Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
lambros
QUOTE(diama13 @ Oct 19 2006, 08:43 PM) *
Καλων παικτριων η οχι?εννοω θα χρησιμοποιηθουν....??? biggrin.gif

Φυσικα.Θα δεις από κοντά..
diama13
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 19 2006, 05:47 PM) *
Diama13, δεν είμαστε σε καφέ με την παρέα μας για να γράφουμε ότι μας κατέβει στο μυαλό.
Ο χαβαλές είναι καλός μέχρι ενός σημείου.
Από εκεί και πέρα, καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι στα ποστ που κάνουμε.

Το λέω σε εσένα, αλλά ισχύει για πολλά άτομα εδώ μέσα.

Αποφεύγετε να κάνετε ποστ αν δεν έχετε κάτι να πείτε.

Συγνωμη... sad.gif

QUOTE(lambros @ Oct 19 2006, 05:48 PM) *
Φυσικα.Θα δεις από κοντά..

Γιατι λες οτι θα δω απο κοντα? smile.gif
PAME GIA ANODO!!!
Γεια σας!!!

Λοιπόν ας δώσουμε όλοι ραντεβού στο γήπεδο του προμηθέα
την επόμενη κυριακή να δούμε το ντέρμπι!!!
Τί λέτε?
diama13
QUOTE(PAME GIA ANODO!!! @ Oct 19 2006, 08:25 PM) *
Γεια σας!!!

Τί λέτε?

Συμφωνω...!!!πιστευω οτι θα δουμε καλο μπασκετακι...!! blove.gif icon_wave.gif
greece4
QUOTE(lambros @ Oct 19 2006, 06:41 PM) *
Τέτοια αγωνία για την έδρα της Τούφας ρε tsops?
Λοιπόν λέγεται Πέρκιζας, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Πεντέλης αμέσως μετά την Αττική οδό και είναι όντως κακό γήπεδο..

blink.gif blink.gif αυτο διπλα στο κολυμβητηριο???? ohmy.gif ohmy.gif
παιζαμε σχολικο πρωταθλημα εκει... sad.gif sad.gif
μπας κ εχει φτιαχτει καθολου?...

QUOTE(PAME GIA ANODO!!! @ Oct 19 2006, 09:25 PM) *
Γεια σας!!!

Τί λέτε?

θα το ηθελα πολυ, αλλα αν δεν κανω λαθος εχουμε κ μεις ακριβως την ιδια ωρα...
εκτος κι αν η ΑΕΦ αποσυρθει ως τοτε! laugh.gif
tsops
QUOTE(lambros @ Oct 19 2006, 05:41 PM) *
Τέτοια αγωνία για την έδρα της Τούφας ρε tsops?
Λοιπόν λέγεται Πέρκιζας, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Πεντέλης αμέσως μετά την Αττική οδό και είναι όντως κακό γήπεδο..

Το ξέρω το γήπεδο Λάμπρο. Το είπα για να ηρεμήσω λίγο από τις ερωτήσεις της diama! laugh.gif Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αλλαγή σε ένα θεωρητικά χειρότερο γήπεδο. Φαντάζομαι, θα υπήρχε πρόβλημα με τις ώρες στο Παπαδάκη. Ξέρεις, τέτοια γήπδα λειτουργούν και ως σύμμαχοι σε εντός έδρας νίκες, όπως πχ. ο Τάφος ή του Σπόρτιγκ. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βγει σε καλό τελικά! smile.gif

QUOTE(PAME GIA ANODO!!! @ Oct 19 2006, 08:25 PM) *
Τί λέτε?

Εγώ έχω πει ότι θα προσπαθήσω να έρθω γιατί μου αρέσει και η ομάδα της Τούφας, αλλά θα ήθελα να δω και τον Προμηθέα φέτος που δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

Και κάτι τελευταίο : ο Dizzy νομίζω έχει δίκιο. Ας μην γεμίζουμε το topic με replies χωρίς λόγο (βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Η natsk έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια και είναι ένα καλό Topic, έχει απήχηση, συντηρείται, ας μην το φορτώσουμε με άσχετη και άχρηστη πληροφορία ;)
tsops
Πωπω, από τη μέρα που είπαμε να σοβαρευτούμε, μούγκα στο Topic! laugh.gif
lambros
QUOTE(tsops @ Oct 20 2006, 01:23 PM) *
Το ξέρω το γήπεδο Λάμπρο. Το είπα για να ηρεμήσω λίγο από τις ερωτήσεις της diama! laugh.gif Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αλλαγή σε ένα θεωρητικά χειρότερο γήπεδο. Φαντάζομαι, θα υπήρχε πρόβλημα με τις ώρες στο Παπαδάκη. Ξέρεις, τέτοια γήπδα λειτουργούν και ως σύμμαχοι σε εντός έδρας νίκες, όπως πχ. ο Τάφος ή του Σπόρτιγκ. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βγει σε καλό τελικά! smile.gif
Εγώ έχω πει ότι θα προσπαθήσω να έρθω γιατί μου αρέσει και η ομάδα της Τούφας, αλλά θα ήθελα να δω και τον Προμηθέα φέτος που δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

