Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προσωπικά ρεκόρ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
Gravedigger
QUOTE(jois21 @ Apr 6 2008, 23:51 ) *
Εμαθες οτι δε τυφλωνει και ειπες να το παρακανεις σημερα;

Ντροπή Jois υπάρχουν και παιδιά! tongue.gif
B for Basketball
QUOTE(hip-hop @ Apr 6 2008, 20:29 ) *
Μην υπερβαλλεις.Ο Kobe ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!

Μην προσβαλεις το ειδωλο!!! w00t.gif
tongue.gif
nikolas12
Καλα μαζι με τον B for Basketball!!!(απο τους καλυτερους η μαλλον ο καλυτερος στην ταξη μου ειμαι)
odysseas 1998
Εγώ έχω ένα κατόρθωμα στο ενεργητικό μου!Έδωσα 9 οργασμούς στην πρώην μου μέσα σε 2,5 ώρες!Βέβαια ξέρω ότι θα με χλευάσετε αλλά εγώ το καταθέτω!
kemp
QUOTE(odysseas 1998 @ Apr 14 2008, 07:33 ) *
Εγώ έχω ένα κατόρθωμα στο ενεργητικό μου!Έδωσα 9 οργασμούς στην πρώην μου μέσα σε 2,5 ώρες!Βέβαια ξέρω ότι θα με χλευάσετε αλλά εγώ το καταθέτω!

το ειδες ,το ακουσες ή στο ειπε?
Flash
QUOTE(kemp @ Apr 14 2008, 09:02 ) *
το ειδες ,το ακουσες ή στο ειπε?

24.gif 24.gif 24.gif

Συμπληρώνοντας την απορία του Κεμπ, το να το άκουσες ή να στο είπε (btw ο ΝΒΑερ θα είχε τρελό πρόβλημα με τη διατύπωση αυτή γιατί πως θα μπορούσε να στο πει και να μην το άκουσες άρα θα μπορούσσε κάποιος να πει ότι εκφυλίζεται σε μια επιλογή ενώ άλλο εννοείς) δε σημαίνει τίποτε εκτός αν είσαι εγκεκριμιενος από τη CIA ανθρώπινος ανιχνευτής ψεύδους. Ακόμα και το να το είδες/ένιωσες δεν αποτελεί πειστήριο απαραίτητα καθώς μπορείς να ξεγελαστείς. Τέλος ακόμα κι αν έχεις δίκιο, περισσότερο θα ωφέλειται σε αυτήν και σε ιδιαιτερότητες της φυσιολογίας της παρά σε σένα. Αν δεν κάνω λάθος ο Κεμπ είναι φέρελπις γιατρός και μπορεί να με επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αναφορικά με το τελευταίο.
Pierce
εγω απλα να επιβεβαιωσω οτι η μυστικη βιβλος δεν κανει ποτε(ς) λαθος , και ο νωον νοειτο
apkat
Eγω θα πω απλα ρισπεκτ στην πρωην σου και θα ηθελα αν μπορουσες εστω με πμ να μιου στειλεις καμια φωτο και να μεσολαβησεις να γνωριστουμε..

Και σημερα αν γινεται γιατι αισθανομαι οτι ειμαι σε μερα που μπορω να σε ξεπερασω..
PanosIlio
QUOTE(apkat @ Apr 14 2008, 10:48 ) *
Και σημερα αν γινεται γιατι αισθανομαι οτι ειμαι σε μερα που μπορω να σε ξεπερασω..

Δηλαδή αύριο δεν θα μπορείς??? tongue.gif tongue.gif
apkat
Aυριο δεν ξερω αν θα χω τις ιδιες αντοχες..Ισως 7 η 8 φορες αλλα οχι 9..

Σημερα ομως αισθανομαι οτι μπορω να ξεπερασω τις 12..
NBAer
QUOTE(apkat @ Apr 14 2008, 16:01 ) *
Aυριο δεν ξερω αν θα χω τις ιδιες αντοχες..Ισως 7 η 8 φορες αλλα οχι 9..

