Help - Search - Members - Calendar
Full Version: All Star Game 2006
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2
Green_Fan
Αποφασίστηκε να διεξαχθεί στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου. wink.gif

Πάντως γνώμη μου είναι (και πιστεύω ο dizzy θα συμφωνεί στάνταρ) οτι κανονικά θα έπρεπε να γίνει στο Ελληνικό. biggrin.gif

Πάρτε και το Δελτίο Τύπου:

QUOTE(ΕΣΑΚΕ)
Το ALL STAR GAME πάει Λάρισα!

Είναι οριστικό! Το All Star Game 2006 θα φιλοξενηθεί στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στη Λάρισα! Η θεσσαλική πόλη, η οποία συμμετέχει δυναμικά στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ 2005-06 με την παρουσία δύο ομάδων, βάζει τα καλά της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ!

Στη σημερινή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα, ανάμεσα στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Βασίλη Οικονομίδη, τον δήμαρχο της πόλης, κ. Κώστα Τζανακούλης, τον προέδρο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΧΑΛΥΒΕΣ ΚΑΡΑΛΗ, κ. Γιώργο Μαλάκο, τον πρόεδρο του Γ.Σ. Λάρισας ΑΔΑΜΟΥ Α.Ε.Β.Ε., κ. Γεώργιο Κοτσιαρή και τον ταμία του ΕΣΑΚΕ, κ. Παναγιώτη Αλεξανδρή αποφασίστηκε το All Star Game 2006 να γίνει στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Το 14ο All Star Game θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Νεάπολης και εκτός του αγωνιστικού προγράμματος, θα περιλαμβάνει και ημερίδα στα πλαίσια της συζήτησης και της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από πέρυσι στην Πάτρα ανάμεσα στους ανθρώπους του μπάσκετ για τη βελτίωση και την προώθηση του αθλήματος.

Ο Δήμος της Λάρισας, η Ολύμπια ΧΑΛΥΒΕΣ ΚΑΡΑΛΗ και ο Γ.Σ. Λάρισας ΑΔΑΜΟΥ Α.Ε.Β.Ε., είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ, στην προσπάθεια να διεξαχθεί το καλύτερο ALL STAR GAME στην ιστορία του θεσμού!
dizzy_fingers
Πάντως γνώμη μου είναι (και πιστεύω ο dizzy θα συμφωνεί στάνταρ) οτι κανονικά θα έπρεπε να γίνει στο Ελληνικό.

Διαφωνώ tongue.gif!
Καλά κάνει και διοργανώνεται στην επαρχία το all star game από τη στιγμή που το κλειστό του Ελληνικού έχει αποφασιστεί να φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου.

Η Λάρισα είναι πιστεύω η σωστή επιλογή για φέτος. 41.gif
Λένε για την καλύτερη διοργάνωση all star game ever....μακάρι, τουλάχιστον το περσινό σφάλμα με την ημερομηνία διεξαγωγής έβαλε μυαλό σε κάποιους και τελικά θα δούμε νωρίς - όπως πρέπει - το παιχνίδι.

ΥΓ: Η στιγμή που το all star game θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα πρέπει να είναι όταν το γήπεδο στο οποίο θα γίνει ο θεσμός, να είναι γεμάτο.
Αλλιώς, δε θέλω να ξαναδώ άλλο all star game σε άδειο ΟΑΚΑ... 68.gif
hagi
Συμφωνώ dizzy και γω.Καλό είναι να γίνεται στην επαρχία για να μαζεύει και κόσμο,γιατί εδώ δεν τον βλέπω....
Ειδικά η Λάρισα το αξίζει φέτος...
Εντάξει θέλουμε να δούμε και μεις εδώ το ALL STAR από κοντά αλλά δεν πειράζει θα κάνουμε υπομονή και θα το δούμε από την τηλεόραση.
Air Kef
Λάρισα ρε,Λάρισα!!
Dizzy σβήσε,αν μπορείς το άλλο topic σε παρακαλώ-sorry Green fan.