Και κάτι τελευταίο : ο Dizzy νομίζω έχει δίκιο. Ας μην γεμίζουμε το topic με replies χωρίς λόγο (βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Η natsk έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια και είναι ένα καλό Topic, έχει απήχηση, συντηρείται, ας μην το φορτώσουμε με άσχετη και άχρηστη πληροφορία wink.gif

bball.gif Γνώμη μου είναι ότι οι καλές ομάδες χτίζονται σε καλά γήπεδα.
Σε βάθος χρόνου δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα το ότι θα έχουμε πάρει 1-2 νίκες παραπάνω λόγω γηπέδου.
Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι η αλλάγη έδρας ήταν επιβεβλημένη για κάποιυς λόγους.. bball.gif
tsops
QUOTE(lambros @ Oct 24 2006, 02:02 PM) *
bball.gif Γνώμη μου είναι ότι οι καλές ομάδες χτίζονται σε καλά γήπεδα.
Σε βάθος χρόνου δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα το ότι θα έχουμε πάρει 1-2 νίκες παραπάνω λόγω γηπέδου.
Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι η αλλάγη έδρας ήταν επιβεβλημένη για κάποιυς λόγους.. bball.gif

Σαφώς. Εύχομαι σύντομα να έχετε δικό σας, καλύτερο γήπεδο, ότι κιαν σημαίνει αυτό wink.gif
Baby_Jane
Γεια σας.
Είμαι καινούρια στο forum.
Είδα ότι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα και όρεξη για κουβέντα.
Παίζω και 'γω basket btw και ξέρω τα κόλπα τριγύρω.. wos_sport5.gif
dizzy_fingers
Καλώς μας ήρθες baby_jane με τη φοβερή υπογραφή laugh.gif και το ακόμα καλύτερο άβαταρ biggrin.gif.

Καλά ποστ να έχεις. smile.gif
diama13
QUOTE(Baby_Jane @ Oct 24 2006, 06:00 PM) *
Γεια σας.

Καλως μας ηρθες...καλα ποστς..σε ποια ομαδα παιζεις? biggrin.gif blove.gif
tsops
Γεια σας.

Μπορώ να πω ότι έκανες δυναμική είσοδο στο forum laugh.gif Καλά posts και θα τα λέμε...baby jane tongue.gif
katharoaimo
πο πο 3 βδομαδες διακοπη και το τοπικ νεκρωσε!!!αντε απο Κυριακη να αρχισουμε να κινουμαστε λιγακι...
εχει κανενα ντερμπι που να αξιζει να δουμε?

Γεια σας.

καλως ηρθες κι εσυ baby_jane!!! icon_wave.gif
που παιζεις?
Baby_Jane
Kαλώς σας βρήκα!Tο ότι παίζω basket αρκεί. Δεν είναι ανάγκη να τα ξέρετε όλα. . tongue.gif
Μάλλον δεν υπάρχουν και πολλά να σχολιάσουμε μέχρι την κυριακή που ξεκινούν και πάλι οι αγώνες. .
Αναμένουμε όλοι τα γνωστά ντέρμπι . . wav.gif
tsops
QUOTE(katharoaimo @ Oct 24 2006, 07:56 PM) *
πο πο 3 βδομαδες διακοπη και το τοπικ νεκρωσε!!!αντε απο Κυριακη να αρχισουμε να κινουμαστε λιγακι...
εχει κανενα ντερμπι που να αξιζει να δουμε?

Τα είπαμε και παραπάνω, θεωρώ ότι Δάφνη Δαφνίου - Παπάγου και Προμηθέας - Τούφα ξεχωρίζουν. Θα προσθέσω και το Άρης - Αχιλλέας ως ενδιαφέρον παιχνίδι. Το Προμηθέας - Τούφα αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο από τη κατηγορία. Αν υπάρχει άλλη άποψη ή γνώμη, ας την ακούσουμε smile.gif

QUOTE(Baby_Jane @ Oct 24 2006, 10:12 PM) *
Kαλώς σας βρήκα!Tο ότι παίζω basket αρκεί. Δεν είναι ανάγκη να τα ξέρετε όλα. . tongue.gif
Μάλλον δεν υπάρχουν και πολλά να σχολιάσουμε μέχρι την κυριακή που ξεκινούν και πάλι οι αγώνες. .
Αναμένουμε όλοι τα γνωστά ντέρμπι . . wav.gif

Σαφώς. Ο ακθένας διατηρεί το δικαίωμα να γνωστοποιεί ποιός είναι ή όχι. Αν μη τι άλλο όμως είναι απολαυστική η παρουσία σου! 41.gif Καλό θα είναι αν παίζεις στη κατηγορία, να διαβάσεις λίγο τις αναλύσεις και τις απόψεις που έχουν παρατεθεί και να μας πεις και συ την άποψή σου smile.gif
Papaloukas 4 ever
Στον Προηθέα περιμένουν πως και πως το παιχνίδι, απορώντας με όσα διαβάζουν για τις δυνατότητες της Τούφας, ειδικά για άνοδο. Πάντως για το προηγούμενο παιχνίδι, με το Μαρούσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το χαμηλό σκορ οφείλεται στο γενικότερα χαμηλό ρυθμό που κράτησε το Μαρούσι στο παιχνίδι, καταστρέφοντας το παιχνίδι του Προμηθέα, ενώ και γενικότερα οι δύο ομάδες ήταν πολύ άστοχες. Πάντως, η μία από τις ψηλές του Προμηθέα έκανε μεγάλο παιχνίδι (double - double σε πόντους - rebounds), επιβεβαιώνοντας όσα λέγατε για τη γραμμή κρούσης της συγκεκριμένης ομάδας.
Αν, πάντως, το ντέρμπι της Κυριακής (Θρύλος) αρχίσει στις 17:00, όπως διάβασα κάπου, θα έρθω σίγουρα στον Προμηθέα.
tsops
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Oct 25 2006, 11:00 AM) *
Στον Προηθέα περιμένουν πως και πως το παιχνίδι, απορώντας με όσα διαβάζουν για τις δυνατότητες της Τούφας, ειδικά για άνοδο. Πάντως για το προηγούμενο παιχνίδι, με το Μαρούσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το χαμηλό σκορ οφείλεται στο γενικότερα χαμηλό ρυθμό που κράτησε το Μαρούσι στο παιχνίδι, καταστρέφοντας το παιχνίδι του Προμηθέα, ενώ και γενικότερα οι δύο ομάδες ήταν πολύ άστοχες. Πάντως, η μία από τις ψηλές του Προμηθέα έκανε μεγάλο παιχνίδι (double - double σε πόντους - rebounds), επιβεβαιώνοντας όσα λέγατε για τη γραμμή κρούσης της συγκεκριμένης ομάδας.
Αν, πάντως, το ντέρμπι της Κυριακής (Θρύλος) αρχίσει στις 17:00, όπως διάβασα κάπου, θα έρθω σίγουρα στον Προμηθέα.

