rankin
Sep 14 2010, 08:42
QUOTE(LFO @ Sep 14 2010, 09:37 )
ελα ρε φιλε, δεν τα εμαθες? Καλυτερο 4αρι της διοργανωσης δεν ηταν ο Κλέιζα τελικα. Ο Καϊμακογλου ήταν...
Εγώ τα ξέρω!
Οι κουτόφραγκοι δεν τα ξέρουν αυτά! μια ζωή κορόιδα πιάνονται...
Ilias7
Sep 14 2010, 15:05
http://www.sport-fm.gr/article/292665Μεγαλη μαχη προβλεπεται..Νομιζω οτι πλεον στη ΚΑΕ εχουν αλλαξει τακτικη...
QUOTE(Ilias7 @ Sep 14 2010, 15:05 )
http://www.sport-fm.gr/article/292665Μεγαλη μαχη προβλεπεται..Νομιζω οτι πλεον στη ΚΑΕ εχουν αλλαξει τακτικη...
XO XO XO που θα ελεγε και μια ψυχη.....
rankin
Sep 14 2010, 15:20
QUOTE(Ilias7 @ Sep 14 2010, 16:05 )
Εντάξει και αυτοί οι πρόεδροι δεν έχουν καθόλου χιούμορ μου φαίνεται!
Ήμαρτον! Μια πηγή γέλιου είχαμε και εμείς κάθε πρωί και ξεκινάνε πόλεμο εναντίον τους;
Μιλάμε για εφημερίδα που πουλάει 1500 φύλλα την ημέρα και αν φάει κανα γερό πρόστιμο, θα βάλει λουκέτο!
Αίσχος!
Reggie Miller #31
Sep 14 2010, 15:24
Κάτι μου λέει ότι ο πόλεμος έχει ξεκινήσει και από μέρους μου καλά κάνουν.Ή θα τα βάλουν με όλους και με όλα και τουλάχιστον θα είμαστε καλά με τον εαυτό μας ή αλλιώς γαργάρες.
Να θυμίσω ότι ο ''Γαύρος'' είχε φάει ποινή γιατί είχε βγάλει καταζητούμενους τους διαιτητές του 3ου τελικού.
Η ''Πράσινη'' εδώ και πολύ καιρό είναι άκρως επιθετική με ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό και καθημερινά
έχει δημοσιεύματα για διάφορα τμήματα της ομάδας.Από τη στιγμή όμως που υπάρχει ανοχή!
όπως λέει και ο rankin κατά καιρούς μας έχει προσφέρει πολύ γέλιο,όπως σήμερα για παράδειγμα που ξανά θυμήθηκε το πόλο!Μα έλεος τέλος πάντων!
spysta
Sep 14 2010, 15:32
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOXI την Πρασινη !!!!!!!!!!!!!!!
εχει δικιο ο rankin .. καθολου χιουμορ οι προεδροι δυστυχως
ΥΓ. Καιρος ηταν .. με τους πρασινοφρουρους του Δημητρακη
lefkadian
Sep 14 2010, 15:35
Φιλοι του ΟΣΦΠ νομιζω οτι υπερβαλετε και χανετε το νοημα. Προσπαθειτε να δικαιολογησετε την αποτυχια της ομαδας σας καθαρα εξωαγωνιστικα. Γνωμη μου οτι κανετε λαθος. Ο ΟΣΦΠ ειχε τρομερες αδυναμιες και οποιος δεν το παραδεχεται εθελοτυφλει. Μαζι με εμενα συμφωνει και ο Τσιλντρες (
sports blog) οπου κανει μια πολυ μετρημενη και ψυχραιμη αναλυση για το τι εφταιξε στην ομαδα σας. Μην δυναμιτιζουμε το κλιμα πριν ακομα αρχισει το πρωταθλημα. Ειναι πραγματικα κριμα. Και διαμαρτυρομενοι συνεχεια χανετε και το (οποιο) δικιο σας. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εχει αποδειξει ποσο μεγαλη ομαδα ειναι: 5 ευρωπαϊκα τροπαια τα τελευταια 15 χρονια. Μειωνοντας τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μειωνετε στην ουσια και την δικη σας ομαδα. Ελπιζω φετος να εχουμε μια καλυτερη χρονια απο περυσι αν και ξεκιναμε πολυ στραβα...
Reggie Miller #31
Sep 14 2010, 15:44
QUOTE(lefkadian @ Sep 14 2010, 16:35 )
Φιλοι του ΟΣΦΠ νομιζω οτι υπερβαλετε και χανετε το νοημα. Προσπαθειτε να δικαιολογησετε την αποτυχια της ομαδας σας καθαρα εξωαγωνιστικα. Γνωμη μου οτι κανετε λαθος. Ο ΟΣΦΠ ειχε τρομερες αδυναμιες και οποιος δεν το παραδεχεται εθελοτυφλει. Μαζι με εμενα συμφωνει και ο Τσιλντρες (
sports blog) οπου κανει μια πολυ μετρημενη και ψυχραιμη αναλυση για το τι εφταιξε στην ομαδα σας. Μην δυναμιτιζουμε το κλιμα πριν ακομα αρχισει το πρωταθλημα. Ειναι πραγματικα κριμα. Και διαμαρτυρομενοι συνεχεια χανετε και το (οποιο) δικιο σας. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εχει αποδειξει ποσο μεγαλη ομαδα ειναι: 5 ευρωπαϊκα τροπαια τα τελευταια 15 χρονια. Μειωνοντας τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μειωνετε στην ουσια και την δικη σας ομαδα. Ελπιζω φετος να εχουμε μια καλυτερη χρονια απο περυσι αν και ξεκιναμε πολυ στραβα...
Πες πως έχεις δίκιο όπως και κάποιοι δημοσιογράφοι δήθεν αντικειμενικοί.
Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος όταν βλέπει να απειλούν την επένδυση του;όταν τα τελευταία 3 χρόνια συμβαίνουν διάφορα;Αν πάλι εσύ δε βλέπεις κα΄τι άσχημο στο ελληνικό μπάσκετ και όλα είναι καλά και ότι ο Ολυμπιακός δεν αδικήθηκε,πάω πάσο και κόβω εδώ τη συζήτηση...
giannis_mg
Sep 14 2010, 15:46
Κοιταχτε παιδες για μενα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πρεπει να διαβαζει εφημεριδες τυπου Γαυρος-Πρασινη-Ντερμπι-Πρωταθλητη.Μην ξεφευγουμε τελειως μονο με μια εφημεριδα οπως η Πρασινη και να αφηνουμε τις αλλες και κυριως(και πιστεψτε με 1000% δεν το λεω επειδη ειμαι Παναθηναικος)ειναι ντροπη να υπαρχει εφημεριδα Γαυρος για τον ελληνικο αθλητισμο και οχι μονο.ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Μακραν η πιο !@$% εφημεριδα ever και ΟΧΙ επειδη ειναι του ΟΣΦΠ,αλλα ετσι δεν προκειται να βρεθει λυση.Τωρα για την κινηση που εκαναν Αγγελοπουλοι να μην πανε στην κληρωση την θεωρω τελειως ανουσια.Σιγα μην ιδρωσει το αφτι των Γιαννακοπουλων με το μηνυμα που εστειλαν οι Αγγελοπουλοι(γιατι αυτοι λογικα θελουν να ειναι οι δεκτες αυτου του μηνυματος).Προς Θεου παιδια ακομα το πρωταθλημα δεν αρχισε και ακουγονται πραγματα για την διαιτησια.Αν ειναι δυνατον ρε παιδια.Εχετε μια χαρα ομαδα και μερικοι αντι να ασχοληθουν με αυτην μιλανε για Βορεαδηδες και αλλους.Αν ειναι δυνατον guys ακομα δεν αρχισε το πρωταθλημα....
rankin
Sep 14 2010, 15:47
QUOTE(lefkadian @ Sep 14 2010, 16:35 )
Συγγνώμη βρε φίλε μου, αλλά που κολλάνε όλα αυτά που γράφεις, με την συζήτηση μας;;;
Σαν να έγραψες σχόλιο για συζήτηση προ τριμήνου ήταν αυτό τώρα
Εδω πέρα μιλάμε για το μεγαλείο της πράσινης!
