Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικος-Ολυμπιακος 3ος τελικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
treathitch
Αν έχει έστω και έναν οπαδό το ΟΑΚΑ σε περίπτωση 5ου Τελικού, τότε θέλουν όλοι κρέμασμα...
nikefalin
QUOTE(treathitch @ May 30 2008, 01:04 ) *
Αν έχει έστω και έναν οπαδό το ΟΑΚΑ σε περίπτωση 5ου Τελικού, τότε θέλουν όλοι κρέμασμα...

είπαμε την καφρίλα την προμοτάρουν και την υποστηρίζουν και οι 2 διοικήσεις, τους αρέσει, ειδικά όταν αποθεώνονται από τους "υπέροχους λαούς". έτσι θα κάνουν τα πάντα για να "προστατέψουν" την παρουσία τους, στον 5ο τελικό θα χει μικτή καφρίλα ....
apkat
Παντως με αφορμη το σχολιο του φιλου απο πανω εχω να κανω μια παρατηρηση που εχω παρατηρησει σε ολη αυτην την σειρα των αγωνων.Το χα παρατηρησει και στο παιχνιδι της κανονικης περιοδου στο ΟΑΚΑ αλλα δεν ειχα δωσει σημασια.Παρατηρηστε τον Μου-μου με τον Σπανουλη.Συνεχως ειναι στο hand-checking στο Thrash talking και στο σπρωξιμο.Και υπαρχει μια απιστευτη ενταση αναμεσα τους.Γενικα βεβαια ο Μου-μου λογω εμπεριας δεν παρασυρεται αλλα αυτο δημιουργει εναν εκνευρισμο προς το προσωπο του και απο τους αλλους παικτες του Παο.
Ετσι σημερα στην φαση της τεχνικης ποινης.Ο Σαρας αρπαζεται με τον Μπλκναει χωρις προφανη λογο.Ο τεοντοσιτς παει να παρει τον Σαρας παρα περα για να τελειωνει η ιστορια και τοτε αρχιζει το θεατρο.Ο Σαρας παει να χτυπησει τον Μιλος, πριν τα καταφερει ο Μιλος ως αλλος Ντιζυ(ξερεις εσυ tongue.gif ) κανει βουτια προς τα πισω και πιανει το προσωπο του και ο σαρας αρχιζει να βαζει τα γελια για να πεισει τους διαιτητες οτι δεν υπαρχει φαση.

Παραμπασκετικο(αν μου επιτρεπεται η ορολογια) το σχολιο ξερω αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι πανε να μας πεισουν για τις εξαιρετικες τους σχεσεις(Μου-μου Σπαν) ενω στο γηπεδο τουλαχιστον βγαζει ματι οτι κατι τετοιο δεν παιζει(αντιθετα φαινεται να εχουν μεγαλη κοντρα).Και μην αρχισουμε τα κλισε ειναι αντιπαλοι για 40' κλπ γιατι και με τον Μπατιστ ο Ροντρικ εχει εξαιρετικες σχεσεις και φροντιζουν και οι 2 να το δειχνουν συνεχεια.

Και μιας και αρχισα τα οσα αφορουν εξω απο τις 4 γραμμες να πω οτι μου εκανε πολυ κακη εντυπωση η αντιδραση του Σοφο.Ενταξει εχει απει σε τοσα γηπεδα που να τον βριζουν ασταματητα(συνηθως ολοι οι αντιπαλοι φιλαθλοι σε αυτον επικεντρωνονται αλλωστε).Γιατι σημερα επρεπε να ξεφυγει και να φτασει να τους απαντησει;;Εχω ξαναγραψει οτι το να τα βαλεις με εναν φανατισμενο οχλο εστω και αν σε βριζουν ειναι δικαιο αλλα δεν δειχνει σιγουρα εξυπναδα.Τα συνθηματα φυσικα περα για περα απαραδεκτα..Και φυσικα για αλλη μια φορα η Καε Παο αποδεικνυει οτι τουλαχιστον γραφικοι ανθρωποι αποφασιζουν για την ατμοσφαιρα που θα δημιουργηθει και που θα καθοδηγησουν.Στα τελευταια 2 χρονια πραγματικα εχουν κανει οτι μπορουν απο πλευρας δρωμενων στο γηπεδο(σκετς,βιντεο,μουσικες) ωστε να ειναι αντιπαθεις στον μην τυφλωμενο Παναθηναικο.
apkat
QUOTE(vastravoud @ May 30 2008, 00:59 ) *
Μπορεί να μου θυμίσει κανείς τι έγινε πέρσι;

Σορυ για το οφτοπικ.Αλλα επειδη ξαναγινε η ερωτηση.

Περσυ στον δευτερο ημιτελικο του ΣΕΦ μεταξυ ΟΣΦΠ και Αρη μετα απο καρφωμα του Μασει στην επιστροφξη στην αλλη μπασκετα ο Μασευ κανει το συνηθες Tharsh talking στον Ζιζτς αν θυμαμαι καλα.Σπρωχνονται λιγο ομως χωρις να ξεπερασουν τα οπρια του παιχνιδιου οσπου πεταγεται ενα Σκειλς απο το πουθενα και ριθχνει μπουνια στον Ζιζιτς.Ο Ματσε ακολουθοντας την φαση σπρωχνει τον Σκειλς που πεφτει κατω(στην ουσια αθελα του τον σωζει απο τον Ζιζιτς που ειναι εκτος εαυτου).Μπαινουν σχεδον ολοι μεσα στο γηπεδο για να ηρεμησει η ατμοσφαιρα και τελικως αποβαλονται οι Ματσε Σκειλς απο το παιχνιδι ενω στο επομενο παιχνιδι απουσιαζει ο Σκειλς αφου το εχει κρατηθει το δελτιο.
odysseas 1998
QUOTE(nikefalin @ May 30 2008, 01:11 ) *
είπαμε την καφρίλα την προμοτάρουν και την υποστηρίζουν και οι 2 διοικήσεις, τους αρέσει, ειδικά όταν αποθεώνονται από τους "υπέροχους λαούς". έτσι θα κάνουν τα πάντα για να "προστατέψουν" την παρουσία τους, στον 5ο τελικό θα χει μικτή καφρίλα ....

Νομίζω ότι φέτος ο πέμπτος τελικός θα έχει μόνο φιλάθλους του Πάο.
Milos Teodosic
Αυτό που πιστεύω ξεκάθαρα είναι ότι ο Παναθηναικός των παιχταράδων σε κάθε θέση και των πολυδιαφημισμένων αυτοματισμών κατέβηκε με μοναδικό σκοπό να εκνευρίσει και να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Ένας Ολυμπιακός που έχει μόνο 3 Guard (Λίνο,Μου-μου,Τeodosic και ΚΑΝΕΝΑ άλλον που να εμπιστεύεται ο Γιαννάκης ), 2 κουτσούς σέντερ και τον τρίτο και καλύτερο σε όχι καλή κατάσταση να μπορεί να αντεπεξέλθει σε συνεχόμενα ματς .Από την άλλη πλευρά μια ομάδα με πληρότητα 100% σε κάθε θέση και παρόλα αυτά προσπάθησε να πάει το παιχνίδι στη δύναμη και στο πάθος πράγμα που καταδεικνύουν ξεκάθαρα οι ενέργειες των παικτών του σε πολλές φάσεις του παιχνιδιού (Σαρας-Μίλος, Tomasevic -Woods) Δυστυχώς για την ομάδα μου έπεσε μέσα σ'αυτή την παγίδα (ειδικά στο 2ο ημίχρονο) και σε συνδυασμό με την ανόητη τεχνική ποινή του Γιαννάκη φτάσσαμε σε μια μη αναστρέψιμη κατάστσαη.Συνήθως η δύναμη και το πάθος στις ομάδες που δεν το έχουν στο DNA τους όταν το παρουσιάζουν δεν μου φαίνεται και πολύ καλό σημάδι μάλλον σαν να είναι η τελευταία προσπάθεια να σωθεί ο..... πεθαμένος .
Για την σημερινή ήττα του Ολυμπιακού φταίνε ξεκάθαρα οι παίχτες του και ο προπονητής του που έπεσαν στην παγίδα του Παναθηναικού σε ένα τόσο σημαντικό και ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ παιχνίδι.
IlyaZ
Δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ δεν τα πολυπιάνω τα συνθήματα από την τουβου, αλλά με αυτά που διάβασα ότι έκαναν οι κάφροι στο Σόφο (αλλά και με ένα πανώ για το Γιαννάκη που είδα σε φωτό), έχω ξενερώσει απίστευτα.