Όπως έχω ξαναπεί, αυτός ο άνθρωπος μιλάει λίγο, αλλά πάντα έχει κάτι να πει όταν το κάνει! laugh.gif

Το "απορώντας με όσα διαβάζουν..." με χαροποιεί ιδιαίτερα θεωρώντας ότι έτσι επιβεβαιώνεις και τη παρουσία του Προμηθέα στο forum και εν γένει το topic (εμμέσως πλην σαφώς). Όσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είτε γίνει ντέρμπι είτε όχι, σίγουρα ενέχει σχολιασμού : ο Προμηθέας ξεκίνησε φουριοζος (26 πόντους τα Καλύβια εκτός) και προβληματίστηκε και ίσως και προβλημάτισε στη συνέχεια με Φιλαθλητικό και Μαρούσι. Από την άλλη η Τούφα, ξεκίνησε καλά με τον Άρη, είχε το κενό με τη ΜΕΝ, αλλά συνέχισε εξίσου καλά με τη Δάφνη Δαφνίου. Εμπειρία και πληρότητα έναντι ενθουσιασμού και σοβαρότητας. Δύο σύνολα που σίγουρα όπως έχω πει θα απασχολήσουν τη κατηγορία (εύχομαι θετικά).

Κώστα, σχετικά με τα double figures της εν λόγω παίκτριας (αν και εσύ είσαι ο ειδικός στο θέμα) : Παιχνίδι που τελειώνει στους 39 πόντους, δεν σηκώνει σχολιασμό. Και το λέω με το χέρι στη καρδιά και την εμπειρία μου ήτοι : double σε πόντους από παίκτρια σε σύνολο 39 δείχνει προσωποκεντρικό σκοράρισμα το οποίο δεν είναι καλό και double επίσης σε rebounds που όμως οδηγούν σε αστοχία, πάλι πρέπει να προβληματίσει τουλάχιστον τον παρόντα αγώνα. Όπως έχω πει, δεν έχω δει τις 2 ομάδες και κρίνω μόνον εκ των στατιστικών (όχι των αποψεων των υπολοίπων). Για τη "γραμμή κρούσης", συμφωνούμε.

Μακάρι να μπορέσεις να πας, για να μας πεις και τη γνώμη σου bball.gif
Papaloukas 4 ever
QUOTE(tsops @ Oct 25 2006, 02:18 PM) *
Όπως έχω ξαναπεί, αυτός ο άνθρωπος μιλάει λίγο, αλλά πάντα έχει κάτι να πει όταν το κάνει! laugh.gif

No comments

QUOTE(tsops @ Oct 25 2006, 02:18 PM) *
Κώστα, σχετικά με τα double figures της εν λόγω παίκτριας (αν και εσύ είσαι ο ειδικός στο θέμα) : Παιχνίδι που τελειώνει στους 39 πόντους, δεν σηκώνει σχολιασμό. Και το λέω με το χέρι στη καρδιά και την εμπειρία μου ήτοι : double σε πόντους από παίκτρια σε σύνολο 39 δείχνει προσωποκεντρικό σκοράρισμα το οποίο δεν είναι καλό και double επίσης σε rebounds που όμως οδηγούν σε αστοχία, πάλι πρέπει να προβληματίσει τουλάχιστον τον παρόντα αγώνα.

Δεν διαφωνώ, αν και πρέπει να σκεφτείς την εκδοχή, οι περισσότεροι πόντοι να προέρχονται από επιθετικά rebounds, που δεν σημαίνει τίποτα όσον αφορά τις προσπάθειες που πραγματικά πήρε στο παιχνίδι (αν και γενικά πρέπει, όπως είπα, να παίρνει αρκετές).
tsops
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Oct 26 2006, 10:56 AM) *
Δεν διαφωνώ, αν και πρέπει να σκεφτείς την εκδοχή, οι περισσότεροι πόντοι να προέρχονται από επιθετικά rebounds, που δεν σημαίνει τίποτα όσον αφορά τις προσπάθειες που πραγματικά πήρε στο παιχνίδι (αν και γενικά πρέπει, όπως είπα, να παίρνει αρκετές).

