thrylos7
Nov 4 2006, 16:58
Για να το δούμε λίγο...
για την ρίψη δυο (2) κροτίδων πίσω από τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και δέκα (10) κροτίδων προς τον αγωνιστικό χώρο, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 7.000,00€,
Τα παραπάνω πότε έγιναν; Εγώ δεν ξέρω... Απ' ότι μας είπατε κάποιοι, κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά καλή.. Ο αγώνας δε θυμάμαι αν διακόπηκε και αν αυτό έγινε θα έγινε 1-2 το πολύ φορές...
Μήπως μετρούν τις κροτίδες μετά τη λήξη του ματς;
Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω, πραγματική απορία είναι...
Για την ποινή αυτή καθ' εαυτή(για το παραπάνω και μόνο), αν είναι να υπάρχει παρόμοια τιμωρία κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καλώς τη δεχθήκαμε.
Για τη συνολική ποινή, την έχουμε ξανακάνει πολλές φορές τη συζήτηση. Συμφωνώ απόλυτα με τον dizzy...
Αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν ... τον Γουίλ Σμιθ στο "Δημόσιος Κίνδυνος" (ταιριάζει κιόλας!)... είτε υπερβολικά έξυπνοι(πονηροί θα 'λεγα εγώ), είτε υπερβολικά ηλίθιοι...
dizzy_fingers
Nov 4 2006, 17:02
Οι μισοί (αυτοί που έχουν το πάνω χέρι) είναι το πρώτο...οι άλλοι μισοί (αυτοί που ακολουθούν τυφλά τη γραμμή) είναι προφανώς το δεύτερο...
Τα παραπάνω πότε έγιναν; Εγώ δεν ξέρω... Απ' ότι μας είπατε κάποιοι, κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά καλή.. Ο αγώνας δε θυμάμαι αν διακόπηκε και αν αυτό έγινε θα έγινε 1-2 το πολύ φορές...
Δεν σταμάτησε το παιχνίδι αλλά πέσανε οι κροτίδες κοντά στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι τον Ομπράντοβιτς που παραπονιόταν στον διαιτητή για αυτές.
Οι κροτιδες πεσαν στον γυρω χωρο!Κανα δυο πισω απ'τον παγκο του παο στα 3 μετρα!Υπερβολικη η συγκεκριμενη αποφαση!Οι 2 αγωνιστικες γι'αυτα που εγιναν μετα δικαιολογημενες!Αν κ γενικα συμφωνω με αυτο που λετε,αλλα εχω κ εγω βαρεθει να τα λεω..
Τι γινεται ρε παιδια? Ξερει κανεις σκορ??
thrylos7
Nov 5 2006, 02:12
Άνετη επικράτηση 71-91...
(10-27, 28-52, 52-69, 71-91)
Σχορτσανίτης 16 πόντοι(7/10δ.) και 7 ρημπάουντ σε 22'.
Μουλαομέροβιτς 15 πόντοι, Βασιλόπουλος 12, Πεν 11 με 7 ασσίστ(πήρε φόρα αυτός).
Άκερ και Ντόμερκαντ έβαλαν μαζί 10 πόντους...
6 λεπτά αγωνίστηκε ο Παπαμακάριος(που βρέθηκε στην ίδια πεντάδα με Πεν και Μούλα), 8,5 ο Χαρίσης, 10 ο Μπάρλος, 2,5 ο Μπουρούσης. Πιο πολύ έπαιξε ο Πεν (σχεδόν 34')
Για το Μαρούσι, 18 ο Κυρίτσης(10/10β.), 12 ο Χαραλαμπίδης, 10 ο Έιμπραμς.. ο Σειμπούτις έμεινε στα ρηχά με 8 πόντους και 0/6 τρίποντα.
Κορυφη ξανα για Παο καο Οσφπ.. Μια χαρα δηλαδη για μας.
Το φοβομουν πολυ το παιχνιδι αλλα τελικα ενταξει..Το πολυ με τρεις ηττες θα βγει ο πρωτος της κανονικης περιοδου παντως να δειτε. Αν περναμε τοσο ευκολα απο το Μαρουσι
Πεν 11 με 7 ασσίστ(πήρε φόρα αυτός).
