Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
TF LAGONHSI
καλώς τον v-span για πές πόσο πήγε το μάτς είχες πάει ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
TF LAGONHSI
άντε ρε τι κάνετε όλοι και δεν γράφετε κάτι θα σας δείρω smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
TF LAGONHSI
νυστάζω ρε κάντε κάτι και γράψτε το το αποτέλεσμα w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
v-span
Πληροφορία της τελευταίας στιγμής. Νίκη Γέρακα με 10-11 πόντους και τριποντέρ με γύρω στα 6 τρίποντα...
dimaster
ναι όντως τελειωσε με 9 πόντους.......
εμείς παίξαμε χαλια....αλλα και οι διαιτητές μας "γαβγίσανε" κανονικά....... evilmonkey.gif
εγώ τα χαλια μου τα μαύρα έπαιξα......αν και έχω δικαιολογία ότι με πόναγε τρελα το γόνατο μου.....
ελπίζω να μην είναι σοβαρό και τελειώσει άδοξα η φετινή χρονια....... 68.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 5 2008, 02:06 ) *
τι πας ρε κακομοίρη να δεις ταπολλά με λίγα χα χα χα χα χα

Κατσε στον καναπε σου και απολαυσε την ομαδαρα με τα κοκκινα

QUOTE(dimaster @ Mar 5 2008, 02:30 ) *
εμείς παίξαμε χαλια....αλλα και οι διαιτητές μας "γαβγίσανε" κανονικά....... evilmonkey.gif
εγώ τα χαλια μου τα μαύρα έπαιξα......αν και έχω δικαιολογία ότι με πόναγε τρελα το γόνατο μου.....

Γιατι ρε χασατε??????????
Θα μας τα ζαλισει ο Παντοφλερ τωρα.
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(dimaster @ Mar 5 2008, 00:30 ) *

Δεν μου φενετε πρωτοτυπο!!!Ειναι καλη ομαδα ο Γερακας αλλα μεσα ειδικα στο σπιτι του δεν την βγαζεις καθαρη με την διαιτησια η οποια οχι μονο γαβγιζει αλλα δαγκωνει και ασχημα!

Σορρυ φιλε Τριποντερ και Lord δεν υποτιμω την νικη σας αλλα αυτο το θεμα με την διαιτησια ειναι κοινο μυστικο!!!
triponter
μαγκες γεια σας και απο μενα...

Νικη του Γερακα νομιζω με 68-59....σχετικα ευκολα θα ελεγα...ημιχρονο 36-28..στο γ' καποια στιγμη πηγε και 15 ποντους...το γυρισε η εκαλη μεχρι 6-7 και μετα ξαναφυγαμε με 12-13, ωσπου τελικα εληξε με +9. βεβαια για να μην αδικησω τα παιδια της εκαλης το ευκολο ειναι σχετικο, μιας και με αυτους τους παιχτες που εχουν μπορουσε να γυρισει το ματσακι..και αλλωστε αυτο το ματσακι το ειδαμε πιο σοβαρα απο ποτε και μπηκαμε δυνατα απο την αρχη...

εμεις παιξαμε σκυλισια αμυνα...στην επιθεση σχετικα καλουτσικα..Τον κο DIMASTER τον κλεισαμε πολυ καλα, οπως και τον παπασταθο και το πλαυμεκερ...ημασταν αποφασισμενοι και σιγουροι οτι δεν προκεται να χασουμε..

απο εκει και περα μιας και ανοιξατε θεμα θα φανω σκληρος, αλλα μας τα τσουρεκιασατε...οι αγωνες που ειχαν αντιπαλες ομαδες παραπονα ειναι :

1) με την πεντελη...ισως το μονο δικαιο παραπονο, λογω και μονο των 2 τεχνικων ποινων στο τελος..βεβαια πριν φανε τις τεχνικες στην αμεσως προηγουμενη φαση μας αδικησαν καταφορα, αλλα αν βαλεις ζυγαρια η τεχνικη ποινη ποναει περισσοτερο...ετσι και αλλιως τιμωρηθηκαμε για αυτο το ματσακι..

2) την κηφισια του λυκου (αν και τον συμπαθω πολυ) ουτε που θα ασχοληθω..επαναλαμβανω φαγαν 20 ποντους και η βασικη μας πενταδα επαιξε κανα 20 λεπτο μονο διασπαρτα...

3) η εκαλη...ημαρτον.....μαγκες πραγματικα ημαρτον..βαρατε απο το 1ο λεπτο και γκρινιαζετε και απο το 1ο λεπτο...τα βλεπετε τελειως μονοπλευρα τα πραματα...με πεταει 3 φορες ο παπασταθο κατω με γονατια, δεν σφυρανε τιποτα, και στην επομενη που δεν του δινουν υπερ του φαουλ αρχιζει να γκαριζει για την αδικια...αυτη ειναι η γενικη σας νοοτροπια...επισης ολα σας τα τσεκ ηταν φαουλ με αγκωνιες...

βεβαια σας δικαιολογω λογω ηλικιας...κακα τα ψεμματα οσο μεγαλωνεις τοσο πιο πολυ γκρινιαζεις..και δεν το λεω με κακια...και εγω οσο μεγαλωνω και δεν μου βγαινουν οσα θα ηθελα γκρινιαζω σε συμπαιχτες,διατητες κτλ...

Ξυλο επεσε και απο τις δυο μεριες...δεν διναν γενικα τιποτα..και κοιταχτε και τα φαουλ....

και κατι αλλο σε ολους τους αγωνες που χασατε σας εσφαξε η διατησια..τα ιδια λεγατε και για τον αγ.στεφανο..
................................................

ζηταω απο τον κο BABIC και κο JABAR να αποκαταστησουν την ταξη..ειδαν τον αγωνα.....

................................................................................
......................

επισης να επισημανω οτι και εμεις σε 3-4 αγωνες εχουμε πολλα παραπονα..........
.................................................

Η εκαλη αξιζει συγχαρητηρια...πολυ καλοι και μπασκετικοι παιχτες...

χαρηκα που σε γνωρισα DIMASTER και σου ευχομαι περαστικα για το γονατο...τωρα εχουμε μια διακοπη οποτε μπορεις να ξεκουραστεις...

χαρηκα και για την γνωριμια με τον JABAR...ωραιος τυπος, τρελος με το μπασκετ...τετοιους ανθρωπους χρειαζεται ο χωρους...ρομαντικους με αγαπη σε αυτο που κανουνν....
................................................................................
........................................

και τελος κλεινω με την δηλωση του BABICAKO πως αν παμε για φαι θα φαι 1,5 παιδακι και λιγο ψωμακι...δηλαδη θα κανει ατομικο ρεκος tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Για να παραπονιουνται ρε παντοφλα ολοι σας οι αντιπαλοι,
για την διαιτησια στην εδρα σας, μαλλον κατι τρεχει.
Δεν μπορει να εχουν ολοι αδικο.

Εγω στο ειχα πει dimaster εδω και 2 εβδομαδες,
να ετοιμαστειτε για πολυ ξυλο και λιγα φαουλ.

Προσεξε το ποδι σου τωρα και ασε ολα τα αλλα.

Ο ΛΥΚΟΣ ειναι πλεον ετοιμος για το Λονδινο.

Και οπως θα ελεγε και ο μεγας ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ
ποιος Ντρογκμπα και αρχ...α
Τασος Παντος οεοεοε
esperos
QUOTE(triponter @ Mar 5 2008, 12:24 ) *
μαγκες γεια σας και απο μενα...

Νικη του Γερακα νομιζω με 68-59....σχετικα ευκολα θα ελεγα...ημιχρονο 36-28..στο γ' καποια στιγμη πηγε και 15 ποντους...το γυρισε η εκαλη μεχρι 6-7 και μετα ξαναφυγαμε με 12-13, ωσπου τελικα εληξε με +9. βεβαια για να μην αδικησω τα παιδια της εκαλης το ευκολο ειναι σχετικο, μιας και με αυτους τους παιχτες που εχουν μπορουσε να γυρισει το ματσακι..και αλλωστε αυτο το ματσακι το ειδαμε πιο σοβαρα απο ποτε και μπηκαμε δυνατα απο την αρχη...

εμεις παιξαμε σκυλισια αμυνα...στην επιθεση σχετικα καλουτσικα..Τον κο DIMASTER τον κλεισαμε πολυ καλα, οπως και τον παπασταθο και το πλαυμεκερ...ημασταν αποφασισμενοι και σιγουροι οτι δεν προκεται να χασουμε..

