Πολλα μπραβο στον παναθηναικο που ηταν καλυτερος συνολικα και πηρε δικαια το παιχνιδι..
Απο την αλλη παρα πολλα μπραβο και στον Ολυμπιακο που ναι μεν επαιξε πολυ ανορθοδοξα αλλα το παιχνιδι το γυρισε με τεραστια ψυχικα αποθεματα και αν δεν ηταν αυτη η βολη του Γκριρ μπορει ολα να ταν διαφορετικα..Κριμα για τον Ολυμπιακο που εχασε μια ιστορικη ευκαιρια.Ο Γιαννακης δειχνει οτι αυτη η ομαδα εχει παρει τα στοιχεια του και ποτε δεν παραταει κανενα παιχνιδι οσο χαμενο και αν φαινεται.
Υ.Γ:Κριμα για την εικονα του γηπεδου.Πραγματικα θλιβερη..
Υ.Γ2:Ολα δειχνουν οτι θα εχουμε ισως και τους καλυτερους τελικους εβερ..Ανυπομονω!!!
Εντιτ:Ξεχασα και γω να πω για τον φανταστικο μεγαλο Γκριρ.Το δευτερο ημιχρονο του ηταν ισως μια απο τις πιο μεγαλες εμφανισεις που εχω δει σε Ευρωπαικο επιπεδο και μαλιστα σε τοσο κρισιμο παιχνιδι..Οντως απο τετοια ματς εκτος απο τον νικητη Παο κερδιζει πολλα περισσοτερα το μπασκετ..Κατ'εμε το παιχνιδι ηταν ακομα καλυτερο και παο τον συγκλονιστικο περσυνο 4ο τελικο..
Εντιτ2:Το πλεον ακιρο θα ειναι να σχοληθουμε με διαιτησια οταν ειδαμε τετοια ματσαρα και η διαιτησια δεν ηταν και αυτο που λες κακη..
reignman
Mar 26 2008, 20:54
εγω απλα δε θεωρω αναγκαιο τον τζακσον πλεον στην ελλαδα.. αλλαγη του με γουντς. ΤΩΡΑ.
το ματς δε χαθηκε στη χαμενη βολη του γκριρ αλλα στο ριμπαουντ που δε πηρε ο βασιλο στην ιδια φαση. το ειχε αλλα λυγισε.
matse-7-
Mar 26 2008, 20:55
μπραβο στα παιδια του γιαννακη και μπραβο στον γκριρ που αποδυκνιει γιατι πρεπει να μεινει στην ομαδα.σπανια παστα παιχτης πηγε μονος του να παρει το ματς.η ευστοχια του παο στα τριποντα παρα το γεγονος οτι τα πιο πολλα ηταν αμαρκαριστα ηταν εξωπραγματικη.και επισης οι διαιτητες τα σπορια τα μοιρασαν κλασσικα στον παναθηναικο αφου ο παναθηναικος ειναι που παιρνει κουπες τοσα χρονια και σε ενα ματς που κρινεται στον ποντο τα σπορια παιζουν ρολο.ελπιζω μετα το σημερινο που φανηκε οτι ο ολυμπαικος επιστρεφει και δεν αργει η μερα που θα αρχισει να μαζευει κουπες οι διαιτητες να προστατεψουν και λιγο τους παιχτες του ολυμπιακου μιας και τωρα ειναι εξισου δυνατος με τον παο και δεν ειναι η ομαδουλα που βλεπαμε πριν 4 χρονια που ο κοκκαλης την ειχε καταντησει να μπαινει στην 8αδα με το ζορι.
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΣΑΓΑΠΩ
xoxli44
Mar 26 2008, 20:56
Mπορουσε ο Θρυλος!Αν δεν ειχε παρει τα 2-3 σφυριγματακια του πρωταθλητη ο Παο θα χαμε αλλο κυπελουχο!Δεν πειραζει,το πρωταθλημα ηρθε απο ελβετια.....................
reignman
Mar 26 2008, 20:58
QUOTE(Consultant @ Mar 26 2008, 20:52 )

Μπραβο στον Παναθηναικο,κερδισε δικαιοτατα.Οριακα μεν,δικαια δε.Οσο για τα λαθη της διαιτησιας ισως να εγιναν πιο πολλα εις βαρος του Ολυμπιακου αλλα ετσι ειναι αυτα,την επομενη φορα ελπιζω να γινουν υπερ μας.Ο πιο ομορφος τελικος που εχω δει,το μπασκετ κερδισε οπαδους σημερα.Τα σημεια που χαθηκε το παιχνιδι:
-Η εισοδος του Τζακσον στο πρωτο ημιχρονο κατερριψε καθε μορφη αλληλοκαλυψης,σε εκεινο το σημειο ο Παο πηρε τη διαφορα.Στο δευτερο ημιχρονο τα ιδια,φυσικα δεν φταιει ο Τζακσον,φταιει ο Γιαννακης και μονο αυτος που τον εβαλε.
-Η ελαχιστη συμμετοχη του Τσακαλιδη,οι ψηλοι μας σημερα θα επρεπε να ειναι ο Μπουρουσης και ο Τσακαλιδης.Μονο αυτοι!Ο Ιακωβος εβγαινε εξω και μαρκαρε σαν τρελος,απεδειξε οτι αυτοι που λενε πως δεν μπορει να μαρκαρει απλα δεν εχουν ιδεα για τις ικανοτητες του.Απλα γραφουν κατι,ετσι για να το γραψουν.Και μαρκαρει πολυ γρηγορα+βγαινει εξω απο το τριποντο πολυ κοπλε.Οσο για μεσα απο το τριποντο τα γνωστα..Μπουργκλουμε!Οσο για τον Μπατιστ ουτε καν που τολμησε να σουταρει μπροστα του,σαν κακομοιρης φαινοτανε μπροστα στον Τζεικ.Κριμα..Ξανα και ξανα
-Το ξεμπροστιασμα του Γιαννακη απο τον Ομπραντοβιτς,τον νικησε ολοκληρωτικα και τον ταπεινωσε.Μπορει στο τελος να πηγε το παιχνιδι στον ποντο αλλα σε ολο το παιχνιδι ο Γιαννακης εκανε απιστευτες γκαφες και συμφωνα με την δυναμικη των ομαδων αυτη τη περιοδο ο Ολυμπιακος επρεπε να ειχε κερδισει.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλαει το μυαλο του τοσο πολυ οταν αντιμετωπιζει τον Ομπραντοβιτς.
Υ.Γ. Το παιχνιδι αυτο σηματοδοτει την παραμονη του Γκιρ για πολλα χρονια στον Ολυμπιακο.30 ποντους σε 1 ημιχρονο σε εναν τελικο με αντιπαλο τον Παο βαζουν μονο οι 2-3 καλυτεροι παιχτες στην Ευρωπη.Μπραβο Λιν,δεν παιρνω πισω τιποτα απ'ολα οσα εχω πει για σενα γιατι πολυ απλα ειναι εντελως διαφορετικος παιχτης σαν ακραιφνως δυαρι απ'οτι σαν ακραιφνως pg.