Εαν θες να είσαι εντός θέματος, θα πρέπει να τοποθετηθείς επ αυτού
QUOTE(Giannis_23 @ Sep 14 2010, 16:46 )
ειναι ντροπη να υπαρχει εφημεριδα Γαυρος για τον ελληνικο αθλητισμο και οχι μονο.Μακραν η πιο !@$% εφημεριδα ever και ΟΧΙ επειδη ειναι του ΟΣΦΠ.Τωρα για την κινηση που εκαναν Αγγελοπουλοι να μην πανε στην κληρωση την θεωρω τελειως ανουσια.Σιγα μην ιδρωσει το αφτι των Γιαννακοπουλων με το μηνυμα που εστειλαν οι Αγγελοπουλοι(γιατι αυτοι λογικα θελουν να ειναι οι δεκτες αυτου του μηνυματος).Προς Θεου παιδια ακομα το πρωταθλημα δεν αρχισε και ακουγονται πραγματα για την διαιτησια.Αν ειναι δυνατον ρε παιδια.Εχετε μια χαρα ομαδα και μερικοι αντι να ασχοληθουν με αυτοι μιλανε για Βορεαδηδες και αλλους.Αν ειναι δυνατον guys
μήπως απλά δεν σου αρέσουν τα ψαρικά και για αυτό βάλεις με οργή κατά του Γαύρου;
Σκέψου πάντως κάτι.. Όσο αστεία αηδιαστικά εμετικός φαίνεται ο Γαύρος για εσένα, τα ίδια ακριβώς αισθήματα τρέφω για την Πράσινη
Μια είναι η βασική διαφορά:
Τον Γαύρο δεν τον εκδίδει ο Αγγελόπουλος ενώ την πράσινη την εκδίδει ο Γιαννακόπουλος. Αν εγώ βγάλω αυριο μια εφημερίδα με τιτλο "Ο ΘΡΥΛΑΡΑΣ" και γράφω το ένα αηδιαστικό μετά το άλλο, δεν θα είναι υπευθυνος ο Αγγελόπουλος, ούτε ο Μαρινάκης για εμένα
Όταν όμως τις ίδιες ακριβώς εμμετικές αηδίες της γράφει η εφημερίδα του προέδρου, τότε το πράγμα αλλάζει 100%. Είναι υπεύθυνος ο πρόεδρος και οφείλει να δώσει λόγο ακόμα και στην δικαιοσύνη για αυτό
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά
kolokotronis
Το επίπεδο του οπαδικού τύπου στην Ελλάδα είναι γνωστό.
Δεν χρειάζονται, νομίζω αναλύσεις.
Πόση απήχηση όμως έχει ο ''πράσινος'' και πόση ο ''κόκκινος'' τύπος στους οπαδούς των δύο ομάδων???
Οι ολυμπιακοί είναι περισσότεροι?
Πόσες φορές περισσότεροι?
Καλό να κράζουμε τις αντίπαλες ''οπαδικές'' εφημερίδες, αλλά μήπως να δούμε πόσο τις αγοράζουν οι οπαδοί της κάθε ομάδας.
vastravoud
Οι οπαδικές εφημερίδες πρέπει να κλείσουν - όλες όμως! Αν ο καθένας δε μαζέψει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ άπλυτα πρώτα, άκρη δε θα βρούμε.
Η μόνη άλλη εναλλακτική που βλέπω είναι να πάρει το κράτος το βούρδουλα και να πάνε οι Γαυροπράσινες και οι Ντερμποπρωταθλητές στον αγύριστο.
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Sep 14 2010, 16:20 )
Εντάξει και αυτοί οι πρόεδροι δεν έχουν καθόλου χιούμορ μου φαίνεται!
Ήμαρτον! Μια πηγή γέλιου είχαμε και εμείς κάθε πρωί και ξεκινάνε πόλεμο εναντίον τους;
Μιλάμε για εφημερίδα που πουλάει 1500 φύλλα την ημέρα και αν φάει κανα γερό πρόστιμο, θα βάλει λουκέτο!
Αίσχος!
η κάθε πράσινη θα βάλει λουκέτο μόνο αν το αποφασίσει ο ιδιοκτήτης της.
εξ΄αλλου υπολογίσιμο(αριθμητικά) αναγνωστικό κοινό δεν έχει.η ύπαρξή της περιορίζεται στο να περνάει την γραμμή και τις απόψεις των γιαννακόπουλων.
και 150 άτομα να την διαβάζουν και το μπάτζετ του μπασκετικού παο να φτάσει να έχει απο τα πρόστιμα,όσο θέλει ο δημητράκης να κάνει το κομμάτι του,θα υπάρχει και η εφημερίδα...
Reggie Miller #31
Sep 14 2010, 15:51
Ακριβώς επειδή αυτές οι εφημερίδες εξυπηρετούν το σκοπό τους δεν πρόκειται να πάψουν να υπάρχουν.
Έτσι κι αλλιώς πλέον έχουμε συνηθίσει στην προπαγάνδα από τα ΜΜΕ,είτε πολιτικά είτε αθλητικά είτε οτιδήποτε άλλο.
lefkadian
Sep 14 2010, 15:56
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Sep 14 2010, 15:44 )
Πες πως έχεις δίκιο όπως και κάποιοι δημοσιογράφοι δήθεν αντικειμενικοί.
Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος όταν βλέπει να απειλούν την επένδυση του;όταν τα τελευταία 3 χρόνια συμβαίνουν διάφορα;Αν πάλι εσύ δε βλέπεις κα΄τι άσχημο στο ελληνικό μπάσκετ και όλα είναι καλά και ότι ο Ολυμπιακός δεν αδικήθηκε,πάω πάσο και κόβω εδώ τη συζήτηση...
Aυτα με την επενδυση μου θυμιζουν τον Σωκρατη που προσελαβε τον Θωμα για να "την προστατεψει". Αν αδικηθηκε ο ΟΣΦΠ οσο και να συζηταμε δεν θα συμφωνησουμε. Εχει ο καθενας τα επιχειρηματα του (τα δικα μου τα ενισχυει και ενας απο τους καλυτερους παιχτες της ομαδας σας). Αυτοι οι ανθρωποι που λες (με τις εμπρηστικες δηλωσεις τους) ειναι ηθικοι αυτουργοι για οτι εγινε στο ΣΕΦ. Δεν τους καλεσε ουτε για τα ματια του κοσμου ο εισαγγελεας, επρεπε να τιμωρηθει με -2β. ο ΟΣΦΠ και εχουν και παραπονο? Δεν ξερω ρε παιδια, τι να πω? Αλλα να δεχτω οτι αδικειστε και σφαζεστε κτλ, κτλ. Ετσι βρισκεις το δικιο σου? Με συγκεκαλυμμενες απειλες και με εμπρηστικες δηλωσεις? Αν οντως εχουν αυτη την εντυπωση οι προεδροι ας αποχωρησουν οπως λενε (μισο χρονο τωρα) απο το πρωταθλημα. Καλυτερα απο τα να 'χουμε συνεχη επεισοδια και νεκρους...