Ελπίζω να με βολεύει η ημερομηνία σε σχέση με την εξαταστική και το επόμενο εξάμηνο και να μην χρειαστεί θυσίες για να παραβρεθώ εκείνο το Σαββατοκυριακό! biggrin.gif

Πιστεύω ότι χρωστούσαν στην πόλη αυτήν την διοργάνωση μιας και η Πάτρα το έχει υποδεχτεί 2 ή 3 φορές σε χρόνια εκτός από το ότι είχαμε μια σειρά από επιτυχημένες διοργανώσεις,όπως το Final-4 κυπέλλου το 2002 σε αγωνιστικό επίπεδο ή την εκδήλωση των δημοσιογράφων.. 41.gif

Ελπίζω να ανταπεξέλθει η πόλη στις προσδοκίες και να έχουμε και υψηλό (αγωνιστηκό) επίπεδο,όχι σαν πέρσι..
sihainas
Πραγματικά πέρσυ ήταν... καλύτερο ήταν των νέων... Το μόνο που άξιζε από πέρσυ ήταν οι Slam Nation...
dizzy_fingers
Ξαναπέστο αυτό το τελευταίο... 68.gif

Φέτος ποιοί υπάρχουν παιδιά, που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό καρφωμάτων?
Air Kef
Ο Μάσεϊ του Γυμναστικού..Όποιος τον έχει δει καταλαβαίνει.Αν έχει φαντασία θα κερδίσει,γιατί προσόντα έχει αρκετά!Τρελό μπάσκετ μπορεί να μην ξέρει αλλά από άλμα,εκρηκτηκότητα και δύναμη σκίζει.Άσε που θα τον υποστηρίζει όλο το γήπεδο!Οι Έιμπραμς του Απόλλωνα και ο Χάρβει του Πανιωνίου φαίνονται θεαματικοί αλλά είναι κομμάτι βαριοί.!
Ο Φέλτον(Ήρα) μπορεί να κάνει καμιά έκπληξη ή ο Τόμας(Πανελλήνιος).

Κάνας Έλληνας που θα κάνει σοβαρή συμμετοχή υπάρχει;;
dizzy_fingers
Κάνας Έλληνας που θα κάνει σοβαρή συμμετοχή υπάρχει;;

Όχι άλλος Παπανικολάου!!! laugh.gif
Ο άλλος ο Καλλινικίδης (αν θυμάμαι καλά) που πέρσι είχε κάνει τα μαλλιά του κοτσιδάκια θα συμμετάσχει πάλι? biggrin.gif

Από τους ξένους, είχαμε πέρσι τον Μπέιλι που βαριόταν, είχαμε τον Χάμιλτον του Ηρακλή που πηδούσε μέχρι τον θεό (κι ας μη συμμετείχε), φέτος είναι αλήθεια πως δεν ξέρω κανέναν από τους καινούριους ξένους κατά πόσο μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Ο περσινός διαγωνισμός που κερδήθηκε από τον Μπατίστ ήταν ντροπή, ειδικά αν συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι έγινε ενώπιον του μεγάλου Ντομινίκ 68.gif.
NBAholic
Πραγματικά πέρσυ ήταν... καλύτερο ήταν των νέων... Το μόνο που άξιζε από πέρσυ ήταν οι Slam Nation...

