Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
ities87
QUOTE(alexxanthi2 @ Apr 20 2010, 18:12 ) *
ο υπεριων πιστευω θα κερδισει σιγουρα...τωρα για σας με τις ιτιες το σιγουρο ειναι οτι θα παιξει ρολο κατα ποσο θα το κυννηγησουν οι ιτιες το ματσ(χωρις να λεω οτι δεν μπορεις να το παρεις κανονικα!)

παιδια περιμενετε το σαββατο!αν εξαιρεσεισ δυο παικτεσ απο την δυμη οι υπολοιποι κανουν για πατατεσ.να τουσ παρει μαζι τουσ ο ανδριοπουλοσ smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
laimbeer7
QUOTE(ities87 @ Apr 20 2010, 22:33 ) *
παιδια περιμενετε το σαββατο!αν εξαιρεσεισ δυο παικτεσ απο την δυμη οι υπολοιποι κανουν για πατατεσ.να τουσ παρει μαζι τουσ ο ανδριοπουλοσ smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

χαχαχαχα οχι κ για πατατες........εγω πιστευω οτι θα το παρουμε το ματς
ities87
QUOTE(AODYMIS @ Apr 21 2010, 00:12 ) *
χαχαχαχα οχι κ για πατατες........εγω πιστευω οτι θα το παρουμε το ματς

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ smiley.gif ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ rolleyes.gif
laimbeer7
QUOTE(ities87 @ Apr 21 2010, 03:29 ) *
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ smiley.gif ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ rolleyes.gif

ειπα πιστευω φιλεμου δεν ειπα για σιγουρα..........ναρθεις κ να φερεις κ το ταμπουρλο που ειχατε στο πρωτο ματσ...........
ities87
QUOTE(AODYMIS @ Apr 21 2010, 02:34 ) *
ειπα πιστευω φιλεμου δεν ειπα για σιγουρα..........ναρθεις κ να φερεις κ το ταμπουρλο που ειχατε στο πρωτο ματσ...........

ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΦΑΝΩ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΜΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΟΜΠΑ.Α ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ 'ΦΙΛΕ ΜΟΥ' smiley.gif
A. Hardaway
QUOTE (ities87 @ Apr 21 2010, 04:29 ) *
ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΦΑΝΩ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΜΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΟΜΠΑ.Α ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ 'ΦΙΛΕ ΜΟΥ' smiley.gif

φέρε και κανά τσίγκινο βράκακι γιατί μηδέ προ του τέλους μακάριζε αγαπητή!!!
indian11
agapite scoti den yparxei logos na dynamitizoume to klima me tetoies ekfraseis kai eidika apenanti se koritsia...ola ta ypoloipa tha fanoun mesa sto gipedo..kai oi dyo omades einai kales...as kerdisei o kalyteros...emeis san ities tha peksoume gia tin istoria mas opos tha to kanate se antistoixi periptosi ..... na apofevgontai parakalo tetoiou eidous ekfraseis.....
ities87
QUOTE(S.Pippen @ Apr 21 2010, 12:31 ) *

ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙΣ.ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ "ΤΟ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΒΡΑΚΑΚΙ"ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
laimbeer7
QUOTE(ities87 @ Apr 21 2010, 14:08 ) *
ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙΣ.ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ "ΤΟ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΒΡΑΚΑΚΙ"ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ

χαχαχαχα ρε μην κανετε ετσι μπασκετ ειναι.........γυναικα????η γνωστη?????του φιλουμου??????αν θεσ απαντας.......
indian11
oxi den einai tou coach...an afto ennoeis....ontos einai mono ena paixnidi...
laimbeer7
QUOTE(indian11 @ Apr 21 2010, 14:36 ) *
oxi den einai tou coach...an afto ennoeis....ontos einai mono ena paixnidi...