απο εκει και περα μιας και ανοιξατε θεμα θα φανω σκληρος, αλλα μας τα τσουρεκιασατε...οι αγωνες που ειχαν αντιπαλες ομαδες παραπονα ειναι :

1) με την πεντελη...ισως το μονο δικαιο παραπονο, λογω και μονο των 2 τεχνικων ποινων στο τελος..βεβαια πριν φανε τις τεχνικες στην αμεσως προηγουμενη φαση μας αδικησαν καταφορα, αλλα αν βαλεις ζυγαρια η τεχνικη ποινη ποναει περισσοτερο...ετσι και αλλιως τιμωρηθηκαμε για αυτο το ματσακι..

2) την κηφισια του λυκου (αν και τον συμπαθω πολυ) ουτε που θα ασχοληθω..επαναλαμβανω φαγαν 20 ποντους και η βασικη μας πενταδα επαιξε κανα 20 λεπτο μονο διασπαρτα...

3) η εκαλη...ημαρτον.....μαγκες πραγματικα ημαρτον..βαρατε απο το 1ο λεπτο και γκρινιαζετε και απο το 1ο λεπτο...τα βλεπετε τελειως μονοπλευρα τα πραματα...με πεταει 3 φορες ο παπασταθο κατω με γονατια, δεν σφυρανε τιποτα, και στην επομενη που δεν του δινουν υπερ του φαουλ αρχιζει να γκαριζει για την αδικια...αυτη ειναι η γενικη σας νοοτροπια...επισης ολα σας τα τσεκ ηταν φαουλ με αγκωνιες...

βεβαια σας δικαιολογω λογω ηλικιας...κακα τα ψεμματα οσο μεγαλωνεις τοσο πιο πολυ γκρινιαζεις..και δεν το λεω με κακια...και εγω οσο μεγαλωνω και δεν μου βγαινουν οσα θα ηθελα γκρινιαζω σε συμπαιχτες,διατητες κτλ...

Ξυλο επεσε και απο τις δυο μεριες...δεν διναν γενικα τιποτα..και κοιταχτε και τα φαουλ....

και κατι αλλο σε ολους τους αγωνες που χασατε σας εσφαξε η διατησια..τα ιδια λεγατε και για τον αγ.στεφανο..
................................................

ζηταω απο τον κο BABIC και κο JABAR να αποκαταστησουν την ταξη..ειδαν τον αγωνα.....

......................

επισης να επισημανω οτι και εμεις σε 3-4 αγωνες εχουμε πολλα παραπονα..........
.................................................

Η εκαλη αξιζει συγχαρητηρια...πολυ καλοι και μπασκετικοι παιχτες...

χαρηκα που σε γνωρισα DIMASTER και σου ευχομαι περαστικα για το γονατο...τωρα εχουμε μια διακοπη οποτε μπορεις να ξεκουραστεις...

χαρηκα και για την γνωριμια με τον JABAR...ωραιος τυπος, τρελος με το μπασκετ...τετοιους ανθρωπους χρειαζεται ο χωρους...ρομαντικους με αγαπη σε αυτο που κανουνν....
........................................

και τελος κλεινω με την δηλωση του BABICAKO πως αν παμε για φαι θα φαι 1,5 παιδακι και λιγο ψωμακι...δηλαδη θα κανει ατομικο ρεκος tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
esperos
Καλήμέρα σε όλους. Έχω καιρό να γράψω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ την κίνηση. Ανήκω και εγώ στην παρέα της Εκάλης. Ειλικρινά οι αγώνες σαν τους χθεσινούς θυμίζουν τους λόγους για τους οποίους σταμάτησα το μπάσκετ πριν από κάποια χρόνια. Η χαρά της παρέας σε γυρίζει στο παιχνίδι. Η χθεσινή παράσταση ήταν από αυτές που κράζουν από μακριά όταν πρόκειται για "μιλημένα" παιχνίδια. Αρχικά θα αναφέρω ότι η ώρα του αγώνα αρχικά ήταν στις 10:30!! Έγινε τελικά 10:00 επειδή υπήρχε αγώνας βόλλευ όπως ενημερωθήκαμε. Κατά την είσοδό μας στο γήπεδο διαπιστώσαμε ότι η ομάδα του Γέρακα είχε ξεκινήσει ζέσταμα από τις 09:25 γιατί πρίν υπήρχε προπόνηση μπάσκετ. Από την αρχή φάνηκε ότι μαγειρεύεται το πρόγραμμα όλου του ομίλου από παραγοντίσκους παλαιάς σχολής.
Στο 2' λεπτό του πρώτου δεκαλέπτου ο φίλος dimaster είχε χρεωθεί δύο φάουλ από τον πιο αντιμπασκετικό ψηλό (14) που υπάρχει στην κατηγορία. Σημείωση: ο dimaster 3 χρόνια τώρα σπάνια έχει τελειώσει αγώνα με πάνω από ένα φάουλ......
Παίκτης μας χρεώθηκε με Τ επειδή σήκωσε τα χέρια και ζήτησε αλλαγή με το γνωστό σταύρωμα των χεριών....
Θα μπορούσα να γράφω ατελείωτα τις φάσεις αλλά δεν έχει νόημα...Κρίμα που δεν μπορούσα να παίξω παραπάνω αν και δεν νομίζω ότι θα μας άφηναν να διορθώσουμε τα πράγματα..
Φίλε triponter δεν έχω καταλάβει τι παράπονα έχεις εσύ από τους διαιτητές χθές..
Πάλι καλά που υπήρχε κόσμος από όλη την Γ' Εσκα χθές και "είδαν" τι γίνεται για να ανέβει ο Γέρακας. Ελπίζω μόνο οι "γνωριμίες" να επαρκούν και για την άλλη κατηγορία κύριοι παραγοντίσκοι. Οι παίχτες δεν φταίνε τίποτα. Αλλά δυστυχώς όταν υπάρχει η αλητεία των μικροπαραγόντων γίνεται ζημιά στο άθλημα...
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ!
taper
ως αντικειμενικός παρατηρητής του χθεσινού αγώνα( είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο βέβαια) θα πω τα εξής.

οι διαιτητές είναι γενικά ανίκανοι.οι μπασκετικοί κατα τα άλλα παίχτες της Εκάλης διαμαρτύρονταν συνεχώς (δικαιολογημένα μερικές φορές) κάτι που οδηγούσε σε ισοφάριση του λάθους.
όσο για τον γέρακα φάνηκε καλύτερη ομάδα τουλάχιστον στο 1 ημίχρονο που είδα και έφυγα γιατί δε νομιζα να αλλάξει τίποτα και έτσι πράγματι έγινε.

6 τρίποντα ρε παντοφλέρ.στο 1 ημίχρονο είχες σουτάρει ήδη 6 ευστοχώντας στα 2.Μην μου πείς ότι είχες 4 στα 4 μετά?

και κάτι άλλο .ο γέρακας είναι από τις λίγες ομάδες τις Γ έσκα που έχει βάθος στον πάγκο( όποιο και βάθος να είναι αυτό) για αυτό θα ανέβει ώστε να μπορούν να αναβιώσουν κάτι τοπικές κόντρες,γιατί τώρα μόνο στα λόγια είναι καλοί smiley.gif
taper
όσο για της τεχνικές ποινές.αυτόι είναι οι διαιτητές,διαμαρτύρεσαι και λόγω εξουσίας ότι θέλουν κάνουν.
και όντως έχει δίκιο ο φίλος της Εκάλης για τη μία τεχνική ποινή, αλλά και η γενική προκατάληψη και ειδικά όταν το βγάζεις μέσα στο παιχνίδι δεν βαίνει σε καλό.
και λόγω έλλειψης προπονητή( καλή φάση) όταν πηγαίνουν και διαμαρτύρονται 4 με 5 άτομα αρκετές φορές δεν θέλουν και πολύ να τσαντιστούν και να το παίξουν άρχοντες
nikefalin
QUOTE(esperos @ Mar 5 2008, 10:00 ) *
Καλήμέρα σε όλους. Έχω καιρό να γράψω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ την κίνηση. Ανήκω και εγώ στην παρέα της Εκάλης. Ειλικρινά οι αγώνες σαν τους χθεσινούς θυμίζουν τους λόγους για τους οποίους σταμάτησα το μπάσκετ πριν από κάποια χρόνια. Η χαρά της παρέας σε γυρίζει στο παιχνίδι. Η χθεσινή παράσταση ήταν από αυτές που κράζουν από μακριά όταν πρόκειται για "μιλημένα" παιχνίδια. Αρχικά θα αναφέρω ότι η ώρα του αγώνα αρχικά ήταν στις 10:30!! Έγινε τελικά 10:00 επειδή υπήρχε αγώνας βόλλευ όπως ενημερωθήκαμε. Κατά την είσοδό μας στο γήπεδο διαπιστώσαμε ότι η ομάδα του Γέρακα είχε ξεκινήσει ζέσταμα από τις 09:25 γιατί πρίν υπήρχε προπόνηση μπάσκετ. Από την αρχή φάνηκε ότι μαγειρεύεται το πρόγραμμα όλου του ομίλου από παραγοντίσκους παλαιάς σχολής.
Στο 2' λεπτό του πρώτου δεκαλέπτου ο φίλος dimaster είχε χρεωθεί δύο φάουλ από τον πιο αντιμπασκετικό ψηλό (14) που υπάρχει στην κατηγορία. Σημείωση: ο dimaster 3 χρόνια τώρα σπάνια έχει τελειώσει αγώνα με πάνω από ένα φάουλ......
Παίκτης μας χρεώθηκε με Τ επειδή σήκωσε τα χέρια και ζήτησε αλλαγή με το γνωστό σταύρωμα των χεριών....
Θα μπορούσα να γράφω ατελείωτα τις φάσεις αλλά δεν έχει νόημα...Κρίμα που δεν μπορούσα να παίξω παραπάνω αν και δεν νομίζω ότι θα μας άφηναν να διορθώσουμε τα πράγματα..
Φίλε triponter δεν έχω καταλάβει τι παράπονα έχεις εσύ από τους διαιτητές χθές..
Πάλι καλά που υπήρχε κόσμος από όλη την Γ' Εσκα χθές και "είδαν" τι γίνεται για να ανέβει ο Γέρακας. Ελπίζω μόνο οι "γνωριμίες" να επαρκούν και για την άλλη κατηγορία κύριοι παραγοντίσκοι. Οι παίχτες δεν φταίνε τίποτα. Αλλά δυστυχώς όταν υπάρχει η αλητεία των μικροπαραγόντων γίνεται ζημιά στο άθλημα...
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ!

