Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Lakers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Air Kef
QUOTE(Murdoc @ May 25 2011, 11:01 ) *
Καλυτερα να γινει ο Μπραιαν Σο!!Ξερει το συστημα του Τζακσον πολυ καλα ενω ολοι οι αλλοι προπονητες εχουν διαφορετικη φιλοσοφια!!Επισης στο + οτι υπηρχε και συμπαικτης με Κομπε,Φισερ,Οντομ πιο παλια, οποτε οικειοτητα!!!
Αντε ειμαι περιεργος να δω τι κινησεις θα κανει η ομαδα το καλοκαιρι θελουμε οπωσδηποτε νεο αιμα και νεους παικτες σε περιφερεια και φροντλαιν που να δινουν επιπλεον ενεργεια!!!Ηταν φανερο πως απεναντι σε ομαδες μικροτερης ηλικιας και με καλη αμυνα,πληρεστερη περιφερεια ειχαμε προβλημα πχ Χιτ,Σικαγο,Νταλας!!!

Και βοηθό τον Μάτζικ, να δούμε λίγο Lakers showtime ξανά, ντάξει τρελό!!!!!

Από τους αναφερθέντες, αγαπημένος μου ο Έιντελμαν που έχει καταφέρει μέτριες ομάδες να τις ανεβάζει από ενα έως πολλά σκαλιά, και οι Λέικερς φέτος τέτοιοι έδειξαν.
morfi
Εμένα πάλι αγαπημένος μου είναι ο Βαν Γκάντι. Έχει slow παιχνίδι, αμυντικογενές, με συστημάτα σε άμυνα και επίθεση. Ότι πρέπει δηλαδή για τους τωρινούς Λέικερς.
captain charisma
Οι Λέικερς αναζητούν τον διάδοχο του Φιλ Τζάκσον, με τον πρώην τεχνικό των Καβαλίερς, Μάικ Μπράουν, να έχει πλέον μικρό προβάδισμα για τη θέση του χεντ κόουτς στους «Λιμνανθρώπους».

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο 41χρονος προπονητής βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας του Λ.Α.

Ο Μπράουν είχε πενταετή θητεία στον πάγκο των «Ιπποτών» (2005-10) και το 2009 ανακυρήχθηκε κόουτς της χρονιάς στο ΝΒΑ.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές ΝΒΑ εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Ρικ Έιντελμαν και Μπράιαν Σο, ενώ, όπως παραδέχτηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζέρι Μπας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, η υπόθεση θα έχει κλείσει το αργότερο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

gazzetta.gr

καλα τι να τον κανουν το μπραουν...το παλικαρι δεν κανει για λεικερς αλλα για μικροτερες ομαδες.θα προτιμουσα αντελμαν
Murdoc
Θα τρελαθω αμα παρουν αυτον ελεος!!!
Οκ απειρος ο Σο σιγουρα ,αλλα οχι και ο Ειντελμαν σε σχεση με τον Μπραουν!!!
Ειντελμαν ρεεεε ξυπνηστεεεεε!!!!
Φερτε και κανα νεο παικτη που μου φερατε κατι σαπιλες το προηγουμενο καλοκαιρι!!

Δρομο και οι 4 πιανουν χωρο!!!
Matt Barnes (P) τι ειδανε σε αυτο το προβληματικο ατομο???
Shannon Brown (P)τι να το κανεις το φοβερο αλμα οταν δεν εχει τπτ αλλο, σαν ποιντ γκαρντ δεν κανει την δουλεια του και δεν ξεκουρασε ποτε τον γεροΦισερ
Theo Ratliff γυαλιστης παγκου
Joe Smith ομοιως

Αντριου Μπαινουμ το ατομο ειναι οτι πιο ατσαλο υπαρχει στο ΝΒΑ αυτη τη στιγμη, περισσοτερο Μαι Ται παιζει με τους αγκωνες παρα μπασκετ τι προικισμενος και πρασινα αλογα τους 3 μηνες απο τους 6 τραυματιας ειναι,Σκατοχαρακτηρας ειναι επισης οποτε δρομο, πιανει και καλη τιμη οτι πρεπει ειναι για καμια ανταλλαγη!!!Υπαρχουν πολυ πιο δυναμικοι και αξιοπιστοι σεντερ φετος σαν free agent(Νενε,Ζακ Ραντολφ)
Επισης Rodney Stuckey,Mike Conley,Andre Miller μπορουν να ερθουν στη θεση του Μπραουν και καποιου αλλου ανεκδοτου!!
Nick Young ενας νεος και πολυ καλος σκορερ ενα SG που ο Κομπε θα μπορει να καθεται για λιγο στον παγκο και να ξερει οτι καποιος θα μπορει να σκοραρει υπαρχουν επισης J.R.Smith αλλα και ο Τζαμαλ Κροφορντ με τα διπλασια λεφτα βεβαια!!!
Flash
QUOTE(Murdoc @ May 25 2011, 15:06 ) *