ειναι κ αλλη γυναικα που βλεπει ιτιες.....τι εγινε εδω ρε?????παντως θαχουμε κ εμεις κοσμο το σαβ.....κ ηθελα να πω ακομα οτι τα μονο νευρα κ παρεξηγησεις που μπορω να καταλαβω ειναι αναμεσα στουσ παιχτες τα 40λεπτα του παιχνιδιου.....αποκει κ περα οτιδηποτε αλλο γινεται ειναι κακη μπασκετικη παιδεια
indian11
den katalava tote kala..oson afora tin gynaika...telos panton....efxomai na ginei ena kalo mats xoris akrotites..einai efxaristo pou tha exete kosmo giati to basket einai ena athlima pou prepi na paizetai mprosta se kosmo kai oxi se adeies kerkides....prosopika exo sximatisei kali entyposi gia tin omada tou a.o dymis apo to metaksy mas paixnidi...as elpisoume na kerdisei o kalyteros kai oi paixtes na stathoun sto ypsos tous kai na min dimiourgisoun entaseis stin kerkida...
vosporos
QUOTE(S.Pippen @ Apr 21 2010, 13:31 ) *

icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif K ΛΙΓΕΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΑ .ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!
bek
κατι μου λεει πως οι Ιτιες δεν θα το παιξουν το παιχνιδι στα ισια!
alexxanthi2
QUOTE(bek @ Apr 21 2010, 15:18 ) *

τι στο λεει,για πες μας?πουλακι?
laimbeer7
QUOTE(bek @ Apr 21 2010, 16:18 ) *

δεν νομιζω φιλεμου.....ο κοουτς τον ιτεων δεν εφυγε κ με τον καλυερο τροπο απο την δυμη καποτε

QUOTE(vosporos @ Apr 21 2010, 15:56 ) *
icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif K ΛΙΓΕΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΑ .ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!

σιγα vospore που τρομαξες με αυτα που ειδες......
ities87
QUOTE(AODYMIS @ Apr 21 2010, 13:44 ) *
ειναι κ αλλη γυναικα που βλεπει ιτιες.....τι εγινε εδω ρε?????παντως θαχουμε κ εμεις κοσμο το σαβ.....κ ηθελα να πω ακομα οτι τα μονο νευρα κ παρεξηγησεις που μπορω να καταλαβω ειναι αναμεσα στουσ παιχτες τα 40λεπτα του παιχνιδιου.....αποκει κ περα οτιδηποτε αλλο γινεται ειναι κακη μπασκετικη παιδεια

ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΙΤΙΕΣ

QUOTE(vosporos @ Apr 21 2010, 14:56 ) *

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ
laimbeer7
QUOTE(ities87 @ Apr 21 2010, 18:41 ) *
ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΙΤΙΕΣ

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ

στο πρωτο ματς ησουν????
ities87
QUOTE(AODYMIS @ Apr 21 2010, 18:02 ) *
στο πρωτο ματς ησουν????
ΝΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΓΙΑΤΙ?
laimbeer7
QUOTE(ities87 @ Apr 21 2010, 21:07 ) *
ΝΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΓΙΑΤΙ?

τι ειδες στο ματς???εγω δεν ειδα μεγαλη διαφορα στις ομαδες!!
ities87
QUOTE(AODYMIS @ Apr 21 2010, 20:09 ) *

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ.
laimbeer7
QUOTE(ities87 @ Apr 21 2010, 21:12 ) *
ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ.

για να δουμε κ τωρα που παιζει ο καλος ο ψιλοςμας...........
galaxy
QUOTE(AODYMIS @ Apr 21 2010, 21:14 ) *

bball.gif exo dei kai tis 2 omades apo 3 fores to paixnidi tha krithei stin periferia kata tin gnomi mou kai stin amina tha einai arketa dinato opos ities panahaikos kai kato apo to kalathi tha pasei poli xilo opos kai me ton panaxaiko auto pou pisteuo episis einai oti tha krithi anamesa sta 2 7 ton omadon (kiafa kai xrisanthakopoulo) pou einai kai oi 2 tromeroi sta 6,25 elpizo na thoume ena paixnidi analogo tou ities panaxaikou
vosporos
QUOTE(AODYMIS @ Apr 21 2010, 17:57 ) *
δεν νομιζω φιλεμου.....ο κοουτς τον ιτεων δεν εφυγε κ με τον καλυερο τροπο απο την δυμη καποτε

σιγα vospore που τρομαξες με αυτα που ειδες......

icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif ΠΑΡΤΕΣ Κ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Apr 21 2010, 21:14 ) *

Βαρέθηκα να ΄΄γλειφει΄΄ ο ενας τον άλλον

Παιδιά η Δύμη θα το πάρει...είναι δωσμένο από τους παίχτες των Ιτεων...μην το κουράζουμε...αρκετά του δίνεται σημασία