αντε μωρε αυτος ειναι ασχετος!δεν κανει για τον ολυμπιακο!διωξτε τον!οι μανατζαρεοι τον εφεραν που τα χωνουν στην τσεπη του γκερσον!
thrylos7
Nov 5 2006, 17:16
Μεταξύ μας, οποιοσδήποτε κι αν έπαιζε στη θέση του, 5 ασσίστ τις είχε...
Γιατί, δε βγάζει και καμιά τρελή πάσα... Αν πασάρεις στο μαρκαρισμένο Ντόμερκαντ και σου κάνει την πάσα ασσίστ έτσι είναι... ή στον Σοφοκλή, που μπορεί να πάρει αμέσως φάουλ, ή να καρφώσει..
thrylos7
Nov 11 2006, 14:54
Αύριο ένα εύκολο θεωρητικά(και μάλλον όχι μόνο) ματς, απέναντι στον Μακεδονικό, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη και κέρδισε την ΑΕΚ...
Η λογική λέει ότι ο αγώνας είναι ευκαιρία για κάποιους παίκτες που δεν παίρνουν μεγάλη συμμετοχή, να παίξουν αρκετά λεπτά...
Ο αγώνας είναι "κεκλεισμένων των θυρών", στις 17:00.
και τηλεοπτικη μεταδοση ματζικ.
reignman
Nov 12 2006, 16:07
σιγουρα θα το δειξει το ματζικ?
μπα...
οχι ζωντανα.μαγνητοσκοπημενο στις 10.
102-59.. Πολυ ευκολη νικη οπως αναμενοταν
Μπουρουσης,Σοφο,Χαρισης,Μουλα,Παπαμακαριος οι πρωτοι σκορερ με διψηφιο αριθμο ποντων ολοι τους.
Κριμα να μην ειναι κοσμος να δει την πρωτη κατοσταρα
thrylos7
Nov 12 2006, 19:11
Θα έχει αρκετές μέσα στη χρονιά οπότε εντάξει..
Πράγματι, πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής οι "αναπληρωματικοί".
Ο Μακεδονικός είχε άλλο ένα πρόβλημα, αφού ο Ντόμπινς πήγε... στο νοσοκομείο..
Πλέον, έχουμε ν΄αντιμετωπίσουμε την Ολύμπια Λάρισας...
Air Kef
Nov 13 2006, 00:24
Χαρ,χαρ...Για ανεβείτε..!
Live strong
Nov 13 2006, 10:30
QUOTE(apkat @ Nov 12 2006, 04:52 PM)
102-59.. Πολυ ευκολη νικη οπως αναμενοταν
Μπουρουσης,Σοφο,Χαρισης,Μουλα,Παπαμακαριος οι πρωτοι σκορερ με διψηφιο αριθμο ποντων ολοι τους.
Κριμα να μην ειναι κοσμος να δει την πρωτη κατοσταρα
Ναι αλλά τον Μακεδονικό βρε παιδιά… κρίμα είναι!
Η ομάδα παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη κατηγορία….
Να ήταν μια άλλη μεγάλη ομάδα να σας πω μάλιστα, αλλά αυτούς…
Τώρα θα μου πείτε γιατί να θέλει να παίξει στην Α1 με τόσα προβλήματα… για σκεφτείτε όμως ότι αν σκεφτόντουσαν έτσι οι περισσότερες ομάδες (γιατί, να μη κρυβόμαστε, οι πιο πολλές αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα) με ποιους θα παίζατε; Τέσσερις ομάδες θα κατέβαιναν στο πρωτάθλημα, άντε πέντε!
Air Kef
Nov 13 2006, 12:55
Γεια σου ρε live strong-πρέπει να είσαι πολύ ευαίσθητη!Σε θυμάμαι που έλεγες τα ίδια και μετά το Ολύμπια-Μακεδονικος!
Επειδή δν είχα δει,μήπως λες τα ίδια και μετά το Αιγάλεω-ΠΑΟ;;
Live strong
Nov 13 2006, 14:53
Να σου πω κάτι….
Πραγματικά στεναχωριέμαι
όταν βλέπω μεγάλες ομάδες να τσακίζουν έτσι τις μικρές, ειδικά όταν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή ο Άρης κλπ.
Για το Αιγάλεω δεν θυμάμαι αν το είπα, πάντως η εν λόγω ομάδα δεν έχει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μακεδονικός.