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=487190

QUOTE(Murdoc @ May 20 2011, 14:30 ) *
Ποτε δεν επαιζε σε ομαδες με παικτες που ειχαν συγκεκριμενους ρολους, ο Λεμπρον επαιζε ολους τους ρολους αυτος για να κανει την φιγουρα του και μην μου πειτε οτι δεν ειχαν προπονητη οι Καβς, ο Μπραουν μια χαρα καλος ηταν

Kef 24.gif
Murdoc
Τι θες να δειξεις οτι αλλαζω γνωμη η δεν ξερω τι λεω Flash????Μια χαρα τα γραφω,Ειναι καλυτερος ο Μπραουν με 5 χρονια εμπειριας απο τον Ειντελμαν που ειχε φτιαξει 2 απο τις καλυτερες ομαδες τις 10ετιας Κινγκς,Ροκετς με 15 χρονια εμπειριας?? Νομιζω αυτο εγραψα και εννουσα οταν ειπα Μπραουν σε σχεση με Ειντελμαν στο παραπανω ποστ το θα τρελαθω αυτο εννοω το πως προτιμουν εναν προπονητη χωρις τοση εμπειρια σε σχεση με εναν αλλον!!
Στο ξαναγραφω απο κατω να το δεις πιστευω ειναι κατανοησιμο τι γραφω!!Για τους Καβαλιερς εσυ ειχες πει οτι δεν ειχαν καλο προπονητη και σου ειπα πως για αυτους μια χαρα ηταν τους πηγε σε τελικο και σε ρεκορ στην Ανατολη και ειχε παρει και τον προπονητη της χρονιας ασχετος δεν ειναι και με τοσο καλη πορεια για καινουργιος!!

"Οκ απειρος ο Σο σιγουρα ,αλλα οχι και ο Ειντελμαν σε σχεση με τον Μπραουν!!!
Ειντελμαν ρεεεε ξυπνηστεεεεε!!!!"

Μηπως θελεις να κανω περαιτερω αναλυση νομιζω δεν θελει .... rolleyes.gif 69.gif
Iverson_3
QUOTE(Murdoc @ May 25 2011, 18:26 ) *
Τι θες να δειξεις οτι αλλαζω γνωμη η δεν ξερω τι λεω Flash????Μια χαρα τα γραφω,Ειναι καλυτερος ο Μπραουν με 5 χρονια εμπειριας απο τον Ειντελμαν που ειχε φτιαξει 2 απο τις καλυτερες ομαδες τις 10ετιας Κινγκς,Ροκετς με 15 χρονια εμπειριας?? Νομιζω αυτο εγραψα και εννουσα οταν ειπα Μπραουν σε σχεση με Ειντελμαν στο παραπανω ποστ το θα τρελαθω αυτο εννοω το πως προτιμουν εναν προπονητη χωρις τοση εμπειρια σε σχεση με εναν αλλον!!
Στο ξαναγραφω απο κατω να το δεις πιστευω ειναι κατανοησιμο τι γραφω!!Για τους Καβαλιερς εσυ ειχες πει οτι δεν ειχαν καλο προπονητη και σου ειπα πως για αυτους μια χαρα ηταν τους πηγε σε τελικο και σε ρεκορ στην Ανατολη και ειχε παρει και τον προπονητη της χρονιας ασχετος δεν ειναι και με τοσο καλη πορεια για καινουργιος!!

"Οκ απειρος ο Σο σιγουρα ,αλλα οχι και ο Ειντελμαν σε σχεση με τον Μπραουν!!!
Ειντελμαν ρεεεε ξυπνηστεεεεε!!!!"

Μηπως θελεις να κανω περαιτερω αναλυση νομιζω δεν θελει .... rolleyes.gif 69.gif

Οπότε αφού είναι καλός ο Brown, τι πειράζει αν πάρουν αυτόν αντί για τον Adelman; Δλδ αφού έφτασε τελικούς και 2 χρονιές καλύτερο ρεκόρ με τους Cavaliers, και δεδομένου ότι όπως έχεις πει κάπου αν θυμάμαι καλά (sorry αν κάνω λάθος) ο Kobe είναι καλύτερος του Lebron, και επίσης ο 2ος καλύτερος παίχτης των lakers (Pau) είναι πολύ καλύτερος από τον εκάστοτε 2ο καλυτερο των Cavs, και το υπόλοιπο καστ πολυ πιο αξιόπιστο απο των Cavaliers, συνεπώς ο Brown μπορεί να κάνει θαύματα με τους Lakers, σωστά; Οπότε γιατί να ξενερώνεις; Μια χαρά ειναι ο Brown. Rick Adelman και πράσινα ponnies... smiley.gif
Υ.Γ. Πραγματικά ρε Brown θα θελα να ξερα τι καλό έκανες στην προηγούμενη ζωή σου... Τυχερός είσαι που υπάρχει η οικονομική κρίση... Αλλιως στην καλύτερη να έπαιζες στο Toy Story 4...
phoenix_93
QUOTE(Murdoc @ May 25 2011, 17:06 ) *
Ειντελμαν ρεεεε ξυπνηστεεεεε!!!!
Φερτε και κανα νεο παικτη που μου φερατε κατι σαπιλες το προηγουμενο καλοκαιρι!!