κονς.. δεν ματσαρει ο Τσακαλιδης με τους ψηλους του παναθηναικου.. εχεις δικιο ομως.
η αλλαγη που πρεπει να γινει στην ελλαδα ειναι μια. αντικατασταση του τζακσον με τον γουντς.. ο τζακσον μονο -1 μας κανει οταν μπαινει μεσα. βαζει 8 ποντους και τρωμε 20 εξαιτιας του.
ετσι ειναι.
iraklis peristeriou
Mar 26 2008, 20:58
QUOTE(matse-7- @ Mar 26 2008, 20:55 )

και επισης οι διαιτητες τα σπορια τα μοιρασαν κλασσικα στον παναθηναικο αφου ο παναθηναικος ειναι που παιρνει κουπες τοσα χρονια και σε ενα ματς που κρινεται στον ποντο τα σπορια παιζουν ρολο.
φίλε matse, υπάρχει ανάλογο thread "διαιτησία τελικού". όχι εδώ.
dizzy_fingers
Mar 26 2008, 21:02
Αν θελήσετε να συζητήσετε για τη διαιτησία, υπάρχει ο
κατάλληλος χώρος.

Χρόνια είχα να νιώσω έτσι ένα ντέρμπυ αιωνίων και υποθέτω πως πολλοί θα θυμηθήκατε τις μεγάλες εποχές στα 90s με τα οριακά ματς, τις μεγάλες επιδόσεις και την "συνύπαρξη" οπαδών των 2 ομάδων (μακάρι να μπορούσε να συμβεί με καλύτερο τρόπο και σε καλύτερες συνθήκες...).
Όπως είπε ο apkat, περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία τους φετινούς τελικούς.
Μπράβο στην Πανάθα για το 11ο Κύπελο (3ο σερί...) και τον 44ο τίτλο!!!
Πάμε και για το Πρωτάθλημα τώρα...
Τα δεκάλεπτα: 12-12, 34-30, 60-50, 81-79
Pierce
Mar 26 2008, 21:09
QUOTE(Rondo @ Mar 26 2008, 21:05 )

το φορουμ της θυρας 13 δεν ειναι εδω παντως,σε περιπτωση που τα εχεις μπερδεψει
Consultant
Mar 26 2008, 21:10
QUOTE(reignman @ Mar 26 2008, 20:58 )

κονς.. δεν ματσαρει ο Τσακαλιδης με τους ψηλους του παναθηναικου.. εχεις δικιο ομως.
η αλλαγη που πρεπει να γινει στην ελλαδα ειναι μια. αντικατασταση του τζακσον με τον γουντς.. ο τζακσον μονο -1 μας κανει οταν μπαινει μεσα. βαζει 8 ποντους και τρωμε 20 εξαιτιας του.
ετσι ειναι.
-Κοιταξε να δεις,ο Τσακαλιδης νομιζα οτι θα εχει προβλημα να μαρκαρει στις αλλαγες των σκριν.Με διεψευσε κατηγορηματικα φιλε..Οσο για τον Μπατιστ σαν κακομοιρης ουτε καν που σκεφτοταν να σουταρει μπροστα του.Δεν υπαρχει κανενα μειονεκτημα για τον Τζεικ απλα ολοι ψαχνουν αφου ερεθιζουν τη φαντασια τους να βρουν κατι να πουν.Κατι για να μην παιξει.Εγω ενα θα σου πω,φανταζεσαι τον Τζεικ να επαιζε 15-20 λεπτα σημερα?Τα δολονικα του σκριν,η αριστη αλληλοκαλυψη,τα σιγουρα ριμπαουντ,η παρεμποδιση ολων των σουτ,οι ταπες,τα σιγουρα καλαθια στο ζωγραφιστο,το συγκριτικο πλεονεκτημα απεναντι στον αντιπαλο καποιο provokers το εχουν μετατρεψει σε μειονεκτημα μας.Φταιει μονο ο Γιαννακης,τελος!
-Τζακσον παιχτης δεν υπαρχει.Οποιος εχει φυσιολογικη λογικη βαζει κατω τα + και τα - και υπολογιζει..Τα + του ποια ειναι?Τα καλαθια που θα μπορουσαν ανετα να βαζουν στη θεση του ενα σωρο παιχτες?Χοχο,το θεμα ειναι οτι και ο Γουντς με εχει απαγοητευσει αλλα εννοειται οτι συμφωνω σε καθε περιπτωση να παρει τη θεση του ανεπιφυλακτα.Ο Γουντς ειναι απιστευτος παιχτης αλλα δειχνει να φοβαται να αποδειξει ποιος ειναι.Αμα δεν φροντιζεις να αναδειξεις τον ευατο σου δεν προκειται να το κανει κανεις για σενα.Θα μου πεις,η ομαδα πως βοηθαει αυτον τον αδυναμο ψυχολογικα παιχτη?Με να τον εξαιρει απο την ομαδα?Φυσικα και το φωναζω εδω και μηνες οτι πρεπει να απομονωθει ο Τζακσον,τωρα που δεν υπαρχει ο Σοφο.Αν επανερθει και ο Σοφο και συνεχισουν υπαρχει περιπτωση να παξω κιολας να ασχολουμαι για φετος..
matse-7-
Mar 26 2008, 21:14
η χρησιμοπιηση τζακσον σημερα ηταν λαθος και πιστευα πως αν επαιζε ο λουκας καποια λετπα που ηταν εκτος αποστολης αν δεν κανω λαθος θα μπορουσε να προσφερει περισσοτερο κυριως στην αμυνα.στα πλει οφ αν γυρισει ο σοφο τοτε η αλλαγη τζακσον με γουντς ειναι επιτακτικη και αν γινει αυτο ο τζακσον φευγει για διακοπες γιατι θα χει τελειωσει και η ευρωλιγκα.αν γινει αυτη η κινηση με δεδομενο οτι ο σοφο ειναι παιχτης που παιζει με πλατη τοτε θα ειμαστε πολυ πιο δυνατοι απο οτι τωρα και αμυντικα και επιθετικα
iraklis peristeriou
Mar 26 2008, 21:14
12 sec πριν το τέλος, ο Σάρας έχει να σουτάρει 2 ΠΟΛΥ κρίσιμες βολές.
Η πίεση που νιώθει κάθε παίκτης εκείνη τη στιγμή είναι απίστευτη!!!
Το έχω ζήσει και προσωπικά, ασφαλώς σε αγώνα ασήμαντης σημασίας και μικρής κατηγορίας.
Και τι κάνει ο Σάρας; Αντί να ηρεμεί, να συγκεντρωθεί, μιλάει στο διαιτητή.
Σουτάρει την πρώτη, μέσα. Γυρίζει στους συμπαίκτες του, μιλάει, δίνει οδηγίες πως θα παίξουν άμυνα. Φωνάζει στον Μπατίστ.
Κοιτάει τον Ομπράντοβιτς. Οι υπόλοιποι μέσα στη ρακέτα στη θέση τους τον περιμένουν.
"Φίλε, σουτάρεις!" Α, ναι, άντε να ξεμπερδεύουμε. Γυρνάει,
σουτάρει, μέσα.
έχω διαβάσει τόσα στο φόρουμ για τη μη καταλληλότητα του συγκεκριμένου παίκτη...
μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το στυλ παιχνιδιού του και συχνά στο ΟΑΚΑ τον παρακολουθώ,
πως παίζει σε στιγμές εκτός φάσης, πράγματα που δεν τα μεταδίδει η τηλεόραση.
Ένα έχω να πω: ο άνθρωπος είναι σπάνιος μπασκετμπολίστας!
για την απόδοση και προσφορά του στην ομάδα, μερίδιο ευθύνης έχουν πολλοί. και ο ίδιος.
αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που έχω την ευκαιρία να βλέπω στο γήπεδο με την πράσινη φανέλα αυτόν τον παίκτη! και ευγνομονώ τους Γιαννακόπουλους που τον έφεραν!
Air Kef
Mar 26 2008, 21:15
Κονς θα διαφωνησω για τον Τσακαλιδη. Νομιζω η αμυνα μας ηταν τραγική,και με τον Τζεικ μεσα. Θα συμφωνησω παντως για τον Μαρκ. Δεν φταιει αυτός ομως που επαιξε τοση ωρα.
spysta
Mar 26 2008, 21:17
και γω πιστευω οτι για το πρωταθλημα που αποτελει μια σειρα αγωνων με δεδομενο την επανεμφανιση του Σοφο να μπει ειτε ο Γουντς ειτε να αποκτηθει ενας αλλος παικτης στην θεση του .. λογικα το ρπωτο .. ειναι οντως χαρακτηριστικη η αδυναμια του Τζακσον πλεον .. και ειδικα στα παιχνιδι με τον ΠΑΟ ..οπου το παιχνιδι ρακετας σχεδον εξαφανιζεται ..ειναι σχεδον ανουσιος για τα συγμεκριμενα παιχνιδια
και κατι αλλο ... νομιζω το καλοακιρι ειναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ η αναγκη να αποκτηθει ενα 4αρι με καλο σουτ στυλ Τσαρταρη Μορις Σμοντις Φωτσης .. παιζει ετσι η ομαδα που βγαινουν αρκετα σουτ στην περιφερεια για το 4αρι ..
Air Kef
Mar 26 2008, 21:19
Ιλυαζ απο τα 20 ποστ βρηκες να σχολιασεις 2 γραμμες ενω εχουμε πει κι ολας οτι υπαρχει ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;
Nαι, φίλε μου, γιατί έχει καταντήσει αηδία πλέον και είναι ντροπή μετά από τέτοιο αγώνα να αρχίζουν πάλι οι γνωστοί - άγνωστοι τις .... να μην τις πω. Νισάφι πια.
dizzy_fingers
Mar 26 2008, 21:23
Ilyaz, ο υπολογιστής σου μόλις κόλλησε ιό

