Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' Εθνική 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
aigio
Nope...
Το παιχνιδι θα ειναι κανονικα με κοσμο.
jf10
εγω πιστευω οτι θα κανει διπλο η νηαρ στο αιγιο,οσο για την καλιθεα ειτε κερδισε την νηαρ ειτε οχι ειναι το ιδιο κ το αυτο αφου δεν υπαρχει περιπτωση νανεβει......χρονια πολλα!!
CACTOUS
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ
GREER
QUOTE(patrice loko @ Apr 29 2008, 15:21 ) *
Χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους...

ακομα σχολεισταε με στησιματα και διατησιες που εγιναν πριν 2 μηνες... δε κουραστηκατε....?????
ειδικα εσεις απο το λαυριο εισατσε τη μια ζεστη και την αλλη κρυο....
τη μια κραζετε αμυντα (βρωμικη ομαδα) και την αλλη τον εξυμνητε.....ΕΛΕΟΣ
O GREER ολο γραφει προ γεγονοτων και χωρις να ειναι καλα πληροφορημενος και στο τελος ολο συγγνωμη ζητα και μας κουραζει.... μια συμβουλη.... κανε υπομονη πριν γραψεις...μαθε καλα την ιστορια οχι απο μια πληροφορια,και επειδη καποιος σου εκανε μεταδοση απο το τηλεφωνο τον αγωνα, αλλα και απο αλλες πλευρες.... ετσι δε θα εκτηθεσαι και δεν θα αναγκαζεσαι να απολογησε συνεχεια!!!!!!!!!

το αυριανο ματσακι αιγιο-νηαρ δε νομιζω οτι εχει ιδιατερη σημασια για κανενα αλλο εκτος απο τις δυο ομαδες (ενδιαφερεται λιγο και λαυριο)αφου νηαρ με νικη ανεβαινει και μαθηματικα και αιγιο παλευει μηπως και ως 4ο η' 5ο(πιο πιθανον η 5η θεση) ανεβει σε ειδικη περιπτωση!

Ισχυει οτι ειναι κεκλεισμενων το συγκεκριμενο παιχνιδι????

Εχω σταματησει να ασχολουμαι προ-πολλου μαζι σου και δεν το εχεις καταλαβει... Αμα σε κουραζω, προσπερνα με και μην με διαβαζεις.

Υ.Γ. Εγω δεν εξυμνυσα κανεναν Αμυντα... Τα ιδια πιστευω και τωρα.

Υ.Γ.2 Το αυριανο παιχνιδι μας ειναι αδιαφορο.
Better
Κλεισε στοματα(κ οχι μονο) αγαπημενο μου ΑΙΓΙΟ!!!εμεις θα παλεψουμε μεχρι το τελος κ οτι γινει! μας εβαλαν κ μπαλα την ιδια ωρα με το αγρινιο ετσι για να μοιραστει ο κοσμος!οκ μπορει να ειναι τυχαιο!
Ειναι κρυφο μυστικο οτι δεν θελουν να ανεβει το αιγιο κανεις παρα μονο εμεις!δεν ξερω γιατι τετοια εμπαθεια(ειμαστε λιγο καφροι αλλα μονο εμεις ειμαστε?)τελος παντων μακαρι να δουμε καλο παιχνιδι να δουμε τι θα γινει κ με τον προκο ενω οι εξεδρα θα εχει ελειψει απο οργανομενους αλλα κ εμεις οι απλοι κατι θα κανουμε!
αιγιο γερα γερα κ .................
GREER
Ακου ρε ΜΕΝΕ13. Μαλανδρης-Ελευθεριαδης στο Λαυριο-Καλλιθεα. Καλυτερα να μας σφυραγε ο Κατουφας με τον Τσοποκη παρα αυτοι οι δυο. Πρεπει να ειναι η 10η φορα που σφυραει ο Ελευθεριαδης τη Καλλιθεα φετος. Τραινο την εχει την ομαδα φετος για Α2. Δεν πειραζει ομως ας χασουμε. Αλλα θα χασουμε με τον τροπο που θελουμε εμεις και οχι με τον τροπο που θελουν αυτοι. Θα καταλαβουν καλα οι κυριοι αυτοι τη Κυριακη. 19.gif
yiagos
Η ΚΑΟΔ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ Α'2!!!!ΕΤΣΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ(ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ,ΔΑΛΙΑΡΗΣ,ΦΙΛΙΟΥΣΗΣ,ΜΠΟΥΡ
ΔΑΝΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟΣ) ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ!!!
yiagos
Η ΚΑΟΔΑΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...
steve-nash
QUOTE(GREER @ Apr 30 2008, 10:39 ) *
Ακου ρε ΜΕΝΕ13. Μαλανδρης-Ελευθεριαδης στο Λαυριο-Καλλιθεα. Καλυτερα να μας σφυραγε ο Κατουφας με τον Τσοποκη παρα αυτοι οι δυο. Πρεπει να ειναι η 10η φορα που σφυραει ο Ελευθεριαδης τη Καλλιθεα φετος. Τραινο την εχει την ομαδα φετος για Α2. Δεν πειραζει ομως ας χασουμε. Αλλα θα χασουμε με τον τροπο που θελουμε εμεις και οχι με τον τροπο που θελουν αυτοι. Θα καταλαβουν καλα οι κυριοι αυτοι τη Κυριακη. 19.gif