Όσο κι αν θεωρούνται επαγγελματίες παίχτες, οι όποιοι παίχτες της όποιας προβληματικής ομάδας, όταν παλεύουν για το τίποτα και τσακίζονται από πάνω, σίγουρα από μια σπουδαία ομάδα(αυτό είναι αναμφισβήτητο), τότε με τι ψυχολογία να πάνε για τον επόμενο αγώνα;
sihainas
Nov 13 2006, 17:45
o Μακεδονικός πρέπει να διασύρεται σε κάθε αγώνα που δίνει...γιατί στερεί μία θέση στην Α1 από ομάδες που πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται σε αυτήν... κρίμα βέβαια για την ομάδα και για τους παίχτες...αλλά έτσι είναι...ο Μακεδονικός δεν αξίζει και δεν έπρεπε να παίζει στην Α1
καταρχην δεν εχει καμια σχεση με το ολυμπια-μακεδονικος αφου τοτε δεν κατεβηκε με την κανονικη ομαδα!
στο χθεσινο παιχνιδι μονο και μονο να δεις τα λεπτα θα καταλαβεις οτι δεν το χτυπησε ο γκερσον οπως τα υπολοιπα παιχνιδια.τι να κανει δηλαδη να τους πει μην παιξεται?σκεψου τωρα παιχτες σαν τον παπαμακαριο που δεν εχουν παρει ευκαιριες και τους δινει ο γκερσον την ευκαιρια να παιξουν σε αυτο το παιχνιδι τι περιμενες να κανουν να παιξουν ηρεμα για να μη μεγαλωσει η διαφορα?τους δοθηκε η ευκαιρια να δειξουν οτι αξιζουν να παιζουν περισσοτερο και αυτοι θα παιξουν χαλαρα?θα ηταν παραλογο!
ουτε καν αναφερω αυτο που ειπε ο sihainas οτι θα επρεπε να μην ρεζιλεψουν την ομαδα του μακεδονικου και να μην φανε την θεση καποιας αλλης πιο υγειους ομαδας και να ζητησουν να υποβιβαστει η ομαδα!
thrylos7
Nov 13 2006, 19:27
Στεναχωριέστε για τον Μακεδονικό; Γιατί;
Ο μόνος λόγος είναι το όνομα και η ιστορία της ομάδας, τίποτα άλλο...
Οι παίκτες αμφιβάλλω αν νοιάζονται περισσότερο για το αν μείνει η ομάδα, απ' το αν.. θα κατεφέρουν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά... Εξάλλου, πολλοί είναι δανεικοί, θα φύγουν την άλλη χρονιά(όχι ότι οι άλλοι θα μείνουν).
Δεν ξέρω αν πρέπει να διασύρεται σε κάθε αγώνα που δίνει(η προσπάθεια που κάνουν μέχρι τώρα οι παίκτες πάντως είναι αξιέπαινη), αλλά σίγουρα δεν έπρεπε να βρίσκεται στην Α1 αυτή τη στίγμή...
Αυτό μπορεί να απασχολεί ως ένα βαθμό της υπόλοιπες ομάδες ή τον Γκέρσον(που δήλωσε ότι δεν του αρέσει που βρίσκεται ο Μακεδονικός σε τέτοια κατάσταση), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα παίξουν μπάσκετ... Τ' ότι οι μεγάλες ομάδες "τσακίζουν" τις μικρές είναι θέμα που πρέπει ν' απασχολήσει τις μικρές ομάδες και όχι τις μεγάλες...
Air Kef
Nov 14 2006, 01:32
Εννοείται πως ο αγώνας της Ολυμπιας με τον Μακεδ έχει σχέση με τον χθεσινο.Απλά θυμήθηκα που το είχε πει!!
Απο κει και πέρα αυτό που λεει ο από πάνω είναι πέρα για πέρα σωστό.
Δεν θα κάτσει ο Μπουρούσης να κάνει βόλτες στον πρώτο του αγώνα με συμμετοχή επειδή ο Μακεδονικός δν έχει αξιοπρεπή ομάδα.
40 πόντους,θα φάει άλλη μια φορά απο τον ΠΑΟ,και άλλες 2 απο 30.Αυτό είναι λογικό.Αν καταφέρει και πάρει τις νικες και παραμείνει θα είναι μέγα έκπληξη.Καλύτερα για μενα να έπαιζε στην Α2,γιατί έτσι τουλάχιστον δν θα έχανε χρήματα και ίσως κατάφερνε να ανακάμψει.
