο ή εστω 9μηνο θελει και αλλα πραγματα .

3-4 θα αναφερω μονο γιατι δεν εχω πολυ χρονο:

1. Χαμηλοτερους φορους αεροδρομιων . Εχουμε τους υψηλοτερους στην Ευρωπη.
2. Προσέλκυση συνεδριωνστα αστικα κεντρα αλλα και σε επιλεγμενα νησια. Αυτο προυποθετει προγραμματισμο και σταθερη πολιτικη κατασταση . Και σιγουρα οχι επεισοδια στα αστικα κεντρα που γινονται κεντρα μαχης.
3. Κρουαζιερες, αρση το καμποταζ. Και οχι το ΠΑΜΕ να αποκλειει τα λιμανια....
4. Χειμερινο τουρισμο. Εχουμε βουνα, εχουμε υπεροχα ξενοδοχεια αλλα δεν εχουμε οδικο δικτυο, δεν εχουμε αεροδρομια και δυστυχως εχουμε ξενοδοχους που θα ασκουν τιμολογιακη πολιτικη αλλαγη "οτι φαμε οτι πιουμε οτι αρπαξει ο κωλος μας"

και πολλα αλλα , αλλα ειλικρινά θελει μεγαλη αναλυση το θεμα.
kolokotronis
QUOTE(sixama23 @ Jun 13 2012, 16:02 ) *
Den nomizo pos eipe kaneis apo emas na apoteliosoume ton tourismo...
Apla auto pou toulaxiston ego ennow einai pos o tourismos prepei na leitourgei os sympliromatiki oikonomiki drastiriotita.
Ennoeitai pos prepei na ekmetalleutoume ola ta sygkritika pleonektimata pou exoume ws xora, oson afora ton tomea tou tourismou.

Alla tha prepei na exoume prwtistos paragogi eite ston protogeni eite ston deuterogeni tomea...

Stin Ellada ypirxe enas poly dynamikos protogenis tomeas, o opoios syrriknonetai diarkos ta teleutaia 20 xronia...

Αλλού δηλαδή πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα που μιλάμε. Ε?
Ο τουρισμός είναι το 10% του ΑΕΠ, τρώμε τη μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη όσον αφορά τη δυσφήμιση, χάνουμε τόσο ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ τώρα, που το χρειαζόμαστε τόσο πολύ, και εσύ μου μιλάς για τον πρωτογενή τομέα... που θα μας πάρει καμμιά δεκαριά χρόνια και άμα γίνει τίποτα σφύρα μου.

Και δεν μου είπες ποια ήταν η κύρια πηγή εσόδων για τη χώρα 40 χρόνια τώρα?
Η μήπως για το γεγονός ότι αυτή ήταν ο τουρισμός φτάσαμε ως εδώ?
rakos
QUOTE (HLR CENATION @ Jun 13 2012, 14:54 ) *

Πλευρης vs Ανταρσυα

τι ακριβως της ειπε;
ηλιθιοτητες ελεγε οπως ηλιθιοτητες λεει καθε φορα που βγαινει στη tv και γινεται περιγελος

επισης φοβερος τιτλος στο βιντεο "δεν καταδικάζουμε τη βία"
και μετα βλεπεις το βιντεακι και αυτο που λεει η συγκεκριμενη ειναι οτι δε μπορω να καταδικασω καθε μορφη βιας, γιατι οταν επιτιθεται ο ματατζης πχ δε θα κατσω να τις φαω

και χαιρεται μετα ο βλακας ο υιος του αρχιφασιστα λες και του ειπε οτι κυκλοφορω με τσεκουρια και κοπαναω κοσμο (ποιος τα κανει αυτα αραγε)

μπραβο γιωργαρα καλα τα πες
επαθα λαστιχο
QUOTE(rakos @ Jun 13 2012, 16:12 ) *
τι ακριβως της ειπε;
ηλιθιοτητες ελεγε οπως ηλιθιοτητες λεει καθε φορα που βγαινει στη tv και γινεται περιγελος

και μετα βλεπεις το βιντεακι και αυτο που λεει η συγκεκριμενη ειναι οτι δε μπορω να καταδικασω καθε μορφη βιας, γιατι οταν επιτιθεται ο ματατζης πχ δε θα κατσω να τις φαω

και χαιρεται μετα ο βλακας ο υιος του αρχιφασιστα λες και του ειπε οτι κυκλοφορω με τσεκουρια και κοπαναω κοσμο (ποιος τα κανει αυτα αραγε)
καλα ο πλευρης ειναι γνωστο βλακομετρο,αν και με τετοιον πατερα δεν ειχε και πολλες πιθανοτητες να γινει ανθρωπος,αλλα φιλε και η ανταρσαια μια χαρα υστερω ηταν.τοσα στελεχη εχουν,αυτη βαλανε?
HLR CENATION
QUOTE(rakos @ Jun 13 2012, 16:12 ) *
τι ακριβως της ειπε;

Οχι και περιγελος.Μακαρι να ειχε η βουλη και αλλους Πλευρηδες και αλλους Γεωργιαδηδες.

Σε λιγο θα μας βγαλεις και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ που περνα με τον ζορι το Λεβεντη αθωα περιστερα...
επαθα λαστιχο
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 13 2012, 16:16 ) *
Οχι και περιγελος.Μακαρι να ειχε η βουλη και αλλους Πλευρηδες και αλλους Γεωργιαδηδες.
τι στο καλο εκτιμας σε αυτους τους 2 κωλοτουμπες?το οτι πηγαν εκει που εφτυναν με λυσσα?
rakos
ναι πολυ σοβαρος ανθρωπος

οπως και ολοι οι κωλοτουμπες του ΛΑΟΣ αλλωστε διακρινονται για τη σοβαροτητα των αποψεων τους και πανω απ ολα για το ποσο σταθεροι ειναι σ αυτες

//ποσως μ ενδιαφερει η ανταρσυα, εγω σχολιασα το βιντεακι το οποιο εχει προβοκατορικο τιτλο
HLR CENATION
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Jun 13 2012, 16:20 ) *
τι στο καλο εκτιμας σε αυτους τους 2 κωλοτουμπες?το οτι πηγαν εκει που εφτυναν με λυσσα?

Τον πολιτικο τους λογο.Αν το κομμα δεν ειχε την ταμπελα ΝΔ θα τους ψηφιζα και εγω.Μπορει να μην ειμαστε πλεον στο ιδιο κομμα δεν παει ομως να ειμαστε στην ιδια παραταξη.Οσο και αν την εχουν πληγωσει ολα αυτα τα χρονια οι προηγουμενοι. smile.gif
rakos
φανταζομαι σ ενθουσιαζει και ο πολιτικος λογος των πρωην συντροφων σου Ανατολακη και Ψινακη;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.