Δρομο και οι 4 πιανουν χωρο!!!
Matt Barnes (P) τι ειδανε σε αυτο το προβληματικο ατομο???
Shannon Brown (P)τι να το κανεις το φοβερο αλμα οταν δεν εχει τπτ αλλο, σαν ποιντ γκαρντ δεν κανει την δουλεια του και δεν ξεκουρασε ποτε τον γεροΦισερ
Theo Ratliff γυαλιστης παγκου
Joe Smith ομοιως

Αντριου Μπαινουμ το ατομο ειναι οτι πιο ατσαλο υπαρχει στο ΝΒΑ αυτη τη στιγμη, περισσοτερο Μαι Ται παιζει με τους αγκωνες παρα μπασκετ τι προικισμενος και πρασινα αλογα τους 3 μηνες απο τους 6 τραυματιας ειναι,Σκατοχαρακτηρας ειναι επισης οποτε δρομο, πιανει και καλη τιμη οτι πρεπει ειναι για καμια ανταλλαγη!!!Υπαρχουν πολυ πιο δυναμικοι και αξιοπιστοι σεντερ φετος σαν free agent(Νενε,Ζακ Ραντολφ)
Επισης Rodney Stuckey,Mike Conley,Andre Miller μπορουν να ερθουν στη θεση του Μπραουν και καποιου αλλου ανεκδοτου!!
Nick Young ενας νεος και πολυ καλος σκορερ ενα SG που ο Κομπε θα μπορει να καθεται για λιγο στον παγκο και να ξερει οτι καποιος θα μπορει να σκοραρει υπαρχουν επισης J.R.Smith αλλα και ο Τζαμαλ Κροφορντ με τα διπλασια λεφτα βεβαια!!!

Δυστυχως(καλά δεν κλαίω κιόλας) σοβαρό free agent μπορούν να πάρουν μετά το 2014. Μέχρι τότε μόνο mid-level όπως ήρθε ο Barnes. Ειδικά Randolph δεν παίζει, οι ελεημοσύνες από το Μέμφις τελείωσαν.
Για εμένα το μεγαλυτερο λάθος των Lakers(άσχετα αν δεν φάνηκε περσυ) είναι ότι έφυγε ο Αρίζα. Ο Αρτεστ είναι προβληματικός και κάνει ζημιά και επιθετικά δεν τον φτάνει το Αρίζα που είναι και νεώτερος.Όποιον προπονητή και να πάρουν δύσκολα το βλέπω για τίτλο καθώς δεν έχουν καθόλου ευελιξία και οι παίκτες έχουν μεγαλώσει πολύ.
Murdoc
Εγραψα ποιος ειναι ο λογος, ειναι πιο εμπειρος ο Ειντελμαν τι κολλημα υπαρχει με καποιους δεν μπορω να καταλαβω το να συμφωνουμε ολοι σε κατι δεν γινεται παντος!!!
Εχω γραψει οτι η καρριερα του Κομπε δεν συγκρινεται με του Λεμπρον και ναι ειναι καλυτερος παικτης με αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα ο Κομπε,οταν φτασει και ο Λεμπρον τα χρονια καρριερας του Κομπε παρει κανα πρωταθλημα και δουμε αν θα ειναι στο ιδιο επιπεδο ανταγωνισμου οπως παραμενει ο Κομπε τοσα χρονια τοτε θα μπορουμε να πουμε αν ειναι καλυτερος του Κομπε!!!Ειναι σαν να λεμε οτι ο Ροουζ ειναι καλυτερος απο τον Νας γτ απλα πηγε φετος στα πλειοφ και στην κανονικη διαρκεια και εβαλε κατι 40αρες η επειδη κανει καλυτερα καρφωματα και παιρνει περισσοτερα ριμπαουντ καποιοι κοιτανε αυτα εγω δεν εντυπωσιαζομαι απο αυτο!
Δεν νικας με τους αριθμους σου αλλα με το τελικο αποτελεσμα της ομαδας σου μεσω εσενα και αυτη τη στιγμη ο Λεμπρον δεν εχει καμια διακριση με τις ομαδες του περα απο εναν αποτυχημενο τελικο με μετρια εμφανιση και καποιες καλες πορειες θεσεις ομαδας +καποια πολυ καλα παιχνιδια σε ημιτελικες φασεις, παιχνιδια μεγαλα στα πλειοφ εχουν κανει απειροι παικτες και οχι με 48 αλλα και με 65 ποντους αλλα κανεις δεν τους θυμαται γτ ποτε δε νικησαν και πηραν πρωταθλημα!!! Σημασια εχει να νικαει και η ομαδα σου στο τελος...rolleyes.gif