(Ο ΠΑΟ είναι υπερπλήρης και στη θέση του σέντερ κατά την άποψή σου; )
traveller
QUOTE(Milos Teodosic @ May 29 2008, 22:28 ) *
Αυτό που πιστεύω ξεκάθαρα είναι ότι ο Παναθηναικός των παιχταράδων σε κάθε θέση και των πολυδιαφημισμένων αυτοματισμών κατέβηκε με μοναδικό σκοπό να εκνευρίσει και να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Ένας Ολυμπιακός που έχει μόνο 3 Guard (Λίνο,Μου-μου,Τeodosic και ΚΑΝΕΝΑ άλλον που να εμπιστεύεται ο Γιαννάκης ), 2 κουτσούς σέντερ και τον τρίτο και καλύτερο σε όχι καλή κατάσταση να μπορεί να αντεπεξέλθει σε συνεχόμενα ματς .Από την άλλη πλευρά μια ομάδα με πληρότητα 100% σε κάθε θέση και παρόλα αυτά προσπάθησε να πάει το παιχνίδι στη δύναμη και στο πάθος πράγμα που καταδεικνύουν ξεκάθαρα οι ενέργειες των παικτών του σε πολλές φάσεις του παιχνιδιού (Σαρας-Μίλος, Tomasevic -Woods) Δυστυχώς για την ομάδα μου έπεσε μέσα σ'αυτή την παγίδα (ειδικά στο 2ο ημίχρονο) και σε συνδυασμό με την ανόητη τεχνική ποινή του Γιαννάκη φτάσσαμε σε μια μη αναστρέψιμη κατάστσαη.Συνήθως η δύναμη και το πάθος στις ομάδες που δεν το έχουν στο DNA τους όταν το παρουσιάζουν δεν μου φαίνεται και πολύ καλό σημάδι μάλλον σαν να είναι η τελευταία προσπάθεια να σωθεί ο..... πεθαμένος .
Για την σημερινή ήττα του Ολυμπιακού φταίνε ξεκάθαρα οι παίχτες του και ο προπονητής του που έπεσαν στην παγίδα του Παναθηναικού σε ένα τόσο σημαντικό και ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ παιχνίδι.

Δύο ερωτήσεις :

- η πρώτη: Ο πεθαμένος είναι αυτός που σε έχει στο 5-1 φέτος;;

-η δεύτερη: Στο σημερινό ματς ήταν σαφώς καλύτερος ο Παναθηναϊκός, ναι ή όχι;;

Αν θες απαντάς.

Ευχαριστώ
treathitch
Έχω 12 χρόνια να ασχοληθώ οπαδικά με συλλογικό επίπεδο, αλλά όταν οι ομάδες δεν τιμωρούνται, για το καλό δήθεν του αθλήματος, πάντα αυτά θα συμβαίνουν. Και πέρσι, στον τελικό της Ευρωλίγκας, όταν όλο το ΟΑΚΑ έβριζε χυδαία τον Παπαλουκά (ενώ το Γκάλη τον είχε προηγουμένως καταχειροκροτήσει), η ατμόσφαιρα είχε μεν το χαβαλέ της, αλλά ήταν πέρα για πέρα τρομακτική. Και ο Σόφο και ο Ζήσης και ο Σπανούλης και ο Ντικούδης και ο Κακιούζης και ο Λάζος και όλοι σχεδόν οι διεθνείς (ακόμα και ο Διαμαντίδης επί Ηρακλή) έχουν ακούσει τα αντίστοιχα από αυτό που πάντα απεχθανόμουν. Τους οργανωμένους οπαδούς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι μεταφέρονται στο μπάσκετ. Και αφορά βέβαια όλες τις ομάδες που διαθέτουν και ποδόσφαιρο. Ε, τι να κάνουμε. Αυτούς έχουμε...

Πάντως, όπως και νά χει, ας έχει η Εθνική το Γιαννάκη στον πάγκο κι ας πλακωθούν λίγο ακόμα οι αιώνιοι. Δεν πειράζει. Καλύτερα από το να κατέβουμε με τον Κακιούση σε σοβαρό τουρνουά.

EDIT: Όσο συνεχίζετε και ποστάρετε σε οπαδικό ύφος παίζετε το παιχνίδι των συλλόγων. Αν ηρεμήσετε λίγο, θα ξεαγχωθούν και οι moderators, οι οποίοι άλλη δουλειά δεν έχουν από το να διαγράφουν posts και να ρίχνουν ποινές...
apkat
QUOTE(TRAVELLER @ May 30 2008, 01:33 ) *
Δύο ερωτήσεις :

-η δεύτερη: Στο σημερινό ματς ήταν σαφώς καλύτερος ο Παναθηναϊκός, ναι ή όχι;;

Αν θες απαντάς.

Ευχαριστω

Μα τωρα κι εσυ βρε Traveller τι ρωτας να σου απαντησει;;Αν οντως ο παο ειναι 5-1 στις νικες μηπως εχει μετρησει λαθος;;Η αν σε ενα ματς των 11 ποντων αμφισβητειται η ανωτεροτητα του νικητη;; blink.gif

Προφανη ειναι..
Mamuwalde
καταρχάς μπράβο στα παιδιά με τις πριονοκορδέλες . θα συνιστούσα να κάνατε delete και τα σχολιάκια περί μποξ , κλπ , κλπ . εύγε

για το ματς τώρα :

θα συμφωνήσω ότι κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο για 2 λόγους . πρώτον και κύριον , το κακό κοουτσάρισμα του γιαννάκη [κυρίως με την τεχνική απ'όπου το -4 μπορούσε να γίνει -2 και τελικά έγινε -8] αλλά και η κακή [αργή] αντίδραση στο να αλλάξει κάτι επιθετικά . άλλωστε το πρόβλημά μας σήμερα επιθετικό ήτανε και καθόλου αμυντικό όπως διάβασα πιο πάνω . 78 πόντους ο παο στο γήπεδό του έβαλε . δε γίνεται να τον κρατήσεις στους 55 πάλι . το είχα ξαναγράψει . με τέτοιο σκορ οριακά παλέυεται το ματς . επιθετικά υστερούσαμε και όχι αμυντικά . δείτε πόσοι πόντοι είναι βολές και καταλάβετε ότι αμυντικά είμασταν και πάλι καλοί .

για μένα είναι δεδομένο : για να πάρει φέτος το πρωτάθλημα [αν κερδίσεις στο σεφ, θα πρέπει να είσαι συνεπής επιθετικά . ο ομπράντοβιτς μάλλον το κατάλαβε πιο γρήγορα . με την πίεση σε όλο το γήπεδο και δυσκόλεψε το σετ παιχνίδι μας και έβγαλε κάποιους εύκολους πόντους επιταχύνοντας το παιχνίδι , προσπαθώντας να ανεβάσει το σκορ [είπαμε είναι ντεφορμέ φέτος , δεν έγινε ξαφνικά άσχετος]

προφανώς ο 2ος λόγος είναι το σκηνικό με τον Q.

τακτικά μπορούσε να αναπληρωθεί το κενό του τομασεβιτς [μπορεί να έπαιξε καλά αλλά σαφώς μπορεί και χωρίς αυτόν ο παο] αντίθετα η απώλεια του Q σε συνδυασμό με τα 4 φάουλ του βασιλο ήταν απαγορευτικός παράγοντας.

πέρα από το τακτικό όμως , σε εκτός έδρας ματς και με τέτοια ατμόσφαιρα δεν γίνεται να γυρίσεις το ματς μετά από τέτοιο σκηνικό . ο ρυθμός δε σε πάει ούτως ή άλλως , οπότε η αίσθηση μετά ήταν ότι το ματς δε γύριζε . [δεν είχε πλάκα το τρικ με τα 3 guard με παπαμακάριο !???!!! πλάκα θα είχε να το γύριζε έτσι]

δε με ανυσηχεί πάντως ένα κακό κοουτσάρισμα του γιαννάκη. ξέρουμε ότι μπορέι και καλύτερα , αλλά το παν είναι να βρει επιθετικές λύσεις [γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος αν θα τα καταφέρει φέτος]

όσον αφορά την ποιότητα του μπάσκετ είναι σαφές ότι είναι κακό στο μάτι . μη μου λέτε όμως ότι ο ολυμπιακός του γκέρσον ήτανε καλύτερος από αυτό που έχει δείξει με το γιαννάκη . σας παρακαλώ !!!έλεος !!! τότε δε θα παίζαμε μπάσκετ αλλά streetball οπότε κανένα πρόβλημα να κάνουμε την κουβέντα με αυτούς τους όρους . επειδή τους άφηνε ξαμολυτούς ο πίνι δε σημαίνει ότι έπαιζε καλύτερα . αλλά από το ένα άκρο φτάσαμε και στο άλλο [προπονητικά μιλώντας] . από το run'n'gun toy pini , στο σετ παιχνίδι και άμυνες όλων των ειδών του γιαννάκη , οι ολυμπιακοί έχουμε γίνει κουδούνι τα τελευταία χρόνια .