Reggie Miller #31
Sep 14 2010, 15:59
QUOTE(lefkadian @ Sep 14 2010, 16:56 )
Aυτα με την επενδυση μου θυμιζουν τον Σωκρατη που προσελαβε τον Θωμα για να "την προστατεψει". Αν αδικηθηκε ο ΟΣΦΠ οσο και να συζηταμε δεν θα συμφωνησουμε. Εχει ο καθενας τα επιχειρηματα του (τα δικα μου τα ενισχυει και ενας απο τους καλυτερους παιχτες της ομαδας σας). Αυτοι οι ανθρωποι που λες (με τις εμπρηστικες δηλωσεις τους) ειναι ηθικοι αυτουργοι για οτι εγινε στο ΣΕΦ. Δεν τους καλεσε ουτε για τα ματια του κοσμου ο εισαγγελεας, επρεπε να τιμωρηθει με -2β. ο ΟΣΦΠ και εχουν και παραπονο? Δεν ξερω ρε παιδια, τι να πω? Αλλα να δεχτω οτι αδικειστε και σφαζεστε κτλ, κτλ. Ετσι βρισκεις το δικιο σου? Με συγκεκαλυμμενες απειλες και με εμπρηστικες δηλωσεις? Αν οντως εχουν αυτη την εντυπωση οι προεδροι ας αποχωρησουν οπως λενε (μισο χρονο τωρα) απο το πρωταθλημα. Καλυτερα απο τα να 'χουμε συνεχη επεισοδια και νεκρους...
Από 'κει και πέρα καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε.
Ας τα ρίξουμε όλα στους Αγγελόπουλους και ας απολαύσουμε άλλο ένα πρωτάθλημα όπως θέλουν μερικοί.
spysta
Sep 14 2010, 16:02
QUOTE(lefkadian @ Sep 14 2010, 14:56 )
Εχει ο καθενας τα επιχειρηματα του (τα δικα μου τα ενισχυει και ενας απο τους καλυτερους παιχτες της ομαδας σας).
μου φαινεται τελειως ανουσια και οφ τοπικ η συζητηση που γινεται και ξεκινησε απο το ποστ σου ..
αλλα πρεπει να σου υπενθυμησω οτι ο παικτης που λες χρησιμοποιωντας τις δηλωσεις του ως μεσο ενισχυσης των επιχειρηματων σου .. δηλ ο Τσιλι .. ελεγε στο twitter και δηλωνε στους δημοσιογραφους τα περιβοητα τοτε ''ο αντιπαλος ειναι πολυ καλος .. ειδικα αν παιζει με 8 και οχι με 5 παικτες '' κτλ κτλ
rankin
Sep 14 2010, 16:03
QUOTE(kolokotronis @ Sep 14 2010, 16:47 )
Το επίπεδο του οπαδικού τύπου στην Ελλάδα είναι γνωστό.
Δεν χρειάζονται, νομίζω αναλύσεις.
Πόση απήχηση όμως έχει ο ''πράσινος'' και πόση ο ''κόκκινος'' τύπος στους οπαδούς των δύο ομάδων???
Οι ολυμπιακοί είναι περισσότεροι?
Πόσες φορές περισσότεροι?
Καλό να κράζουμε τις αντίπαλες ''οπαδικές'' εφημερίδες, αλλά μήπως να δούμε πόσο τις αγοράζουν οι οπαδοί της κάθε ομάδας.
πολύ σωστή η παρατήρηση σου
και όπως λέει το ρητό: το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι
Το τι θα γράψει ο "Γαυρος" το αποφασίζει ο μέσος κάφρος φίλαθλος του Ολυμπιακού
Το τι θα γράψει η "Πράσινη" το αποφασίζει ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού
Κάτι δεν πάει καλά με αυτό που έγραψα παραπάνω ή είναι ιδέα μου;
και για να συμπληρώσω.. Το πρόβλημα της βίας το δημιούργησε ο Αγγελόπουλος με μια ανακοίνωση τύπου;
Εδω πέρα ο Γιαννακόπουλος κάθε μέρα βγάζει και καινούρια εμπρηστική ανακοίνωση μέσω της Πράσινης.. Η μια φορά του Αγγελόπουλου φταίει;
Και μην μου πείτε ότι άλλο Πράσινη άλλο Γιαννακόπουλος, γιατί θα φορέσω μάσκα σπάιντερμαν και θα αρχίσω να πολεμάω το κακό
η συζητηση για την διαιτησια κοβεται εδω.
ασε π[ου λεφκαδιαν εδω η συζητηση ηταν για την πρασινη και οχι για την διαιτησια.δεν καταλαβαινω γιατι το γυριζεται εκει.
Johnaros
Sep 14 2010, 16:04
Πάντως ψαχτείτε λίγο με τις πωλήσεις.
Οι οπαδικές εφημερίδες έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό.
lefkadian
Sep 14 2010, 16:07
QUOTE(rankin @ Sep 14 2010, 15:47 )
Συγγνώμη βρε φίλε μου, αλλά που κολλάνε όλα αυτά που γράφεις, με την συζήτηση μας;;;
Σαν να έγραψες σχόλιο για συζήτηση προ τριμήνου ήταν αυτό τώρα
Εδω πέρα μιλάμε για το μεγαλείο της πράσινης!
Εαν θες να είσαι εντός θέματος, θα πρέπει να τοποθετηθείς επ αυτού
μήπως απλά δεν σου αρέσουν τα ψαρικά και για αυτό βάλεις με οργή κατά του Γαύρου;
Σκέψου πάντως κάτι.. Όσο αστεία αηδιαστικά εμετικός φαίνεται ο Γαύρος για εσένα, τα ίδια ακριβώς αισθήματα τρέφω για την Πράσινη
Μια είναι η βασική διαφορά:
Τον Γαύρο δεν τον εκδίδει ο Αγγελόπουλος ενώ την πράσινη την εκδίδει ο Γιαννακόπουλος.
Αν εγώ βγάλω αυριο μια εφημερίδα με τιτλο "Ο ΘΡΥΛΑΡΑΣ" και γράφω το ένα αηδιαστικό μετά το άλλο, δεν θα είναι υπευθυνος ο Αγγελόπουλος, ούτε ο Μαρινάκης για εμένα
Όταν όμως τις ίδιες ακριβώς εμμετικές αηδίες της γράφει η εφημερίδα του προέδρου, τότε το πράγμα αλλάζει 100%. Είναι υπεύθυνος ο πρόεδρος και οφείλει να δώσει λόγο ακόμα και στην δικαιοσύνη για αυτό
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά
Κολλανε στην γκρινια σας και ενω το πρωταθλημα ξεκιναει σε 1 μηνα!!!
Οσο για τις οπαδικες εφημεριδες ξαναγραφω οτι εγραφα 1 μηνα πριν...