ΥΓ:Δεν εχω γραψει εγω οτι ο Γκασολ ειναι πολυ καλυτερος απο τον εκαστοτε δευτερο των Καβαλιερς οπως ουτε και για το υπολοιπο ροστερ!!!
Αλλα μιας και το θετεις να σου απαντησω με στατιστικα παρε τον Αντουαν Τζειμσον εχει στατιστικα καριερας 8 ριμπαουντ ανα παιχνιδι,1.7 ασσιστ,1 κλεψιμο , 0.5 μπλοκ και 19,7 ποντους!!!
Ο Γκασολ εχει 9.1 ριμπαουντ 3.2 ασσιστ,0.5 κλεψιμο 1.7 μπλοκ και 18.8 ποντους!!!
Βλεπεις τεραστια διαφορα?εγω οχι
Bonus και στον τριτο παικτη δωρο Παμε μια συγκριση και στα γκαρντ στον Φισερ με τον Μο Ουιλιαμς που ηταν και αυτοι βασικοι!!
Ο Φισερ εχει 2.1 ριμπαουντ ,3.1 ασσιστ ,1.1 κλεψιματα,0.1 μπλοκ και 8.8 ποντους!!!!
Μο Ουιλιαμς 3.1 ριμπαουντ,5 ασσιστ,1 κλεψιμο,0.1 μπλοκ και 13.9 ποντους!! Υπαρχει διαφορα νομιζω στο σκοραρισμα υπερ του Μο αλλα και σε ασσιστ ριμπαουντ οποτε θεωρητικα ειναι πιο χρησιμος απο τον Φισερ!!
baskethood
Τα τελευταια νεα αναφερουν οτι ο Μπραουν συμφωνησε με τους Λεικερς.
Breaking news απο το nba.com
baskethood
Επισημη ανακοινωση απο τους Lakers
“In response to rampant speculation and reports about our head coaching position and Mike Brown, we’ve met with Mike and are very impressed with him. In addition, we have an outline for an agreement in place and hope to sign a contract within the next few days.”
http://www.nba.com/lakers/news/110525laker...nmikebrown.html
baskethood
Η χθεσινη,πρωτη συνεντευξη του coach Μπραουν ως προπονητη των Λεικερς

Flash
Καλώς τον λοιπόν τον coach Brown στους Lakers!

Ευκαιρία να πάρει ένα ή περισσότερα πρωταθλήματα με την αρμάδα του Kobe ώστε να αποδείξει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των Cavs ήταν το underperformance του Lebron στα playoffs!

Ο Σο θα παραμείνει βοηθός προπονητή ;

baskethood
QUOTE (Flash @ May 26 2011, 20:08 ) *
Ο Σο θα παραμείνει βοηθός προπονητή ;

Και εγω ειχα αυτην την απορια,απ οτι διαβασα στους latimes οι Σο και Περσον μαλλον δεν θα συνεχισουν.
Και οι δυο ψαχνουν μια θεση πρωτου προπονητη και εχουν δωσει συνεντευξεις σε Γολντεν Στειτ και Ιντιανα.
Αλλα μαλλον αυτο που διαβασα ηταν περισσοτερο φημες παρα ρεπορταζ.
John Valthuer
QUOTE (Flash @ May 26 2011, 20:08 ) *
Καλώς τον λοιπόν τον coach Brown στους Lakers!

Ευκαιρία να πάρει ένα ή περισσότερα πρωταθλήματα με την αρμάδα του Kobe ώστε να αποδείξει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των Cavs ήταν το underperformance του Lebron στα playoffs!

Αν ο Brown πάρει πρωτάθλημα με το roster που έχουν οι Lakers αυτή τη στιγμή, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να αποδείξει 4 πράγματα που τα υποψιαζόμαστε ήδη:

1.Xωρίς αξιόλογο roster κανείς δεν παίρνει πρωτάθλημα.

2.Tα αξιόλογα rosters υπάρχουν έτσι ώστε ενδεχόμενη underperformance ενός παίκτη να καλύπτεται από έναν άλλον/άλλους που θα βρίσκεται/βρίσκονται στο ίδιο περίπου επίπεδο.

3.Όταν μιλάμε για NBA, στις περισσότερες των περιπτώσεων το roster κάνει τον προπονητή κι όχι ο προπονητής το roster.