Όντως...Κι ένας από τους λόγους είναι το ότι προσπαθούν να προωθήσουν προπονητικά συστήματα ΚΑΙ ΕΔΩ. Έλεος, πότε επιτέλους θα τραβηχθούν οι coaches στην άκρη, να νοιάζονται ΜΟΝΟ για τις αλλαγές, άντε και για κανένα σύστημα στο τέλος παιχνιδιών που βρίσκονται κοντά;; Η μόνη στιγμή που βλέπουμε δημιουργικότητα είναι οι αγώνες-παρωδίες: Ουάου, η ομάδα Α προηγείται 107-65 της ομάδας Β και ο Χ παίχτης αποφάσισε να δώσει μια πάσα πίσω από την πλάτη...Τρέμε, τάφε του Πίστολ Πιτ, δηλαδής...
dizzy_fingers
Ναι, ειδικά οι περιπτώσεις που οι σχολιαστές προσπαθούν να μας πείσουν για τη θεαματικότητα μίας απλής φάσης...κάτι που συνέβαινε κατά κόρον στα παλαιότερα χρόνια (ευτυχώς), σε περιπτώσεις στυλ "θεαματικό κάρφωμα του Φασούλα"...κι ο Παναγιώτης είχε πηδήξει 10 εκατοστά και είχε κάνει ένα επιτόπιο κάρφωμα με τα δύο, χέρια χωρίς αντιπάλους γύρω του.... 40.gif
sihainas
Πάντως πέρσυ έπρεπε να βλέπατε τον Σοφο... πριν τον αγώνα και ενώ όλοι κάνανε ζέσταμα έβλεπες τον Σχορτσιανίτη να καααααάθετε και να τους κοιτάει.....
dizzy_fingers
Ωχ ναι...
Ο Σχορτσιανίτης για διαγωνισμό καρφωμάτων! Πως σας φαίνεται!!! w00t.gif
Αχ να έπαιζαν ακόμα οι Γκούλιας - Μπάξτερ - Τρεντ... hammer.gif
sihainas
Tώρα που είπες Μπάξτερ... στο εξώφυλλο του Φίλαθλου σήμερα λέει "Παίρνει Μπάξτερ ο Παναθηναικός" και αναρωτιέμαι αν εννοεί τον ίδιο Μπάξτερ με πέρσυ...για ποιό λόγο να τον πάρει?
dizzy_fingers
blink.gif blink.gif blink.gif

Εισπνοή, εκπνοή....
Air Kef
Ο άλλος ο Καλλινικίδης (αν θυμάμαι καλά) που πέρσι είχε κάνει τα μαλλιά του κοτσιδάκια θα συμμετάσχει πάλι?

Κάνει το πρώτο κάρφωμα-μισό ανεμόμυλο-και το αφιερώνει με πάθος στον Ντομ.. sad.gif

Νομίζω είναι ωραίο θέμα για τους μονόλογους του suspect που κατά καιρούς αφιερώνει σε διάφορα πρόσωπα..

Επίσης όχι άλλος Ταπούτος,όχι άλλος Πελεκάνος αλλά κι άλλος Χάγγινας(ή Χάτζινας ή Χαγγίνας ή Χατζίνας)!!
hagi
Και γω πιστεύω ότι πέρσι μόνο οι slam nation αξίζανε και ο διαγωνισμός καρφωμάτων ήταν απαράδεκτος.
Έχεις απέναντί σου τον μεγάλο Ντομινίκ και δεν ντρέπεσαι καθόλου;;
Θα μου πεις , μπορούσαν να κάνουν και καλύτερα καρφώματα από αυτά;; Είναι και αυτό....
dizzy_fingers
Ο Μπέιλι μπορούσε αλλά βαριόταν...ο Μπατίστ έκανε ότι μπορούσε.
Μήπως να καταργηθεί ο διαγωνισμός και να έχουμε μόνο το παιχνίδι?
Το λέω, όχι μόνο γιατί οι συμμετοχές είναι ολοένα και χειρότερες όσο περνάει ο καιρός, αλλά και γιατί η διοργάνωσή του διαγωνισμού είναι του στυλ "καρφώστε να τελειώνουμε, άντε να σας βάλουμε καμιά χαζή μουσική κι έναν εκνευριστικό εκφωνητή στο γήπεδο να λέει οοοοο και εεεεεε και αδειάστε μας τη γωνία"... 68.gif

Α, μη μιλήσω και για την τηλεοπτική κάλυψη του διαγωνισμού...μία κάμερα που κουνιέται πέρα δώθε και ζουμάρει μέσα έξω λες και ο εικονολήπτης μαθαίνει για πρώτη φορά να χειρίζεται την κάμερα και δοκιμάζει όλα τα κουμπιά πάνω της...λες και βλέπουμε βίντεο κλιπ της μικρής Χονολουλίτας (πως αλλιώς τις λένε) που τραγουδάει τα "παπάκια στη σειρά", τα κυριακάτα πρωινά στο ALTER.