στην τελική, όποιος θέλει ποιοτικό μπάσκετ τέτοια εποχή , ραντεβού στις 4 το πρωί να απολαύσουμε την πρόκριση του LA στους τελικούς !!! tongue.gif

peace.gif people, it's just a game
morfi
QUOTE(TRAVELLER @ May 30 2008, 01:33 ) *

Όχι. Είναι αυτός που έχει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της Ευρώπης και κατάντησε να παλεύει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, το κάθε παιχνίδι ενώ πέρυσι τα καθάριζε. Όσο για το 5-1, μη κοιτάς τόσο το ρεκόρ όσο το πως έχει έρθει. Δύο από αυτές τις νίκες ήταν στο πόντο και άλλες δύο όταν ήμασταν ανύπαρκτοι.
traveller
QUOTE(apkat @ May 29 2008, 22:37 ) *
Μα τωρα κι εσυ βρε Traveller τι ρωτας να σου απαντησει;;Αν οντως ο παο ειναι 5-1 στις νικες μηπως εχει μετρησει λαθος;;Η αν σε ενα ματς των 11 ποντων αμφισβητειται η ανωτεροτητα του νικητη;; blink.gif

Προφανη ειναι..

Σωστός!

Αφού λοιπόν είναι προφανή , ξεκινάμε από τα προφανή όπως έκανε ο (τυχαία τα παραδείγματα που ακολουθούν γιατί δε θυμάμαι και καλά) Αnaz, ο weekendman, εσύ και 2-3 άλλοι και δεν ειρωνευόμαστε όπως ο φίλος πιο πάνω και μερικοί ακόμα με μπηχτές και υπόνοιες και ...μελλοντολογίες δίκην καφετζούδων, εάν βέβαια θέλουμε να κρατήσουμε ένα minimun σοβαρότητας.Τουλάχιστο.
iraklis peristeriou
QUOTE(TRAVELLER @ May 29 2008, 23:05 ) *
Τις διαφορές σήμερα τις πήραμε με Χατζηβρέττα και Πέρπε , που πιέσαμε πάρα πολύ και κλέψαμε μπάλες και με το Σπανούλη στον πάγκο και Μήτσο με Λιθουανό στους κοντούς .

συμφωνώ με αυτά που λές, με μια παρατήρηση... πως μπορείς και λες τον Μήτσο "κοντό"... όταν τον βλέπεις στο γήπεδο, με αυτά που κάνει δείχνει 2.05 !!!
traveller
QUOTE(morfi @ May 29 2008, 22:40 ) *
Όχι. Είναι αυτός που έχει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της Ευρώπης και κατάντησε να παλεύει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, το κάθε παιχνίδι ενώ πέρυσι τα καθάριζε. Όσο για το 5-1, μη κοιτάς τόσο το ρεκόρ όσο το πως έχει έρθει. Δύο από αυτές τις νίκες ήταν στο πόντο και άλλες δύο όταν ήμασταν ανύπαρκτοι.

- Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, παίζουν και άλλοι μπάσκετ.

-Φέτος δεν έχει το καλύτερο ροστερ της Ευρώπης.

-Πέρσι δεν καθάρισε τα play offs τόσο εύκολα όσο πρόπερσι.

-Οι νίκες στον πόντο, δεν παύουν να είναι νίκες και να γράφουν εξίσου με τις μεγάλες διαφορές.

-Ας "ήσουν" υπαρκτός, δε σου φταίω "εγώ" που ήσουν ανύπαρκτος

QUOTE(iraklis peristeriou @ May 29 2008, 22:47 ) *
συμφωνώ με αυτά που λές, με μια παρατήρηση... πως μπορείς και λες τον Μήτσο "κοντό"... όταν τον βλέπεις στο γήπεδο, με αυτά που κάνει δείχνει 2.05 !!!

biggrin.gif biggrin.gif τις θέσεις εννοούσα φίλε μου, όχι τους παίχτες smile.gif smile.gif
morfi
QUOTE(TRAVELLER @ May 30 2008, 01:50 ) *
- Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, παίζουν και άλλοι μπάσκετ.

Για μία ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναικού, το να μένει έξω από το F4 και να χαροπαλεύει σχεδόν σε όλη τη σεζόν με μικρομεσαίες ομάδες ισοδυναμεί με απογοήτευση.

-Φέτος δεν έχει το καλύτερο ροστερ της Ευρώπης.

Υπάρχει και άλλη ομάδα με τέτοιο ρόστερ; blink.gif

-Οι νίκες στον πόντο, δεν παύουν να είναι νίκες και να γράφουν εξίσου με τις μεγάλες διαφορές.

-Ας "ήσουν" υπαρκτός, δε σου φταίω "εγώ" που ήσουν ανύπαρκτος

Ωραία. Τα παραπάνω όμως δείχνουν ότι δεν είναι και τόσο χαώδης η διαφορά όσο φαίνεται ότι είναι από τα νούμερα.
traveller
QUOTE(morfi @ May 29 2008, 23:02 ) *
Για μία ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναικού, το να μένει έξω από το F4 και να χαροπαλεύει σχεδόν σε όλη τη σεζόν με μικρομεσαίες ομάδες ισοδυναμεί με αποτυχία. Δεν χαροπάλεψε, στον όμιλό του τερμάτισε πρώτος. Και βέβαια ισοδυναμεί με αποτυχία ο κάτοχος του τροπαίου να μην περάσει στο ΦΦ αλλά για όλες τις ομάδες , τις κορυφαίες αυτό μέσες άκρες ισχύει. Άλλοτε περνάνε , άλλοτε δεν περνάνε άλλοτε φτάνουν τελικό και το παίρνουν άλλοτε φτάνουν τελικό και δεν το παίρνουν. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις. Με το σκεπτικό σου η ΤΣΣΚΑ που στα 6 συνεχόμενα ΦΦ έχει δύο τίτλους πρέπει να αυτοκτονήσει και η Βιτόρια να έχει βαρέσει διάλυση
Υπάρχει και άλλη ομάδα με τέτοιο ρόστερ; blink.gif Ναι η ΤΣΣΚΑ και πιθανό και οι Βάσκοι. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού γέρνει μονόπαντα φέτος. Και μερικοί κορυφαίοι παίχτες δε σου εξασφαλίζουν απόλυτα και την κορυφαία ομάδα
Ωραία. Τα παραπάνω όμως δείχνουν ότι δεν είναι και τόσο χαώδης η διαφορά όσο φαίνεται ότι είναι από τα νούμερα. Μα εγώ δε μίλησα για χαώδη διαφορά ohmy.gif ohmy.gif έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα;; ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif άλλο όμως η χαώδης διαφορά και άλλο το "πεθαμένος" που έγραψε ο άλλος φίλος μερικά ποστ πιο πριν
iraklis peristeriou
γύρισα από το γήπεδο, διάβασα τα ρεπορτάζ, είδα τα βιντεάκια, και έχω να πώ:
κρίμα για τον αγώνα που εξελίχθηκε έτσι, με τόσα εξω-αγωνιστικά επεισόδια...

1ο) (και κυριότερο) αηδία με τους κάφρους οπαδούς του ποδοσφαίρου, άσχετους με το άθλημα... εμετικά συνθήματα... το χειρότερο που συνέβη στο γήπεδο δεν ήταν οι μπουνιές αλλά τα ρατσιστικά συνθήματα και οι προσωπικές βρισιές σε Σόφο, Γιαννάκη κ.α.
επίσης, βαρέθηκα να ακούω μαργαριτάρια από άτομα τριγύρω μου που δεν ήξεραν ούτε τους κανονισμούς!

