Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CSKA - OSFP
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
Consultant
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 10 2008, 18:14 ) *
Consultant, αν και γνωρίζω ότι δε σου αρέσουν οι παρεμβάσεις τρίτων, δε μπορώ να μην επέμβω στο "φάουλ" που θεωρώ ότι υπέπεσες στο τελευταίο σου ποστ ως απάντηση σε αυτό του anaz.

Στις προηγούμενες σελίδες απαιτούσες από τον συνομιλητή σου να επιχειρηματολογήσει για τη θέση του και όταν αυτός το έκανε, με αρκετά εμφατικό τρόπο, εσύ ανταπάντησες με ένα παιδικό επιχείρημα (αν μπορώ να το θεωρήσω έτσι) "αφού το έκανε ο Γιαννάκης, δεν έχει σημασία τι λες, μην το ψάχνεις, ο coach έχει δίκιο".

Δεν είναι θέμα του αν έχεις εσύ ή ο anaz δίκιο, αλλά το πως αντιμετωπίζεις τον συνομιλητή σου και τα 10' που θα διαθέσει για να σου απαντήσει και σε αυτήν την περίπτωση δεν ήσουν καθόλου μα καθόλου σωστός.

Αν κάποιος απαντούσε έτσι σε κάποιο ποστ σου δε μπορώ να φανταστώ πόσες "επιτρεπόμενες" προσβολές θα εξαπόλυες και πόσο κόσμο θα ξεσήκωνες για αυτήν την αντιμετώπιση εναντίον σου.

Δε θα το έκανα αυτό το ποστ αν δεν υπήρχε η απαίτησή σου για τεκμηρίωση των απόψεών σου, αλλά καλό είναι όταν απαιτείς κάτι, να μπορείς και να προσφέρεις κάτι.

Xμμ,κοιταξε να δεις το επιχειρημα μου με τον Γιαννακη εχει να κανει ως επι το πλειστον με την αποροια του αν ο Τζακσον εφυγε λογω εξωαγωνιστικης συμπεριφορας.Οπως ειδες στα επιχειρηματα του Anaz σε προηγουμενο μεγαλο post δεν εκανα quote.(Οχι οτι δεν διαφωνω και με αυτα.)
saou
QUOTE(big dirk @ Apr 10 2008, 11:48 ) *
μια απορια γιατι και στα 3 παιχνιδια εστειλαν σε αποστολη αυτοκτονιας το τσακαλιδη απεναντι στο σμοντις?ο τζεικ ειναι βαρυς δν μπορει να βγαινει στη περιφερεια να μαρκαρει 4αρια...μου θυμηζε κατι απο ευρωμπασκετ 2003 που μαρκαρε τον οκουρ και σε ενα 10 λεπτο του βαλε 16π..τον γουντς να μαρκαρει τον αντερσεν τον παναγιωτακη να μαρκαρει τον σισκα.μαλλον λαθος αμυντικους ρολους τους εδωσε ο γιαννακης...

Πολύ απλά ο Σμόντις σουτάρει εξαιρετικά απ'έξω αλλά ταυτόχρονα ποστάρει καλά αφού είναι πλατύς και βαρύς και δεν τον κουνάς εύκολα από τη ρακέτα. Αλλά δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος με τη μπάλα στο παρκέ. Με το Τζεικ ο δράκος ήθελε αφενός να του κρύψει τον ορίζοντα στο τρίποντο, αφετέρου να έχει πάνω του ένα κορμί που δεν θα μπορούσε να το σπρώξει εύκολα ο σλοβένος, ρισκάροντας την περίπωση να τον περάσει στην τρίπλα κάτι που δεν είναι το δυνατό του σημεό.

Ομοίως ο Άντερσεν παρόλο το ύψος του είναι σοφτ παίκτης, δεν βάζει το κορμί του στη φωτιά και προφανώς κρίθηκε ότι άξιζε τον κόπο να φάμε 2-3 καλάθια από τα ποσταρίσματά του (τόσα δεχτήκαμε, δεν ήταν παραπάνω) εξαιτίας της διαφοράς ύψους αρκεί να είχαμε ένα φόργουορντ άνω του που να μπορεί να τον ακολουθεί και έξω.

