Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συντονιστές του basketforum.gr
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στο γραφείο του προέδρου > Νέα-ανακοινώσεις
dizzy_fingers
bball.gif Ποιός είναι ο ρόλος τους;
Οι συντονιστές ή αλλιώς moderators του basketforum.gr έχουν την ευθύνη της τήρησης των κανονισμών λειτουργίας, του γενικότερου καλού κλίματος μεταξύ των μελών και της ορθής ταξινόμησης/κατηγοριοποίησης των δημοσιεύσεων.

bball.gif Τί δυνατότητες έχουν;
Στο σύνολο των ενεργείων που δύνανται να χρησιμοποιήσουν για την επίτευξη των σκοπών αυτών περιλαμβάνονται οι εξής:
  • Δημόσια/Κατ'ιδίαν παρατήρηση.
  • Επεξεργασία/Σβήσιμο δημοσιεύσεων.
  • Μεταφορά/Κλείδωμα δημοσιεύσεων.
  • Επεξεργασία/Σβήσιμο προσωπικών στοιχείων (πχ υπογραφή).
  • Απόδοση φάουλ.
  • Αποκλεισμός μέλους από το φόρουμ.
bball.gif Σημαντικό:
Και οι 16 συντονιστές εργάζονται αφιλοκερδώς για την διατήρηση του καλού κλίματος του basketforum.gr, πολλές φορές στερούμενοι ενός μεγάλου τμήματος του ελεύθερού τους (και μη) χρόνου για να κάνουν πράγματα τα οποία δεν θα ήταν ευχάριστα σε κανέναν χρήστη, συντονιστή ή μη, με αποτέλεσμα την ψυχολογική και πνευματική εξασθένησή τους.
Αν και η τήρηση των κανονισμών είναι η κύρια ευθύνη τους, δεν παύουν να είναι άνθρωποι κι ως εκ τούτου επιρρεπείς στα λάθη, στην πίεση, στην κριτική, στην καχυποψία, στην απαξίωση με θύματα πολλές φορές μέλη τα οποία υποστηρίζουν πως θίχτηκαν αδίκως.
Τέτοιες περιπτώσεις είναι δυνατόν να συμβούν και ως αποτελέσματα λαθών είναι πλήρως αναστρέψιμες, αρκεί τα οποιαδήποτε παράπονα να γίνονται με κόσμιο και μη κατηγορηματικό τρόπο, σε κατ'ιδίαν συνομιλία.
Σε κανέναν χρήστη δεν είναι ευχάριστες οι βωμολοχίες και οι απειλές, κι ως εκ τούτου η ψύχραιμη και διαλλακτική ανταπάντηση από την πλευρά των συντονιστών (αν μάλιστα χρειάζεται να δωθεί) σε τέτοια μηνύματα δεν πρέπει να θεωρείται πάντα δεδομένη.
rchos
Nέο μέλος απο σήμερα στην ομάδα των μοντς ο vastravoud!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.