Πάλι τα έχωσα Χριστουγεννιάτικα...τί έχω πάθει? 65.gif
dizzy_fingers
A, μην ξεχνάμε να ψηφίζουμε για τους παίχτες που θέλουμε να δούμε στο all star game:

http://www.esake.gr/all-star-game/players_gr.asp
dizzy_fingers
Ρίξτε μία ματιά στο βιντεάκι που ανέβηκε και έχει στιγμιότυπα από τον περσινό διαγωνισμό καρφωμάτων του ισπανικού all star game:
http://www.basketforum.gr/index.php?ind=do...y_view&iden=159

Ξέρω πως δεν υπάρχει πιθανότητα να το δούνε αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το θέαμα στον διαγωνισμό εδώ πέρα κάθε χρόνο, αλλά αν το έκαναν ίσως να έπαιρναν μία ιδέα για το πως πρέπει να τον αντιμετωπίζουν...
Ο κόσμος φέτος απαιτεί θέαμα!
hellenic
sorry pedia eimai apo germania kai den exo elliniko alphabitario! telospanton pistebo pos sto all star game prepi na karfosoun brewer,felton,harvey,padious! kai gia to game kathe aftou aposdipote blakney,brewer,sofoklis,spanoulis,vasiliadis,vasilopoulos,every!
dizzy_fingers
Καλώς όρισες στην παρέα μας φίλτατε!
Δεν πειράζει για τα ελληνικά. wink.gif

Αυτοί που είπες, πιστεύω ότι αξίζουν να συμμετάσχουν. Να κάνω και μία πρόβλεψη για ζευγάρι τελικού? Πάντιους - Φέλτον (και θα κερδίσει ο δεύτερος).
Τον Μπρούερ δεν τον έχω δει να καρφώνει, τί λέει αλτικά?
Air Kef
Πηδάει πολύ κι αυτός.. biggrin.gif biggrin.gif

Εγώ λέω Μάσει και πάλι Μάσει..Θα τους μασήσει όλους.
Air Kef
biggrin.gif Να σημειώσω πως θα διεξαχθεί τελικά 25-26 Φεβρουαρίου,μια βδομάδα αργότερα δηλαδή.

Παρουσιαστής-showman-θα είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης ενώ ψάχνουν και κάποιον κράχτη(στυλ Ντομινίκ) χωρίς τον ίδιο ζήλο μιας και περιμένουβ το γήπεδο να είναι ούτως ή άλλως γεμάτο!
dizzy_fingers
Ρένος παρουσιαστής? Κυριλέ (ως σοφιστικέ) προσέγγιση του all star game θα έλεγα...για να δούμε.

Όσο για τον κράχτη...ας κοιτάξουνε να μην έχουμε πρώτα τα περσινά χάλια, ειδικά στον διαγωνισμό καρφωμάτων που ο Ντομινίκ θα αναρωτιόταν σίγουρα γιατί τον καλέσανε, και μετά να ψάξουν για κράχτες.

Btw, οι slam nation θα ξανάρθουν? biggrin.gif
sihainas
Μπα... θα "φρίξανε" με αυτά που είδαν πέρσυ που θα ακούνε Ελληνικό all star game και θα φεύγουν μακριά...
Papaloukas 4 ever
Θέτω ένα άλλο ζήτημα, που κατά τη γνώμη μου αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την ανοργανωσιά στον ΕΣΑΚΕ:
Πέρυσι το all star game έγινε πριν τους προημιτελικούς της Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα άλλοι να δηλώσουν τραυματίες, άλλοι να μην κατέβουν και ζημιωμένοι να είμαστε όλοι εμείς οι αγνοί και μη φίλαθλοι.
Φέτος, κάτι φάνηκε να καταλάβανε και το κάνανε νωρίτερα. Πότε όμως; Εν μέσω της πρώτης και δεύτερης αγωνιστικής της 2ης φάσης της Ευρωλίγκα. Εγώ, τουλάχιστον, θα δικαιολογήσω όποιον παίκτη από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ δεν κατέβει. Το χειρότερο είναι ότι για να μην πέσει ΄΄εξω το πρόγραμμα βάλανε αγωνιστική αύριο Τετάρτη. Ρε παιδιά, τι τους πείραζε να το κάνανε προχτές Σάββατο το παιχνίδι (να κατεβαίνανε όλοι τους), να γινόταν η αγωνιστική την Τετάρτη (όπως τη βάλανε) και έτσι όλα να πηγαίναν καλώς;
Περιμένω σχόλια.
Air Kef
Σωστός.
Κάνεις την γιορτή,παίζεις και 2 ματσάκια και πας έτοιμος,σε φόρμα στην Ευρώπη.Τώρα θα μου έρθουν εδώ 2 μέρες στα ουζερί και στις ταβέρνες,θα κάνουν το χαβαλέ τους και άντε μετά να τους μαζέψεις ύστερα από 2 μέρες ρεπό την Δευτέρα για 2-3 προπονήσεις και ταξίδι.