.
Cons, για τα σκριν του Τσακαλίδη να συμφωνήσω στο 50%.
Είναι ένας τοίχος που όσο και να ανοίξει ο αμυντικός ή να προσπαθήσει να γίνει σκιά του επιτιθέμενου, το κεφάλι του θα τρακάρει στο γρανιτένιο στήθος του Τζέηκ

.
Αλλά στο άλλο μισό, στο ρολάρισμα, βαθμολογείται κάτω από τη βάση.
Μια φορά δεν τον είδα να ρολάρει από την πλευρά του συμπαίχτη του αλλά από την ανάποδή του (μιλάμε για ένα βασικότατο λάθος που κάνουν πολλοί ψηλοί ενώ δε θα έπρεπε, είναι ένα από τα βασικά που μαθαίνουν στις παιδικές ομάδες) με αποτέλεσμα ο Γκρηρ (συνήθως) να βλέπει συνεχώς την πλάτη του και να μη μπορεί να πασάρει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φάση που του έκαναν 2-3 σκρην σε προσπάθεια να τον βγάλουν μόνο του και αυτός τους είχε γυρισμένη πλάτη.
Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος και δεν εννοούσες τα pick n roll του αλλά σκέτα τα σκριν

.
Κι επίσης, αυτά είναι όσα είδα από το 2ο ημίχρονο....το πρώτο το άκουσα από το αμάξι ψάχνοντας να παρκάρω στα Εξάρχεια

.
subwoofer
Mar 26 2008, 21:24
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν θα πρεπει να μιλαμε για την διαιτησια? Οταν στο θεατρο του Τεο δινεται τεχνικη ποινη ενω στο ιδιο θεατρο του Σπανουλη με τον Μπουρουση δινεται επιθετικο φαουλ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σφυριζονται φαουλ τα κινητα σκριν του Μπατιστ(μονο ενα σφυριχτηκε). Καθε φορα κανει το ιδιο πραγμα.
Αποδειχτηκε και σημερα οτι ο Γκριρ θελει 10 Σαρουνας. Σουταρε μπροστα στον Διαμαντιδη,μπροστα στον Σπανουλη,μπροστα στον Μπατιστ,μπροστα σε ολους,εκανε μπασιματα,μοιραζει πασες και τα εκανε ολα. Αν ηταν και ο Ματσε σε καλη μερα θα κερδιζε ο Ολυμπιακος και ας επαιζαν και 100-0 οι διαιτητες
Αλλωστε ειδαμε οτι με διαιτησια 50-50 ο Παο εχασε απο την Παρτιζαν που εχει το μπατζετ του Πανελληνιου
Consultant
Mar 26 2008, 21:24
QUOTE(Air Kef @ Mar 26 2008, 21:15 )

Κονς θα διαφωνησω για τον Τσακαλιδη. Νομιζω η αμυνα μας ηταν τραγική,και με τον Τζεικ μεσα. Θα συμφωνησω παντως για τον Μαρκ. Δεν φταιει αυτός ομως που επαιξε τοση ωρα.
Φιλε μου για τον Τσακαλιδη μπορεις να διαφωνεις,δεν σε ειδα ποτε ομως να διαφωνεις για τη χρησιμοποιηση του Τζακσον τσους μηνες εις βαρος του Τσακαλιδη.(και) Επι Γιαννακη τα ιδια..Για τον Μαρκ τι να το κανεις,αφου ο ιδιος ο Γιαννακης εκτιθεται ανεπανορθωτα!Εχασε ενα κυπελλο ελλαδας ηδη,ελπιζω να εβαλε μυαλο πια..Δες το βιντεο ρε coach,αμα δεν το αντιλαμβανεται το μυαλο σου τοτε τι να σου πω..See monkey do monkey τοτε,οτι εκανε ο Γκερσον καντο και συ.Να μην αδικησουμε τον Παναγιωτη,κατα τα αλλα η εως τωρα θητεια του ειναι Σουπερ!!!Αλλα δεν μπορω να ειμαι οχλος,οταν βλεπω κατι θα το φωναζω..fair?
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 26 2008, 19:23 )

