EXPLOITED ARIS
Apr 15 2007, 22:27
Βγηκαν τα καινουρια εισιτηρια για το παιχνιδι.
Τωρα πλεον σα φιλαθλος νιωθω οτι κατι εχει αλλαξει.
Εξυγειανση γεια σου παρτα ολα δικα σου.
Το να απαξιωνουμε τους παντες και τα παντα ειναι το πιο ευκολο πραγμα!
Warrior αναφερομουν στο μετρο της μη διαθεσης εισιτηριων στους συνδεσμους.Κ δεν αναφερομαι σε καμμια συγκεκριμενη περιπτωση!Απλα το γεγονος οτι αποφασισαν την αναβολη του αγωνα λόγω της μη τηρησης του κανονισμου,με ικανοποιησε γιατι εδειξε αποφασιστικοτητα.
Warrior
Apr 16 2007, 02:11
QUOTE(Anaz @ Apr 15 2007, 11:51 PM)

Το να απαξιωνουμε τους παντες και τα παντα ειναι το πιο ευκολο πραγμα!
Δεν τους απαξιωνω εγω....οι πραξεις τους τους απαξιωνουν.
QUOTE(Anaz @ Apr 15 2007, 11:51 PM)

Απλα το γεγονος οτι αποφασισαν την αναβολη του αγωνα λόγω της μη τηρησης του κανονισμου,με ικανοποιησε γιατι εδειξε αποφασιστικοτητα.
Για ποιον κανονισμο λες??Για την "συμφωνια-κυριων"?
Εγω δεν ξερω καμια σοβαρη χωρα που να κανει τετοιου ειδους συμφωνιες με Α.Ε.!
Και ποιων "κυριων"??Ειναι αλλοι αυτοι οι κυριοι....απο αυτους που τοσα χρονια εξεθρεψαν ολα αυτα
τα γεγονοτα?
Περισσοτερα για την "αποφασιστικοτητα" που βλεπω εγω,γραφω στο αλλο τοπικ.
Δεν τους απαξιωνω εγω....οι πραξεις τους τους απαξιωνουν.
Αναφερομουν στον Exploited Aris! Και εσυ παντως δεν πας πολυ πισω..
Και ποιων "κυριων"??Ειναι αλλοι αυτοι οι κυριοι....απο αυτους που τοσα χρονια εξεθρεψαν ολα αυτα
Ωχ,εδω μου θυμιζεις την συζητηση περι Ντεμη με τον Κολοσσο. Οχι οτι δεν εχεις δικιο σ'αυτο παντως!
Για ποιον κανονισμο λες??Για την "συμφωνια-κυριων"?Εγω δεν ξερω καμια σοβαρη χωρα που να κανει τετοιου ειδους συμφωνιες με Α.Ε.!
Δεν γνωριζω πολλα!Αν υπονοεις οτι δεν θεσπιστηκε κανονισμος, και τα μετρα που διακυρηχτηκαν ηταν στο πλαισιο "συμφωνιας",τοτε με θλιβει και με εξοργιζει συναμα που το διαβαζω αυτο..
Warrior
Apr 16 2007, 02:47
QUOTE(Anaz @ Apr 16 2007, 12:23 AM)

Δεν γνωριζω πολλα!Αν υπονοεις οτι δεν θεσπιστηκε κανονισμος, και τα μετρα που διακυρηχτηκαν ηταν στο πλαισιο "συμφωνιας",τοτε με θλιβει και με εξοργιζει συναμα που το διαβαζω αυτο..

Και ομως...ακριβως αυτο συνεβει!!
15 μερες....ΕΝΑΣ δεν σκεφτηκε να στειλει ενα χαρτι στις Π.Α.Ε.,Κ.Α.Ε που να τις ειδοποιει για το πως
επρεπε να ενεργησουν με τα εισητηρια που ειχαν διαθεσει ηδη εδω και πολυ καιρο(πριν τα γεγονοτα
στη Λαυριου ακομα)ή να τους ειδοποιει εγγραφως για τα νεα μετρα και πως πρεπει να ενεργησουν στην
διανομη των εισητηριων και οχι μονο,δεν ανασταλθηκε η λειτουργια κανενος συνδεσμου σε καμια
περιπτωση,ουτε κανεις ενδιαφερθηκε να μαθει που διατιθονται τα εισητηρια των αγωνων που ηταν
προγραμματισμενοι για αυτο το ΣΚ.
Καλο,ε?
Και μιλαμε για "θεληση" και "αποφασιστικοτητα"...
Υ.Γ.:Καληνυχτω κιολας...γιατι το παραξενυχτησαμε παλι σημερα!
EXPLOITED ARIS
Apr 16 2007, 08:37
Καλη σας μερα κυριοι.
Anaz με καλυψε ο Warrior για αυτα που ηθελα να σου απαντησω.
Καλη σας μερα και παλι.
Warrior
Apr 16 2007, 10:44
Αντε να ρθει η αυριανη μερα να ξαναδουμε λιγο μπασκετακι γιατι δεν μπορω αλλο....
basketaris
Apr 16 2007, 15:51
QUOTE(Warrior @ Apr 16 2007, 08:37 AM)

Αντε να ρθει η αυριανη μερα να ξαναδουμε λιγο μπασκετακι γιατι δεν μπορω αλλο....