Βέβαια όχι ότι είναι και τόσο χάλια η ημερομηνία.

Για Slam Nation δεν έχει ακουστεί τίποτα.Αυτό για το Χαραλαμπίδη το διάβασα στο sportime.gr!

Μετά το περσινό πάντως,ο Ντομινίκ θα ξαναέρθει σε καμιά 20αριά χρόνια!
hellenic
Pote tha mathoume touy paiktes poy epilexthikan gia to all star game?kai den san fanikan ligoi oi forwards stin epilogoi?oute simmons oute makhanstev...
harris
Την Δευτέρα έχει συνέντευξη τύπου σε αθηναικό ξενοδοχείο. Εκεί θα ανακοινωθούν οι παίκτες των δυο ομάδων.

Ποιος θα είναι στο γήπεδο το Σαββατοκύριακο του ΟΛ ΣΤΑΡ;
dizzy_fingers
Air Kef στάνταρ τον κόβω...άλλος τυχερός?
sihainas
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 18 2006, 01:59 AM)
Air Kef στάνταρ τον κόβω...άλλος τυχερός?
*

Τυχερός...θα το δούμε στο τέλος πόσο τυχερός θα είναι... 68.gif rolleyes.gif
thrylos7
Εγώ υπήρχε μικρή περίπτωση να κάνω ένα ταξιδάκι αλλά τελικά όχι...
Βασικά θα με φιλοξενούσε κοπέλα οπότε δε λέει να διαλέξω το ένα απ' τα δύο... Μην αναρωτιέστε τι! Δεν έχω δει ποτέ μου All Star....!!!
bball.gif bball.gif bball.gif

biggrin.gif
dizzy_fingers
Γυναίκα έχεις ξαναδεί? tongue.gif
thrylos7
Ουπς! Ναι! Το ξέχασα... Είναι και αυτή(η κοπέλα...)... Πως μου διέφυγε... Μόνο που σκέφτομαι ότι θα μπορούσε 1 στο εκατομμύριο να έρθει και αυτή... fast.gif

Αλλά all star δεν έχω δει και είναι μια φορά το χρόνο... cool.gif
Air Kef
Τυχερός...θα το δούμε στο τέλος πόσο τυχερός θα είναι... 

Φάε την γλώσσα σου ρε γκαντέμη! tongue.gif
Το καλύτερο All-Star όλων των εποχών θα γίνει.Καρφώματα επιπέδου NBA!Σκορ 134-145 για τους Έλληνες!Ο τίτλος των τριπόντων θα κριθεί στις 3 παρατάσεις με την τελευταία να κρίνεται από το αν θα μπει η τελευταία δίχρωμη,όταν ο εκτελεστής είναι στον -1,και θα μπει,θα βγει,θα ξαναμπεί..... icon_drunk.gif rolleyes.gif Και μετά θα ξυπνήσω να πάω στο γήπεδο!