2) απαράδεκτο το ηχητικό εφέ με τον καραγκιόζη

3) απαράδεκτη η συμπεριφορά του Q-Woods με τη βουτιά αλά WWF στον ΔΔ, και στη συνέχεια με τη μπουνιά

4) απαράδεκτη η αντίδραση του Τόμο στην εν λόγω βουτιά

5) απαράδεκτος ο Παπαμακάριος που στράφηκε στην κερκίδα και απάντησε με χοντρές βρισιές στους αμόρφωτους ναρκομανείς κ.α. οπαδούς

6) απαράδεκτος ο Σόφο, που απάντησε επίσης στην κερκίδα, όχι μόνο με το "λόγια-λόγια" που έγραψαν κάποιοι, αλλά με άλλες χειρονομίες, συγκεκριμένα έκανε νοήματα "ελάτε-ελάτε" "να μου δείξετε", προκαλώντας ομοίως τα πρεζάκια της καφρο-κερκίδας

7) απαράδεκτες οι κοκορομαχίες Σάρας - Τεόντοσιτς.

8) απαράδεκτες οι δηλώσεις μετά τον αγώνα "ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο"... γελοιότητες...

επίσης, ας προσπαθήσω να αναφέρω και τα όμορφα στοιχεία του αγώνα, επηρεασμένος βέβαια από την ομάδα που υποστηρίζω...

1) χαίρομαι για το επίπεδο που κράτησαν μεταξύ τους οι περισσότεροι έλληνες παίχτες, και χαίρομαι για την προσπάθεια των ελλήνων γηπεδούχων να προστατέψουν τον αγώνα, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές κλπ

2) χαίρομαι για την απόδοση των ΔΔ, Τσαρτσαρή, Βασιλόπουλου, Περπέρογλου, Σόφο. Δεν ξεχνώ το προ-ολυμπιακό της Εθνικής σε 2 μήνες, που είναι πιο σπουδαίο από το ποιός θα κερδίσει σε αυτό το πεδίο μάχης...

3) μπράβο στον Τσαρτσαρή που έπιασε στην άκρη τον QW και πρόλαβε χειρότερα (το σχολίασαν και άλλοι νωρίτερα)

4) μπράβο στον Ζέλικο που όταν έπεσαν τα πολλά αντικείμενα, έτρεξε να σταθεί μπροστά στον πάγκο των αντιπάλων. το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Επίσης, συγχαρητήρια στον Ζέλικο για το κοουτσάρισμα!!!
από τα λίγα μπασκετικά πράγματα που μπορούσε να απολαύσει κανείς στο συγκεκριμένο αγώνα...
Milos Teodosic
Ρε παιδιά έλεος σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως ο Παναθηναικός είναι ξοφλημένος και πως δεν έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα κάθε άλλο μάλιστα. Απλά η όλη συμπεριφορά των ανθρώπων του από τους οπάδούς μέχρι και τους προέδρους της ομάδας δείχνουν σαν να μην μπορούν να στηριχτούν αποκλειστικά και μόνο στο καλύτερο ρόστερ που διαθέτουν επειδή πολύ απλά δεν έχει αποδώσει τα αναμενώμενα. Όσο για το πεθαμένος είναι μια εντύπωση που μου δημιοργήθηκε βλέποντας το σημερινό ματς και αρκετά ματς του Παναθηναικού μέσα στη σεζόν.
iraklis peristeriou
μια προσωπική μου εκτίμηση,
στην οποία θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας,
είναι ότι από ένα σημείο και μετά, όταν πλέον το ματς έδειχνε ότι είχε κριθεί,
οι αντιδράσεις των Παπαμακάριου, Σόφο προς την κερκίδα δεν έγιναν από νεύρα αλλά με συγκεκριμένο σκοπό.

Παρ'όλο που είμαι ο πρώτος που δικαιολογεί τα νεύρα ενός αθλητή όταν τον βρίζουν εν χορώ κάποιοι κάφροι στην κερκίδα... εδώ δεν μου φάνηκε ακριβώς έτσι η κατάσταση...
ειδικά ο Παπαμακάριος στράφηκε και έβρισε τους κλασικούς 5 μκλς που κρέμονται στα κάγκελα πίσω από τον πάγκο... δεν πιστεύω ότι τόσο πολύ τον έβγαλαν εκτός εαυτού... και αυτός τότε προκάλεσε όλη την καφρο-κερκίδα να τον βρίζει στη συνέχεια...
όσο για τον Σόφο, τον έχω δει να μην αντιδρά σε χειρότερα... αλλά τώρα γύρισε και έκανε νοήματα-μαγκιές... όταν πλέον είχε εγκαταλείψει, ελέω δυνάμεων, την πραγματική μάχη στο παρκέ... και μου φάνηκε ότι προσπάθησε να κάνει κάτι με τους εκτός παρκέ...

με λίγα λόγια: αναρωτιέμαι μήπως αυτά έγιναν με μόνο σκοπό την πρόκληση και άλλης διακοπής-παρατήρησης-ρίψης αντικειμένων-κλπ για να παίξουν στο 5ο ματς (αν χρειαστεί) χωρίς κόσμο του ΠΑΟ, μειώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας...
ίσως κάποιοι με χαρακτηρίσετε οπαδικό... ίσως και δεν είμαι αντικειμενικός γιατί η οπτική μου γωνία ήταν μέσα από το πλήθος...
θα χαρώ να ακούσω γνώμες, είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε...
afro.gif
Mamuwalde
+άπειρο στο avatar

θα συμφωνήσω για τη λογική που θέτεις . δε συμφωνώ με την κίνησή τους αλλά δυσυτχώς προσπαθούν κι αυτοί να παίξουν ένα παιχνίδι προς όφελος της ομάδας [αλλά εις βάρος του αθλήματος] εννοείται είναι φάουλ.

τον παπαμακάριο δεν τον είδα να κάνει κάτι [από tv μιλάω] . η κίνηση του σόφο δεν ήτανε "ελάτε" αλλά "συνεχίστε να μιλάτε" . έτσι την κατάλαβα [αν και δεν έχει σημασία , δε συμφωνώ με την αντίδραση ούτως ή άλλως]

αλλά θεωρώ και τραγικό να σουλατσάρουν πίσω από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας κάποιοι [όποιοι κι αν είναι , πρεζάκια, παράγοντες , καθαρίστριες, δε με ενδιαφέρει αυτό] . δε γίνεται να αυτοσυγκεντρωθείς στο παιχνίδι με μερικούς περίεργους σε απόσταση 2-3 μέτρων και να σου πιάνουν κουβέντα [για την ακρίβεια να στα πρήζουν] . η υπερβολή της κερκίδας είναι άλλο πράγμα από μερικούς απίθανους να κυκλοφορούν τριγύρω από τον πάγκο.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(apkat @ May 29 2008, 22:48 ) *
Σωστα..Αλλα το ματς οριστικα χανεται στην φαση του Γουντς.Αν εμενε ηρεμος θα κερδιζε τεχνικη ποινη με την διαφορα στους 11 και με αυτον ακομα στο παιχνιδι..Οποτε μιλαμε για αλλο ματς..Χωρις να σημαινει οτι θα μπορουσε να γυρισει αυτο το παιχνιδι ο Οσφπ απαραιτητα..
Ο αρχηγος θετικος δειχνει οτι το ροτεισον πρεπει καποιες στιγμες να βαθιανει και λιγο.Και μιας και εγραψα για ροτεισον ο Ζελικο σημερα εκανε πολυ καλυτερη διαχειριση του υλικου του.Χρησιμοποιοντας ολους τους παικτες(πλην Αλβερτη) και απο νωρις φανηκε οτι ολοι μπορει να εχουν ρολους εστω και για λιγο..

Σιγα μην εδιναν Τ στον Τομα, εδω δεν εδωσαν αλλα κι αλλα.
Ο Κιντελ θυμισε λιγο Τομιτς.

