Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο καλύτερος ψηλός του ΠΑΟ ...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
kolossos
Ψήφισα Στόγιαν. Την δουλειά που έκανε αυτός νομίζω δεν την έκανε κανένας άλλος. Σαν δεύτερο θα έβαζα τον Ρέμπρατσα. Ο Ράτζα συνολικά ήταν μεγαλύτερος παίκτης και από τους 2 αλλά στον ΠΑΟ ήρθε απλά λίγο πριν βγει στην σύνταξη. Ακομα και έτσι προσέφερε πάρα πολλά αλλά δεν θα τον χαρακτήριζα κορυφαίο.

Όταν είχε φύγει ο Ράτζα(ή ο Ρέμπρατσα...?), αν δε θυμάμαι λάθος, ο Ιρλανδός ήταν ο βασικός στυλοβάτης του ΠΑΟ στη ρακέτα.

Στον ΠΑΟ δεν ήταν ποτέ βασικός, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήταν ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να μην ήταν ούτε Ράτζα ούτε Ρέμπρατσα αλλά αυτό απέχει πάρα πολύ από το να χαρακτηριστεί άσχετος. Σίγουρα στις ψηλές θέσεις με τους καλύτεορυς ψηλούς του ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια.
nikefalin
QUOTE(suspect @ Mar 18 2007, 02:43 PM) *
Μπορει και να μη θυμαμαι καλα ρε αδερφε, δεν ξερω.
Τα εκατομμυρια λιτρα του αλκοολ εχουν εξαφανισει απο το ομιχλωδες του μυαλου μου τετοιες λεπτομερειες.

icon_drunk.gif

Παντως απο τη λιστα λειπουν ρετρο παικτες οπως ο Εντγκαρ Τζοουνς, ο Αργυρης Παπαπετρου και φυσικα ο Αντονιοοοοοοοοοοοοο Ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειβιιιιιιιιιιιις

smile.gif

και οι Στεργάκος, Κάππος, Μάικλ Πίπος, ο γίγαντας Κοκολάκης (αλήθεια ΟΥΤΕ η Ομοσπονδία, ούτε ο ΠΑΟ , ούτε το Ρέθυμνο σκέφτηκαν να τον τιμήσουν με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου) και για να πάμε και πιο πίσω....στη ρακέτα δεν έπαιζε και ο Κολοκυθάς ?

Νίκος
Van_prentzi
Ο Stojan ηταν ΤΟ φοβητρο αμυντικα,αλλα επιθετικα ειχε ακριβως 2 κινησεις...
Ο Dino εβαζε καλαθι με 1201 τροπους, αλλα αμυντικα δεν ηταν Stojan
Ο Ζeliko πλησιαζε αρκετά τον Stojan στην αμυνα κ τον Dino στην επιθεση.
Ηταν κ ο πιο ευστοχος στις βολες απο όλους.
Οποτε δαγκωτο Zeliko,αν και η καρδια μου ανοικει στον Stojko!!!
saniboy
QUOTE(Van_prentzi @ Mar 21 2007, 08:17 PM) *
Ο Stojan ηταν ΤΟ φοβητρο αμυντικα,αλλα επιθετικα ειχε ακριβως 2 κινησεις...
Ο Dino εβαζε καλαθι με 1201 τροπους, αλλα αμυντικα δεν ηταν Stojan
Ο Ζeliko πλησιαζε αρκετά τον Stojan στην αμυνα κ τον Dino στην επιθεση.
Ηταν κ ο πιο ευστοχος στις βολες απο όλους.
Οποτε δαγκωτο Zeliko,αν και η καρδια μου ανοικει στον Stojko!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
ΒΡΑΝΚΟΒΙΤΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΕΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Ginobili
Θα είμαι ειλικρινής...Ο καλύτερος σέντερ στην ιστορία του ΠΑΟ ήταν μακράν ο Ρέμπρατσα.Δεν τίθεται θέμα...Στον τελικό του 2000 με την Μακάμπι...ήταν ο στηλοβάτης.Άπίστευτος παίκτης!!! Δεν υπάρχουν πλέον τέτοιοι στην Ευρώποι.Απίστευτα προσόντα και τεχνική μαζί!!!! Και σκιάχτρο..και σκόρερ μαζί!!!
Δεν μου πήγε όμως η καρδιά να τον ψηφίσω....Ψήφισα τον Στόγιαν....δεν μπορώ να τον βγάλω από την καρδιά μου...
Σε αυτόν χρωστάμε το 1ο....και αυτό πια δεν αλλάζει.Αυτή η φάση είναι βαθειά χαραγμένη,περισσότερο από κάθε άλλη..σε όλους τους Παναθηναικούς.Εκείνο το συναίσθημα ήταν μοναδικό...παρά τα όσα άλλα μοναδικά ακολούθησαν...και θα ακολουθήσουν.....