καλα εσυ βλεπεις πολλα φαντασματα!!! ολοι ειναι υποπτοι οταν παιζουν αντιπαλοι του λαυριου!!!
GREER
QUOTE(steve-nash @ Apr 30 2008, 14:28 ) *
καλα εσυ βλεπεις πολλα φαντασματα!!! ολοι ειναι υποπτοι οταν παιζουν αντιπαλοι του λαυριου!!!

Καλωστονα και ας αργησε. Εσυ γραφτηκες για να κριτικαρεις τι λεω εγω? Εχω ιδιοις ομασι εμπειρια απο τον κο Ελευθεριαδη και ξερω τι λεω και γιατι τα λεω. Και η αληθεια ειναι οτι βλεπω πολλα φαντασματα πλεον, μετα απο αυτα που εχω δει φετος! Εχω καταντησει ghostbuster. Το προβλημα το δικο σου δεν ξερω ποιο ειναι??? Τελος, καλο θα ηταν να μας πεις τι ομαδα εισαι. Θα το επαναλαβω για πολλοστη και τελευταια φορα εντελως φιλικα: σε οποιον δεν αρεσουν αυτα που γραφω να μην με διαβαζει. Κριτικη δεχομαι, αλλα χωρις ειρωνιες.
odysseas 1998
Καταραμένε πονηροζωμέ!Έτσι είναι,όποιος δεν θα ανέβει θα κρύβεται πίσω από την φούστα της δικαιολογίας.
aigio
Νικαει το Αιγιο στο ημιχρονο 45-40
leonkalf
QUOTE(odysseas 1998 @ Apr 30 2008, 15:45 ) *
Καταραμένε πονηροζωμέ!Έτσι είναι,όποιος δεν θα ανέβει θα κρύβεται πίσω από την φούστα της δικαιολογίας.

Παρακαλώ όχι τέτοια προκλητικά posts!!

Αν δεν αναιρέσεις και δεν γράφεις με κόσμιο τρόπο τις απόψεις σου, θα "τιμωρηθείς" με βάση τους κανονισμούς του φορουμ.
edi 8
QUOTE(aigio @ Apr 30 2008, 13:07 ) *
Νικαει το Αιγιο στο ημιχρονο 45-40

Νικησε το αιγιο 79 75 με σφαγη της υποτονικης ΝΗΑΡ ΗΣΤ απο 2 απιθανους διαιτητες.1.10 71 75 η νηαρ και εκει εγινε το ελα να δεις!μονο στην φαση του παπουλιδη εγιναν 3 φαουλ.νωριτερα φαουλ-εφευρεση 2 βολεσ στον προκο μετα γκρεμισμα σιζοπουλου σε λει απ στα 30¨και αποκορυφωμα τα φαουλ στον παπουλιδη.αυτα που κανουν οι διαιτητες τα ξερουν στην κεδ,μαλλον τα "ξερουν"!
steve-nash
QUOTE(GREER @ Apr 30 2008, 15:18 ) *
Καλωστονα και ας αργησε. Εσυ γραφτηκες για να κριτικαρεις τι λεω εγω? Εχω ιδιοις ομασι εμπειρια απο τον κο Ελευθεριαδη και ξερω τι λεω και γιατι τα λεω. Και η αληθεια ειναι οτι βλεπω πολλα φαντασματα πλεον, μετα απο αυτα που εχω δει φετος! Εχω καταντησει ghostbuster. Το προβλημα το δικο σου δεν ξερω ποιο ειναι??? Τελος, καλο θα ηταν να μας πεις τι ομαδα εισαι. Θα το επαναλαβω για πολλοστη και τελευταια φορα εντελως φιλικα: σε οποιον δεν αρεσουν αυτα που γραφω να μην με διαβαζει. Κριτικη δεχομαι, αλλα χωρις ειρωνιες.

