Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΥΡΩΠΑ΄Ι΄ΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
HOULIGAN76
Σημερα Τρίτη ξεκινάμε τα ταξίδια στην Ευρώπη και ειδικότερα η πρ'ωτη φάση του eurocup2006-2007!

Πρώτο μάτς γίνεται στο Νοβισαντ με την ομάδα της Βο΄ι΄βοντίνας η οποία ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Σερβίας με 4νίκες και καμιά ήττα.

Εμείς ακόμη δεν είμαστε σε καλή φάση αλλά πιστευω οτι τουλάχιστον σήμερα να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.΄Καλά αυτή η ομάδα της Σερβίας δεν είναι σε καμιά περίπτωση στο επίπεδο των Οσφπ και Παο οι οποίοι μας διέσυραν οπότε αν κάνουμε και μια μέτρια εμφάνιση μπορούμε να κάνουμε το διπλό.

Αν και γενικώς ο ομιλος στον οποίο συμμετέχουμε δεν είναι τίποτα το δύσκολο ελπίζω ο Λε Κα να μην στιγματήσει την ομάδα με εναν αποκλεισμό.Μια φορά τα φτύσαμε σε πρώτη φάση.Ηταν επι Πετρόπουλου την περίοδο 2002-2003.Σχεδόν πάντα φτάναμε στους 8 σε μια διοργάνωση.Ελπίζω να συνεχιστεί η παράδοση!

Αναλυτικότερα
1999-2000 Εδώ αποκλειστήκαμε στο κορατς απο την Μάλαγα του Μάλκοβιτς στην φάση των 8!
20002001 Κατακτήσαμε το κύπελλο Σαπόρτα στην Βαρσοβία με αντίπαλο την Ντιζόν.
2001-2002 Φτάσαμε στους ημιτελικούς του Κόρατς όπου χάσαμε για ενα σουτ{α ρε Ολιβερ}απο την Ροστοβ. Μάλιστα στο πρώτο ματς του Αγιου Θωμά παίξαμε χωρίς τον Αγγελο Κορωνιό και τον δευτερο γκάρντ μας τον Φαλέκα.Ο τρίτος που έπαιξε λίγο σε αυτό το ματς ηταν ο Σπανούλης.Μεγάλο μέρος του πρώτου ματς το βγάλαμε με γκαρντ τους Κοχ και Μασλαρινό.{που δεν παίζουν άσο αλλά στην θέση 2}
2002-2003 Απεκλειστήκαμε στην πρώτη φάση.
2003-2004 Χάσαμε στον τελικό στο Καζάν απο την ΟΥΝΙΞ.Αν το φάιναλ φορ γινότανε σε ουδέτερο γήπεδο όλα θα ήταν διαφορετικά.
2004-2005 Μας απέκλεισε ο Μακεδονικός στην φάση των 8 του ULEB CUP.Χάσαμε στο πρωτο ματς στο Μαρούσι τους νικήσαμε στην Κοζάνη αλλά βγήκαμε νοκ άουτ για εναν πόντο.Εδώ καθοριστικό ήταν ενα άστοχο σουτ του Πόποβιτς στην εκπνοή. Παράλληλα με τον αγώνα στην κοζάνη γινότανε η ματσάρα ΤΣΕΛΣΙ-ΜΠΑΡΤΣΑ 4-2!!!
2005-2006.Απεκλειστήκαμε απο την Ντιναμο Αγιας Πετρούπολης με 2-0 στην φάση των 8.

ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ! Λίγη τύχη και καλύτερες επιλογές να είχαμε δεν θα κατακτούσαμε μόνο το Σαπόρτα το 2001 ρε γμτ μου.
dizzy_fingers
Καλή αρχή και καλή επιτυχία παίδες!

Η φετινή διοργάνωση είναι πιο δύσκολη από πέρσι καθώς έχει πολλές καλές ομάδες που πέρσι αγωνίζονταν στο Uleb Cup, ενώ πάντα υπάρχουν οι κλασσικές ρώσικες των διοργανώσεων της FIBA.

Ο όμιλος του Αμαρουσίου είναι ο εξής:
Μαρούσι
Βοϊβοντίνα
Μπρνο
Ρήγα

Ασφαλώς μπορείτε να κατακτήσετε μία από τις 2 προνομιούχες θέσεις και μετά...πέφτετε στον όμιλο του Πανιωνίου.
Έχουμε όμως μέχρι τότε...

Καλή αρχή!
HOULIGAN76
Οντως πολύ καλή αρχή κάναμε κερδίζοντας μέσα στην κόλαση biggrin.gif του Νόβισαντ με 80-64!

Εκπληξη αποτέλεσαν οι 7 πόντοι του Νοεα και οι 8{!}του Γιανουλάκου.

Αλλά ανυσυχητικό ήταν και το γεγονός οτι κάναμε 22 λάθη.

Πάντως πιστευω οτι με αυτήν την νίκη κλειδώσαμε την πρώτη θέση.