Σημερα ομως αισθανομαι οτι μπορω να ξεπερασω τις 12..

ohmy.gif ohmy.gif Ειναι και βροχερη χαλια μερα....
Λοιπον σας επαναφερω εις την ταξιν:

Ποσες συνεχομενες βολες εχετε βαλει ή εστω ποιο ειναι το ρεκορ σας σε αυτες?
Εγω εχω κανει 3 φορες 97/100 αλλα χωρις ιδιαιτερη προπονηση στις βολες. Με προπονηση 2 μηνων πιστευω το 200/200 το εχω. Κανενας αλλος με καποιο εξωπραγματικο ρεκορ?
Flash
QUOTE(NBAer @ Apr 14 2008, 17:17 ) *

Εγω εχω κανει 3 φορες 97/100 αλλα χωρις ιδιαιτερη προπονηση στις βολες. Με προπονηση 2 μηνων πιστευω το 200/200 το εχω. Κανενας αλλος με καποιο εξωπραγματικο ρεκορ?

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Είσαι ρομπότ ; Τώρα εξηγούνται πολλά. tongue.gif

Όχι εγώ με τίποτα. Πέρυσι που το προσπάθησα 2 φορές έκανα 60 και 65 στις 100. Βέβαια δε σουτάρω ποτέ βολές γενικότερα αλλά και πάλι είναι απογοητευτικό ποσοστο.
NBAer
QUOTE(Flash @ Apr 14 2008, 16:23 ) *
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Είσαι ρομπότ ; Τώρα εξηγούνται πολλά. tongue.gif

Επρεπε να με δεις το 1998 πως ημουν. Παλιες καλες εποχες. sad.gif Τελειωνα τα "μονα" με 45/50, 49/50, 50/51 και κατι τετοια εξωπραγματικα, με σουτ μονο απο το high post. w00t.gif Με φωναζαν ρομποκοπ πραγματι.
Το παρον παρατσουκλι μου στο ποδοσφαιρο(και οχι στο μπασκετ αφου εχω γινει αθλιος πια) ειναι "ρομποτακι" και με φωναζουν ακομα ετσι αφου δεν τρωω προσποιηση με τιποτα και καταλαβαινω που θα παει η μπαλα πριν παει και την κοβω! cool.gif

Επισης δεν θεωρω το 97/100 τιποτα φοβερο και πιστευω οτι δεν ειναι δυσκολο για καποιον καλο σουτερ να βαλει 97/100. Βεβαια ολα αυτα χωρις προπονησεις στις βολες και αυτο πραγματι το κανει μαλλον σχετικα δυσκολο.
Θελω να ακουσω γενικα ποσο κανουν οι αλλοι για να δω αν πχ ποσοστα 300/300 ειναι δυσκολα ή εφικτα.

Όχι εγώ με τίποτα. Πέρυσι που το προσπάθησα 2 φορές έκανα 60 και 65 στις 100. Βέβαια δε σουτάρω ποτέ βολές γενικότερα αλλά και πάλι είναι απογοητευτικό ποσοστο.

65 στα 100 ειναι κακο πραγματι. biggrin.gif
Προπονεισαι γενικα στο μπασκετ αρκετα ή παιζεις 1-5 φορες καθε μηνα οπως εγω? Γιατι αν εισαι οπως εγω τοτε δικαιολογεισαι για το 65/100.....
dizzy_fingers
Ουυυυυυυυ...εκεί πάνω που βρίσκεται, έχει λιώσει στο μπάσκετ rolleyes.gif....αλλά κι εδώ που βρισκόταν δεν είχε διαφορά tongue.gif.
NBAer
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 14 2008, 16:34 ) *
Ουυυυυυυυ...εκεί πάνω που βρίσκεται, έχει λιώσει στο μπάσκετ rolleyes.gif....

