Καλυτερα να γινει ο Μπραιαν Σο!!Ξερει το συστημα του Τζακσον πολυ καλα ενω ολοι οι αλλοι προπονητες εχουν διαφορετικη φιλοσοφια!!Επισης στο + οτι υπηρχε και συμπαικτης με Κομπε,Φισερ,Οντομ πιο παλια, οποτε οικειοτητα!!!
Αντε ειμαι περιεργος να δω τι κινησεις θα κανει η ομαδα το καλοκαιρι θελουμε οπωσδηποτε νεο αιμα και νεους παικτες σε περιφερεια και φροντλαιν που να δινουν επιπλεον ενεργεια!!!Ηταν φανερο πως απεναντι σε ομαδες μικροτερης ηλικιας και με καλη αμυνα,πληρεστερη περιφερεια ειχαμε προβλημα πχ Χιτ,Σικαγο,Νταλας!!!
Αντε ειμαι περιεργος να δω τι κινησεις θα κανει η ομαδα το καλοκαιρι θελουμε οπωσδηποτε νεο αιμα και νεους παικτες σε περιφερεια και φροντλαιν που να δινουν επιπλεον ενεργεια!!!Ηταν φανερο πως απεναντι σε ομαδες μικροτερης ηλικιας και με καλη αμυνα,πληρεστερη περιφερεια ειχαμε προβλημα πχ Χιτ,Σικαγο,Νταλας!!!
Και βοηθό τον Μάτζικ, να δούμε λίγο Lakers showtime ξανά, ντάξει τρελό!!!!!
Από τους αναφερθέντες, αγαπημένος μου ο Έιντελμαν που έχει καταφέρει μέτριες ομάδες να τις ανεβάζει από ενα έως πολλά σκαλιά, και οι Λέικερς φέτος τέτοιοι έδειξαν.