Μπρε Ντίζυ δεν είμαι σίγουρος οτι θα παίξουμε μα αυτούς του Πανιωνιου.Οι επόμενοι αντιπαλοι μας θα γίνουν γνωστοί ύστερα απο κλήρωση.Ετσι πιστευω.
dizzy_fingers
Το σύστημα έτσι λέει:

smile.gif

8 ο Γιαννουλάκος ε??? ohmy.gif
Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Το Μαρούσι έχει ανάγκη από τα (πολλά laugh.gif ) cm του.
ashton
καλή συνέχεια στην Ευρώπη.

Απλά να προσθέσω πως το Μαρούσι δεν έπαιξε πρώτη φορά εκτός συνόρων το 1999/00, αλλά το 1978.

1978/79 FKC Q1: Milde Sorte Vienna (AUT), 77-114* & 73-72
HOULIGAN76
Οντως σωστός.
Αν και δεν ήξερα οτι διαλυθήκαμε με 37 πόντους στην Βιέννη.

Επειδή η κατηφόρα στο ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται ελπίζω τουλάχιστον με τα παιχνίδια στην ευρώπη να βρεί ο ΛΕ ΚΑ τι φταίει μπας και αρχίσουμε να ανεβαίνουμε.Ελπίζω να βελτιώσουμε την άμυνα μας που για την ώρα είναι επιεικώς απαράδεκτη{σχολικού πρωταθλήματος} και παράλληλα οι παίκτες μας μαζί με το προπονητικό τίμ να διαχειριστούν καλύτερα κάποιες δύσκολες καταστάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα.Είναι κρίμα να έχουμε χάσει πολλά ματς {τέσσερα} στα τελευταία δευτερόλεπτα λόγω !!@#$%. angry_red.gif

Ξέρω οτι σε αυτό το τόπικ αναφερόμαστε στα ευρωπα΄ι΄κά ματς αλλά εδώ ευκολα θα τα καθαρίσουμε.Αυτήν την στιγμή το σημαντικότερο είναι να ξυπνήσουμε ώστε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα γρήγορα.Το 1ν-4ητ. μου κάθεται βαρύ στο στομάχι.Και συγνώμη για το offtopic.gif
Vas
Πάλι καλά! 85-74 με κάπιους τσέχους....

Αντε να δούμε.... Πάντος και αυτός ο νέος αργός μου φάνηκε
dizzy_fingers
Ντέρμπυ κορυφής σήμερα για το Μαρούσι στον όμιλό του, καθώς θα ταξιδέψει στη Ρήγα για να παίξει με την τοπική ομάδα.

Ο πιο ψηλός παίχτης της ομάδας είναι 2.08.
Γεια σου ρε Γιαννουλάκο! Πάλι θα παίξεις σήμερα laugh.gif!
HOULIGAN76
Μετά την δύσκολη νίκη στην Λετονία την προηγούμενη εβδομάδα νικήσαμε στον Αγιο Θωμά εχθές την Βο΄ι΄βοντίνα με 80-62.Αποκάλυψη ήταν για άλλη μια φορά ο Κολωκας που κάνει μια εξαιρετική σαιζον με την ομάδα μας.Οι Σέρβοι ωστόσο φαίνεται να είναι ομάδα για το επίπεδο της Α2.Για αυτό τον λόγο είμαι λίγο επιφυλακτικός για το τι μπορούμε να κάνουμε στην Ευρώπη.Πιστευω οτι και στην επόμενη φάση των 16{όμιλοι}δεν θα συναντήσουμε λογικά κανένα πρόβλημα.Ωστόσο το μεγάλο μας στοίχημα θα είναι η φάση των 8 όπου θα έχουμε πλέι οφ.

Ελπίζω τουλάχιστον εφέτος να επανέλθουμε δυναμικά στην Ευρώπη και να μπούμε τουλάχιστον στους ημιτελικούς,μια και στην παρούσα φάση βλέπω οτι είναι πολύ δύσκολο να μπούμε στην τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος κατα την κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος.Για αυτό καλό θα είναι μάλλον να δώσουμε λίγο περισσότερη προσοχή στην Ευρώπη.
HOULIGAN76
ωωωωωωωωωωωωωωω!!!!Τι έχασα 19.gif
shot.gif shot.gif
Ντροπή μας μπρε να μην μπορέσουμε να χάσουμε.Ουτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε. icon_tomato.gif
angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

ΞΕΦΤΙΛΑ!!Θα πρέπει να ασχοληθεί εισαγγελέας με μας.Και είμαστε η μοναδική ομάδα που παίζεται στο ελληνικό στοίχημα.

kill.gif kill.gif
dizzy_fingers
Πρεμιέρα για τη δεύτερη φάση του Eurocup θα κάνει αύριο το Μαρούσι ενάντια στην Αζοβμας των γνωστών μας Λιαδέλη, Ρίματς, Γκούλιας και Τζερμαίν Τζάκσον.
Η ομάδα αυτή είναι η νταμπλούχος Ουκρανίας και καταλαβαίνουμε αμέσως ότι δε θα είναι εύκολο παιχνίδι όπως αυτά της πρώτης φάσης.