"...Παντως για να καταλαβουμε ποσο οι φιλοι του ΟΣΦΠ τυφλωνονται απο τον οπαδισμο αρκει μια απλη ματια στις κυκλοφοριες των οπαδικων εφημεριδων. Οι οπαδικες του ΟΣΦΠ πουλανε (καλοκαιρι) καθε μερα περιπου 35.000 φυλλα, του ΠΑΟ 10.000 και της ΑΕΚ 5.000!!! Τα σχολια ειναι περιττα..."
"...Αυτό σ ένα βαθμό εξηγείται απ το ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι περισσότεροι αριθμητικά..." γραφει ενας φιλος και εγω του απανταω:
Φιλε colonel δεν το περιμενα απο σενα αυτο!!! Περισοτεροι αριθμητικα ναι, αλλα αν κανουμε μια αναγωγη θα επρεπε η Ελλαδα να εχει 7 μυρια ολυμπιακους 2 παναθηναϊκους, 1 αεκτζηδες και 1 ολοι οι αλλοι. Δεν ειναι ετσι ομως. Αυτο φαινεται διαχρονικα απο μετρησεις κοινης γνωμης, gallop, εισιτηρια κτλ. Οι ολυμπιακοι ειναι περισσοτεροι αλλα σε καμια περιπτωση το 70% της Ελλαδας..."
Η αλητεια απο οπου και αν προερχεται ειναι αλητεια! Την ιδια ζημια κανει και η Πρασινη και ο Γαβρος. Αν και προσωπικη μου γνωμη οτι πιο επικινδυνες ειναι οι υποτιθεμενες αντικειμενικες. Απο sportday και goal μεχρι φιλαθλο και εξεδρα. Ελπιζω να σε καλυψα...
QUOTE(lefkadian @ Sep 14 2010, 16:56 )
Το τι σου θυμιζουν δεν εχει καμια σημασια.
Τον "Θωμα" του μπασκετ δεν τον εχουν προσλαβει οι Αγγελοπουλοι, αλλα μαλλον η απεναντι πλευρα.
Τα δικα μας τα επιχειρηματα τα ενισχυει ενας απο τους 5 καλυτερους παικτες του παγκοσμιου πρωταθληματος.
Ηθικοι αυτουργοι για το τι εγινε στο ΣΕΦ ειναι οι διαιτητες του 3ου τελικου, ειναι η ΚΕΔ του Ζαβλανου, ο ΕΣΑΚΕ του Οικονομιδη, η ΕΟΚ του πατερουλη.
Επειδη μερικοι απο εμας δεν ξερουμε τον κανονισμο, μας λες που προβλεπει ποινη -2 βαθμων?
Τελειωνοντας θα πω το εξης, το πως θα βρει ο Ολυμπιακος το δικιο του, εσας τι σας ενδιαφερει? Γιατι δεν ασχολειστε με τα του οικου σας, που παιρνει τα πρωταθληματα με ρυθμο πολυβολου, και ασχολειστε με το τι θα κανουν ή θα πουν οι Αγγελοπουλοι.
Ξερω ξερω, πανω απο ολα, σας νοιαζει το καλο του ελληνικου μπασκετ...
fruhl10val
Sep 14 2010, 16:11
παντως οσο βρισιδι και να ριξεται οι ολυμπιακοι στην πρασινη δεν θα φτασει ουτε στο μισο απο αυτο που της εχουν ριξει οι παναθηναικοι
την βλεπουν χειροτερη και απο τον πρωταθλητη κ πιστευουν οτι τους εχει προδωσει
κ ο "εχθρος" που βρισκεται εντος ειναι πολυ χειροτερος απο τον "εχθρο" απο εξω
οποτε ειναι λαικο αιτημα να κλεισει η εφημεριδα
Reggie Miller #31
Sep 14 2010, 16:13
QUOTE(Giannis_23 @ Sep 14 2010, 16:46 )
Κοιταχτε παιδες για μενα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πρεπει να διαβαζει εφημεριδες τυπου Γαυρος-Πρασινη-Ντερμπι-Πρωταθλητη.Μην ξεφευγουμε τελειως μονο με μια εφημεριδα οπως η Πρασινη και να αφηνουμε τις αλλες και κυριως(και πιστεψτε με 1000% δεν το λεω επειδη ειμαι Παναθηναικος)ειναι ντροπη να υπαρχει εφημεριδα Γαυρος για τον ελληνικο αθλητισμο και οχι μονο.ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Μακραν η πιο !@$% εφημεριδα ever και ΟΧΙ επειδη ειναι του ΟΣΦΠ,αλλα ετσι δεν προκειται να βρεθει λυση.Τωρα για την κινηση που εκαναν Αγγελοπουλοι να μην πανε στην κληρωση την θεωρω τελειως ανουσια.Σιγα μην ιδρωσει το αφτι των Γιαννακοπουλων με το μηνυμα που εστειλαν οι Αγγελοπουλοι(γιατι αυτοι λογικα θελουν να ειναι οι δεκτες αυτου του μηνυματος).Προς Θεου παιδια ακομα το πρωταθλημα δεν αρχισε και ακουγονται πραγματα για την διαιτησια.Αν ειναι δυνατον ρε παιδια.Εχετε μια χαρα ομαδα και μερικοι αντι να ασχοληθουν με αυτην μιλανε για Βορεαδηδες και αλλους.Αν ειναι δυνατον guys ακομα δεν αρχισε το πρωταθλημα....
Για να ξανά μπω στο θέμα,δεν είναι τόσο να ιδρώσει το αυτί των Γιαννακόπουλων.Γιατί σίγουρα δεν τους νοιάζει.
Πρώτα απ' όλα ήταν καλύτερο για τους ίδιους,για ποιο λόγο να πα΄νε σε μια κλήρωση παρωδία,ότι ξεχάσαμε δηλαδή τι γίνεται και είναι όλα καλά,αγκαλιές και φιλιά;Μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας ότι τουλάχιστον καταλαβαίνουν και σέβονται την όποια αγανάκτηση.Μήνυμα προς τους διοικούντες του αθλήματος,προς τους ''αντικειμενικούς'',αλλά νομίζω ότι και στη FIBA δε θα πέρασε απαρατήρητο.
Βέβαια όλα τα παραπάνω τα πιστεύω εγώ προσωπικά...
lefkadian
Sep 14 2010, 16:14
QUOTE(spysta @ Sep 14 2010, 16:02 )
μου φαινεται τελειως ανουσια και οφ τοπικ η συζητηση που γινεται και ξεκινησε απο το ποστ σου ..
αλλα πρεπει να σου υπενθυμησω οτι ο παικτης που λες χρησιμοποιωντας τις δηλωσεις του ως μεσο ενισχυσης των επιχειρηματων σου .. δηλ ο Τσιλι .. ελεγε στο twitter και δηλωνε στους δημοσιογραφους τα περιβοητα τοτε ''ο αντιπαλος ειναι πολυ καλος .. ειδικα αν παιζει με 8 και οχι με 5 παικτες '' κτλ κτλ
Ναι αλλα ολα αυτα τα εγραφε ενω ηταν στην Ελλαδα και παιχτης του ΟΣΦΠ. Ενω μολις εφυγε "κελαηδησε"
κανονικοτατα. Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα. Καθολου "αμερικανακι" το αμερικανακι...
QUOTE(lefkadian @ Sep 14 2010, 16:14 )
Ναι αλλα ολα αυτα τα εγραφε ενω ηταν στην Ελλαδα και παιχτης του ΟΣΦΠ. Ενω μολις εφυγε "κελαηδησε" κανονικοτατα. Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα. Καθολου "αμερικανακι" το αμερικανακι...