.
Μη λες τέτοια αστεία γιατί το λάπτοπ μου όντως χάλασε. Ένα θα σου πω. Μπλε οθόνες. Πολλές.
QUOTE(subwoofer @ Mar 26 2008, 19:24 )

Αν ηταν και ο Ματσε σε καλη μερα θα κερδιζε ο Ολυμπιακος και ας επαιζαν και 100-0 οι διαιτητες
Αλλωστε ειδαμε οτι με διαιτησια 50-50 ο Παο εχασε απο την Παρτιζαν που εχει το μπατζετ του Πανελληνιου
Να μη θυμηθώ κι εγώ, αφού το θες έτσι, τον ΠΑΟΚ. Λέμε τώρα. Επίσης, αν ο ΔΔ13 ήταν σε καλή μέρα θα είχατε χάσει με 20 πόντους τουλάχιστον. Επίσης, αν η γιαγιά μου είχε καρούλια... Να μιλάμε με ίδια επιχειρήματα, αφού αυτό αρέσει σε κάποιους.
QUOTE(Consultant @ Mar 26 2008, 19:24 )

Φιλε μου για τον Τσακαλιδη μπορεις να διαφωνεις,δεν σε ειδα ποτε ομως να διαφωνεις για τη χρησιμοποιηση του Τζακσον τσους μηνες εις βαρος του Τσακαλιδη.(και) Επι Γιαννακη τα ιδια..Για τον Μαρκ τι να το κανεις,αφου ο ιδιος ο Γιαννακης εκτιθεται ανεπανορθωτα!Εχασε ενα κυπελλο ελλαδας ηδη,ελπιζω να εβαλε μυαλο πια..Δες το βιντεο ρε coach,αμα δεν το αντιλαμβανεται το μυαλο σου τοτε τι να σου πω..See monkey do monkey τοτε,οτι εκανε ο Γκερσον καντο και συ.Να μην αδικησουμε τον Παναγιωτη,κατα τα αλλα η εως τωρα θητεια του ειναι Σουπερ!!!Αλλα δεν μπορω να ειμαι οχλος,οταν βλεπω κατι θα το φωναζω..fair?
Να και μια φορά που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Pierce
Mar 26 2008, 21:30
QUOTE(Rondo @ Mar 26 2008, 21:26 )

Aυτος ο
καποιος ειναι moderator. Και δεν ειναι η αποψη που πειραζει αλλα πως διατυπωνεται.
Και σε εμενα καρφακι δεν μου καιγεται για το ποιος ειναι καλυτερος αν υπονοεις κατι.Αεκτζης ειμαι
Consultant
Mar 26 2008, 21:31
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 26 2008, 21:23 )

.
Cons, για τα σκριν του Τσακαλίδη να συμφωνήσω στο 50%.
Είναι ένας τοίχος που όσο και να ανοίξει ο αμυντικός ή να προσπαθήσει να γίνει σκιά του επιτιθέμενου, το κεφάλι του θα τρακάρει στο γρανιτένιο στήθος του Τζέηκ

.
+1

Αλλά στο άλλο μισό, στο ρολάρισμα, βαθμολογείται κάτω από τη βάση.
Μια φορά δεν τον είδα να ρολάρει από την πλευρά του συμπαίχτη του αλλά από την ανάποδή του (μιλάμε για ένα βασικότατο λάθος που κάνουν πολλοί ψηλοί ενώ δε θα έπρεπε, είναι ένα από τα βασικά που μαθαίνουν στις παιδικές ομάδες) με αποτέλεσμα ο Γκρηρ (συνήθως) να βλέπει συνεχώς την πλάτη του και να μη μπορεί να πασάρει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φάση που του έκαναν 2-3 σκρην σε προσπάθεια να τον βγάλουν μόνο του και αυτός τους είχε γυρισμένη πλάτη.
Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος και δεν εννοούσες τα pick n roll του αλλά σκέτα τα σκριν

.
Κι επίσης, αυτά είναι όσα είδα από το 2ο ημίχρονο....το πρώτο το άκουσα από το αμάξι ψάχνοντας να παρκάρω στα Εξάρχεια

.
Σπυρο,δεν σου ειπε κανεις οτι ειναι ο Στανταμαιρ των Φινιξ στο roll.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι θιγεις το πιο ασχημο κομματι στο παιχνιδι του και οχι τα hundreds καλα του.Τα ριμπαουντ,την επιθετικη ωριμοτητα των επιλογων του,τη παρεμποδιση ολων των σουτ,την προσωπικη αμυνα,τις ταπες.Μπορεις να μου φερεις τον λογαριασμο σε παρακαλω?Εισαστε ολοι αποτοκοι της αρνητικης προπαγανδας που εχει υποστει ο παιχτης απο παμπολους provokers.In fact ο παιχτης ανηκει (και) στην Εθνικη Ελλαδος,fairly..
Ο Τσαρτσαρής γύρισε και εκτος από τούς πολύτιμους πόντους του,επιτέλους και ένα μεγάλο(αλλά και γρήγορο) κορμί στην 5αδα που παίζει πολύ ώρα,προσφέροντας και περισσότερους χώρους στους κοντούς!!
Άπλα η καλύτερη 'μεταγραφεί' ενόψει και των πλει οφ!!
(Για του χρόνου θέλουμε και έναν ακόμα...)
iraklis peristeriou
Mar 26 2008, 21:33
QUOTE(subwoofer @ Mar 26 2008, 21:24 )

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν θα πρεπει να μιλαμε για την διαιτησια?
Οταν στο θεατρο του Τεο δινεται τεχνικη ποινη ενω στο ιδιο θεατρο του Σπανουλη με τον Μπουρουση δινεται επιθετικο φαουλ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σφυριζονται φαουλ τα κινητα σκριν του Μπατιστ
(μονο ενα σφυριχτηκε). Καθε φορα κανει το ιδιο πραγμα.
φίλε subwoofer, και υπόλοιποι συμφορουμίτες,
μπορείτε να μιλάτε όσο θέλετε για τη διαιτησία...
αλλά ΟΧΙ ΕΔΩ!!! ήμαρτον!
υπάρχει κατάλληλος χώρος, αλλού! δεν ξέρω που, γιατί ποτέ δεν το έχω διαβάσει,
αλλά ο admin δίνει ένα link λίγο νωρίτερα.