+1!!! Μπουκωσαμε που να παρει η ευχη...
Μαρτυριο να βλεπεις τους αλλους να παιζουν (και μαλιστα ηταν πολυ ωραια η αγωνιστικη) και συ να καθεσαι!
Αντε κοντευει...το αυριο!
Υ.Γ. Απο στιγμη σε στιγμη κι η ανακοινωση της ΚΑΕ για τα "απολυμασμενα" εισιτηρια. Παρακαλουνται ολοι οσοι προμηθευτηκαν τα "μολυσμενα" να τα αντικαταστησουν για να θεωρηθουν ως "υγιη" και να τους επιτραπει η εισοδος στις...φυλακες του Αλκατραζ, εεεε... συγγνωμη, στο Αλεξανδρειο Μελαθρο...
Υ.Γ. 2 Θα ηθελα απο καποιον που υπερασπιζεται τα τελευταια μετρα της κυβερνησης και πιστευει οτι θα αποφερουν αποτελεσμα, να μου επισημανει ποιο θα ειναι το μετρο επιτυχιας τους. Εννοω, να μου διευκρινισει μετα απο ΠΟΣΟ καιρο, ΠΟΙΑ κατασταση πρεπει να επικρατει στα ελληνικα γηπεδα, ωστε να θεωρηθει οτι εχουν αποφερει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αυτα τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μετρα. Ουτως ωστε, να ξερουμε για τι συζηταμε ολες αυτες τις μερες, αλλα και για να εχουμε ενα μετρο να συγκρινουμε, οταν με το καλο επελθει η περιβοητη εξυγιανση των ελληνικων γηπεδων. Προσωπικη αποψη -και τελειωνω τις τοποθετησεις μου- ειναι οτι τα συγκεκριμενα μετρα ειναι προϊον ΠΑΝΙΚΟΥ, ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑΣ και καταλαμβανουν ρολο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ που προσπαθει να σβησει τη φωτια με οποιοδηποτε μεσο. Αποδειξη? Δειτε ποια ατομα πηγαιναν στο γηπεδο πριν τα επεισοδια και ποια πηγαν μετα. Δειτε τα πανο συνδεσμων που υπηρχαν στα γηπεδα πριν και δειτε μετα. Αλλαξε ο Μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως... Συνεχιζω να στηριζω οποιαδηποτε προσπαθεια γινεται για να φυγουν απο τα γηπεδα τα ταραχοποια στοιχεια, αρκει αυτη η προσπαθεια να γινεται ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (διωξη των υπευθυνων και οχι γενικευμενες μαζικες διωξεις). Κι οχι να χρειαζεται να χαθει η ζωη ενος συνανθρωπου μας για να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ καποιοι (νομιζοντας οτι ανακαλυψαν...την Αμερικη) και να επιχειρησουν με ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑΤΑ (aka "ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΥΡΙΩΝ", ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ κτλ κτλ) να διορθωσουν μια κατασταση, απλα και μονο για να ΜΗΝ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ Ι-Δ-Ι-Ο-Ι ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ που αποφερει ενα τετοιο συμβαν.
basketaris
Apr 16 2007, 18:00
απο betsmart.gr:QUOTE
Αύριο σε κυκλοφορία τα εισιτήρια!
Δεν πρόλαβαν να τα διαθέσουν σήμερα οι «κίτρινοι»
Αύριο τελικά θα βγουν στην κυκλοφορία τα «νέα» εισιτήρια του ντέρμπι Αρης - ΠΑΟΚ! Κι αυτό επειδή δεν κατέστη δυνατόν να τα παραλάβει σήμερα η ΚΑΕ Αρης, αφού μέχρι το απόγευμα... παρέμεναν στην Αστυνομία, αφού νωρίτερα θεωρήθηκαν από την Εφορία.
Από αύριο το πρωί (09.00) οι φίλοι του Αρη θα μπορούν να αλλάζουν τα εισιτήρια που είχαν με τα «νέα» και να προμηθεύονται όσα είχαν απομείνει.
Αξιέπαινη πρωτοβουλία
Αξίζει να σημειωθεί ότι όποιος φίλαθλος δεν μπορεί να παρακολουθήσει (λόγω της εργάσιμης καθημερινής) τον αγώνα και είχε ήδη προμηθευτεί εισιτήριο, θα έχει το δικαίωμα να μπει με το ίδιο εισιτήριο σε έναν αγώνα πλέι οφ. Αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΚΑΕ, αν μη τι άλλο...
Warrior
Apr 16 2007, 22:48
Mε ολη αυτη την ιστορια με τα εισητηρια,μαλλον αυριο δεν θα γεμισει το γηπεδο.
Πολυ δυσκολο ολοι οσοι ειχαν προμηθευτει εισητηριο,να καταφερουν να δωσουν
το παρων,αφου ειναι εργασιμη μερα και ωρα...
ΑΡΗΣ: Προπόνηση ανήμερα του ντέρμπι!
Τι δηλώνει ο Σάββας Ηλιάδης για τη μεγάλη αναμέτρηση
Η προετοιμασία του Αρη για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν τελείωσε σήμερα. Αύριο, ο Αντρέα Ματσόν και οι παίκτες του θα δουν βίντεο με αγώνες του ΠΑΟΚ, ενώ θα ακολουθήσει προπόνηση.
Ο Ματσόν και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για τη μάχη. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Σάββα Ηλιάδη στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. «Το παιχνίδι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για μας, αλλά και για τον κόσμο μας. Οπως και εμείς έτσι και οι φίλαθλοι της ομάδας ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τις δύο συνεχόμενες αναβολές και αντιλαμβανόμαστε ότι η ώρα που θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, είναι πιο δύσκολη όσον αφορά την προσέλευση τους στο γήπεδο, σε σχέση με το αν γινόταν το Σάββατο. Μας έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές όμως ότι είναι πάντα στο πλευρό μας και μας βοηθάνε δίνοντας δυναμικό παρόν στην κερκίδα. Γι’ αυτό κι εμείς προσμένουμε να γεμίσουν αύριο το γήπεδο και από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε στο τέλος».
Χρειάστηκε να περάσουν 19 μέρες μέχρι να επανέλθουν οι «κίτρινοι» σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης. Η τελευταία αναμέτρηση που έδωσαν στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν στις 28/03 στην έδρα του Αιγάλεω, όπου είχαν επικρατήσει με 76-82. Μπορεί λοιπόν αυτή η μεγάλη διακοπή να επηρεάσει αρνητικά την ομάδα; Ο γκαρντ του Αρη εξηγεί: «Σίγουρα δεν είναι ότι το πιο εύκολο να ξανά βρεις τον ρυθμό σου από τη μια μέρα στην άλλη. Πιστεύω ότι η διακοπή ωφέλησε περισσότερο τους αντιπάλους μας, αφού είχαν αρκετές μέρες να δουλέψουν με τον καινούργιο τους προπονητή. Όσον αφορά εμάς, είναι λογικό να μας έχει επηρεάσει κάπως αυτή η διακοπή, γιατί είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δύο φορές μετατέθηκε η αναμέτρηση για άλλη ημερομηνία. Γι’ αυτό λοιπόν ελπίζουμε αύριο να γίνει επιτέλους ο αγώνας! Λογικό ή παράλογο από όλη αυτήν την κατάσταση, το που πρέπει να κάνουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι σε τέτοια ντέρμπι κερδίζει αυτός που παίζει με μεγαλύτερο πάθος και κάνει τα λιγότερα λάθη».
Η επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα είναι η δεύτερη για τον Σάββα Ηλιάδη με τη φανέλα του Αρη, η πρώτη ως γηπεδούχος. «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα μου και πάντα ήθελα να την βιώσω. Μεγάλωσα βλέποντας τους αγώνες του Αρη με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο και αύριο θα έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω παίζοντας σε αυτό το γήπεδο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσουμε όλοι ώστε να είναι το πρώτο μου ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο νικηφόρο», καταλήγει ο Ελληνας γκαρντ.
Μαζι σας σε οτι λετε!Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι εξαντλειτε την κριτικη σας σε ενα ΠΟΛΥ σωστό μέτρο, εστω και μικρο...Και αναφερομαι φυσικα στα ειρωνικα σχολια περι "μολυσμενων" εισιτηριων.. Πραγματικα ειναι αποριας αξιο!!
basketaris
Apr 16 2007, 23:39
QUOTE(Anaz @ Apr 16 2007, 08:43 PM)