Δηλαδή οσο ηταν εδω ,"δεν τον αφηνε" η επαγγελματικη του σχεση με τον Ολυμπιακο και μετα απελευθερωμενος ειπε την αληθεια?
Αυτό εννοεις?
giannis_mg
Sep 14 2010, 16:18
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Sep 14 2010, 17:13 )
Για να ξανά μπω στο θέμα,δεν είναι τόσο να ιδρώσει το αυτί των Γιαννακόπουλων.Γιατί σίγουρα δεν τους νοιάζει.
Πρώτα απ' όλα ήταν καλύτερο για τους ίδιους,για ποιο λόγο να πα΄νε σε μια κλήρωση παρωδία,ότι ξεχάσαμε δηλαδή τι γίνεται και είναι όλα καλά,αγκαλιές και φιλιά;Μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας ότι τουλάχιστον καταλαβαίνουν και σέβονται την όποια αγανάκτηση.Μήνυμα προς τους διοικούντες του αθλήματος,προς τους ''αντικειμενικούς'',αλλά νομίζω ότι και στη FIBA δε θα πέρασε απαρατήρητο.
Βέβαια όλα τα παραπάνω τα πιστεύω εγώ προσωπικά...
Κοιτα εγω προσωπικα δεν προκειται να πηγαινα γιατι τετοια τραγικη οργανωση σε αυτην την εκδηλωση ειχα πολλα χρονια να δω.Τραγικο Κλειζα εξω Καιμακογλου μεσα αν και πιστευω οτι εγινε για τα ματια του κοσμου για να υπαρχει και ενας παιχτης εκτος των 2 μεγαλων.Τραγικη εκδηλωση καθως ο Ιωαννου μιλαγε και ολοι ειχαν σηκωθει να φυγει.Το πηγα σε αλλο επειπεδο για να ηρεμισει λιγο το κλιμα εδω μεσα
.
Reggie Miller #31
Sep 14 2010, 16:21
QUOTE(Giannis_23 @ Sep 14 2010, 17:18 )
Κοιτα εγω προσωπικα δεν προκειται να πηγαινα γιατι τετοια τραγικη οργανωση σε αυτην την εκδηλωση ειχα πολλα χρονια να δω.Τραγικο Κλειζα εξω Καιμακογλου μεσα αν και πιστευω οτι εγινε για τα ματια του κοσμου για να υπαρχει και ενας παιχτης εκτος των 2 μεγαλων.Τραγικη εκδηλωση καθως ο Ιωαννου μιλαγε και ολοι ειχαν σηκωθει να φυγει.Το πηγα σε αλλο επειπεδο για να ηρεμισει λιγο το κλιμα εδω μεσα
.
Μαζί σου σε όλα!
ο τσιλντρες αναφερει 3 πραγματα στην συνεντευξη για τον περιβοητο αγωνα.
υποθετω καποιοι διαβασαν τα δυο πρωτα και μετα σταματησαν γιατι βιαζονταν να φυγουν οποτε μετα πιστευουν οτι ο τσιλνρες στην δηλωση του τους δικαιωσε!
lefkadian
Sep 14 2010, 16:23
QUOTE(lamar @ Sep 14 2010, 16:08 )
Το τι σου θυμιζουν δεν εχει καμια σημασια.
Τον "Θωμα" του μπασκετ δεν τον εχουν προσλαβει οι Αγγελοπουλοι, αλλα μαλλον η απεναντι πλευρα.
Τα δικα μας τα επιχειρηματα τα ενισχυει ενας απο τους 5 καλυτερους παικτες του παγκοσμιου πρωταθληματος.
Ηθικοι αυτουργοι για το τι εγινε στο ΣΕΦ ειναι οι διαιτητες του 3ου τελικου, ειναι η ΚΕΔ του Ζαβλανου, ο ΕΣΑΚΕ του Οικονομιδη, η ΕΟΚ του πατερουλη.
Επειδη μερικοι απο εμας δεν ξερουμε τον κανονισμο, μας λες που προβλεπει ποινη -2 βαθμων?
Τελειωνοντας θα πω το εξης, το πως θα βρει ο Ολυμπιακος το δικιο του, εσας τι σας ενδιαφερει? Γιατι δεν ασχολειστε με τα του οικου σας, που παιρνει τα πρωταθληματα με ρυθμο πολυβολου, και ασχολειστε με το τι θα κανουν ή θα πουν οι Αγγελοπουλοι.
Ξερω ξερω, πανω απο ολα, σας νοιαζει το καλο του ελληνικου μπασκετ...
Δεν ειναι ειδηση αν πει ο Μπατιστ οτι δικαια πηραμε πρωταθλημα. Ειδηση ειναι π.χ. αν ο Νικολας πει οτι το πηραμε με την βοηθεια των "γκρι". Ελπιζω και εσυ να καταλαβαινεις την διαφορα.
Η αποψη σου σεβαστη για τους ηθικους αυτουργους οπως ομως και η δικια μου.
Οι -2β. προβλεπονται για δυσφημηση του αθληματος. Αν δεν ηταν δυσφημηση του αθληματος αυτος ο αγωνας τοτε ποιος ειναι? Επισης προβλεπονται (αν και εδω υπαρχουν παραθυρακια) για την οριστικη διακοπη. Γι αυτο ΟΛΟΙ προσπαθουσαν να τελειωσει κανονικα ο αγωνας.
Εγω παντως, ναι, θελω το καλο του μπασκετ μπας και δω ενα αμφιρροπο πρωταθλημα με ηττες εκατερωθεν και χωρις να ειναι γνωστος ο τελικος πριν αρχισει το πρωταθλημα...
QUOTE(LFO @ Sep 14 2010, 16:17 )
Δηλαδή οσο ηταν εδω ,"δεν τον αφηνε" η επαγγελματικη του σχεση με τον Ολυμπιακο και μετα απελευθερωμενος ειπε την αληθεια?
Αυτό εννοεις?
Αυτο εννοω συν το οτι θα γινοταν "κοκκινο πανι" για τους φιλους του ΟΣΦΠ...
Bεβαια δεν ειναι παντα(οπως δεν ηταν και τωρα) τοσο ευαισθητος ο δικαστης στην δυσφημιση του αθληματος..Εκτος και αν τα αεροβολα και οι κροτιδες τα εμετικα πανο που υπαρχουν ειτε σε Σεφ ειτε σε Οακα ενιοτε αποτελουν διαφημιση..
Εγω το εχω ξαναζητησει αν μπορει καποιος φιλος να ποσταρει τον νομο να ξερουμε ολοι για τι πραγμα μιλαμε;;
lefkadian
Sep 14 2010, 16:29
QUOTE(rchos @ Sep 14 2010, 16:22 )
ο τσιλντρες αναφερει 3 πραγματα στην συνεντευξη για τον περιβοητο αγωνα.
υποθετω καποιοι διαβασαν τα δυο πρωτα και μετα σταματησαν γιατι βιαζονταν να φυγουν οποτε μετα πιστευουν οτι ο τσιλνρες στην δηλωση του τους δικαιωσε!
Τι έγινε σ’ εκείνο το παιχνίδι. Η άποψή σας δεν ακούστηκε ποτέ.
