Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
duncan21
QUOTE(thrylos7 @ Mar 17 2011, 00:29 ) *
Έτσι είναι αν βλέπεις μόνο NBA. Το κάνεις παντού τσίρκο.

Αφορμη για μεγαλη συζητηση τουτο εδω το ποστ αλλα λεω να συνεχισουμε το τρολαρισμα καλυτερα... icon_drunk.gif

QUOTE(rchos @ Mar 17 2011, 00:41 ) *
αυτο που ρωτας δεν το χω ευκαιρο αλλα εκανα το ποστ γιατι τωρα εχω 21 ποστ σημερα και εσυ 20! tongue.gif
24.gif 24.gif 24.gif

υ.γ double post.sorry δε φταιω... 68.gif
thrylos7
Ήταν ρητορική η ερώτησή μου. Φυσικά και γίνεται.

banana.gif

Μπορούμε βέβαια ν' ανοίξουμε ένα poll να ψηφίσουμε να πάρουμε γνώμες...

Αφορμη για μεγαλη συζητηση τουτο εδω το ποστ αλλα λεω να συνεχισουμε το τρολαρισμα καλυτερα..

Τί έχεις πιει και θέλεις και σοβαρή συζήτηση; tongue.gif

Σιγά μη στο άφηνα. 1 post για τον duncan! blech.gif
Air Kef
ρε αντε απο δω που εχεις και άποψη!
Alexmei
γεια σας παιδιά smile.gif
colonel gomelsky
QUOTE(Alexmei @ Mar 17 2011, 18:59 ) *
γεια σας παιδιά smile.gif

Γεια σου και σένα! smiley.gif
Alexmei
μήνες και ζαμάνια, πέρασα να δω τι κάνετε. Ελπίζω να είναι όλα καλά στο Φόρουμ και ο Σπύρος να μην έχει πάει διακοπές στην αλλη άκρη του κόσμου και να σας άφησε στο έλεος του Ιντερνετ.
Air Kef
Ανέβηκες Αθήνα εσύ και ξεχάστηκες; tongue.gif

Το φόρουμ πλέον ανήκει στον rcho, ναι, πίστεψέ το!
Ο ηγέτης αποχώρησε, προσκυνήστε τον ηγέτη!
kseplenhs
ξέρει κανείς απο Excel?

επείγον.θέλω άμεση βοήθεια
Magnus92
QUOTE(kseplenhs @ Mar 20 2011, 22:04 ) *
ξέρει κανείς απο Excel?

επείγον.θέλω άμεση βοήθεια

Για πε μηπως ...
kseplenhs
thanks magnus βρέθηκε άκρη
Alexmei
QUOTE (Air Kef @ Mar 18 2011, 01:15 ) *
Ανέβηκες Αθήνα εσύ και ξεχάστηκες; tongue.gif

Το φόρουμ πλέον ανήκει στον rcho, ναι, πίστεψέ το!
Ο ηγέτης αποχώρησε, προσκυνήστε τον ηγέτη!

πλάκα κανεις! Kυριάρχησαν οι P.E.O.S. και εκθρονίσανε τον Σπύρο;
Air Kef
Ναι ρε μαν, έχασες μεγάλες στιγμές, οι αγώνες χρόνων επιτέλους ανταμοίφθηκαν.
rchos
QUOTE(Alexmei @ Mar 22 2011, 16:27 ) *
πλάκα κανεις! Kυριάρχησαν οι P.E.O.S. και εκθρονίσανε τον Σπύρο;

Air Kef
θέλει η τανα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει
Alexmei
πω ρε φίλε τα καλύτερα έχασα!
colonel gomelsky
Βγήκε η γνωστή τζιγκερικιά Κάτια να διαμαρτυρηθεί στον Αντώνη Μήτσο επειδή ο Bill by Taxi την έκοψε από φίλή....

ΕΡΑ ΣΠΟΡ αθάνατη.