Κοντεύω να κλέισω 1 χρόνο στο forum και ήταν πρώτη φορά που είχα 2 pms να περιμένουν.icon_joy.gif
Εκτός από τον Χάρη(που τα είπαμε icon_wave.gif ) στο γήπεδο θα βρίσκεται και το μέλος "basketballgirl"
που παρ'όλο που δεν ποστάρει ποτέ,μπαίνει καθημερινά εδώ και ασχολείται πολύ ενεργά με το μπάσκετ!

Θα έχετε άμεση κάλυψη και των 2 ημερών.Η ψηφιακή είναι πανέτοιμη και η 512 μνήμη άδεια!

Άχετο αλλά άνοιξαν και Starbuck's!
dizzy_fingers
Ωπ! Άλλος θαμώνας των starbucks?
Δε λατρεύεις τους καναπέδες και τη μουσική? Στα συν και το ότι είναι για μη καπνίζοντες, οπότε το έχω κάνει ψιλοστέκι το μέρος...

Θα περιμένουμε τα γνωστά σου φωτορεπορτάζ Air wink.gif.
Air Kef
Έχει 5 ευρώ ο καφές αλλά αξίζει!
Κι εγώ μάλλον για στέκι το βλέπω,όσο έχουμε λεφτά(εγώ κι η παρέα μου) τουλάχιστον!Στην Θεσσαλονίκη που πηγαίνω πάντως,δεν έχει μουσική,αλλά οι καναπεδες και οι μη καπνίζοντες είναι must!

Να εύχεστε να(μαζί με μένα) μην κάνουν καμιά μλκ οι λιμενεργάτες πάλι ή ο αέρας και ή μένω Νάξο(για όλο το Σαββατοκύριακο) ή θα χρειαστεί να επιστρατεύσω την καλή συγκομιδή μου στην εξεταστική και να πείσω τον πατέρα μου να δώσουμε 70 ευρώ στην Ολυμπιακή!
hellenic
Apo www.sportime.gr
Μετά την Αμερική, έρχεται η Ελλάδα. Το Ολ Σταρ Γκέιμ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα και ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι συμμετέχοντες στη γιορτή. Αναλυτικά οι ομάδες και όσοι θα διαγωνιστούν στα τρίποντα και στα καρφώματα.

ΕΛΛΗΝΕΣ: Διαμαντίδης, Σπανούλης, Βασιλόπουλος, Οικονόμου, Γκαγκαλούδης, Παπανικολάου, Βασιλειάδης, Αλβέρτης, Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης, Σχορτσιανίτης, Τσαρτσαρής.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ομπράντοβιτς, Αλεξανδρής

ΞΕΝΟΙ: Πάντιους, Καστλ, Λάκοβιτς, Μουλαομέροβιτς, Έντνι, Γουίλκινσον, Στακ, Λιούις, Μπατίστ, Ζίζιτς, Στιούαρτ, Μπρέσεϊ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Καζλάουσκας, Πεδουλάκης

ΤΡΙΠΟΝΤΑ: Νικολαΐδης Πρ., Γκάρνετ, Κακλαμάνος, Μουλαομέροβιτς, Ρίματς, Λάκοβιτς, Τομαράς (Χαλκίδα).

ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ: Πάντιους, Μπρέσεϊ, Μάσεϊ, Πρίντεζης, Βασιλόπουλος, Χάρβεϊ, Παραγιός

eee oxi re pedia kai 7 paiktes toy PAO!ego leao ta paroun kai ton kalaitzi mazi me ton Femerling...o papanikolaou einai mesa kai o kyritzis ekso?kai o blakney ekso?ti ginetai bre...
dizzy_fingers
Πέρα από το προφανές της υπόθεσης, ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο ρόστερ της Α1 αυτή τη στιγμή, μην ξεχνάμε ότι ψηφίζει και ο κόσμος...αν και τον Παπανικολάου δεν ξέρω ποιός μπορεί να τον ψήφισε (οι παναθηναϊκοί? μπαααα....οι ολυμπιακοί? μπααα....). Κάποτε όμως ο Δημητράκης θεωρούταν από τους θεαματικότερους παίχτες-must για asg...