Nice posting anaz-dizzy 41.gif
thrylos7
Δεν έχω κάτι να πω για τα πολύ ενδιαφέροντα, όπως φαίνεται, ποστ, αφού δεν πρόλαβα να τα διαβάσω, απλά να πω, έστω και με μια μέρα καθυστέρηση (λόγω έλλειψης χρόνου), αλλά και αρκετά εκτός κλίματος πλέον, πως το μέλος basketka*los πήρε ένα φάουλ για την απρεπή συμπεριφορά του χθες, ενώ το μέλος consultant θα λάβει αύριο (διότι τώρα δεν έχω χρόνο) ένα πολύ σημαντικό pm.
Consultant
Ωραια,περιμενω με ανυπομονησια το σημαντικο pm.Εγω με τη σειρα μου να ζητησω συγγνωμη απο τον basketk*los για ενα ποστ μου το οποιο παρεξηγηθηκε.Γενικα ηθελα να μιλησω και οχι ειδικα οπως εκ παραδρομης φανηκε.Ωστοσο δεν το διευκρινησα και ζηταω συγγνωμη.
Germany96
QUOTE(abasketos @ Apr 10 2008, 16:47 ) *
O Woods έπαιξε με 41 πυρετό κ στο ημίχρονο ξέρασε στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν το γράψαν οι δημισογράφοι αλλά συνέβη.

Δεν ξέρω ποιες είναι oι πηγές σου αλλά το παραέκαναν στο μελόδραμα, αν έχεις 41 πυρετό δεν μπορείς να αλλάξεις πλευρό στο κρεβάτι, όχι να σουλατσάρεις στα γήπεδα της Μόσχας παριστάνοντας τον Ελ Σιντ.

QUOTE(Consultant @ Apr 10 2008, 19:04 ) *
-Θελουμε να εχουμε εναν ψηλο ο οποιος να ειναι το ιδιο καλος και στις δυο πλευρες του γηπεδου

Υ.Γ. Αντι λοιπον για να ψαχνουμε για ποιον λογο εδιωξε τον Τζακσον καλυτερα να δεχτουμε την πραγματικοτητα,να δεχτουμε αυτο που ειπε ξεκαθαρα.Οτι δηλαδη οι εξωαγωνιστικοι λογοι ηταν απλα μια προφαση και μονο.

Αυτή είναι η κλασσική διπλωματική γλώσσα του Γιαννάκη, αν ο Jackson δεν είχε πρόβλημα με τον χρόνο συμμετοχής του θα ήταν ακόμα στο roster της ομάδας, έναν παίκτη που τον έχεις πληρώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς τον κρατάς ακόμα κι αν δεν σου κάνει το στυλ του, τραυματισμοί μπορούν να προκύψουν, παίκτες να φορτωθούν με φάουλ, στη τελική κράτα τον να κουνάει τις πετσέτες (μη μου πεις πως κι αυτό το κάνει καλύτερα ο Λουκάς). Από την στιγμή που του δημιούργησε πρόβλημα με την συμπεριφορά του όμως καλά έκανε και τον έδιωξε.

