Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σενάρια - Trades 2016/17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Rated: (en)joy
QUOTE (Voyager @ Jul 1 2016, 15:10 ) *

Η υπεραξια βεβαια θα πρεπει να κρινεται περισσοτερο με βαση το ποσοστο που καταλαμβανει ο καθε παικτης στο υπαρχον salary cap και οχι με κυριο κριτηριο το ποσο του συμβολαιου του. Ενω δεν διαφωνω οτι ακομα και με τα νεα δεδομενα υπαρχουν παικτες που πληρωνονται αδρα θεωρω οτι οταν απ'τα $58.679M του '13-'14 πηγαινουμε στα $107M (ας το πουμε χοντρικα διπλασιασμο, αν και δεν ειναι) σε μολις μια τετραετια ('17-'18) τοτε δεν μπορει να θεωρηθει υπεραξια ενα συμβολαιο π.χ. στα $22M απο non-star player ή μαλλον θεωρειται οτι αναλογικα πληρωνεις περιπου την ιδια υπεραξια με αυτη που πληρωνες για συμβολαιο $12Μ στο σαλαρυ του '13-'14-παλι για non-star player. Υπηρχαν το '13-'14 συμβολαια στα $12Μ απο παικτες που δεν θεωρουνταν star? Εγω θα ελεγα πως ναι, επομενως θεωρω πολυ πιθανο το ιδιο να ισχυσει και τωρα.
jasonick
QUOTE(klow13 @ Jul 1 2016, 15:25 ) *
Ηδη οι 2 απο τους 3 μεγαλους στοχους των μαβς(μπατουμ,χασαν) ανανεωσαν με τις ομαδες τους,και δυσκολευει και του κονλει τωρα χωρις δευτερο μαξ fa να του κανει παρεα.

Σιγά μην έβγαινε το plan A μας. tongue.gif Ελπίζω τώρα να μην πάμε να πληρώσουμε υπεραξία παίκτες στυλ Bazemore, Mahinmi, Deng μόνο και μόνο για να φτιάξουμε ομάδα που θα έχει ταβάνι την 6-7η θέση της Δύσης.

QUOTE(klow13 @ Jul 1 2016, 15:25 ) *
O ντεροναρος δεν εχω δει να αναφερεται πουθενα και θα ειχε μια λογικη με ενα μικρο συμβολαιο σε φαση 1+1 σαν stop gap μεχρι του χρονου που ανεβαινει αλλα 20 μυρια το καπ.

Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να τραυματιστεί όταν πάει να σηκώσει το τηλέφωνο. tongue.gif
aegeansheed
Χαμούλης γίνεται...

Χάουαρντ προς Χωκς (πολύ καλό!), Πάρσονς έκλεισε στα Αρκούδια (δράμα τα Μαβς...) και ο Νώας βγάζει φωτογραφίες με καπελάκια Κνιξ.

Μίρζα σε Μπακς. Νωρίτερα σε γκάρμπατζ σχεδόν ειδήσεις Αλ-όχι ο πραγματικός σε Πασέδες, Μπέηλες σε Σίξερς.

Μάγιο ετοιμάζεται για Ευρώπη-Κίνα, αναμένεται να φάει 2ετή αποκλεισμό

Όλο το ενδιαφέρον (μετά τον Ντουράντ), κινείται προς την ομάδα που θα πιάσει τον Χόρφορντ και θα βάλω στη νέα υπογραφή μου.
jvalin
Έχει ξεφύγει τελείως το πράγμα με τους μισθούς. Τα ποσά που ακούγονται είναι πέρα από κάθε λογική. Κάθονται και δίνουν 1 καράβι λεφτά σε διάφορους μαντραχαλέους απλά και μόνο για να παίζουν με μια μπάλα. Και αυτό που με τσαντίζει ακόμα περισσότερο είναι ότι όποιος νιώθει αηδιασμένος με όλη αυτή την παράνοια, πρακτικά δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για να εκφράσει την ενόχλησή του. Ή το αποδέχεται ή αν χαλιέται πάρα πολύ σταματάει να παρακολουθεί.

Δεν είναι μόνο τα προκλητικά συμβόλαια. Προσωπικά πιάνω τον εαυτό μου να ξενερώνει σχεδόν κάθε φορά που κάθομαι να παρακολουθήσω παιχνίδι. Το τι αηδίες έχω αναγκαστεί να δω λόγω του NBA δεν περιγράφεται. Απ την ακατάσχετη μπουρδολογία των χορηγών που πλέον έχουν φτάσει να δίνουν το όνομά τους σε οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, μέχρι τις γελοίες διαφημίσεις, την προπαγάνδα, τις συνεντεύξεις των ηρώων βετεράνων που υπερασπίζονται τη δημοκρατία ανά την υφήλιο, τα hoops for the troops, τα seats for soldiers και και και...Απλά εμετός. Ανοίγεις να δεις λίγο μπασκετ και γίνεται το μυαλό σου κιμάς.

Τεσπα σταματάω με την γκρίνια γιατί είμαι οφφ τόπικ. Σε ό,τι αφορά τους Celtics, έχουμε ήδη από πέρυσι 9 εγγυημένα συμβόλαια. Συν Amir, Jerebko των οποίων γίνονται εγγυημένα στις 7 Ιουλίου πάμε στα 11. Συν Brown πάμε στα 12. Συν Zizic ή κάνας-δυο second rounders απ το φετινό draft πάμε στα 13-14. Λίγο πολύ το ρόστερ μοιάζει ήδη έτοιμο.