Βλέπω επίσης πολλές συμμετοχές στα καρφώματα και στα τρίποντα...αυτό σημαίνει ότι μέχρι το σαββατοκύριακο θα ακυρωθούν-φύγουν κάποιοι από αυτούς?
hellenic
Bre paidia me trelaini afto to pragma...eminan ekso o Every kai Harvey?einai mesa o zizic kai ekso o Masey?
Warrior
Kυριτσης και Μπλακνει θα βρισκονται την Παρασκευη στην μακρινη Αγ.Πετρουπολη...
Εξου και δεν υπαρχει παικτης του Αμαρουσιου στο All Star...

Μπρέισι in Μάσει out??? blink.gif

Να δω MVP των Γκαγκαλουδη....και ας πεθανω!! laugh.gif
dizzy_fingers
Τί? Θα τρέξεις γυμνός στην πλατεία Αριστοτέλους? tongue.gif
Warrior
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 21 2006, 10:56 PM)
Τί? Θα τρέξεις γυμνός στην πλατεία Αριστοτέλους? tongue.gif
*

laugh.gif

Στην Ερμου εγω!!! wink.gif

To δηλωνω εδω και τωρα....

Αυτος την γλιτωσε,λες να την παθω εγω?? ohmy.gif
thrylos7
24.gif

Όλοι με τον Γκάγκα τώρα...!!!
hagi
Υπάρχουν ελλείψεις αλλά ελπίζω να γίνει κάτι καλό.Κυρίως στα καρφώματα να μην γίνει η περσινή μούφα.

Πάντως 4 παίχτες του ΑΡΗ δεν το περίμενα.. 41.gif
Το κακό είναι ότι όλοι είναι ξένοι... blink.gif
Air Kef
Στα καρφώματα ετοιμαστείτε για σόου Μάσει!

Δυστυχώς δεν επιλέχτηκε και για το παιχνίδι.

Τον Παπανικολάου πρέπει να τον επέλεξαν οι διοργανωτές.7 επιλεγόντουσαν από εμάς και 7 από την διοργανώτρια αρχή ή κάτι τέτοιο.

Το κακό είναι πως λόγο της απεργίας,το αεροπορικό μου εισητήριο θα το πάρει η αδελφή μου που δίνει γερμανικά και στην Λάρισα θα είμαι μόνο αν λήξει η απεργία.. sad.gif
hellenic
bre paidia mono o Masey einai poy leipei?o papanikolopoulos den aksize?omos h panathinaikh psifizoun toys paiktes toy PAO...
Air Kef
Όταν πηγαίνει ο Παπανικολάου που από τα 19 του κάνει το ίδιο ακριβώς κάρφωμα και ο Αλβέρτης που σουτάρει 8 τρίποντα και παίζει άμυνα λες και θα πάρει πριμ αν κερδίσει η ομάδα του,περιμένεις να δεις τον Παπανικολόπουλο;;Όχι πως αυτός δεν θα σούτερνε 3 τρίποντα στο 5λεπτο που θα έπαιζε αλλά..

Εγώ πρέπει να πληρώνω αμαρτίες από το παρελθόν γιατί δεν εξηγήται αλλιώς το γεγονός ότι ήρθα Νάξο για 3 μέρες για να δω τους γονείς μου αλλά, προσπαθώ να φύγω,έχει τέλειο καιρό αλλά κάποιοι τύποι κάνουν 1 βδομάδα απεργία,ξεχνώντας κάποιους και μόλις καταλαβαίνουν πόσο μλκς είναι βγάζει απαγορευτικό,οπότε μένω τουλάχιστον για μια μέρα ακόμα εδώ..Τους νέους δεν τους προλαβαίνω με τπτ,ελπίζω να είμαι τυχερός και να προλάβω τα events της Κυριακής..
hellenic
den ginontai kapia pragmata...oi fliathli apo tis megales omades einai oli tufli?diladi theloun na doun PAO vs. OSFP?den tous katalabaino!
dizzy_fingers
oi fliathli apo tis megales omades einai oli tufli?diladi theloun na doun PAO vs. OSFP?

Που ζεις hellenic? Στο εξωτερικό?
Ωχ...συγνώμη για το σχόλιο... blush.gif

biggrin.gif
wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.