QUOTE(nikefalin @ May 30 2008, 01:11 ) *

Φετος στον 5ο τελικο θα εχει μονο οπαδους των γηπεδουχων.
Αν θα χει μετα τα σημερινα

ΥΓ. και κατι για τον Σοφο
Το προβλημα δεν ειναι αν τους ειπε ελατε.
Προβλημα θα υπηρχε αν πηγαινε αυτος εκει.
Να δω απο πως θα προλαβαιναν να φυγουν ολοι tongue.gif tongue.gif tongue.gif
giannis_
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 30 2008, 03:09 ) *
ΥΓ. και κατι για τον Σοφο
Το προβλημα δεν ειναι αν τους ειπε ελατε.
Προβλημα θα υπηρχε αν πηγαινε αυτος εκει.
Να δω απο πως θα προλαβαιναν να φυγουν ολοι tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Και πες ο σοφο ενταξει δεν τον ειχανε κ ευκολα ο παπαμακαριος???? tongue.gif
Ginobili
QUOTE(morfi @ May 29 2008, 22:40 ) *
Όχι. Είναι αυτός που έχει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της Ευρώπης

Καλά....μην υπερβάλουμε κιόλας tongue.gif ....ξέρεις ότι δεν ισχύει αυτό που λες...
saou
-Σήμερα αποδείχτηκε ότι η ζώνη του Γιαννάκη δουλεύει καλά ΜΟΝΟ όταν παίζει ο Βασιλό στο κέντρο και ένας εκ των Σόφο άντε και Μπουρού στις γωνίες. Τα διαστήματα με Γουντς κεντρικό λόγω φάουλ του Βασιλόπουλου και (πολύ χειρότερο αυτό) με Τζεικ στις γωνίες ήταν σαν να μην υπάρχει η άμυνα. Αντιθέτως στο τέταρτο όταν επιχειρήθηκε μια στοιχειώδης αντεπίθεση καθώς βγήκαν 3-4 συνεχόμενες άμυνες το σχήμα ήταν Μουμου-Τεό-Βασιλό-Σόφο και Πρίντεζης αν θυμάμαι καλά.

-Σε εκείνο το σημείο όμως ήταν απαραίτητη η παρουσία του Γκριρ. Οι άμυνες έβγαιναν αλλά επιθετικά δεν εξαργυρώναμε. Ο Γιαννάκης πέρασε τον αμερικάνο 3-4 λεπτά πριν το τέλος. Πολύ αργά κατά τη γνώμη μου.

-Το μεγαλύτερο όμως κακό έγινε στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου. Εκεί που ο ΠΑΟ έσφιξε την άμυνά του στα όρια του φάουλ για να το πω κομψά, εμείς αναλωθήκαμε σε γύρω γύρω όλοι και επιθέσεις στο τέλος των 24. Δεν υπήρχε ίχνος επιθετικότητας στο παιχνίδι μας, ψαρώσαμε θα έλεγα από την πίεση. Κρίνοντας εκ των υστέρων, μάλλον ο δράκος έπρεπε να αφήσει λίγο τα γκέμια στο συγκεκριμένο σημείο καθώς οι πόντοι δεν έρχονταν με τίποτα (αν θυμάμαι καλά μας πήρε 4 λεπτά να σκοράρουμε).

Το άλλο δυσάρεστο είναι ότι σήμερα ξέφυγαν τα πράγματα και μάλλον πάμε σε πολεμικό τέταρτο και αν χρειαστεί πέμπτο τελικό. Γεωμετρικά προβλέπω να χειροτερεύει η κατάσταση.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(giannis_ @ May 30 2008, 03:11 ) *
Και πες ο σοφο ενταξει δεν τον ειχανε κ ευκολα ο παπαμακαριος???? tongue.gif

Θα επαιρνε και τον Σοφο μαζι του tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
giannis_
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 30 2008, 03:15 ) *
Θα επαιρνε και τον Σοφο μαζι του tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ετσι ναι παω πασο biggrin.gif
Mamuwalde
μα γιατί επιμένετε για την άμυνα angry_red.gif

βάλτε κάτω λίγο τα νούμερα . μια χαρά άμυνα παίξαμε . κι αν ήταν εντός έδρας και γλυτώναμε λίγα φάουλ θα είχαν και λιγότερες βολές .

με 7/23 τρίποντα και 27/28 βολές έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα ???? blink.gif

ρε παιδιά όχι άλλη άμυνα . ας βάζαμε 75 πόντους να γινότανε παιχνίδι . στους 60 πόντους δεν είναι μπάσκετ αλλά τσούνι . wacko.gif
Rondo
Μάλιστα, ήρθε η ώρα αφού το έλιωσα το παιχνίδι να καταθέσω μία άποψη πολύ ήρεμη...

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο οσφπ μπορώ να πω ότι επέβαλλε το ρυθμό του και κράτησε το παιχνίδι σε αργό τέμπο, στον μοναδικό δηλαδή τρόπο που μπορεί κατ'εμέ να ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό...

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, άρχισαν να ξεφεύγουν με μικρές διαφορές, οι φιλοξενούμενοι απαντούσαν και με τα πολλά, φτάσαμε στο ημίχρονο με τις δύο ομάδες ισόπαλες...Το παιχνίδι φαινόταν πως είχε ανοίξει και λογικά ο Παο είχε προβάδισμα με αυτό το στυλ...

Αλήθεια είναι ότι καθισμένος δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού είδα στο ημίχρονο έναν Ζοτς αρκετά σκεπτικό μελετώντας τα στατιστικά της ομάδας, που πλην των βολών δεν θα πρέπει να τον ικανοποιούσαν...

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινοι μπήκαν πραγματικά αποφασισμένοι, στο καλό τους όπως έχει χαρακτηριστεί δεκάλεπτο, να πάρουν μία διαφορά και να την κρατήσουν...Και αυτό έκαναν κυρίως χάρη στην πολύ καλή άμυνά τους αλλά και το ξεμπλοκάρισμα στην επίθεση...Ο ολυμπιακός από την άλλη έδειξε να τα έχει χαμένα στο πρώτο 5λεπτο της τρίτης περιόδου και είχε δεχτεί σερί 11-0...Και εκεί έγινε η φάση που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα...Αιφνιδιασμός για τον οσφπ, τρεις με έναν, ο Μπλάκνεϊ θολώνει αλλοιώνει την πάσα του ο Διαμαντίδης και πάει η μπάλα στα χέρια του Γούντς, ο Διαμαντίδης βρίσκει τον Αμερικάνο στο πόδι, όχι δυνατά και στη συνέχεια του κλέβει σαν κύριος την μπάλα...Εκεί ο Αμερικάνος γνωστός για την <<τρέλλα>> του τον πιάνει από το πόδι σε μία λαβή wwe( big dirk μου ήρθες στο μυαλό εκείνη την ώρα) και τον πετάει κάτω, κάνοντάς του καθαρό αντιαθλητικό φάουλ...Εκεί ο Τομάσεβιτς( ζήτησε δημόσια συγγνώμη από κόσμο και συμπαίκτες) κάνει τη χαζομάρα της βραδιάς...Πάει και πιάνει τον Γουντς από τον λαιμό...Θίχτηκε λοιπόν ο πρώην nbaer από την κίνηση του Σέρβου και αποδεικνύοντας μάλλον το iq του, κάνει μία απίστευτα βίαιη κίνηση και τον χτυπάει με πολύ δύναμη στον σβέρκο...Εκεί παρεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι και λήγει το επεισόδιο, ενώ έχει ξεκινήσει μία βροχή από αντικείμενα να λούζει το παρκέ...Στη συνέχεια, οι 3 διαιτητές αποφασίζουν ορθότατα ντισκαλιφιέ και για τους 2 παίκτες(παλαιστές) και φεύγει πρώτος ο Τόμο...Ο <<κύριος>> Γουντς φεύγει με μία πετσέτα στο κεφάλι κοιτώντας προκλητικά τον κόσμο, αλλά το σόου του δεν έχει τελειώσει εκεί...Ακριβώς μπαίνοντας στη φυσούνα και για να μην κινδυνεύει πλέον, σηκώνει το κεφάλι του και φτύνει στην κερκίδα...Τί να πεις???

Πίσω στα αγωνιστικά τώρα ο Παναθηναϊκός για μένα ήταν εκείνος που έχασε από τη διακοπή μετά την απερισκεψεία του Τομάσεβιτς καθώς εκείνη τη στιγμή με την εικόνα του παιχνιδιού, η διαφορά θα ανέβαινε κι άλλο καθώς οι παίκτες του προπονητή του οσφπ έδειχναν να τα έχουν χαμένα...

Στο 4ο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν κακός επιθετικά και ο οσφπ βελτιωμένος αμυντικά αλλά και λίγο επιθετικά και έτσι έχασε δικαιότατα με τη διαφορά να μπορούσε να είχε μειωθεί λίγο ακόμα στο τέλος...