Αν ο Γιαννάκης στ' αλήθεια θέλει έναν ψηλό εξίσου ικανό και στις δύο πλευρές γηπέδου τσάμπα πήγαν τα Bodyline της Μεγάλης Μαύρης Ελπίδας. Περιμένω επίσης να δω αν στους τελικούς θα χρησιμοποιήσει αμυντικά συστήματα που θα αναγκάζουν τον Σχορτσιανίτη να κυνηγάει τον Τσαρτσαρή στις γωνίες. Αμφιβάλλω μιας κι έξυπνος άνθρωπος είναι και θα έχει καταλάβει πως το σοκολατί τοτέμ του Ολυμπιακού και της Εθνικής δεν κάνει να το εκθέτουμε.
rankin
Προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως εξακολουθούμε και συζητάμε για τον αγώνα της Μόσχας!
Το πουλάκι πέταξε στο ΣΕΦ.. Τα είπαμε αυτά.. Και ο Τζάκσον δεν θα μπορούσε να σώσει την παρτίδα.. Ίσως να μπορούσε να έδινε μια χείρα βοηθείας, όντας μια εναλλακτική λύση στην επίθεση, αλλά ως εκεί.. Αυτό που χρειαζόταν επιθετικά η ομάδα και δεν το είχε στο παιχνίδι της Μόσχας (ούτε στο αντίστοιχο του ΣΕΦ), ήταν η δυνατότητα να αποτελούν ταυτόχρονα απειλή και οι 5 που θα πατάνε στο παρκέ. Πως να είσαι όμως απειλητικός όταν έχεις αγοράσει ένα πανάκριβο πολυβόλο, και εκείνο παρουσιάζει αιωνίως εμπλοκή, με αποτέλεσμα να κατεβαίνεις στη μάχη με σφεντόνες και καραμπίνες; Πως να γίνει, όταν ένας Γκριρ παλεύει να φέρει την άνοιξη μόνος του; Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι ένα τσούρμο από κορόιδα. Προσάρμοσαν την άμυνα πάνω στον Γκριρ (κυρίως) και αν παρατηρήσατε ουσιαστικά υποχρέωναν τον Ολυμπιακό να περνάει την μπάλα στον Πρίντεζη και μετά κάλυπταν τους υπόλοιπους δίνοντας ουσιαστικά στον Πρίντεζη περισσότερο χώρο για να προχωρήσει μόνος του, παρά για να πασάρει.. Αυτό το πράγμα ουσιαστικά εγκλώβισε τον Ολυμπιακό επιθετικά. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που συνέβη. Ο Μεσίνα -δαιμόνιος γαρ- έκρινε ότι ο Πρίντεζης για λόγους απειρίας αλλά και τεχνικών αδυναμιών ήταν ο αδύναμος κρίκος της επίθεσης του Ολυμπιακού. Εκεί στόχευσε και πέτυχε διάνα... Αυτή είναι η αλήθεια όσων αφορά τον επιθετικό εγκλωβισμό του Ολυμπιακού, και όχι η απουσία του Τζάκσον, συν βέβαια το γεγονός ότι πλην του Γκριρ, που όντως τον φοβόντουσαν οι της ΤΣΣΚΑ, οι υπόλοιποι της πεντάδας δεν προκαλούν ιδιαίτερο φόβο ή ανησυχία..

Με λίγα λόγια, μια ομάδα σε τέτοιο επίπεδο θέλει ταυτόχρονα 5 παίχτες που να είναι το ίδιο επικίνδυνοι επιθετικά. Να μην υπάρχουν "αδύναμοι κρίκοι" και έτσι να μην μπορούν να υπάρχουν προσαρμογές της άμυνας πάνω σε έναν ή δυο πάιχτες.. Για πείτε μου έναν παίχτη από την ανά πάσα στιγμή πεντάδα της ΤΣΣΚΑ, στον οποίο θα μπορούσε να έδινε λίγο χώρο παραπάνω ο Ολυμπιακός, χωρίς να τιμωρηθεί άμεσα;;
PanosIlio
QUOTE(rankin @ Apr 11 2008, 10:02 ) *
Για πείτε μου έναν παίχτη από την ανά πάσα στιγμή πεντάδα της ΤΣΣΚΑ, στον οποίο θα μπορούσε να έδινε λίγο χώρο παραπάνω ο Ολυμπιακός, χωρίς να τιμωρηθεί άμεσα;;

Έχει τέτοιους παίχτες η ΤΣΣΚΑ (1-2 όχι παραπάνω, Κριάπα πχ) αλλά η λύση είναι απλή. Παπαλουκάς. Όταν παίζουν στην ομάδα παίχτες στυλ Βαν ντε Σπίγκελ, Ζεβροσένκο, Κριάπα κτλ που δεν μπορούν να σκοτώσουν έναν αντίπαλο μόνοι τους, σε μια ανάλογη κατάσταση που περιγράφει ο rankin εννοώ, υπάρχει πάντα στην 5άδα ο Παπαλουκάς που απλά και με τον τρόπο που μόνο αυτός μπορεί να κάνει τους αξιοποιεί άριστα.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό έλειπε από τον Ολυμπιακό του Γιαννάκη εναντίον της ΤΣΣΚΑ, επιθετικά. Ο παίχτης ο οποίος θα μπορέσει να ξεκλειδώσει αυτή την τόσο τέλεια δουλεμένη άμυνα. Ο Γκριρ στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και ο Γουντς, τους πιάσανε στον ύπνο, ήταν φανερό πως δεν το περιμένανε, δεν είχαν πλάνο.