ευχαριστώ!
Consultant
Mar 26 2008, 21:33
QUOTE(IlyaZ @ Mar 26 2008, 21:30 )

Να και μια φορά που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Eλα βρε,και εγω συμφωνω οτι ο Σαρας φαινεται ψιλομικρος..Με αδικεις τωρα!
Συγχαρητηρια για τον τιτλο!Κερδισατε απολυτως δικαια,ελπιζω να σε καλυψα.
dizzy_fingers
Mar 26 2008, 21:36
Edit: προς Consultant (έτσι που ποστάρετε, χάνω τα quote και τα back2back ποστ

)
Εγώ τον αντιπαθώ από τα κολυμβητικά του χρόνια

.
Όχι βρε συ, ένα σχόλιο πάνω σε αυτό που έγραψες για τα σκριν έκανα κι όπως έγραψα παραπάνω κατάλαβα λάθος ότι εννοούσες τα pick n roll.
Για τα υπόλοιπα, θα προτιμήσω πρώτα να βρω τον πολύτιμο χρόνο να δω λίγα περισσότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τα ματάκια μου και να κρίνω από μόνος μου και μετά θα ακολουθήσω το αντι-hype των απανταχού haters

.
Α, btw, 1 φάουλ-προειδοποίηση σε Ilyaz-Subwoofer.
Είπαμε, υπάρχει
ειδικό τόπικ για τις συζητήσεις-αντιπαραθέσεις (σε πολιτισμένα πλαίσια παιδιά, μην ξεχνόμαστε) δε θα αναφερθούμε άλλο στη διαιτησία εδώ.
Consultant
Mar 26 2008, 21:39
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 26 2008, 21:36 )

Εγώ τον αντιπαθώ από τα κολυμβητικά του χρόνια

.
Συγγνωμη,το γνωριζεις οτι εφερε 10 χρυσα μετταλια στη χωρα;
Υ.Γ. Στην Ρωσια that is..
sporty78
Mar 26 2008, 21:39
πολύ καλό παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες.
Αυτή η αστυνομία ουτε 1200 άτομα δεν μπορούσε να ελέγξει
Κρίμα ετσι δεν πρόκειτε να ανέβει το μπάσκετ επίπεδο ενω οι ομάδες μπορούν και θέλουν.
QUOTE(theov @ Mar 26 2008, 21:08 )

Μπράβο στην Πανάθα για το 11ο Κύπελο (3ο σερί...) και τον 44ο τίτλο!!!
Πάμε και για το Πρωτάθλημα τώρα...
Τα δεκάλεπτα: 12-12, 34-30, 60-50, 81-79
4ρτο συνεχόμενο μην μας κλέβεις!!
Τα δεκάλεπτα: 12-12, 30-34, 50-60, 79-81.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 2, Γκριρ 28 (4), Βασιλόπουλος 15 (2), Τζάκσον 10, Μπουρούσης 11, Τεοντόσιτς 8 (2), Ματσιγιάουσκας 5 (1), Βασιλειάδης, Πρίντεζης, Τσακαλίδης - Λέντκοβ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Διαμαντίδης 9 (1), Σπανούλης 20 (4), Ουίνστον 11 (2), Τσαρτσαρής 14 (4), Μπατίστ 5, Γιασικεβίτσιους 8 (1), Χατζηβρέττας 6 (2), Περπέρογλου 8 (2), Ντικούδης, Πρκάτσιν.
basketman
Mar 26 2008, 21:50
Λοιπον μολις γυρισα απο το γηπεδο,ηταν ενας πολυ ωραιος αγωνας με σασπενς στο τελος,μακαρι να κερδιζε η ομαδα μου.
Εμενα η εντυπωση που μου δοθηκε ειναι οτι η διαιτησια εδωσε περισσοτερα σφυριγματα στους πρασινους το 2 και το 3 δεκαλεπτο ,ενω στο πρωτο και στο τελευταιο σφυριζε 50-50
Ο παο δουλευε συγκεκριμενα ενα συστημα και εβγαλε πολλα σουτ αμαρκαριστα απο την γωνια και αυτο οφειλετε στο οτι το γκαρ στην αδυναμη πλευρα δεν εκλεινε χαμηλα.και επισης επειδη υπηρχε χωρος καθετα στην ρακετα μας.Ασχετα ποιοι παιζαν στην πενταδα
Στον τζακσον σφυριξαν 2 φαουλ επιθετικα που δεν ξερω αν ηταν παντως φαινοταν οτι ετρωγε στην αρχη πολυ ξυλο(αρα ειναι πολυ ευκολο να εκνευριστει ενας παικτης και να βγει εκτος ρυθμου)
Για τον Τσακαλιδη (δεν ξερω κατα ποσο εισται ευχαριστημενοι μαζι του )παντως εγω τον περιμενα πολυ ποιο γρηγορο στις κινησεις του και ποιο αλματερο οποιο ριμπαουντ επρεπε να παλεψει για να το παρει το εχασε,.
Πηγε πολυ καλα ο Γκριρ και ο Βασιλοπουλος και ο Μπουρουσης ,οι υπολοιποι ηταν απο μετριοι εως κακοι (Αρα με τοσους παιχτες κακους δεν μπορεις να ζητας απο εναν προπονητη να κανει θαυματα)
Πιστευω οτι ο Γιαννακης εχει δωσει αλλο στυλ στην ομαδα ,την εκανε ποιο ομαδα και χωρις να εχει επιλεξει αυτος τους παικτες
Θα συμφωνησω κι εγω οτι χρειαζεται ο γουντς στην ομαδα,ειναι παικτουρα ο τυπος αλλα του λειπουν παιχνιδια.
Ο παο ηταν πολυ καλος χωρις να εχει παικτη που να υστερει και για αυτο κερδισε
Υ.Γ(Γνωριζω απο πρωτο χερι οτι τον τσαρτσαρη τον ειχε κλεισει ο ολυμπιακος οταν ηταν στο περιστερι και το καλοκαιρι χαλασε η συμφωνια στα συμφωνηθεντα χρηματα,Φοβερο λαθος ,οπως και οτι δεν ηρθε και ο σαρας αλλα ασ οψεται ο Γκερσον για αυτο)
QUOTE(reignman @ Mar 26 2008, 20:54 )