4.Το roster που είχε στη διάθεσή του ο Brown όσο ήταν στους Cavaliers ήταν για τα μπάζα.
duncan21
Το εχω χαναγραψει 5-6 φορες νομιζω κι απαντηση δεν εχω παρει.Οι νικες ηταν του Λεμπρον και οι ηττες του Μπραουν ε?Μαλλον κανω λαθος... huh.gif
baskethood
QUOTE (duncan21 @ May 26 2011, 23:16 ) *
Το εχω χαναγραψει 5-6 φορες νομιζω κι απαντηση δεν εχω παρει.Οι νικες ηταν του Λεμπρον και οι ηττες του Μπραουν ε?Μαλλον κανω λαθος... huh.gif

Ο Μπραουν φερει μεγαλη ευθυνη για το μονοδιαστατο επιθετικο παιχνιδι της ομαδας.Στο αμυντικο κομματι εκανε σπουδαια δουλεια.
Ο Λεμπρον φερει ευθυνη για τις κακες εμφανισεις στη postseason.
Hakeem Olajuwon
Πολυ καλη επιλογη ο μαικ μπραουν thumbsup.gif

Πλεον Ειμαστε σιγουροι οτι και του χρονου αλλα και μετα οι λεικερς θα μεινουν μακρια των διακρισεων smiley.gif
captain charisma
Razorblade Fish
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ May 26 2011, 23:58 ) *
Πολυ καλη επιλογη ο μαικ μπραουν thumbsup.gif

Πλεον Ειμαστε σιγουροι οτι και του χρονου αλλα και μετα οι λεικερς θα μεινουν μακρια των διακρισεων smiley.gif

Σιγουροι δεν ειμαστε,αλλα οι Λεικερς βαδιζουν στη σωστη κατευθυνση! smiley.gif
baskethood
Brown still has to put together a staff of assistant coaches.

He might add little-known Ettore Messina as a part-time assistant coach. Messina coached Real Madrid the last two seasons and, before that, CSKA Moscow.

Brown also is expected to try and pry well-respected Dallas assistant Tim Grgurich from the Mavericks.

Grgurich, someone the Lakers have always liked and have sought in the past, is known for his effective defensive schemes.

Grgurich and Brown are friends.

New Orleans assistant coach Michael Malone has been mentioned as a possible candidate for Brown's staff, but Malone is the No. 1 assistant with the Hornets and remains under contract.

Latimes.com

Απ οτι φαινεται δεν θα συνεχισουν Σο και Περσον,και ο Μαικ Μπραουν ψαχνει για ασισταντς.
baskethood
Οπως αναφερουν,πλεον,πολλες πηγες ο Ετορε Μεσινα ειναι μεταξυ των υποψηφιων για να αναλαβει ρολο στο τεχνικο τιμ των Λεικερς.
http://www.hoopsworld.com/Story.asp?STORY_ID=19913
http://www.ballineurope.com/european-baske...es-lakers-2954/
morfi
Χειρότερη επιλογή δεν θα μπορούσε να γίνει. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως πέρα από λίγη καλή άμυνα. Δεν ταιριάζει επίσης στο παιχνίδι των δυτικών ομάδων. Ο Βαν Γκάντι, επιμένω, θα ήταν η καλύτερη περίπτωση για τους Λέικερς.
baskethood
Ο Τζιμ Μπας δινει καποιες,πρωτες,απαντησεις για την προσληψη του Μαικ Μπραουν

http://www.latimes.com/sports/basketball/n...,3793147.column
nikolas12
Πανε οι Λεικερς...
Μα Μπραουν; Εγω προτισμουσα Σο ή Βαν Γκαντι. Νομιζω πως ειναι μια απο τις χειροτερες επιλογες που διαθεταν οι Λεικερς και τελικα την υλοποιησαν. Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα με τον Μπραουν οι Λεικερς δυσκολα θα περασουν πανω απο τον 1ο-2ο γυρο των πλει-οφ.
baskethood
QUOTE (nikolas12 @ May 29 2011, 19:30 ) *
Πανε οι Λεικερς...
Μα Μπραουν; Εγω προτισμουσα Σο ή Βαν Γκαντι. Νομιζω πως ειναι μια απο τις χειροτερες επιλογες που διαθεταν οι Λεικερς και τελικα την υλοποιησαν. Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα με τον Μπραουν οι Λεικερς δυσκολα θα περασουν πανω απο τον 1ο-2ο γυρο των πλει-οφ.

Κοιτα,και εγω δεν ειμαι φαν του Μπραουν,και πιστευω οτι υπηρχαν καλυτερες λυσεις(με πρωτη τον Βαν Γκαντι),αλλα μην ειμαστε τοσο απαισιοδοξοι γτ τωρα ο Μπραουν εχει πολυ καλυτερο ροστερ και μεγαλυτερο επιθετικο ταλεντο απ οτι στους
Καβς.
Ειναι σιγουρο οτι στον αμυντικο τομεα η ομαδα θα παραμεινει σε υψηλο επιπεδο.
Αν γινουν και καποιες απαραιτητες "ενεσεις" στο ροστερ δεν βλεπω το λογο οι Λεικερς να μην ειναι,και του χρονου,απο τα φαβορι γιατην διεκδικηση του τιτλου.
spursforthe5
QUOTE(baskethood @ May 27 2011, 12:30 ) *
Οπως αναφερουν,πλεον,πολλες πηγες ο Ετορε Μεσινα ειναι μεταξυ των υποψηφιων για να αναλαβει ρολο στο τεχνικο τιμ των Λεικερς.
http://www.hoopsworld.com/Story.asp?STORY_ID=19913
http://www.ballineurope.com/european-baske...es-lakers-2954/