Μαζι σας σε οτι λετε!Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι εξαντλειτε την κριτικη σας σε ενα ΠΟΛΥ σωστό μέτρο, εστω και μικρο...Και αναφερομαι φυσικα στα ειρωνικα σχολια περι "μολυσμενων" εισιτηριων.. Πραγματικα ειναι αποριας αξιο!!

Γιατι φιλε Anaz, ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να παιρνονται "μετρα" ΜΕΤΑ το θανατο ενος φιλαθλου (επρεπε να γινει το κακο) και μαλιστα...στο ποδαρι, απλα για να φανει οτι η πολιτεια ειναι αμειλικτη σε τετοιες περιπτωσεις. Τοσο σοβαρες & σημαντικες προσπαθειες γινονται μεθοδευμενα, κατοπιν συζητησεως με ολους τους εμπλεκομενους φορεις (πολιτεια, ομαδες, επικεφαλης συνδεσμους, αστυνομια) και αφου πρωτα εχει καταστρωθει ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πλανο, προς μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κατευθυνση. Οχι στο αψε-σβησε να παιρνονται μετρα εν πρωτης οψεως σκληρα, αλλα κατ' ουσια παραλογα, αφου το μονο που επιτευχθηκε ειναι η αναβολη του σημαντικοτερου αγωνα της αγωνιστικης, η περαιτερω ταλαιπωρια παικτων/προπονητων/φιλαθλων, η απαξιωση του ιδιου του αθληματος κι η ακομη περαιτερω οξυνση του κλιματος.
Οσο για την ειρωνεια περι μολυσμενων εισιτηριων, γινεται για τον απλουστατο λογο οτι οι ιδιοι οι συνδεσμοι γυρισαν τα εισιτηρια και τα ΙΔΙΑ μελη πηραν τα καινουρια εισιτηρια! Βλεπεις καμια διαφορα? Εγινε τιποτα το ουσιαστικο? Προς τι ολη αυτη η ιστορια που τελικα εχει παρα-κουρασει?
Με δυο λεξεις, η δικη μου (ισως και των υπολοιπων) ενσταση στο ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ θεμα της αντμετωπισης της βιας σε αθλητικους χωρους, ειναι η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ (το σωστο θα ηταν το καλοκαιρι με εφαρμογη ΡΙΖΙΚΩΝ αλλαγων) και η ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΗΧΗ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ-ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ (και ΟΧΙ ΝΟΜΩΝ, οπως θα πρεπε) απο πλευρας κυβερνησης, που τελικα το μονο που καταφερε ειναι να κανει μια τρυπα στο νερο. Οι ιδιοι που -υποτιθεται- θα διωκονταν απο τα γηπεδα, ειναι και τελικα οι ιδιοι που θα ξανα-πανε στο γηπεδο. Ειπαμε, αλλαξε ο Μανωλιος...
Παιδιά μην το κουράζουμε άλλο με τα εισητήρια και τις αποφάσεις..
Ήρθε η μέρα για μπασκετάκι και αυτό είναι που έχει σημασία..
Αν μάλιστα γίνει και ένα καλό παιχνίδι θα είναι ότι καλύτερο..Μόνο να μην μας αγχώσουν πάλι..
Να κερδίσουμε ώστε να συνεχίσουμε να κρατάμε την δεύτερη θέση στα χέρια μας..
Καλη επιτυχία στην ομάδα μας..
basketaris
Apr 17 2007, 11:49
Kαλημερα σας!
Σημερα ειναι απο τις μερες που λατρευω! Ειναι αφιερωμενη ολη στο Αλεξανδρειο Μελαθρο! Ειμαι απο το πρωι στους περιβαλλοντες χωρους, μολις τελειωσα τις υποχρεωσεις μου στο Πανεπιστημιο και επεται καφεδακι στο Cafe κατω απο το Παλε, αγορα προϊοντων απο τη μπουτικ, "βρωμικο" φαγητο απο τις φανταστικες καντινες, ξανα καφες με παραλληλες μπασκετο-συζητησεις και ατελειωτο χαβαλε, εισοδος στο γηπεδο κανα 2ωρο πιο πριν για παρακολουθηση ολου του ζεσταματος και φυσικα ηρθε η ωρα για την αληθινη δραση!
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας! Να γινει ενα καθαρο παιχνιδι, χωρις παρατραγουδα (να φροντισουμε & να συμβαλλουμε ΟΛΟΙ μας) και να απολαυσουμε μπασκετ υψηλου επιπεδου απο την Αρειαναρα μας!
Καλημερα σε ολους μας!
EXPLOITED ARIS
Apr 17 2007, 12:44
ΑΜΗΝ
grigoris
Apr 17 2007, 13:39
QUOTE(basketaris @ Apr 17 2007, 12:42 PM)

Kαλημερα σας!
Σημερα ειναι απο τις μερες που λατρευω! Ειναι αφιερωμενη ολη στο Αλεξανδρειο Μελαθρο! Ειμαι απο το πρωι στους περιβαλλοντες χωρους, μολις τελειωσα τις υποχρεωσεις μου στο Πανεπιστημιο και επεται καφεδακι στο Cafe κατω απο το Παλε, αγορα προϊοντων απο τη μπουτικ, "βρωμικο" φαγητο απο τις φανταστικες καντινες, ξανα καφες με παραλληλες μπασκετο-συζητησεις και ατελειωτο χαβαλε, εισοδος στο γηπεδο κανα 2ωρο πιο πριν για παρακολουθηση ολου του ζεσταματος και φυσικα ηρθε η ωρα για την αληθινη δραση!
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας! Να γινει ενα καθαρο παιχνιδι, χωρις παρατραγουδα (να φροντισουμε & να συμβαλλουμε ΟΛΟΙ μας) και να απολαυσουμε μπασκετ υψηλου επιπεδου απο την Αρειαναρα μας!
Καλημερα σε ολους μας!
Μπορεί να είμαστε σε αντίθετες πλευρές φίλε αλλά η ιεροτελεστία αυτή που περιγράφεις (γιατί περί τέτοιου πρόκειται) είναι άπαιχτη!!!!!!!
Warrior
Apr 17 2007, 13:53
QUOTE(basketaris @ Apr 17 2007, 09:42 AM)