"Το χάσαμε και μαζί το πρωτάθλημα εξ’ αιτίας ενός συνδυασμού γεγονότων. Είμαστε μπροστά στο σκορ επειδή εμείς ευστοχούσαμε κι εκείνοι όχι. Δεν έπαιζαν πολύ καλά, σε αντίθεση με μας.
Τα τρία πράγματα που μας σκότωσαν σ’ εκείνο το ματς ήταν.. το ότι ενώ είχαμε τον έλεγχο και είμαστε μπροστά δεν κάναμε ούτε ένα καλό σουτ. Επιθετικά είμαστε χάλια.
Δεν ξέρω αν αυτό είχε να κάνει με τα συστήματα που παίζαμε ή απλά μ’ εμάς τους παίκτες, αλλά γενικώς στο διάστημα αυτό είμαστε χάλια. Πρώτο αυτό. Δεύτερον επειδή είμαστε τόσο κακοί σε αυτό το διάστημα τους δώσαμε την ευκαιρία να βγουν στον αιφνιδιασμό. Να τρέξουν.
Τρίτον, ένιωσα ότι μαζί με αυτά τα δύο γεγονότα οι διαιτητές πήραν πάνω τους τον έλεγχο του αγώνα. Ακόμα όμως και με τους διαιτητές να ελέγχουν τον αγώνα, αν εμείς εκτελούσαμε στην επίθεση και παίζαμε με σχέδιο, θα είχαμε νικήσει. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη στους διαιτητές, γιατί το ματς το χάσαμε εμείς. Ομως από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι οι διαιτητές δεν είχαν επιρροή στην εξέλιξή του".
Αν εσυ απο αυτα καταλαβαινεις οτι ριχνει την ευθυνη στην διαιτησια τοτε εγω παω πασο. Αν διαβασεις ολη την συνεντευξη λεει οτι ειχε χαθει ο ελεγχος στα αποδυτηρια, οτι εκανε ο καθενας οτι ηθελε, οτι καποιοι επρεπε να τιμωρηθουν απο την αρχη της χρονιας και αλλα τετοια ωραια...
kseplenhs
Sep 14 2010, 16:29
QUOTE(lefkadian @ Sep 14 2010, 17:23 )
μέχρι και που θα ξύριζε την αφάνα για να μπορεί να κυκλοφορεί έξω απο το σπίτι του για να μην τον πάρουμε χαμπάρι και τον λιντζάρουμε...
φαντάζομαι πως ο κλέιζα που τα έχωσε στη διαιτησία έχει στο νου του πως θα ξαναγυρίσει και θέλει να τα έχει καλά με τους γαυρους έτσι?
δεν με χαλάει καθόλου
Τρίτον, ένιωσα ότι μαζί με αυτά τα δύο γεγονότα οι διαιτητές πήραν πάνω τους τον έλεγχο του αγώνα. Ακόμα όμως και με τους διαιτητές να ελέγχουν τον αγώνα, αν εμείς εκτελούσαμε στην επίθεση και παίζαμε με σχέδιο, θα είχαμε νικήσει. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη στους διαιτητές, γιατί το ματς το χάσαμε εμείς. Ομως από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι οι διαιτητές δεν είχαν επιρροή στην εξέλιξή του".
αρα εσυ με συτο συμφωνεις.
αυτη ειναι δηλαδη και εσενα η αποψη σου?
ο κλειζα δηλαδη που δεν εγραφε τετοια πραγματα στο τουιτερ του εγινε κοκκινο πανι?χμμμ...
lefkadian
Sep 14 2010, 16:34
QUOTE(apkat @ Sep 14 2010, 16:28 )
Bεβαια δεν ειναι παντα(οπως δεν ηταν και τωρα) τοσο ευαισθητος ο δικαστης στην δυσφημιση του αθληματος..Εκτος και αν τα αεροβολα και οι κροτιδες τα εμετικα πανο που υπαρχουν ειτε σε Σεφ ειτε σε Οακα ενιοτε αποτελουν διαφημιση..
Εγω το εχω ξαναζητησει αν μπορει καποιος φιλος να ποσταρει τον νομο να ξερουμε ολοι για τι πραγμα μιλαμε;;
Μαζι σου. Η καφριλα ειναι ιδια απο οπου και αν προερχεται...
QUOTE(kseplenhs @ Sep 14 2010, 16:29 )
μέχρι και που θα ξύριζε την αφάνα για να μπορεί να κυκλοφορεί έξω απο το σπίτι του για να μην τον πάρουμε χαμπάρι και τον λιντζάρουμε...
φαντάζομαι πως ο κλέιζα που τα έχωσε στη διαιτησία έχει στο νου του πως θα ξαναγυρίσει και θέλει να τα έχει καλά με τους γαυρους έτσι?
δεν με χαλάει καθόλου
Το ξαναγραψα και πιο πανω: "Δεν ειναι ειδηση αν πει ο Μπατιστ οτι δικαια πηραμε πρωταθλημα. Ειδηση ειναι π.χ. αν ο Νικολας πει οτι το πηραμε με την βοηθεια των "γκρι". Ελπιζω και εσυ να καταλαβαινεις την διαφορα."
QUOTE(lefkadian @ Sep 14 2010, 17:34 )
Μαζι σου. Η καφριλα ειναι ιδια απο οπου και αν προερχεται...
Το ξαναγραψα και πιο πανω: "Δεν ειναι ειδηση αν πει ο Μπατιστ οτι δικαια πηραμε πρωταθλημα. Ειδηση ειναι π.χ. αν ο Νικολας πει οτι το πηραμε με την βοηθεια των "γκρι". Ελπιζω και εσυ να καταλαβαινεις την διαφορα."
Στις δηλωσεις Τσιλντρες υπαρχει και αναφορα στη διαιτησια.
Σε αυτη την αναφορα συμφωνεις οτι εχει δικιο ο Τσιλντρες, ή καπου εκει χανει τα λογικα του και δεν εχει καμια βαρυτητα, το τι λεει? Σε ξαναρωταω γιατι σε ρωτησε και o rcho και δεν ειδα να απαντησες.
Επισης, για σενα δηλαδη δεν αποτελει ειδηση οτι ο Κλειζα ειπε οτι στην Ελλαδα ειναι στημενα τα παντα για να κερδιζει ο ΠΑΟ.
kseplenhs
Sep 14 2010, 16:39
QUOTE(lefkadian @ Sep 14 2010, 17:34 )
ναι αλλά το θέμα είναι τι υιοθετείς (και επομένως το θεωρείς φυσιολογικο και πιο κοντά στην αλήθεια) όχι τι είναι είδηση.
γιατί η λογική "είδηση δεν είναι όταν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο αλλά όταν ένας άνθρωπος δαγκώσει σκύλο" δεν υπονοεί πως καλά έκανε ο άνθρωπος και δάγκωσε τον σκύλο.
kolokotronis
Sep 14 2010, 16:39
QUOTE(kseplenhs @ Sep 14 2010, 17:29 )
δεν με χαλάει καθόλου
Φαντάζεσαι Τσίλντρες ξυρισμένο μο'ι'κάνα??
Ο ντενίρο στον ταξιτζή δε θα μέτραγε μία μπροστά του.
lefkadian
Sep 14 2010, 16:40
QUOTE(rchos @ Sep 14 2010, 16:30 )
αρα εσυ με συτο συμφωνεις.
αυτη ειναι δηλαδη και εσενα η αποψη σου?