Καλημέρα. Όπως είπα, δεν έχω εικόνα του αγώνα, απλώς γνωρίζω ότι η εν λόγω ομάδα είναι σοβαρή και έχει και 3 ντέρμπι στα επόμενα 4 παιχνίδια κατά την άποψή μου, οπότε η σοβαρότητα αυτή θα φανεί. Ξεκινάει όμως το πρωτάθλημα και πάλι τη Κυριακή, οπότε θεωρώ ότι τη Δευτέρα θα έχουμε πολλά να πούμε. Από ότι έχω ακούσει κόσμος και κοσμάκης θα μαζευτεί στο Προμηθέας - Τούφα όπως και στο Δάφνη - Τρίτων. Πολύ κατασκοπεία ρε παιδί μου φέτος ph34r.gif laugh.gif
Baby_Jane
Έριξα μια ματια σε όσα έχουν γραφει μέχρι τώρα και μπορώ να πω πως αποτελούν την αποθέωση του scouting. .
Το μονο ουσιώδες που χω να προσθέσω είναι πως ολ αυτά μένουν να επαληθευθούν στην προσεχή αγωνιστική . . ugly_tocktock.gif
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Oct 26 2006, 12:57 PM) *
Έριξα μια ματια σε όσα έχουν γραφει μέχρι τώρα και μπορώ να πω πως αποτελούν την αποθέωση του scouting. .
Το μονο ουσιώδες που χω να προσθέσω είναι πως ολ αυτά μένουν να επαληθευθούν στην προσεχή αγωνιστική . . ugly_tocktock.gif

Νομίζω πως και η Baby Jane θα μιλάει λίγο αλλά με ουσία 41.gif To topic γεμίζει ανθρώπους με άποψη. Προβλέπω τρελή τεχνική ανάλυση φέτος laugh.gif
tsops
Μόλις έμαθα ποιός θα με διαιτητεύσει τη Κυριακή... 40.gif άϊ άϊ άϊ, πάλι με κλειστό λαιμό με βλέπω να γυρίζω σπίτι dry.gif Προετοιμάζομαι από τώρα icon_workout.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Oct 27 2006, 04:02 PM) *
Μόλις έμαθα ποιός θα με διαιτητεύσει τη Κυριακή... 40.gif άϊ άϊ άϊ, πάλι με κλειστό λαιμό με βλέπω να γυρίζω σπίτι dry.gif Προετοιμάζομαι από τώρα icon_workout.gif

Γνωστός είναι; Για πες για πες; icon_blahblah.gif
Να δεις εγώ τι έμαθα ph34r.gif για διαιτητή που έχει σφυρίξει γενικότερα τη Δάφνη και το αντρικό και μικρότερες κατηγορίες. Μάλιστα πρόσφατα σφύριξε σε αγώνα κορασίδων και ακόμα πιο πρόσφατα σε αγώνα γυναικών Α2. αυτός όπου πάει σπέρνει τη καταστροφή ugly8.gif wacko.gif αλλά ποιος να του μιλήσει. icon_blahblah.gif Έχει πλάτες… rolleyes.gif το παιδί και ας είναι αδύνατο!!!! 65.gif
Baby_Jane
Εγώ λέω πως αν οι ομάδες ξεπεράσουν τα προβλήματα τους μέσα στο γήπεδο και παίξουν αυτό που μπορούν. . η συμβολή των διαιτητών στο αποτέλεσμα θα ναι αμελητέα!(οποιοι και αν είναι αυτοί οι καραγκιόζηδες) torture.gif
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Oct 27 2006, 07:02 PM) *

Κουριάγιο! Μεγάλο αγκάθι η διαιτησία και δεν μπορείς να βρεις και το δίκιο σου...
greece4
4η Αγωνιστική
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 66-44
ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 0-0
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 37-49
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 65-35
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 48-53
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 85-14
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 74-55

τι εγινε ρε παιδια, κανα σχολιο?
και μια και το δικο μας παιχνιδι δεν χρηζει σχολιασμου, εχω αποριες...
ΤΟΣΟ ανετα κερδισε κερδισε ο προμηθεας?... πως πηγε το παιχνιδι?
sofo4
QUOTE(greece4 @ Oct 30 2006, 05:03 PM) *
4η Αγωνιστική

Δεν το είδα για να σου πω λεπτομέρειες αλλά απο μια φίλη που το είδε μου είπε οτι έπεσε πολύ ξύλο -στην αρχή πήγαινε για ντερμπυ αλλά μετά ο Προμηθέας έδωσε ρέστα αν και χωρίς περιφέρεια και η ομάδα στηρίχτηκε σε 2,3 παίχτριες.
η Τούφα επαιξε καλή άμυνα αλλά χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. αυτά. icon_wave.gif
Inspector Jacques Clouseau
QUOTE(greece4 @ Oct 30 2006, 03:03 PM) *
4η Αγωνιστική

Καλημέρα σε όλους και όλες
Αό ότι άκουσα στα πρώτα δύο δεκάλεπτα το παιχνίδι απλά κύλησε χωρίς να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο προβάδισμα , στο δεύτερο όμως ημίχρονο ο Προμηθέας πήρε μπροστά ειδικά με τις δύο ψηλές του ( το 12 και 14 αν θυμάμαι καλά και ειδικά το 14 )όπου καθάρισε και το παιχνίδι.Άλλοστε από την αρχή λέγαμε πως ο Προμηθέας είναι σίγουρα η μία ομάδα πουθα ανέβει.Τώρα για το τι δεν πήγε καλά για τη Τούφα μάλλον ο Λάμπρος είναι είναι πιο αρμόδιος να μας απαντήσει αλλά και να μας σχολιάσει καλύτερα το παιχνίδι .