Εχει και καλο καιρο εκει περα(5 φορες το χρονο 24.gif 24.gif ) οποτε δεν δικαιολογειται να μην βγαινει στη λιακαδα για μπασκετ. 24.gif Στην χωρα του μπασκετ! 24.gif 24.gif
Gravedigger
Εγώ γύρω στο 60 % και πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος!Πάντα είχα πρόβλημα με τις βολές!Το χειρότερο είναι ότι στους αγώνες κέρδιζα πολλές βολές γιατί είμαι μπουκαδόρος αλλά δεν μπορούσα να τις αξιοποιήσω...10/23 σε 1 αγώνα σου λέει κάτι??? sad.gif
Keyser_Soze
Κατέβα ρε κωλοπαίδι ΝΒΑερ καμία Αθήνα να σου 'ξηγήσουμε τ' όνειρο!! tongue.gif
Παίζεις με όλους τους άσχετους εκεί και την έχεις δει Τζόρνταν... άκου 97/100... ΧΑ!
Θα σε μαρκάρω εγώ ρε να δούμε τι θα κάνεις... (το πολύ πολύ να μου κάνεις καμία ντρίμπλα και να γυρίσω κανένα αστράγαλο tongue.gif )

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Flash
QUOTE(NBAer @ Apr 14 2008, 17:31 ) *
Επρεπε να με δεις το 1998 πως ημουν. Παλιες καλες εποχες. sad.gif Τελειωνα τα "μονα" με 45/50, 49/50, 50/51 και κατι τετοια εξωπραγματικα, με σουτ μονο απο το high post. w00t.gif Με φωναζαν ρομποκοπ πραγματι.
Το παρον παρατσουκλι μου στο ποδοσφαιρο(και οχι στο μπασκετ αφου εχω γινει αθλιος πια) ειναι "ρομποτακι" και με φωναζουν ακομα ετσι αφου δεν τρωω προσποιηση με τιποτα και καταλαβαινω που θα παει η μπαλα πριν παει και την κοβω! cool.gif

Επισης δεν θεωρω το 97/100 τιποτα φοβερο και πιστευω οτι δεν ειναι δυσκολο για καποιον καλο σουτερ να βαλει 97/100. Βεβαια ολα αυτα χωρις προπονησεις στις βολες και αυτο πραγματι το κανει μαλλον σχετικα δυσκολο.
Θελω να ακουσω γενικα ποσο κανουν οι αλλοι για να δω αν πχ ποσοστα 300/300 ειναι δυσκολα ή εφικτα.
65 στα 100 ειναι κακο πραγματι. biggrin.gif
Προπονεισαι γενικα στο μπασκετ αρκετα ή παιζεις 1-5 φορες καθε μηνα οπως εγω? Γιατι αν εισαι οπως εγω τοτε δικαιολογεισαι για το 65/100.....

Όπως είπε κι ο Ντίζυ, ειδικά εδώ πάνω υπάρχουν μήνες που δεν πιάνω μπάλα μπάσκετ στα χέρια μου. Αλλά τώρα σοβαρά, αυτά που λες πρέπει να καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δε στέκουν με τίποτα. Μπορείς να μου πεις επαγγελματίες αθλητές με καθημερινές προπονήσεις και αγώνες που να αγγίζουν το 97%-99% στις ελεύθερες βολές όπως ισχυρίζεσαι ; Αν δεν κάνω λάθος ο πρώτος σε ευστοχιά σε ελευθερες βολές στο ΝΒΑ είναι ο Στογιάκοβιτς με κάπου 94%. Οπότε το 97% χωρίς προπόνηση είναι εξωγήινο...
NBAer
QUOTE(Gravedigger @ Apr 14 2008, 16:40 ) *
Εγώ γύρω στο 60 % και πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος!Πάντα είχα πρόβλημα με τις βολές!Το χειρότερο είναι ότι στους αγώνες κέρδιζα πολλές βολές γιατί είμαι μπουκαδόρος αλλά δεν μπορούσα να τις αξιοποιήσω...10/23 σε 1 αγώνα σου λέει κάτι??? sad.gif

Μου λεει οτι πρεπει οπωσδηποτε να βελτιωσεις τις βολες σου! Και μπορεις.
Η επικρατουσα θεωρια λεει οτι αν κανεις ενα πραγμα παρα μα παρα πολλες φορες, θα αναπτυχθουν οι καταλληλες συνδεσεις μεταξυ των νευρωνων στον εγκεφαλο σου, θα δυναμωσουν/ισχυροποιηθουν τοσο πολυ αυτες, ωστε τελικα σιγα σιγα θα ερθει η τελειοποιηση αυτου του πραγματος που θελεις να επιτυχεις. Και οσο βρισκεσαι σε μικρη ηλικια τοσο ευκολοτερα δημιουργουνται οι συνδεσεις και ισχυροποιουνται.

