Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Χαρτάκια
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
lexx
Μικροί μαζεύατε χαρτάκια του Nba? tongue.gif

Για πείτε εδώ τι και πως να θυμηθούμε τα παλιά!

(Ελπίζω να μην έχει ξαναμπεί)
NBAholic
Παλιά (1994, νομίζω) είχα μαζέψει σχεδόν όλες τις ΝΒΑ κάρτες της upper deck από τη σεζόν εκείνη. Αυτό που θυμάμαι έντονα ακόμη είναι ότι δεν έλεγε με ΤΙΠΟΤΑ να μου κάτσει μια κάρτα με τον Καρλ Μαλόουν, τη στιγμή που είχα 5απλές ακόμη και κάρτες με παίχτες σαν τον Έρικ Μέρντοκ και το χοντρο-Τζον Γουίλιαμς των Κλίπερς.

Γενικώς, βέβαια, δε με ενδιέφερε και πολύ η συλλογή καρτών.
lexx
Λες αυτή που είχε τον Jordan να παίζει golf?

Εγώ είχα πώρωση μικρός με ότι είχε να κάνει με μπάσκετ οπότε έπαιρνει και τις κάρτες η μπάλα. Τις έχω κρατήσει ακόμα σε ένα κουτί για ενθύμιο. Lol
NBAholic
Όχι, δεν θυμάμαι να έπαιζε γκολφ. Θυμάμαι ότι από τη μια πλευρά τον έδειχνε να επιχειρεί τζαμπ σουτ, η άλλη να ίπταται για ένα κάρφωμα. Είχα φτάσει να έχω καμιά 12αριά αντίγραφα αυτής. biggrin.gif
Μάλλον ήταν της επόμενης χρονιάς, λοιπόν.
Σίγουρα όμως ήταν αυτής της περιόδου, γιατί θυμάμαι ότι είχε μό πόντων καριέρας 32,3, όσο είχε όταν αποσύρθηκε για πρώτη φορά.
leonkalf
Εγώ έχω χαρτάκια από εκείνη την εποχή ('93-'95) και έχω κάτω από το τζάμι του γραφείου μου στο σπίτι,αυτούς που θεωρούσα καλύτερους (2-3) σε κάθε θέση.
Σαν να έκανα επιλογή για την δικιά μου dream-team.

Έτσι, τους βλέπω και φτιάχνει η διάθεσή μου,παίρνω τα πάνω μου!!!
Άλλες εποχές...
Bonzo
Και γω έχω από το 91-92,92-93 και 93-94 νομίζω....
Μάλιστα στη δεύτερη χρονιά είχα και άλμπουμ...Μου λείπαν λίγα πάντως...
dizzy_fingers
QUOTE(leonkalf @ Jan 12 2006, 11:01 AM)
έχω κάτω από το τζάμι του γραφείου μου στο σπίτι,αυτούς που θεωρούσα καλύτερους (2-3) σε κάθε θέση.
Σαν να έκανα επιλογή για την δικιά μου dream-team.

Έτσι, τους βλέπω και φτιάχνει η διάθεσή μου,παίρνω τα πάνω μου!!!
*

biggrin.gif Ωραίος! biggrin.gif

Εγώ παιδιά δε μάζευα ποτέ. Γενικά ποτέ δεν κατάλαβα αυτή τη μανία (ίσως γιατί ποτέ δε μπήκα στο λούκι...1-2 φορές μόνο αγόρασα, κι από εκεί, τί να καταλάβω? wink.gif ).
lexx
Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Εγω πχ. έβλεπα nba και μετά έπαιρνα μερικούς φίλους και τρέχαμε κατευθείαν να παίξουμε σαν τρελοί. Άμα ήταν χειμώνας έπαιζα nba live και πιο παλιά κάτι άλλα. Και υπήρχαν και τα χαρτάκια για να κρτάς επαφή. Σκέψου ότι δεν είχαμε και νετ ΄τοτε. Οπότε και μια φωτογραφία και λίγα στατιστικά σε χορταίναν για λίγο
SlobodaN
Χτες παράγγειλα απο Ebay.com όλη την σειρά 1991-1992 UPPER DECK.To θέμα είναι ότι ψάχνω για το αντίστοιχο άλμπουμ και δεν το βρίσκω. Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει.Ευχαριστώ.
Olorin
QUOTE(SlobodaN @ May 22 2008, 09:13 ) *
Χτες παράγγειλα απο Ebay.com όλη την σειρά 1991-1992 UPPER DECK.To θέμα είναι ότι ψάχνω για το αντίστοιχο άλμπουμ και δεν το βρίσκω. Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει.Ευχαριστώ.