ο κλειζα δηλαδη που δεν εγραφε τετοια πραγματα στο τουιτερ του εγινε κοκκινο πανι?χμμμ...
Εγω συμφωνω με ολα οσα ειπε ο Τσιλντρες στην συνεντευξη του. Για μενα δινει μια ολοκληρωμενη απαντηση γιατι και περυσι απετυχε ο ΟΣΦΠ...
Οχι αλλα τι περιμενες? Να βγει ο Τσιλντρες και να πει δικαια χασαμε απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και δεν φταιει καμια διαιτησια? Αφου η γραμμη της διοικησης ηταν αλλη. Ο Κλεϊζα προτιμησε οσο ηταν στην Ελλαδα να σιωπησει. Σημαινει κατι αυτο?
Eγω νομιζω οτι ο φιλος lefkadian κουραστηκε απο την τοση κουβεντα και να απανταει ταυτοχρονα σε 4-5 ατομα και αρχισε να φαινεται..
lefkadian
Sep 14 2010, 16:46
QUOTE(kseplenhs @ Sep 14 2010, 16:39 )
ναι αλλά το θέμα είναι τι υιοθετείς (και επομένως το θεωρείς φυσιολογικο και πιο κοντά στην αλήθεια) όχι τι είναι είδηση.
γιατί η λογική "είδηση δεν είναι όταν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο αλλά όταν ένας άνθρωπος δαγκώσει σκύλο" δεν υπονοεί πως καλά έκανε ο άνθρωπος και δάγκωσε τον σκύλο.
Οπως εγω συμφωνω με Τσιλντρες ετσι εσυ συμφωνεις με Κλεϊζα. Αποψεις ειναι αυτες.
Και ο Πατερας χτες πουλησε τρελα λεγοντας πως το "πεναλτι" στον Βυντρα ηταν καθαρο. Πρεπει να υιοθετησω την αποψη του επειδη ειμαι οπαδος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ? Ακομα και ο Κοκκαλης να ελεγε: "Καλα σφυριξε ο Δαλουκας - πεναλταρα στον Βυντρα" εγω θα ελεγα οτι ηταν "μουσαντενιο", ψευτικο, "μαϊμου". Ελπιζω τωρα να με καταλαβες...
QUOTE(apkat @ Sep 14 2010, 16:43 )
Eγω νομιζω οτι ο φιλος lefkadian κουραστηκε απο την τοση κουβεντα και να απανταει ταυτοχρονα σε 4-5 ατομα και αρχισε να φαινεται..
Απλα δεν ειμαι τοσο γρηγορος
QUOTE(apkat @ Sep 14 2010, 16:43 )
βρε συ λεφκαδιαν αφου συμφωνεις με ολα οσα λεει ο τσιλι δεν σου ρχετε και σενα η καταραμενη επιθυμια να σταματησουν επιτελους οι διαιτητες σε αυτο το αθλημα που ολοι αγαπαμε να περνουν τον ελεγχο του αγωνα?
αυτο το καταραμενο πραγμα ζηταμε οι περισσοτεροι.
δεν θελουμε να γυρισουμε στην δεκαετια του 90 που οι διαιτητες επαιρναν τον ελεγχο για να κερδισει ο ιωανιδης.θελουμε οι διαιτητες να σταματησουν να παιρνοιυν τον καταραμενο τον ελεγχο των αγωνων.ειναι τοσο μα τοσο απλο και δεν καταλαβαινω γιατι τρελενεστε καποιοι οταν το λεμε.
Οχι αλλα τι περιμενες? Να βγει ο Τσιλντρες και να πει δικαια χασαμε απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και δεν φταιει καμια διαιτησια? Αφου η γραμμη της διοικησης ηταν αλλη. Ο Κλεϊζα προτιμησε οσο ηταν στην Ελλαδα να σιωπησει. Σημαινει κατι αυτο?
αν ο τσιλντρες δεν πιστευε κατι πολυ απλα δεν θα το λεγε.αυτο που λες το δικαια χασαμε μπορει ενας παιχτης να μην βγει να το πει.το οτι παιζουμε 5 εναντιον 8 το λες αν το πιστευεις.
ο κλειζα λοιπον ο οποιος σιωπησε αν δεν εκανε τις δηλωσεις που εκανε τελευταια θα συμπαρεναμε οτι δεν θεωρει πως αδικηθηκε.αν ουτε ο τσιλι εκανε δηλωσεις και σχολια σε τουιτερ θα μπορουσαμε να συμπερανουμε το ιδιο.
αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα σε οσα σου λεω λυπαμαι.
Υ.Γ. τα σχολια μου τα πρωτα δεν ηταν για την διαιτησια.λαβη πηρα απο αυτο το θεμα για να καυτηριασω κατι αλλο.για την διαιτησια μιλαμε αλλου.
lefkadian
Sep 14 2010, 16:52
QUOTE(rchos @ Sep 14 2010, 16:47 )
βρε συ λεφκαδιαν αφου συμφωνεις με ολα οσα λεει ο τσιλι δεν σου ρχετε και σενα η καταραμενη επιθυμια να σταματησουν επιτελους οι διαιτητες σε αυτο το αθλημα που ολοι αγαπαμε να περνουν τον ελεγχο του αγωνα?
αυτο το καταραμενο πραγμα ζηταμε οι περισσοτεροι.
δεν θελουμε να γυρισουμε στην δεκαετια του 90 που οι διαιτητες επαιρναν τον ελεγχο για να κερδισει ο ιωανιδης.θελουμε οι διαιτητες να σταματησουν να παιρνοιυν τον καταραμενο τον ελεγχο των αγωνων.ειναι τοσο μα τοσο απλο και δεν καταλαβαινω γιατι τρελενεστε καποιοι οταν το λεμε.
αν ο τσιλντρες δεν πιστευε κατι πολυ απλα δεν θα το λεγε.αυτο που λες το δικαια χασαμε μπορει ενας παιχτης να μην βγει να το πει.το οτι παιζουμε 5 εναντιον 8 το λες αν το πιστευεις.
ο κλειζα λοιπον ο οποιος σιωπησε αν δεν εκανε τις δηλωσεις που εκανε τελευταια θα συμπαρεναμε οτι δεν θεωρει πως αδικηθηκε.αν ουτε ο τσιλι εκανε δηλωσεις και σχολια σε τουιτερ θα μπορουσαμε να συμπερανουμε το ιδιο.
αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα σε οσα σου λεω λυπαμαι.
Υ.Γ. τα σχολια μου τα πρωτα δεν ηταν για την διαιτησια.λαβη πηρα απο αυτο το θεμα για να καυτηριασω κατι αλλο.για την διαιτησια μιλαμε αλλου.
Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε ουσιαστικα! Και συμφωνω οτι για να λες κατι πρεπει να το πιστευεις. Απλα μερικες φορες πιεζεσαι απο το περιβαλλον και τα νευρα σου και λες (και κανεις) πραγματα που δεν θελεις. Ενω οσο απομακρυνεσαι απο τα γεγονοτα τα βλεπεις πιο ψυχραιμα και πιο καθαρα. Ας τελειωσει εδω αυτη η κουβεντα. Εγω αυτο που θελω ειναι να μην αρχιζουμε με τοση γκρινια και καχυποψια...
Ας τελειωσει εδω αυτη η κουβεντα. Εγω αυτο που θελω ειναι να μην αρχιζουμε με τοση γκρινια και καχυποψια...