Διακριθέντες από την πλευρά των χαμένων ο πολύ καλός παίκτης και στον μέλλον πολύ μεγάλος παίκτης Μίλος Τεόντοσιτς( έκανε μία απρέπεια, αλλά δεν τη γράφω για να μην χαλάσω την εικόνα του) και στο πρώτο ο Γκριρ ο οποίος εξαφανίστηκε από τον προπονητή του οσφπ στο 2ο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην βρει ποτέ ρυθμό σε αυτό και να είναι εύκολος αντίπαλος για τους κοντούς του Παο...

Από τοτυς νικητές όλοι προσπάθησαν πολύ, αλλά ξεχώρισε ο Διαμαντίδης με την τέλεια παρουσία του και στις 2 πλευρές του γηπέδου, αλλά και ο Περπέρογλου, στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε...

Δεν αναφέρω τον Τομάσεβιτς γιατί αν και ήταν εκπληκτικός στο παιχνίδι σπάζοντας και το τέντεξ(1601), το λάθος του ήταν το λιγότερο χαζό για έναν παίκτη με την εμπειρία του...

Εντυπωσική ευστοχία επέδειξε ο Παο στις βολές γεγονός πολύ σημαντικό για την έκβαση του κάθε παιχνιδιού..

Αυτά, συγγνώμη για το μέγεθος και τα λάθη που μπορούν να υπάρχουν, εκφραστικά ή ορθογραφικά...

Επίσης σόρρυ για την τεράστια ανάλυση κάποιων φάσεων αλλά είχα τόσο καλή θέση που τις έβλεπα που με έκαναν να έχω πλήρη άποψη...
Mamuwalde
σόρυ ρόντο αλλά όταν κερδίζεις με 13 και σου μειώνουν τη διαφορά μέχρι τους 9 δεν έχεις χάσει το ρυθμό σου . δεν αγχώθηκε καθόλου ο παο μετά το τζέρτζελο γιατί ακριβώς ο τομάσεβιτς δεν είναι τόσο καίριος για το παιχνίδι του.

είναι ιδέα μου ή στεκόμαστε πολύ στο χαμό που έγινε γιατί δεν έχουμε να πούμε πολλά για το μπασκετικό κομμάτι του αγώνα ?

γι'αυτό λοιπόν , πλακωθείτε όλοι στα streaming να χαρούμε την επάνοδο του LA στους τελικούς .

smiley.gif
giannis_
QUOTE(giopride @ May 30 2008, 03:54 ) *
σόρυ ρόντο αλλά όταν κερδίζεις με 13 και σου μειώνουν τη διαφορά μέχρι τους 9 δεν έχεις χάσει το ρυθμό σου . δεν αγχώθηκε καθόλου ο παο μετά το τζέρτζελο γιατί ακριβώς ο τομάσεβιτς δεν είναι τόσο καίριος για το παιχνίδι του.

είναι ιδέα μου ή στεκόμαστε πολύ στο χαμό που έγινε γιατί δεν έχουμε να πούμε πολλά για το μπασκετικό κομμάτι του αγώνα ?
γι'αυτό λοιπόν , πλακωθείτε όλοι στα streaming να χαρούμε την επάνοδο του LA στους τελικούς .

smiley.gif

Στο συγκεκριμενο παιχνιδι εδωσε πολλες βοηθειες ο τομο!Εκτος αν εβλεπα αλλο ματς
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(giannis_ @ May 30 2008, 03:56 ) *
Στο συγκεκριμενο παιχνιδι εδωσε πολλες βοηθειες ο τομο!Εκτος αν εβλεπα αλλο ματς

Και του εδωσε πολλες βοηθειες ο Τσαρτσα,
γιατι αν δεν κρατουσε τον Γουντς............... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
bxristos
QUOTE(giannis_ @ May 30 2008, 03:56 ) *

Kαι εγώ αυτό πιστεύω.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι,το να αποβάλλεται ο Τόμο, ο οποίος είχε δώσει βοηθείες στην ρακέτα ήταν πολύ σημαντικη απώλεια.
Όπως βέβαια και η απώλεια Γούντς από πλευράς Ολυμπιακού
bxristos
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 30 2008, 04:03 ) *
Και του εδωσε πολλες βοηθειες ο Τσαρτσα,
γιατι αν δεν κρατουσε τον Γουντς............... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Βλέπεις???
Αυτά λες και δεν παω για ύπνο... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
thrylos7
Σήμερα ο Παναθηναϊκός επέδειξε αρκετά καλά και κυρίως γρήγορα αντανακλαστικά στα προβλήματα που του έθεσε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ματς κι έτσι, χωρίς να πιάσει ούτε και σήμερα κάποια αξιόλογη απόδοση, κατάφερε να κερδίσει έναν εξαιρετικά συγχυσμένο Ολυμπιακό, ο οποίος σε ελάχιστα σημεία έδειξε ότι βρίσκεται εντός αγώνα, εντός κλίματος, εντός παρκέ.

H υπεροπλία του Ολυμπιακού στα κορμιά, μέσα στη ρακέτα είναι δεδομένη, οπότε το να βγαίνουν ματς απ των περιφερειακών του ΠΑΟ με τους ψηλούς του Ολυμπιακού και γενικώς οι κοντοί να στοχεύουν προς τα εκεί, βοήθησε αρκετά, ώστε να φανούν τα μειονεκτήματα που έχουν τέτοια κορμιά, σε ταχύτητα και σε αντίδραση. Κι αν για τον Τσακαλίδη τα πράγματα ήταν απλά, αφού ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν, μαζί με τον Πρίντεζη, η κούραση του Σχορτσανίτη, λόγω της αμυντικής προσαρμογής του ΠΑΟ πάνω του, αλλά κυρίως των συνεχόμενων παιχνιδιών, ήταν καθοριστική, καθώς η παρουσία του ήταν μάλλον συμπληρωματική και σε καμιά περίπτωση κυρίαρχη, όσο ήταν στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, κυρίως αμυντικά. Ήταν πάντως καταπληκτική η άμυνα πάνω του (όσες φορές υπήρχε ευκαιρία για άμυνα και όχι ανάγκη για άμεσο φάουλ), αφού ο αριθμός των παικτών που το μάρκαρε, άλλαζε ταχύτητα από 1 σε 3 ή και 4, ανάλογα με το αν έδειχνε τάση να ποστάρει (οπότε κι "έκλειναν" οι αμυντικοί), ή να πασάρει, όπου οι παίκτες επέστρεφαν στα προσωπικά τους μαρκαρίσματα, κλείνοντας έτσι την πάσα (ενίοτε κλείνοντας τον ίδιο τον Σοφοκλή, για κλέψιμο). Αργά, ή γρήγορα, υπήρχε αποτέλεσμα κι όποτε δεν υπήρχε, το φάουλ ήταν πράγματι η καλύτερη λύση. Δυνατό φάουλ, ουσιαστικό, όπως θα έλεγε και ο Σιγάλας. biggrin.gif
Ο Μπουρούσης, άλλο ένα κορμί που δεν έχει ο ΠΑΟ δηλαδή, ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά τον τραυματισμό, δε μπόρεσε να βοηθήσει σήμερα κι έτσι οι σέντερ του Ολυμπιακού δε μπόρεσαν να οδηγήσουν την ομάδα τους.

Πάντως, δεν ξέρω αν ο Ομπράντοβιτς βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει τα προβλήματα που του δημιουργούσε η ζώνη τόσο γρήγορα, με την έννοια ότι κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα ίδια πράγματα και στο δεύτερο αγώνα. Ίσως βέβαια να να περίμενε να δει αν η ζώνη στο πρώτο ματς ήταν απλώς ένα προσωρινό τρικ από τον Γιαννάκη... Ίσως πάλι θέλησε να σιγουρεύσει, όσο αυτό ήταν εφικτό, τη νίκη στον τρίτο τελικό, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του αντιπάλου στο δεύτερο, στον οποίο ούτως ή άλλως, δεν ήταν το μεγάλο φαβορί, ούτε καιγόταν ιδιαίτερα να τον κερδίσει. Εξάλλου, σ' αυτόν τον αγώνα ο Ομπράντοβιτς ήταν πιο ψύχραιμος από ποτέ (ίσως βέβαια ήταν απελπισμένος από αυτά που έβλεπε από τους παίκτες του biggrin.gif )! Κακά τα ψέμματα, το ΣΕΦ δεν είναι το καλύτερο γήπεδο για τον ΠΑΟ, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση. Όχι ότι δε θα διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα που ακολουθεί, κάθε άλλο, εξάλλου η κατάκτηση του τίτλου στο ΣΕΦ αποτελεί από μόνη της έξτρα κίνητρο, αλλά νομίζω πως ο βασικός προσανατολισμός του ΠΑΟ είναι το 3-2, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ πιο έτοιμος απ' όσο φάνηκε στη σειρά με το Μαρούσι.

