Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μαρουσι-Κολοσσος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
mono maroussi
Ισως το πιο κρισημο παιχνιδι για μας μεχρι τωρα..Δν θέλω καν να σκεφτομαι το ενδεχομενο ηττας γιατι τοτε θα μπλεξουμε ασχημα..Θα υπαρξει κινητοποιηση για να μαζεψουμε κοσμο ωστε να χει λιγο ατμοσφαιρα..Και αμα χασουμε..οχι ας μην το σκεφτομαι αυτο ακομα..ουτε την αντιδραση μας wink.gif cool.gif
HOULIGAN76
QUOTE(mono maroussi @ Dec 5 2007, 01:43 ) *
Ισως το πιο κρισημο παιχνιδι για μας μεχρι τωρα..Δν θέλω καν να σκεφτομαι το ενδεχομενο ηττας γιατι τοτε θα μπλεξουμε ασχημα..Θα υπαρξει κινητοποιηση για να μαζεψουμε κοσμο ωστε να χει λιγο ατμοσφαιρα..Και αμα χασουμε..οχι ας μην το σκεφτομαι αυτο ακομα..ουτε την αντιδραση μας wink.gif cool.gif

Πιστεύω οτι θα νικήσουμε αλλά βρε συνοδοιπόρε ακόμη και με νίκη ο δρόμος για την σωτηρία μας θα είναι δύσκολος και μακρύς.Αμα χάσουμε{γίνει το απευκταίο}τότε θα είμαστε το απόλυτο φαβορί για φούντο.Αυτός ο Αμερικάνος που πήραμε τι σας λέει.

Δυστυχώς δεν θα είμαι το Σάββατο στην Αρένα μας για αυτό φίλε ΜΟ.ΜΑ θέλω απο σένα να ουρλιάζεις και για μένα.Δυνατά!!!

Υ.γ.1 Ελπίζω να γλυτώσω την εκτέλεση!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.