ρε συ αδερφέ καλά και άγια όλα αυτά, το να διαφωνήσετε στο που πήγαν τα κουκούτσια θεμιτό .
Αλλά το να λες για συνωμοσίες με αποδείξεις καφενειακού επιπέδου δεν οδηγεί πουθενά.
Αυτό είναι κρίμα και ντροπή. Εκτός εαν πεις συγκεκριμένα πράγματα για πράξεις συγκεκριμένων ανθρώπων. Εαν κάνετε π.χ, μια καταγγελία στην ΕΣΚΑ, κάτι περισσότερο από μια κραυγή για το που πήγαν 5 κουκούτσια παραπάνω που μπορεί μεθαύριο να είναι δικά σας.
Περιμένω και τα σχόλια του γίγαντα Jabar που ούτε ανήκει ούτε παίζει σε κάποια από τις 2 ομάδες και έχει δει μερικά εκατομμύρια παιχνίδια περισσότερα από μας smile.gif
LordOfTheCourts
Λοιπόν το δικό μου σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι Γέρακας - Εκάλη. Την παράσταση την έκλεψε ο Jabar. Στο τέλος του αγώνα έρχετε ένας κύριος και μου έδωσε συγχαρητήρια... ρωτάω και εγώ "Συγνώμη κύριε...ποιος είστε" smile.gif και μου λέει ο Jabar... περίμενα και εγώ να δώ κανένα μαύρο ψηλό με γυαλιά αλλα μας την έπεσε ψηλός και λευκός. Χαρικά πολύ για την γνωριμία μας. Μπασκετική φυσιογνωμία, και με άποψη. Ενημέρωσέ μας για ματσάκι του χολαργού να έρθουμε να σας δούμε.

Προς ενημέρωση για νεανήδες και γυναικείο μπάσκετ, ο Babic εμφανίστηκε με δίκυκλο θηριό, πολύ δυνατό ρε φίλε smile.gif

Και ας μιλήσουμε και για τα δευτερεύοντα, τον αγώνα που παιχτηκε εχθές.

Δίκαιη νίκη για Γέρακα. Δεν μασήσαμε ποτέ. Το παιχνίδι χάθηκε σε βεβιασμένες ενέργειες του Ζιάγκα που σούταρε ασίστολα από 7 μέτρα βάζοντας μεν αλλά χάνοντας και πάραπολλά σε κρήσιμα σημεία... εγώ αν ήμουν συμπαίκτης του θα είχα τσαντιστεί τουλάχιστον. Πολύ καλός παίχτης όμως που ίσως να το έκανε αυτό αφού είχαμε κλείσει όλους τους υπόλοιπους επικίνδυνους, DiMaster, Παπασταθόπουλο και Σπηλιοτόπουλο.
LordOfTheCourts
Σχετικά με τη διατησία, το ότι δεν βρίζουμε ποτε τη διατησία σε παιχνίδια μας δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε παράπονα σε παρα πολλούς αγώνες. Απλός δεν ασχολούμαστε. Εχθές η Εκάλη από το πρώτο κιόλας λεπτό γαβγιζε.... κάθε φάση είχαν από κάτι να πούνε. Παπασταθίοπουλος smile.gif σε φάση που είχε χτηπίσει στο πόδι του μπάλα φώναζε στο διατητή γιατο λάθος σφύριγμα κατά του... και μετά γελάγαμε μαζί για τις φωνές του. Είναι μάλλον νοοτροπία της Εκάλης να φωνάζει για να βρεί το ΄δίκιο της... Ελάτε στη θέση του Διατητή όταν ΄΄εχει να αντιμετωπίσει 5-6 παίχτες που διαμαρτήρονται καί όχι έναν προπονητή που θα του τα χώσει... τι θα κάνει... θα πρέπει να τους κόψει το τσαμπουκά....

Η μία τεχνική νομίζω ήταν άδικη... αλλά ξύλο φάγαμε και εμείς, σπρωξίματα στα ριμπάουντ από πίσω δεχτήκαμε και εμείς μπροστά στο διατητή που να παραδέχετε ο ίδιος ότι το είδε αλλά δεν το σφυριξε... αλλά δεν τον δάγκώσαμε για το λάθος του...

Η γνώμη μου για την Εκάλη είναι γνώστη, από την αρχή τους θεωρούσα ικανούς και για άνοδο... η οποία δεν έχει χαθεί ακόμα.

Ο καλός μου πελάτης (και στη πραγματικότητα) κος Παπασταθόπουλος το πήρε το τιμολογιάκη εχθές. smiley.gif
LordOfTheCourts
QUOTE(dimaster @ Mar 5 2008, 00:30 ) *

Ρε Dimaster,και μόνο η παρουσία σου κάτω από τα καλάθια είναι αρκετή, σκοπός μας ήταν να μην πάρεις μπάλα, αν την έπερνες θα είχαμε πρόβλημα, οπότε φαίνετε ότι το πετύχαμε το στόχο μας. Εγώ προσωπικά δεν σε είδα χάλια. Περαστικά με το γόνατό σου. Δεν καταφέραμε να μιλήσουμε...
loufer
Μετά την προπόνησή μας παρακολουθήσαμε το Α Ημίχρονο του χθεσινού ντερμπακίου...
Ας ξεκινήσω από την Εκάλη... Μια παρέα με παίκτες μπασκετικούς μεν πολύ απροπόνητους δε... Δυστυχώς όταν δεν υπάρχει προπονητής η ομάδα χάνει τη συνοχή της. Έχουν παίκτες με μεγάλη μπασκετική ιστορία που έχουν παίξει και Εθνικές κατηγορίες, αλλά δυστυχώς έχουν τη νοοτροπία του ανεξάρτητου πρωταθλήματος στον Άγιο Κοσμά, συνεχείς διαμαρτυρίες στους διαιτητές. Μάγκες όσο δίκιο και αν έχετε,από τη στιγμή που ασχολείστε με τους ''άσχετους'' με τα γκρι, χάνετε αυτοσυγκέντρωση, ρυθμό και τελικώς το παιχνίδι, είναι κρίμα να ασχολείστε συνεχώς με τους διαιτητές γιατί δείχνετε και άσχημη εικόνα έξω, όσο δίκιο και αν έχετε. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ με την πάρτη τους.
Ο Κρόνος από την άλλη έχει 2 παικτάκια, που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά και οδηγούν την ομάδα ένα σκαλί παραπάνω, αλλά υπάρχει πρόβλημα οργανωμένων επιθέσεων και συστημάτων, οι φάσεις βγαίνουν καθαρά από την μπασκετική ευφυία και το ένστικτο των παιδιών αυτών...

Τώρα καθάρισαν πλέον την υπόθεση της ανόδου... smiley.gif
triponter
QUOTE(esperos @ Mar 5 2008, 08:00 ) *
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ!

καλα, καλα....

κυριε Εσπερε σε εσφαξε η διαιτησια ετσι??? γιαυτο εχασες προφανως...αλλιωτικα θα μας εκανες παρτι στην εδρα μας...

επισης αμα εσυ δεν ξερεις τι ωρα παιζεις δεν φταιμε εμεις!!!!!!!

ή βαλαμε τα μεσα και κανα 2ωρο πριν ενημερωσαμε την εσκα και τους διαιτητες και την γραμματεια οτι ο αγωνας θα αρχισει μιση ωρα νωριτερα, και αυτοι προλαβανε να ερθουν, ενω εσεις ξερατε για 10.30...