τον μαλανδρη να φοβασαι οχι τον ελευθεριαδη.ο ελευθεριαδης ειναι καθαρος και μονο απο βλακεια μπορει να σε αδικησει!!! ο αλλος ειναι υποπτος αλλα και παλι δεν πιστευω να κανει κατι χοντρο!! προσωπικα εχω δει με τα ματια μου να χανει η καλλιθεα με τον ελευθεριαδη και μαλιστα εντος εδρας στο ματς με τον αμυντα. οποτε μην εισαι καχυποπτος!!! παιξε μπασκετ και ασε τα αλλα!!! blove.gif
jack d
Βλέπω,"steve nash",ότι σε όποιο τόπικ γράφεις,κάνεις μόνο φίλους...Μπράβο!Συνέχισε στο ίδιο στυλ...
pram81
Τα πανηγύρια άρχισαν νωρίς νωρίς αυτή την εβδομάδα.Τελικά πρέπει να αναρωτηθούμε να τελικά η διαιτησία ειναι κακή ή κατευθηνόμενη?Και ποιος ξέρει θα μου πείτε...Ο καθένας θα έχει και τα δικά του παράπονα και τη δική του άποψη.Ο φίλος από το αίγιο δε μας έχει πει την άποψη του για το παιχνίδι ακόμα.Θα ήθελα να την ακούσω! Όσο για την ομάδα μου δεν ξέρω αν θα παίξει μπάσκετ αλλά περιμένω από τους παίχτες μου να φάνε σίδερα κι ας χάσουν.Το ίδιο θέλω να δω και από τον κόσμο στην κερκίδα μια φορά επιτέλους!
edi 8
QUOTE(pram81 @ Apr 30 2008, 17:05 ) *
Τα πανηγύρια άρχισαν νωρίς νωρίς αυτή την εβδομάδα.Τελικά πρέπει να αναρωτηθούμε να τελικά η διαιτησία ειναι κακή ή κατευθηνόμενη?Και ποιος ξέρει θα μου πείτε...Ο καθένας θα έχει και τα δικά του παράπονα και τη δική του άποψη.Ο φίλος από το αίγιο δε μας έχει πει την άποψη του για το παιχνίδι ακόμα.Θα ήθελα να την ακούσω! Όσο για την ομάδα μου δεν ξέρω αν θα παίξει μπάσκετ αλλά περιμένω από τους παίχτες μου να φάνε σίδερα κι ας χάσουν.Το ίδιο θέλω να δω και από τον κόσμο στην κερκίδα μια φορά επιτέλους!

αυτα που γινανε στο αιγιο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εγιναν τυχαια μιλαμε οτι οι διαιτητεσ παιζανε κοιτωντασ σκορ και χρονο φοβερα πραγματα
basketka*los
Φιλε μας EDI πες μας περισσοτερες πληροφοριες...Ηταν καλο το Αιγιο?Αξιζε τη νικη?Η νηαρ?Περιμενα τη Νηαρ να το κερδιζε αυτο το παιχνιδι γιατι της ταιριαζει παρα πολυ το Αιγιο...
edi 8
QUOTE(basketka*los @ Apr 30 2008, 17:34 ) *
Φιλε μας EDI πες μας περισσοτερες πληροφοριες...Ηταν καλο το Αιγιο?Αξιζε τη νικη?Η νηαρ?Περιμενα τη Νηαρ να το κερδιζε αυτο το παιχνιδι γιατι της ταιριαζει παρα πολυ το Αιγιο...

