QUOTE(thrylos7 @ Feb 29 2008, 19:11 )
Ο Μάσεϊ ήταν κάκιστος, καθόλου συγκεντρωμένος, κυρίως αμυντικά, για τον Τέρι λένε πως ο Μάκης έχει βίντεο πως πάτησε παρκέ, αλλά ο κόσμος που βρέθηκε στο Παλέ θα ισχυριστεί ότι πρόκειται για μοντάζ,
Εγω παλι εχω την αποψη για τον Τερι οτι προσπαθησε αρκετα αμυντικα χθες και διεκδικησε ριμπαουντ, ενω επιθετικα ακολουθησε τα χναρια ολης της ομαδας, εξαιρουμένου του Ραιτ βεβαια....
ο Τσαλδάρης ήταν χειρότερος του χείριστου,
Ο Τσαλδαρης εχει πεσει φοβερα το τελευταιο διμηνο και ειδικα στους τελευταιους αγωνες ακομα πιο πολυ.
Εγω το πιστευα αυτο και το ειχα πει, οτι δηλαδη οι καλες εμφανισεις του για ενα διαστημα ηταν απλα μια βραχυπροθεσμη ταση.
Φυσικα βεβαια ειναι καλυτερος απο αυτο που δειχνει τελευταια....
ο Μότολα αντιμετώπισε για μια ακόμη φορά πρόβλημα με φάουλ κι έτσι δε χρησιμοποιήθηκε πολύ, αν κι έδειχνε σε καλή κατάσταση, ο Ηλιάδης στον πάγκο μάλλον σκεφτόταν αν την επόμενη φορά θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο για να μπει στο Παλέ, αφού με τον Χέρμπερτ το παρκέ δεν το πολυβλέπει,
Τον Ηλιαδη γιατι δεν τον βαζει καθολου? Συνηθως οταν μπαινει αλλαζει λιγο ή πολυ τον ρυθμο. Συνηθως προς το θετικο για τον Αρη. Αυτο χθες χρειαζοταν σε καποια στιγμη. Αλλα αυτος δεν τον εβαλε λεπτο....
Εγώ πάντως, ακόμη απορώ γιατί ο Χέρμπερτ επέμεινε τόσο πολύ στην πίεση σε όλο το γήπεδο, αφού η ισπανική ομάδα την ξεπερνούσε εντελώς χαλαρά, ενώ βρισκόταν και σε πλεονεκτική θέση στην επίθεση ακολούθως.
Ε ναι αλλα και τι να εκανε? Αφου βρεθηκε πισω καπως επρεπε να αντιδρασει. Τωρα θα μου πεις, οπως και ειπες, οτι οι Ισπανοι δεν καταλαβαιναν απο την πιεση και το μονο που γινοταν ηταν να κουραζονται περισσοτερο οι παικτες του Αρη, αλλα και παλι τουλαχισοτν εδειξε μια αντιδραση ο Χερμπερτ.....
Η Ταου προς μεγαλη μου εκπληξη δεν κυνηγησε τον αιφνιδιασμο! Σε παρα πολλες περιπτωσεις μπορουσε να τρεξει και ομως κυριως με τον ρυθμιστη του ρυθμου Πριτζιονι δεν το εκανε και πηγε σε μεγαλες επιθεσεις.
Κάτι αυτό, κάτι η ανύπαρκτη άμυνα στο low post (μεγάλος ο Πριτζιόνι βέβαια, επιτέλους, τον είδα από κοντά), κάτι τα τρίποντα των "Ισπανών", κάτι και η διαιτησία (τρία κοράκια ντύθηκαν διαιτητές χθες, στο πνεύμα της ημέρας) το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Για την διαιτησια που λες δεν συμφωνω μαζι σου. 1-2 σφυριγματα στραβα να εδωσαν. Δεν θυμαμαι κατι αλλο....
Γενικα η διαφορα ηταν τοσο μεγαλη ωστε δεν εχει νοημα να μιλαμε για κατι αλλο. Εδειξε η Ταου οτι ειναι απλα σε αλλο επιπεδο απο τον Αρη....
Τωρα το αν ο Αρης ηταν πολυ καλυτερος τι θα γινοταν, πολυ απλα δεν μπορω να το σχολιασω καθως αυτα ειναι υποθετικα και θα μπορουσε να πει και η Ταου οτι της ελειπαν 2 μεγαλοι παικτες.....
Για τη σύγκριση Ουάσινγκτον - Καστλ νομίζω αδικούνται και οι δύο, καθώς και οι δύο έχουν παρουσιάσει άσχημο, σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, πρόσωπο με τον Χέρμπερτ. Βέβαια, αν ο DC είναι κακός, ο Καστλ ήταν τραγικός... Η αλλαγή καλώς έγινε, καθαρά αγωνιστικά, ο Ουάσινγκτον είναι εκπληκτικός παίκτης, και νομίζω ότι είναι περισσότερο θύμα, παρά θύτης, της κατάστασης της ομάδας. Βέβαια, με τον Καστλ υπήρχε ένας αρχηγός στην ομάδα, γιατί όπως πάνω κάτω αναφέρθηκε, πλέον λείπει και η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας από την ομάδα.
Ως τωρα μαλλλον αποτυχημενη μεταγραφη φαινεται. Για το μελλον θα δουμε....
Και ο ενας κακος και ο αλλος κακος. Απλα ο Καστλ σε καποια μεγαλα ματς θα εδειχνε μια προσωπικοτητα και πιστευω αυτη η προσωπικοτητα θα εδινε μια συνοχη και συγκεντρωση και στους αλλους παικτες.
Λίγος κόσμος, προφανώς λόγω της ημέρας (το σύνθημα: "εδώ είναι το γλέντι, ...κάτι με Τσικνοπέμπτη, καψούρα μου μεγάλη, ...κάτι με Καρναβάλι
), ανάγκασε το ματς να σταματήσει για κάποια λεπτά, όταν πετούσε συνεχώς χαρτάκια στο παρκέ... Αρχικά ήταν εκνευριστικό, αλλά μετά ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα και μου άρεσε.
Εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτη η καθυστερηση!
Για την ακριβεια το μισω οταν συμβαινει αυτο.
Ελπίζω βέβαια να μην υπάρξει καμιά τιμωρία για τα χαρτάκια κατά τη διάρκεια του αγώνα, γιατί θα 'θελα να δω από κοντά και το παιχνίδι με τη Λιέτουβος, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι (ούτως ή άλλως θα ήταν υπερβολικό), οπότε λογικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Αν και θα ακουστω κακος, θα πρεπει να υπαρξει χρηματικο προστιμο. Οχι φυσικα τιμωρια εδρας με την πρωτη φορα που συμβαινει αυτο.
Απλα ενα χρηματικο προστιμο. Δεν μπορει να διακοπτεται ετσι ενας αγωνας! Οι παικτες εχουν καποιο ρυθμο. Καποια ψυχολογια. Καποιο σχεδιο αγωνα. Υπαρχουν καποιοι κανονες και κανονισμοι με τους οποιους παιζεται το μπασκετ. Ενα απλο χρηματικο προστιμο για να μην ξαναγινει.....