εγω απλα δε θεωρω αναγκαιο τον τζακσον πλεον στην ελλαδα.. αλλαγη του με γουντς. ΤΩΡΑ.
Και οι δύο είναι να τους κλαίνε οι ρέγγες. Ο ένας λόγω νοοτροπίας και ο άλλος λόγω ανικανότητας και γιατί δε στρίβει. Σεϊμπούτις και πολύ άργησε.
Κατά τα άλλα μεγάλο ματς. Παρόλο που χάσαμε το παιχνίδι μου άφησε μια αίσθηση νίκης. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη αλλά ακόμα περισσότερα μπράβο στον Ολυμπιακό που κατάφερε να γυρίσει τέτοιο παιχνίδι παλεύοντας με την παρά φύση ευστοχία του Παναθηναϊκού για δεύτερο συνεχόμενο μεταξύ μας παιχνίδι, τη φανερή ανετοιμότητα του Μασιγιάουσκας που άφησε την ομάδα με μία μόνο απειλή στην επίθεση και τη σχολαστικότητα και ευαισθησία των διατητών στη μία μόνο άκρη του γηπέδου. Η προσπάθεια και η ανατροπή ήταν τιτάνια και έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να χάσει κανένα παιχνίδι χωρίς να κάνει τον αντίπαλο να ματώσει και ότι όσες φορές και να πέσει κάτω θα επανέρχεται. Και θα επανέρχεται, και θα επανέρχεται... Αίσθησή μου είναι ότι σε αυτή τη σειρά τελικών το πρωτάθλημα δε μας ξεφεύγει, ειδικά άμα γυρίσει και ο Σόφο.
Συγκλονιστικό παιχνίδι από το Γκριρ. Είναι ο μόνος απ' τους Αμερικάνους μας που το λέει η καρδιά του.
Consultant
Mar 26 2008, 21:59
Nα καταλαβαινουμε τι εκανε ο Γκριρ.Σχεδον 30 ποντοι σε 1 ημιχρονο,με την αμυνα του Παναθηναικου κρεμασμενη πανω του.Γκαλης mode..
Aυτο ειπα και γω πριν..Μετα το 2000 θυμαστε σε Ευρωπαικο επιπεδο σε ημιχρονο μεγαλυτερη εμφανιση απο εναν παικτη;;
Εγω αδυνατω αν και σκεφτομαι ωρα..
QUOTE(basketman @ Mar 26 2008, 21:50 )

Λοιπον μολις γυρισα απο το γηπεδο,ηταν ενας πολυ ωραιος αγωνας με σασπενς στο τελος,μακαρι να κερδιζε η ομαδα μου.
Εμενα η εντυπωση που μου δοθηκε ειναι οτι η διαιτησια εδωσε περισσοτερα σφυριγματα στους πρασινους το 2 και το 3 δεκαλεπτο ,ενω στο πρωτο και στο τελευταιο σφυριζε 50-50
Καλά ας μην λέμε για διαιτησία...μπορείς εσύ να μου αναφέρεις 2-3 φάσεις υπερ μας και εχώ και γω να πω 2-3 κατα μας...μπασκετ είναι...νομίζω πως η διαιτησία ήταν καλή!
Πραγματικά θετικό για το μπάσκετ και για μας που το παρακολουθούμε,ότι ο παο δεν παίζει πλεον μονος του...όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια!!αν και θεωρώ πως ακόμα είναι μια κλάση πάνω ο παο!
basketman
Mar 26 2008, 22:10
QUOTE(rookie @ Mar 26 2008, 20:04 )

Καλά ας μην λέμε για διαιτησία...μπορείς εσύ να μου αναφέρεις 2-3 φάσεις υπερ μας και εχώ και γω να πω 2-3 κατα μας...μπασκετ είναι...νομίζω πως η διαιτησία ήταν καλή!
Πραγματικά θετικό για το μπάσκετ και για μας που το παρακολουθούμε,ότι ο παο δεν παίζει πλεον μονος του...όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια!!αν και θεωρώ πως ακόμα είναι μια κλάση πάνω ο παο!
Το υπολοιπο ποστ δεν το διαβασες μην απομωνωνεις κομματι κομματι.ουτε επικεντρωθηκα στη διαιτησια
subwoofer
Mar 26 2008, 22:10
QUOTE(basketman @ Mar 26 2008, 21:50 )

Ο παο δουλευε συγκεκριμενα ενα συστημα και εβγαλε πολλα σουτ αμαρκαριστα απο την γωνια και αυτο οφειλετε στο οτι το γκαρ στην αδυναμη πλευρα δεν εκλεινε χαμηλα.και επισης επειδη υπηρχε χωρος καθετα στην ρακετα μας.Ασχετα ποιοι παιζαν στην πενταδα
Στον τζακσον σφυριξαν 2 φαουλ επιθετικα που δεν ξερω αν ηταν παντως φαινοταν οτι ετρωγε στην αρχη πολυ ξυλο(αρα ειναι πολυ ευκολο να εκνευριστει ενας παικτης και να βγει εκτος ρυθμου)
Για τον Τσακαλιδη (δεν ξερω κατα ποσο εισται ευχαριστημενοι μαζι του )παντως εγω τον περιμενα πολυ ποιο γρηγορο στις κινησεις του και ποιο αλματερο οποιο ριμπαουντ επρεπε να παλεψει για να το παρει το εχασε,.
Πηγε πολυ καλα ο Γκριρ και ο Βασιλοπουλος και ο Μπουρουσης ,οι υπολοιποι ηταν απο μετριοι εως κακοι (Αρα με τοσους παιχτες κακους δεν μπορεις να ζητας απο εναν προπονητη να κανει θαυματα)
Πιστευω οτι ο Γιαννακης εχει δωσει αλλο στυλ στην ομαδα ,την εκανε ποιο ομαδα και χωρις να εχει επιλεξει αυτος τους παικτες
Θα συμφωνησω κι εγω οτι χρειαζεται ο γουντς στην ομαδα,ειναι παικτουρα ο τυπος αλλα του λειπουν παιχνιδια.
Ο παο ηταν πολυ καλος χωρις να εχει παικτη που να υστερει και για αυτο κερδισε
Υ.Γ(Γνωριζω απο πρωτο χερι οτι τον τσαρτσαρη τον ειχε κλεισει ο ολυμπιακος οταν ηταν στο περιστερι και το καλοκαιρι χαλασε η συμφωνια στα συμφωνηθεντα χρηματα,Φοβερο λαθος ,οπως και οτι δεν ηρθε και ο σαρας αλλα ασ οψεται ο Γκερσον για αυτο)
Αν παιρναμε τον Σαρας δεν θα παιρναμε τον Γκριρ ,οποτε ατοπο το επιχειρημα σου. Για τον Τσαρσα συμφωνω. Σημερα ολα τα λεφτα ηταν ο Γκριρ. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ενω εισαι πισω με 13 ποντους και ολοι οι παικτες μας τρεμουν ,αυτος να σηκωνεται απο παντου και να πυροβολαει. Πρεπει να εχει τεραστια ψυχη. Δεν ειναι οτι εβαλε 28 ποντους. Εδωσε ασιστ,πηρε φαουλ και επαιξε και αμυνα.
kotzito
Mar 26 2008, 22:14
Εκπληκτικος αγωνας ανταξιος της φημης και των δυο ομαδων,με τον ΠΑΟ(δυστυχως) να ειναι πιο ευστοχος.Μεγαλειωδης εμφανιση απο Γκριρ που εδειξε οτι ειναι απο τα καλυτερα πλειμεικερ αυτη την στιγμη στην ελλαδα,ο οποιος δε διστασε να παρει την ομαδα πανω του.Πολυ καλοι επισης Βασιλοπουλος,Μπουρουσης,Σπανουλης και Τσαρτσαρης.Κριμα μονο που δεν βρεθηκαν πολλοι οπαδοι στο γηπεδο για να χαρουν αυτο το σουπερ ματς.
spysta
Mar 26 2008, 22:30
Mα καλα δεν βγηκε ο Γκρηρ mvp του τελικου ?????????
Αν ειναι δυνατον ...
QUOTE(kojito @ Mar 26 2008, 22:14 )