Τα παραπονα μου τα εγραψα και στο ποστ, τα γραφει και ο LORD......

βαραγατε στο ψαχνο κανονικοτατα......κατα εμενα επρεπε 2-3 παιχτες σας να εχουν βγει με 5 φαουλακια...

αλλα και μεις ετσι παιξαμε....η διαιτησια δεν εδωσε τιποτα και απο τις δυο μεριες και τελικα για μενα καλα εκανε..αλλωστε αν τα σφυραγε ολα, εμας θα συμφερε παλι λογω παγκου...

Σταματηστε να βλεπετε φαντασματα και ακουστε και λιγο τους ουδετερους...

Ενδεικτικο της νοοτροπια σας, ειναι ενας κυριος που στην πρωτη φαση που μπηκε και εχασε την μπαλα (με φαουλ νομιζε) αρχιζε να γκρινιαζει τρελα και πηρε Τ...δηλαδη ρε μαγκες αν ο διαιτητης κανει την κοτα , μετα δεν θα αρχισουν και οι αλλοι να κανουν το ιδιο...και να πω οτι η ελληνικη διαιτησια ζηταει συγνωμη απο τον κο ΔΙΜΑΣΤΕΡ που τολμησε να του χρεωσει φαουλ...ρεεε θα μας τρελανετε...

στα τελευταια 2 παιχνιδακια μας (πριναπο εσας ο κος λορντ χρεωνεται μονιμως με 4 φαουλ και εγω βγηκα κιολας με 5...να αρχισουμε και μεις να γκαριζουμε????)

Τελοσπαντων...η ολη συζητηση εχει παει σε μονοποτια που δεν θελω να ασχολουμαι...

Και προς θεου δεν εχω τιποτα με τα ποδια της εκαλης..ισα ισα συμπαθεστατοι ειναι ολοι και παιζουν καθαρα....
με στεναχωρει απλως η νοοτροπια τους...
triponter
QUOTE(taper @ Mar 5 2008, 08:08 ) *
6 τρίποντα ρε παντοφλέρ.στο 1 ημίχρονο είχες σουτάρει ήδη 6 ευστοχώντας στα 2.Μην μου πείς ότι είχες 4 στα 4 μετά?

επειδη εισαι μικρος ακομα και νεος στο αθλημα θα σου πω ενα μυστικο για τους σουτερ...

ποτε δεν λενε τα τριποντα ή τα σουτ που εκαναν σε εναν αγωνα..λενε μονο ποσα εβαλαν...

εβαλα 6 λοιπον γιδι......και φαντασου οτι θες tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

και επισης ρε ταγαρι, γιατι εφυγες?? θα σου αφιερωνα το τριτο οπως σου ειχα υποσχεθει...!!!

και μη μου λες 2/6, γιατι σε 2 απο αυτα εφαγα σφαλιαρα στο χερι κανονικοτατη...αλλα 2/4....

QUOTE(loufer @ Mar 5 2008, 09:02 ) *
Μετά την προπόνησή μας παρακολουθήσαμε το Α Ημίχρονο του χθεσινού ντερμπακίου...
Ας ξεκινήσω από την Εκάλη... Μια παρέα με παίκτες μπασκετικούς μεν πολύ απροπόνητους δε... Δυστυχώς όταν δεν υπάρχει προπονητής η ομάδα χάνει τη συνοχή της. Έχουν παίκτες με μεγάλη μπασκετική ιστορία που έχουν παίξει και Εθνικές κατηγορίες, αλλά δυστυχώς έχουν τη νοοτροπία του ανεξάρτητου πρωταθλήματος στον Άγιο Κοσμά, συνεχείς διαμαρτυρίες στους διαιτητές. Μάγκες όσο δίκιο και αν έχετε,από τη στιγμή που ασχολείστε με τους ''άσχετους'' με τα γκρι, χάνετε αυτοσυγκέντρωση, ρυθμό και τελικώς το παιχνίδι, είναι κρίμα να ασχολείστε συνεχώς με τους διαιτητές γιατί δείχνετε και άσχημη εικόνα έξω, όσο δίκιο και αν έχετε. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ με την πάρτη τους.
Ο Κρόνος από την άλλη έχει 2 παικτάκια, που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά και οδηγούν την ομάδα ένα σκαλί παραπάνω, αλλά υπάρχει πρόβλημα οργανωμένων επιθέσεων και συστημάτων, οι φάσεις βγαίνουν καθαρά από την μπασκετική ευφυία και το ένστικτο των παιδιών αυτών...

Τώρα καθάρισαν πλέον την υπόθεση της ανόδου... smiley.gif

γλειφε γλειφε νουμερο εσυ....αλλα μην νομιζεις οτι ετσι θα γλιτωσεις την γελιοποιηση οταν παιξουμε αντιπαλοι σε κανα φιλικο....30 θα φατε, και χωρις να παιξουμε οπως χθες με παθος... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

εγω το μονο ενστικτο που εχω και ομολογω να πω οτι ειμαι πολυ ταλαντουχος σε αυτο ειναι η καταναλωση τεραστιων ποσοτητων απαχου και υγιεινου φαγητου...Χθες μετα τον αγωνα χτυπησα 1 big burger και ενα τοστ everest με υλικα, που μεχρι και η κοπελα που το εφταιξε απορησε...Ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

Αλλα didi μη γελιεσαι το καλοκαιρακι στη ρακετα θα σε κανω κουρκουτι!!!!!!!
Jabar
Τα παιδιά από τον ΚΑΟ taper and loufer τα είπαν πολύ σωστά.Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πολύ άξια η νίκη
του Κρόνου η ομάδα έχει και καλό βάθος για την κατηγορία που παίζει.Η Εκάλη έχει 3-4 πολύ καλούς παίκτες
που όμως με τις 5-6 πρώτες φορές που ανεβοκατεβαίνουν το γήπεδο πιάνεται η ανάσα τους .Με αποτέλεσμα η άμυνα τους να μην είναι ότι καλύτερο γιατί κάνουν οικονομία δυνάμεων.Δεν μιλάω για φάουλ μιλάω για έλεγχο μπάλλας παίκτη σπάσιμο σκριν πλαϊνή μετατόπιση.Η έλλειψη προπονητή είναι ολοφάνερη διότι η εμπειρία και το ταλέντο τους είναι αρκετή να κρατήσουν αποστάσεις να βάλλουν τη μπάλλα στο καλάθι .Αλλά
παρασύρονται σε γρήγορο ρυθμό που δεν τους συμφέρει ξεμένουν από δυνάμεις ξεφεύγει ο αντίπαλος και time aout δεν ζητάνε .Ο πάγκος μόνιμα βρισκότανε σε αναστάτωση και δεν υπήρξε αυτοσυγκέντρωση και μέσα στο παρκέ. Οι διαιτητές σφύριξαν με το λάθος σκεπτικό το παιχνίδι ξεκινάει 10 άν τα δώσουμε όλα τι ώρα
θα πάμε σπίτι.Αφησαν δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και όποιος το κατάλαβε πρώτος αλλά και ο πιό προπονημένος δηλ ο Κρόνος έχει ένα πλεονέκτημα.Πάντως και στο παιχνίδι του Κρόνου στηρίζεται κυρίως σε άτομα και θα είναι ενδιαφέρον το παιχνίδι με το ΟΙΟΝ την ομάδα στη κατηγορία που έχει την καλλίτερη κυκλοφορία και προπονητική παρέμβαση.
LordOfTheCourts
QUOTE(Jabar @ Mar 6 2008, 11:55 ) *
Τα παιδιά από τον ΚΑΟ taper and loufer τα είπαν πολύ σωστά.Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πολύ άξια η νίκη
του Κρόνου η ομάδα έχει και καλό βάθος για την κατηγορία που παίζει.Η Εκάλη έχει 3-4 πολύ καλούς παίκτες
που όμως με τις 5-6 πρώτες φορές που ανεβοκατεβαίνουν το γήπεδο πιάνεται η ανάσα τους .Με αποτέλεσμα η άμυνα τους να μην είναι ότι καλύτερο γιατί κάνουν οικονομία δυνάμεων.Δεν μιλάω για φάουλ μιλάω για έλεγχο μπάλλας παίκτη σπάσιμο σκριν πλαϊνή μετατόπιση.Η έλλειψη προπονητή είναι ολοφάνερη διότι η εμπειρία και το ταλέντο τους είναι αρκετή να κρατήσουν αποστάσεις να βάλλουν τη μπάλλα στο καλάθι .Αλλά
παρασύρονται σε γρήγορο ρυθμό που δεν τους συμφέρει ξεμένουν από δυνάμεις ξεφεύγει ο αντίπαλος και time aout δεν ζητάνε .Ο πάγκος μόνιμα βρισκότανε σε αναστάτωση και δεν υπήρξε αυτοσυγκέντρωση και μέσα στο παρκέ. Οι διαιτητές σφύριξαν με το λάθος σκεπτικό το παιχνίδι ξεκινάει 10 άν τα δώσουμε όλα τι ώρα
θα πάμε σπίτι.Αφησαν δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και όποιος το κατάλαβε πρώτος αλλά και ο πιό προπονημένος δηλ ο Κρόνος έχει ένα πλεονέκτημα.Πάντως και στο παιχνίδι του Κρόνου στηρίζεται κυρίως σε άτομα και θα είναι ενδιαφέρον το παιχνίδι με το ΟΙΟΝ την ομάδα στη κατηγορία που έχει την καλλίτερη κυκλοφορία και προπονητική παρέμβαση.