το αιγιο ηταν μπροστα στο παιχνιδι συνεχεια αλλα επρεπε να χασει το παιχνιδι τουσ το εδωσαν οι γκρι.η νηαρ υποτονικη ο δε προπονητησ για 39 λεπτα λεσ και ειχε πυρετο!!!!!!!!!με αυτα που γινανε στο τελευταιο λεπτο διαμαρτυρηθηκε σαν να ελεγε να χασουμε αλλα οχι και ετσι.μιλαμε για κλοπη κανονικη
Better
Οκ μπορει να εγιναν κατι υποπτα στο τελος αλλα το ΑΙΓΙΟ πηρε διακια τη νικη! στο τελος δεν συμφωνω με τον εντι!εγινε εναν φαουλ σε αυτον το παπουλιδι νωριτερα δικαιο κ καθαρο το φαουλ στον προκο κ καθαρο το φαουλ στον γιουπι το αντιαθλιτικο! απαραδεκτος το 7 κ τ 12 που μιλαγαν κ εκαναν χειρονομιες στην εξεδρα οτι κ αν ακουγαν απο αυτοι!κ αλλα πολλα! οντως ο κοουτς της νηαρ ηταν χαλαρος! τελος παντων! θα ελεγα κ αλλα αλλα βιαζομαι!
oydeteros
καλησπερα σε ολους...
mene13
Και υστερα ηρθαν οι μελισσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα σας μολις διαβασα το αποτελεσμα του παιχνιδιου Αιγιου με τη Νηαρ. Εγω ημουν σιγουρος για το ποιος θα κερδιζε ,απλα ετσι για να επιβεβαιωθω το ειδα. Επισης ετσι απλα καποιοι εδω μεσα που με χαρακτηρισαν γραφικο και κολλημενο με τις διαιτησιες χαχαχαχαχα, δειτε τα σχολια των παιδιων για το ματσ, επισης ας δουν καποιοι καισαριανωτες την ποιοτητα της ομαδιτσας τους περι στημενων και μη και κλεινοντας ας δουν μερικοι καισαριανωτες ποιος ειναι ο γραφικος παικτακος με το 7 που τον αποκαλουν παιχταρα. Επισης ας δουν και οι αλλοι φιλοι τι εστι Μιχαλος και τι κανει σε καθε παιχνιδι στην κερκιδα και ας μου ζητησουν συγγνωμη ολοι αυτοι που με εκραζαν για το ποιον της Νηαρ.
mene13
Εγω φιλε GREER δεν ξανασχολιαζω διαιτησιες γιατι ξερω τι παιζει τοσα χρονια στις μικρες κατηγοριες. Οποιος δεν ξερει ας περασει μια βολτα στις επιλογες διαιτητων σε καθε αγωνιστικη και ας βαλει ενα κοριο στο τηλεφωνο και θα μαθει και αυτος. Εδω στηνουν παιχνιδια Γ εσκα στις μεγαλες δε θα στηνουν. Παντως θα ηθελα να πω σε καποιους νεους φιλους που μπηκαν χτες και σημερα μα τη λενε περι φαντασματων , ας δουν πρωτα λιγο τις ομαδες τους, ας δουν λιγο τα post μας απο την αρχη και μετα μπορουν ευγενικα να σωπασουν ή να μας προσπερασουν. Α ναι τη δικαιολογια οτι θα με αδικησει καποιος απο βλακεια δεν την ειχα ξανακουσει θα το γραψω να μην το ξεχασω............................ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. 41.gif
oydeteros
καλημερα σε ολους!!φιλε mene 13 το ποιον της νηαρ ειναι γνωστο κ φαινεται απο τουσ ανθρωπους που τη περιβαλλουν....οσο για τον κοουτς της δεν ημουν στο γηπεδο,αλλα απο αυτα που γραψατε φαινετε οτι κατι τρεχει με τον τυπο,γιατι ολοι ξερουν οτι σε καθε ματς της νηαρ ειναι σαν να παιζει κ αυτος με τα παιδια....2 παιχνιδια τωρα ακουω οτι ειναι απαθεστατος........εγω μαγκες ειμαι αμυνταρα παντως κ μακαρι να ανεβει!!!!
steve-nash
QUOTE(jack d @ Apr 30 2008, 21:59 ) *
Βλέπω,"steve nash",ότι σε όποιο τόπικ γράφεις,κάνεις μόνο φίλους...Μπράβο!Συνέχισε στο ίδιο στυλ...

αντα παλι!!! σου πε κανενας ρε μαγκα οτι ψαχνω φιλους απο εδω μεσα!!!ολοι γραφετε τις χοντραδες σας εδω μεσα και νομιζεις οτι ειμαι υποχρεωμενος να τις διαβαζω χωρις να τις σχολιαζω? αν δε γουσταρεις τι γραφω μη με χεις φιλο!!! shot.gif shot.gif shot.gif
GREER
QUOTE(steve-nash @ May 1 2008, 15:09 ) *
αντα παλι!!! σου πε κανενας ρε μαγκα οτι ψαχνω φιλους απο εδω μεσα!!!ολοι γραφετε τις χοντραδες σας εδω μεσα και νομιζεις οτι ειμαι υποχρεωμενος να τις διαβαζω χωρις να τις σχολιαζω? αν δε γουσταρεις τι γραφω μη με χεις φιλο!!! shot.gif shot.gif shot.gif

Σωπα ρε Γιαννη Διακογιαννη του μπασκετ!!!! Εμεις γραφουμε χοντραδες εεεε?? Για να σε δω τωρα που θα γραφεις και εσυ εδω, πως θα τα λες. Για να σε δω ποσο "μαγκας αρθρογραφος" εισαι...