Εκπληκτικος αγωνας ανταξιος της φημης και των δυο ομαδων,με τον ΠΑΟ(δυστυχως) να ειναι πιο ευστοχος.Μεγαλειωδης εμφανιση απο Γκριρ που εδειξε οτι ειναι απο τα καλυτερα πλειμεικερ αυτη την στιγμη στην ελλαδα,ο οποιος δε διστασε να παρει την ομαδα πανω του.Πολυ καλοι επισης Βασιλοπουλος,Μπουρουσης,Σπανουλης και Τσαρτσαρης.Κριμα μονο που δεν βρεθηκαν πολλοι οπαδοι στο γηπεδο για να χαρουν αυτο το σουπερ ματς.
ε όχι και από τα καλύτερα πλειμεικερ...σαν 2αρι παρα πολύ καλος!!γτ είναι σκορερ αλλά σαν πλείμερικερ δεν το έχει...
βασιλοπουλος-μπορούσης συμφωνω!σταθερές αξίες...
τσαρταρης επίσης!!!και που να επανέλθει εντελώς...
lakersdynasty
Mar 26 2008, 23:00
QUOTE(spysta @ Mar 26 2008, 22:30 )

Mα καλα δεν βγηκε ο Γκρηρ mvp του τελικου ?????????
Αν ειναι δυνατον ...
Τις περισσοτερες φορες ψυφιζουν τον MVP απο τους νικητες. Προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι.
Πολυ μεγαλη εμφανιση απο τον Γκριρ. Οποτε σηκωνοτανε να σουταρει φωναζα "μεσα" πριν πλησιασει η μπαλα στην στεφανη.
Ο Τσαρτσαρης ειναι υπερπολυτιμος και το εδειξε για ακομη μια φορα.
Ο ΠΑΟ κερδισε γιατι ηταν συγκεντρωμενος επι 40 λεπτα σην αμυνα σε αντιθεση με τον ΟΣΦΠ αλλα και επειδη ηταν πολυ ευστοχος απο την γραμμη των 3. Σιγουρα η ευστοχια του φανηκε υπερβολικη καποια στιγμη αλλα αν δει καποιος μια μια τις φασεις θα διαπιστωσει την αδυναμια της ζωνης του ΟΣΦΠ (2-3) να καλυψει τον σουτερ στην ακρη της αδυνατης πλευρας.
Πριν μερικες αγωνιστικες ειχαμε χασει ετσι στην Ευρωπη απο την Σιενα.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ. Και μπραβο στον ΟΣΦΠ για την γεματη υποσχεσεις για το μελλον εμφανιση του.
benchwarmer
Mar 26 2008, 23:08
Με καθαρό μυαλό πλέον, να πω κι εγώ τα δικά μου. Για τον Ολυμπιακο κυριως, παρολο που ειμαστε στο τοπικ του ΠΑΟ...
Κατ αρχας, πολυ μεγαλο παιχνιδι απο τον Γκριρ. Στη μερα του μπορει να παρει οποιοδηποτε παιχνιδι πανω του (τονιζω το "στη μερα του" ομως). Οσοι ελεγαν οτι με τον Γιαννακη οι μερες του ειναι μετρημενες εκαναν λαθος. Ακομα και μετα το πολυ ασχημο παιχνιδι των 0/10 σουτ στηριχτηκε, οπως και επρεπε. Μεγαλο κουιζ τωρα πως θα χωρεσει μαζι με τον Ματσιγιαουσκας και Μπλακνει/Τεοντοσιτς στην 5αδα.
Πολυ καλο παιχνιδι επισης απο Μπουρουση και Βασιλοπουλο που δειχνουν οτι η ομαδα μπορει να στηριχτει πανω τους στο μελλον. Πολυ καλος και με παθος και ο Τεοντοσιτς, ο οποιος μαλλον (και μακαρι) να δικαιωσει την επιλογη του το καλοκαιρι... Απο την αλλη φανηκε η απειρια καποιων αλλων (πχ Πριντεζης).
Πολλοι βιαζονται να κατακρινουν τον Ματσιγιαουσκας, ενω στην ουσια δεν εχασε καποιο σουτ... Απλα δεν πηρε προσπαθειες, οπως και ο Βασιλειαδης. Πρεπει να βρεθει καποιο συστημα για τους σουτερ, κατι το οποιο δεν ειδαμε ουτε σημερα. Γενικα, το μεγαλο προβλημα ηταν η περιφερειακη αμυνα σε 2ο και 3ο δεκαλεπτο. Εκει κριθηκε το παιχνιδι, με το γνωστο, προβλεψιμο αλλα και τοσο αποτελεσματικο παιχνιδι του ΠΑΟ.
Παμε τωρα στο μεγαλο θεμα. Μαρκ Τζακσον. Δεν μπορω να χαρακτηριστω ειδικος, αλλα σιγουρα εχει καποιες αδυναμιες στην αμυνα. Απο την αλλη, ειναι ο μοναδικος ψηλος μας αυτην την στιγμη που μπορει να παιξει με πλατη στο καλαθι, και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο. Πιστευω παντως, πως αν με το καλο γυρισει ο Σοφοκλης, τοτε θα γινει η αλλαγη με τον Γουντς. Μεχρι ποτε ειναι το δικαιωμα ειπαμε? Μεχρι τοτε ομως, κατι τετοιο θα ειναι πολυ ριψοκινδυνο...
Τελος παντων, πολλα μπραβο στην ομαδα για την προσπαθεια. Το χειροτερο που θα μπορουσε να γινει αυτην την στιγμη, ειναι να αρχισει η κουβεντα για "διορθωτικες κινησεις" η για το τι πρεπει να αλλαξει του χρονου... Τιποτα δεν εχει τελειωσει... Αντιθετα, τωρα αρχιζουμε
trefoil 13
Mar 26 2008, 23:11