Kαλημερα σας!
Καλημερα σε ολους μας!
Ζηλευω.....
Που θα παει...καποτε θα μετακομισω Θεσσαλονικη!
Εγω παλι εψαχνα να βρω μηπως εχει κανα pre-game στην ερτ(εστω κανα 15λεπτο) να μπουμε στο κλιμα
του αγωνα...αλλα δεν!
Αντιθετα διαπιστωσα οτι εχει κληρωση Εθνικου Λαχειου στις 7μμ.,οποτε και το ματς θα ξεκινησει κατα
τις 7.10μμ.
Καλο αγωνα να εχουμε...

Υ.Γ.:
Αφιέρωμα sportime.gr στο ντέρμπι
EXPLOITED ARIS
Apr 17 2007, 19:57
Την επομενη φορα βαλτε τον Ορφανο μεσα να παιξει...
Το εκανε το θαυμα του ο Κουκουλεκιδης. Ειδικα ρε παιδια τα βηματα του Σκεπανοβιτς ΗΜΑΡΤΟΝ. Δευτερος ο ολυμπιακός
ashton
Apr 17 2007, 20:04
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Apr 17 2007, 08:50 PM)

Την επομενη φορα βαλτε τον Ορφανο μεσα να παιξει...
Γιατί το λες αυτό ?
(δεν έβλεπα το ματς - τώρα το γύρισα)
Oριστε,τι καταλαβατε που βιαζοσασταν να γινει το ματς..?
Σοβαρα,ειχα ενα προαισθημα γι'αυτο το παιχνιδι!Δεν το πιστευα ομως,γι'αυτο δεν το παιξα κ στο overplay.
Ο Παοκ εξελισσεται σε ρυθμιστη της 2ης θεσης!Σημερα κερδισε στο Αλεξανδρειο,και την τελευταια αγωνιστικη υποδεχεται τον Ολυμπιακο.. Μη βιαζεστε λοιπον,μπορει ν'αλλαξει παλι η 2η θεση..
thrylos7
Apr 17 2007, 20:11
Καλά, εκεί 10 βήματα έκανε...
Ο ΠΑΟΚ πάντως ήταν καλύτερος από τον Άρη.. Το έκανε το θαύμα του ο Αλεξανδρής. Αυτό που μ' άρεσε περισσότερο ήταν που χρησιμοποίησε αρκετό χρόνο τον Όστοϊτς, πράγμα που δε συνέβαινε με τον Πιλαφίδη.
Επίσης, μ' εξέπληξε το παιχνίδι του Ουάτσον, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε δείξει τίποτα.
Φαίνεται πως η έλευση του Αλεξανδρή θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.
Το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας ήταν πολύ σημαντικό τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τον Άρη... Ίσως δεν περίμενε τόσο καλό τον ΠΑΟΚ σήμερα ο Άρης, αλλά ούτως ή άλλως δεν έπιασε καμιά μεγάλη απόδοση..
Η δεύτερη θέση του Ολυμπιακού μόνο δεδομένη δεν είναι (Πανιώνιο στο ΣΕΦ, ΠΑΟΚ στην Πυλαία), αντίθετα, πολύ κοντά στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.
Θέλω πολύ να δω τη Θεσσαλονίκη ολόκληρη να ζει ξανά για το μπάσκετ τον Ιούνιο...
QUOTE(ashton @ Apr 17 2007, 08:57 PM)

Γιατί το λες αυτό ?
(δεν έβλεπα το ματς - τώρα το γύρισα)
Πιθανως το λεει γιατι ευνοησαν οι διαιτητες τον ΠΑΟΚ σε 2 φασεις στα τελευταια 2 λεπτα....
Ομως αυτο δεν σημαινει οτι ο Αρης εχασε λογω της διαιτησιας! Αυτα ειναι κλαψουρισματα. Ο Αρης εχασε γιατι ο ΠΑΟΚ ελεγξε τον ρυθμο και επαιξε καποια καλη αμυνα για τα δεδομενα του....
Εγω ελεγα οτι θα χασουμε 28 ποντους αλλα τελικα διαψευστικα τελείως....
QUOTE(thrylos7 @ Apr 17 2007, 09:04 PM)

Καλά, εκεί 10 βήματα έκανε....
Βηματα ηταν σιγουρα, αλλα δεν εκανε πολλα οπως λες. Μονο μια παραβαση απο οτι θυμαμαι σηκωνοντας το "σταθερο" ποδι....
Φαίνεται πως η έλευση του Αλεξανδρή θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.
Εγω ειμαι σιγουρος οτι απλα ηταν η "πρωτη φορα". Ολοι ξερουμε οτι η πρωτη φορα ενος προπονητη παντα βοηθαει. Θυμασαι στις αρχες τον Πιλαφιδη?
thrylos7
Apr 17 2007, 20:20
Βηματα ηταν σιγουρα, αλλα δεν εκανε πολλα οπως λες. Μονο μια παραβαση απο οτι θυμαμαι σηκωνοντας το "σταθερο" ποδι....
Δεν είπα 10 παραβάσεις, αλλά 10 βήματα...
Εγω ειμαι σιγουρος οτι απλα ηταν η "πρωτη φορα". Ολοι ξερουμε οτι η πρωτη φορα ενος προπονητη παντα βοηθαει. Θυμασαι στις αρχες τον Πιλαφιδη?
Αν θυμάμαι καλά (αν όχι, διόρθωσέ με, δεν είναι φράση κλισέ, το εννοώ), η αρχή του Πιλαφίδη δεν ήταν τόσο καλή όσο η συνέχεια, αφού μετά από λίγο έγιναν οι αλλαγές με Ουάσινγκτον, Πάρκερ...
Θα δούμε και στο ματς με την Ολυμπιάδα στην Πυλαία για να έχουμε σφαιρικότερη άποψη.
scales84
Apr 17 2007, 20:27
Ρε αδερφια μη λεμε οτι θελουμε.ημασταν τραγικοι.απιστευτα τα βηματα του σερβου αλλα δεν υπηρχε λογος να φτασουμε εκει...γιατι ρε μαγκες???γιατι τοση χαρα και υπερηφανια μας την στερειτε μ αυτον τον τροπο???τωρα οσο για τον οσφπ..υπαρχει κανεις που πιστευει οτι ο παοκ θα χτυπησει το ματς???σας εχει συνηθισει σε τπτ τετοιο?πιο πιθανο ειναι να κερδισει ο πανιωνιος(που σιγα μην τον αφησουν) παρα ο παοκ.τεσπα....
Μπραβο στον προπονηταρα τον Αλεξανδρη,επιτελους κατι ειδαμε,τρομερη κυκλοφορια σωστες επιλογες στην επιθεση,καλες αλλαγες,αμα δεν ειχαν φορτωθει με πολλα φαουλ οι ψηλοι μας θα το ειχαμε καθαρισει πιο ευκολα το ματσακι..Ας πω και μια καλη κουβεντα και για τον Πιλαφα που εφερε το τερας ψυχραιμιας που λεγετε Ουατσον
Εξυπνος ο Ιταλος,σου λεει δεν την γλυτωνω την ηττα ας κανω το καραγκιοζιλικι με το σακακι για να τα ριξω μετα στην διαιτησια,τον Ορφανο την Νεα Δημοκρατια τους Εβραιους και το fbi..
Warrior
Apr 17 2007, 20:36
QUOTE(scales84 @ Apr 17 2007, 06:20 PM)

