QUOTE(nikos90 @ Jul 4 2008, 13:13 )

Το ύψος μου είναι γύρω στο 1.80 (μπορεί 1.82-1.83 δεν θυμάμαι ακριβώς), αλλά είμαι μόλις 60 κιλά. Έχω την εντύπωση ότι για θα έπρεπε να είμαι τουλάχιστον +10 κιλά για να είμαι Normal.
Εξαρταται τι θελεις να κάνεις και τι κάνεις, με τι ασχολεισαι δηλαδη.
Με βαση τους τελευταιους δεικτες υγειας θελεις 2 κιλα παραπανω για να εισαι στα φυσιολογικα πληρως υγιη πλαισια μαζας.
Ουσιαστικα αυτη τη στιγμη κατατασσεσαι στους λιγο αδυνατους(αν και πολλοι θα πουν αρκετα αδυνατους).
Αν ομως κανεις αθλητισμο και μαλιστα αρκετα, τοτε πρεπει να παρεις 6-14 κιλα παραπανω οπωσδηποτε. Και κιλα οχι λιπους φυσικα αλλα μυων.
Η ερώτηση μου δεν είναι πως θα πάρω τα κιλά που χρειάζομαι αλλά το αν αυτή η έλλειψη κιλών αυτή τη στιγμή έχει επιρροή στην απόδοση μου. Είτε πρόκειται για αντοχές στο τρέξιμο κτλ. είτε πρόκειται για το άλμα μου κτλ.
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!
Σε ολα εκτός απο την αποδοση. Γιατι για αυτην, εξαρταται ειναι η απαντηση. Αν παιζεις μπασκετ πχ και οι αλλοι σε σπρωχνουν σαν να εισαι απο χαρτονι τοτε προφανως και εχει επιπτωση στην αποδοση σου.
Αλλα οσον αφορα αντοχες στο τρεξιμο, στην ταχυτητα, στην επιταχυνση, στην ποιοτητα/ποσοτητα αλματος, δυναμη, κλπ, τα κιλα σου ετσι οπως ειναι, ΔΕΝ μπορουν να εχουν επιπτωση
ΕΦΟΣΟΝ γυμναζεσαι ιδανικα! Αν εισαι ολο γυμνασμενους/ανεπτυγμενους μυες δηλαδη.
Αν εισαι ολο γυμνασμενους μυες, τοτε δεν εχει σημασια που τα κιλα σου ειναι λιγα και εισαι σχετικα αδυνατος.