και εγω θα το θελα αλλα νομιζω ειναι αδυνατο να γινει κατι τετοιο πλεον.
προσωπικα για μενα οχι δηλαδη αλλα νγια τους περισσοτερους ειναι σχεδον αδυνατο.
παντως συμβουλη μου σε οσους πιστευουν οτι το πρωταθλημα το ελληνικο δεν αξιζει (ειτε λογο παρασκηνιου ειτε λογο επιπεδου ειτε...ειτε...) αντι να τρελενονται και να χαλιουνται τοσο πολυ(κατιο το οποιο χαλαει και την ολη ατμοσφαιρα) ας ασχοληθουν σοβαρα μονο με την ευρωλιγκα.
και πιο ηρεμοι θα ειναι οι ιδιοι και πιο ηρεμα θα κυλουν τα πραγματα γενικα και πιο πολυ μπασκετ θα δουμε εν τελει.
RedSpy
Sep 14 2010, 17:01
a bullet for your head
Sep 14 2010, 17:02
Κατα τη γνωμη μου,ο Τσιλντρες εθεσε τα πραγματα στη σωστη τους βαση.
Πανω-κατω τα ιδια ειχα πει τοτε με pm,σε εναν φιλο του φορουμ...& ο οποιος αν βλεπει αυτο το ποστ,ας κανει μια παρεμβαση, για να με επιβεβαιωσει η' οχι.
Την διαιτητικη επιρροη που αναφερει ο Τζος,εγω την λεω ''σφυριγματα εδρας''...& ξερουμε ολοι,οτι τα σφυριγματα εδρας,υπηρχαν,υπαρχουν & θα υπαρχουν.
Και θα μπορουσαν να περασουν σχετικα ανωδυνα,εαν υπηρχε καλυτερη διαχειριση της καταστασης,των δεδομενων εκεινης της στιγμης,καθως & η προβλεψη,οτι ο αντιπαλος θα ασκησει μεγαλη πιεση,προκειμενου να ανατρεξει το εις βαρος του μομεντουμ.
vastravoud
Sep 14 2010, 17:33
Συμφωνώ απολύτως με το παραπάνω.
Όσο για τα περί "ηθικών αυτουργών", εκτιμώ τον lamar αλλά νομίζω πως σφάλλει καθώς μου θυμίζει λίγο το επιχείρημα "ε μα τι βιασμός κύριε πρόεδρε, με τέτοιο μίνι γυρεύοντας πήγαινε".
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Πουθενά δε λέω ότι δεν πρέπει να καθαρίσει και η διαιτησία, και η ομοσπονδία, και ο δημοσιογραφικός χώρος. Το να ψάχνουμε όμως "ηθικούς αυτουργούς" αριστερά δεξιά(τους διαιτητές οι κόκκινοι, τους Αγγελόπουλους οι πράσινοι) όταν οι ΦΥΣΙΚΟΙ αυτουργοί κυκλοφορούν στο δρόμο είναι λιγάκι κουλό.
Τόσα χρόνια πάω στο γήπεδο, έχω βρεθεί και σε αγώνες που έγιναν επεισόδια λόγω "διαιτητών", κανείς ηθικός αυτουργός δε με έκανε να πετάξω τίποτα. Ο καθένας έχει την ευθύνη του εαυτού του, οπότε ας μη δίνουμε άλλοθι σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Παιχνίδι είναι διάολε!
lefkadian
Sep 14 2010, 18:55
QUOTE(vastravoud @ Sep 14 2010, 17:33 )
Συμφωνώ απολύτως με το παραπάνω.
Όσο για τα περί "ηθικών αυτουργών", εκτιμώ τον lamar αλλά νομίζω πως σφάλλει καθώς μου θυμίζει λίγο το επιχείρημα "ε μα τι βιασμός κύριε πρόεδρε, με τέτοιο μίνι γυρεύοντας πήγαινε".
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Πουθενά δε λέω ότι δεν πρέπει να καθαρίσει και η διαιτησία, και η ομοσπονδία, και ο δημοσιογραφικός χώρος. Το να ψάχνουμε όμως "ηθικούς αυτουργούς" αριστερά δεξιά(τους διαιτητές οι κόκκινοι, τους Αγγελόπουλους οι πράσινοι) όταν οι ΦΥΣΙΚΟΙ αυτουργοί κυκλοφορούν στο δρόμο είναι λιγάκι κουλό.
Τόσα χρόνια πάω στο γήπεδο, έχω βρεθεί και σε αγώνες που έγιναν επεισόδια λόγω "διαιτητών", κανείς ηθικός αυτουργός δε με έκανε να πετάξω τίποτα. Ο καθένας έχει την ευθύνη του εαυτού του, οπότε ας μη δίνουμε άλλοθι σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Παιχνίδι είναι διάολε!
Eσυ και εγω (και πολλοι αλλοι) εχουμε την παιδεια και το IQ να προστατευουμε πρωτα απο ολα τον εαυτο μας αλλα και την ομαδα μας. Αλλα υπαρχουν και πολλοι που επηρεαζονται, αγονται και φερονται απο προεδρους, εφημεριδες ραδιοφωνα κτλ. Αυτοι ειναι η "καυσιμη υλη". Τα πρωτοσελιδα και οι δηλωσεις προεδρων και παρατρεχαμενων οι "σπιθες" που φερνουν την καταστροφη. Κανενα αλλοθι δεν δινεται και σε κανεναν. Καθενας ομως εχει και το μεριδιο ευθυνης που του αναλογει. Μην εθελοτυφλουμε...
nickomcbr
Sep 14 2010, 21:21
Επειδή τέθηκε το θέμα της ηθικής αυτουργίας, νομίζω μπορούν να υπάρξουν αντικειμενικά κριτήρια, ως ένα βαθμό, για να κατηγορηθεί κάποιος. Αν πω εγώ "κάποιος πρέπει να πλακώσει στο ξύλο τον Χριστοδούλου" ( τυχαίο το παράδειγμα ;-) ) και πάει κάποιος και το κάνει, ε, σίγουρα δεν φταίω εγώ. Όταν η γιαννακοπουλοφυλλάδα γράφει "Σκασμός πελάτες" και τα τοιαύτα, σίγουρα καλλιεργεί την ένταση αλλά δεν θα φταίει αυτή αν πάω εγώ και τα σπάσω.
Όταν όμως γράφει "αλήτες που έχουν τα ηνία" και "βάλτε στο στόμα και μπουκώστε μπροστά στον επιβήτορά σας" βγάζοντας όλα τα σεξουαλικά απωθημένα του γράφοντος, ε, τότε αυτό σίγουρα αποτελεί προσβολή και εξύβριση και νομίζω, αν υπήρχε ευνομούμενο κράτος, θα είχε "συνετισθεί" προ πολλού. Το ότι είναι ιδιοκτησίας της ΚΑΕ, νομίζω δεν επιβαρύνει αντικειμενικά τη θέση της. Ηθικά βέβαια, για μένα, απλά ντροπιάζει το σωματείο που υποστηρίζει παρουσιάζοντας την ηγεσία του με ένα επίπεδο βόθρου.
Για τη διαιτησία είναι νομίζω αστείο πια να μιλάμε. Τόσα χρόνια κάθε φορά και χειρότερη. Όσο συνεχίζει ο Ολυμπιακός σε αυτό το πλαίσιο και το ανέχεται, είναι άξιος της μοίρας του...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.