Με τα τρελά λεφτά που κυκλοφορούν στην αγορά, δε μου καίγεται καρφί για τη free agency. Αν βρούμε κάποιο deal που μας ικανοποιεί έχει καλώς, διαφορετικά πάμε παρακάτω. Το 2017 μένουν ελεύθεροι μεταξύ άλλων οι Westbrook, Griffin, Paul, Hayward, Millsap, Ibaka (όλοι unrestricted). Υπάρχει επίσης ο Noel (restricted) ο οποίος δυνητικά μπορεί να ναι διαθέσιμος γιατί η Philly έχει γεμίσει ψηλούς. Πιθανόν στη λίστα να συμπεριληφθεί λίαν συντόμως και ο Durant υπό την προϋπόθεση πως θα υπογράψει 1+1 με τους Thunder. Αν δε φορτώσουμε φέτος το payroll, του χρόνου θα χουμε χώρο για 3 max συμβόλαια.

Ο Ainge έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες χαζομάρες (ειδικά στα drafts), αλλά είναι ανεπιφύλακτα απ τους καλύτερους στη λίγκα στο cap management. Danny άσε τους Lakers να δίνουν 16 μύρια το χρόνο στο Mozgov. Εμείς πάμε για τα μεγάλα ψάρια. biggrin.gif
SG3ptshooter
Eλπίζω τα 70 απ' το Portland για Turner να είναι φάρσα του jason που δεν έχω καλή πρόσβαση απ' το κινητό. tongue.gif
aegeansheed
Trends · Change
#WALBEL
@Freddos, @MrsStephenFry and 4 more are Tweeting about this
#xFactorGreece
Evan Turner
30.4K Tweets
Delly
14.6K Tweets
OJ Mayo
55.6K Tweets
#FourthOfJulyWeekend
21.7K Tweets
#CanadaDay
@instagram, @nuggets and 1 more are Tweeting about this
Djokovic
17.6K Tweets
Ουαλια

Canada Day? WTF????
yorgos
Σαν πολλές ώρες δεν έχει κρατήσει η συνάντηση του KD με τους Warriors; Είναι λέει παρόντες και οι Κάρι, Γκριν, Τόμπσον...
Αν γίνει προβλέπω τρελή αυτοκρατορία και παράσημο για όποια ομάδα τους κραταέι κάτω από τους 160π.
thalys
QUOTE (SG3ptshooter @ Jul 1 2016, 21:49 ) *
Eλπίζω τα 70 απ' το Portland για Turner να είναι φάρσα του jason που δεν έχω καλή πρόσβαση απ' το κινητό. tongue.gif

Επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Το Πόρτλαντ λέει τον προορίζει για βασικό τριάρι. Μάλλον έχουν να τον δουν δύο χρόνια, δεν εξηγείται αλλιώς. Ο ΕΤ έκανε καλά νούμερα ως γκαρντ στην Βοστώνη. Ενδιαφέρον πείραμα, πολλά τα λεφτά, να δουμε πού θα καταλήξει.

Μπακς έκλεισαν Τελέτοβιτς με ένα δεκάρικο τον χρόνο για τρία χρόνια και πλησιάζουν σε Ντελαβεντόβα. Μ'αρέσει ο Ντέλυ στους Μπακς. Βέβαια πέρσι μου άρεσε κι η κίνηση τους για Βάσκες που αποδείχτηκε καταστροφική.
pan24
Οι μπακς εκτος απο τον τελετοβιτς υπεγραψαν και τον ντελαβεντοβα.Οι καβς μπορουν να ματσαρουν μεχρι 10 ιουλιου αλλα ο λεμπρον μεσω twitter του ευχηθηκε καλη επιτυχια στο μιλγουοκι κτλ και σε συνδιασμο οτι οι καβς δεν εχουν χωρο στο cap οποτε μαλλον θα τον αφησουν να φυγει
Οι μπακς εκαναν πολυ καλες κινησεις
Τωρα αν κανουν trade τον monroe για να ενα backup sf η εστω των ανταλλαξουν με μελλοντικο pick για να ξεφορτωθουν τον μισθο και να υπογραψουν το backup sf που θελουν εχουν κλεισει τις μεταγγραφες για την offseason
aegeansheed
QUOTE(yorgos @ Jul 1 2016, 23:57 ) *
Σαν πολλές ώρες δεν έχει κρατήσει η συνάντηση του KD με τους Warriors; Είναι λέει παρόντες και οι Κάρι, Γκριν, Τόμπσον...

Μπορεί να μην αποφασίζουν τί να παραγγείλουν! ohmy.gif Ε, δε μπορεί θα έχουν εκεί κάτι μενού με κρεατικά 10 σελίδες...

QUOTE(yorgos @ Jul 1 2016, 23:57 ) *
Είναι λέει παρόντες και οι Κάρι, Γκριν, Τόμπσον...

Η λογική λέει ότι μοιράζουν τα διαθέσιμα σουτ, ενώ ο Γκρην συνεχίζει να τρώει χωρίς να ενοχλείται...

Εγώ ανησυχώ που δεν ακούω για Αλ, αλλά ο συνδυασμός της είδησης για νεοπλουτισμό Τέρνερ και η παράλληλη φημολογία για καλές εντυπώσεις από τα φερέρο ροσέ που τσάκισε ο DH στην Ατλάντα, μου αρέσει για τα Σέλτιξ.

Γελάμε:
Pelicans Sign Solomon Hill To 4-Year, $52 Million Deal http://slam.ly/5uL5Ab

pk13
Πραγματικα αηδιαστικο αυτο που συμβαινει με τους μισθους στο nba...Ο καθε πικραμενος με 10 ποντους μεσο ορο βρισκει συμβολαια 70 εκατομυριων...Οι ψηλοι που εχουν εστω και μετρια νουμερα βρισκουν τουλαχιστον 15-17 μυρια τον χρονο...Μεχρι και οι ρολιστες ζητανε συμβολαια 50-60 εκατομυριων...Απιστευτο...Βλεπω σε λιγα χρονια και τα μινιμουμ συμβολαια να ξεκινουν στα 10 εκατομυρια.....
Pierce
Θα αρχίσουμε πάλι την ίδια κουβέντα, για προσφορά/ζήτηση, για αγαθά πρώτης ανάγκης και γιατί ένα εισιτήριο τελικού κάνει 50χιλιάδες.