Αν δεν κάνω λάθος, έχω συμπληρωμένο ολόκληρο το άλμπουμ κάποιας περιόδου εκεί κοντά, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι '91-'92, '92-'93 ή '93-'94... Κάποια από αυτές τις 3 σεζόν είναι σίγουρα, θα το κοιτάξω και θα σου πω...
2arcoudi2
To 94-95 μαζεψα για το NBA , καλη φαση!
SlobodaN
Mου ήρθε ολόκληρη η συλλογή από το E-bay, UPPER DECK 1991-1992 SERIES 1 (1-400). Μιλάμε για Rookies με Mutombo,Larry Johnson,και τους legends τους έχει σε ιλουστρασιόν επένδυση. Άψογη συλλογή με 18 ευρώ μόνο!Επιμένω και ψάχνω το αντίστοιχο άλμπουμ εκείνης της περιόδου. Όποιος γνωρίζει κάτι ας με διαφωτίσει. cool.gif
Lionelos
Slobodan αν δεν κανω λαθος επειδη μαζευα κ εγω εκεινη τη χρονια τη συγκεκριμενη συλλογη δεν ειναι 400 αλλα 500...Μπες εδω κ ψαξε λιγο ειναι το καλυτερο site για τετοιου ειδους συλλογες...

http://www.beckett.com/Navigation/Controll...Deck%20&N=19+39

υγ.Εχω κανει ειδη αναζητηση για την συγκεκριμενη συλλογη... smile.gif
SlobodaN
QUOTE(Lionelos @ Jun 24 2008, 13:54 ) *
Slobodan αν δεν κανω λαθος επειδη μαζευα κ εγω εκεινη τη χρονια τη συγκεκριμενη συλλογη δεν ειναι 400 αλλα 500...Μπες εδω κ ψαξε λιγο ειναι το καλυτερο site για τετοιου ειδους συλλογες...

http://www.beckett.com/Navigation/Controll...Deck%20&N=19+39

υγ.Εχω κανει ειδη αναζητηση για την συγκεκριμενη συλλογη... smile.gif

Φίλε οκ thanks. Αλλά είναι 400, συγκεκριμένα είναι η 1991-1992 UPPER DECK SERIES 1. Την παρήγγειλα τελικά απο Ebay.Τρομερή συλλογή έχει απο Roy Tarpley μέχρι Stojiko Vrankovits και από Kurt Rabish μέχρι Moses Malone .. Πληρέστατη από κάθε άποψη.
delmar
Καλησπέρα σας !
Μήπως γνωρίζετε αν πουλάνε πουθενά κάρτες παιχτών του ΝΒΑ ?
Παλιά θυμάμαι,υπήρχαν κάρτες είτε της PANINI είτε της UPPER DECK,που τις έβρισκες στα ψιλικατζίδικα ή στα περίπτερα.
Τώρα μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ τέτοιες κάρτες?
Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε αν είναι λίγο άσχετο το θέμα. smile.gif
SlobodaN
QUOTE(delmar @ Jun 28 2009, 17:45 ) *
Καλησπέρα σας !
Παλιά θυμάμαι,υπήρχαν κάρτες είτε της PANINI είτε της UPPER DECK,που τις έβρισκες στα ψιλικατζίδικα ή στα περίπτερα.

Στο Ebay.com βρίσκεις πολλά και ολοκληρωμένες συλλογές. Έχω όλη την σεζόν 1991-1992 , 400 κάρτες.
delmar
QUOTE(SlobodaN @ Oct 5 2009, 21:16 ) *
Στο Ebay.com βρίσκεις πολλά και ολοκληρωμένες συλλογές. Έχω όλη την σεζόν 1991-1992 , 400 κάρτες.

Σε ευχαριστώ πολύ!!! smile.gif
vikos1908
QUOTE(delmar @ Jun 28 2009, 16:45 ) *
Καλησπέρα σας !

Φίλε δυστυχώς... sad.gif
δεν πωλούνται τέτοιες κάρτες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
Επικοινώνησα με την Πανίνι που έχει για 5 χρόνια τα αποκλειστικά δικαιώματα του ΝΒΑ παγκοσμίως και η επίσημη απάντηση τους είναι οτι δεν πουλάνε εκτός ΗΠΑ.
Γενικά έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή, όχι μόνο από Upper Deck, αλλά και Skybox, NBA Hoops, Topps, Fleer, ακόμα και κολλεγιακό έχω. Γύρω στις 35000 διαφορετικές κάρτες. Δεν είναι πολλές , μόνο 2 βιβλιοθήκες!!!
Η τρέλα εμένα δεν με άφησε να ξεγλυστρίσω και μέχρι το 2000 είχα αρκετές σειρές απ'όλες τις εταιρίες.
Όπως καταλαβαίνεις η μόνη λύση λύση είναι eBay, Yahoo κτλ. Λίγο υπερτιμημένες λόγω μεταφορικών, αλλά βρίσκεις ότι θέλεις (κυρίως, αν όχι αποκλειστικά, απο ΗΠΑ).
Για να καταλάβεις τι εννοώ υπερτιμημένες: ο φίλος slobodan που αγόρασε την σειρά της Upper Deck 1991-92 την πλήρωσε 18 ευρώ, ενώ η αξία της σύμφωνα με το Beckett(το πλέον αξιόπιστο περιοδικό του χώρου), είναι βαριά 10 ευρώ σε άριστη κατάσταση.

Τέλος πάντων, αν έχεις κάνα γνωστό στην Αμερική κάνε κονέ, γιατί αλλιώς χλωμό σε κόβω.
half-man half-maverick
ενταξει μωρε τι ειναι 8 ευρω παραπανω για ενα "παθος" που εχεις ? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.