Λάμπρο αναμένουμε σχόλια

EDIT1 : Πάντως αυτό που έμαθα από πολλούς που παρακολούθησαν το παιχνίδι είναι πως οι οπαδοί και των δύο ομάδων δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.
tsops
QUOTE(greece4 @ Oct 30 2006, 03:03 PM) *
4η Αγωνιστική

Καλημέρα και από εμένα. Λοιπόν, για να δούμε τι έχουμε :

Άρης - Αχιλλέας : έκπληξη η διαφορά. Περίμενα πολύ κοντινό σκορ. Το 44 του Αχιλλέα αναμενόμενο αφού εκείν κυμαίνεται φέτος, αλλά γνωρίζω ότι παίζει πολύ σκληρή άμυνα, οπότε το 66 φαντάζει ψηλό για τις δυνατότητες του Άρη φέτος.

Δαφνί - Παπάγος : αναμενόμενο σκορ. Ο Παπάγος δείχνει ότι η επίθεσή του φέτος θα κυμαίνεται από 50 - 58 πόντους Μ.Ο. Το Δαφνί ψάχνει ακόμα να βρει νίκη μετά το Μαρούσι και δυστυχώς, σπάει την έδρα του για πρώτη φορά φέτος.

Προμηθέας - Τούφα : δεν είναι τόσο οι 30 πόντοι, όσο το "35" στην επίθεση της Τούφας. Τι έγινε? Μπορεί να έκλεισε ο Προμηθέας πολύ καλά τους διαδρόμους, οπότε η Τούφα δεν είχε πρόσβαση στα κοντινά σουτ. Αν το συνδυάσεις και με κακή μέρα, να τα αποτελέσματα. Θετικό το ότι είναι εκτός έδρας ήττα, αρνητικό η διαφορά. Μπράβο στον Προμηθέα. Λάμπρο, Κώστα, comments? Δύσκολα τα πράγματα με τους Σχοσρτσιανίτηδες του Προμηθέα? tongue.gif

Καλύβια - Μαρούσι : αυτοί οι 2 μαζί με το Δαφνί εμφανίζουν ιδιαίτερη αστάθεια από την αρχή και μου κάνει εντύπωση. Και οι 3 κατέβηκαν φέτος με αξιώσεις αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν τους δικαιολογούν.

Φιλαθλητικός - ΑΕΦ : αναμενόμενο. Τη ερχόμενη αγωνιστική που παίζουμε με την ΑΕΦ, δεν ξέρω τι να τους πω : συγχαρητήρια που είναι σωστοί και κατεβαίνουν στα παιχνίδια ή ντροπή τους που έχουν φέρει την ομάδα σε αυτά τα χάλια?

Δάφνη - Τρίτωνας : πολύ ανοιχτό μπάσκετ, πολύ τρέξιμο και μπράβο στον Τρίτωνα που βρήκε ανοιχτούς χώρους και τους εκμεταλεύτηκε στο 2ο ημίχρονο, πολλές βολές (μα πάρα πολλές βολές) από τον Τρίτωνα και καταιγισμό τριπόντων από τη Δάφνη (11). Διαφωνώ με τα 40' ζώνης (και μάλιστα τόσο κλειστής) και το έχω πει χίλες φορές. Δεν έχουν σημασία οι 6-7 παίκτριες. Να που ο Τρίτωνας τιμωρήθηκε από μία καλή ημέρα των σουτέρ. Αν έπαιζε man, δεν νομίζω το αποτέλεσμα να ήταν αυτό. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω λόγω θέσης.

Κλείνω λέγοντας ότι η επόμενη αγωνιστική έχει πολλά ντέρμπι με κορυφαίο το Παπάγος - Προμηθέας bball.gif
Papaloukas 4 ever
Ήμουν στον Προμηθέα. Σχόλια αύριο γιατί δεν προλαβαίνω. Περιμένω βέβαια και από τον Λάμπρο. ϊσως, για αρχή, κάποια από αυτά που γράφτηκαν να μην έχουν καμμία σχέση. Tomorrow
tsops
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Oct 30 2006, 04:39 PM) *
Ήμουν στον Προμηθέα. Σχόλια αύριο γιατί δεν προλαβαίνω. Περιμένω βέβαια και από τον Λάμπρο. ϊσως, για αρχή, κάποια από αυτά που γράφτηκαν να μην έχουν καμμία σχέση. Tomorrow

Προβλέπω βαθιά ανάλυση στο εν λόγω παιχνίδι w00t.gif
diama13
Καλησπερα......Πηγα και ειδα το παιχνιδι προμηθεας-τουφα και ηταν πολυ ωραιο και στο γηπεδο υπηρχε μια τρομερη ατμοσφαιρα....στο πρωτο ημιχρονο οι ομαδες κοντραριζονταν,αλλα μετα η τουφα τα παρατησε...ο προμηθεας φαινοταν οτι ηθελε το παιχνιδι...παντως αν κλειστουν οι ψηλες τους,αχρηστευεται η ομαδα...δεν εχουν καθολου περιφερεια.... laugh.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 30 2006, 04:48 PM) *
Καλησπερα......Πηγα και ειδα το παιχνιδι προμηθεας-τουφα και ηταν πολυ ωραιο και στο γηπεδο υπηρχε μια τρομερη ατμοσφαιρα....στο πρωτο ημιχρονο οι ομαδες κοντραριζονταν,αλλα μετα η τουφα τα παρατησε...ο προμηθεας φαινοταν οτι ηθελε το παιχνιδι...παντως αν κλειστουν οι ψηλες τους,αχρηστευεται η ομαδα...δεν εχουν καθολου περιφερεια.... laugh.gif