Στα 2 επόμενα προσαρμόστηκαν πάνω σε αυτούς τους 2 και ο Ολυμπιακός "κατέρρευσε".

Και οι 2 αυτοί παίχτες δημιουργούν για τον εαυτό τους, δεν φτιάχνουν παιχνίδι για τους άλλους, άμα πιάσουν απόδοση ή βρουν απέναντί τους απροετοίμαστη για αυτούς άμυνα κάνουν παπάδες. Αν περιοριστούν κλάφτα χαράλαμπε.

Πίσω τους δεν έχουν αντάξιους αντικαταστάτες, ο μεν Μάτσε στο 2 δεν παίζει, δεν υπάρχει sad.gif Ο μεν Βασιλό στο 3 φανερά δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις αυτής της θέσης, κρίμα, δεν βελτιώθηκε καθόλου φέτος, χαμένη χρονιά για αυτόν.

Βάλτε και σε αυτή την εξίσωση τους ψηλούς μας που δεν απειλούν μέσα από το καλάθι ατομικά, δηλαδή δεν είναι παίχτες πάρε παίξε πλάτη, πάρε φάουλ, τράβηξε double team κτλ παρά μόνο απειλούν μέσα από σύστημα της ομάδας και θα δείτε πως έτσι δουλειά δεν γίνετε. Το αν ο Τζάκσον θα αποτελούσε λύση για αυτό? μπορεί ναι αλλά παράλληλα θα ήταν μαύρη, κατάμαυρη τρύπα πίσω άρα δεν ξέρουμε τι θα γινόταν.

Συνοψίζοντας, ο Ολυμπιακός αυτό που πέτυχε φέτος στην Ευρώπη ήταν πέραν των προσδοκιών μου, αξίζουν όλοι συγχαρητήρια απλά πρέπει επιτέλους να πάρουμε και κανένα πτυχίο, όπως λέει και ο Μαγουλάς, καλό το σχολείο αλλά θα πρέπει να αποφοιτήσουμε κάποια στιγμή. smile.gif
dizzy_fingers
Υπομονή για το πτυχίο παιδιά.
Μόλις τελειώσατε το πρώτο έτος (αν σκεφτούμε ότι η "εισαγωγή" έγινε με την αλλαγή Πίνι-Γιαννάκη)....και θέλω να πάρω εγώ πρώτα το δικό μου tongue.gif.
PanosIlio
Αν είναι να περιμένουμε να πάρεις εσύ το πτυχίου σου, ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι tongue.gif tongue.gif
rankin
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Apr 11 2008, 11:17 ) *
Αν είναι να περιμένουμε να πάρεις εσύ το πτυχίου σου, ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι tongue.gif tongue.gif

Ας μη μιλάμε όμως για τριφύλλια στο φόρουμ του Ολυμπιακού! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
PanosIlio
Τετράφυλλο εννοώ tongue.gif tongue.gif
Anaz
Ο παίχτης ο οποίος θα μπορέσει να ξεκλειδώσει αυτή την τόσο τέλεια δουλεμένη άμυνα. Ο Γκριρ στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και ο Γουντς, τους πιάσανε στον ύπνο, ήταν φανερό πως δεν το περιμένανε, δεν είχαν πλάνο.

Στα 2 επόμενα προσαρμόστηκαν πάνω σε αυτούς τους 2 και ο Ολυμπιακός "κατέρρευσε".

