Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Όλα τα λεφτά για σένα... Τεό μου.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
Keyser_Soze
Από sport 24:

QUOTE
Πέρυσι έγινε η αρχή και το ΝΒΑ έστρεψε το βλέμμα του προς τον Θοδωρή Παπαλουκά, αλλά εκείνος για διάφορους λόγους προτίμησε την παραμονή στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ. Φέτος, με 10 εκατομμύρια δολάρια να απλώνονται στα πόδια του από τους Μαϊάμι Χιτ, τι να πει; Εσείς, τι θα λέγατε;

Το SPORT 24 είναι σε θέση να γνωρίζει το εντονότατο ενδιαφέρον της ομάδας από τη Φλόριντα, που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη για το 2006. Τον θέλουν πολύ και όπως φαίνεται τού το δείχνουν με κάθε τρόπο και κυρίως με το βασικότερο. Με χρήματα.

Δέκα εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια είναι η πρόταση και φαντάζει μυθική αν ανολογιστούμε ότι ουδείς Ευρωπαίος έχει δεχθεί τέτοιου μεγέθους ποσό, χωρίς να έχει περάσει ποτέ του τον Ατλαντικό. Ειδικά, ο "Τεό" δεν θα τον πέρναγε κι εύκολα, λόγω της φοβίας του για τα... αεροπλάνα. Εκτός κι αν πρώτα έκανε καμιά δεκαριά ερωτήσεις στον πιλότο.

Αλλά δεν είναι της παρούσης η ανασφάλεια που έχει ο Παπαλουκάς όταν πετάει με αεροπλάνο, αλλά το γεγονός ότι έχει εκτοξευθεί η ζήτηση προς το πρόσωπό του. Για την ακρίβεια, οι ομάδες που θέλουν, ορέγονται, σκέφτονται ή έχουν στη λίστα τους τον Έλληνα πλέι μέικερ μετριούνται στα δάκτυλα και των δύο χεριών!

Ο Τιμ Σιμ, γενικός διευθυντής του παγκοσμίου σκάουτινγκ των Σάρλοτ Μπόμπκατς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο nbadraft.com κι αν ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχει βαρεθεί να λέει ότι δεν επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία του να πάρει μια γεύση.

Πέρυσι δεν πήρε την απόφαση, διότι η μία ομάδα δεν είχε πολύ χώρο και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να παίξει το ρόλο του... κομπάρσου στο ρόστερ, ενώ η άλλη δεν τον ικανοποίησε οικονομικά. Σόρι, αλλά αν οι Χιτ θέλουν να δώσουν στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρώπης πέντε εκατομμύρια για κάθε χρόνο, τότε δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι τον θέλουν για ball boy. Μάλλον για wonder boy...

Τι θα κάνει φέτος; Θα πάρει και πάλι την απόφαση που θεωρεί σωστή για εκείνον. Θα το σκεφτεί, θα μιλήσει με λίγους δικούς του ανθρώπους και το πολύ-πολύ να πάει μια βόλτα τον "Πειρατή" για να ζύγισει τις καταστάσεις. Όπως τις "ζυγίζει" όταν βρίσκεται στον αέρα και ψάχνει την κατάλληλη ασίστ...



Να δω τον Σάκαρο και τον Τεό συμπαίχτες και τι στον κόσμο... Μέχρι και διαρκείας θα βγάλω!!!
kostasvc15
Μακαρι να παει αν και.....δεν νομιζω οτι θα παει και πολυ καλυτερα απο τον Σπανουλη... wink.gif
thrylos7
Όχι, θα τα πάει πολύ καλύτερα, σίγουρα! Τόσο για τη δεδομένη αξία του, όσο και για το σημαντικό ρόλο που φαίνεται ότι θα έχει στην ομάδα.

Δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα, αντιθέτως, πιστεύω ότι θα κερδίσει ακόμα πιο πολλά...

Μακάρι να πάει!

QUOTE
Να δω τον Σάκαρο και τον Τεό συμπαίχτες και τι στον κόσμο... Μέχρι και διαρκείας θα βγάλω!!!