Live strong
Nov 14 2006, 13:20
Βρε παιδιά! Έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέτε.
Δεν στεναχωριέμαι ειδικά για τον Μακεδονικό, για όποια ομάδα θα μπορούσε να είναι στη θέση της.
Το πιο σωστό θα ήταν να μην έχει δοθεί το πράσινο φως για να κατέβει στην Α1, όπως έγινε και με τον Ηρακλή.
Απλά το είπα για να έχουμε πιο υγιή, πιο σωστά και πιο θεαματικά παιχνίδια και όχι να βλέπουμε καλές προπονήσεις!
Στις 5 λοιπον σημερα ενα ακομα εκτος εδρας ματς κρισιμο( γιατι στην κατασταση του φετινου πρωταθληματος ολα ειναι) για τη συνεχεια πριν και μτα απο παιχνιδι Ευρωλιγκας..
Ο Ολυμπιακος προβληματα δεν αντιμετωπιζει ,η Ολυμπια ενα μικρο αν δε κανω λαθος με τον Αποστολιδη.
Αν ο Ολυμπιακος ειναι σοβαρος και παιξει ενα καλο ημιχρονο δεν νομιζω οτι τιθεται για το αν θα νικησει αλλα οπως και να χει ειναι παιχνιδι στη Λαρισα και θελει προσοχη
το καλο ημιχρονο το'κανε ο Ολυμπιακος,αλλα στο 2ο ειναι τοσο κακός κ επιπολαιος που το'χουν κανει ντερμπυ...!!
Που να περιμενω ομως και γω οτι θα κανει τετοιο δευτερο ημιχρονο.
Ειναι το χειροτερο φετινο μας ημιχρονο. Ουτε ριμπαουντ ουτε αμυνα ουτε επιθεση.
76-84 ευτυχως τελειωσε..ΔΕ πιστευα στα ματια μου..Στο δευτερο ημιχρονο ολοι χαλια εκτος Μπουρουση ισως που βοηθησε στα ριμπαουντ οταν δεν εβγαινε τιποτα..
Στο πρωτο πολυ καλη εμφανιση με σταρ τον Βασιλοπουλο καλο τον Ακερ και τον Σχορτσιανιτη και γενικα ολοι θετικοι..
Ελπιζω να μην υποστουμε ξανα τετοιο μπλακ αουτ και κυριως με την Εφες μεσοβδομαδα γιατι θα υπαρχει τεραστιο προβλημα
reignman
Nov 19 2006, 19:49
εγω παλι δε μπορω να καταλαβω, πως γινεται να ειμαστε 20 ποντους μπροστα να μας κυνηγανε οι Λαρσινοι και στο ημιχρονο να εχουμε ποιο πολλα φαουλ εμεις και ποιο πολλες βολες αυτοι
cheers
qspock
Nov 19 2006, 20:06
Μετα την αρχικη εκτοξευση της διαφορας, οταν ολοι καταλαβαν οτι οι δυο ομαδες ειναι τελειως διαφορετικου επιπεδου, επηλθε απο τον Ολυμπιακο μια χαλαρωση και νωθρωτητα ανευ προηγουμενου. Προσωπικα, αν και ηταν ανεπιτρεπτη, δεν την θεωρω αδικαιολογητη.
Δυστυχως το φαινομενο εχει να κανει με την ορεξη των παιχτων του Ολυμπιακου για το παιχνιδι. Η ελληνικη Α1 οχι μονο δεν προσφερεται για προπονηση στους 2 μεγαλους, αλλα αποτελει πλεον μπελα στο κεφαλι τους. Κανεις δεν εδωσε την πρεπουσα προσοχη αλλα και ποιος μπορει να τους κατηγορησει? Το επιπεδο τους Ελληνικου πρωταθληματος ειναι μια αγκυρα για τους 2 μεγαλους. Τους παει πολυ πισω, δεν τους βοηθαει καθολου.
Και το χειροτερο ολων ειναι οτι εχουμε καθε χρονο και χειροτερα. Αυτη τη στιγμη, και με δεδομενο οτι η Ελληνικη Α1 δεν εχει στον ηλιο μοιρα, θεωρω οτι η κλειστη ευρωπαϊκη λιγκα φαινεται ως η μοναδικη σανιδα σωτηριας για τους μεγαλους συλογους οσο ποτε αλλωτε.