Τα νέα οικονομικά δεδομένα με το καινούργιο cap είναι αυτά. Προφανώς το market pool είναι τεράστιο και οι παίκτες θέλαν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα. Σίγουρα για 1-2 χρόνια μέχρι να ισορροπήσει η αγορά θα βλέπουμε τα Μοζγκόφ 16 μύρια, αλλά και μετά δεν θα είναι πολύ διαφορετικά. Για αυτό μην κρίνετε με τα μέχρι πρότινος στοιχεία, γιατί πολύ απλά δεν ισχύουν.
SteveNashidis
Pacers :

υποτιμήσαμε την νέα πεντάδα της Ίντι. Πολύ δυνατή . Εξαιρετικός ο Bird .

PG: Teague
SG: Monta
SF: Paul George
PF: Thad Young
C: Al Jefferson
6: Myles Turner

Bucks

Kαλός μάγκας είναι και ο Kidd.
Mizra, Delly ενισχύουν την νεανική πεντάδα από τον πάγκο .

Κnicks

Rose,Galloway, Melo, Porzingis , Noah.
Not bad. Από το τίποτα έχουν κάτι πιο συμπαθητικό συν τη flexibilty των συμβολαίων.

Memphis & Dallas

Kαταδικάστηκαν με τον recruiting guy , για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Κόνλει και ντιρκ προς έξοδο μάλλον

Edit. Άκυρο για Κόνλει.
Two sources close to the talks expect Mike Conley to have a firm agreement with Memphis on a five-year deal by tonight or Saturday AM latest
jasonick
Α ρε μάνα, 15 πόντους ψηλότερους και 25 % ευστοχότερους από το τρίποντο να μας είχες κάνει..
Το μαξ έδωσε το Μέμφις στον Conley που σημαίνει ότι θα παίρνει περίπου 30 (!) εκατομύρια το χρόνο. Ο απατεώνας Τζεφ Γκριν υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με 15 εκατομύρια το χρόνο και το Dwightmare ευτυχώς φέτος δεν κράτησε ούτε 1 μέρα αφού ο Howard πήγε στην Ατλάντα με συμβόλαιο 3/70.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA 5 λεπτάΠριν από 5 λεπτά

Clips give up 1st for Green, let him walk, Orlando gives Green $15M after dealing Tobias for nothing. Nothing Jeff Green-related makes sense

yorgos
Αν βγάλει μάτια ο Βλάντο στην καλοκαιρινή κατασκήνωση και πάρει κανά πεντάρι εκατομμύρια το χρόνο κι αυτός, θα πηδηχτώ από το παράθυρο.
SteveNashidis
According to sources, a trade that's been pondered in recent days featured Hawks forward Paul Millsap and collection of picks owned by Suns.

Δηλαδή πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η collection ;; Μάλλον πρέπει να δώσουμε και έμψυχα ανταλλάγματα tongue.gif tongue.gif

Πήραμε και Dudley. Επέστρεψε η παικτούρα!! cool.gif cool.gif
pk13
QUOTE(yorgos @ Jul 1 2016, 23:05 ) *
Αν βγάλει μάτια ο Βλάντο στην καλοκαιρινή κατασκήνωση και πάρει κανά πεντάρι εκατομμύρια το χρόνο κι αυτός, θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Ετσι οπως παει το πραγμα ο καθε δυστυχος θα φευγει για την Αμερικη με βαρκα την ελπιδα...
spysta
ΔΕΝ παιζει κατι αλλο ... πεφτει ΤΡΕΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ στο ΝΒΑ.

μλκααμου ΔΕΝ γινεται ... 70μυρια ο ξερωγω Μπειζμορ, 60μυρια ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ ο Μοζγκοφ , 120μυρια ο ΠΑΙΖΩ 20 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΜΑΙ MΠΡΑΝΤΛΕΙ ΜΠΙΛ , 120μυρια ο ΔΕΝ εχω κανει κατι ιδιαιτερο Μπατουμ , 30 μυρια ο Τελετοβιτς .. Ο ΤΕΛΕΤΟΒΙΤΣ ΡΕ *&*#$ ΜΟΥ !!!!!

ειναι ΝΤΡΟΠΗ τετοια χρηματα.
Ν Τ Ρ Ο Π Η

ΠΟΙΟΣ ΚΟΝΛΕΙ ΡΕ ΜΛΚΕΣ 153ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ?????

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ??????
μιλαμε για παικτη ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Σ ΕΝΑ ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΙΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
angry_red.gif angry_red.gif
aegeansheed
QUOTE(spysta @ Jul 2 2016, 12:04 ) *
Ν Τ Ρ Ο Π Η

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ??????

Πήγατε και γινήκατε οικονομολόγοι και ηλεκτρολόγοι ξερωγώ, ποιός σας φταίει τώρα??? Αντί να δουλευτεί το ακατέργαστο αυθεντικό ταλέντο στο μακρινό σουτ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες... tongue.gif

Και έχει και δίκιο και ο Pk και όλοι μας, αγαναχτισμένοι...