Βγες κύριε Κάιζερ να βάλεις τάξη...
Air Kef
60+ ποστ την μέρα δεν έκανε ούτε ο dizzy στα καλά του.

Μονο ο Λύκος τα χε καταφέρει για μερικές μέρες!
natouralistis
Πράγματι και σόρυ που είναι of top..Colonel πότε κοιμάσαι?
Air Kef
Το μονο τοπικ που δεν υπάρχει οφ τοπικ!
berry
QUOTE(Air Kef @ Mar 23 2011, 17:17 ) *

μην με προκαλεις γιατι θα μιλησω για μεταγραφες ολυμπιακου και θα βγω εκτος θεματος
natouralistis
QUOTE (Air Kef @ Mar 23 2011, 17:17 ) *

Ναί έχω γράψει Θεϊκή παπα@@@ γιατί απλά διάβασα το ποστ σου για τον colonel χωρίς να προσέξω ποιό τόπικ αφορούσε...

Πολύ μπροστά οι Γερμανοί ,δίνουν τα φώτα τους για το πως πρέπει να γίνονται οι φιέστες!!!

Η γερμανική ομάδα χόκεϊ , Frankfurt Lions, γιόρτασε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία με ΤΙ?

Μια… ξανθιά στα ντους!

Uploaded with ImageShack.us

pmam
QUOTE(rchos @ Mar 22 2011, 18:09 ) *

Είναι τυχαίο που αυτός που έχει μείνει όρθιος είναι ο σχιστομάτης???
vc15
Η ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πρωινό ξύπνημα σήμερα, ανοίγω tv και πέφτω στο πρωινό του Mega και στην είδηση ότι η Καλομοίρα πήγε να παρακολουθήσει αγώνα των Heat. Μάλιστα, η δημοσιογράφος έδειξε και μια φωτό από το twitter της Καλομοίρας και είπε ότι ήταν η Καλομοίρα με το Lebron. Την ρώτησε ένας από εκεί: "Είσαι σίγουρη ότι είναι ο Lebron?" και είπε "Ναι, το γράφει και στη λεζάντα." (δεν τα ξέρω καλά τα του twitter). Επέμενε και ο Λιάγκας ότι είναι ο Lebron.

Βέβαια, εγώ γελούσα γιατί ο κύριος στη φωτό είναι ο Juwan Howard. Η δημοσιογράφος του πρωινού λογικό να μην το ξέρει, ο Λιάγκας πάει στο καλό να μην το ξέρει και αυτός, αλλά η Καλομοίρα δε ξέρει με ποιον έβγαλε φωτό; Φαντάζεστε τώρα τρελό σκηνικό, τον Juwan Howard που είναι στα βαθιά γεράματα και δεν πολυπαίζει να πηγαίνει να συστήνεται στις νεαρές κορασίδες ως Lebron;

Τελικά, όλοι συμφώνησαν πως είναι ο Lebron και συνέχισαν στην επόμενη είδηση.

Υ.Γ.: Συγχαρητήρια στη γερμανική ομάδα χόκεϊ. Αυτές είναι φιέστες!!! Όχι σαν εμάς τους φλώρους που πάμε μπουζούκια και κλάιν μάιν.
colonel gomelsky
QUOTE(Air Kef @ Mar 23 2011, 17:06 ) *
60+ ποστ την μέρα δεν έκανε ούτε ο dizzy στα καλά του.

Μονο ο Λύκος τα χε καταφέρει για μερικές μέρες!