http://www.youtube.com/watch?v=YYvUCH2Gd5o
Ginobili
Τον Ράτζα θέλω να τον θεωρώ 4άρι και όχι σέντερ...και δεν θα ήθελα να τον βάλω σε σύγκριση....
Silver8
Ο Ρέμπρατσα ήταν ο καλύτερος ψηλός που πέρασε από τον Παναθηναικό. Οχι ο πιο αγαπητός, αλλά ο καλύτερος από την άποξη ότι έπαιζε και στις δύο ρακέτες έξαιρετικά. Και σκόραρε και τάπωνε... smiley.gif
B for Basketball
για μενα ο τιτλος του τοπικ λεει "ο καλυτερος ψηλος" και οχι ο καλυτερος σεντερ...οποτε βαζω ανετε τον ντινο ρατζα...κ μονο που επειξε στον παναθηναικο ηταν πολυτελεια!!!!
Υ.Γ. Ο πατρικ μπερκ τι ρολο παιζει σε αυτο το πολλ? απλα μπηκε για διακοσμηση?? καλος αλλα οχι και συγγκρισιμος με τους ντινο,στογιαν,ζελικο...ακομη κ ο τσαρτσαρης καλυτερος ειναι...!
Green Warrior
QUOTE(Ginobili @ Sep 5 2007, 12:06 ) *
Τον Ράτζα θέλω να τον θεωρώ 4άρι και όχι σέντερ...και δεν θα ήθελα να τον βάλω σε σύγκριση....

Μάλλον ήταν κάτι ενδιάμεσο 4-5αρι ελληνιστί ή F/C που λε΄νε και οι Αμερικανοί, στη Γιουγκοπλάστικα και στη εθνική Κροατίας έπιζε και στις δύο θέσεις στην Γιουγκοσλαβία ήταν περισσότερο 4αρι αλλά σε συλλογικό επιπέδο και σίγουρα πάντως στην Ελλάδα έπαιζε 5αρι (εκτός από ΄΄ενα τρελό σχήμα του Σούμποτιτς που ήταν 4αρι με 5αρι τον αλήστου μνήμης Χουπμαν tongue.gif ). Στον Παναθηναίκό είχε φοβερά στατιστικά ειδικα την πρώτη χρονια με Σκοτ, Φάνη (21,3 π. , 13,1 ρ. αν θυμάμαι καλά) αλλά αν και συνδέθηκε με τα δύο πρώτα και ποιό δύσκολα πρωταθλήματα της τελευταίας δεκαετίας, τότε που η Α1 ήταν κατά πολλόυς το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη ωστόσο συνδέθηκε ταυτόχρονα και με δύο μεγάλες αποτυχίες στην Ευρώπη.

Ο Στόγιαν είναι για πάντα στην καρδία μας ήταν αμυντικά ο καλύτερος παίκτης και έχει χαραχτεί στη μνήμη μας για το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Ρέμπρατσα με το δεύτερο ευρωπαϊκό και κατά πολλούς την καλύτερη ομάδα του ΠΑΟ στην ιστορία του και ήταν ένας ισορροπημένος παίκτηας τ΄σο αμυντικά όσο και επιθετικά και εκείνη την εποχή ίσως ο καλύτερος σεντερ στη Ευρώπη αν και σίγουρα ο Ράτζα ήταν γενικά καλύτερος παίκτης. Τον αδίκησε η σύγκριση που έκανα με τον Ράτζα, λες και ο Κροάτης δεν θα έφευγε έτσι και αλλιώς από την ομάδα και δεν ήρθε ο καλύτερος δυνατός αντικαταστάτης του. Πάντως τις απαντήσεις του τις έδωσε στο final 4 του 2000 και play offs του 2001.

Επιμένω πάντως ότι με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια είναι:

1. Ράτζα 2. Ρέμπρατσα 3. Βράνκοβιτς

και με καθαρά συναισθηματικά/οπαδικά κριτήρια:

1. Βράνκοβιτς 2. Ρέμπρατσα 3. Ράτζα

Ο Στόγιαν έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας 77.gif αλλά έγω έχω και μεγάλη αδυναμία στο Ζέλε wink.gif
Green Warrior
Αλλά ακόμα και 4αρι να θεωρήσει κανείς τον Ράτζα στην ψηφοφορία υπάρχουν και οι Μίντλετον και Μπατ΄σιτ που είναι κανονικά 4αρια και ο Μπατσιτ μάλιστα είχε έρθει ως 3αρι στην αρχή wink.gif
Ginobili
Το ότι ο Ράτζα ήταν σούπερ παίκτης και μπορούσε να παίζει εξίσου καλά και στο 5...είναι σίγουρο.Η φυσική του θέση όμως ήταν 4.Τώρα στον Παναθηναικό...λογικό ήταν να παίζει περισσότερο στο 5...αφού ο ΠΑΟ και η Α1 δεν ήταν ούτε εθνική Γιουγκοσλαβία..ούτε Μπόστον Σέλτικς....(ε..εξάλλου..που θα έπαιζε και ο Οικονόμου..?).
Δεν θέλω να προσεγγίσω το θέμα τυπικά...και γενικά για ψηλούς,όπως το λέει ξεκάθαρα ο τίτλος του τόπικ.