Με τη Ντυναμό Περιχώρων και την ΑΣΚ Ρήγα να συμπληρώνουν τον όμιλο, το Μαρούσι θα ζοριστεί αρκετά για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου ή να περάσει έστω στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στο κλ.Αγ.Θωμά στις 21:00.
HOULIGAN76
Εξαιρετική πορεία κάνουμε στην δευτερη φάση με δυο ήττες και καμιά νίκη μέχρι στιγμής.Μάλιστα σήμερα πάμε στην Μόσχα για να παίξουμε το πιο κρίσιμο ματς με την Ντινάμο,χωρίς τέσσερις παίκτες {τον Βόσνιο,Συμεωνίδη,Χαραλαμπίδη και τον Νεοζηλανδό μας}.Ας ελπίσουμε να μας λυπηθεί ο Μου Μου και αφού εκτονωθούν στο πρώτο ημίχρονο η Ρωσική ομάδα στο δευτερο να κατεβάσουν ταχύτητες διότι διαφορετικά....
Aristofanis
Μαρούσι - Ρίγα 68-70 σε μία άλλη μέτρια εμφάνιση...

0-5 στον όμιλο και έρχετε η Ντιναμό για το 0-6

Ξεφτύλα...μόνο αυτή η λέξη αρμόζει...

Δείτε μόνο τα ποσοστά των Κυρίτσα και Ebrams.

Μέσα ήμουν και δεν ξέρω άμα θα ξαναπάω σε αγώνα του Αμαρουσίου φέτος...σιχάθηκα...
Aristofanis
Κι όμως ξαναπήγα στο Μαρούσι (λόγω δουλειάς). Άλλη μία ήττα (στο άδειο γήπεδο του Άγιου Θωμά) και τελειώσαμε τον όμιλο με 0 ήττες!!! Βέβαια είχαμε τις απώλειες των Κυρίτση & Ebrams. Παίξαμε καλό μπάσκετ κατά διαστήματα, η ομάδα προσπάθησε και είχαμε πάρει διαφορά αλλά στο τέλος το αφήσαμε το ματς και χάσαμε με 73-76. Καλύτεροι παίκτες οι Χαραλαμπίδης ( 17 πόντους, 3/4 τρ, 2/2 δ, 4/4 β) και Javzin (19 πόντους, 8/16 δ, 4 ρ).

Μοναδική ευχάριστη νότα ήταν η σύναντηση μου με τον καλύτερο ξένο που είχαμε ποτέ, τον Roderick Blakney. Χάρηκα πολύ που με θυμόταν και εύχομαι να συνεχίσει την καριέρα του όπως ήταν και στην Ελλάδα. Καταπληκτικό παιδί και παικταράς! Άλλοι γνωστοί παίκτες της Dynamo Region είναι οι Pantious (βλ. Άρης) & Morgunov (βλ. Μακεδονικός) Likholitov (βλ. Άρης) αλλά την ζημια μας την κάναν οι Demeshkin & Komarovskiy που δεν το περιμένα από 2 μέτριους παίκτες.

Τέλος πάντων, η ευρωπαϊκη ιστοριά του Αμαρουσίου για φέτος κλείνει με 5 νίκες & 7 ήττες. Εύκολα στον 1ο γύρο, απογοητευτική η ομάδα στον 2ο γύρο.

Ελπίζω σε καλύτερες μέρες...
mathbasketic
Συγχαρητήρια στην ΕΚΑ ΛΕΜΕΣΟΥ για την σπουδαία πρόκριση!!!!!!!
Θα κερδίσουμε και την Αζόμφας και πάμε τετράδα!!!!!!!
Aristofanis
QUOTE(mathbasketic @ Feb 20 2007, 11:55 PM) *
Συγχαρητήρια στην ΕΚΑ ΛΕΜΕΣΟΥ για την σπουδαία πρόκριση!!!!!!!
Θα κερδίσουμε και την Αζόμφας και πάμε τετράδα!!!!!!!

Συγνώμη αλλά εδώ είναι forum για το Μαρούσι όχι για κυπριακές ομάδες.
HOULIGAN76
Γμτ μου,δηλαδή άμα δεν είχαμε Λεκα θα τερματίζαμε στην πρώτη θέση και θα παίζαμε με μια καλή μεν αλλά Κυπριακή ομάδα.Συγχαρητήρια στον Κύπριο μας αδελφό αλλά πάντως εγώ έχω τσαντιστεί πολύ με την πολύ κάκιστη εφετινή μας πορεία. angry_red.gif angry_red.gif

Η δευτερη φορά που κάνουμε μια κακιστη πορεία στην Ευρώπη.Ας ελπίσουμε του χρόνου η ομάδα μας θα επανέλθει σε υψηλές πτήσεις.Μας έχει κακομάθει απο παλαιότερες καλές χρονιές.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.