Αποτελεσματα 3η Αγωνιστική
ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ. - ΑΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ 60-57
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΣΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 96-15
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ 66-35
ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 50-45
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ - ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ 43-55
ΒαθμολογιαΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 22 12
ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 22 12
ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ 21 12
ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 19 12
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 19 12
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 15 11
ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ 15 11
ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ. 14 10
ΑΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ 13 11
ΑΣΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 11 11
Και τα προγνωστικα μου για τους επομενους αγωνες. Δωστε προσοχη και πηγαιντε ταμειο.
4η Αγωνιστική 23/03/2008 19:30:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Λοιπον η Νεαπολη καλη ομαδουλα με σκαμπανεβασματα θα δυσκολεψει τον Νικηφορο αλλα νομιζω οτι θα εχουμε 2 +7
19/03/2008 20:45:00 ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΑΣΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ Δυστυχως το κρυονερη δεν μπορει να προσφερει κατι περισσοτερο παρα μονο την παρουσια της σαν ομαδα. Ευκολο διπλο 2 + 30
ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ Οποιος γουσταρει τα παιχνιδια με ενταση αυτο ειναι ενα τετοιο,ποιο δυναμικη ομαδα ο Ορφεας ποιο μπασκετικη ομαδα Η Λυκοβρυση.Δυσκολο παιχνιδι που πιστευω οτι θα κριθει στο καλαθι ,εγω τα λεφτα μου θα τα βαλω στο 2 +4
21/03/2008 21:45:00 ΡΟΥΦ ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ****ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΤΕΡΜΠΥ*****
Τωρα τι ακριβως να πουμε για αυτο το απιχνιδι αν καποιος θελει να δει αγωνα αυτης της κατηγοριας το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι must.Οι Αγιοι χασανε την κορυφη την τελευταια αγωνιστικη και οπως λενε τα πληγωμενα θηρια ειναι ποιο επικινδυνα ζωα.
Απο την αλλη η δαφνη εχει δειξει μια καποια σταθεροτητα στο παιχνιδι της και εχει παρει αγωνες που εχανε στην μεγαλυτερη διαρκεια αλλα ακομα και αγωνες που στραβωσανε παιζει και στην καυτη της εδρα
θα ελεγα οτι θα νικησει με 1+3 και θα κλειδωσει την τριτη θεση.
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ - ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ. δευτερος αγωνας στην εδρα της η λεοντειος ευκαιρια να εκμεταλευτει το ιδιομορφο γηπεδο της και να κερδισει ειναι και ποιο δεμενη ομαδα απο τον πηγασο οποτε 1+10
Αυτα απο μενα και καλα κερδη!