Αν φτιάχναμε την καλύτερη διαχρονική ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ 5άδα του ΠΑΟ...θα λέγαμε κάτι τέτοιο..:

5)Βράνκοβιτς
4)Μπατίστ
3)Αλβέρτης
2)Μποντιρόγκα
1)Διαμαντίδης

Τώρα αν το πέρναμε πολύ τυπικά,στεγνά και ψυχρά θα λέγαμε κάτι τέτοιο...

5)Ρέμπρατσα
4)Ράτζα
3)Ντομινίκ
2)Μποντιρόγκα
1)Γκάλης

w00t.gif Κάτσε ρε μου ήρθε ταμπλάς...!! Όλοι αυτοί έχουν παίξει στην Πανάθα...??? Δεν ξέρουμε που να βάλουμε και τους Μπάιρον Σκοτ...Κάτας..Γιαννάκης..Κόμαζετς..Πάσπαλιε...
να βάλω και τον Αντόνιο Ντέιβις...? tongue.gif
Green Warrior
QUOTE(Ginobili @ Sep 5 2007, 21:08 ) *
Το ότι ο Ράτζα ήταν σούπερ παίκτης και μπορούσε να παίζει εξίσου καλά και στο 5...είναι σίγουρο.Η φυσική του θέση όμως ήταν 4.Τώρα στον Παναθηναικό...λογικό ήταν να παίζει περισσότερο στο 5...αφού ο ΠΑΟ και η Α1 δεν ήταν ούτε εθνική Γιουγκοσλαβία..ούτε Μπόστον Σέλτικς....(ε..εξάλλου..που θα έπαιζε και ο Οικονόμου..?).
Δεν θέλω να προσεγγίσω το θέμα τυπικά...και γενικά για ψηλούς,όπως το λέει ξεκάθαρα ο τίτλος του τόπικ.

Αν φτιάχναμε την καλύτερη διαχρονική ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ 5άδα του ΠΑΟ...θα λέγαμε κάτι τέτοιο..:

5)Βράνκοβιτς
4)Μπατίστ
3)Αλβέρτης
2)Μποντιρόγκα
1)Διαμαντίδης

Τώρα αν το πέρναμε πολύ τυπικά,στεγνά και ψυχρά θα λέγαμε κάτι τέτοιο...

5)Ρέμπρατσα
4)Ράτζα
3)Ντομινίκ
2)Μποντιρόγκα
1)Γκάλης

w00t.gif Κάτσε ρε μου ήρθε ταμπλάς...!! Όλοι αυτοί έχουν παίξει στην Πανάθα...??? Δεν ξέρουμε που να βάλουμε και τους Μπάιρον Σκοτ...Κάτας..Γιαννάκης..Κόμαζετς..Πάσπαλιε...
να βάλω και τον Αντόνιο Ντέιβις...? tongue.gif

Άσσος ο Γκάλης ρε συ blink.gif biggrin.gif βάλε καλύτερα στην ίδια πεντάδα το Ντεκι άσσο και τον Νικ στο "2"... tongue.gif
vastravoud
Και άμυνα ποιός θα έπαιζε;
Ginobili
QUOTE(Green Warrior @ Sep 6 2007, 08:16 ) *
Άσσος ο Γκάλης ρε συ blink.gif biggrin.gif βάλε καλύτερα στην ίδια πεντάδα το Ντεκι άσσο και τον Νικ στο "2"... tongue.gif

Κανείς από τους 2 δεν ήταν άσσος....ε..έβαλα τον Γκάλη λόγω ύψους...Που να τους χωρέσω....???

icon_drunk.gif
B for Basketball
QUOTE(vastravoud @ Sep 6 2007, 15:31 ) *
Και άμυνα ποιός θα έπαιζε;