Και οι 2 αυτοί παίχτες δημιουργούν για τον εαυτό τους, δεν φτιάχνουν παιχνίδι για τους άλλους, άμα πιάσουν απόδοση ή βρουν απέναντί τους απροετοίμαστη για αυτούς άμυνα κάνουν παπάδες. Αν περιοριστούν κλάφτα χαράλαμπε.
Δεν θα ελεγα οτι ελειπε ο παιχτης να ξεκλειδωσει τους Ρωσους. Ο Ολυμπιακος χρειαζοταν αρκετα παραπανω απο απλα εναν παιχτη δημιουργο ή εναν Παπαλουκα. Αυτο που ειπε ο rankin ειναι σωστο,και συμβαδιζει και με αυτο που ειπα εγω πως αυτος ο Ολυμπιακος ειχε σοβαρο προβλημα λυσεων στην επιθεση. Και προφανως αυτο δεν θα λυνοταν απλα με την παρουσια του Τζακσον.Εξαλλου το προβλημα υπηρχε και στην περιφερεια!
Επισης να συμπληρωσω πως αυτο που αναφερει με τον Πριντεζη γινόταν και με τον Βασιλοπουλο. Δεν ξερω και δεν νομιζω να αποτελουσαν βεβαια στοχο οπως το εθεσε ο rankin. Περισσοτερο ως απορροια της απλωμενης και προσαρμοσμενης σε συγκεκριμενους παιχτες αμυνα της Τσσκα που ανοιξε την ρακετα της, κατι που εδωσε χωρους για ντραιβ στα 4αρια, το ειδα, παρα οτι στοχευσε ο Μεσινα στο να δωσει προσπαθειες ειδικα σε αυτους. Βεβαια αν δεν ηξερε οτι οι Πριντεζης,Βασιλο δεν αποτελουν ιδιαιτερη απειλη, δεν θα το εκανε.

Απ΄την αλλη διαφωνω οτι ο Γκριρ και ο Γουντς τους επιασαν στον υπνο. Ειδικα ο πρωτος τους εχει ξανα "δικασει" οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ τον ηξεραν! Απλα αυτο που δεν περιμεναν και το καταλαβαν μετα,ήταν οτι ο Ολυμπιακος θα στηριζοταν ΤΟΣΟ πολυ επανω του στην επιθεση,ελλειψει αλλων εναλλακτικων.
Οσων αφορα τον Γουντς δεν τον θεωρω παιχτη που δημιουργει για τον εαυτο του!Περισσοτερο παιχτη που χρειαζεται να δημιουργουν οι αλλοι γι'αυτον!Κανει βεβαια καποια θεαματικα ντραιβ στη χαση και στη φεξη αλλα δεν επαρκουν για να τον βαλω στο ιδιο τσουβαλι με τον Γκριρ. Επισης δεν ειδα την αμυνα της Τσσκα να προσαρμοζεται πανω του!Απλα ο ασταθης παιχτης ψυχολογιας Αμερικανος δεν ξεκινησε καλα,εχασε τα δυο πρωτα σουτ και δεν του πηγε το ματς.

ΥΓ:Αν δεν γυρισουν ο Ματσε με τον Σοφο (και οι υπολοιποι τραυματιες δευτερευοντως) δυστηχως δεν δινω σχεδον καμμια τυχη σε αυτον τον Ολυμπιακο απεναντι στον Παο.
tasoula13
Πάντως μη στεναχωριέστε για τον αποκλεισμό, η τσσκα είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην ευρώπη.Πέρυσι παραλίγο να πάρει το ευρωπαϊκό από τον παο στην έδρα του με 20. 000κ κ'οσμο φέτος δεν έχασε ούτε έναν σημαντικό παίκτη της αντίθετα πήρε 3 πολύ καλούς (κυρίως τον Σίσκα) μόνο ότι την νικήσατε μία φορά πρέπει να είστε ευχαρηστημένοι. Εγώ σαν παο δεν με περαξε που αποκελιστήκαμε νωρίς γιατί πίστευα ότι είχαμε απειροελαχιστες ελπίδες απέναντι στους ρώσους αν τους βρίσκαμε στο φάινα-4.\
Και δεύτερον μη στεναχωριέστε γιατί "αντικειμενικέ" εφημερίδς δεν έθεσαν κανένα θέμα για τον αποκλείσμο όπότε ίσως το παιχνίδι αυτό να μην έγινε ποτέ. tongue.gif
rankin
QUOTE(tasoula13 @ Apr 11 2008, 12:17 ) *
...μόνο ότι την νικήσατε μία φορά πρέπει να είστε ευχαρηστημένοι.

Χωρίς καμία διάθεση να κάνω τον εξυπνάκια, σε διορθώνω, καθώς φέτος νικήσαμε 2 φορές την ΤΣΣΚΑ και χάσαμε 3..

Και βεβαίως, ναι, η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, και πολύ καλύτερη από τον Ολυμπιακό! "Μηχανή του μπάσκετ" την είπαν κάποιοι.. Σκοπός του Ολυμπιακού ήταν να βραχυκυκλώσει αυτή τη μηχανή... Δεν τα κατάφερε, προφανώς γιατί δεν έχει και όλα τα όπλα για να το πετύχει αυτό. Κάναμε όμως την γενναία προσπάθεια μας, και παρά το -25** του τελευταίου αγώνα, είμαι και πάλι ικανοποιημένος γιατί δώσαμε ότι μπορούσαμε..