Ρε αδερφια μη λεμε οτι θελουμε.ημασταν τραγικοι.
Εντελως ομως....
Η ομαδα φανηκε απιστευτα αποδιοργανωμενη απο την διακοπη.Ο ΠΑΟΚ αντιθετα παρουσιαστηκε
μεταμορφωμενος προς το καλυτερο με την αλλαγη προπονητη.
V@Roxe##13
Apr 17 2007, 20:59
O Παοκ ηταν απλα καλυτερος!Τι να κανουμε????Ωραιο ματς παντως.
Warrior
Apr 17 2007, 21:05
QUOTE(V@Roxe##13 @ Apr 17 2007, 06:52 PM)

Ωραιο ματς παντως.
Ως προς την διακυμανση και το ενδιαφερον,γιατι απο πλευρας θεαματος ηταν κακο.
V@Roxe##13
Apr 17 2007, 21:19
Agree
Παντως ηταν ντερμπι που το χαιροσουν(αν ησουν Ολυμπιακος δε ακομα παραπανω

)
Ο Αρης σε πολυ κακη κατασταση με τους μεγαλους παικτες του εκτος κλιματος..Μονο ο Σκειλς διασωθηκε αλλα κι αυτος τραβηξε παρα πολλες προσπαθειες..
Ο Σκεπανοβιτς απεδειξε ποσο μεγαλος παικτης ειναι και ποσο αδικηθηκε περσυ στον Παο..Επισης εξαιρετικος ο Ουατσον..
Ελπιζω την τελευταια αγωνιστικη να εχει καθαρισει ο Παοκ με την τεταρτη θεση ωστε να μην εχουμε κανενα προβλημα για την δευτερη θεση
Είμαι απογοητευμένος γιατί απλά είμασταν τραγικοί..Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτή την ομάδα.Δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε σχεδόν ποτέ..
Δηλαδή 4 αγωνιστηκές είναι ακόμα,και ο ένας από τους δύο δύσκολους αγώνες ήταν αυτός και μέσα στο Αλεξάνδρειο..γεμάτο το γήπεδο και την κάνανε την πατάτα τους..
Δεν λέω καλός είναι ο ΠΑΟΚ αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος από τον φετινό Άρη..Αυτό όμως ούτε στο δεύτερο παιχνίδι το απέδειξε..Κρίμα ρε γαμώτο να μας αγχώνει μια ζωή αυτή η ομάδα..
Δεν έπιασαν καλή απόδοση σε κανένα σημείο ου αγώνα και ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως έπρεπε για να κερδίσει..
Δεν χωρούν διακαιολογίες για διακοπή και τέτοια..Και ο ΠΑΟΚ διακοπή είχε αλλά ήρθε και μας κέρδισε..
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του..Όσο για την διαιτησία μπορεί να μην ήταν καλή ειδικά στο τέλος αλλά ας μην το φτάναμε εκεί..Ας κερδίζαμε νωρίτερα..
Τώρα κυνηγάτε πάλι στα play-off και αν γίνει και καμιά στραβή τότε μπορεί να βγούμε και τέταρτοι..Το πάω μακριά το ξέρω αλλά είναι να μην το πας,έλεος πια....
Δε νομίζω να μας κάνει τη χάρη να χάσει ο Ολυμπιακός αλλά υπάρχει ελπίδα αρκεί να παίξει ο ΠΑΟΚ και όχι να το έκανε μόνο με μας..
Warrior
Apr 17 2007, 21:34
Οτι κοπο καναμε ολη την χρονια....το γκρεμισαμε σημερα.
Πραγματικα ειμαι πολυ απογοητευμενος.
Περιμενα να συναντησουμε δυσκολιες και να ειμαστε επηρρεασμενοι,αλλα τετοιο χαλι(για την αποδοση
μας μιλαω) με τιποτα!Για ποιον να πρωτοπω??Περαν του Σκειλς,ολοι οι αλλοι ηταν σε αλλο γηπεδο.
Και ο Ματσον το ιδιο...Ανυπαρκτη αμυνα,παιδικες επιθεσεις.
geosider
Apr 17 2007, 21:52
χρόνια είχα να ξενερώσω τόσο πολύ
γιατί ρε γαμώτο πάει και η συμμετοχή στον τελικό, άντε να βγάλουμε διπλό στο ΣΕΦ τώρα
enypnio
Apr 17 2007, 22:00
kala sto telos ksirizoun ton gampro exei poly akoma o olympiakos exei kai PAOK kai PANIONIO kai o Panionios me arslan den einai pexe gelase
basketaris
Apr 17 2007, 22:04
Eιμαι πολυ απογοητευμενος σημερα, πιο πολυ κι απ' οταν ειχαμε χασει με 36 απο τον Παναθηναϊκο.
Επειδη πολλα θα γραφτουν και σιγουρα η αποψη μου θα καλυπτεται απο καποιον προλαλησαντα (ή καποιους), εχω να πω 1 μονο πραγμα:
Συγχαρητηρια στον αντιπαλο για τη νικη του, ηταν πραγματικα μεγαλη νικη, φανηκε οτι το ηθελε πιο πολυ (τραγικο για τη δικη μου ομαδα) το ματς και το πηρε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ!!!
Ασχετα με το αν εγιναν οντως σοβαρα λαθη απο τη διαιτησια (το μεγαλυτερο οτι Κουκουλεκιδης-Τανατζης αφηναν το 80% των σφυριγματων στον απειρο Διαμαντη), ο ΑΡΗΣ εκανε τα ΠΑΝΤΑ ωστε να φτασει το ματς στην κοψη του ξυραφιου και τελικα το πληρωσε. ΟΛΗ η ομαδα ηταν σε αλλο γηπεδο, ο προπονητης επισης... Δεν μπορει να δεχεσαι 88 ποντους στην εδρα σου απο τετοιο αντιπαλο... Ο μονος που ηταν παρων ηταν και παλι ο κοσμος, που, ομως, για αλλη μια φορα κρυωσε, μουδιασε κι απογοητευτηκε... Οπως και να χει ομως ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα υβριστικα και τα αντικειμενα, σημερα για 1η φορα φετος παρεκτραπηκαμε τοσο πολυ... Κριμα, ελπιζω να μην το πληρωσουμε βαρια...
Ηταν φανερο οτι θα μας εκανε κακο η διακοπη, αλλα ειμαστε αδικαιολογητοι που εν γνωσει μας δεν καναμε ΤΙΠΟΤΑ, ωστε να ελαχιστοποιησουμε αυτη τη ζημια... Αντιθετα, ο Παοκ ο,τι εκανε επιανε, ηταν φανερα ανεβασμενη η ψυχολογια κι η αυτοπεποιθηση και αυτο επιβεβαιωνοταν απο το οτι σε κανενα σημειο του παιχνιδιου δεν πανικοβληθηκε, ειχε σωστες ενεργειες και κυριως καθαρο μυαλο...
Θα προσθεσω κι αλλα σχολια (πανω στο καθαρα αγωνιστικο) απο αυριο-μεθαυριο, οταν θα ηρεμησω λιγο παραπανω...
Περαστικα μας...
Ε καλα δεν εγινε ξαφνικα και τζορνταν ο Αρσλαν..Ενταξει ειναι ενας πολυ καλος παικτης αλλα δεν ειναι αυτος που κανει τον Πανιωνιο καλο αντιπαλο..Απο την αρχη της χρονιας η ομαδα πηγαινε καλα και τωρα ενισχυθηκε ακομα περισσοτερο..Ποτε ομως δεν ηταν παιξε γελασε..Αποδειξη η νικη στο Ελληνικο επι του Ολυμπιακου..
thrylos7
Apr 17 2007, 22:10
Άσχετο σχόλιο:
Είμαι της άποψης ότι η μέτρια εικόνα του Πανιωνίου τους τελευταίους μήνες οφειλόταν καθαρά στην έλλειψη πλέι μέικερ. Σε μερικά ματς, αυτό ήταν εξόφθαλμο... Νομίζω ότι με τον Αρσλάν θα το δούμε στα επίπεδα της αρχής της σεζόν και βάζει πλώρη για 4άδα (και παραπάνω), ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίσει στην κανονική περίοδο.
Warrior
Apr 17 2007, 22:15
Και γω θελω να κανω ενα σχολιο για την Ολυμπια,αλλα θα το κανω αργοτερα παιδια...
Ηταν φανερο οτι θα μας εκανε κακο η διακοπη, αλλα ειμαστε αδικαιολογητοι που εν γνωσει μας δεν καναμε ΤΙΠΟΤΑ, ωστε να ελαχιστοποιησουμε αυτη τη ζημια...
Αυτο ακριβως...
Αντιθετα μπορω να πω οτι την επιτειναμε.
weirdo1977
Apr 17 2007, 22:22
βασικά δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι προς το παρόν... απλά αυτός που άνοιξε το topic πρέπει να κρεμαστεί
Warrior
Apr 17 2007, 22:29
Warrior
Apr 17 2007, 22:35
Τα δεκάλεπτα: 17-15, 38-35, 56-56, 79-88
Οι σκόρερ των ομάδων:
Άρης (Ματσόν): Καστλ 14 (3), Σιγάλας 4 (1), Τσαλδάρης 2, Σεραπίνας, Σκέιλς 20 (1), Καλαϊτζής 3 (1), Ηλιάδης 15 (1), Ουίλκινσον 10, Παντελιάδης, Μάσεϊ 8, Γιαννούλης 3.
ΠΑΟΚ (Αλεξανδρής): Πάρκερ 4, Μανωλόπουλος, Στσεπάνοβιτς 23 (2), Οστοϊτς 10, Χαριτόπουλος 4, Καλαμπόκης 10 (2), Κογιαντίνοβιτς 6 (2), Κούβελας, Ουότσον 10, Αγαδάκος 5, Πάσαλιτς 16 (2).
Ματσόν: "Ήταν βήματα"
Με τα μάτια του να μην ξεκολλούν από το φύλλο της στατιστικής, ο Αντρέα Ματσόν, παραπονέθηκε έντονα για τη φάση του Σκεπάνοβιτς, που κόστισε ουσιαστικά το παιχνίδι.
"Για μένα το χειρότερο δεν είναι η ήττα ή ότι χάσαμε την δεύτερη θέση, αλλά το γεγονός ότι όλοι ξέραμε για τον κόσμο, πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και λυπούμαστε που χάθηκε. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη η περίοδος μέχρι την έναρξή του για μας. Το προετοιμάσαμε τρεις φορές και αυτό δυστυχώς ήταν το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας".
Στη συνέχεια, σχολίασε την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ: "Αυτό τους βοήθησε. Έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είχαν χρόνο να επανακάμψουν μετά από μια δύσκολη περίοδο για αυτούς. Όσο για μας, πηγαίναμε τόσο καλά και έπρεπε να περιμένουμε 21 μέρες".
Όσον αφορα στην τεχνική ποινή που δέχθηκε, η οποία ουσιαστικά, κόστισε στον Άρη τη δυνατότητα να ανακάμψει, είπε: "Ήταν μία πολύ σοβαρή παράβαση. Όλοι όσοι είδαν το βίντεο μου είπαν ότι ήταν βήματα και δυστυχώς οι διαιτητές έκριναν ότι έπρεπε να μου δοθεί τεχνική ποινή. Ελπίζω να υπάρχει ανάλογη αντιμετώπιση και προς τις άλλες ομάδες. Να υπάρχει σωστή αντιμετώπιση", ενώ για την αντίδρασή του, είπε: "Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προπονηθούμε και να μην σκεφτόμαστε".
Για το γεγονός, ότι ο Άρης, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο χαμηλό τέμπο, του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Δεν ανησυχώ αν θα τους αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια για την κανονική περίοδο. Μέχρι στιγμής, στην άμυνα στο Πρωτάθλημα, είμαστε πρώτοι σε πολλές στατιστικές κατηγορίες και στην Ευρωλίγκα είχαμε την δεύτερη θέση, απλά σήμερα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Πιστεύω ότι οι παίκτες δουλέψανε σωστά τις περισσότερες μέρες. Φυσικά αυτό δεν είναι άλλοθι αλλά τρεις εβδομάδες για ένα παιχνίδι ήταν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για μας".
Καλαϊτζής: "Ανώτερος ο ΠΑΟΚ"
Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε ο Γιώργος Καλαϊτζής, που τόνισε ότι είναι μεν χαρούμενος που έπαιξε σε ένα τέτοιο ματς, αλλά θα ήθελε να έχει άλλο αποτέλεσμα.
"Ήταν ένα στο οποίο ο ΠΑΟΚ φάνκε πιο έτοιμος, ήταν πιο συγκεντρωμένος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με εξαίρεση το νευρικό ξεκίνημα λόγω της διακοπής, που φάνηκε να ευνόησε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ παρά εμάς. Ο ΠΑΟΚ έβαλε κάποια ελεύθερα σουτ, ενώ εμάς μας έπιασε το άγχος να κερδίσουμε".
"Είμαι χαρούμενος που έπαιξα σε αυτό το ντέρμπι αλλά θα ήθελα να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Φαίνεται να χάνουμε την δεύτερη θέση αλλά θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ένα, ένα τα παιχνίδι όπως κάναμε όλη την χρονιά και θα δούμε τι θα γίνει".
Για το αν υπήρχε άγχος φαβορί: "Ντέρμπι είναι. Τα φαβορί τα χαρακτηρίζει το γήπεδο. Ήμασταν άξια δεύτεροι με τη διακοπή που μας χάλασε τον αγωνιστικό ρυθμό. Καθόμασταν εμείς, κάθονταν κι οι άλλες ομάδες. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι από μας με κάποια καινούρια παιχνίδια. Παίξαμε και χάσαμε. Δεν ήμασταν καλύτεροι και δεν έπρεπε να το κερδίσουμε. Αυτή είναι η γνώμη μου. Φάνηκε η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ σε όλο το παιχνίδι ακόμα και από τον τρόπο που πασάραμε".
Αλεξανδρής: "Μας ευνόησε η διακοπή"
Το γεγονός, ότι η διακοπή ευνόησε τον Άρη, ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος στάθηκε και στη σημαδιακή ημερομηνία.
"Το πρώτο που θα ήθελα, είναι, να αφιερώσω τη νίκη στην μητέρα του Διονύση Ψωμιάδη, γιατί ήταν το πρώτο συνταρακτικό γεγονός με την έλευσή μου. Θέλω να κάνω και μια ευχή, επειδή καθυβρίζονται οι μανάδες όλων, το πιο ιερό πράγμα και για αυτούς που την είχαν χάσει όπως εγώ".