Diama, ούτε προπονητής σε εθνική ομάδα να ήσουν! laugh.gif Σε κάθε παιχνίδι παρών είσαι?! 77.gif
diama13
Οπου ακουω ντερμπι.......τρεχω............. laugh.gif
Inspector Jacques Clouseau
QUOTE(diama13 @ Oct 30 2006, 06:13 PM) *
Οπου ακουω ντερμπι.......τρεχω............. laugh.gif

Όπου ακούς ντέρμπι τρέχεις εεε ? ok got you laugh.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 30 2006, 04:48 PM) *

Ξέχασα να σε ρωτήσω χθες : τι εννοείς "τρομερή ατμόσφαιρα"? από πλευράς κόσμου - κερκίδας? Αν και θα μας πουν και οι υπόλοιποι αργότερα που θα σχολιάσουν τον αγώνα smile.gif
Papaloukas 4 ever
Προμηθέας – Τούφα 65-35
Περίοδοι: 15-13, 36-28, 56-31, 65-35

Σχόλια:
1) Στο Α΄ ημίχρονο δεν έπαιξε τίποτα ιδιαίτερο ο Προμηθέας (ειδικά το 14 δεν έπαιρνε πάσες), ενώ και η Τούφα έπαιζε πολύ καλή άμυνα αλλά και επίθεση (πολύ οργανωμένη ομάδα). Μάλιστα, η διαφορά θα ήταν και μικρότερη αν ο ένας διαιτητής (ο χοντρούλης) δεν έκανε 2 σοβαρά λάθη (μη καταλογισμός ποδιών και 2 βολές σε φάουλ που έγινε στο κέντρο και ενώ η Τούφα είχε μόνο 3 ομαδικά, ε Λάμπροwink.gif.
2) Στο β΄ ημίχρονο, η Τούφα κάθισε εντελώς. Τόσο οι 3 πόντοι στην Τρίτη περίοδο όσο και οι 4 στην τέταρτη δεν πιστεύω ότι ήταν αποτέλεσμα τόσο πολύ της άμυνας του Προμηθέα όσο των εντελώς άστοχων επιλογών της Τούφας στην επίθεση (πάρα πολλά λάθη, πολλά αιρμπολ κλπ.). Όσο, δε, για τις ψηλές του Προμηθέα, έπαιξε σίγουρα ρόλο η διαφορά στο σκορ (πιο χαλαρή πλέον η Τούφα) όσο και τα επιθετικά rebound που έπαιρνε το 14.
3) Γενικά σε όλο το παιχνίδι ο Λάμπρος ήταν κάτι περισσότερο από άψογος, διαχειριζόμενος πολύ καλά την ομάδα του (συμπεριφορά απέναντι στις παίκτριές του και τους διαιτητές, αλλά και προσπάθεια για την απόδοση ό,τι καλύτερου μπορούσε να γίνει).
4) Η γενικότερη εμφάνιση του 14 δεν μου άρεσε τόσο πολύ, καθώς θεωρώ ότι ήταν απούσα σε αρκετά μεγάλα διαστήματα μέσα στο παιχνίδι (ουσιαστικά ανεβοκατέβαινε στο γήπεδο). Βέβαια, δεν έπαιρνε όχι τις κατάλληλες αλλά ούτε καν πάσες.
5) Στατιστικά, ενδεικτικά, του 14: 15 πόντοι, 7/7 δίποντα, 1/1 βολές, 10-2 rebound, 5 κλεψίματα, 4 λάθη, 2-2 φάουλ (υπέρ – κατά). Βάσει, δηλαδή, αυτών, πολύ καλή εμφάνιση (όντως ήταν), αλλά επιμένω στα όσα είπα παραπάνω.
6) Για μένα, προπονητής στον Προμηθέα δεν υπήρχε. Ανύπαρκτος, χωρίς κάποια ουσιαστική οδηγία στο πρώτο ημίχρονο που υπήρχε η πίεση στο σκορ. Πιστεύω ότι σε δύσκολες καταστάσεις, η οποιαδήποτε ανατροπή στο σκορ, βάσει οδηγιών (?), είναι αδύνατη. Στηρίζονται, δηλαδή πολύ στο ταλέντο των αθλητριών και στην εμπειρία του 14.
7) Ξύλο δεν νομίζω ότι έπεσε μέσα στη ρακέτα. Εξάλλου, όταν οι ψηλές το Προμηθέα δεν παραπονιούνται, και δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο από τις αντίστοιχες της Τούφας, ποιος μπορεί να πει ότι έπεσε ξύλο;
8) Όντως, όπως είπα, πολύ καλή άμυνα από την Τούφα. Αρκετά δουλεμένη ομάδα, που, βάσει και του νέου της ηλικίας, έχει πολλές δυνατότητες. Go on Λάμπρο.
9) Ατμόσφαιρα: 150 άτομα περίπου, αρκετοί από την Τούφα, με παλαμάκια κλπ., αλλά όχι τέτοια ατμόσφαιρα για να την πούμε και εκπληκτική.
10) όντως η περιφέρεια του Προμηθέα φαίνεται να χάσκει. Τους λόγους τους ανέλυσα πιο πριν (προπονητής, κυρίως, κατά τη γνώμη μου), ενώ μου άρεσε πολύ το 7. Έχει πολλές δυνατότητες, πιστεύω, για πολλά παραπάνω πράγματα. Δημήτρη, πρέπει να την δεις και εσύ, αν και δεν παίζει πολύ (ο προπονητής χρησιμοποιεί περισσότερο το 8 που κάνει πολλά λάθη).
11) Στον Παπάγου ελπίζω να ξαναπάω.