Υ.Γ. Ουτε εγω ΜΕΝΕ ξανασχολουμαι με τη διαιτησια. Και οπως βλεπεις το εκαναν και αλλοι αυτη τη βδομαδα αλλα κανενας δεν τους εκραξε. Μαλλον επειδη ηταν η ΝΗΑΡ που αδικηθηκε. Μονο εμεις ειμαστε ομως οι κομπλεξικοι.
odysseas 1998
Δεν ήμουν στο γήπεδο και δεν θα ήθελα να εκφέρω γνώμη για το ματς.Η ουσία είναι ότι πάλι φέτος κάποιοι προσπαθούν να κόψουν το δρόμο κάποιων ομάδων.Μην ξεχνάτε πέρυσι πόσες αγωνιστηκές ήταν τιμωρημένοι η Νήαρ.Φέτος δεν θα τα καταφέρουν.Γιατί απλά η όμάδα έχει σούπερ υλικό και προπονητή με εμπειρία Α1 οπότε δεν θα τεθεί θέμα.Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα.Η πιο κηνυγυμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια...Δεν θέλω να αμφισβητήσω τη νίκη του Αιγίου γιατί έχει πολύ καλή ομάδα και δεν ήμουν και στο γήπεδο.Συγχαρητήρια στους νικητές κι εμείς συνεχίζουμε.
mene13
Eγω φιλε Ουδετερε ουτε το ματς ειδα ουτε σχολιασα πως κερδισε το Αιγιο. Το μονο που ειπα ειναι κατα της Νηαρ και κατα ενος παιχταρα που το ξεροκεφαλο του τον κραταει σε κατηγοριες μικρες. Ο κος Μιχαλος αν ειχε το στομα του κλειστο θα επαιζε αλλου και οχι β εθνικη. Οσο για τους παραγοντες της ΝΗΑΡ αστα καλυτερα. Δυστυχως για αλλη μια φορα αλλοι επηρεαζουν την ανοδο στην Α2 και καποιοι παιζουν για την ιστορια τους. evilmonkey.gif
jack d
QUOTE(steve-nash @ May 1 2008, 15:09 ) *

Μα έχεις μπει ξαφνικά και το μόνο που κάνεις είναι να κράζεις επώνυμους.Τίποτα μπασκετικό και καμμιά καλή κουβέντα για τίποτα...Και στο ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Β.C. μας απειλείς κιόλας...Αν τα έχεις με κάποιους,στέλνε pm και άσε ήσυχο το φορουμ.Δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε.
Better
στον αγωνα με τη νηαρ ο Μιχαλος ειχε μια χαρα παρουσια σε σχεση με την εξεδρα παρα τα οσα ακουγε(κ δεν ηταν λιγα) δεν αντεδρασε ασχημα ισα ισα ειπε την πρωτη φορα ρε παιδια να παιξουμε μπασκετ ηρθαμε κ μια δυο ακομα που γυρισε κ κοιταζε εκανε με χειρονομια κ ελεγε ευχαριστω!!!αλλα το 7(δεν ειναι ο μιχαλος η τουλαχιστον δεν εννοω αυτον) κ το 12 που κ αυτοι ακουγαν πολλα αντεδραν ασχημα!τελος παντων λεπτομεριες ειναι αυτα!ειμαστε κ εμεις καφροι λιγο!ο κοουτς οντως ηταν πολυ χαλαρος δεν φωναζε δεν ιδρωσε κ δεν εμπαινε μεσα οπως ειχε κανει σε δυο παιχνιδια που εχω δει της νηαρ(λαγκαδα κ φλογα)!
εμεις παμε να κανουμε το 3/3 κ οτι γινει!κ αμα γινει!
edi 8
QUOTE(Better @ May 1 2008, 17:28 ) *
στον αγωνα με τη νηαρ ο Μιχαλος ειχε μια χαρα παρουσια σε σχεση με την εξεδρα παρα τα οσα ακουγε(κ δεν ηταν λιγα) δεν αντεδρασε ασχημα ισα ισα ειπε την πρωτη φορα ρε παιδια να παιξουμε μπασκετ ηρθαμε κ μια δυο ακομα που γυρισε κ κοιταζε εκανε με χειρονομια κ ελεγε ευχαριστω!!!αλλα το 7(δεν ειναι ο μιχαλος η τουλαχιστον δεν εννοω αυτον) κ το 12 που κ αυτοι ακουγαν πολλα αντεδραν ασχημα!τελος παντων λεπτομεριες ειναι αυτα!ειμαστε κ εμεις καφροι λιγο!ο κοουτς οντως ηταν πολυ χαλαρος δεν φωναζε δεν ιδρωσε κ δεν εμπαινε μεσα οπως ειχε κανει σε δυο παιχνιδια που εχω δει της νηαρ(λαγκαδα κ φλογα)!