το παιχνιδι δεν το ειδα οποτε αποψη για αυτο δεν εχω.παντως ειναι προφανες οτι στο δευτερο ημιχρονο μπηκαν καπως χαλαρα(sic) γιατι αλλιως δεν χανεται τετοια διαφορα!αυτο λοιπον ειναι το μεγαλυτερο προβλημα που βλεπω μεχρι τωρα στην ομαδα!φοβαμαι οτι καποια πραγματα τους εχουν κανει να ηρεμουν πολυ ευκολα και να πιστευουν οτι τις περισσοτερες ομαδες τις εχουν κερδισει πριν καν μπουν στο γηπεδο!οποτε χαλαρωνουν πολυ ευκολα!δεν ειναι πρωτη φορα που παιρνουν διαφορα και μετα χαλαρωνουν(στο ελληνικο πρωταθλημα).γι'αυτο βλεπουμε καλυτερες εμφανισεις στην ευρωπη πιστευω.ελπιζω να μην την παθουμε καποια στιγμη!
Air Kef
Nov 19 2006, 23:06
Αν και ΠΑΟ ο ιδιος χαρηκα πολυ με τη νικη του ΟΣΦΠ για ενα και μονο λογο, την ξεφτιλα της Ολυμπιας με αντιπαλο τα εφηβικα του Μακεδονικου, αυτο το παιχνιδια θα τους κυνηγα χρονια και θα πληρωνεται για χρονια. Καλα να παθουν.
Ήθελα να ξερα ποσα ξέρεις για εκεινο το ματς.
Επειδή είμαι σίγουρος ότι το μονο που ξερεις είναι το σκορ και φαντάζεσαι όλα τα υπόλοιπα κι επειδή αποκλείεται να μπήκες στον κοπο να ψάξεις λίγο,γιατι αν έψαχνες θα έβρισκες και αν έβρισκες δν θα έλεγες κάτι τέτοιο σου παραθετω την συνέντευξη κάποιου που ξέρει κάτι περισσότερο απο σενα.
«Οι 100 πόντοι ήταν λίγοι»
Ο προπονητής της Λάρισας άκουσε πολλά μετά το 147-48 της ομάδας του επί του Μακεδονικού. Κατηγορήθηκε για unfair, για ασέβεια στον αντίπαλο και για διασυρμό 15χρονων παιδιών. Ο ίδιος πάλι απαντά με ύφος σχεδόν απολογητικό το αυτονόητο. «Μα τι να κάνω; Ποιους να βάλω; Έστειλα τους μισούς παίκτες για βάρη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι έφηβοί της ομάδας, ο Καραβασάνης, ο Πιστόπουλος και ο Θεοδωράκος έπαιξαν από 30 λεπτά. Δυστυχώς ήταν τραυματίες οι άλλοι δύο μικροί, ο Τραϊανός και ο Νεοφυτίδης κι έτσι είχαμε μόνο τρεις στην δωδεκάδα.
Καλώς ή κακώς αυτούς τους παίκτες έχουμε στην Ολύμπια. Εγώ δεν ασχολήθηκα ούτε λεπτό με το παιχνίδι. Απλώς είπα σε όποιον παίκτη μου έμπαινε να προσέχει και να μην είναι χαλαρός, γιατί τέτοια παιχνίδια είναι επίφοβα για τραυματισμούς. Αφήστε που φοβόμασταν να μην χτυπήσουμε τα παιδιά του Μακεδονικού. Είναι επικίνδυνο να παίζουν 15χρονα παιδιά με άντρες. Και για τους μεν και για τους δε. Αυτό όμως δεν το σκέφτηκαν οι άνθρωποι που έστειλαν αυτά τα παιδιά στο γήπεδο.»
Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά 100 πόντοι διαφορά δεν είναι πολλοί; «Σας βεβαιώ ότι οι 100 πόντοι ήταν λίγοι. Αν παίζαμε σοβαρά, δεν θα μας έβαζαν περισσότερους από 10. Τα παιδιά του Μακεδονικού θα παίξουν μπάσκετ άλλα δύο χρόνια το πολύ. Δεν είναι εφηβικό σαν τα παλιά του Ηρακλή ή του ΠΑΟΚ. Εμείς απορυθμιστήκαμε τελείως. Δεν ήταν ούτε αγώνας, ούτε προπόνηση. Σε όλο το ματς δεν εφαρμόσαμε ούτε ένα σύστημα. Ήταν παρωδία και διακωμώδηση του αθλήματος. Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που έστειλαν τους εφήβους στο γήπεδο. Μόλις μπήκα στο γήπεδο και τους είδα, τσαντίστηκα. Ένοιωσα σαν να μας κοροϊδεύουν. Σεβαστήκαμε τον κόσμο, τις εφημερίδες της Λάρισας, τα κανάλια και τον θεσμό.