ΥΓ. Λάμπρο, καλόόόόό το 9 77.gif wink.gif
tsops
ohmy.gif και ξανά ohmy.gif και μετά w00t.gif και τέλος 41.gif μαζί με 77.gif

Κώστα, συγχαρητήρια. Αυτό θα πει ανάλυση, στατιστική και τεχνική. Το είχα πει ότι προβλέπω βαθιά ανάλυση σε αυτό το παιχνίδι, αλλά ομολογώ ότι κάτι τέτοιο δεν το περίμενα. Και πάλι 41.gif

Λάμπρο, τι λες? Σωστός ο Κώστας? smile.gif
tsops
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Oct 31 2006, 12:39 PM) *
10) όντως η περιφέρεια του Προμηθέα φαίνεται να χάσκει. Τους λόγους τους ανέλυσα πιο πριν (προπονητής, κυρίως, κατά τη γνώμη μου), ενώ μου άρεσε πολύ το 7. Έχει πολλές δυνατότητες, πιστεύω, για πολλά παραπάνω πράγματα. Δημήτρη, πρέπει να την δεις και εσύ, αν και δεν παίζει πολύ (ο προπονητής χρησιμοποιεί περισσότερο το 8 που κάνει πολλά λάθη).

Θα τη δω όλη την ομάδα. Για την ώρα, 7 έχω wink.gif laugh.gif
Baby_Jane
Πραγματικά καταπληκτική η ανάλυση για το παιχνίδι προμηθέα-τούφας . . w00t.gif
θα ήθελα όμως να δώσω κι εγώ ένα stigma g το παιχνίδι καλύβια-μαρούσι ..
Τo μεγάλο λάθος των καλυβιών είναι πως έπαιξε ασταμάτητα το μαρούσι ζώνη με αποτέλεσμα το τελευταίο να εκμεταλλευτεί τα πολλά κενά που δημιουργήθηκαν και να σκοράρουν ακατάπαυστα οι δυο καλύτερες παίκτριες του(το 8 βάζοντας 30 πόντους) . . ohmy.gif laugh.gif
diama13
Να απαντησω λιγο στον παπαλουκα...το 14 επαιρνε τελειωμενες φασεις απο τις περιφερειακες,οι οποιες κανανε συνεχεια μπουκες,τραβουσανε 2 παικτριες και εδιναν τηγν μπαλα στην ψηλη και το εβαζε...αν και 2 φορες επαιξε πλατη και εκανε καλες κινησεις...θα συμφωνησω στο οτι εχει 0 περιφερεια....και το 7 επαιξε σχεδον σε ολο το παιχνιδι και πολυ καλα μαλιστα....
tsops
QUOTE(Baby_Jane @ Oct 31 2006, 03:45 PM) *
Πραγματικά καταπληκτική η ανάλυση για το παιχνίδι προμηθέα-τούφας . . w00t.gif
θα ήθελα όμως να δώσω κι εγώ ένα stigma g το παιχνίδι καλύβια-μαρούσι ..
Τo μεγάλο λάθος των καλυβιών είναι πως έπαιξε ασταμάτητα το μαρούσι ζώνη με αποτέλεσμα το τελευταίο να εκμεταλλευτεί τα πολλά κενά που δημιουργήθηκαν και να σκοράρουν ακατάπαυστα οι δυο καλύτερες παίκτριες του(το 8 βάζοντας 30 πόντους) . . ohmy.gif laugh.gif

Και η ανάλυση των αγώνων της κατηγορίας συνεχίζεται 41.gif Μπράβο smile.gif

QUOTE(diama13 @ Oct 31 2006, 03:55 PM) *
Να απαντησω λιγο στον παπαλουκα...το 14 επαιρνε τελειωμενες φασεις απο τις περιφερειακες,οι οποιες κανανε συνεχεια μπουκες,τραβουσανε 2 παικτριες και εδιναν τηγν μπαλα στην ψηλη και το εβαζε...αν και 2 φορες επαιξε πλατη και εκανε καλες κινησεις...θα συμφωνησω στο οτι εχει 0 περιφερεια....και το 7 επαιξε σχεδον σε ολο το παιχνιδι και πολυ καλα μαλιστα....

Το μόνο που λείπει είναι η άποψη του Λάμπρου και κάποιου "Προμηθειακού" biggrin.gif
tsops
Αγωνιστική 05.11.2006

---------- ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΛΙΟΥ (20 - 0)
16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
19:00:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
17:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ
17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ
14:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ AE ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ
---------- ΡΟΥΦ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Προβλέψεις? Δύσκολη αγωνιστική για προβλέψεις, το κουπόνι μοιράζει συγκινήσεις! smile.gif
diama13
Εγω θεωρω ντερμπι το παπαγου-προμηθεας και πιστευω πως θα κερδισει ο παπαγου...τωρα για τα υπολοιπα πιστευω θα ειναι καπως πιο ευκολα παιχνιδια..... blove.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 31 2006, 05:52 PM) *
Εγω θεωρω ντερμπι το παπαγου-προμηθεας και πιστευω πως θα κερδισει ο παπαγου...τωρα για τα υπολοιπα πιστευω θα ειναι καπως πιο ευκολα παιχνιδια..... blove.gif