Πραγματικά το παιχνίδι με το Οίον είναι αυτό που βλέπω δυσκολότερο χωρίς να αφήσω απ'εξω παιχνίδια όπως Καλύβια, Παλλήνη (όλα εντός) και Πεντέλη (εκτός)
Yoda
Ο Υoda λέει στον Lord of the Courts ότι είμαι από του πρώτους που έχω γράψει ότι ο Γέρακας θα είναι εύκολα μέσα στην 3αδα της ανόδου αν όχι πρώτος .... αλλά .... άλλο αυτό και άλλο το να μην συμφωνείς σε στοιχεία που σημείωσα από δική μου προσωπική περιέργεια! Δεν σου είπα ποτέ αν ήταν ή δεν ήταν φάουλ .... ή αν έγιναν από 10 και σφύριξαν το 1 .... αλλά σου λέω ότι σημείωσα .
.
Ο Υοda λέει την άποψη του όπως ο Jabar που π.χ. είδε γρήγορο παιχνίδι που δεν σταμάταγε ούτε για ταίμ αουτ και βγήκε η γλώσσα της Εκάλης .... και του απαντάω ότι .... ίσως να κάνει λάθος γιατί μέτρησα 7 ταιμ αόυτ .... 2 του Γέρακα και 5 της Εκάλης σύν κάποιες «έκτακτες» διακοπές για τεχνικές ποινές, σύνολο 10 – 11 «διακοπές» σε 40 λεπτά αγώνα .....

... επιπλέον σημείωσα ότι σε ένα δυνατό παιχνίδι που οι ίδιοι λέτε ότι 10 γίνονταν φάουλ και σφύραγαν το 1 .... χρεώθηκε με 2 φάουλ στο πρώτο λεπτό του αγώνα και 3ο φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο ο βασικός ψηλός της αντιπάλου ομάδας! .... και τελικά έμεινε χωρίς πόντο και χωρίς ούτε καν εκτελέσει ούτε βολή (αν θυμάμαι καλά) ... ενώ έχει Μ.Ο. 25+ πόντους στα τελευταία παιχνίδια (όπως ο ίδιος πόσταρε τα φύλλα αγώνα). ....

Ο Υοda λέει ... ότι είτε ο Dimaster μας έκανε πλάκα και άλλος τα έβαζε και τα χρέωνε στον εαυτό του τις άλλες φορές .... είτε ο Γέρακας είναι η Λιμόζ του Μάλκοβιτς ... και «εξαφανίζει» τα επιθετικά ατού των αντιπάλων .... και απλά «έτυχε» ο Dimaster να είναι ο μόνος που του σφύριζαν φάουλ οι διαιτητές στο α’ δεκάλεπτο ... αφού στη γενική σφαγή των 10 παικτών ....
το Ισοζύγιο του α δεκαλέπτου ήταν ..... Κρόνος 3 ομαδικά – Dimaster 3 ατομικά!

Lord πού ακριβώς είναι η απαξίωση της δική σου προσωπικής πολύ καλής προσπάθειας?

.... πες μου ότι έχω λάθος .... και ότι δεν είδα καλά και ότι σας σφύριξε δέκα φορές βήματα και τα κρύβω για να δημιουργηθούν εντυπώσεις εις βάρος της ομάδας του Γέρακα .... ή ότι δεν είχε 2 φάουλ από το πρώτο λεπτό του αγώνα # 1 επικίνδυνος αντίπαλος παίκτης (Dimaster) να σου πώ ... ναι έχεις 100% δίκιο!

Ο Yoda λέει ότι δεν υπάρχει εμπάθεια αλλά αν π.χ. διαβάσω αύριο ότι ο Καλαντονέας του Μαραθώνα από τους 20 – 25 πόντους που έχει ταρίφα σε κάθε μάτς ξαφνικά πέσει στο επόμενο παιχνίδι ...στους 0 έως 2 τότε θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση και θα θέλω να μάθω ποιος και με ποιον τρόπο τον σταμάτησε .... τόσο περίεργο είναι?
O Yoda λέει να μιλάμε! Ξεχάσαμε την παραφιλολογία του προηγούμενου ματς Εκάλη Καλύβια ότι δήθεν δεν έπαιξε το 7 των Καλυβίων (Νικολόπουλος) και απ’ οτι έμαθα το παιδί
(πάρα πολύ καλός παίκτης και ο καλύτερος σκόρερ του Ομίλου κατά τη γνώμη μου )
όχι μόνο έπαιξε αλλά έβαλε καμιά 40αρια πόντους???

Ο Yoda λέει αν είναι γενικά και αόριστα τα νούμερα που λέω τότε .... μπορώ να γίνω το ίδιο
συγκεκριμένος με όλους ... και να λέω ...

« ηταν ένα ωραίο παιχνίδι που έληξε με νίκη του Γέρακα επί της Εκάλης. Τέλος»
(ή μάλλον .... «πες μου που είσαι και τι κάνεις? ... Τέλος").
mog#4
2-3 μερες τωρα ολοι ασχολειστε για ενα ματσ το οποιο καλως η κακως εξελιχθηκε ετσι...κλασσικα το γηπεδο εγερνε,οι διαιτητες ''μπερδευοντουσαν'' λιγακι και γενικως επικρατουσε ενας χαμος...εγω δε μπορουσα να ημουν εκει αλλα οπως προσεξατε ηταν ο κουτσ μου με συμπαικτες μου που μου μετεφεραν καποια πραγματα...και ειληκρινα στο μυαλο μου ηρθε το ματσ που παιξαμε εμεις εκει....το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι σε 2 βδομαδες στην εδρα μας θα γινει ενα πολυ δυνατο ματσ...και πιστευω ειναι πολυ σημαντικο για τον κρονο επιτελους να παιξει σε μια δυνατη εδρα οπου εκει θα φανει πως μπορει να αντιδρασει χωρις να ''προστατευεται'' ...προς θεου triponter kai lord δε θελω να πω οτι ειστε εκει που ειστε με σπρωξιμο...ισα ισα...αλλα σε καποιες περιπτωσεις γλιτωσατε καταστασεις(ισως και ηττες) που μπορει να σαν ειχαν κανει λιγο ανω κατω....ανυπομονς για το ματσακι λοιπον 77.gif

ΥΓ.επιτελους ο yoda επεστρεψε και ριχνει λαδι στη φωτια.... smiley.gif
Yoda
O Yoda λέει στον mog#4 ότι ο κόουτς Σεντούκας πρέπει να γέμισε ολόκληρο το μπλοκάκι του με τις σημειώσεις που κρατούσε ....και μου θύμισε τον θρυλικό κόουτς Σόλιντ! ( ... Λύκε ελπίζω να γύρισες νωρίς και να είδες σχολιασμό Αλέφαντου στον ΑΝΤ1 για το χθεσινό ματς ... και να λέει μεταξύ άλλων .... «Τιτίκα» τον Σίσιτς!!)
... τώρα mog#4 αν σου είπαν ο κόουτς Σεντούκας και οι συμπαίκτες σου ότι το γήπεδο (που αντικειμενικά είναι ένα στολίδι) ... «έγερνε» .... τότε μάλλον κάτι παραπάνω θα είδαν μετά από 50 χρόνια στα γήπεδα....... (τουλάχιστον βεβαιώθηκα ότι δεν το είδα μόνο την επικίνδυνη «κλήση» που είχε πάρει το γήπεδο ....)

Ο Υοda πιστεύει ότι στο Οίον σας βγαίνουν αρκετά καλά τα μαρκαρίσματα με τον Γέρακα ... αφού έχετε παρόμοιους παίκτες... πχ ο Lord (λίγο πιο «μπασκετικός») μοιάζει πολύ με τον Φωκιανίδη (λίγο πιό ψηλός) και ο triponter είναι φωτοτυπία του Κασσάρα (που όμως αντέχει πολύ λιγότερο) ... βέβαια δεν έχετε το ύψος του 14 (πρέπει να είναι 2,07 αλλά ο δικό σας ψηλός το 14 (και αυτός νομίζω) είναι πολύ πιο γρήγορος και αθλητικός (κανένας από τους 2 ψηλούς δεν την πολυ-βάζει στο καλαθάκι αλλά προσπαθούν στην άμυνα) .... απο την άλλη έχετε τον κλασικό 3ποντο σουτέρ Αβδελά και τον πολύ καλό παίκτη το 12 (νομίζω) που παίζει και πολύ καλή άμυνα και σκοράρει....