Άσε που πρέπει να παίξει και κανένας παγκίτης των Ιτεων...όλο το πρωτάθλημα 7 το σήκωσαν
galaxy
bball.gif
QUOTE(kbb @ Apr 21 2010, 22:09 ) *

Παιδιά η Δύμη θα το πάρει...είναι δωσμένο από τους παίχτες των Ιτεων...μην το κουράζουμε...αρκετά του δίνεται σημασία

Άσε που πρέπει να παίξει και κανένας παγκίτης των Ιτεων...όλο το πρωτάθλημα 7 το σήκωσαν

bball.gif file nomizo oti kaneis lathos oi ities tha to xtipisoun

bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif xerei kaneis an i dimi tha exei kosmo opos oi ities sto proigoumeno mats
ities87
QUOTE(kbb @ Apr 21 2010, 21:09 ) *

να σαι σιγουροσ οι ιτιεσ ξερουν να μαχονται οχι σαν καποιεσ αλλεσ ομαδεσ που κλαιγονται smiley.gif
laimbeer7
QUOTE(galaxy @ Apr 21 2010, 22:36 ) *
bball.gif
bball.gif file nomizo oti kaneis lathos oi ities tha to xtipisoun

bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif xerei kaneis an i dimi tha exei kosmo opos oi ities sto proigoumeno mats

1)θα κανουμε οτι μπορουμε για να φερουμε κοσμο 2)ρε παιδια ποιος κ τι να δωσει θα τρελαθουμε.......εγω λεω ανοιχτα προς τισ ιτιες οτι αν ειχα ανεβει το παιχνιδι δεν το εδινα)ουτε θελω να μου δωσουν κανα παιχνιδι......αν δεν μπορεσω να νικησω ας παει μπαραζ ο υπεριων η ο σειριος δεν ειναι τιποτα φοβερο β εσκα-η παιζουμε

QUOTE(kbb @ Apr 21 2010, 22:09 ) *

κ ξεχασα να πω οτι οποιοσ θελει στα προσωπικα μνμ.μπορω να του δωσω το ονομαμου αν βεβαια το δωσει κ αυτος......γιατι ολοι σαν kbb(χωρις να χω τπτ με το παιδι) η σαν aodymis μπορουμε να λεμε πραγματα κ ιστοριες αλλα οταν μιλαμε με το ονομαμας ολοι.......κοκοκοκοκοκο
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Apr 22 2010, 02:08 ) *
1)θα κανουμε οτι μπορουμε για να φερουμε κοσμο 2)ρε παιδια ποιος κ τι να δωσει θα τρελαθουμε.......εγω λεω ανοιχτα προς τισ ιτιες οτι αν ειχα ανεβει το παιχνιδι δεν το εδινα)ουτε θελω να μου δωσουν κανα παιχνιδι......αν δεν μπορεσω να νικησω ας παει μπαραζ ο υπεριων η ο σειριος δεν ειναι τιποτα φοβερο β εσκα-η παιζουμε

κ ξεχασα να πω οτι οποιοσ θελει στα προσωπικα μνμ.μπορω να του δωσω το ονομαμου αν βεβαια το δωσει κ αυτος......γιατι ολοι σαν kbb(χωρις να χω τπτ με το παιδι) η σαν aodymis μπορουμε να λεμε πραγματα κ ιστοριες αλλα οταν μιλαμε με το ονομαμας ολοι.......κοκοκοκοκοκο

ο καθένας έχει την άποψη του,τώρα αν κάποιος θίγεται No problem...εύχομε να βγω ψεύτης....
A. Hardaway
QUOTE (indian11 @ Apr 21 2010, 13:37 ) *
agapite scoti den yparxei logos na dynamitizoume to klima me tetoies ekfraseis kai eidika apenanti se koritsia...ola ta ypoloipa tha fanoun mesa sto gipedo..kai oi dyo omades einai kales...as kerdisei o kalyteros...emeis san ities tha peksoume gia tin istoria mas opos tha to kanate se antistoixi periptosi ..... na apofevgontai parakalo tetoiou eidous ekfraseis.....