Μήπως θέλεις συγκάτοικο να μας βγει πιο φθηνά η διαμονή; biggrin.gif
mikri prasini ollandeza
Για να του δίνουν τόσα λεφτά δε νομίζω να τον έχουν στον πάγκο.!
Das Kapital
Μακαρι να παει και αν παει............. ποιος μα πιανει μετα..........?
enypnio
koita ama parei kai tosa lefta sta @@ tou ama pezei

re magkes thelete na paizw ok

alliws skaste ta kai kano ta mpania mou sto Miami ... edo antexa to kryo stin mosha

ti na leme tora ama parei ta 5 ... kai to mageira tous kanei
Pierce
QUOTE
ΝΒΑ καλεί Θοδωρή Παπαλουκά. Διοικητικό στέλεχος των Μαϊάμι Χιτ, που βρέθηκε στο Ισραήλ για την παρακολούθηση του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της χώρας, αποκάλυψε πως κατατέθηκε άκρως δελεαστική πρόταση από τους περσινούς πρωταθλητές του ΝΒΑ στον Έλληνα γκαρντ.

«Δεν ενδιαφερόμαστε μόνο εμείς για τον Παπαλουκά, αλλά ακόμα 10-15 ομάδες του ΝΒΑ, που ενδιαφέρονται για κορυφαίους παίκτες που παίζουν στην Ευρωλίγκα, όπως ο Τράιαν Λάνγκτον, ο Λουίς Σκόλα και ο Μάικ Μπατίστ. Πιστεύω πως όλοι τους έχουν μία θέση στο ΝΒΑ», δήλωσε το στέλεχος που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του στην «Sport-Express» της Ρωσίας, ενώ ερωτηθείς αν θέλουν τον «Τεό» στο Μαϊάμι απάντησε κατηγορηματικά: «Ναι, πάρα πολύ. Θεωρώ ότι και ο ίδιος θα ήθελε πολύ, έχει άλλωστε εκφράσει αυτό το όνειρο». Σε ερώτηση για το αν ευσταθούν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για κατάθεση πρότασης ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων για διετές συμβόλαιο στον Παπαλουκά, απάντησε: «Αυτό το ποσό είναι λίγο υπερβολικό, αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Το ερώτημα είναι αν στην ΤΣΣΚΑ έχουν τη δυνατότητα να του δώσουν τόσα λεφτά. Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιο θα είναι το μπάτζετ της ομάδας της Μόσχας την επόμενη περίοδο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μάνατζερ του Θοδωρή Παπαλουκά, Λουτσιάνο Καπικιόνι, δήλωσε σε ισραηλινή εφημερίδα πως ο πελάτης του έχει δέκα προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ (!), ενώ στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεργέι Κούσενκο ο οποίος τονίζει πως «… είναι λογικό ο Παπαλουκάς να έχει τόσες πολλές προτάσεις. Οι ατζέντηδες έχουν πολλή δουλειά. Στο σύλλογο όμως, δεν έχει καταφθάσει καμία πρόταση»
www.sportfm.gr


κατα την ταπεινη μου αποψη ο θοδωρης απο του χρονου θα παει στην αμερικη. δεν ξερω αν θα ειναι το miami το οποιο πληρει ολες τις προϋποθέσεις που εχει θεσει ο παπαλουκας ή καποια αλλη ομαδα, αλλα νομιζω οτι εστω και τωρα θελει να δοκιμασει την τυχη του, αν δε λαβουμε υποψιν το γεγονος οτι ο ζησης ειναι ετοιμος να υπογραψει στην ΤΣΣΚΑ το κανει ακομα πιθανοτερο
Air Kef
Διαβασα κι εγω ενα αρθρο σημερα στο Ολ-Σταρ Μπασκετ συμφωνα με το οποιο ειναι πιο κοντα στο Ντάλας παρά στο Μιάμι.Η προταση τους ειναι καλύτερη οικονομικά,ενω γράφτηκε πως ο Ντιρκ ψηνει τον Τζονσον μιας και εχει καταλάβει το ποσο καλος παικτης ειναι.