Ο Υοdα λέει ότι ο Γέρακας έχει τους .. «περιφερειακούς γιουρουσάδες» νομίζω το 10 και το 7 .... αλλά όπως είπε σωστά ο Jabar ... εσείς γυρνάτε καλύτερα τη μπάλα (αυτό το «μπαλάκι» πέφτει και επάνω σου...mog#4) και επιπλέον έχετε πολύ πιο έμπειρο προπονητή ... και ας του αντιμιλάτε (αδίκως) του ανθρώπου!
Lord of the Court ... λές με αυτά που έγραψα γλύτωσα τον κόουτς Σφήκα από .... "κατασκοπευτική εκδρομή" .... στον Αγιο Στέφανο?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Σταματηστε ρε επιτελους την γκρινια και αφηστε τον yoda,
να εκφραστει οπως θελει.

ΛΟΙΠΟΝ ΡΕΜΑΛΙΑ

Σας περιμενω ολους στις 21:30 στο Ζηρινειο

και οταν λεω ολους εννοω ΟΛΟΥΣ
LordOfTheCourts
QUOTE(Yoda @ Mar 6 2008, 23:37 ) *
O Yoda λέει στον mog#4 ότι ο κόουτς Σεντούκας πρέπει να γέμισε ολόκληρο το μπλοκάκι του με τις σημειώσεις που κρατούσε ....και μου θύμισε τον θρυλικό κόουτς Σόλιντ! ( ... Λύκε ελπίζω να γύρισες νωρίς και να είδες σχολιασμό Αλέφαντου στον ΑΝΤ1 για το χθεσινό ματς ... και να λέει μεταξύ άλλων .... «Τιτίκα» τον Σίσιτς!!)
... τώρα mog#4 αν σου είπαν ο κόουτς Σεντούκας και οι συμπαίκτες σου ότι το γήπεδο (που αντικειμενικά είναι ένα στολίδι) ... «έγερνε» .... τότε μάλλον κάτι παραπάνω θα είδαν μετά από 50 χρόνια στα γήπεδα....... (τουλάχιστον βεβαιώθηκα ότι δεν το είδα μόνο την επικίνδυνη «κλήση» που είχε πάρει το γήπεδο ....)

Ο Υοda πιστεύει ότι στο Οίον σας βγαίνουν αρκετά καλά τα μαρκαρίσματα με τον Γέρακα ... αφού έχετε παρόμοιους παίκτες... πχ ο Lord (λίγο πιο «μπασκετικός») μοιάζει πολύ με τον Φωκιανίδη (λίγο πιό ψηλός) και ο triponter είναι φωτοτυπία του Κασσάρα (που όμως αντέχει πολύ λιγότερο) ... βέβαια δεν έχετε το ύψος του 14 (πρέπει να είναι 2,07 αλλά ο δικό σας ψηλός το 14 (και αυτός νομίζω) είναι πολύ πιο γρήγορος και αθλητικός (κανένας από τους 2 ψηλούς δεν την πολυ-βάζει στο καλαθάκι αλλά προσπαθούν στην άμυνα) .... απο την άλλη έχετε τον κλασικό 3ποντο σουτέρ Αβδελά και τον πολύ καλό παίκτη το 12 (νομίζω) που παίζει και πολύ καλή άμυνα και σκοράρει....

Ο Υοdα λέει ότι ο Γέρακας έχει τους .. «περιφερειακούς γιουρουσάδες» νομίζω το 10 και το 7 .... αλλά όπως είπε σωστά ο Jabar ... εσείς γυρνάτε καλύτερα τη μπάλα (αυτό το «μπαλάκι» πέφτει και επάνω σου...mog#4) και επιπλέον έχετε πολύ πιο έμπειρο προπονητή ... και ας του αντιμιλάτε (αδίκως) του ανθρώπου!
Lord of the Court ... λές με αυτά που έγραψα γλύτωσα τον κόουτς Σφήκα από .... "κατασκοπευτική εκδρομή" .... στον Αγιο Στέφανο?

Δεν το συζητώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς με το ΟΙΟΝ. Και στο πρώτο γύρω κερδίσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Πολύ πιο δυνατή ομάδα από εμάς με πολύ πιο αθλητικά κορμιά. Ευτυχώς που στο παιχνίδι με την Εκάλη κάποιοι συμπαίκτες μου δεν έπαιξαν όπως παίζουν οπότε και ο Σεντούκας δεν θα έχει πλήρη εικόνα του Κρόνου.

Πάντως ρε Yoda από ανάλύση είσαι πολύ καλός, δεν αφήνεις τίποτα να σου ξεφύγει... Δοελεύεις σε κάποια εφημερίδα αυτή τη στιγμή?
X.A.D.
Αντε τυχερακηδες.Οποιος φυγει καλα να περασει.Καψτε τον π....η τον καρναβαλο.Εγω στο μπουντρουμι της Αθηνας..Δυστυχως.Υποχρεωσεις και λαλακιες
gk1
μαγκεσ αν θελετε οσοι ειναι στην αθηνα... 68.gif
μπορειτε να ερθετε προσ νεα μακρη μερια υπαρχει ενα πολυ καλο παρτακι! icon_drunk.gif icon_drunk.gif 41.gif 41.gif
μασκε απαραιτητα!
αν θελετε πληροφοριεσ στειλτε pm
λυκε μια καλη ιδεα για να μασκαρευτεις ειναι να ντυθεισ drogba!!! smiley.gif smiley.gif
mog#4
καλα ρε yoda ανελυσες ολη την ομαδα μου αλλα για μενα κουβεντα.....καλαααααα...... smiley.gif

παντως οσο και να μας αναλυσεις και οσες φορες να μας δει ο αντιπαλος κοουτσ ειμαστε τοσο απροβλεπτει στο παιχνιδι μας που δεν νομιζω εχει ιδιαιτερο νοημα.....οσο για τον σεντουκα το μπλοκακι γεμισε ειμαι σιγουρος αλλα σε αυτο το ματσ νομιζω εκτος απο μερικα βασικα μετραει μονο η ψυχη και ποσο καποιοι απο μας θελουμε τοσο πολυ να ανεβει.... tongue.gif

Υ.Γ.αν κατεβει κανεις πατρα με ενημερωνει..... peace.gif
milos babic
Καλησπερα...
ειδα το τελευταιο εναμιση δεκαλεπτο του ντερμπι κορυφης.
Πολλα χρονια εμπειριας μεσα στο παρκε.
Δυστυχως με τα παιδια της εκαλης δε μιλησα καθολου εκτος απο τον πλει μεικερ και τον ζαγκα αλλα για πολυ λιγο στο τελος. Ηταν πολυ εκνευρισμενοι αλλα, συγνωμη που το λεω και αν δειτε εχω γραψει οτι η ομαδα της εκαλης μ αρεσει πολυ (την εχω βαλει favourite team) δε δικαιολογειται ο εκνευρισμος τους για οσο ειδα. (15 λεπτα) Η διαιτησια ειχε λαθη εκατερωθεν. Ειδικα σε μια φαση για την ανανεωση χρονου εχουν αδικο γιατι δε χτυπησε στεφανη η μπαλα. Δεν ξερω τι εγινε νωριτερα στα προηγουμενα δεκαλεπτα. Ο γερακας οσο ειδα ηταν καλυτερος και αξιζε τη νικη.
Για τους εκαλιωτες, ελπιζω να μη νευριασετε μαζι μου αλλα δεν εχω κανενα λογο να υποστηριξω μια ομαδα με αντιπαθητικο προπονητη που πηρε ταιμ αουτ στο τελος με μεγαλη διαφορα στο σκορ. Και ο οποιος εχει κανει συστημα να διαμαρτυρεται στους διαιτητες με το να λεει "θα βαλω μεσα τους μποξερ, αν ειναι να παιξουμε και μεις ξυλο!" Το χει κανει σε πολλα παιχνιδια...