Αυτο που εγινε στο αιγιο ηταν να ευνοηθει το αιγιο και οχι να αδικηθει η νηαρ.αλλωστε ο παγκοσ τησ νηαρ φαινοταν "προετοιμασμενος"!!!.Απλα αυτα που δωσανε στο τελοσ αγανακτησαν και τουσ "προετοιμασμενουσ" και του παικτεσ που ειχαν ιδρωσει 40 λεπτα και παιζαν για την νικη. Για να τελιωνουμε αν η νηαρ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ !!!!!!!!
ΥΓ ΕΔΩ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΝΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΝ
pram81
Εγώ θα περιμένω με πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι Αμύντας - Νηαρ την προτελευταία αγωνιστική!Θα ήθελα να δω το αγωνιστικό πρόσωπο και των δυο ομάδων κι ας έχει η Νηαρ καθαρίσει την πρόκριση.Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν κοιτώ τα τρία ντέρμπυ στη σειρά που έχει η ομάδα μου;Θα τα δούμε κι αυτά αλλα το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα ενδιαφάρει και την ομάδα μου αλλά και προσωπικά εμένα.Πιστεύω να γίνει ένα καθαρό και δυνατό παιχνιδι χωρίς όλα αυτα που ακούμε όλη την σεζόν στο topic τόσο για τον Αμύντα όσο και για την ιστορική Νηαρ. wos_sport3.gif
basketka*los
QUOTE(Better @ May 1 2008, 22:28 ) *

Το 7 της Νηαρ παντως νομιζω οτι το φοραει ο Μιχαλος(ας μας το επιβεβαιωσουν τα παιδια απο τη νηαρ)...Και ο λογος που δε παιζει πιο ψηλα δε νομιζω οτι ειναι που μιλαει!!!
yiagos
Paidia,kalo mina!!!Poioi pisteuete oti tha anevoune katigoria???
GREER
QUOTE(yiagos @ May 2 2008, 01:23 ) *

ΝΗΑΡ, ΚΑΟΔ και ΑΜΥΝΤΑΣ(αμα κερδισει τη ΝΗΑΡ)
truth
Νηαρ,Φλόγα,Αμύντας
dimitris 888
nhar,kaod,lagkadas icon_wave.gif
mene13
Eγω ξερω ποιοι διαιτητες θα ανεβουν κατηγορια. Σας ενδιαφερει??????????????
GREER
QUOTE(mene13 @ May 2 2008, 13:11 ) *
Eγω ξερω ποιοι διαιτητες θα ανεβουν κατηγορια. Σας ενδιαφερει??????????????

Ο Μπικας ειναι ο ενας. Σιγουρος. Απο οτι μου ειπαν εγινε και διεθνης. Η αληθεια ειναι οτι ειναι καλος διαιτητης αλλα μονο οταν θελει. Γιατι οταν δεν θελει εσενα και θελει να κερδισει καποιος αλλος, βρισκει 100 τροπους για να το πετυχει και μετα χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο. Δεν νομιζω οτι ηρθε στο Λαυριο να σφυριξει ποτε. Στο 2ο γυρο δεν ηρθε σιγουρα. Κατι θα ηξερε!!!! Δεν θα ξεχασω ποτε τι ειδαν τα ματακια μου στον Υμηττο απο τον συγκεκριμενο. Μιλαμε για ρεσιταλ. Σεμιναριο σφαγης εδωσε το παλικαρι!!! Και την επομενη αγωνιστικη που μας σφυριξε στον Δουκα εδωσε ρεσιταλ, αλλα με τη καλη εννοια. Λες και επαιζε αλλος διαιτητης...
dream_gr
QUOTE(yiagos @ May 2 2008, 01:23 ) *

ΝΗΑΡ ΗΣΤ 77.gif 41.gif 69.gif icon_drunk.gif icon_wave.gif
ΑΕ Ίκαρου Καλλιθέας
και εδώ η σφαγή ... ΓΣ Λαυρίου...ΚΑΟ Δράμας....ΑΟ Αμύντας
GREER
QUOTE(dream_gr @ May 2 2008, 16:23 ) *
ΝΗΑΡ ΗΣΤ 77.gif 41.gif 69.gif icon_drunk.gif icon_wave.gif
ΑΕ Ίκαρου Καλλιθέας
και εδώ η σφαγή ... ΓΣ Λαυρίου...ΚΑΟ Δράμας....ΑΟ Αμύντας