Το Μιαμι εχει επισης πολλες πιθανοτητες.Τον προοριζουν για αντικαταστάτη του Πέιτον που αποχωρεί αλλα οικονομικα ειναι λιγο χαμηλοτερα απο το Νταλας.

Τέλος προταση εχουν κανει και οι Πιστονς που αγωνιζονται συχνα με δυο γκαρντ,ενω πισω απο τον Μπίλαπς δν εχουν καποιον τοσο αξιολογο άσσο.



Μετα απο αυτο το αρθρο,και γω πειστηκα οτι ο Θοδωρής θα το κανει το βημα αυτό.
thrylos7
Χιτ, Μάβερικς, Πίστονς... είχαν ακουστεί και οι Σανς... Καθόλου άσχημα για τον Θοδωρή... Να πάει!
Alexmei
Nα πάει στους Πίστονς για να το σηκώσει του χρόνου!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ξέρει κανείς τις προτάσεις από όλες τις ομάδες;
grigoris
Στο μυαλό του Θοδωρή βρισκόταν πιστεύω πάντα το ΝΒΑ αλλά δεν έβρισκε ομάδα που να του προσφέριε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και καλά λεφτά.Αν πιστέψουμε τις φήμες όμως με τις προτάσεις που ακούγονται πληρούνται πλέον και οι 2 βασικές αυτές προϋποθέσεις.Οπότε είμαι της άποψης (και είναι ενδεικτική νομίζω και η απόκτηση του Ζήση από την ΤΣΣΚΑ σαν αντικαταστάτη του) πως ο Θοδωρής θα κάνει το μεγάλο αυτό άλμα και θα αρχίσει να διδάσκει στους Αμερικανούς την τέχνη του πικ-εντ-ρολ smile.gif smile.gif smile.gif
Air Kef
Δεν ειναι φήμες οι προτάσεις που γράφονται.Ειναι πραγματικότητα.Γιαυτο και θεωρούμε πως το πιθανοτερο ειναι ο Θοδωρής να πάει εκεί,ειδικα απο την στγμή που στις ομαδες που σκεφτεται να παει ειναι απίθανο να μην παιζει.
Μιαμι δν υπάρχει αλλος πλει πισω απο τον Ουιλιαμς,Ντιτροιτ παιζει με 2 γκαρντ και αξιόλογο πλει πισω απο τον Μπιλαπς δν υπαρχει,ενω στο Ντάλας σε όλη τη σειρά με τους Ουόριορς λεγαμε ποσο αναγκη εχουν εναν ψηλο πλέι μεικερ.


Ότι ο Ζησης ειναι προ των πυλών στην ΤΣΣΚΑ δν μου λεει τπτ παντως.Δν ειναι αρκετά καλος ωστε να παρει τη θεση καποιου αλλου εκτος του Παπαλουκα;Ο Βαντερπουλ ας πουμε αποχωρεί.
Keyser_Soze
Νομίζω η ομάδα που θα του ταίριαζε περισσότερο του Θοδωρή είναι το Ντάλας. Ο Τέρι δεν είναι κλασσικός πλέι και νομίζω ότι με τον Τεό στο ένα και τον Τέρι στο δύο θα έπαιζαν παπάδες (και μπορεί έτσι να γελούσε και λίγο το χειλάκι του pierce21 19.gif ). Πάντως νομίζω ότι και στο Μαιάμι να πάει βασικός θα παίξει αφού πλέον παίχτης Τζέισον Γουίλιαμς δεν υπάρχει 68.gif .
Pierce
QUOTE
Οι προτάσεις από το ΝΒΑ βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, όσον αφορά τον Θοδωρή Παπαλουκά και ίσως ο Έλληνας διεθνής γκαρντ της ΤΣΣΚΑ αποφασίσει το φετινό καλοκαίρι να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι. Ο «Τεό» μίλησε τη Δευτέρα σε ρωσική εφημερίδα και έκανε σαφές πως έχει αρχίσει να σκέφτεται την πρόταση των Χιτ. Επίσης, δήλωσε ασφαλής στην περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης και επισήμανε πως τελικά ίσως ρισκάρει να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