Οι άνθρωποι του Μακεδονικού ποιον σεβάστηκαν; Ούτε καν τους δικούς τους αθλητές. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Μακεδονικό. Ούτε έχω σκοπό να εμπλακώ στη συζήτηση για τοι αν πρέπει ή όχι να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Δεν είναι δικό μου θέμα. Μακάρι να βρει το δρόμο του, απλώς δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετούσε αυτή η κωμωδία. Αν ήμουν προπονητής, δεν θα κατέβαινα με τους εφήβους. Χίλιες φορές, η ομάδα να μην εμφανιζόταν στο γήπεδο, παρά αυτό το θέαμα»
Όσο για τις κατηγορίες περί μη εφαρμογής του fair play; «Θεωρώ πραγματικά αστείο να κατηγορείται η ομάδα που επειδή έπραξε το αυτονόητο και έπαιξε μπάσκετ. Ο Μακεδονικός με την κίνησή του πιστεύω ότι μας υποτίμησε ως αντιπάλους. Εμείς απλώς σεβαστήκαμε τον θεσμό και ήμασταν σοβαροί στον αγώνα. Το ξαναλέω γιατί ήμουν μέσα στο γήπεδο. Η διαφορά θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη. Το παράδοξο είναι ότι η ψαλίδα άνοιξε ακόμη περισσότερο όταν χρησιμοποιούσα κυρίως τους εφήβους. Τι να πω δηλαδή στον Καραβασάνη που βρισκόταν συνέχεια αμαρκάριστος στο τρίποντο; Χάστο και μην βάλεις το επόμενο;»
Να συμπληρώσω πως αν έπαιζε το εφηβικο της Ολύμπιας σε εκείνον τον αγώνα,πάλι 100 πόντους θα έληγε.
Για να μην βγουμε οφ τοπικ,μπορεις να έρθεις
εδώ να τα πούμε καλύτερα,αν δεν πειστείες απο αυτά που έχουν ήδη γραφτεί.
Η Ολύμπια φίλε μου,είναι πρότυπο ομάδας σε όλα.Σε υποδομές,σε συμπεριφορά απένταντι σε παίκτε και θεατές,σε ήθος,σε σεβασμο απέναντι σε ομάδες,παίκτες κτλ και όποιος το αμφισβητει ας έρθει μια βόλτα απο Λάρισα να πάρει μια άποψη.
Αν και ΠΑΟ ο ιδιος χαρηκα πολυ με τη νικη του ΟΣΦΠ για ενα και μονο λογο, την ξεφτιλα της Ολυμπιας με αντιπαλο τα εφηβικα του Μακεδονικου, αυτο το παιχνιδια θα τους κυνηγα χρονια και θα πληρωνεται για χρονια. Καλα να παθουν.
εισαι υπερβολικα υπερβολικος!αν πρεπει να εχεις τσαντιστει με καποιον αυτος ειναι ο μακεδονικος και οχι η ολυμπια!δεν θα πληρωνει η ολυμπια τις αμαρτιες αλλον!
Air Kef
Nov 20 2006, 00:59
Μπορεις να έρθεις στο τοπικ στο φορουμ της Ολυμπιας.
Ο μονος που δν τήρησε το φερ πλέι ήταν αυτοι που έστειλαν τα παιδια για τον αγώνα.
Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι έπρεπε να κάνει Ολύμπια σε εκείνον τον αγώνα.
thrylos7
Nov 20 2006, 17:31
Πιστεψε με Αιρ Κεφ τα ειχα διαβασει ολα αυτα τις μερες μετα απο κεινον τον αγωνα, στο sportime.gr συγκεκριμενα.
η Ολυμπια ασελγησε σε ενα πτωμα για μενα, αυτο τα λεει ολα.
Διάβασμα κανονικό ή απλή ανάγνωση;
Το καλό είναι ότι σταδιακά ενσωματώνονται όλο και περισσότεροι παίκτες στην ομάδα.. Παπαμακάριος, Μπουρούσης, Μουλαομέροβιτς...