+ natouralistis

Το χθεσινό 24ωρο ήταν αφιερωμένο στην Πανάθα.
SG3ptshooter
Έκανα κι εγώ ένα ποστ για το χόκεϊ πρόσφατα και ασχολήθηκαν μαζί μου ... κανείς. Έβαλε ο άλλος την ουζοκατάστα και πλακώσατε.. rolleyes.gif
colonel gomelsky
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 24 2011, 10:04 ) *
Έκανα κι εγώ ένα ποστ για το χόκεϊ πρόσφατα και ασχολήθηκαν μαζί μου ... κανείς. Έβαλε ο άλλος την ουζοκατάστα και πλακώσατε.. rolleyes.gif

ohmy.gif

Υπάρχει τόπικ ακόμα και για το χόκει? Και πες ότι υπάρχει... Τι σχολίασες ρε αθεόφοβε? Πάω να τσεκάρω...
SG3ptshooter
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 24 2011, 11:08 ) *
ohmy.gif

Υπάρχει τόπικ ακόμα και για το χόκει? Και πες ότι υπάρχει... Τι σχολίασες ρε αθεόφοβε? Πάω να τσεκάρω...

βασικά πρέπει να φτιάξω ένα αφιέρωμα σε hockey wags και θα το κάνεις δεύτερο σπίτι σου..
βαριέμαι αλλά αν συνεχιστεί αυτή η ερημιά και σχολιάζω στον εαυτό μου το τι συμβαίνει κάθε που βλέπω θα αναγκαστώ να το κάνω.

Μα το Ζέτερμπεγκ.. cool.gif
colonel gomelsky
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 24 2011, 11:14 ) *
βασικά πρέπει να φτιάξω ένα αφιέρωμα σε hockey wags και θα το κάνεις δεύτερο σπίτι σου..
βαριέμαι αλλά αν συνεχιστεί αυτή η ερημιά και σχολιάζω στον εαυτό μου το τι συμβαίνει κάθε που βλέπω θα αναγκαστώ να το κάνω.

Μα το Ζέτερμπεγκ.. cool.gif

Μιας και είπες δεύτερο σπίτι σου, κάτι θυμήθηκα: Επισκέφθηκες καθόλου πρόσφατα το ραφάλντο? Συνεχίζει?
kseplenhs
QUOTE(vc15 @ Mar 24 2011, 01:18 ) *
Βέβαια, εγώ γελούσα γιατί ο κύριος στη φωτό είναι ο Juwan Howard. Η δημοσιογράφος του πρωινού λογικό να μην το ξέρει, ο Λιάγκας πάει στο καλό να μην το ξέρει και αυτός, αλλά η Καλομοίρα δε ξέρει με ποιον έβγαλε φωτό; Φαντάζεστε τώρα τρελό σκηνικό, τον Juwan Howard που είναι στα βαθιά γεράματα και δεν πολυπαίζει να πηγαίνει να συστήνεται στις νεαρές κορασίδες ως Lebron;

κοίτα,όλοι έχουμε πει μ@λακίες για να πηδήξουμε.

το θέμα είναι αν τα κατάφερε ο παλίκαρος τελικά.Που αν τα κατάφερε βγαίνει το συμπέρασμα πως ένα ψέμα έκανε 2 ανθρώπους ευτυχισμένους.Την μεν καλομοίρα που θα λέει πως έζησε ένα βράδυ πάθους με τον lebron james και τον δε juwan που θα αντίστοιχα θα λέει για μια τραγουδίστρια.

βέβαια υπάρχει μια αισθητή διαφορά στη βαθμολογία μιας και ο lebron είναι η μαντόνα του μπάσκετ ξέρω γω ενώ η καλομοίρα αντε να είναι ο κατσίβελης της μουσικής βιομηχανίας.
SG3ptshooter
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 24 2011, 11:16 ) *
Μιας και είπες δεύτερο σπίτι σου, κάτι θυμήθηκα: Επισκέφθηκες καθόλου πρόσφατα το ραφάλντο? Συνεχίζει?

έχει πολύ ενδιαφέρουσες φώτο από το ταξίδι του Ράφα στο φετινό all star game..

Αναρωτιέμαι αν φώναζε ratatatata από την κερκίδα στα τρίποντα.. smiley.gif

Θα το έκανα το γουαγκοαφιέρωμα αλλά δε θα κάτσει κανείς να δει Κανάκς - Ρεντ Γουίνγκς (χάσαμε angry_red.gif ) οπότε πάρε μια τζούρα:

+την κόρη του Τζακ στο αγαπημένο σου 24..