Οποτε βαρωντας 100-500 βολες τη μερα, με σωστο τροπο**, σιγα σιγα το ποσοστο θα αυξανεται γιατι ο εγκεφαλος θα αρχιζει να καταλαβαινει τον τροπο, την θεση των χεριων του σωματος κλπ, με τον οποιο μπαινουν οι βολες και θα αναπτυχθουν οι καταλληλες συνδεσεις ωστε να γινει αυτοματοποιημενη η διαδικασια. Αρα θα βλεπεις το ποσοστο σου να μεγαλωνει.

**Αν βαρας με λαθος τροπο, τοτε απλα κανε μετατροπες. Ποιος ειναι ο λαθος τροπος βεβαια? Αυτος που παρολες τις πολλες προπονησεις δεν σου βαγινει.
BTW γνωμη μου ειναι οτι ο καλυτερος τροπος να βαραει καποιος βολες ειναι με σουτ τετοιο ωστε να ειναι τα χερια τεντωμενα στο τελος του σουτ, να υπαρχει μικρη καμπυλη της μπαλας, τη στιγμη που φευγει η μπαλα να μην βρισκεται ψηλα(περιπου στο υψος του κεφαλιου) και η κινηση των χεριων κατα το σουτ να ειναι κυριως πισω-εμπρος και οχι πανω-πισω-εμπρος ή πανω εμπρος.
Βεβαια οπως τον βολευει καλυτερα τον καθενα....
NBAer
QUOTE(Flash @ Apr 14 2008, 16:50 ) *
Όπως είπε κι ο Ντίζυ, ειδικά εδώ πάνω υπάρχουν μήνες που δεν πιάνω μπάλα μπάσκετ στα χέρια μου. Αλλά τώρα σοβαρά, αυτά που λες πρέπει να καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δε στέκουν με τίποτα. Μπορείς να μου πεις επαγγελματίες αθλητές με καθημερινές προπονήσεις και αγώνες που να αγγίζουν το 97%-99% στις ελεύθερες βολές όπως ισχυρίζεσαι ; Αν δεν κάνω λάθος ο πρώτος σε ευστοχιά σε ελευθερες βολές στο ΝΒΑ είναι ο Στογιάκοβιτς με κάπου 94%. Οπότε το 97% χωρίς προπόνηση είναι εξωγήινο...

Ισως παρανοησες. Δεν ειπα οτι το ποσοστο μου στις βολες ειναι 97/100. Απλα εκανα 97/100 3 φορες.
Βεβαια δεν εχω προσπαθησει και πολλες φορες να βαρεσω 100 βολες, αλλα αμα πχ προσπαθησω τωρα λογικα γυρω στα 80-95 στις 100 θα πετυχω....
Αμα προπονηθω κανα μηνα τοτε δεν μπορω παρα να πιστευω οτι σιγουρα θα κανω 90-100 στις 100. cool.gif Ισως κανω και λαθος βεβαια....

Οσο για τους αγωνες και τις βολες δεν ειναι το ιδιο. Δεν ειναι το ιδιο να πιασεις ρυθμο βαρωντας 100 βολες(αν το εχεις κανει καταλαβαινεις τι εννοω, καθως ερχεται μια στιγμη που πιανεις ρυθμο και βαζεις 20-30 συνεχομενες, χανεις μια και ξαναπιανεις ρυθμο με 15/15 κλπ) με το να βαρεσεις 100 βολες ανα 2 καθε φορα που παιρνεις φαουλ. Δεν μπορεις να πιασεις ρυθμο ετσι.