φίλε Ιντιαν δεν νομίζω οτι έχει κάτι το μεμπτό η έκφραση μου, είναι μια απάντηση σε αυτό που είπε η δεσποινίς/κυρία. όσο για τον αν θα πρέπει να αποφεύγονται συμφωνώ αλλά εγώ αντέδρασα και όπως όλοι ξέρουμε η αντίδραση είναι αποτέλεσμα της δράσης! καλά θα κάνετε να παίξετε γιατί έτσι είναι το σωστό αλλιώς γιατί να πάμε να ιδρώσουμε? δεν παμε για κανένα καφέ στα Βραχναίικα???

QUOTE (ities87 @ Apr 21 2010, 14:08 ) *

εντάξει αγαπητή.

QUOTE (vosporos @ Apr 21 2010, 21:54 ) *
icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif ΠΑΡΤΕΣ Κ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!

γεια σου Βόσπορε τιτανομεγιστοτεράστιε!!!!!
alexxanthi2
QUOTE(S.Pippen @ Apr 22 2010, 19:55 ) *
φίλε Ιντιαν δεν νομίζω οτι έχει κάτι το μεμπτό η έκφραση μου, είναι μια απάντηση σε αυτό που είπε η δεσποινίς/κυρία. όσο για τον αν θα πρέπει να αποφεύγονται συμφωνώ αλλά εγώ αντέδρασα και όπως όλοι ξέρουμε η αντίδραση είναι αποτέλεσμα της δράσης! καλά θα κάνετε να παίξετε γιατί έτσι είναι το σωστό αλλιώς γιατί να πάμε να ιδρώσουμε? δεν παμε για κανένα καφέ στα Βραχναίικα???

εντάξει αγαπητή.

γεια σου Βόσπορε τιτανομεγιστοτεράστιε!!!!!

icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Apr 21 2010, 21:09 ) *

Αν το θέλει ο Μπαρπούνης το παιχνίδη θα το πάρουν οι Ιτιές,αν δεν το θέλει θα σας το χαρίσει...

Ο Καθένας για τους δικούς του λόγους!!!

laimbeer7
QUOTE(kbb @ Apr 23 2010, 12:42 ) *
Αν το θέλει ο Μπαρπούνης το παιχνίδη θα το πάρουν οι Ιτιές,αν δεν το θέλει θα σας το χαρίσει...

δηλαδη φιλεμου η δυμη δεν μπορει να κερδισει με τπτ καθαρα.......
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Apr 23 2010, 12:52 ) *
δηλαδη φιλεμου η δυμη δεν μπορει να κερδισει με τπτ καθαρα.......

Θεωρώ ότι είστε πιο αδύναμη από Ιτιες...την άποψή μου λέω...δεν σε υποτιμάω αλλά είναι καλύτερη και
το απόδειξε και η θέση τους...
A. Hardaway
QUOTE (kbb @ Apr 23 2010, 12:42 ) *

δεν το δίνει το ματς! αλλά είναι και σε πλεονεκτική θέση.
laimbeer7
QUOTE(kbb @ Apr 23 2010, 13:00 ) *
Θεωρώ ότι είστε πιο αδύναμη από Ιτιες...την άποψή μου λέω...δεν σε υποτιμάω αλλά είναι καλύτερη και
το απόδειξε και η θέση τους...

εχεις δικιο σαυτο που λεσ τοχω πει κ εγω παλιοτερα.....αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να κερδισουμε το ματς στα ισια
alexxanthi2
QUOTE(kbb @ Apr 23 2010, 11:42 ) *

κανεις δεν θα επηρεασει την αποδοση των παιχτων,θα παιξουνε ελευθερα και αν κερδισουν κερδισαν,αμα χασουν εχασαν!!αλλωστε εχουν ανεβει(μην το ξεχναμε)
laimbeer7
QUOTE(alexxanthi2 @ Apr 23 2010, 15:10 ) *
κανεις δεν θα επηρεασει την αποδοση των παιχτων,θα παιξουνε ελευθερα και αν κερδισουν κερδισαν,αμα χασουν εχασαν!!αλλωστε εχουν ανεβει(μην το ξεχναμε)

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ........ΘΑΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ............... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
ities87
QUOTE(AODYMIS @ Apr 23 2010, 19:38 ) *
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ........ΘΑΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ............... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ
peace.gif
indian11
o kosmos tis omadas tha apexei....tha proetoimazetai gia ton teliko me ta skoulikia....xa xa xa kali epityxia stin omada mas....
laimbeer7
QUOTE(indian11 @ Apr 24 2010, 18:31 ) *
o kosmos tis omadas tha apexei....tha proetoimazetai gia ton teliko me ta skoulikia....xa xa xa kali epityxia stin omada mas....