Εγώ γιατί βλέπω 4-5 ντέρμπι? blink.gif
diama13
Εγω δεν ξερω και πολυ καλα τις αλλες ομαδες......ποια ειναι τα υπολοιπα ντερμπι?? wos_sport5.gif
lambros
Γειά σε όλους!
Στην Τούφα είμαστε όλοι αρκετά προβληματισμένοι από την ήττα και κυρίως από το γεγονός ότι δεν παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλος, κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα.
Ξεκινήσαμε από την αρχή να πιέσουμε στην άμυνα και ελέγξαμε τα rebounds απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερα ύψη συνολικά, οπότε το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ.
Στο β΄ ημίχρονο δεν βγάλαμε την ενέργεια που έπρεπε και κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία έχουν εντοπιστεί, όμως επιτρέψτε μου να τα συζητήσω με τις παίκτριες μου. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και να τρώμε εύκολα καλάθια, κάτι που μας αποδιοργάνωσε τελείως και επιθετικά(άλλωστε κατά τη γνώμη μου όλα ξεκινάνε από την άμυνα). Όπως είπα και πριν το χειρότερο είναι ότι τα παρατήσαμε πολύ νωρίς..
Όσο για τον Προμήθεα , θα συμφωνήσω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το split των περιφερειακών και η σωστές τελικές πάσες στις ψηλές που είχαν καλά τελειώματα.
Για τη διαιτησία δεν δικαιούμαι να μιλήσω εξαιτίας του εύρους της διαφοράς και της κακής μας εμφάνισης..
Γενικά αναλαμβάνω προσωπικά το μεγαλύτερο μερίδιο της ήττας, όμως είμαι βέβαιος πως δεν δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν βγήκε η δουλειά που έχουν κάνει οι κοπέλες μέχρι τώρα. Ξέρω ότι είναι ενοχλημένες και αποφασισμένες για πιο σκληρή προπόνηση.Τους έχω εμπιστοσύνη.. wink.gif
Άλλωστε πιστεύω ότι οι καλές ομάδες δεν ενθουσιάζονται υπέρμετρα μετά από μεγάλες νίκες και προβληματίζονται, αλλά δεν απογοητεύονται, μετά από μεγάλες ήττες. Οίδομεν..
Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα ..!
Τα λέμε...
Baby_Jane
QUOTE(tsops @ Oct 31 2006, 03:55 PM) *
ohmy.gif και ξανά ohmy.gif και μετά w00t.gif και τέλος 41.gif μαζί με 77.gif

Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο . . ugly_tocktock.gif blove.gif
tsops
QUOTE(lambros @ Oct 31 2006, 07:43 PM) *
Γειά σε όλους!
Στην Τούφα είμαστε όλοι αρκετά προβληματισμένοι από την ήττα και κυρίως από το γεγονός ότι δεν παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλος, κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα.
Ξεκινήσαμε από την αρχή να πιέσουμε στην άμυνα και ελέγξαμε τα rebounds απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερα ύψη συνολικά, οπότε το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ.
Στο β΄ ημίχρονο δεν βγάλαμε την ενέργεια που έπρεπε και κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία έχουν εντοπιστεί, όμως επιτρέψτε μου να τα συζητήσω με τις παίκτριες μου. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και να τρώμε εύκολα καλάθια, κάτι που μας αποδιοργάνωσε τελείως και επιθετικά(άλλωστε κατά τη γνώμη μου όλα ξεκινάνε από την άμυνα). Όπως είπα και πριν το χειρότερο είναι ότι τα παρατήσαμε πολύ νωρίς..
Όσο για τον Προμήθεα , θα συμφωνήσω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το split των περιφερειακών και η σωστές τελικές πάσες στις ψηλές που είχαν καλά τελειώματα.
Για τη διαιτησία δεν δικαιούμαι να μιλήσω εξαιτίας του εύρους της διαφοράς και της κακής μας εμφάνισης..
Γενικά αναλαμβάνω προσωπικά το μεγαλύτερο μερίδιο της ήττας, όμως είμαι βέβαιος πως δεν δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν βγήκε η δουλειά που έχουν κάνει οι κοπέλες μέχρι τώρα. Ξέρω ότι είναι ενοχλημένες και αποφασισμένες για πιο σκληρή προπόνηση.Τους έχω εμπιστοσύνη.. wink.gif
Άλλωστε πιστεύω ότι οι καλές ομάδες δεν ενθουσιάζονται υπέρμετρα μετά από μεγάλες νίκες και προβληματίζονται, αλλά δεν απογοητεύονται, μετά από μεγάλες ήττες. Οίδομεν..
Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα ..!
Τα λέμε...

Να λοιπόν που οι "σωστοί" προπονητές είναι και καλοί προπονητές με άποψη και ξεκάθαρη θέση 41.gif Είμαι σίγουρος Λάμπρο ότι η Τούφα δεν θα μείνει εκεί. Έχει πολλές ζημιές να κάνει φέτος! smile.gif

Κάτι άλλο : έμαθα ότι αρκετά άτομα μπαίνουν ως guests και διαβάζουν το topic σε καθημερινή βάση. Γιατί δεν μας κάνετε τη τιμή να συμμετέχετε? εδώ όλοι σκεφτόμαστε και γράφουμε μπασκετικά και αντικειμενικά, όχι προσωπικά. Μην φοβάστε, δεν δαγκώνουμε...ακόμα wink.gif

QUOTE(Baby_Jane @ Nov 1 2006, 11:09 AM) *
Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο . . ugly_tocktock.gif blove.gif

65.gif blush.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.