Α και, τριποντερ, το στομαχι εχει τετοιες αντοχες που εγω κανω και προπονηση και μετα τη μασα, δεν ειμαι σαν και σας...
Boskos
QUOTE(milos babic @ Mar 7 2008, 15:41 ) *
Καλησπερα...
ειδα το τελευταιο εναμιση δεκαλεπτο του ντερμπι κορυφης.
Πολλα χρονια εμπειριας μεσα στο παρκε.
Δυστυχως με τα παιδια της εκαλης δε μιλησα καθολου εκτος απο τον πλει μεικερ και τον ζαγκα αλλα για πολυ λιγο στο τελος. Ηταν πολυ εκνευρισμενοι αλλα, συγνωμη που το λεω και αν δειτε εχω γραψει οτι η ομαδα της εκαλης μ αρεσει πολυ (την εχω βαλει favourite team) δε δικαιολογειται ο εκνευρισμος τους για οσο ειδα. (15 λεπτα) Η διαιτησια ειχε λαθη εκατερωθεν. Ειδικα σε μια φαση για την ανανεωση χρονου εχουν αδικο γιατι δε χτυπησε στεφανη η μπαλα. Δεν ξερω τι εγινε νωριτερα στα προηγουμενα δεκαλεπτα. Ο γερακας οσο ειδα ηταν καλυτερος και αξιζε τη νικη.
Για τους εκαλιωτες, ελπιζω να μη νευριασετε μαζι μου αλλα δεν εχω κανενα λογο να υποστηριξω μια ομαδα με αντιπαθητικο προπονητη που πηρε ταιμ αουτ στο τελος με μεγαλη διαφορα στο σκορ. Και ο οποιος εχει κανει συστημα να διαμαρτυρεται στους διαιτητες με το να λεει "θα βαλω μεσα τους μποξερ, αν ειναι να παιξουμε και μεις ξυλο!" Το χει κανει σε πολλα παιχνιδια...

Α και, τριποντερ, το στομαχι εχει τετοιες αντοχες που εγω κανω και προπονηση και μετα τη μασα, δεν ειμαι σαν και σας...

Ρε συ μαστορα τι ειναι αυτα που λες στα παιδια. θα σε διαβαζει κανεις και θα νομιζει οτι τρως.
ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ολους.
εισαι σαν να ξεφυγες απο την αιθιοπια ρε. Με ενα σουβλακι απο μιλιο σκας.πες τα σε κανενα αλλο που δεν σε ξερει. ασε που δεν σε πιανει το φαι γιατι τρεχεις σαν κατι παλιοκατσικα του βουνου.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Αποψε θα σας πω ενα παραμυθακι.

Μια φορα κι εναν καιρο ηταν ενας Λυκος.
Ειχε πεσει σε χειμερια ναρκη και τον Μαρτη που ξυπνησε ηταν πεινασμενος.
Εκει λοιπον που καθοταν και σκεφτοταν τι να φαει,
θυμηθηκε οτι στην πολη διπλα στο αγαλμα του Κουρου, εμενε ενας Πηγασος.
''Ωραιος θα ειναι ο Πηγασος στο φουρνο με πατατες'' σκεφτηκε.

Επειδη ομως δεν μπορουσε να κατεβει στην πολη, γιατι το τρενο δεν ειχε ξεκινησει
σκεφτηκε να καλεσει τον Πηγασο, στην φωλια του για ενα παρτυ γενεθλιων.
Για να μην πονηρεψει τον Πηγασο, του ειπε οτι αν ηθελε μπορουσε να φερει και τους φιλους του.

Κι ενω ολα ειχαν κανονιστει, προεκυψε μια δουλεια στον Πηγασο και δεν μπορουσε να παει.
Για να μην προσβαλει τον Λυκο ομως, εστειλε τους φιλους του να πανε στο παρτυ.
Αν και λυπημενος ο Λυκος που δεν θα ετρωγε τον Πηγασο, καλωσορισε τους φιλου του
και φυσικα τους εφαγε ολους.

Ηταν η ωρα για να ξεκινησει το τρενο απο την Κηφισια.

Και για οσους δεν επιασαν το νοημα
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΟΥΡΟΣ 67-59
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Σχετικα ευκολη νικη για την Κηφισια αποψε.
Προηγηθηκαμε 26-13 γυρω στο 14,
μετα μας επιασε παλι η γνωστη πλυμμηρα, ευτυχως νωρις και οχι στο τελευταιο δεκαλεπτο
και το ημιχρονο εληξε 30-30.
Το 3ο δεκαλεπτο εληξε με διαφορα 18 ποντων 53-35
και στο τεταρτο απλα παιξαμε με τον χρονο για να ληξει ο αγωνας 67-59.

Στο γηπεδο παραβρεθηκαν και οι:

Τζαμπαρ
Dimaster
Τριποντοπαντοφλερ
(θα σας πω τι εκανε μετα)
Αιωνιο ταλεντο

καθως και ενας παιχτης και ο προπονητης (ποιος??????????????) της εκαλης,
τους και ευχαριστω για την παρουσια τους

Μετα ολοι μαζι πηγαμε για μασα.
Λεπτομερειες στο ποστ που ακολουθει.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Μετα την ληξη του αγωνα αποφασισαμε ολοι μαζι να παμε για μασα,
στην γνωστη σουβλακερι ''τα γουρουνακια'' στην Λ.Κηφισιας.
Αφου λοιπον παραγγειλαμε και λεγαμε διαφορες λαλακιες, ηρθαν τα φαγητα.

Παρατηρωντας τον Τριποντοπαντοφλερ διαπιστωσα οτι κοιτουσε συνεχως το ρολοι του
και ετρωγε οσο πιο γρηγορα μπορουσε.

Κι ενω συνεχισαμε να λεμε διαφορες λαλακιες, ξαφνικα πεταχτηκε εντρομος
και δηλωσε οτι επρεπε να φυγει.
Η ωρα ηταν 23:56 και σε 4 λεπτα επρεπε να ειχε βαλει μπρος την αμαξα,
γιατι διαφορετικα θα μεταμορφωνοταν σε κολοκυθα.

Ο απολυτος παντοφλας σηκωσε, με το σουβλακι στο στομα, το Αιωνιο ταλεντο,
για να προλαβει να ειναι στην ωρα του.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΣ
μολις ειχε λαβει χωρα μπροστα στα ματια μας.

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ
Yoda
Ο Yoda λέει Κηφισιά 67 Κούρος 59 ... όλα τα υπόλοιπα στο off topic μαζί με τις στήλες
.... διανυκτερεύοντα φαρμακεία και βουλκανιζατέρ που .... «ξανα μεταφέρθηκα»!
#13.
Καλημέρα σε όλους. Απ' ό, τι βλέπω όλοι έχουν φύγει και έχει πέσει νέκρα στο forum. Γράφω μετά από καιρό, αφού λόγω εξωφρενικής δουλειάς αλλά και συνεχόμενων ηττών περιοριζόμουν να παρακολουθώ τα γραφόμενα. Σήμερα, χαρούμενος από τη νίκη μας (μετά από 8 συνεχόμενες ήττες) και έχοντας και λίγο χρόνο είπα να επανέλθω.

Συνεχίζουμε να αναπνέουμε λοιπόν νικώντας τον Κούρο. Αν χάναμε, απλά θα ήταν το τέλος, αφού στην ουσία κυνηγάμε τον Κούρο, ο οποίος θα είχε 7 νίκες και εμείς 3, οπότε καληνύχτα. Τώρα έχουμε 4, ο Κούρος 6 και τον έχουμε στο 2-0. Η Πεντέλη δε νομίζω ότι θα κινδυνεύσει (6 νίκες και το γκολ αβερέιτζ δικό μας), η Τούφα έχει απομακρυνθεί, οπότε μάλλον Κούρος, Κηφισιά, Λαγονήσι και Μελίσσια παλεύουν για μια θέση στον ήλιο με την Πεντέλη, που είναι καλύτερη από τον Κούρο να πρέπει απλά να προσέξει.

Δίκαιη νίκη για μας. Ο Κούρος έπαιξε για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τη γνωστή ζωνάρα στα 5 μέτρα, αφήνοντας προκλητικά τα σουτ, ελπίζοντας απλά στην αστοχία μας. Σε κάποια σημεία (όπως στο β' δεκάλεπτο) τους έπιασε, αφού εμείς για άλλη μια φορά είχαμε 10 μποφώρ στην επίθεση, αλλά στο γ' 10λεπτο τα τρίποντα έπεφταν βροχή και ο κόουτς τους ούτε τότε την άλλαξε. Στο τελευταίο 10λεπτο η διαφορά που είχαμε πάρει ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και εμείς με το βεβαρυμένο παρελθόν της απώλειας διαφορών δεν ήταν δυνατόν να τη χάσουμε.

Από τον Κούρο μου άρεσε ο Γεωργαντάς (το 15 αν δεν κάνω λάθος), που έκανε όλο το παιχνίδι και ήταν συνεχής απειλή, ενώ το κοντό, χοντρό, αλλά μπασκετικό 5άρι τους (που μου είχε κοπανήσει 20 πόντους στο πρώτο ματς) αυτή τη φορά δεν ήταν καλός και αυτό στοίχισε, σε μια ομάδα με λίγες λύσεις. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ποιος είναι ο Πήγασος, αλλά είδα ότι τους έλειπε και ένα 2αράκι μπουκαδόρος που είχε δημιουργήσει καταστάσεις στον 1ο γύρο.