«Σκέφτομαι την πρόταση του Μαϊάμι, αλλά για μένα είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση», ήταν οι αρχικές δηλώσεις του πρώην γκαρντ των Ολυμπιακού, Πανιωνιίυ. Στη συνέχεια, ο Παπαλουκάς συμπλήρωσε πως «από τη μία, κάθε μπασκετμπολίστας ονειρεύεται να παίξει κάποια στιγμή στην καριέρα του στο ΝΒΑ. Θα είναι μία νέα εμπειρία, που παράλληλα προσδίδει κύρος στον εκάστοτε παίκτη. Από την άλλη πλευρά, όμως, δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να πραγματοποιηθούν όλα αυτά. Στην ΤΣΣΚΑ νιώθω άνετα και ασφαλής. Έχω τα πάντα: Την αγάπη και τη φιλία των συμπαικτών μου, το σεβασμό των αντιπάλων και την αγάπη των φιλάθλων. Το τι με περιμένει, όμως, στο ΝΒΑ είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Όμως, όποιος δεν ρισκάρει δεν πίνει σαμπάνια»!

Πάντως, οι ιθύνοντες της ρωσικής ομάδας δείχνουν πως θα σεβαστούν την όποια απόφαση πάρει ο Έλληνας γκαρντ. «Υπάρχει μία πιθανότητα να παραμείνει ο Παπαλουκάς στην ομάδα και την ερχόμενη σεζόν», τόνισε ο πρόεδρος των Ρώσων, Σεργκέι Κούσενκο. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν, τόνισε πως «ακόμη και αν δεν υπήρχε όρος για το ΝΒΑ στο συμβόλαιο του Παπαλουκά, θα τον αφήναμε να φύγει. Ο Θοδωρής έχει κάνει πάρα πολλά για την ομάδα μας και ως παίκτης και ως άνθρωπος και για αυτό και δεν υπήρχε περίπτωση να τον αναγκάσουμε να μείνει, αφού έχει δεχτεί τόσες πολλές προτάσεις. Το μέλλον του εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον. Αν αποφασίσει να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ, φυσικά θα χαρούμε πάρα πολύ για αυτό. Αν αποφασίσει να αναζητήσει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τότε θα τον αφήσουμε ελεύθερο και θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα του περιπέτεια». www.sportfm.gr

πλεον ειναι ηλιου φαεινοτερο μετα τις δηλωσεις του ιδιου οτι απο του χρονου μετακομίζει στο πανεμορφο-ηλιολουστο-φουλ στις λατινοαμερικανες με καυτα σορτς ολο το χρονο- κλπ κλπ, miami. ατιμη κοινωνια 69.gif
Flash
Ναι, ναι,ναι,ναι, ναι, ναι, ναι, ναι ,ναι ,ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Θέλω να δω το Θοδωρή να δίνει ασσίστ στο Σακίλ ο οποίος θα καρφώνει με μανία, να βγάζει baseball πάσα στον Wade o οποίος θα φεύγει βολίδα στον αιφνιδιασμό...
thrylos7
sportime.gr:
QUOTE
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, μόνο αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Κοινώς η ομάδα να έχει φιλοδοξίες και εκείνος ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Οι Πίστονς, πάντως, οι οποίοι ενδιαφέρονται έντονα για τον Έλληνα πλέι μέικερ, πληρούν τα στάνταρ του «Τεό», ωστόσο, σκοπεύουν να κάνουν τις… κινήσεις τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του ντραφτ.