Σειρά έχει το ματς με τον Άρη στο ΣΕΦ... κεκλεισμένων είναι;
Warrior
Nov 21 2006, 13:52
Eπειδη,κλασικα
,θα βγουμε τελειως off-topic...θα μεταφερω την συζητηση μας q στις γενικες συζητησεις
(το επιπεδο της Α1),μιας και νομιζω οτι ειναι το καταλληλο μερος για μια τετοια συζητηση.
Σειρά έχει το ματς με τον Άρη στο ΣΕΦ... κεκλεισμένων είναι;
Κεκλεισμενων ειναι.Σε αυτο το τοπικ θα το συζητησουμε?
thrylos7
Nov 21 2006, 17:02
Ε ναι... το τελευταίο ματς για το οποίο ανοίχτηκε ξεχωριστό topic, που κερδίσαμε ήταν με το Μαρούσι πέρσι στα πλέι οφ..
Μπορούμε ν' ανοίξουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερα, ναι!
Λοιπον..Διαπιστωνω οτι περασε λιγο απαρατηρητο το ματς της ομαδας μας στην Πατρα..Νικη τελικως επι της Ολυμπιαδας με 75-68..Σένα ματς που διακρηθηκαν οι Μπουρουσης και Ντομερκαντ..Ο Πεν ανα διαστηματα καλος σε μια κατα τα αλλα κακη βραδια γιαυτον.Ο Ζιζιτς μετριος εχασε πολλες μαχες κατω απο το καλαθι.Ο Στακ εξακολουθει να ειναι κατα τη γνωμη ευνουχισμενος στον ολυμπιακο..Μπορει να κανει τα τριπλα απο αυτα που βλεπουμε.Ο Ακερ μετριος..Ο Σοφοκλης απουσιαζε μαζι με τον Μουλα..
Η αναλυση του αγωνα απο το σπορταιμ
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=36215Και οι δηλωσεις του Πινι απο το betsmart
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=36639
Πολυ καλη εμφανιση Μπουρουση!!
Ο Ντομερ ηρθε με φορα απ'το παιχνιδι της Ευρωλίγκας!Στο 1ο ημιχρονο εβαλε 17 ποντους!
Κατα τ'αλλα για αλλη μια φορα η αμυνα μας ηταν πολυ κακη..!!
Παλι καλα που εγραψες Αναζ..Πιστεψα στιγμιαια οτι ημουν ο μονος σε αυτον τον κοσμο που ειδε αυτο το παιχνιδι..
μπα το ειδαμε και αλλοι αλλα νομιζω οτι δεν ηταν και πολυ αξιο λογου το παιχνιδι αυτο!πολυ κακο παιχνιδι κατα την αποψη μου!τουλαχιστον κερδισε ποντους ο μπουρουσης!παντως ολο και περισσοτερο αρχιζει να μου διμηουργειτε μια εντυπωση οτι υπαρχουν παιχτες που δεν ενδιαφερονται για τα παιχνιδια στην ελλαδα αλλα μονο για την ευρωλιγκα!και αυτο θα ειναι πολυ κακο αν ισχυει!
reignman
Dec 4 2006, 10:38
για τον ακερ μιλας rchos???
μάλλον..
Δεν το'χα σκεφτει αλλα ελπιζω να μην ισχυει..
Air Kef
Dec 4 2006, 14:14
O Μπουρούσης δειχνει να ειναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρια που του προσφέρεται απο τα μαλλιά.Ο Σόφο ειναι παροπλισμενος,τον Μπάρλο δειχνει να μην τον εμπιστεύεται οπότε μενουν ο Στακ που ψάχνεται,ο Ζιζιτς(καλα αυτος δν μενει πάγκο με τιποτα) και ο Μπορου.Μέχρι να έρθει ο καινουριος τουλάχιστον..!
Κι εγώ το ίδιο πράγμα βλέπω με τον Άκερ.Δεν εχω πρόβλημα όταν προκειται για τέτοια παιχνιδια που ο Ολυμπιακος δν τον έχει και τοσο ανάγκη όταν λειτουργει καλα η ομαδα.Η ηλικία του και η νοοτροπια του ισως τον δικαιολογουν.Ας ειναι στα ντέρμπυ παρον,την Κυριακη με τον Πανιωνιο ας πουμε..