με τετοια επιθεση...την αμυνα κοιτας???
εγω πιστευω πως η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση tongue.gif (εξ ου κ οτι παιζω φοβερη αμυνα icon_drunk.gif 19.gif rolleyes.gif )
morfi
Δεν ξέρω ποιός είναι ο καλύτερος ψηλός στην ιστορία του παναθηναικού αλλά γνωρίζω ποιός είναι ο καλύτερος ψηλός της τωρινής ομάδας. Μπορεί του ομπράντοβιτς να μην του αρέσουν οι Αμερικανοί αλλά το 100% της ρακέτας ανήκει στον Μπατίστ. Ο ηγέτης της μπασκέτας του παο, ικανός να πάρει το πάρει το παιχνίδι πάνω του όταν χρειαστεί και να το κερδίσει (το έκανε δύο φορές με τον Ολυμπιακό φέτος). Του ανήκει το 50% της ηγεσίας της (περσινής) ομάδας. Το άλλο 50% πάει στον Διαμαντίδη.
mits13
Ψύφησα Στογιαν λογω ταπας στο παρίσι αλλα συωολική προσφορά για μένα εχει μεγαλύτερη ο Batiste
και τριτος ράτζα διότι ηταν μεγάλος σκόρερ peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif
George_12ISL
Ο Βράνκοβιτς δεν αξιοποιήθηκε όσο θα έπρεπε. Στην αρχή τουλάχιστον τον είχαν μόνο για ριμπάουντ και κοψίματα. Μόνο προς το τέλος κατάλαβαν πως θα μπορούσε να προσφέρει και επιθετικά. Ο Ράτζα πάλι προσέφερε πολλά, αλλά δεν είχε διάρκεια.
Άρα ψηφίζω Μπατίστ. Πολύ περισσότερο δε που είναι ένας μοντέρνος ψηλός. Και το μπάσκετ εξελίσσεται. Δεν έχουν σήμερα και τόση πέραση οι ψηλοί με τα πολλά κιλά, αλλά οι γρήγοροι και αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν και εκτός ρακέτας.
jimol34
Σαν αξία ψηφίζω Ράτζα με διαφορά. Από την άλλη διαφωνώ ότι ο Βράνκοβιτς δεν θα ταίριαζε στον σημερινό ΠΑΟ. Αν έπαιζε τώρα οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού θα περιορίζονταν στο να κάνουν σουτάκια από τα 5-6 μέτρα. Τι να λέμε τώρα όταν ο Βράνκοβιτς καθόταν στον πάγκο με 5 φάουλ ο Παναθηναϊκός έχανε.
Ginobili
QUOTE(jimol34 @ Sep 8 2007, 02:30 ) *
Σαν αξία ψηφίζω Ράτζα με διαφορά. Από την άλλη διαφωνώ ότι ο Βράνκοβιτς δεν θα ταίριαζε στον σημερινό ΠΑΟ. Αν έπαιζε τώρα οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού θα περιορίζονταν στο να κάνουν σουτάκια από τα 5-6 μέτρα. Τι να λέμε τώρα όταν ο Βράνκοβιτς καθόταν στον πάγκο με 5 φάουλ ο Παναθηναϊκός έχανε.

Πες τα ντε!!!!! 77.gif
sherman
Ο Ζουζα του ΑΓΟΡ δεν ειναι που επαιζε σε μας??

Δεν μπορω να παραβλεψω την συγκλονιστικη χρονια που εκανε ο Τομασεβιτς περσυ στα 34 του χρονια, με καθοριστικη συμβολη στα σημαντικα παιχνιδια. Οποιος εχει ξαναδει σε βιντεο τον 3ο τελικο με τον ολυμπιακο θα καταλαβει...
Green Warrior
Ναι αυτός είναι έιχε παίξει διαδοχικά σε Ηράκλειο Παναθηναϊκό Ιωνικό ΝΦ και μετά πήγε στην τσιμπόνα. Θυμάμαι ότι τότε έιχαμε απορήσει όλοι πως ο (και τότε) πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός είχε φέρει τον Ζούζα του Ηρακλείου ο οποίος βέβαια είχε κάνει καλό πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά. Βέβαια έπαιξε όσο έπαιζε και τα προηγούμενα χρόνια ο Γλυνιαδάκης. Εποχές κλειστού Σπορτινγκ (2002-2004)

Όσο για τον τομάσεβιτς αυτά που έχουμε δει στον Παναθηναίκό κυρίως πέρσυ στη δεύτερη του χρονιά δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που έκανε μέχρι τα 30 όταν ήταν ένας από τους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη. Θυμάμαι ακόμα τις μονομαχίες Ρέμπρατσα Τομάσεβιτς το 2000 Παναθηναϊκός- Μπουντο'υσνοστ στα πλέι οφς της Ευρωλίγκα στους "16" πριν το final4 της Θεσσαλονίκης καθώς και την κόντρα που υπήρχε μεταξύ τους για το ποιός ήταν ο καλύτερος σέντερ στη Γιουγκοσλαβία. Στον δεύτερο αγώνα μας είχε νικήσει μόνος του αλλά στον τρίτο ο Ρέμπρατσα έδωσε την απάντησή του φιλοδωρώντας τον μάλιστα με δύο φοβερές τάπες. Αξέχαστες εποχές όσον αφορά τα πεντάρια... 77.gif