Οι παίκτες του ΝΒΑ πρέπει να είναι οι μόνοι που θα θυμούνται το 2016 με τόσο θετικές αναμνήσεις, όπως οι περίοικοι του Κλήβελαντ, οι Ουαλλοί και οι Ισλανδοί...
SteveNashidis
https://fansided.com/2016/07/01/nba-free-ag...onversion-tool/

Aυτή η σελίδα έφτιαξε ένα εργαλείο όπου τα φετινά συμβόλαια μετατρέπονται σε συμβόλαια "παλαιού συστήματος " ,θα έλεγα. Παράλληλα εξηγεί ότι τα 24 μύρια που προστίθενται φέτος στο ανώτατο όριο συμβολαίων ( salary cap ) από τα τηλεοπτικά δικαιώματα μοιράζονται στους παίκτες . Eγώ πάντως το βλέπω το θεμα να πηγαίνει για lock out για να φάνε και άλλοι από την πίτα.

Έκανα κάποιες μετατροπές και βγαίνει το εξής.
153/5 χρόνια του Conley -> 20 μύρια το χρόνο
52/4 Solomon Hill -> 9 μύρια το χρόνο
64/4 Μοζγκοφ -> 11 μύρια
139/5 Ντερόζαν -> 19 μύρια
70/4 bazemore - > 12 μύρια
70/3 howard - > 16 μύρια
120/5 batum -> 16 μύρια
128/5 beal -> 17,5 μύρια
130/5 drummond -> 17,8 μύρια

Το χειρότερο από όλα είναι του Σόλομον χιλ. Όχι του Κόνλει .
Zephyr
Και η παράνοια στο LA συνεχίζεται με τους Lakers μετά την "μεγαλειωδη" μεταγραφή του Mozgov να δίνουν σήμερα 70 μυρια για 4 χρόνια στον Deng τιγμή που το N. 2 του ντραφτ που επέλεξαν είναι 3αρι. Ρε όχι play off, ούτε δεύτεροι από το τέλος δεν βγαίνετε 68.gif
pk13
Αυτα βλεπει και ο Φιλ και θα μας λεει το οτι καταφερε να φερει τον Νοα με 18 εκατομυρια ειναι τεραστια επιτυχια και θα ζηταει χειροκροτημα και θα θελει να παρει και τα ευσημα...
jvalin
QUOTE (Zephyr @ Jul 2 2016, 16:13 ) *
Και η παράνοια στο LA συνεχίζεται με τους Lakers μετά την "μεγαλειωδη" μεταγραφή του Mozgov να δίνουν σήμερα 70 μυρια για 4 χρόνια στον Deng τιγμή που το N. 2 του ντραφτ που επέλεξαν είναι 3αρι. Ρε όχι play off, ούτε δεύτεροι από το τέλος δεν βγαίνετε 68.gif

Ο Deng λογίζεται πλέον ως 4άρι. Στα playoffs χρησιμοποιήθηκε ακόμα και στο 5 εναντίον των Raptors.

Για την προσεχή 4ετία, οι Lakers έχουν δεσμευμένα 46,5 μύρια το χρόνο στους Mozgov, Deng και Clarkson. Clarkson στα 12,5 μύρια μου φαίνεται μια χαρά. Mozgov στα 16 και Deng στα 18 νομίζω είναι τρελά λεφτά. Ο Deng είναι ήδη 31 και πήρε 4ετές! Στα 34 και στα 35 του θα την παλεύει ακόμα ή θα σέρνεται?
Reggie Miller 31
QUOTE (Voyager @ Jul 2 2016, 00:49 ) *
Pacers :

υποτιμήσαμε την νέα πεντάδα της Ίντι. Πολύ δυνατή . Εξαιρετικός ο Bird .

PG: Teague
SG: Monta
SF: Paul George
PF: Thad Young
C: Al Jefferson
6: Myles Turner

Μια διαφωνία για τον Big Al μόνο. Νομίζω έχει γεράσει και έχει βαρύνει αρκετά για να πεις ότι θα προσφέρει ουσιαστικά. Επίσης, ο Young με τον George μου κάνουν περίπου ίδια κοψιά. Και οι 2 μπορούν να παίξουν 3 και 4... Εγώ θα πόνταρα πολύ στον Turner φέτος.

ΥΓ Για να μιλήσουμε με καθαρά οικονομικούς όρους για την φετινή σπατάλη χρημάτων, εγώ θα την περιέγραφα ως Μπασκετικό Πληθωρισμό. Δλδ μέτριοι παίκτες φέτος παίρνουν τρελά χρήματα, με αποτέλεσμα του χρόνου οι πολλοί καλοί παικτες να ζητήσουν ακόμα πιο τρελά. Το αποτέλεσμα; Στο τέλος το ανεβασμένο Salary Cap, πάλι δεν θα φτάνει στις ομάδες, αφού με απόλυτα κριτήρια θα έχει φτάσει τρομερά γρήγορα στις καταστάσεις των προηγούμενων χρόνων.

Βέβαια παραξενεύομαι που πολλοί εξοργίζονται. Αφού δεν βγαίνουν απο την τσέπη μας, ας δώσουν όσα θέλουν οι ιδιοκτήτες. Αυτοί θα το βρουν μπροστά τους άλλωστε wink.gif

ΥΓ2 Ρε Knicks, τόσοι καλοί ψηλοί κυκλοφορούν, τον Tyson Chandler της Γαλλίας βρήκατε να μου πάρετε; Καταδικασμένοι για πάντα χωρίς πρωτάθλημα!
RipCity
Τα χρήματα αυξήθηκαν επειδή τα έσοδα αυξήθηκαν. Οι ιδιοκτήτες τσεπώνουν πιο πολλά από πριν παρότι πληρώνουν μεγαλύτερα συμβόλαια.
Pierce

laugh.gif

Σου λέει, εδώ έριξε την Ζιζέλ..Στον Ντουράντ θα κολλήσει;
jvalin
QUOTE (Adrian Wojnarowski)
Al Horford plans to sign a four-year, $113M deal with the Boston Celtics, league sources tells @TheVertical.