Σε σχετική ερώτηση για τον Θοδωρή Παπαλουκά στο forum του επίσημου site της ομάδας του Ντιτρόιτ, ο άρθρογράφος της ομάδας, Κάιθ Λανγκλόιτς, απάντησε… «Οι Πίστονς έχουν δυνατή ευρωπαϊκή παρουσία και είναι μια ομάδα που τα πέντε τελευταία χρόνια ανήκει στην ελίτ του ΝΒΑ. Οπότε δεν είναι έκπληξη ο Παπαλουκάς, ο οποίος αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο από εκείνους που δεν παίζουν στο ΝΒΑ, να ενδιαφέρει την ομάδα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των γκαρντ και θεωρείται ως ένας ορμητικός παίκτης που δεν είναι εξαιρετικός σε κάτι συγκεκριμένο. Αν οι Πίστονς ανανεώσουν με τον Τσάνσεϊ Μπίλαπς, όπως φαίνεται ότι θα γίνει, τότε ο Παπαλουκάς θα έχει μεγαλύτερη αξία –και θα μπορέσει να κερδίσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο- από οποιονδήποτε άλλο. Σίγουρα είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο μυαλό των Πίστονς, αλλά ότι είναι να γίνει, θα γίνει μετά το ντραφτ».


Σίγουρα ξέρουν μπάσκετ αυτοί εκεί πέρα; rolleyes.gif
thrylos7
betsmart.gr:

QUOTE
Εξωφρενικά ...δολάρια φέρεται να προσφέρουν στον Θοδωρή Παπαλουκά οι Μέμφις Γκρίζλις για να τον πάρουν στο ΝΒΑ.Συμφωνα με νέες πληροφορίες οι "αρκούδες" δίνουν για τον Παπαλουκά ακόμα και 15εκ δολλάρια για δύο χρόνια μαζί με την φανέλα του βασικού!Αν βεβαίως ολα αυτά επισημοποιηθούν ο Τεό δεν αποκλειεται να γίνει "αρκούδα"...


Για τι ποσό μιλάμε; 3,5-4 το χρόνο;

Πλάκα θα έχει, με όλους τους πιτσιρικάδες εκεί πέρα... Κάθε εβδομάδα στο TOP 10 θα τον βλέπουμε, αφού αυτοί είναι και αρκετά αθλητικοί...
hagi
Άντε να δούμε..Ανυπομονώ να δούμε τον Τεό στο ΝΒΑ σε βασικό ρόλο..Το αξίζει σίγουρα όπως και ο Σπανούλης..Για να δούμε..Λίγε μέρες μείνανε πιστεύω για να το μάθουμε..
man10
Εδω που τα λεμε το Μεμφις του χρονου αν και εφοσον ο Γκασολ ειναι ο.κ σε συνδυασμο με την ανοδο που αναμενεται να εχει ο Γκει και με ενδεχομενη προσθηκη Παπαλουκα,γινεται ομαδα play off.
enypnio
QUOTE(man10 @ Jun 17 2007, 02:14 PM) *
Εδω που τα λεμε το Μεμφις του χρονου αν και εφοσον ο Γκασολ ειναι ο.κ σε συνδυασμο με την ανοδο που αναμενεται να εχει ο Γκει και με ενδεχομενη προσθηκη Παπαλουκα,γινεται ομαδα play off.


στα ντράφτ τι νούμερο έχουν?
mntecious
Καλο ειναι να παει,οχι μονο καλο,αλλα να ειναι σιγουρος για το χρονο που θα παιζει γιατι ετσι ειπανε και στο Σπανουλη..!!
Pierce
QUOTE(enypnio @ Jun 17 2007, 03:20 PM) *
στα ντράφτ τι νούμερο έχουν?


#4
Das Kapital
QUOTE(man10 @ Jun 17 2007, 03:14 PM) *
Εδω που τα λεμε το Μεμφις του χρονου αν και εφοσον ο Γκασολ ειναι ο.κ σε συνδυασμο με την ανοδο που αναμενεται να εχει ο Γκει και με ενδεχομενη προσθηκη Παπαλουκα,γινεται ομαδα play off.


39.gif Πιστευεις τετοιο πραγμα?