να είναι καλά και οι δυό τους από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό... wink.gif
geosider
μακράν ο ράτσας tongue.gif ήταν ο καλύτερος ποιος άλλος να ήταν δηλαδή
AZ1980
QUOTE(pierce21 @ Oct 24 2007, 14:07 ) *
Οσον αφορα το τοπικ δυστυχως δεν θυμαμαι τι εχω ψηφισει με σιγουρια. μεταξυ ρεμπρατσα και ρατζα αν και μαλλον κλεινω προς τον δευτερο τελικα. η αφιξη του ηταν η απαρχη της δυναστειας του ΠΑΟ , ηρθε σε εκπλκτικη ηλικια μας εδειξε απο κοντα το πλουσιο ταλεντο και την πολυ καλη τεχνικη του πραγμα σπανιο για ψηλο. Στα μείον του οτι ηταν μεγαλος αλητης

...Και το ότι, από τον Μάρτη και μετά, ήταν και τις δυο χρονιές χώμα, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της αποτελεσματικότητάς του όταν η ομάδα τον χρειαζόταν απελπισμένα. Αυτό συνέβαινε αφ' ενός μεν γιατί είχε εγκαταλείψει πλήρως την προπόνησή στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αφ' ετέρου δε γιατί επέμενε να αρνείται στον (ανεπαρκέστατο σε θέματα πειθαρχίας) ΛεΣου οποιαδήποτε περίπτωση χρονικού περιορισμού της συμμετοχής του σε οποιοδήποτε ματς, κυνηγώντας με μανία τα ατομικά του στατιστικά, και προτιμώντας αυτή την επιδίωξη από την συντήρηση δυνάμεων που ενδεχομένως θα του επέτρεπε, αν και απροπόνητος, να μην παρουσιάζεται ...χώμα την Άνοιξη. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα ματς ΠΑΟ - Μαρούσι, στο οποίο, αν και είχαμε καθαρίσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, ο Ντίνο επέμεινε να μείνει στο παρκέ σχεδόν για ολόκληρο το 40λεπτο, καταλήγοντας σε κάτι σαν 36π και 20 ριμπ. Αν έκανε επαγγελματικότερη και ωριμότερη διαχείριση του εαυτού του ο Κροάτης εκείνες τις δυο χρονιές, θα είχαμε σίγουρα αποφύγει αρκετά στραπάτσα πχ εν ...Ιταλία, ή σε ημιτελικό Κύπέλλου από τον ...απλήρωτο και χιλιοβασανισμένο τότε Άρη, αλλά και θα είχαμε γλιτώσει αρκετό από το άγχος με το οποίο ...ίσα που τα καταφέραμε να πάρουμε τα 2 πρωταθλήματα.

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες βέβαια δεν καταργούν το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Ντίνο Ράτζα ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, αν και προσωπικά πιστεύω πως ο Ρέμπρατσα της περιόδου 1999-2000 αποτέλεσε τον πιο κυρίαρχο σε ευρωπαικό επίπεδο ψηλό που είχε ποτέ ο ΠΑΟ. Ο Ράτζα κυριάρχησε στην Ευρώπη ακόμα πιο απόλυτα κάποτε, αλλά τότε δεν φόραγε πράσινα, εμφανιζόταν με κιτρινόμαυρα, ως μέλος της ομάδας που έμαθε την Ευρώπη μπάσκετ.
kastr
...τον Στόγιαν τον τρελό, δεν θα ξεχάσω τι μου χάρισε ποτέ μου....Αυτό τα λέει όλα
Dejan11
Μακράν ο Stojan... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Απορώ που βάλατε και άλλες επιλογές... shot.gif

Απλά ιεροσυλία... 68.gif
Green Warrior
QUOTE(Dejan11 @ Nov 9 2007, 08:45 ) *
Μακράν ο Stojan... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Απορώ που βάλατε και άλλες επιλογές... shot.gif

Απλά ιεροσυλία... 68.gif

Εντάξει ρε φίλε όλοι γουστάρουμε τον Στόγιαν δεν ξεχνάμε το Παρίσι αλλά και οιάλλοι δεν είναι παίκτες της σειράς. ο Ράτζα ήταν από τους καλυτερους παίκτες που εμφανίστηκαν ποτέ στην Ευρώπη και είχε φοβερά νούμερα τις δύο χρονιές που έπιξε στον ΠΑΟ και πήραμε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, ενώ ο Ρέμπρτατσα ήταν o MVP στο Final4 της Θεσσαλονίκης όντας πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στους τελικούς του 2001 απέναντι στο Ράτζα. Για να μην μιλήσουμε βέβαια για Μίντλετον Μπατιστ και τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό....
Dejan11
QUOTE(Green Warrior @ Nov 9 2007, 11:08 ) *
Εντάξει ρε φίλε όλοι γουστάρουμε τον Στόγιαν δεν ξεχνάμε το Παρίσι αλλά και οιάλλοι δεν είναι παίκτες της σειράς. ο Ράτζα ήταν από τους καλυτερους παίκτες που εμφανίστηκαν ποτέ στην Ευρώπη και είχε φοβερά νούμερα τις δύο χρονιές που έπιξε στον ΠΑΟ και πήραμε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, ενώ ο Ρέμπρτατσα ήταν o MVP στο Final4 της Θεσσαλονίκης όντας πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στους τελικούς του 2001 απέναντι στο Ράτζα. Για να μην μιλήσουμε βέβαια για Μίντλετον Μπατιστ και τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό....