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αγωνιστικό τομέα: "Μας δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψουμε και στην ψυχολογία αλλά και σε τομείς όπου διαπιστώσαμε ότι παρουσιαζόταν πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Είχαμε πίστη για τη νίκη και καθαρό μυαλό. Εκτιμώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια. Θα ήθελα όμως να αναβαθμιστούν οι σχέσεις μας όπως παλιά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Από τη δεύτερη θέση και κάτω όλα παίζονται".
Όσον αφορά στη μεγάλη διακοπή, είπε: "Ξέραμε ότι όλες οι ομάδες δεν θα παρουσιάζονταν με το ίδιο πρόσωπο πριν την αναβολή. Σας φέρνω για παράδειγμα τον Παναθηναϊκό. Η διακοπή σίγουρα δεν ευνόησε τον Άρη. δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. το είχα πει και στους παίκτες μου πριν από την πρώτη αναβολή ότι με την εικόνα που είχαμε παρουσιάσει στις δύο προπονήσεις ότι δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε".
Τέλος, ανατρέχοντας και στην επέτειο έξι χρόνων, από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα, με το Μαρούσι, ο "Τίγρης", είπε: "Αν κάτσουμε να ανατρέξουμε η ζωή είναι όλο συμπτώσεις. Αυτή την ημέρα είχα κερδίσει κάποιον ευρωπαϊκό τίτλο ενώ πέρσι μου είχε συμβεί κάτι σε κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο".
Καλαμπόκης: "Ευχαριστούμε τον κόσμο του Άρη"
Για τη σκληρή δουλειά, που έκανε ο ΠΑΟΚ, με την έλευση του Αλεξανδρή, μίλησε ο Γιάννης Καλαμπόκης, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο του Άρη.
"Καταλαβαίνετε όλοι ότι είναι μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, γιατί ήμασταν υπό αμφισβήτηση τον τελευταίο καιρό μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες 20 μέρες δουλέψαμε πολύ σκληρά και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε μένοντας μπροστά στο σκορ. Είμαστε πολύ περήφανοι και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη που ήταν μέσα σε αθλητικά πλαίσια"
Σε ερώτηση για περίπτωση συνάντησης των δύο ομάδων στα πλέι οφ ο Καλαμπόκης απάντησε: "Εμείς δεν θέλουμε να βιαστούμε και να πούμε ότι θα πάρουμε την 4η θέση. Σκοπός μας είναι να δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ενώ στα πλέι οφ γνωρίζουμε ότι κάθε ομάδα θα πρέπει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα της".
Απο:www.sport24.gr
grigoris
Apr 17 2007, 23:15
Κατά τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ κέρδισε σήμερα (παρεμπιτόντως ανέλπιστα για μένα) γιατί παρουσιάστηκε πολύ ψύχραιμος με θαυμαστό έλεγχο του ρυθμού πάνω απ'όλα και βρήκε απέναντί του έναν νωθρό αμυντικά (88 πόντοι εκ των οποίων οι 51 στο 2ο ημίχρονο) και ανοργάνωτο επιθετικά Άρη.
Κορυφαίος ο Σκεπάνοβιτς και πάρα πολύ καλοί οι Καλαμπόκης,Πάσαλιτς,Όστοϊτς και Ουότσον (εύφημο μνεία στον τελευταίο λόγω της άριστης οργάνωσης της ομάδας).
Όσο για τα βήματα:Δεν ήταν βήματα,ήταν
ΒΗΜΑΤΑ (Αλλά δεν ήταν αυτό το σφύριγμα η αιτία της νίκης του ΠΑΟΚ)
Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης και μας χαρίζει την ικανοποίηση του 2-0 επί του Άρη φέτος
Warrior
Apr 17 2007, 23:22
kostasss28
Apr 18 2007, 02:15
xaroumenos gia ti niki tou paok giati pernontas ti deuteri thesi pisteuo tha eimai ston teliko me ton panathinaiko.parola auta to protathlima tha to parei pali o panathinaikos.apo kei k pera o panionios exei kali omada o paok deixnei oti mporei na paiksei kala giauto o aris prepei na idrosei gia tin triti thesi pou simainei ksana eksodo dtin europi pou einai oli i xronia gia ton ari fetos.
Aristofanis
Apr 18 2007, 07:30
Χθες που πρόλαβα να δω το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με την ψυχραιμία του ΠΑΟΚ και το πολύ καλό κοντρολαρισμένο παιχνίδι του. Οι Ostojic και Pasalic πάρα πολύ καλοί για Καλαμπόκη και Σκέπα δεν συζητάω. Τον Άρη τον βλέπω λίγο κορεσμένο και φίλοι Αρειανοί προσοχή γιατί ενώ ο Άρης μπορεί να είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα μετά απο ΠΑΟ & ΟΣΦΠ αλλά μην γίνει καμία στραβή και χαθεί καμία Euroleague. Μπράβο στον κόσμο του Άρη που γέμισε το Αλεξάνδρειο Τρίτη απόγευμα. Μακάρι να φτιάξει κάποτε ένα γήπεδο 10-12.000 γιατί το Αλεξάνδρειο είναι πολύ μικρό.
EXPLOITED ARIS
Apr 18 2007, 10:26
Καλημερα σε ολους!!!
Απο χτες εχω ακουσει τα παντα.Οτι ο Αρης κουραστηκε επηλθε κορεσμος οτι ολη η χρονια ηταν φωτοβολιδα(ημαρτον!!!) και αλλα πολλα.
Και εμενα με πονεσε πολυ το χτεσινο αλλα ειλικρινα δε μπορω να ακουω μ....
Φανηκε οτι χτες δεν ειχαμε ρυθμο και ο ΠΑΟΚ σε αυτο συνεβαλε γυρω στο 20%.Το υπολοιπο 80% ηταν λογω της διπλης διακοπης.
Υποψην οτι σε σειρα πλει-οφ και με πλεονεκτημα εδρας ουτε ο ΠΑΟΚ ο νεος του Αλεξανδρη ουτε ο Πανιωνιος ο νεος του Αρσλαν νομιζω οτι μπορει να μας χτυπησει.
Τα βηματα του Σκεπανοβιτς η Τσεπανοβιτς απο χτες ηταν βηματαρες αλλα εμεις φταιμε που αφησαμε τον ΠΑΟΚ να φτασει το παιχνιδι μεχρι εκει.
Φανηκε απο το πρωτο λεπτο οτι οι παιχτες ηθελαν να παει και να μην ξαναγυρισει το παιχνιδι εξ ου και οι βιαστικες επιλογες.Δεν περιμενω να δω πως θα αντιδρασει ο Αρης γιατι ξερω πως θα βρει τον ρυθμο του και πιστευω πως στα πλει οφ θα ρολαρει και θα βγουμε τριτοι τελικως.
Ειμαι περιεργος να δω πως θα αντιδρασει ο τρομερος απο χτες ΠΑΟΚ...
nikefalin
Apr 18 2007, 10:34
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Apr 18 2007, 11:19 AM)