και για τους σπερς εχει ακουστει ο μεσινα αν θυμαμαι καλα smiley.gif
baskethood
QUOTE (spursforthe5 @ May 30 2011, 00:21 ) *
και για τους σπερς εχει ακουστει ο μεσινα αν θυμαμαι καλα smiley.gif

Ναι και γω κατι τετοιο ειχα διαβασει.
Παντως με τον Μαικ Μπραουν εχουν καλες σχεσεις απ οτι λεγεται.
baskethood
Απ οτι φαινεται ο Μεσινα συμφωνησε με τους Λεικερς ως βοηθος του coach Brown.
http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=20025
baskethood
Φαινεται τις τελευταιες μερες οτι ο Μαικ Μπραουν επιθυμει διακαως να φερει στο Λος Αντζελες τον Αντερσον Βαρεχαο,νομιζω οτι θελει να δωσει στην ομαδα ενεργεια,ριμπαουντ,help defence.
Δεν ξερω πως θα ακουγοταν αυτο στους φιλους των Λεικερς ομως.
Τι λες T.W.I.S.M?

Μια πιθανη προσφορα που ακουσα ηταν να δωθει ο Γκασολ με ανταλλαγμα τον Βραζιλιανο και τον Σεσσιονς.
bk21
Ποιον Varejao μωρε αμα ειναι να δωσουμε τον Gasol να τον δωσουμε για τον Love και την 2η επιλογη που εχουν στο draft οπως ακουστηκε προχτες.
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Jun 22 2011, 21:54 ) *
Φαινεται τις τελευταιες μερες οτι ο Μαικ Μπραουν επιθυμει διακαως να φερει στο Λος Αντζελες τον Αντερσον Βαρεχαο,νομιζω οτι θελει να δωσει στην ομαδα ενεργεια,ριμπαουντ,help defence.
Δεν ξερω πως θα ακουγοταν αυτο στους φιλους των Λεικερς ομως.
Τι λες T.W.I.S.M?

Μια πιθανη προσφορα που ακουσα ηταν να δωθει ο Γκασολ με ανταλλαγμα τον Βραζιλιανο και τον Σεσσιονς.

Το ενδεχομενο να ερθει ο Varejao απο μονο του το θεωρω καλο, γιατι τον θεωρω εναν πολυ χρησιμο ρολιστα. Αντιπαθη μεν, αλλα χρησιμο. Η ανταλλαγη ομως ειναι τραγικη.Θα προτιμουσα φυσικα αυτη που γραφει ο bk21, Pau(δε γραφω Γκασολ, πλεον το δικαιωμα να αποκαλειται ετσι εχει ο Μαρκ!) για Love και #2 του ντραφτ. 'Η οπως εχω γραψει σε ενα αλλο τοπικ, Pau στη Μινεσοτα, #2 του ντραφτ στο Σαν Αντονιο και Parker στο LA με τα απαραιτητα συμπληρωματικα ανταλλαγματα(ενας ακομα υπολογισιμος παιχτης στους Σπερς, ισως αλλος ενας στους Λεικερς για να ματσαριστουν οι μισθοι, ο Blake που περισσευει σε καποια απ τις αλλες 2 ομαδες).
baskethood
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 22 2011, 23:50 ) *
'Η οπως εχω γραψει σε ενα αλλο τοπικ, Pau στη Μινεσοτα, #2 του ντραφτ στο Σαν Αντονιο και Parker στο LA με τα απαραιτητα συμπληρωματικα ανταλλαγματα(ενας ακομα υπολογισιμος παιχτης στους Σπερς, ισως αλλος ενας στους Λεικερς για να ματσαριστουν οι μισθοι, ο Blake που περισσευει σε καποια απ τις αλλες 2 ομαδες).

Αν ο Ποποβιτς καταφερνε να δωσει τον Παρκερ και να παρει ως ανταλλαγμα το δευτερο πικ συν εναν ακομα παικτη,νομιζω οτι θα πηγαινε ο ιδιος τον Γαλλο οδικως μεχρι το LA. rolleyes.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Jun 22 2011, 23:56 ) *
Αν ο Ποποβιτς καταφερνε να δωσει τον Παρκερ και να παρει ως ανταλλαγμα το δευτερο πικ συν εναν ακομα παικτη,νομιζω οτι θα πηγαινε ο ιδιος τον Γαλλο οδικως μεχρι το LA. rolleyes.gif