RipCity
Τεράστια κίνηση! Μακάρι να το σκεφτεί ο Durant, αν κι εγώ στη θέση του Ainge θα κοίταγα και τον Wade ως plan b.
j-kidd13
Μου αρεσει η ιδεα του Χορφορντ στους Σελτικς.Ο ιδιος στο twitter του εχει βαλει το σημα της ομαδας για profile pic,οπως και τo Βoston που γραφει η φανελα μπροστα.
Εγραψε και Celtis Pride σαν στατους...Τι αλλο δλδ??

Eπισης

Adrian Wojnarowski ‏@WojVerticalNBA 1m1 minute ago

Sources: Kevin Durant had been recruiting Horford to OKC, but Horford eliminated OKC with no assurance Durant/Westbrook staying long-term.
thalys
Πυροτεχνήματα!

Ο Ντουράντ είχε τουιτάρει στο παρελθόν ότι ο Μπρέηντυ είναι ο τέλειος QB, τον θαυμάζει κλπ. Επίσης, o Knighton που παίζει στους Πάτριοτς είναι φίλος του Ντουράντ και έχει πει ότι θα προσπαθούσε να τον φέρει στην Βοστώνη. Δεν μου φαίνεται καθόλου τυχαία η παρουσία του TB12.

Σε άλλα νέα, ο Όστιν Ρίβερς μένει στους Κλίπερς. Να σημαίνει αυτό ότι δεν θεωρούν ότι έχουν ελπίδες για τον Ντουράντ;
Manimal
QUOTE (spysta @ Jul 2 2016, 12:04 ) *
ΔΕΝ παιζει κατι αλλο ... πεφτει ΤΡΕΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ στο ΝΒΑ.

μλκααμου ΔΕΝ γινεται ... 70μυρια ο ξερωγω Μπειζμορ, 60μυρια ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ ο Μοζγκοφ , 120μυρια ο ΠΑΙΖΩ 20 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΜΑΙ MΠΡΑΝΤΛΕΙ ΜΠΙΛ , 120μυρια ο ΔΕΝ εχω κανει κατι ιδιαιτερο Μπατουμ , 30 μυρια ο Τελετοβιτς .. Ο ΤΕΛΕΤΟΒΙΤΣ ΡΕ *&*#$ ΜΟΥ !!!!!

Ν Τ Ρ Ο Π Η

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ??????

+1000

Το salary cap αυξήθηκε κατά 34% σε σχέση με πέρυσι. Οι αυξήσεις όμως στα συμβόλαια των παιχτών αγγίζουν τα 200+ %. Δεν είμαι συνωμοσιολόγος αλλά τα νούμερα δεν στέκουν. Κι εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ισορροπία και χαμένοι θα βγουν οι πικραμένοι που έτρεξαν να κλείσουν πολυετή συμβόλαια σε Mozgov, Batum, Beal κλπ. H αύξηση του salary πιστεύω εξ΄αρχής είχε την λογική να ενδυναμώσουν ομάδες με ήδη ελπιδοφόρο project χωρίς να χαλάσουν τον βασικό κορμό τους είτε να δώσουν ώθηση σε άλλες για ένα ταχύτερο rebuild. Αντ΄αυτού έχει γυρίσει μπούμεραγκ μία κατάσταση που δεν πιστεύω ότι θα έχει και ευτυχή κατάληξη στον οργανισμό του NBA.
RipCity
Tα νούμερα στέκουν απόλυτα. Το γιατί επιλέγουν να τα δώσουν σε κάποιους τελειωμένους είναι πρόβλημά τους σε ότι αφορά τη δυναμικότητα της ομάδας τους, αλλά τα έσοδα είναι πολύ πολύ μεγαλύτερα και κανείς δε κινδυνεύει ούτε κάποιο ξέπλυμα παίζει.

Why is the cap going up so drastically?

You can thank TV for that. The NBA signed a television rights deal in 2014 worth some $24 billion over nine years. That represented a 169 percent increase in average annual value. The new deal is set to take effect this upcoming season. The NBA's collective bargaining agreement mandates that 51 percent of basketball-related income goes to players' salaries and benefits — thus, the salary cap increase.

The new deal will be worth nearly three times as much as the league's current deal, which expires after the 2015-16 season. The average annual value of the deal would increase from the current figure of about $966 million to more than $2.6 billion.

RipCity
Errick McCollum‏@ErrickM3
Problem w/ ppl, we are so quick to hate. Just congratulate them on they contracts & 💰...If you shocked you should see what owners get!😳 #NBA
Manimal
Το θέμα δεν είναι αν μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα οι ομάδες ή όχι. Ανέκαθεν, και ιδιαίτερα οι μεγάλες αγορές είχαν αυτή τη δυνατότητα είτε τα τηλεοπτικά ήταν 1bil είτε 3. Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο κάθε σακάτης και κάθε μπετατζής μπορεί και χτυπάει max συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να χάνεται κάθε μέτρο σύγκρισης αναλογικά με την αξία του κάθε παίχτη. Και όπως πολύ σωστά ανέφερε και ένα παλικάρι σε προηγούμενο ποστ θα καταλήξουμε πάλι, οι περισσότερες ομάδες να έχουν ελλειπή και προβληματικά ρόστερ.
RipCity
Σε δύο χρονάκια θα ξαναεπέλθει ισορροπία, αφού το cap θα συνεχίσει να αυξάνεται (Ήδη οι εκτιμήσεις το φέρνουν στα 107Μ του χρόνου, που σημαίνει +13Μ από φέτος). Εδώ πέρυσι έλεγα προσωπικά έκλημα τα 20Μ για 3ετές στον Davis από Blazers και πλέον μιλάμε για steal.
BasketZilla
Ρε σεις προτιμάτε να τα παντελονιάζουν οι ιδιοκτήτες ή να τα παίρνουν οι παίκτες ;

Από την στιγμή που στο ΝΒΑ κυκλοφορούν αυτά τα λεφτά, από τηλεοπτικά-εισιτήρια-διαφιμήσεις . αυτοί που τα δικαιούνται είναι οι παίκτηδες.