H έκκλιση συνεχίζεται. Όποιος υπάρχει περίπτωση να δει κανα ματς ας επικοινωνήσει, θέλω να ακούσω για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετιά Έλληνα να πει μια γνώμη για το θέμα.. Έναν συναντάω τα καλοκαίρια κι αυτός είναι Ελληνοκαναδός που μιλάμε στα Αγγλικά.. icon_drunk.gif
colonel gomelsky
http://www.playboy.com/articles/basketball...ee-calls-trivia

playboy και μπασκετικές γνώσεις. Κάντε το τεστ.
Air Kef
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 26 2011, 14:39 ) *
http://www.playboy.com/articles/basketball...ee-calls-trivia

playboy και μπασκετικές γνώσεις. Κάντε το τεστ.

niiiiiiiice tongue.gif tongue.gif
Leon_cp3
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 24 2011, 11:25 ) *
H έκκλιση συνεχίζεται. Όποιος υπάρχει περίπτωση να δει κανα ματς ας επικοινωνήσει, θέλω να ακούσω για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετιά Έλληνα να πει μια γνώμη για το θέμα.. Έναν συναντάω τα καλοκαίρια κι αυτός είναι Ελληνοκαναδός που μιλάμε στα Αγγλικά.. icon_drunk.gif

Νταξ ξέρω 'γω στείλε κανά λινκ για καλό ματς άμα λάχει,ψιλοσυνήθιζα κάποτε να παίζω nhl σε κονσόλες και κάτι ψιλά έβλεπα. tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Leon_cp3 @ Mar 26 2011, 20:37 ) *
Νταξ ξέρω 'γω στείλε κανά λινκ για καλό ματς άμα λάχει,ψιλοσυνήθιζα κάποτε να παίζω nhl σε κονσόλες και κάτι ψιλά έβλεπα. tongue.gif

NBAholic
QUOTE(vc15 @ Mar 24 2011, 01:18 ) *
Η ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πρωινό ξύπνημα σήμερα, ανοίγω tv και πέφτω στο πρωινό του Mega και στην είδηση ότι η Καλομοίρα πήγε να παρακολουθήσει αγώνα των Heat. Μάλιστα, η δημοσιογράφος έδειξε και μια φωτό από το twitter της Καλομοίρας και είπε ότι ήταν η Καλομοίρα με το Lebron. Την ρώτησε ένας από εκεί: "Είσαι σίγουρη ότι είναι ο Lebron?" και είπε "Ναι, το γράφει και στη λεζάντα." (δεν τα ξέρω καλά τα του twitter). Επέμενε και ο Λιάγκας ότι είναι ο Lebron.

Τελικά, όλοι συμφώνησαν πως είναι ο Lebron και συνέχισαν στην επόμενη είδηση.

Υ.Γ.: Συγχαρητήρια στη γερμανική ομάδα χόκεϊ. Αυτές είναι φιέστες!!! Όχι σαν εμάς τους φλώρους που πάμε μπουζούκια και κλάιν μάιν.

Δημοσιογράφοι MEGA + μπάσκετ = Μενεγάκη + κβαντομηχανική
SG3ptshooter
Για όσους ενδιαφέρονται για το πως οι αλλαγές ώρας επηρεάζουν τις ώρες έναρξεις όποιων αγώνων παρακολουθούν, να πω ότι απόψε όλη η Ευρώπη αλλάζει ώρα απόψε άρα η διαφορά μας με τη CET που συναντάται σε Euroleague, Eurocup και ACB μένει 60 λεπτά, ενώ οι Αμερικανοί και Καναδοί άλλαξαν πριν δύο εβδομάδες κι έτσι η διαφορά μας επανέρχεται στις 7 ώρες από την ΕΤ από έξι που ήταν εδώ και λίγο καιρό..
SG3ptshooter
Προσπαθώ να απαντήσω σε κάποιον αλλά έχουν γεμίσει τα εισερχόμενά του. Όχι τίποτε άλλο αλλά μη νομίζει ότι τον γράφω. tongue.gif