μπραβο στις ιτιες κ στον υπεριων ηταν κ οι 2 ομαδες καλυτερες απο εμασ και kbb???να μην λεμε ετσι απλα για στημενα χωρις να ξερουμε..........
alexxanthi2
ΥΠΕΡΙΩΝ-ΣΕΙΡΙΟΣ 60-49
ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΥΠΕΡΙΩΝ,ΠΑΝΑΧΑΙΚΟ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΜΙΛΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ,ΞΕΡΟΥΜΕ;;;
A. Hardaway
QUOTE (AODYMIS @ Apr 24 2010, 22:07 ) *
μπραβο στις ιτιες κ στον υπεριων ηταν κ οι 2 ομαδες καλυτερες απο εμασ και kbb???να μην λεμε ετσι απλα για στημενα χωρις να ξερουμε..........

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ιτεών για την δίκαιη άνοδο και για το σημερινό ματς.
indian11
thelo na po sygxaritiria stin omada mou gia tin anodo alla kai gia to simerino mats..etsi kanoun oi omades pou sevontai tin istoria tous..efxomai olpsyxa ston a.o dymi tin anodo tin nea xronia giati edeikse oti einai omada ypsilou epipedou me programma,eimai sigouros pos tha vrei ton dromo tis...
bek
Συγχαρητήρια εκ μέρους μου και στην ομάδα των Ιτεών και στην ομάδα της Δύμης. Επαιξαν το παιχνίδι στα ίσια και κέρδισε ο καλύτερος. Ζητώ συγγνώμη που είχα προβλέψει πως το παιχνίδι θα ήταν κοκοκο. Οι Ιτιές έπαιξαν για την ιστορία τους και την υστεροφημία τους. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Δύμης. Μια ομάδα μόλις τριών ετών και διεκδικεί άνοδο στην Α2! Δεν είναι μικρό πράγμα! Αργά ή γρήγορα, η άνοδος θα έρθει. Το μέλλον της ανήκει! Το σημερινό παιχνίδι πάντως δεν κερδιζόταν μόνο με τον Χρυσανθακόπουλο. Το παιδί ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα! Αλλά ήταν απελπιστικά μόνος και χωρίς η ομάδα να παίζει για αυτόν! Οι ψηλοί των Ιτεών, Βαλεοντής και Μάργελος απλά είναι οι καλύτεροι στην κατηγορία, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Κουκουλομάτης! Πάντως, χρειάζεται ενίσχυση για να παραμείνει στην Α2. Γερασμένοι οι περισσότεροι παίκτες!
indian11
katerxin efxaristoume gia ta kala sou logia..milises poli sosts..oso gia tin enysxisi...pistepse me, me tis 2 epistrofes kai 2 me 3 stoxous pou exoume idi volidoskopisei...xtypame play-off toulaxiston..an fysika pane ola kala... smiley.gif
laimbeer7
QUOTE(indian11 @ Apr 25 2010, 01:50 ) *
katerxin efxaristoume gia ta kala sou logia..milises poli sosts..oso gia tin enysxisi...pistepse me, me tis 2 epistrofes kai 2 me 3 stoxous pou exoume idi volidoskopisei...xtypame play-off toulaxiston..an fysika pane ola kala... smiley.gif

κ εγω πιστευω φιλεμου κ τοχω πει κ νοριτερα οτι θελετε 2-3 μεταγραφες.....παντως το καλο ειναι οτι εχετε πολυ καλα παιδια σε χαρακτηρα.....κ το λεω μετα τον αγωνα γιατι καποιοι ελεγαν οτι γλειφω πριν το παιχνιδι.......
indian11
ontos einai poli kala paidia...esi pou paizeis?
laimbeer7
QUOTE(indian11 @ Apr 25 2010, 02:16 ) *
ontos einai poli kala paidia...esi pou paizeis?

δυμη φιλεμου το λεει κ το nickname
indian11
sorry se eixa mperdepsei me ton bek...an eisai o xrysanthakopoulos kai theleis na ertheis kai se afisei i omada sou efxaristos se theloume
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.