.
Και δεν το παράταγες μες την μέση;;
Συμφωνώ με όσους μίλησαν για ωραίο παιχνίδι. Αν το συνδυάσω και με την απερίγραπτη σιγουριά που είχα για θετική έκβαση νομίζω ότι το απόλαυσα αρκετά!
Ο Παναθηναικός ήταν απλά στην μέρα του.
Μπήκαν τα μακρινά σουτ και ευτυχώς αυτό δεν σταμάτησε να γίνεται ούτε προς το τέλος. Φυσικά σε αυτό βοήθησε το ότι τα περισσότερα σουτ ήταν αμαρκάριστα, αποτέλεσμα της εκπληκτικής περιστροφής της μπάλας.
Αντίθετα ο ολυμπιακός κατά την γνώμη μου έδειξε να συμβιβάζεται με την ήττα όσο κι αν το πάλεψε στο τέλος.
Οφείλω να ομολογήσω πως δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη καθώς είδα μόνο το 2ο ημίχρονο (υπηρετούσα την μαμά πατρίδα μέχρι το ημίχρονο περίπου). Με βάση τα παραπάνω λοιπόν: μάγκας ο Παναθηναϊκός (και κολόφαρδος βέβαια) που δεν άφησε ελεύθερο σουτ να πάει χαμένο (και μερικά υπό πίεση). Τεράστιος ο Greer, ο οποίος παρόλο που χε ακούσει τα απίστευτα επί gershon αποδεικνύει σε μεγάλα ματς ότι και @@ έχει και χέρι αλφάδι... Μέχρι και οι Παναθηναϊκοί οφείλουν να το παραδεχτούν αυτό. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όπως το είδα εγώ (μπορεί να κάνω και λάθος) όλη η ομάδα περίμενε τα πάντα σχεδόν από εκείνον (βγήκε στο 3ο δεκάλεπτο και ξέφυγε ο ΠΑΟ). Ο Macas δεν πήρε ούτε ένα σουτ σε όλο το ημίχρονο!!! Υποτίθεται ότι είναι το βαρύ πυροβολικό (ακόμα και ανέτιμος -δεν λέω να βάλει 40, αλλά δεν βγήκε ξεμαρκάρηστος ούτε 1 φορά-). Φάνηκε σήμερα πιστεύω ότι η ομάδα θέλει πολλή δουλειά ακόμη... (Σε κάποιες στιγμές να πω την αλήθεια μου θύμιζε η επίθεση λίγο Gershon. Βέβαια με τον gershon από το -13 μάλλον στο -25 θα καταλήγαμε...). Για διαιτησία δεν θέλω να μιλήσω. Δεν πιστεύω ότι επηρέασε το αποτέλεσμα. Απ' ότι θυμάμαι τουλάχιστον...
Υ.Γ. Ίσως να ναι και καλύτερο για το μέλλον της ομάδας που χάσαμε σήμερα. Κρατάει τους παίκτες προσγειωμένους και τους υπενθυμίζει ότι υπάρχει δρόμος ακόμα.
Υ.Γ.2 Κατά πάσα πιθανότητα βλέπω να γίνεται χαμός στα playoff. Επειδή έπαιξε χάλια ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη φάση της euroleague δεν πάει να πει ότι ξέχασαν κ αυτά που ξέρουν οι παίκτες του... Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να βελτιώνεται πιστεύω ότι έχει πιθανότητες ακόμα και με μειονέκτημα...
Υ.Γ.3 Η οποαδήποτε πορεία έχει σκαμπανευάσματα μέχρι το τέλος (το παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, η δυσκολία στην επίθεση σήμερα κτλ είναι φυσιολογικές διακυμάνσεις πιστεύω.)
Ginobili
Mar 26 2008, 23:20
Συγχαρητήρια στην Ομαδάρα!!! Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το ότι παίξαμε όχι μόνο ψυχομένα..αλλά και συγκεντρωμένα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.Απίστευτη αυτοπεποίθηση,και ψυχρό αίμα στα σουτ!!!! Τέτοια ποσοστά..μέ τόσα τρίποντα τα πραγματοποιείς ή όταν παίζεις αδιάφορος,χωρίς άγχος και ό,τι γίνει...ή όταν η αυτοπεπήθηση...η αποφασιστηκότητα και το μέταλλο του Πρωταθλητή φτάνουν στα ουράνια...
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ουίνστον!! Εκπληκτικός!!! Ψύχραιμος,συγκεντρωμένος...και το εκπληκτικό λέι άπ μπροστά στον Μπουρούση,στην λήξη του χρόνου ....όλα τα λεφτά..!!! Δεν μπορώ να καταλάβω..γιατί παίζει τόσο καλά πάντα με τον Ολυμπιακό...και με μικρότερες ομάδες χάνεται?
Αυτό το κύπελλο ήρθε στην πιο κρίσιμη χρονικά στιγμή!!! Αυτόν τον καιρό,κακά τα ψέματα δεν είμασταν σε καλή κατάσταση..και φαινόμασταν τρομερά αγχωμένοι.Από εδώ και πέρα..πιστεύω η ομάδα θα "ξελυθεί" και θα παίξει καλύτερα.Είχα καιρό να δώ τον ΠΑΟ τόσο κινητικό,με τόσες εναλλαγές και πάσες στην επίθεση
Γιασικεβίτσιους....

Έβαλες τις πιο κρίσιμες βολές!!! Σίγουρα είσαι τρελλός για δέσιμο...

σίγουρα μας σπάς τα νεύρα ώρες ώρες με τις γκρίνιες στους διαιτητές...μέχρι να σουτάρεις τις βολές,έβγαλα 2 άσπρες τρίχιες...αντί να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς έκανες σαν "σπαστικό"...και για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν σε συμπάθησα..και ούτε τώρα σε συμπαθώ ιδιαίτερα....
Αλλά είσαι τρομερή Παικτούρα ρε άνθρωπε!!! Μεγάλη Κλάση-Μεγάλη Ψυχή!!

Χαίρομαι να σε βλέπω στα πράσινα.
Σιγουρα ειναι τρομερη παικτουρα και τεραστια κλαση παικτη..Για 1002 διαφορετικους βεβαια λογους απο τις 2 βολες..Σημερα δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο..Αυτος που ειναι μεγαλη ψυχη και το δειχνει καθε φορα κοντρα στον Ολυμπιακο ειναι ο σπανουλης..Οσο κι αν με εκνευριζει οφειλω να παραδεχτω οτι κοντρα στον Ολυμπιακο σεληνιαζεται..Και ας εχασε τις κρισιμες βολες..
Consultant
Mar 26 2008, 23:35
Σημερα ο Γιασικεβιτσιους απεδειξε οτι κακως τον κρινουμε τοσο καιρο με αδικα σχολια.Ειναι παιχταρας,εκανε ολο το γηπεδο ανω κατω,ενα διαστημικο παιχνιδι και εν τελει εβαλε και τις δυο κρισιμες βολες!Γιατι μονο μεγαλοι παιχτες βαζουν 2 βολες,σιγα σιγα βγαινουν αληθινοι καποιοι που ελεγαν οτι στα κρισιμα θα φανει ο Γιασικεβιτσιους..

Υ.Γ. Τρομαζω πραγματικα απο τον Σαρας,δεν εχω ιδεα για το πως θα τον αντιμετωπισουμε στους τελικους!Απο που να προφυλαχτουμε,omg..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.