QUOTE(Leon_cp3 @ Apr 3 2011, 03:25 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Εγκλωβισμένο στην εκπληκτική άμυνα του Μπάτλερ,αλλά και άτυχο σε κάποιες στιγμές του αγώνα που ήταν κρίσιμες, το VCU αποχαιρετά και το "παραμύθι της σταχτοπούτας" τελειώνει κάπου εδώ. Το απολαύσαμε όλοι μας... Σκιν,Ροντρίγκεζ και Ροζέλ τελειώνουν την κολεγιακή καριέρα τους σίγουρα επιτυχημένα,μένει να δούμε τι "ψάρια" θα πιάσουν από δω και πέρα.
Για το Μπάτλερ ό,τι και να πεις είναι λίγο. Το "ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ" σε όλο του το μεγάλειο,η αμυντική ικανότητα επίσης σε όλο της το μεγαλείο. Στον τελικό θα είναι πάλι αουτσάιντερ αλλά και πάλι σε απόσταση αναπνοής από τον τίτλο...
Έχω βαρεθεί να βλέπω το Μπάτλερ να κερδίζει διαρκώς με τον ίδιο τρόπο...
Όπως έλεγαν και οι σχολιαστές προς το τέλος του ματς, όταν το ματς είναι "κλειστό" το Μπάτλερ κερδίζει πάντοτε.
Δεν ξέρω αν είναι αουτσάιντερ το Μπάτλερ στον τελικό...
Η εμπειρία από την περσινή πορεία είναι ένα πολύτιμο εφόδιο, που δεν το έχει καμία άλλη ομάδα.
Νομίζω ότι από το επόμενο ζευγάρι, το Κονέκτικατ ταιριάζει καλύτερα ως αντίπαλος για το Μπάτλερ...
Από τους τελειόφοιτους τους VCU, ξεχωρίζω τον Σκιν...
![rolleyes.gif](../style_emoticons/default/rolleyes.gif)
QUOTE(kostaspsi @ Apr 3 2011, 03:31 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Εμενα,χωρις να παρακολουθω το κολεγιακο απο πολυ κοντα,μου εκανε μεγαλη εντυπωση o Skeen,ωραιες κινησεις μεσα στην ρακετα,σουταρε με καλα ποσοστα και εκανε καλες επιλογες.Ελπιζω να τον ξαναδω τον συγκεκριμενο
Πολύ καλός παίκτης...
Με εξίσου καλό παιχνίδι τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι...
Όλες οι προβλέψεις τον έχουν εκτός ντραφτ, οπότε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στην Ευρώπη του χρόνου.
Μπορεί να κάνει καλή καριέρα σαν 4άρι στην Ευρώπη ο Σκιν.