Όσο για τη φάση με τους Διαμαντίδη - Γουντς - Τομάσεβιτς, ήταν άλλο ένα σημείο που φάνηκε πόσο μεγάλη ένταση υπήρχε στο ματς και πόσο πολύ το ζούσαν οι παίκτες (υπήρξαν εξάλλου κι άλλες φάσεις, όπως με τους Μπλάκνεϊ - Σάρας, με τον Χατζηβρέττα..) . Να πούμε βέβαια πως σε φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Διαμαντίδης σήκωσε τον πεσμένο Γουντς από το παρκέ και νομίζω πως έτσι θα γίνει και την επόμενη φορά. Για τους Τομάσεβιτς - Γουντς δεν ξέρω... biggrin.gif
Η ενέργεια του Γουντς πάντως ήταν εγκληματική κι αν δεν υπήρχε αυτή η ένταση στο παιχνίδι δε θα τον δικαιολογούσα στο ελάχιστο. Προσωπικά, δε θα τον ήθελα καν στην ομάδα (αν και έχουν και αυτά τη χάρη τους, αρκεί να μην υπάρχουν δυσάρεστες συνέπειες - ευτυχώς που δεν τον βρήκε καλά -, όπως θα έλεγε, παραφρασμένα και ο Σκουντής... biggrin.gif )... Εκτός των άλλων, άφησε την ομάδα ασύνδετη, αφού και με τα 4 φάουλ του Βασιλόπουλου, δεν υπήρχε κάποιος παίκτης μεταξύ κοντών και ψηλών. Πάντως, ο Γουντς ήταν εν θερμώ, κατάσταση στην οποία δε βρέθηκε ο Τομάσεβιτς...
Ευτυχώς βέβαια που υπήρξε εκεί ο Τσαρτσαρής και ουσιαστικά απεσώβησε τα χειρότερα.. 41.gif
Μετά τη συγκεκριμένη φάση κι εμένα, οι ελπίδες μου για νίκη εξανεμίστηκαν...

Σ' ένα ματς με τόσα νεύρα κι ένταση λοιπόν, ο Ολυμπιακός είχε Βασιλόπουλο και Μπουρούση εκτός κλίματος, αγωνιστικά πρωτίστως, παίκτες δηλαδή που αποδεδειγμένα συνεισφέρουν πολύ όταν παίζουν σε μια πιο παθιασμένη ατμόσφαιρα κι έτσι η "απουσία" τους φάνηκε περισσότερο σήμερα. Γενικά με τους ψηλούς παροπλισμένος και εκτεθειμένους, τον Πρίντεζη όντως ν' αποτελεί παραφωνία μερικές στιγμές, παρόλο το πάθος με το οποίο παίζει, τον εν εξελίξει ηγέτη απών (λόγω και των φάουλ) * και μόλις τρεις περιφερειακούς, με απλά θετική παρουσία, όπως και του Παπαμακάριου, η νίκη στο ΟΑΚΑ είναι μάλλον ανέφικτη, ακόμα κι αν ο ΠΑΟ δεν παίζει καλά... Έψαξε λίγο παραπάνω στον πάγκο ο Ζοτς, αντέδρασε σωστά, αλλά η εικόνα του Παναθηναϊκού παραμένει προβληματική...
Αυτή η εικόνα βέβαια είναι η γενική, αφού, αρχικά τουλάχιστον ο Ολυμπιακός είχε μια αρκετά καλύτερη εικόνα...

* Όσο για τον Γουντς, η θεαματικότερη φάση του ήταν το φοβερό και τρομερό κάρφωμά του στο πρώτο ημίχρονο... 10'!

Αυτά με τα αγωνιστικά...
Anaz
Η μουσικη του Καραγκιοζη απο τα ηχεια του Οακα υπονοουσε κατι ή είναι μια μουσικη επιλογη που χρησιμοποιειται συχνα?? rolleyes.gif
giannis_
QUOTE(Anaz @ May 30 2008, 04:15 ) *
Η μουσικη του Καραγκιοζη απο τα ηχεια του Οακα υπονοουσε κατι ή είναι μια μουσικη επιλογη που χρησιμοποιειται συχνα?? rolleyes.gif

Αναλογα πως το βλεπει κανεις.. 68.gif
Rondo
QUOTE(Anaz @ May 30 2008, 04:15 ) *

Μεγάλο λάθος, αν και όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...Το περέα περέα ξέρουμε τί σημαίνει στα ισπανικά που έπαιζε στο σεφ???
Anaz
Εγω προς το παρον μια ερωτηση εκανα..Μην βιαζεστε να βγαζετε συμπερασματα..
Ρωτησα λοιπον..Η μουσικη αυτη επιλογη που επαιζε σημερα ειναι συχνη στο Οακα??Η εγκαινιαστηκε (μετα το βιντεο με τον Γκερσον) παλι με αντιπαλο τον Ολυμπιακο?
Rondo
QUOTE(Anaz @ May 30 2008, 04:21 ) *
Εεγω προς το παρον μια ερωτηση εκανα..Μην βιαζεστε να βγαζειτε συμπερασματα..
Ρωτησα λοιπον..Η μουσικη αυτη επιλογη που επαιζε σημερα ειναι συχνη στο Οακα??Η εγκαινιαστηκε (μετα το βιντεο με τον Γκερσον) παλι με αντιπαλο τον Ολυμπιακο?

Έδωσα την απάντησή μου...Περιμένω την δική σου στην ερώτησή μου

ΥΓ: Ξέχασα να πω ευχαριστώ στην Ιωάννα, το γράφω τώρα biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
apkat
Rondo μιλας για το τραγουδι των ραπερ που μολις για ελαχιστο γλιτωσαν την αποδοκιμασια στο ΣΕΦ;;Αν ναι εγω δεν ξερω τι σημαινει στα Ισπανικα αυτο το κατα τα αλλα Ελληνικο τραγουδι αν και σε διαβεβαιω οτι εχω πετυχει ολη την χρονια στο ΣΕφ ολο τον κοσμο να ρωταει τι λεει αυτος ο αναθεματισμενος ραπερ(παιζεται σε καθε ματς αλλωστε)..

Επισης το οτι εφτυσε ο Γουντς στην εξεδρα δεν φανηκε τουλαχιστον απο την τηλεοραση θα το τσεκαρω αυριο απο φιλους που ηταν στο γηπεδο αλλα για την ωρα το αμφισβητω.Α και οταν λες οτι ο Γουντς αποχωρησε με την πετσετα στο κεφαλι κοιτωντας προκλητικα την εξεδρα τι εννοεις;;Τι το προκλητικο ειχε το βλεμα του δηλαδη;; blink.gif blink.gif Να ξερω να το κανω και γω στους τσαμπουκαδες.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Anaz
Ρε αδερφε..Που μου απαντησες??? Ξαναδιαβασε τι ρωταω, κι αν δεν ξερεις ασε να μου απαντησει κανεις αλλος. Μην ποσταρεις απλα για τις εντυπωσεις!
Και οχι δεν ξερω τι σημαινει περεα στα Ισπανικα, και δεν εχω περιεργεια να μαθω για να'μαι ειλικρινης!
Rondo
QUOTE(apkat @ May 30 2008, 04:30 ) *
Rondo μιλας για το τραγουδι των ραπερ που μολις για ελαχιστο γλιτωσαν την αποδοκιμασια στο ΣΕΦ;;Αν ναι εγω δεν ξερω τι σημαινει στα Ισπανικα αυτο το κατα τα αλλα Ελληνικο τραγουδι αν και σε διαβεβαιω οτι εχω πετυχει ολη την χρονια στο ΣΕφ ολο τον κοσμο να ρωταει τι λεει αυτος ο αναθεματισμενος ραπερ(παιζεται σε καθε ματς αλλωστε)..