Κι όσο γι' αυτό που συζητάγαμε καλύψαμε ο ένας τον άλλο νομίζω. Πάντως το "πείραμα Μπούλοκ" θα το κάνω με κάποιον άλλο, σε φοβάμαι εσένα..
oti-nane
Που πηγαίνουν οι offtopic σκέψεις όταν μεγαλώσουν ?
morfi
QUOTE(oti-nane @ Mar 28 2011, 15:24 ) *
Που πηγαίνουν οι offtopic σκέψεις όταν μεγαλώσουν ?

colonel gomelsky
QUOTE(VRANKOVIC S. @ Jan 20 2011, 00:37 ) *
Ρε παιδια πεταξτε τον καποιος εξω!Αυτος ειναι πιο ηλιθιος και απο το Μαριάνοβιτς!

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
benchwarmer
Ρεκορ ονλαιν χρηστων wav.gif
SG3ptshooter
QUOTE(benchwarmer @ Apr 1 2011, 00:10 ) *
Ρεκορ ονλαιν χρηστων wav.gif

Υay ήμουν κι εγώ εκεί... apple.gif
Flash
DAMNNNNNNNNNNNNN !

Απίστευτο! Το προηγούμενο (χώρια κάτι επιδρομές bots) ήταν με τον τραυματισμό του Ζήση από το Βαρεζάο όταν είχε ανεβάσει ο Dizzy τη φάση στο youtube και υπήρχε σχετικό link για το forum.

Historic day...
benchwarmer
QUOTE(Flash @ Apr 1 2011, 00:24 ) *
DAMNNNNNNNNNNNNN !

Απίστευτο! Το προηγούμενο (χώρια κάτι επιδρομές bots) ήταν με τον τραυματισμό του Ζήση από το Βαρεζάο όταν είχε ανεβάσει ο Dizzy τη φάση στο youtube και υπήρχε σχετικό link για το forum.

Historic day...

Νομιζω το προηγουμενο ηταν μετα τον ημιτελικο στο Βερολινο...
Flash
QUOTE(benchwarmer @ Mar 31 2011, 22:27 ) *
Νομιζω το προηγουμενο ηταν μετα τον ημιτελικο στο Βερολινο...

Μπορεί και να έχεις δίκαιο τώρα που το ξανασκέφτομαι...
duncan21
Για ακομη μια φορα αποδειχθηκε οτι το μπασκετ στην Ελλαδα ζωντανευει μετα απο μεγαλες επιτυχιες ή μεγαλες αποτυχιες.Εμπρακτο παραδειγμα το φορουμ και το ρεκορ με τους online χρηστες...(Ας γραψω καμια παπατζα γιατι με τι πικρα που εχω τουτη τη στιγμη δε θα τη παλεψω μου φαινεται sad.gif )
thrylos7
Εγώ ξέρω ότι σε 3 απ' τα 3 ρεκόρ ο Ζήσης ήταν επικαιρότητα... cool.gif
SG3ptshooter
QUOTE(thrylos7 @ Apr 1 2011, 01:21 ) *
Εγώ ξέρω ότι σε 3 απ' τα 3 ρεκόρ ο Ζήσης ήταν επικαιρότητα... cool.gif

πικτσερέσκ rolleyes.gif

ρε συ Ντάνκαν και σε ποδοσφαιρικό φόρουμ στο ντέρμπυ θα γίνει το ρεκόρ, και σε οικονομικό σε κάποιο λίμιτ απ, και σε φόρουμ για ταινίες στα Όσκαρ κ.ο.κ. Όχι ότι τιμάται το μπάσκετ όσο πρέπει αλλά νταξ τώρα από το ρεκόρ επισκεψιμότητας ενός φόρουμ δε βγαίνουν συμπεράσματα.. Ακόμα κι αν αυτό το φόρουμ αποτελεί το 92% της κίνησής μου ονλάιν..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.