QUOTE(delmar @ Jun 28 2009, 16:45 )
Καλησπέρα σας !
Μήπως γνωρίζετε αν πουλάνε πουθενά κάρτες παιχτών του ΝΒΑ ?
Παλιά θυμάμαι,υπήρχαν κάρτες είτε της PANINI είτε της UPPER DECK,που τις έβρισκες στα ψιλικατζίδικα ή στα περίπτερα.
Τώρα μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ τέτοιες κάρτες?
Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε αν είναι λίγο άσχετο το θέμα.
Φίλε δυστυχώς...
δεν πωλούνται τέτοιες κάρτες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
Επικοινώνησα με την Πανίνι που έχει για 5 χρόνια τα αποκλειστικά δικαιώματα του ΝΒΑ παγκοσμίως και η επίσημη απάντηση τους είναι οτι δεν πουλάνε εκτός ΗΠΑ.
Γενικά έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή, όχι μόνο από Upper Deck, αλλά και Skybox, NBA Hoops, Topps, Fleer, ακόμα και κολλεγιακό έχω. Γύρω στις 35000 διαφορετικές κάρτες. Δεν είναι πολλές , μόνο 2 βιβλιοθήκες!!!
Η τρέλα εμένα δεν με άφησε να ξεγλυστρίσω και μέχρι το 2000 είχα αρκετές σειρές απ'όλες τις εταιρίες.
Όπως καταλαβαίνεις η μόνη λύση λύση είναι eBay, Yahoo κτλ. Λίγο υπερτιμημένες λόγω μεταφορικών, αλλά βρίσκεις ότι θέλεις (κυρίως, αν όχι αποκλειστικά, απο ΗΠΑ).
Για να καταλάβεις τι εννοώ υπερτιμημένες: ο φίλος slobodan που αγόρασε την σειρά της Upper Deck 1991-92 την πλήρωσε 18 ευρώ, ενώ η αξία της σύμφωνα με το Beckett(το πλέον αξιόπιστο περιοδικό του χώρου), είναι βαριά 10 ευρώ σε άριστη κατάσταση.
Τέλος πάντων, αν έχεις κάνα γνωστό στην Αμερική κάνε κονέ, γιατί αλλιώς χλωμό σε κόβω.