Δεν αμφiβάλλω αλλά και πάλι θεωρώ ιερόσυλο το poll... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Green Warrior
Εντάξει ιερόσυλο δεν είναι

Θα ήταν σίγουρα αν έλεγε για τον καλύτερο ξένο του ΠΑΟ και έιχε και άλλους υποφήφιους εκτός του Μποντιρόγκα smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Dejan11
QUOTE(Green Warrior @ Nov 9 2007, 12:34 ) *
Εντάξει ιερόσυλο δεν είναι

Θα ήταν σίγουρα αν έλεγε για τον καλύτερο ξένο του ΠΑΟ και έιχε και άλλους υποφήφιους εκτός του Μποντιρόγκα smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Ήθελα να το γράψω και προηγουμένως το τελευταίο που έγραψες αλλά με είχε πιάσει το στομάχι μου με αυτά που είδα... smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Φιλικά πάντα!
j-kidd13
Ρατζα και Βρανκοβιτς πιστευω οτι προηγουνται απο τους υπολοιπους.Ο Ρατζα ηταν ειδωλο για μενα,αλλα ενα μικρο του "παραπτωμα"(μεταγραφη στον οσφπ),με κανει να επιλεξω τον ανθρωπο που μου προσεφερε μια απο τις 2 πιο ανατριχιαστικες στιγμες που εχω ζησει σαν παναθηναικος,και φυσικα εννοω τον Στοικο και την ταπα του στον τελικο του '96.
theov
For mew Batist please... 41.gif
elenp
Βράνκοβιτς. Ποιός δεν θυμάται την τάπα στον τελικό του final four της Γαλλίας που πήρε το 1ο Ευρωπαϊκό ο ΠΑΟ; biggrin.gif
Marciulionis
Ντίνο Ράτζα αδιαμφισβήτητα. Ο καλύτερος ψηλός που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό πρωτάθλημα και κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος ευρωπαίος ψηλός όλων των εποχών μετά το τεράστιο Σαμπόνις.
Giwrgos_foa
QUOTE(elenp @ Jan 8 2008, 15:19 ) *
Βράνκοβιτς. Ποιός δεν θυμάται την τάπα στον τελικό του final four της Γαλλίας που πήρε το 1ο Ευρωπαϊκό ο ΠΑΟ; biggrin.gif

Ayth pou eprepe na metrhsei to kalathi kai na to parei h barcelona les e????
kostakis19
Ασχετο, αλλα γιατι απουσιαζει α Τομασεβιτς απο το poll;Για μενα ο Ρεμπρατσα χωρις να εχω πειστικα επιχειρηματα.Απλα μου αρεσε.
spysta
ο καλυτερος ηταν ο Ζουζα ... blink.gif
sherman
QUOTE(Giwrgos_foa @ Feb 13 2008, 22:41 ) *
Ayth pou eprepe na metrhsei to kalathi kai na to parei h barcelona les e????

Nαι μωρε αυτο. Το 2000 ηταν στην Θεσ/νικη=δεν μετραει. Το 2002 ηταν Σουπρολιγκα.

Καλα το περσυνο ηταν στην εδρα μας.

Που παμε με 0 Ευρωπαικα?
AZ1980
QUOTE(sherman @ Feb 13 2008, 23:22 ) *
Nαι μωρε αυτο. Το 2000 ηταν στην Θεσ/νικη=δεν μετραει. Το 2002 ηταν Σουπρολιγκα.

Καλα το περσυνο ηταν στην εδρα μας.

Που παμε με 0 Ευρωπαικα?