Εμείς χρωστάμε τη νίκη μας κυρίως στη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα που δείξαμε, καθώς συνειδητοποιήσαμε σε πόσο δύσκολη θέση είμαστε και παίξαμε με μεγαλύτερο πάθος στην άμυνα. Πρέπει όμως να υπάρξει και συνέχεια, αν όχι στο επόμενο ματς που είναι πολύ δύσκολο (Παλλήνη εκτός η οποία δεν έχει κανένα περιθώριο για ήττα), τουλάχιστον στα επόμενα πολύ κρίσιμα.

Α να ευχαριστήσω και τους φίλους συμφορουμίστες για την παρουσία τους στην εξέδρα. Φίλε triponter μην στεναχωριέσαι για το θέμα της παντόφλας, υπάρχουν και χειρότερα...Για παντρέψου κάνε και κανα κουτσούβελο και θα με θυμηθείς...
#13.
Φίλε dimaster θα μου λύσεις μια απορία;

Σε ποιες ομάδες και κατηγορίες έχεις παίξει;

Πρώτη φορά σε αντιμετώπισα με Κυπριάδου το '95 περίπου (τότε παίζατε στο Σπόρτιγκ), αλλά μετά δεν ξαναπαίξαμε και σε ξαναπέτυχα φέτος.
dimaster
QUOTE(#13. @ Mar 10 2008, 11:43 ) *
Φίλε dimaster θα μου λύσεις μια απορία;

Σε ποιες ομάδες και κατηγορίες έχεις παίξει;

Πρώτη φορά σε αντιμετώπισα με Κυπριάδου το '95 περίπου (τότε παίζατε στο Σπόρτιγκ), αλλά μετά δεν ξαναπαίξαμε και σε ξαναπέτυχα φέτος.

Προοδευτικη,Πανερυθραικος,ΑΕΝΚ....... smile.gif
TF LAGONHSI
καλή εβδομάδα σε όλους smiley.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
TF LAGONHSI
ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ????????????????????????????????????????????? smiley.gif smiley.gif smiley.gif
TF LAGONHSI
ΛΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 11 2008, 23:57 ) *
ΛΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ

Φιλε ΤΦ ειμαι εγω εδω!!!!!Ελα να σηκωσουμε την σημαια του forum γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα!!!!Ουτε Λυκος ουτε Τρiποντερ ουτε Dimaster!!Τιποτα................

Απο σημερα αλλαζω το nickname μου απο "3 laloun kai 2 xoreuoun" σε "3 και ο κουκος"

Αντε καλο βραδυ......
LordOfTheCourts
Τώρα που θα αρχήσουν πάλι τα παίχνίδια θα μαζευτούμε ...
3 laloun kai 2 xoreuoun
Καλημερα σε ολους!!!Αντε να κανω την αρχη και να δωσω προγνωστικα!!!

ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
Δυσκολο ματσακι!!!Η Τουφα πολυ ανεβασμενη τελευταια ενω ο Κουρος εχει κανει κοιλια και εχει μπει στην επικινδυνη ζωνη.Παιχνιδι που θα κριθει στον ποντο!

ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1
Ψυχολογικα εχει ανεβει το Λαγονησι και παιζει με μια σχετικα αδιαφορη ομαδα.Νομιζω εχει καλυτερο υλικο η Πολιτεια και θα το παρει στις λεπτομεριες και στο τελος!!!

Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1
Παιζουμε με μια απο τις καλυτερς ομαδες της κατηγοριας!Τα προγνωστικα δεν ειναι υπερ μας απο οτι φανταζομαι αλλα πιστευω στην ομαδα μου και βλεπω νικη!

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1

Παιζει το φαβορι για ανεβει με μια ομαδα αδιαφορη!Τα Καλυβια δεν τα παιρνει για 2η ηττα!Νικη και σχετικα ευκολα!

ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
Σαν υλικο τις ομαδες θα τις θεωρουσα ισες οποτε και μεγαλο ντερμπι!!Απλα δεν δειχνει ο Μαραθωνας να μπορει να το χτυπησει το ματς λογο τραυματισμων που τους εχει απο την αρχη της χρονιας.Δεν θα ειναι ομως ευκολο βραδυ για τον Γερακα!

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2

Τα Μελισσια δειχουν εναν αλλο χαρακτηρα στα τελευταια παιχνιδια πολυ ανταγωνιστικο!Δεν νομιζω ομως να χτυπησουν μια πολυ καλα στημενη ομαδα!Πρεπει να το παρει ο Οιον αν θελει να ανεβει

ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Η Παλληνη ειναι ακομα στο κολπο ανοδου!Η Κηφισια εχει ανεβασμενη ψυχολογια αλλα δεν νομιζω οτι μπορει με 2,3 παιχτες να παρει το ματσακι

Σε γενικες γραμμες ολα τα ματς ειναι πολυ συμαντικα και θα κριθουν στις λεπτομεριες!!!!!Θα πεφτουν κορμια σε αυτες τις αγωνστικες
kvgs
TF δεν ξερω για τους αλλους ο Λυκος παντως ακομα χωνευει τον Τακαρο γι'αυτο εχει εξαφανιστεί.
Και για να μην ξεχνιομαστε ριξτε μια ματια στις προβλεψεις του ειδικου:

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1

ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 2

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1

ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Ο Λυκος ηταν μαζι με τον Ιβιτς σε διαπραγματευσεις με τον ΛΙΠΙ.

Παρτε και τα σιγουρα

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
v-span
Λύκε με ένα 12άρι στο Μακρόπουλο γεμάτο από γυναικείες παρουσίες που επιδίδονται σε αποκαλυπτικά τσιφτετέλια και πληρωμένα τα λουλούδια και το ξενοδοχείο, δεν το φτιάχνουμε το ματσάκι γιά ασο?
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
LordOfTheCourts
Αμφίρροπό ματς, το θέλουν και οι 2 ομάδες... πιο δυνατή η Τούφα

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2
Αδιάφορη Πολιτεία, το λαγονήσι τα παίζει όλα για όλα

Δύσκολα θα ξαναχάσει ματς η Εκάλη

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1 Δεν το συζητώ, μακάρι να γίνει η έκπληξη

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας

Το Οίον δύσκολα θα χάσει ματς μέχρι το τέλος

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Δεν νομίζω να τα παρατήσει τόσο εύκολα η Παλλήνη
triponter
Καλησπερα παιδια...ιδου τα προγνωστικα μου...

η τουφα ειναι καλουτσικη, και θα δωσει τον υπερπαντων αγωνα να ξεκολλησει απο τις τελευταιες θεσεις...ο χαμενος θα εχει πολυ μεγαλο προβλημα...ο κουρος αν χασει και αυτο θα τρεχει και δεν θα φτανει.. τους ειδα στον αγωνα με την κηφισια, και δεν μου αρεσαν καθολου..αφου φανταστειτε τους κερδισε η ομαδα του Λυκου!!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2
Το Λαγονησι την θελει την νικη, που θα της δωσει το εναυσμα για την μεγαλη αντεπιθεση...πρεπει να τα καταφερει...η πολιτεια το εχω ξαναπει δεν με ενθουσιαζει.....

Η εκαλη ειναι φιλοδοξη και θα κυνηγησει μεχρι τελους τις δυνατοτητες ανοδου...λογικα θα κερδισει...η πεντελη δεν εχει γρηγορο ρυθμο και το τσουκου τσουκου παιχνιδι της δεν θα φερει προβληματα στους εκαλιωτες..

το πιο ευκολο στανταρ του δελτιου....ελπιζω να βγω λαθος..

Χρωσταμε κατι απο τον πρωτο γυρο.....ειμαστε ετοιμοι και λυσσασμενοι λες και παιζουμε με τον πρωτο....

Ο Αγ.Στεφανος κουτσα στραβα θα παρει σχεδον ολους τους αγωνες μεχρι το τελος..προβλεπω max ηττες 2 μεχρι το τελος και μινιμουμ 0...

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
ο κος Λυκος καλα θα κανει να μην ανοιγει παντα το στοματακι του...θα χασουν πολυ ευκολα...Λυκο καλυτερα ντυσου πειρατης ή καμια τραβεστο και ασε αυτο το παιχνιδι για αλλους που μπορουν...

Δυστυχως προβλεπω νικες ολων των φαβορι και πρωτοπορων ανεξαιρετως...δηλαδη το γκρουπακι το κλασσικο θα συνεχισει ετσι....

η μεγαλη μαχη σε αυτην την αγωνιστικη δινεται στους ουραγους....τουφα, κουρος, λαγονησι, ......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.