Και γιατι δεν του το στελνουμε λοιπον το trade? Πες μου το e-mail του καλυτερου προπονητη που το ονομα του τελειωνει σε -ιτς! rolleyes.gif
Αν μου φερουν Παρκερ και Πεκοβιτς πχ για Παου και Μπλεικ, δεν εχω αντιρρηση να παω κι εγω τον Καταλανο(αλλη κακια κι αυτη, μαλλον εχω ορεξη σημερα) μεχρι τα βουνα της Μινεσοτα να κανει παρεα με τον Μπραντον και τη Μπρεντα. smiley.gif
baskethood
Φρεσκο νεο αναφερει οτι οι Λεικερς εκαναν προταση στη Μινεσοτα προσφεροντας τον Οντομ και ζητωντας το δευτερο πικ του φετινου ντραφτ.
Προταση η οποια απορριφθηκε απ τους Γουλβς.
kseplenhs
Για μένα,Οντομ και Μπάινουμ πρέπει να χαιρετήσουν άμεσα.Μια χαρά ντίλ μπορεί να γίνει με αυτούς τους 2 μέσα και συν τοις άλλοις ανανεώνεις και την ομάδα σταδιακά,έχοντας και το νο2 του ντράφτ (αν κάτσει).

Τώρα αν ο γλυκοπατάτας,δώσει τον καταλανό για να φέρει τον βαρεχάο τότε θα ρίξουμε πολύ γέλιο τη νέα χρονιά.Ο kobe έχει τουίτερ?Γιατί το βλέπω αν έχει,να παίρνει φωτιά απο τη νεα σεζόν tongue.gif
phoenix_93
Οι Lakers βγήκαν στην κλασσική τους αναζήτηση κορόιδου...Ο Williams μπορεί να βγει και Marvin Williams, τίποτα το τρομερό δηλαδή, αλλά και πάλι για Odom στα τελευταία του είναι καλή ανταλλαγή. Θα ήθελα πολύ να πάρουν τον Varejao, αν φύγουν Fisher, Odom θα μου είναι πλεον όλοι οι παικτες αντιπαθείς...
baskethood
QUOTE (phoenix_93 @ Jun 23 2011, 11:26 ) *
Οι Lakers βγήκαν στην κλασσική τους αναζήτηση κορόιδου...

Και οταν υπαρχει ο Καν στη Μινεσοτα δεν ειναι δυσκολο να βρεθει το κοροιδο smile.gif
captain charisma
http://contra.gr/Basketball/USA/NBA/329766.html

ανταλλαγη οντομ-ιγκουονταλα?
phoenix_93
QUOTE(captain charisma @ Jun 23 2011, 13:36 ) *
http://contra.gr/Basketball/USA/NBA/329766.html

ανταλλαγη οντομ-ιγκουονταλα?

Το είδα και εγώ αλλά δεν έχει λογική. Ο Όντομ είναι πιο χρήσιμος σαν τρίτος ψηλός, ενώ ο Ιγκουοντάλα είναι ένας καλύτερος Αρτεστ. Αν φύγει ο Αρτεστ για ψηλό έχει νόημα, αλλά νομίζω η μετοχή του είναι αρκετά χαμηλά.
122001
QUOTE(phoenix_93 @ Jun 23 2011, 13:40 ) *
Το είδα και εγώ αλλά δεν έχει λογική. Ο Όντομ είναι πιο χρήσιμος σαν τρίτος ψηλός, ενώ ο Ιγκουοντάλα είναι ένας καλύτερος Αρτεστ. Αν φύγει ο Αρτεστ για ψηλό έχει νόημα, αλλά νομίζω η μετοχή του είναι αρκετά χαμηλά.

Μήπως εννοείς ο "Metta World Peace" ??? smiley.gif smiley.gif
http://www.sport-fm.gr/article/483954
baskethood
Οι Λεικερς προσελαβαν τον Τζον Κιουστερ ως ασισταντ κοουτς,ετσι θα αναβιωσει το διδυμο που υπηρχε στο Κλιβελαντ.
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/bask...l?sct=nba_t2_a8
nielsen
QUOTE (baskethood @ Jun 30 2011, 11:39 ) *
Οι Λεικερς προσελαβαν τον Τζον Κιουστερ ως ασισταντ κοουτς,ετσι θα αναβιωσει το διδυμο που υπηρχε στο Κλιβελαντ.
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/bask...l?sct=nba_t2_a8

Σαν να μικραίνουν οι Λεικερς με τις επιλογές Μπράουν, Κιούστερ.
Ο δεύτερος δυο χρονιές τώρα τα έκανε όλα ρόιδο στο Ντιτρόιτ!
Να τον δούμε δεν λέω, τι ρόλο θα έχει κτλ, αλλά αν ήμουν φίλος των Λέικερς δεν θα χαιρόμουνα πάντως!
baskethood
QUOTE (nielsen @ Jun 30 2011, 15:17 ) *
Σαν να μικραίνουν οι Λεικερς με τις επιλογές Μπράουν, Κιούστερ.
Ο δεύτερος δυο χρονιές τώρα τα έκανε όλα ρόιδο στο Ντιτρόιτ!
Να τον δούμε δεν λέω, τι ρόλο θα έχει κτλ, αλλά αν ήμουν φίλος των Λέικερς δεν θα χαιρόμουνα πάντως!

