Προμηθέας – Τούφα 65-35
Περίοδοι: 15-13, 36-28, 56-31, 65-35
Σχόλια:
1) Στο Α΄ ημίχρονο δεν έπαιξε τίποτα ιδιαίτερο ο Προμηθέας (ειδικά το 14 δεν έπαιρνε πάσες), ενώ και η Τούφα έπαιζε πολύ καλή άμυνα αλλά και επίθεση (πολύ οργανωμένη ομάδα). Μάλιστα, η διαφορά θα ήταν και μικρότερη αν ο ένας διαιτητής (ο χοντρούλης) δεν έκανε 2 σοβαρά λάθη (μη καταλογισμός ποδιών και 2 βολές σε φάουλ που έγινε στο κέντρο και ενώ η Τούφα είχε μόνο 3 ομαδικά, ε Λάμπρο

.
2) Στο β΄ ημίχρονο, η Τούφα κάθισε εντελώς. Τόσο οι 3 πόντοι στην Τρίτη περίοδο όσο και οι 4 στην τέταρτη δεν πιστεύω ότι ήταν αποτέλεσμα τόσο πολύ της άμυνας του Προμηθέα όσο των εντελώς άστοχων επιλογών της Τούφας στην επίθεση (πάρα πολλά λάθη, πολλά αιρμπολ κλπ.). Όσο, δε, για τις ψηλές του Προμηθέα, έπαιξε σίγουρα ρόλο η διαφορά στο σκορ (πιο χαλαρή πλέον η Τούφα) όσο και τα επιθετικά rebound που έπαιρνε το 14.
3) Γενικά σε όλο το παιχνίδι ο Λάμπρος ήταν κάτι περισσότερο από άψογος, διαχειριζόμενος πολύ καλά την ομάδα του (συμπεριφορά απέναντι στις παίκτριές του και τους διαιτητές, αλλά και προσπάθεια για την απόδοση ό,τι καλύτερου μπορούσε να γίνει).
4) Η γενικότερη εμφάνιση του 14 δεν μου άρεσε τόσο πολύ, καθώς θεωρώ ότι ήταν απούσα σε αρκετά μεγάλα διαστήματα μέσα στο παιχνίδι (ουσιαστικά ανεβοκατέβαινε στο γήπεδο). Βέβαια, δεν έπαιρνε όχι τις κατάλληλες αλλά ούτε καν πάσες.
5) Στατιστικά, ενδεικτικά, του 14: 15 πόντοι, 7/7 δίποντα, 1/1 βολές, 10-2 rebound, 5 κλεψίματα, 4 λάθη, 2-2 φάουλ (υπέρ – κατά). Βάσει, δηλαδή, αυτών, πολύ καλή εμφάνιση (όντως ήταν), αλλά επιμένω στα όσα είπα παραπάνω.
6) Για μένα, προπονητής στον Προμηθέα δεν υπήρχε. Ανύπαρκτος, χωρίς κάποια ουσιαστική οδηγία στο πρώτο ημίχρονο που υπήρχε η πίεση στο σκορ. Πιστεύω ότι σε δύσκολες καταστάσεις, η οποιαδήποτε ανατροπή στο σκορ, βάσει οδηγιών (?), είναι αδύνατη. Στηρίζονται, δηλαδή πολύ στο ταλέντο των αθλητριών και στην εμπειρία του 14.
7) Ξύλο δεν νομίζω ότι έπεσε μέσα στη ρακέτα. Εξάλλου, όταν οι ψηλές το Προμηθέα δεν παραπονιούνται, και δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο από τις αντίστοιχες της Τούφας, ποιος μπορεί να πει ότι έπεσε ξύλο;
8) Όντως, όπως είπα, πολύ καλή άμυνα από την Τούφα. Αρκετά δουλεμένη ομάδα, που, βάσει και του νέου της ηλικίας, έχει πολλές δυνατότητες. Go on Λάμπρο.
9) Ατμόσφαιρα: 150 άτομα περίπου, αρκετοί από την Τούφα, με παλαμάκια κλπ., αλλά όχι τέτοια ατμόσφαιρα για να την πούμε και εκπληκτική.
10) όντως η περιφέρεια του Προμηθέα φαίνεται να χάσκει. Τους λόγους τους ανέλυσα πιο πριν (προπονητής, κυρίως, κατά τη γνώμη μου), ενώ μου άρεσε πολύ το 7. Έχει πολλές δυνατότητες, πιστεύω, για πολλά παραπάνω πράγματα. Δημήτρη, πρέπει να την δεις και εσύ, αν και δεν παίζει πολύ (ο προπονητής χρησιμοποιεί περισσότερο το 8 που κάνει πολλά λάθη).
11) Στον Παπάγου ελπίζω να ξαναπάω.
ΥΓ. Λάμπρο, καλόόόόό το 9