Τα βηματα του Σκεπανοβιτς η Τσεπανοβιτς
Κανονικά είναι Στσεπάνοβιτς με βαριά κρητική προφορά στο Τσ..
Αλλά οκ, είναιλίγο δύσκολες οι σλαβικές προφορές .
Μπράβο στον Βαγγέλη Αλεξανδρή που παρουσίασε σοβαρή ομάδα με ποικιλία παιχνίδιου , καλή άμυνα. Νομίζω πως ο Ματσόν και γενικά ο Άρης περίμενε άλλον Πάοκ. Κρίμα και για τους κάφρους που βρίζουν και πετούν αντικείμενα σε όλα τα γήπεδα (και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ όσους το κάνουν και κανέναν άλλον και δεν τους βάζω "χρώμα"). Έκανε τόσο κόπο ο Δαμιανίδης να μην τιμωρηθεί η ομάδα και πάει στον βρόντο...
klearxos
Apr 18 2007, 10:47
Καλημερα σε ολους!
Εμενα θα μου επιτρεψετε να γινω ο κακος Αρειανος της παρεας. Παροτι εχουν περασει αρκετες ωρες απο το παρολιγον εγκεφαλικο δεν μπορω ακομα να συνελθω!.
Λοιπον:
ΝΑΙ ο Αρης εχθες ηταν για κλαματα
ΝΑΙ ο ΠΑΟΚ εχθες ηταν καλυτερος
ΝΑΙ ο ΠΑΟΚ εχθες αξιζε γενικα τη νικη
ΝΑΙ αν θελουμε να λεγομαστε μεγαλη ομαδα δεν πρεπει τετοια ματς να τα αφηνουμε στα τελευταια λεπτα ή στα οποια σφυριγματα των διαιτητων..
ΑΛΛΑ...
Οπως και αν εχει δεδομενου οτι τα βηματα ηταν κραυγαλεα και σαν επακολουθο ειχαν αντι να διεκδικησουμε την μειωση του σκορ στον ποντο ή ακομα και να ισοφαρησουμε βρεθηκαμε στο 1.30 πριν το τελος με 9 ποντους στο κεφαλι...! Ουσιαστικα εδωσαν πεναλτι στο 89΄και λεμε αν εισαι μαγκας και καλη ομαδα κανε την αποκρουση! ή τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω...
Μπραβο στον κοσμο που γεμισε τριτιατικα το γηπεδο αλλα ηταν απαραδεκτος πριν ακομα ξεκινησει ο αγωνας οπου εβριζε τον Πανελουδη. Το ειπε και ο Αλεξανδρης, αφηστε τις μανες ησυχες. Πλεον εχουμε σιγουρη τιμωρια για τον αγωνα με τον Πανελληνιο και βλεπουμε για τον πρωτο γυρο των play-off.
Σορρυ αλλα επρεπε να ξεσπασω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.