Έτσι κι αλλιώς θα τους πάρει το 40% η εφορία, 59,99% θα πάει σε οικογένεια-φίλους-γνωστούς-γκόμενες-χρυσαφικά-όπλα-αμάξια-κτλ, και θα περιμένουν πάλι μετά τα σαράντα να ζήσουν από το επίδομα του καταπιστεύματος που έχει κρατήσει ο δικηγόρος τους biggrin.gif

Αλλά 16 εκατομμύρια το χρόνο ο Mozgov ; Τζίσους Κράιστ ! Δις ιζ 8 φορές τα λεφτά του Σπανούλη. Με αυτά τα ποσά να κυκλοφορούν, βλέπω την Ευρωλίγκα να μετατρέπεται σε Λίγκα των Κοντών, Όποιος Ευρωπαίος είναι πάνω από 205, θα πηγαίνει ΝΒΑ και θα τσιμπάει 5+ μύρρια το χρόνο.
D-Wade
QUOTE(BasketZilla @ Jul 3 2016, 08:44 ) *
Ρε σεις προτιμάτε να τα παντελονιάζουν οι ιδιοκτήτες ή να τα παίρνουν οι παίκτες ;

Ποιοι ιδιοκτήτες και ποιοι παίκτηδες . . .Εδώ διαβάζω σε sites και social media το επιχείρημα ότι πολλά παιδιά δουλεύουν με 1$ την ημέρα. Τι να συζητήσεις μετά . . .

Σε άλλα νέα οι Knicks συμπλήρωσαν την αρχική τους πεντάδα με τον C. Lee για 48/4.

Rose-Lee-Melo-KP-Παλαμάκιας. Θα μπουν λογικά playoffs αλλά για τους φίλους των Knicks θα ήταν καλύτερο να είχαμε 2011
SteveNashidis
Ο τελευταίος PG της νεας υόρκης με πάνω από 5 ασσιστ μέσο όρο είναι ο φελτον τη χρονια 2011-2012 νομιζω. Φέτος ήρθε ο νοά με το καλύτερο μέσο όρο στις ασσιστ από όλα τα PG των Κnicks ( 5,4 μ.ο.) tongue.gif

Και οι 30 ομάδες μπορούν να δώσουν χρήματα , περνώντας το κατώτερο όριο του σάλαρι φτάνοντας μέχρι το μέγιστο ποσό συμβολαίων. Οι ομάδες με ισχυρό marketing λόγω πόλης είναι αυτές που κατά βάση ξεπερνούν το όριο και δέχονται αναντίρρητα το φόρο. Οπότε όλα είναι θέμα διάθεσης, project και timing. Oι ομάδες με άδεια ρόστερ που δεν έχουν να χάσουν τίποτα για να κλέψουν μεμονωμένα παίκτες δίνουν max contracts σε μετριάντζες .

Οι σοβαρές ομάδες όμως πρώτα κλείνουν τα 2 τοπ συμβόλαια τους και μετά παίρνουν τους υπόλοιπους παίκτες με λιγότερα χρήματα. Την πιάτσα δεν την χαλάει η Βοστώνη δηλαδή αλλά ομάδες τύπου Brooklyn.
Αυτό που με εκνεύρισε εμένα είναι ότι αντί να εκμεταλλευτούν την αύξηση του καπ και να μαζέψουν 2-3 παίκτες να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα , δίνουν σε κάτι Solomon Hill, Mozgof κ.α. τρελά συμβόλαια , δήθεν για δυσκολέψουν τις διεκδικήτριες ομάδες.

The max tiers for the season are 0-6 years $22,116,750, 7-9 years $26,540,100 & 10+ $30,963,450
Reggie Miller 31
QUOTE (D-Wade @ Jul 3 2016, 09:30 ) *
Ποιοι ιδιοκτήτες και ποιοι παίκτηδες . . .Εδώ διαβάζω σε sites και social media το επιχείρημα ότι πολλά παιδιά δουλεύουν με 1$ την ημέρα. Τι να συζητήσεις μετά . . .

Σε άλλα νέα οι Knicks συμπλήρωσαν την αρχική τους πεντάδα με τον C. Lee για 48/4.

Rose-Lee-Melo-KP-Παλαμάκιας. Θα μπουν λογικά playoffs αλλά για τους φίλους των Knicks θα ήταν καλύτερο να είχαμε 2011

Καλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, σχετικά με το πόσο άδικα κατανέμεται ο πλούτος στην κοινωνία που ζούμε...

Σχετικά πάντως με το πόσα σπαταλάνε οι ιδιοκτήτες στο ΝΒΑ, όπως είπα και πριν τι σκάτε; Δικά τους είναι. Αν δεν έχουν μυαλό και τα δίνουν στον Mozgov και όταν πάνε να κλείσουν κανά all-star θα τους ζητάει τον ουρανό με τα άστρα, εκεί να δω τι θα λένε που δεν θα τους βγαίνει το salary cap! Γενικά πάντως οι καλές ομάδες γίνονται με τεχνογνωσία και όχι με λεφτά στον κάθε κακομοίρη!

ΥΓ Οι Knicks έσπασαν πάλι τα κοντέρ με Cortney Lee! Και μετά θα αναρωτιούνται πάλι γιατί δεν μπαίνουν playoffs
ΥΓ2 Εκεί στο Houston, θα μοιράσουν απο μια μπάλα σε Harden και Gordon? Μόνο έτσι βγαίνει το σχήμα!
BasketZilla
Στην θέση του Durant, μετά την υπογραφή του Horford, θα πήγαινα τρέχοντας στην Βοστώνη.