Alexmei
Dec 4 2006, 17:31
εμένα αυτό που δεν μου άρεσε με την Ολυμπιάδα είναι ότι ο ΟΣΦΠ είχε στην αρχική πεντάδα του 4 ξένους και έναν Έλληνα (μπουρούση)... αυτό με πείραξε γιατί κανένας δν το ανέφερε καθώς πέρισυ σε μία παρόμοια περίπτωση με τον αγώνα Κολοσσός - Άρης (75-72 τελικό υπέρ Κολοσσού) ο Κολοσσός είχε παίξει σε κάποια φάση με 3 ξένους και 2 Έλληνες... δλδ αν δν νικούσε δν θα το έκαναν θέμα.... Γιατί έλεγαν "τι; ελληνική ομάδα είναι με 3 ξένους;" ε ωραία "τι; ελληνική ομάδα είναι με 4 ξένους;;;;;;;;;;;;;"
ναι γι'αυτον μιλαω!απο οτι εχω καταλαβει γενικα το στυλακι του ειναι καπως χαλαρο και δεν εχω προβλημα με αυτο(θυμαμαι τον εντι ποσο ηρεμος και χαλαρος ηταν) αλλα τν βλεπω στην ελλαδα σε καποια ματς να αδιαφορει!θα δουμε τι ισχυει παντως στην πορεια!
για τον ακερ μιλας rchos??? laugh.gif biggrin.gif
Για τον Ακερ το ειχα σκεφτει και εγω..Δε νομιζω ομως..Ενταξει ειναι λογικο να εχει περισσοτερο κινητρο στην Ευρωλιγκα..Στην Ελλαδα παντως λεγαλο παιχνιδι δεν εχει κανει..Παντως και αυτος δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση τον τελευταιο καιρο..
reignman
Dec 17 2006, 19:15
τωρα ειμαστε 4οι... ο γκερσον συνεχιζει να διαχειριζεται ΑΘΛΙΑ το υλικο.. σημερα φανηκε και ο Ζιζιτς πολυ αθλιος .. μπηκε μαλλον στην περιοδο ντεφορμαρισματος του... ο γκερσονιδης ομως δεν τον εβγαζε απο το παρκε.
ο στακ ΠΑΛΙ δεν πηρε χρονο συμμετοχης.
η ομαδα μου φαινοταν αστεια πραγματικα. δεν υπηρχε κινηση στην επιθεση ...
μπορει να θελω να δικαιολογισω τον γκερσον.. .αλλα οσο σκεφτομαι οτι ο καζλαουσκας με 350.000 ευρω το χρονο και το 1/4 του φετινου μπατζετ.. με πολυ πιτσιρικαρια και πολλους ρολιστες καταφερε να μας παει ρελαντι στον τελικο... με πιανει τρεμουλο.
γκερσον ξεκινα να διαχειριζεσαι σωστα τους παιχτες σου γιατι ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ
p.s αυτον τον πανιωνιο ο παναθηναικος τον ειχε εξαφανισει απο το γηπεδο...
thanos1311983
Dec 17 2006, 19:22
τετοια κακοδιαχειριση δεν εχω ξαναδει....(αν θελουμε να σωσουμε οσο μπορουμε την χρονια) επειγοντως αλλαγη κοουτς!Γιαννακης αμεσα....(με λυπει πραγματικα αλλα ο γκερσον καταφερε να εχει εκτος ομαδος βασικοπουλο ,σοφο ,μπαρλο ,χαριση ,παπαμακ ,στακ δλδ που παμε ρε παιδια????
Δεν ειναι ωρα να αρχισουν οι υπερβολες τωρα ρε παιδια.Ελεος.
Για τον Γκερσον μιλαμε,οχι για τον μπακαλη της γειτονιας..Οντως δεν παει καλα αλλα θα τη στρωσει την ομαδα..Ας ελπισουμε να μην ειναι πολυ αργα..
τετοια κακοδιαχειριση δεν εχω ξαναδει....(αν θελουμε να σωσουμε οσο μπορουμε την χρονια) επειγοντως αλλαγη κοουτς!Γιαννακης αμεσα....(με λυπει πραγματικα αλλα ο γκερσον καταφερε να εχει εκτος ομαδος βασικοπουλο,σοφο,μπαρλο,χαριση,παπαμακ,στα
br />?, δλδ που παμε ρε παιδια????
Αυτο εννοουσα οταν ελεγα υπερβολη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.