QUOTE(Keyser_Soze @ Apr 14 2008, 16:45 ) *
Κατέβα ρε κωλοπαίδι ΝΒΑερ καμία Αθήνα να σου 'ξηγήσουμε τ' όνειρο!! tongue.gif
Παίζεις με όλους τους άσχετους εκεί και την έχεις δει Τζόρνταν... άκου 97/100... ΧΑ!
Θα σε μαρκάρω εγώ ρε να δούμε τι θα κάνεις... (το πολύ πολύ να μου κάνεις καμία ντρίμπλα και να γυρίσω κανένα αστράγαλο tongue.gif )
smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Ωχ Ωχ! ohmy.gif ohmy.gif

Αμα παρει το double η Μανστεστερ, θα ερθω. icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Igor
Φιλος μου ειχε βαλει 64/64 βολες συνεχομενες και εχασε της 65 επειδη τον ενοχλουσα !!!
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Apr 14 2008, 13:40 ) *

Mα το σουτ σου ειναι χαλια...
Βαρας λες κ πετας πετρες στην θαλασσα...
Τα ποδια ισα που λυγιζουν...Τα δαχτυλα σου σπανε διαφορετικα το ενα με το αλλο σαν ταχυδακτυλουργος...Λυγιζεις και τους 2 καρπους σχεδον.
Αν ειχες λιγο μυαλο παραπανω θα καταλαβαινες οτι αφου κερδιζεις τοσα φαουλ και χανεις τις μισες βολες.
Ενας ειναι ο δρομος...Προπονηση...Οπως λεει κ ο ΝΒΑer
Και εγω παλια ειχα χαλια ποσοστα στις βολες.
Εκατσα...Εστρωσα κωλο (οχι δεν εστησα κωλο 68.gif ) και βελτιωθηκα σε μεγαλο βαθμο.
Αυτο που λεει ο ΝΒΑερ ειναι πολυ σωστο.
Οσες περισσοτερες βολες ριχνεις....Το σωμα σου και ο εγκεφαλος θα μαθουν τις κινησεις και το σουτ ολοενα γινεται καλυτερο.
Μεγαλη σημασια εχει ο τροπος που σουταρεις...(Προς θεου αλλαξε σουτ digger) και η συγκαντρωση (Δεν ειναι ολοι Σαρας, που μπλα μπλα μπλα μπλα βολη μεσα μπλα μπλα μπλα βολη μεσα)

Τωρα ποτε μ δεν ετυχε να ριξω 100 βολες...Αλλα σιγουρα 30/30 εχω βαλει!
Alexmei
QUOTE(NBAer @ Apr 14 2008, 14:17 ) *

εγώ δεν έχω κάνει μεγάλο ρεκόρ στις βολές, αλλά έχω βάλει 28/32 τρίποντα σε μια προπόνηση που κάναμε σουτ.. είχαμε βάλει στόχο τα 30 τρίποντα αλλά εγώ σούταρα 2 παραπάνω και τάχασα tongue.gif
Rondo
Μου φαίνεται πως γράφετε παραμύθια φίλοι μου!!!
Nicolas
Μεσα σε 24 ωρες πηγα απο Θεσσαλονικη--->Κατερινη, απο Κατερινη--->Λιτοχωρο,απο Λιτοχωρο--->Κομοτηνη, απο Κομοτηνη--->Ξανθη και απο Ξανθη--->Θεσσαλονικη. Εκανα σχεδον τον γυρο της Βορειας Ελλαδας... icon_drunk.gif
nikolas12
Τωρα που ειδα αυτο με τις βολες.Παιζαμε με αλλα δυο φιλαρακια ποιος θα βαλει 2/2 βολες.Ομως πηδουσαμε μηπως μας δωσει αυτο περισσοτερη δυναμη.Εγω ομως εκανα 0/2 ενω οι φιλοι μου 1/2 ή και 2/2.Τι να κανω αποφασισα να μην πηδαω οπως οι φιλοι μου.Ξεκιναει νεος γυρος:

1ος φιλος:1/2

2ος φιλος:0/2

Εγω:2/2!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.Εννοειται πως οι φιλοι μου εξακολουθουσαν να πηδουν!!! 41.gif 68.gif
captain charisma
μονο 2 στις 2 βολες?λιγο δεν ειναι
leelo15
QUOTE(hip-hop @ Jun 20 2008, 21:46 ) *
Τωρα που ειδα αυτο με τις βολες.Παιζαμε με αλλα δυο φιλαρακια ποιος θα βαλει 2/2 βολες.Ομως πηδουσαμε μηπως μας δωσει αυτο περισσοτερη δυναμη.Εγω ομως εκανα 0/2 ενω οι φιλοι μου 1/2 ή και 2/2.Τι να κανω αποφασισα να μην πηδαω οπως οι φιλοι μου.Ξεκιναει νεος γυρος:

Τι κανει το πηδημα ε?..
NBAer
QUOTE(hip-hop @ Jun 21 2008, 00:46 ) *

Ποσο χρονων εισαι?

QUOTE(leelo15 @ Jun 21 2008, 00:49 ) *
Τι κανει το πηδημα ε?..

tongue.gif tongue.gif
thrylos7
Αυτή τη στιγμή συμπληρώνω τη 43η συνεχόμενη ώρα που παραμένω ξύπνιος...

Όχι, δεν πήγα κάποια εκδρομή... αν εξαιρέσουμε τις τελευταίες 9 ώρες, οι υπόλοιπες ήταν γεμάτες διάβασμα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, πλην 6 ωρών που έδινα μαθήματα και ασφαλώς, πλην του λειτουργικού χρόνου...

Τώρα νομίζω πως αντέχω κι άλλο, αλλά εφόσον προσγειωθώ στο κρεβάτι μάλλον θ' αλλάξω άποψη... Ευελπιστώ σε 2-3 μεταγραφές του Ολυμπιακού, μέχρι να ξυπνήσω...
nikolas12
QUOTE(leelo15 @ Jun 21 2008, 00:49 ) *
Τι κανει το πηδημα ε?..

Ειπα δινει περισσοτερη δυναμη.Στους φιλους μου τουλαχιστον.
Θρυλε πως αντεξες τοσες ωρες ξυπνιος;Εγω θα επεφτα ξερος.
dizzy_fingers
Εγώ αν πηδούσα όσο εξακολουθούσαν να πηδούν οι φίλοι σου, θα είχα πέσει ξερός...
PanosIlio
Συμπέρασμα: Πηδάτε γιατί χανόμαστε tongue.gif
dizzy_fingers
Πηδάτε και σκοράρετε.
Alexmei
Topic locked μέχρι νεοτέρας. Είστε εκτός θέματος.
Pierce
εδωσα 3 φορες πανελληνιες μεχρι να περασω στο ρημαδο ΟΠΑ και φετος ελπιζω να μπω (θεου θελοντος και βασεων επιτρεποντος )banana.gif
captain charisma
σημερα εμαθα οτι σε καποια σχολεια βγηκαν τα αποτελεσματα.δεν ξερω αν ισχυει
Flash
εδωσα 3 φορες πανελληνιες μεχρι να περασω στο ρημαδο ΟΠΑ και φετος ελπιζω να μπω (θεου θελοντος και βασεων επιτρεπουσων )

Έδωσες 3 φορές έκθεση και τον ενικό από τον πληθυντικό ή το αρσενικό γένος από το θηλυκό δεν έμαθες να τα ξεχωρίζεις... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

σημερα εμαθα οτι σε καποια σχολεια βγηκαν τα αποτελεσματα.δεν ξερω αν ισχυει

Ε, τη ζητάει και σένα ο οργανισμός σου την εικόνα με το failure...
jois21
QUOTE(pierce21 @ Jun 24 2008, 13:39 ) *
εδωσα 3 φορες πανελληνιες μεχρι να περασω στο ρημαδο ΟΠΑ και φετος ελπιζω να μπω (θεου θελοντος και βασεων επιτρεποντος )banana.gif

thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif smilie_schal1.gif
Pierce
το ξερω, ειμαι για τα πανηγυρια icon_drunk.gif (ευχαριστω smile.gif )

Οσο για εσενα Φλας, χαιρετα μας. Εγω ειμαι αμερικανακι, δεν μπορω να διακρινω γενη tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.