Επισης το οτι εφτυσε ο Γουντς στην εξεδρα δεν φανηκε τουλαχιστον απο την τηλεοραση θα το τσεκαρω αυριο απο φιλους που ηταν στο γηπεδο αλλα για την ωρα το αμφισβητω.Α και οταν λες οτι ο Γουντς αποχωρησε με την πετσετα στο κεφαλι κοιτωντας προκλητικα την εξεδρα τι εννοεις;;Τι το προκλητικο ειχε το βλεμα του δηλαδη;; blink.gif blink.gif Να ξερω να το κανω και γω στους τσαμπουκαδες.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Λοιπόν απάντησα ότι ήταν μεγάλο λάθος για τον φίλο τον άναζ που μάλλον δεν βλέπει καλά, επίσης παίζει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις...Τώρα φίλε απκατ νομίζω ότι ξέρεις ότι υπάρχουν πολλών ειδών βλέμματα...Προκλητικά, περιέργειας, ηρεμίας, αδιαφορίας, τρέλλας και άλλα...Ο Γουντς είχε το πρώτο...Αν έχεις εύκαιρο το παιχνίδι ξαναδές τη φάση που τον παίρνει η κάμερα η κάτω ακριβώς την ώρα που μπαίνει στη φυσούνα...Επίσης αν οι φίλοι σου κάθονταν σε καμιά γωνία ή στο πάνω διάζωμα ή οπουδήποτε αλλού μακριά από την φυσούνα λίγο δύσκολο να είδαν...Πάντως φαίνεται στην τηλεόραση...

ΥΓ: Υπάρχει ποινή αν επιστρέψεις με δύναμη κάτι που σου πέταξαν ανεγκέφαλοι από την κερκίδα???
apkat
Οχι δεν καταλαβαινω πως απο το γηπεδο η την τηλεοραση μπορεις να καταλαβεις το βλεμα ενος ανθρωπου που δεν ξερεις.Το παιχνιδι το εχω ευκαιρο βεβαια και θα το ξαναδω αυριο για τριτη φορα.Παντως στις 2 πρωτες τετοια παρατηρηση δεν εκανα.

Για το ΥΓ σου ρωτα τον Μποντιρογκα αν υπαρχει τιμωρια για τετοια συμπεριφορα..

(Δεν ειρωνευομαι στην προκειμενη.Θυμαμαι οτι ο Μποντι αυτο το χε κανει μια φορα στην Γλυφαδα αν δεν κανω λαθος αλλα δεν θυμαμαι καθολου αν ειχε τιμωρηθει..)
Anaz
Μια απλη ερωτηση εκανα ο χριστιανος. Η μουσικη του Καραγκιοζη χρησιμοποιειται συχνα στο Οακα ή εγκαινιαστηκε (παλι) σημερα με αντιπαλο τον Ολυμπιακο? Καποιος φιλος του Παο που πηγαινει συχνα στο γηπεδο ας μου απαντησει αν εχει την ευγενικη καλοσυνη με μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΑΠΛΗ απαντηση γιατι βαριεμαι να λύνω τον γριφο της απαντησης - "ηταν μεγαλο λαθος. Επισης παιζει σε συγκεκεριμενες περιπτωσεις."- του Rondo.
DG_16
Κατα τη γνωμη μου δικαια νικη του Παναθηναικου.Ο Ολυμπαικος φανηκε ανημπορος αλλα και ατυχος στο πρωτο πενταλεπτο του τριτου δεκαλεπτου.Τωρα να επισημανω δυο πραγματα που δεν εχουν τονιστει ουτε απο τους Ολυμπιακους ουτε απο του Παναθηναικους.Πρωτον:Ο Τεοντοσιτς ειναι εντυπωσιακος στην σειρα των τελικων οχι για το σκοραρισμα του,αλλα για το απολυτα μεστο,μυαλομενο,μπασκετικο και ψυχραιμο παιχνιδι του.Ο μικρος Σερβος εχει κλησει μολις τα 21 του χρονια και το γεγονος οτι παιρνει τοσο χρονο σε τελικους Α1,μεσα στο ΟΑΚΑ,με αντιπαλο τον ΠΑΟ και κανοντας τετοιες εμφανισεις θεωρω πως δειχνει παρα πολλα.Αν εξεληχθει αναλογα πιστευω πως θα γινει πολυ μεγαλος παικτης.Δευτερον:Ο Βασιλειαδης γιατι δεν παιρνει ΚΑΘΟΛΟΥ χρονο συμμετοχης;Δεν θελω να το παιξω προπονητης,αλλα κυριε Γιαννακη γιατι εχετε αυτο το πολυτιμο εργαλειο στην ακρη του παγκου να μυζεριαζει και να μη βοηθα την ομαδα τη στιγμη που δεν παιζει ουτε ο Ματσιγιαουσκας;Δε νομιζω ο Βασιλειαδης να ειναι τοσο κακος παικτης που να μην μπορει ουτε καν να μπει στο παρκε,ισα ισα που εχει ολα τα φοντα για να πρωταγωνιστησει...Βαλτε τον μεσα ΤΩΡΑ.
Rondo
QUOTE(Anaz @ May 30 2008, 04:49 ) *
Μια απλη ερωτηση εκανα ο χριστιανος. Η μουσικη του Καραγκιοζη χρησιμοποιειται συχνα στο Οακα ή εγκαινιστηκε (παλι) σημερα με αντιπαλο τον Ολυμπιακο? Καποιος φιλος του Παο που πηγαινει συχνα στο γηπεδο ας μου απαντησει αν εχει την ευγενικη καλοσυνη με μια ξεκαθαρη απλη απαντηση γιατι βαριεμαι να λύνω τον γριφο της απαντησης - "ηταν μεγαλο λαθος. Επισης παιζει σε συγκεκεριμενες περιπτωσεις."- του Rondo.

Σε όλα τα παιχνίδια πηγαίνω... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
giannis_
QUOTE(apkat @ May 30 2008, 04:45 ) *
Οχι δεν καταλαβαινω πως απο το γηπεδο η την τηλεοραση μπορεις να καταλαβεις το βλεμα ενος ανθρωπου που δεν ξερεις.Το παιχνιδι το εχω ευκαιρο βεβαια και θα το ξαναδω αυριο για τριτη φορα.Παντως στις 2 πρωτες τετοια παρατηρηση δεν εκανα.

Για το ΥΓ σου ρωτα τον Μποντιρογκα αν υπαρχει τιμωρια για τετοια συμπεριφορα..

(Δεν ειρωνευομαι στην προκειμενη.Θυμαμαι οτι ο Μποντι αυτο το χε κανει μια φορα στην Γλυφαδα αν δεν κανω λαθος αλλα δεν θυμαμαι καθολου αν ειχε τιμωρηθει..)

Υπαρχει πιθανοτητα να τον ρωτησουμε κ απο κοντα τον ντεγιαν αν υπαρχει τιμωρια!Θα τον ρωταμε για αυτο κ για πολλα αλλα!Κ εγω σοβαρα μιλαω!

ακυρο το ξερω sorry
B for Basketball
To βλεμα του ακατανομαστου(τον σιχαθηκα κ δεν θελω ουτε να τον αναφερω) ηταν καπως ειρωνικο προς την εξεδρα....Σαν να λεει ''ξερετε που σας γραφω'' .
Οσο για το φτυσιμο απο ενα βιντεακι που κοιταω κ ξανακοιταω δεν βλεπω να γινεται κατι...Ουτε καποια κινηση που θα προδιδε κατι τετοιο....Μπορει να κανω κ λαθος!!
Το περιεργο θα ηταν να παιξουν κ οι 2 στους επομενους αγωνες ...
Καπου διαβασα οτι υπαρχει πιθανοτητα να την γλυτωσουν λογω δεδικασμενου blink.gif
Δηλαδη???
Ποιο ειναι το δεδικασμενο?
Το περσινο περιστατικο με Ματσε-Σκειλς???
giannis_
QUOTE(B for Basketball @ May 30 2008, 04:51 ) *
To βλεμα του ακατανομαστου(τον σιχαθηκα κ δεν θελω ουτε να τον αναφερω) ηταν καπως ειρωνικο προς την εξεδρα....Σαν να λεει ''ξερετε που σας γραφω'' .
Οσο για το φτυσιμο απο ενα βιντεακι που κοιταω κ ξανακοιταω δεν βλεπω να γινεται κατι...Ουτε καποια κινηση που θα προδιδε κατι τετοιο....Μπορει να κανω κ λαθος!!
Το περιεργο θα ηταν να παιξουν κ οι 2 στους επομενους αγωνες ...
Καπου διαβασα οτι υπαρχει πιθανοτητα να την γλυτωσουν λογω δεδικασμενου blink.gif
Δηλαδη???
Ποιο ειναι το δεδικασμενο?
Το περσινο περιστατικο με Ματσε-Σκειλς???

Εγω διαβασα οτι θα την γλιτωσουν με χρηματικο προστιμο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.