Δεν ήταν Σουπρολίγκα. Ενιαία Ευρωλίγκα ήταν. Οπότε έχουμε ένα ευρωπαικό, όπως και ο Ολυμπιακός, αλλά με τη διαφορά ότι αυτοί "όπου μας βρήκαν στη Ευρώπη, μας κερδισαν"! Κατά συνέπεια έχουμε πολύ μέλλον ακόμα για να τους φτάσουμε. sad-smiley-009.gif
AZ1980
QUOTE(spysta @ Feb 13 2008, 23:20 ) *
ο καλυτερος ηταν ο Ζουζα ... blink.gif

Μπα... Ο Αρτέμης Κούβαρης! biggrin.gif
Giwrgos_foa
QUOTE(AZ1980 @ Feb 14 2008, 02:18 ) *
Δεν ήταν Σουπρολίγκα. Ενιαία Ευρωλίγκα ήταν. Οπότε έχουμε ένα ευρωπαικό, όπως και ο Ολυμπιακός, αλλά με τη διαφορά ότι αυτοί "όπου μας βρήκαν στη Ευρώπη, μας κερδισαν"! Κατά συνέπεια έχουμε πολύ μέλλον ακόμα για να τους φτάσουμε. sad-smiley-009.gif

Ayto ontws isxyei file mou oti opote sas exoume brei exete klapsei giati ekei den exei basilakopoulo..opws eprepe na metrhsei kai to kalathi ths barcelona tote me thn tapa tou stojan kai opoios to arneite einai h tyfols h klinika ilithios..opws kai oi 35 pou sas exoume riksei otan eisastan pratathlites eyrwphs!!kai oxi 30 ares pou mou eixes riksei esy otan epaiza me postel kai gianouzako...!!kai opws exei pei kai o alberths osa eyrwpaika kai na parei,oses fores kai an mas kerdisei tous 35 de tha tous ksexasei pote tou..na to thymasai...kai gia osous exoun antirhsh...
saniboy
...Ω ατρανταχτα επιχειρηματα ,πρωτοσελιδα του Φωτος !Ναι, με επεισες ...οσα χρονια και αν περασουν το Ευρωπαικο στο Παρισι παραμενει το πιο γλυκο! tongue.gif
Green Warrior

ναι μωρέ έχουμε μόνο 4 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και...μόλις 28 πρωταθληματα Ελλάδος

Και τον καημένο τον Αλβέρτη έχει μόνο 20 τίτλους στην καριέρα του ένω ο οσφπ 17....
beiman123
Παιδιά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την μεγάλη τροπαιοθήκη του ΠΑΟ,άλλο τίτλοι,άλλο αρμάδα...μπορεί σε τίτλους ο ΠΑΟ να είναι πρώτος στην Ελλάδα,αλλά...πιο παλιά όταν εγώ ήμουνα πιτσιρικάς υπήρχε ο Άρης...πόσα F4 αποτυχημένα είχε;
Δείτε το και σε ατομικό επίπεδο,ένας πολύ καλός coach όπως ο Ιωαννίδης έμεινε άτιτλος στην Ευρώπη παρά τα πολλά F4 που συμμετείχε.Σε επίπεδο παικτών αρκεί το παράδειγμα του Γκάλη...
Οπότε το αν οι τίτλοι λένε κάτι αυτό είναι σχετικό cool.gif
dizzy_fingers
Τη συζήτηση περί κάλπικων ευρωπαϊκών και διατησιών στα "Παρασκηνιακά".

Δώθηκε warn για χαρακτηρισμούς στον Giwrgos_foa, ο οποίος πρέπει να αρχίσει να γράφει και με ελληνικά αντί greeklish.
Green Warrior
QUOTE(beiman123 @ Feb 14 2008, 08:47 ) *
Παιδιά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την μεγάλη τροπαιοθήκη του ΠΑΟ,άλλο τίτλοι,άλλο αρμάδα...μπορεί σε τίτλους ο ΠΑΟ να είναι πρώτος στην Ελλάδα,αλλά...πιο παλιά όταν εγώ ήμουνα πιτσιρικάς υπήρχε ο Άρης...πόσα F4 αποτυχημένα είχε;
Δείτε το και σε ατομικό επίπεδο,ένας πολύ καλός coach όπως ο Ιωαννίδης έμεινε άτιτλος στην Ευρώπη παρά τα πολλά F4 που συμμετείχε.Σε επίπεδο παικτών αρκεί το παράδειγμα του Γκάλη...
Οπότε το αν οι τίτλοι λένε κάτι αυτό είναι σχετικό cool.gif