Σοβαρές ομάδες δεν έχει η Ανατολή, κάθε χρόνο τελικούς θα παίζει. Εδώ ο Brad κόντεψε να πάρει NCAA με τον Shelvin Mack και τον Matt τον Howard, με Thomas-Durant-Horford θα κάνει περίπατο χωρίς αντίπαλο μέχρι τους τελικούς.

Υ.Γ. 16 μύρρια και ο Mahinmi. Αν ο Dream ήταν σήμερις 30 χρονών, με το cap στα 100 μύρρια, θα έπρεπε δηλαδής να πάρει τουλάχιστον 50 το χρόνο. Σκορπάνε τα λεφτά σε κάθε ψηλό ''ξυλάγγουρο'' ενώ κυκλοφορεί ελεύθερος ο Dirk του Θεσσαλικού κάμπου σε τιμή ευκαιρίας.

Αυτά να τα βλέπουν κάτι τεμπελχανάδες στυλ Tomic, αν είχε πάει ο κεφάλας Κροάτης στο ΝΒΑ πέρσι θα είχε λεφτά να αγοράσει ολόκληρο το Ντουμπρόβνικ τώρα !
SteveNashidis
H πεντάδα των Rockets είναι φτιαγμένη για τον Νταντόνι.
Harden,Gordon,Ariza,Anderson , Capella.
Θέλουν έναν καλύτερο σέντερ γι'αυτό και με τον klow13 ετοιμάζουμε trade που θα πάρει Chandler αλλά ξέρουμε ότι ή με Josh Smith θα την βγάλει ή στην καλύτερη με Αμάρε/Εζέλι tongue.gif . Όβερ 250 τα ματς των ροκετς του χρόνου.

Η τριάδα Westbrook,Oladipo , Durant Adams, Kanter φαντάζει καλύτερη στα μάτια μου από την Thomas,Bradley,Durant, Horford, Olynyk/Sullinger. Tην ανισορροπία την προκαλεί ο χαρακτήρας του Thomas με την ταυτόχρονη αστοχία του στα κρίσιμα ματς. Γιαυτό και όλα θα παιχτούν στον τρόπο που θα προβάλει την Βοστώνη, ο Έιντζ στον Ντουράντ , λέγοντας του έμμεσα ότι "θα γίνεις legend όπως ο Bird αν υπογράψεις". Καλά το πάνε με το recruiting και το όλο πλάνο με τον Brady μέσα.

Ο Nowitzki δεν θα κάτσει Dallas γιατί πραγματικά ερήμωσε και δεν πήρε ούτε έναν πρωτοκλασάτο παίκτη . Που θα πάει όμως ;;; Λέτε σε κανένα Golden state ;
Mε ψήνει ένα Curry, Thompson, Barnes,Nowitzki, Green και back up Crawford,Βarbosa,Livingston, Iggy , Bogut για τρελά small ball σκηνικά biggrin.gif
thalys
Οι παίχτες παίρνουν λεφτά γιατί αυξήθηκαν τα έσοδα. Δεν τα βάζουν από την τσέπη τους οι ιδιοκτήτες. Το ελάχιστο ποσό που υποχρεούται φέτος να ξοδέψει κάθε ομάδα σε συμβόλαια είναι περίπου 84.7 εκατομμύρια.

Αν σας φαίνεται παράδοξο ο Κόχι να παίρνει λιγότερα από τον Μπέηζμορ, κατηγορείστε το κακό timing και την ένωση των παιχτών. Το ΝΒΑ πρότεινε στην ένωση να αυξηθεί προοδευτικά το cap από πέρσι. Η ένωση αρνήθηκε, οπότε φέτος βλέπουμε μεγάλα συμβόλαια σε μέτριους παίχτες. Βέβαια βλέπουμε και τεράστια συμβόλαια σε καλούς παίχτες.

Υπομονή, σε 5 χρόνια το πολύ, όταν θα λήξουν τα συμβόλαια όσων υπέγραψαν 5ετή συμβόλαια πέρσι, θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Πρακτικά σε 3 χρόνια τα λεφτά που παίρνει ο καθένας θ'αντανακλούν την αξία του, με την διαφορά ότι αυτός που έπαιρνε 8Μ θα παίρνει κάπου στα 12Μ κι αυτός που έπαιρνε 15Μ θα παίρνει 23Μ.

Το μεγάλο πρόβλημα θα το έχει η Ευρώπη πλέον που ο κάθε μέτριος Ευρωπαίος θα προτιμάει να παίζει στο ΝΒΑ για 3-4 εκατομμύρια παρά να κυνηγάει Ευρωλίγκα για 500 χιλιάρικα.
SteveNashidis
Έσκασε το μεταγραφικό μπαμ , μιας και ο Ντουράντ θα αποφασίσει Δευτέρα..
Ρόντο στους Μπουλς. 28/2 .Φτιάχνουν μια πιο συνεπής σε συμμετοχές πεντάδα με Rondo-Butler-McDermott-Gasol-Robin Lopez. . Για να δούμε τι ετοιμάζουν. Πάντως ιντριγκαδόρικη η τριάδα στα PG με Rondo-Calderon - Grant

Σε άλλα signs.