Η αντικατασταση του Φιλ Τζακσον ηταν πολυ δυσκολη υποθεση,η διοικηση της ομαδας αποφασισε αντι να ακολουθησει
την ευκολη λυση(Μπραιαν Σο) να επιλεξει ενα προπονητη που θα φερει μια νεα φιλοσοφια στην ομαδα.
Ο Μπραουν(που δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης) θα προσπαθησει να βαλει τη σφραγιδα του στην ομαδα,μεσα απ την
αμυντικη προσηλωση.
Οι βοηθοι του ειναι σημαντικη υποθεση,θεωρω οτι οι Κιουστερ,Μεσινα θα προσφερουν πολλα,η συνυπαρξη του Μπραουν με
τον πρωτο στο Κλιβελαντ σιγουρα επαιξε μεγαλο ρολο για την προσληψη του.
nielsen
QUOTE (baskethood @ Jun 30 2011, 15:39 ) *
Η αντικατασταση του Φιλ Τζακσον ηταν πολυ δυσκολη υποθεση,η διοικηση της ομαδας αποφασισε αντι να ακολουθησει
την ευκολη λυση(Μπραιαν Σο) να επιλεξει ενα προπονητη που θα φερει μια νεα φιλοσοφια στην ομαδα.
Ο Μπραουν(που δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης) θα προσπαθησει να βαλει τη σφραγιδα του στην ομαδα,μεσα απ την
αμυντικη προσηλωση.
Οι βοηθοι του ειναι σημαντικη υποθεση,θεωρω οτι οι Κιουστερ,Μεσινα θα προσφερουν πολλα,η συνυπαρξη του Μπραουν με
τον πρωτο στο Κλιβελαντ σιγουρα επαιξε μεγαλο ρολο για την προσληψη του.

Συμφωνώ, σίγουρα πρόκειται για αλλαγή σελίδας για τους Λεικερς.
Ίσως πετύχει το εγχείρημα, ίσως και όχι δεν το ξέρουμε αυτό. Εξάλλου ο Κιούστερ απέτυχε σαν head coach σαν βοηθός ίσως τα καταφέρει καλύτερα.
Πάντως η δυναμική, η καταξίωση από τη μια του Φιλ και απ'την άλλη του διδύμου Μπράουν-Κιούστερ δεν έχουν καμία σχέση.
baskethood
Ο Σανον Μπραουν αποφασισε να μην κανει χρηση της οπτιον που ειχε για να ανανεωσει το συμβολαιο του,και ετσι γινεται
unrestricted free agent.
Μια πολυ καλη περιπτωση για πολλες ομαδες
http://www.latimes.com/sports/basketball/n...0,3711364.story
morfi
How Ron Artest got so crazy

http://blogs.thescore.com/tbj/2011/07/11/h...t-got-so-crazy/
captain charisma

o μπραιαντ αντιγραφει τη κινηση σημα κατατεθεν του big dirk...
baskethood
Οι Λέικερς κάνουν όνειρα για συνύπαρξη Κόμπε-Χάουαρντ-Πολ στην ομάδα. Ο κύριος Chris Broussard με το έγκυρο tongue.gif ρεπορτάζ του μας επισημαίνει (κάτι που γνωρίζαμε) ότι όλοι οι παίκτες πλην Κόμπε είναι διαθέσιμοι για trades. Δεν θεωρώ πιθανό το σενάριο όσο και αν προσπαθήσουν να κάνουν πάλι τις "λοβιτούρες" τους.
Από την περσινή χρονιά ήμουν της άποψης ότι ο καλύτερος παίκτης που θα μπορούσαν να πάρουν, ο οποίος θα άλλαζε τον τρόπο που η ομάδα επιτίθεται σε μεγάλο βαθμό (με την ταχύτητα και το up tempo παιχνίδι του) είναι ο Πόλ. Δεν βρίσκω τον λόγο να φορτωθούν συμβόλαιο όπως του Τούρκογλου και του Οκαφόρ για να πάρουν και τους δύο. Η ομάδα δεν ξέφτισε, ένας εκ των Μπάινουμ/Γκασόλ μπορεί να ηγηθεί της γραμμής των ψηλών, και με τους Πόλ-Κόμπε αλλά και κάποιον καλό σουτέρ (μέσω του trade exception από τη μεταγραφή του Βούγιασιτς) η ομάδα θα είναι ξανά ανταγωνιστική.
Ούτε η λίγκα θα γίνει άνω-κάτω, ούτε η ομάδα θα φορτωθεί τεράστια συμβόλαια που μετά θα ψάχνει να ξεφορτωθεί.
baskethood
Η πρώτη κίνηση των Λέικερς φαίνεται να είναι ο Τζέισον Καπόνο. Αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με το veteran minimum. Δεν μπορεί να προσφέρει πολλά, μόνο αξιόπιστο περιφερειακό σουτ που τόσο λείπει από την ομάδα, είτε πάει ο Χάουαρντ είτε όχι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.