** Σχετικά με αυτό το -25, δεν θεωρώ ότι αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μια επική προσπάθεια αντεπίθεσης με πραγματικά καλή άμυνα.. Εκεί ήταν που η ΤΣΣΚΑ έβαλε τόσα "σκοτωμένα" σουτ, που στην ουσία σκότωσαν οριστικά και ξεφούσκωσαν τον Ολυμπιακό.. Αν η καλή άμυνα της 3ης περιόδου είχε φέρει λογικά αποτελέσματα (αντί για εύστοχα τρίποντα, υπό πίεση και από τα 8 μέτρα) τότε ο Ολυμπιακός θα είχε μπει και πάλι στο παιχνίδι και θα έπαιζε τα ρέστα του στην 4η... Δυστυχώς ο Σισκάουσκας ακόμα βάζει τρίποντα..
PanosIlio
Ο Γουντς τους έπιασε στον ύπνο στο πρώτο παιχνίδι με την έννοια πως δεν τον περιμένανε να κάνει τέτοιο παιχνίδι, εδώ σε κάποιες άμυνες τον είχε ο Παπαλουκάς blink.gif και τον αφήνανε μόνο να παίζει 1 με 1, ε δεν μπορεί ο Παπαλουκάς να τα βγάλει πέρα + ότι του είχαν μπει και τα σουτ.

Στο 2ο και 3ο παιχνίδι τον έπαιζε άμυνα το αντίστοιχο τριάρι και δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει φάση 1 με 1 καθώς ερχόταν πάντα βοήθεια μόλις έβαζε το κεφάλι κάτω και ξεκινούσε το drive του.

Από την άλλη τον Γκριρ μπορεί να τον ξέρανε αλλά δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτόν και φάνηκε καθόλη τη διάρκεια του 1ου παιχνιδιού, στο 2ο και στο 3ο ούτε αυτός κατάφερε να βγάλει φάση 1 με 1.

Οπότε πάνε αυτοί με συνοπτικές διαδικασίες. Ο ψηλός που όλοι λέμε ότι θα έπρεπε να υπάρχει για να τραβάει λίγο την άμυνα δεν υπήρχε και οι διάδρομοι έκλεισαν όλοι ελλείψει και εναλλακτικών επιθετικών λύσεων.

Τώρα όσον αφορά στον δημιουργικό γκαρντ να ανοίξει την άμυνα, ε καλό δεν θα ήταν να έχουμε και έναν τέτοιο, μιας και δεν υπάρχει στην ομάδα? Σαφώς και έλειπε, δεν είναι ο μοναδικός λόγος που δεν πήγαμε καλά αλλά είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Apr 11 2008, 12:40 ) *
Ο Γουντς τους έπιασε στον ύπνο στο πρώτο παιχνίδι με την έννοια πως δεν τον περιμένανε να κάνει τέτοιο παιχνίδι, εδώ σε κάποιες άμυνες τον είχε ο Παπαλουκάς blink.gif και τον αφήνανε μόνο να παίζει 1 με 1, ε δεν μπορεί ο Παπαλουκάς να τα βγάλει πέρα + ότι του είχαν μπει και τα σουτ.

Στο 2ο και 3ο παιχνίδι τον έπαιζε άμυνα το αντίστοιχο τριάρι και δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει φάση 1 με 1 καθώς ερχόταν πάντα βοήθεια μόλις έβαζε το κεφάλι κάτω και ξεκινούσε το drive του.

Και στο δευτερο παιχνιδι παλι 20 ποντους εβαλε ο Γουντς.
Ποια αμυνα και ποιο τριαρι της ΤΣΣΚΑ?????

Στο τριτο οπως ολα δειχνουν ηταν μαλλον αρρωστος και δεν μπορουσε.

Η διαφορα στο 2ο ματς ηταν η αμυνα πανω στον Γκριρ.
Αν ειχε βαλει παλι 20 οπως στον 1ο αγωνα ο Γκριρ
θα κερδιζαμε και τωρα θα ψαχναμε να βρουμε εισητηρια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.