Πρεπει να κερδισετε τον Αμυντα για να μπουμε ξανα εμεις στο παιχνιδι της ανοδου. Και βεβαια εμεις να κανουμε το 3/3...(ΔΥΣΚΟΛΟ)
dream_gr
Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους της Νήαρ Ήστ ότι στην σελίδα http://www.neareast.gr προστέθηκε και forum των φίλων της ομάδας!!!! 41.gif 77.gif 41.gif

41.gif 69.gif 77.gif 69.gif 41.gif
aigio
Παιδια εγω δεν το ειδα το παιχνιδι. Ακουσα διαφορα τραγελαφικα απο οσους ηταν εκει. Και πραγματι, οι διαιτητες για πρωτη φορα φετος ευνοησαν το Αιγιο και πραγματικα μενω εκπληκτος, δεν περιμενα να γινει κατι τετοιο.
Οταν περασε μπροστα η Νηαρ στο τελος, ολο το γηπεδο ηταν στα καγκελα και φωναζε "το δωσατε στην Καλιθεα, εδω βρηκατε να κερδισετε"
Το τι βρισιδι επεφτε σε ολο τον αγωνα δε λεγεται. Το 12 μιλουσε με κατι φιλαθλους και ελεγε "Εμεις παιζουμε για τη νικη. Κοιταξτε τι δινουν οι διαιτητες" Και ενας αναπληρωματικος βριζοταν σε ολο τον αγωνα με ενα συγκεκριμενο φιλαθλο μας, μανες πατερες, σπιτια κλπ. Ηταν ωραια ατμοσφαιρα, κριμα που δεν μπορεσα να κατεβω Αιγιο νωριτερα icon_drunk.gif
Μολις εβαζε τριποντο το 7 ο προεδρος μονολογουσε "Αγορι μου, πώς θα φυγεις απο το Αιγιο". Βεβαια, εκτος απο τα καφριλικια και τις βρισιες η ατμοσφαιρα δεν εκτραχυνθηκε. Απλα ο κοσμος του Αιγιου απαιτουσε η Νηαρ να κατσει να χασει, πραγμα που ωστοσο δεν εκανε.
Ο πατερας του κολλητου μου φωναζε "Μπουρδελο ειστε, ετσι οπως ανεβηκατε θα πεσετε." Και μετα απευθυνοταν στον κολλητο μου και ελεγε "Ποπο πολυ καλη ομαδα εχουν αυτοι"
Και στο τελος βεβαια, οι παιχτες της Νηαρ καταχειροκροτηθηκαν απο τον κοσμο του Αιγιου, οταν φωναξαν στο κεντρο του γηπεδου icon_drunk.gif
Αυτα τα ωραια μου μετεφεραν και εριξα τρελο γελιο. peace.gif
edi 8
QUOTE(aigio @ May 2 2008, 13:05 ) *
Παιδια εγω δεν το ειδα το παιχνιδι. Ακουσα διαφορα τραγελαφικα απο οσους ηταν εκει. Και πραγματι, οι διαιτητες για πρωτη φορα φετος ευνοησαν το Αιγιο και πραγματικα μενω εκπληκτος, δεν περιμενα να γινει κατι τετοιο.
Οταν περασε μπροστα η Νηαρ στο τελος, ολο το γηπεδο ηταν στα καγκελα και φωναζε "το δωσατε στην Καλιθεα, εδω βρηκατε να κερδισετε"
Το τι βρισιδι επεφτε σε ολο τον αγωνα δε λεγεται. Το 12 μιλουσε με κατι φιλαθλους και ελεγε "Εμεις παιζουμε για τη νικη. Κοιταξτε τι δινουν οι διαιτητες" Και ενας αναπληρωματικος βριζοταν σε ολο τον αγωνα με ενα συγκεκριμενο φιλαθλο μας, μανες πατερες, σπιτια κλπ. Ηταν ωραια ατμοσφαιρα, κριμα που δεν μπορεσα να κατεβω Αιγιο νωριτερα icon_drunk.gif
Μολις εβαζε τριποντο το 7 ο προεδρος μονολογουσε "Αγορι μου, πώς θα φυγεις απο το Αιγιο". Βεβαια, εκτος απο τα καφριλικια και τις βρισιες η ατμοσφαιρα δεν εκτραχυνθηκε. Απλα ο κοσμος του Αιγιου απαιτουσε η Νηαρ να κατσει να χασει, πραγμα που ωστοσο δεν εκανε.
Ο πατερας του κολλητου μου φωναζε "Μπουρδελο ειστε, ετσι οπως ανεβηκατε θα πεσετε." Και μετα απευθυνοταν στον κολλητο μου και ελεγε "Ποπο πολυ καλη ομαδα εχουν αυτοι"
Και στο τελος βεβαια, οι παιχτες της Νηαρ καταχειροκροτηθηκαν απο τον κοσμο του Αιγιου, οταν φωναξαν στο κεντρο του γηπεδου icon_drunk.gif
Αυτα τα ωραια μου μετεφεραν και εριξα τρελο γελιο. peace.gif