-Crawford μένει Clippers με 42/3 . Η πρώτη προσφορά από Ρίβερς ήταν 1/12 αλλά έπαιξαν σκληρό πόκερ στις διαπραγματεύσεις laugh.gif laugh.gif
-Αldrich 22/4 Minesota . Καλό συμβόλαιο και θα συμπληρώσει καλά τη frontline.
-James Ennis 6/2 Memphis. Tα ρέστα από Κόνλει θα πάρει το back up PG.
-Rivers 35/3 Clippers . Η αμήχανη στιγμή που ο μπαμπάς κλείνει συμβόλαιο για το γιο και δεν είναι μάνατζερ αλλά ο εργοδότης.
-Wesley Johnson 18/3 Clippers. Τίμιος Wesley βγάζει το ψωμί του στο LA, γράφουν οι LA Times.
-Tyler Johnson 50/4 . Eδώ κοντράρουμε το συμβόλαιο του Σόλομον Χιλς. Το Βrooklyn έσπασε τα ρεκόρ cult-ίλας και δημιούργησε το αχτύπητο δίδυμο στα guard με Lin-Johnson που θα τους κοστίζει μόνο 17.6 μύρια το χρόνο.
yorgos
Στο αυστραλέζικο nba.com λένε ότι μάλλον οδεύει προς gsw.
Quincy
Καλό θα ήταν να πήγαινε σε ομάδα της Ανατολής ο Ντουράντ, να ανέβει λίγο το επίπεδο εκεί πέρα και αν δούμε επιτέλους καμιά σειρά της προκοπής. Ελπίζω να μην πάει GSW για να συναγωνίζεται τον Τομπσον στον ρόλο του sidekick
Zephyr
Σατοράνσκι λέει στους Wizards.
Μέχρι πρότινως το ΝΒΑ μας έπαιρνε τους ψηλούς, εδώ και 2-3 χρόνια απορροφά τα καλά 2-3αρια, τώρα θα παίρνει και τους άσουτους pg!!! Άντε Ματζαρίνο, η ώρα σου κοντεύει 71.gif !

QUOTE(BasketZilla @ Jul 3 2016, 15:11 ) *
Υ.Γ. 16 μύρρια και ο Mahinmi. Αν ο Dream ήταν σήμερις 30 χρονών, με το cap στα 100 μύρρια, θα έπρεπε δηλαδής να πάρει τουλάχιστον 50 το χρόνο. Σκορπάνε τα λεφτά σε κάθε ψηλό ''ξυλάγγουρο'' ενώ κυκλοφορεί ελεύθερος ο Dirk του Θεσσαλικού κάμπου σε τιμή ευκαιρίας.

Αυτά να τα βλέπουν κάτι τεμπελχανάδες στυλ Tomic, αν είχε πάει ο κεφάλας Κροάτης στο ΝΒΑ πέρσι θα είχε λεφτά να αγοράσει ολόκληρο το Ντουμπρόβνικ τώρα !

24.gif
nikolas12
Και οι Celtics αρέσουν στον Durant, ειδικά μετά τη συμφωνία με Horford. Αν πάει σε εκείνους, αποκτούν μεγάλο αντίπαλο δέος στην Ανατολή οι Cavs. Στους Warriors θεωρώ πως είναι δύσκολο, μιλάμε για μία ομάδα με αυστηρό rotation και παίκτες με πολύ συγκεκριμένους ρόλους, από την άλλη με εκείνον το δαχτυλίδι θα γίνει πολύ σίγουρο. Οι Oklahoma πήγανε σίγουρα λίγο πιο πίσω, αλλά με περιφέρεια Westbrook-Oladipo δε νομίζω να μην το ξανασκεφτεί ο Kevin.
Crash95
QUOTE(nikolas12 @ Jul 4 2016, 12:56 ) *
Και οι Celtics αρέσουν στον Durant, ειδικά μετά τη συμφωνία με Horford. Αν πάει σε εκείνους, αποκτούν μεγάλο αντίπαλο δέος στην Ανατολή οι Cavs. Στους Warriors θεωρώ πως είναι δύσκολο, μιλάμε για μία ομάδα με αυστηρό rotation και παίκτες με πολύ συγκεκριμένους ρόλους, από την άλλη με εκείνον το δαχτυλίδι θα γίνει πολύ σίγουρο. Οι Oklahoma πήγανε σίγουρα λίγο πιο πίσω, αλλά με περιφέρεια Westbrook-Oladipo δε νομίζω να μην το ξανασκεφτεί ο Kevin.

μακαρι να παει σελτικς, εμενα παντα μου αρεσε πιο πολυ η ανατολη , παιζεται λιγο πιο μυαλωμενο μπασκετ απτη δυση, αλλα τα τελευταια 5-6 χρονια οι ομαδες ειναι μετριοτατες, και κανει πλακα ο λεμπρον. αντε μακαρι να ανεβουν σιγα σιγα οι σελτικς, οι μπουλς, οι χιτ, οι νικς , οι πιστονς κτλ
nikolas12
QUOTE(Apostolis Air Baba @ Jul 4 2016, 16:11 ) *
μακαρι να παει σελτικς, εμενα παντα μου αρεσε πιο πολυ η ανατολη , παιζεται λιγο πιο μυαλωμενο μπασκετ απτη δυση, αλλα τα τελευταια 5-6 χρονια οι ομαδες ειναι μετριοτατες, και κανει πλακα ο λεμπρον. αντε μακαρι να ανεβουν σιγα σιγα οι σελτικς, οι μπουλς, οι χιτ, οι νικς , οι πιστονς κτλ

H Ανατολή δυστυχώς είναι τελείως αδύναμη εδώ και πολύ καιρό, εμένα προσωπικά μου άρεσε πάντα η Δύση, υπάρχουν σειρές της Δύσης που θα μπορούσαν να είναι τελικοί για πλάκα. Ακόμα και ομάδες με καλές χρονιές αποδεικνύονται εύκολη λεία για την εκάστοτε ομάδα του Lebron όπως οι Pacers, οι Hawks και οι Raptors τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο δυνατές ομάδες με αρκετούς stars μπορούν να κάνουν κάτι καλό και οι δεμένοι Celtics με τις προσθήκες των Horford, Durant μπορούν να τα καταφέρουν.
jvalin
QUOTE (Adrian Wojnarowski)
Kevin Durant will sign with Golden State, he writes on the Players Tribune.

sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.