Εγω με τιποτα στη δυση κιολας οι Γκριζλις με αυτο το υλικο και ακομα και τη προσθηκη του Παπαλουκα που δεν ξερουμε πως θα τα παει αλλα ολοι επιζουμε καλα,δε προκειται να κανουν τιποτα!!!
Gravedigger
Γιατί να μην μπει το Memphis play-off?Πρόπερσι πόσο καλύτερη ομάδα είχαν και τερμάτισαν Νο5 στην δύση?Το καλύτερο πάντως θα ήταν να ανταλλάξουν τον Gasol με έναν αληθινό ηγέτη.
Das Kapital
Τρια συνεχομενα χρονια ετρωγαν σκουπα ΟΧΙ δεν χρειαζονται στα playoffs biggrin.gif
enypnio
exoun akoustei polles omades pantos ... opote makari na kanei tis sosti epilogi
mgg
Ο Γκαρι Πειτον θα συνεχισει κι αλλη χρονια στους Χιτ η σταματαει?
thrylos7
betsmart.gr:
QUOTE
"Λιμνάνθρωπος" ο "Τεό";Και όμως!Το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα μπορεί να γίνει πραγματικότητα για τον Θοδωρή Παπαλουκά που κάθε μέρα ανεβαζει τις μετοχές του και στο ΝΒΑ...!Συμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι θρυλικοί Λέικερς προσφέρουν ενα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Παπαλουκά που καλοβλεπει οχι μόνο Λος Αντζελες την υπόθεση.Οι Λέικερς είχαν βασικό πλέι μέικερ τον Σμουθ Πάρκερ που είχε περάσει από τον Άρη(!) και ετσι ο ελληνας παίκτης βλέπει οτι στους Λέικερς μπορεί κάλλιστα να καθιερωθεί άμεσα και να κάνει μεγάλη καριέρα!


Μακάρι, μακάρι, μακάρι, μακάρι, μακάρι... biggrin.gif

Με τον Σμους Πάρκερ βασικό... σαν τον Μάτζικ θα τον βλέπουν τον Τεό... (καλό ακούγεται αυτό!) (και πάλι! icon_drunk.gif )
NBAholic
Δεν ξέρω πού θα πάει, αλλά είναι καλό να βρεθεί σε μια ομάδα που έχει κάποιους παίκτες αξίας, έτσι ώστε τα νέα τηλεοπτικά συμβόλαια, τα οποία φυσικά θα βασιστούν εν πολλοίς στον Παπαλουκά, να έχουν και τον κατάλληλο αντίκτυπο στους NBA fans. Το γεγονός βέβαια ότι απέκλεισε ομάδες χωρίς πρωταγωνιστικούς στόχους (πχ, Μιλγουόκι), είναι εχέγγυο για κάτι τέτοιο.
Το ίδιο και το ότι ο Βαν Γκάντι δε θα κοουτσάρει πουθενά, θα προσθέσουν κάποιοι!

Μου αρέσει ο Παπαλουκάς για Λέικερς. Σε αντίθεση με το Σμους, είναι γνήσιος PG, ξέρει να φτιάχνει plays, ιδίως αν έχει συμπαίκτες με επιθετικό ταλέντο, παίζει άμυνα (αν και εδώ θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με τους γρήγορους γκαρντ και τους κανονισμούς). Είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει και στον Κόμπι, αν ο #24 μείνει...
thrylos7
Θυμάμαι που το είχαμε συζητήσει λίγο πέρυσι... "Του πάνε" (λόγω πρωταγωνιστικού ρόλου, κυρίως) και "τους πάει" πολύ...

Λογικά πάντως, μόνο αν οι Λέικερς δείξουν ικανοί για κάτι παραπάνω θα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πάει εκεί.
liolias
Αντε να δουμε nba τον Τεο να γουσταρουμε!!
man10
QUOTE(liolias @ Jul 3 2007, 10:25 AM) *
Αντε να δουμε nba τον Τεο να γουσταρουμε!!

Να τον δουμε σε καλη ομαδα να γουσταρουμε ακομη πιο πολυ... wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.