Αφου ρε φιλε πρωτη φορα φετοσ επαιξαν το αιγιο ο ικαρος η φλογα ο λαγκαδασ γιατι βγαλανε ανακοινωση?????????????
aigio
Προφανως βρισκονταν σε αλλο γηπεδο. Σε διαιτητοσυζητηση δε θα μπω. Επειδη ειδα τα συγκεκριμενα παιχνιδια που αναφερεις, το Αιγιο οχι μονο δεν ευνοηθηκε, αλλα τους αντιπαλους τους κραταγαν στο παιχνιδι καποια αλλοπροσαλλα σφυριγματα των διαιτητων. Και εμεις βγαλαμε ανακοινωσεις για παιχνιδια που ειδα ιδιοις ομμασι, αλλα δεν τις πηρα στα σοβαρα διοτι στοχευαν στη δημιουργια εντυπωσεων και μονο. Οταν μια ομαδα χανει, με λιγα λογια να κοιταει και την καμπουρα της. Το Αιγιο φετος, ευνοηθηκε μονο στο ματς με τη Νηαρ Ηστ. Αντιστοιχα, σε οσα παιχνιδια χασαμε, δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου ουτε ενα που να εχουμε αδικηθει. Δεν ειμασταν αυτοι που επρεπε και τα οποιαδηποτε λαθη δεν επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα.
odysseas 1998
Φίλε "aigio" ωραίο το προτελεταίο ποστάρισμά σου,τέτοιες ιστορίες συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα και έχουν χαβαλέ αρκεί να μην καταλήγουν σε διαπληκτισμούς!Συμφωνώ ότι οι ανακοινώσεις για διαιτησία είναι συνήθως για τα μάτια του κόσμου και για καλύψουμε τις ήττες της ομάδας μας.Εξάλλου αν είχαν αποφασίσει κάποιοι σε κάποια γραφεία ποιες ομάδες θα ανέβουν,δεν θα παιζόντουσαν ακόμα οι 2 θέσεις μεταξύ 8(!!!) ομάδων...Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες στην κατηγορία φέτος και δυστυχώς κάποιες θα μείνουν με την προσπάθεια επειδή είναι 3 μόνο οι θέσεις της ανόδου.
aigio
Αυτα ειναι τα ωραια Οδυσσεα! Για αυτο αξιζει το γηπεδακι. Στεναχωρηθηκα που δε μπορεσα να παω, θα ειχε τρελο γελιο laugh.gif
"Ρε 7 κωλοφαρδε μπινε... Γ%^$ το μο&(^ της μ&(^* σου ρεεεεεε"
Και στο καπακι μεταξυ τους "Πω πω τι παικταρας ειναι αυτος, τον θυμαμαι και απο την Α1 οταν επαιζε" icon_drunk.gif
odysseas 1998
77.gif Ωραίος!Και λίγο από καφρίλα γηπέδου και αντικειμενικός!Εγώ δεν θα ξεχάσω,σε αγώνα Γαλάτσι-Φιλαθλητικός τα έχωνα στον αδερφό του Πρόκου(ήταν ο καλύτερος παίχτης του Φιλαθλητικού) που έχετε στην ομάδα,όχι βέβαια μπινελίκια για οικογένειες,απλά είσαι ξυλοκόπος και τέτοια!Οπότε σε κάποα φάση του φωνάζω "ρίξε κι άλλο τούβλο ρε ξυλοκόπε" και χώνει τριποντάκι υπό πίεση!Περιττό να σου πω ότι γελάγαμε 10 λεπτά με τη μ..ία που είπα!Χαβαλές να γίνεται...
yiagos
Παντως η Νηαρ Ηστ χρειαζεται νικη με Αμυντα αλλιως κινδυνευει να χασει τη πρωη θεση.Εγω οπως τα υπολογισα 1.Νηαρ ηστ 2.Καοδ 77.gif 3.Ερμης Λαγκαδα...Παντως εδω στη Δραμα,η ομαδα παει πολυ καλα και ειναι με το ενα ποδι στην Α'2 διοτι εχει 3 παιχνιδια με τους ήδη υποβιβασμενους Βολο,Μακεδονικο,Μιλωνα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.