Δεν διαφωνω σε αυτό που λες αλλά πχ. υπάρχουν ο Καλαϊτζής και ο Παπανικολάου με δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ο Γκαλης που δεν τα κατάφερε. Επίσης κάτι απίθανοι Γάλλοι της Λιμόζ εκτος από Ντακούρί και Μπιλμπά τα κατάφεραν (στην Ευρώπη) ενώ οι περισσότεροι μεγάλοι αστέρες του ΝΒΑ οχι (στις ΗΠΑ). Το ίδιο ισχύει σε ομάδες όπως οι εθνικές Ουγγαρίας και Ολλανδίας στο ποδόσφαιρι το "50 και ¨70 αντίστοιχα που δεν κατέκτησαν κάποιο τίτλο και από πολλούς θεωρούνται οι καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο επειδή καλώς ή κακώς μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό τα τρόπαια αποτελούν αν όχι απόλυτο κριτήριο σίγουρα πάντως σημαντική συνιστώσα. Πάντως όσον αφορά τα περί αρμάδας που ανέφερες με χαρακτηριστκό παράδειγμα τον Άρη, δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι αντίστοιχο για τον Παναθηναϊκό της τελευταίας δεκαετίας; Γιατί τα τελευταία δέκα χρόνια ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς έχει παρουσιάσει φοβερές ομάδες οχι μόνο την τωρινή που κατέκτησε το triple crown πέρσυ αλλά και την περίοδο 1999-2002 που κατέκετησε δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εκείνο το διάστημα και έφτασε και στους τρεις τελικούς των Final4. Δεν συγκαταλέγονται αυτές οι δύο ομάδες του Παναθηναϊκού επί Ομπράντοβιτς ανάμεσα στις κορυφαίες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ;
sherman

Ναι μωρε, το ξερω. Απλα ειπα να το παιξω λιγο δικηγορος του διαβολου.(βλεπε ολυμπιακος)

Αnyway ξεφυγαμε. Ψηφιζω Ρεμπρατσα.

OFF TOPIC.

Αν και πιτσιρικας, 3 ολοκληρα χρονια με πονουσε το 73-38.

Μεχρι το σωτηριον ετος 1999.

http://www.youtube.com/watch?v=SyrRIoa42Lk
azannetop
Ψηφίζω αυτόν που θα έρθει το καλοκαίρι wink.gif
George_12ISL
Ο Ράτζα έκανε περισότρη δουλειά στο παρκέ. Τον Βράνκοβιτς, μόνο προς το τέλος θυμίθηκαν να τον αξιοποιήσουν επιθετκά...

ΥΓ:
Ο χρήστης που έβαλε το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ" δεν καταλαβαίνει ότι είναι ντροπή για τη χώρα μας αυτή η πράξη; Πιο πολύ διαμαρτυρόντουσαν αυτοί και ένας @@@@@ ονόματι Σαλονίκης, από τους ίδιους τους Ισπανούς... Λίγη ντροπή (κοινώς μπέσσα) δεν βλάπτει... Ο Ντοριζόν λοιπόν κύριοι αν ήθελε να δώσει στον Π.Α.Ο το τρόπαιο, δεν θα άφηνε τη Μπαρτσελόνα να καλύψει 10 πόντους σε 2,5 λεπτά... Και ύστερα δεν ήταν αυτός που τον σφάγιασε στον τελικό της Σουπρολίγκα στο Παρίισι την επόμενη χρονιά; Οι κλάψες των Μιζράχι και Γκέρσον έπιασαν τελικά τόπο...
Να πω και κάτι άλλο. Ο Γιαννακόπουλος έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Κόκκαλη μετά την κατάκτηση του Ευρωπαικού από τον Ολυμπιακό στη Ρώμη. Ούτε άλλοθι σε διαιτησίες έψαξε, αν και θα μπορούσε να το κάνει (με τη διαιτησία στο δεύτερο αγώνα στο ΣΕΦ, αφού ΠΑΟ και Ολυμπιακός συναντήθηκαν στη φάση των "8"), ούτε είπε πως ο Ολυμπιακός ευνοείται γενικά στους αγώνες του.
Αυτά για να μαθαίνουν ορισμένοι (οι νεότεροι δηλαδή) λίγη ιστορία...
Ginobili
QUOTE(George_12ISL @ Feb 15 2008, 20:12 ) *
Ο Ράτζα έκανε περισότρη δουλειά στο παρκέ. Τον Βράνκοβιτς, μόνο προς το τέλος θυμίθηκαν να τον αξιοποιήσουν επιθετκά...

ΥΓ:
Ο χρήστης που έβαλε το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ" δεν καταλαβαίνει ότι είναι ντροπή για τη χώρα μας αυτή η πράξη; Πιο πολύ διαμαρτυρόντουσαν αυτοί και ένας @@@@@ ονόματι Σαλονίκης, από τους ίδιους τους Ισπανούς... Λίγη ντροπή (κοινώς μπέσσα) δεν βλάπτει...

Τι ψάχνεις τώρα....στα τελευταία λεπτά η διαιτητές οργίαζαν...για να γυρίσει το παιχνίδι η Μπαρτσελόνα,άσε που η φάση ήταν ως μη γενόμενη από την στιγμή που είχε κολλήσει το χρονόμετρο....
Και στου κρεμασμένου το σπίτι....δεν μιλάνε για σχοινί-ΝΤΡΟΠΗ...Ντροπή=τα ψυχοφάρμακα στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ...και η "μεγαλοψυχία" του Ιωαννίδη να παίζει 5 εναντίον 3 μέχρι να πάει η διαφορά στους 20+.....

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?...4430&m=A38&aa=1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.