Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πανιώνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
EXPLOITED ARIS
Μπορει να περασαν μολις καποιες ωρες απο το παιχνιδι με τα Τρικαλα...ομως τερμα τα ψεματα.
This is the real thing...Εδω ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδακια!Εδω θα φανει ποσο θελουμε την Ευρωλιγκα.Περιμενω ενα καταμεστο Παλε να σειεται απο φωνες.Ενα Παλε πραγματικη κολαση γιατι ετσι μονο θα αποδειξουμε ποιος πρεπει να παιζει Ευρωλιγκα...
Πρεπει να κανουμε το πρωτο βημα και να αφησουμε πισω την περσινη τραγικη χρονια του χλωμου και απαθη Χερμπερτ.
Τωρα αρχιζει η χρονια κυριοι...Καλη αρχη λοιπον! guns.gif
hagi
Ακριβώς τώρα αρχίζουν όλα..Πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλευτούμε την έδρα και να περάσουμε τον Πανιώνιο..Για μένα βέβαια αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα θα πρέπει να κάνουμε και διπλό στο Ελληνικό.Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση τον Πανιώνιο , και δεν είναι εύκολο αυτό που λέω , αλλά έτσι θα πρέπει να λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα.

Άντε να δούμε..
Weekendman
Να δούμε ο Άρης αν θα εκμεταλλυτεί το πλεονέκτημα έδρας του γιατι τα τελευταία χρόνια δεν του είναι και τόσο αυτονόητο...
με την απουσία του Μπάξτερ θα μπορούσε να έχει έξτρα πλεονέκτημα αλλά σαν να αναστηθήκε ο Γιαννούλης και ο καινούργιος ο Μίτσοβ καλύπτουν αρκετά το κενό αμα σκεφτεί κανείς και την άνοδο του Καλαμπόκη τελευταία τότε δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον Άρη.
Το θέμα για τον Άρη είναι να περιορίσει τον Μαίλς(Γκαβέλ μήπως) που κάνει πολλές δουλείες εκτος απο σκοράρισμα όπως ασσίστ και κλεψίματα αν τα καταφέρει τότε έχει κάνει πολλά, ο Ράιτ να αποδώσει καλά, και ίσως ο Νέλσον να εκμεταλευτεί την ταχύτητα του αν κληθούν να τον μαρκάρουν παίκτες όπως ο Ντικούδης η ο Κένταλ γιατί ο Ραίτσεβιτς είναι στην πραγματικότητα ο μόνος γρήγορος ψηλός στον Πανιώνιο.
Βέβαια αν παίξει την συνηθισμένη άμυνα του ο Άρης θα είναι αρκετό πιστευώ....
athinaios
Αν ο διαιτητης αυτος ειναι ο καλυτερος στην Α1 τοτε λυπαμαι για το επιπεδο της διαιτησιας.Παντως τα καταφερε ο πανιωνιος με τις φωνες για την διαιτησια.Τουλαχιστον ας σφυριξουν 50-50 στο β ημιχρονο και αν ειναι ας το παρει με την αξια του οποιος κερδισει.
Go Aris
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ διαιτησία, ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο...

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Πανιώνιος και εμείς με αρκετή νευρικότητα...ουφ, σκάσαμε...

Τι ήταν αυτό το τρίποντο του Κλαρκ 3'' πριν το τέλος? Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό...

Μπετς όλα τα λεφτά, Νέλσον έδωσε ρέστα στην άμυνα και τα ριμπάουντ, καλός και ο Ράιτ...

Άμα όμως ζοριστήκαμε τόσο στην έδρα μας, τι θα γίνει την Τετάρτη??....
celtic_pride
Νομίζω πως τα εύσημα ανήκουν πρωτίστως σε Κλαρκ, Νέλσον, Ραιτ και Γκαβέλ.. Ο Μπέτς στο Α' Ημίχρονο ήταν αμύντικα απαράδεκτος και ψιλοεκνευρίστηκα μαζί του, αλλά λόγω του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ριμπάουντ και της ψυχραιμίας έστω στη μία βολή του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια... Απογοητεύτηκα πάντως από τον Τσαλδάρη.. 0πόντοι στο Α ημιχρονο? Γιατί?.... Σε καλά επίπεδα οι Μπάρλος, Ηλιάδης.... Νομίζω πάντως πώς στο Α ημίχρονο η ομάδα "εγκλωβίστηκε" και πιστεύω ότι φταίει λίγο και το άγχος... Είμαι αισιόδοξος για την Τετάρτη....

Το Παλέ δεν γέμισε, αλλά ο κόσμος ήταν πολύς με έντονο παλμό.....

Ο άνθρωπος έχει δείξει ότι είναι πάρα πολύ καλός στη δουλειά του, αλλά δυστυχώς για ακόμη μία φορά το κόμπλεξ του λειτούργησε... Κρίμα... sad.gif sad.gif .....

Με τέτοιο πάθος στο πάγκο από όλους, σε αντίθεση με την περσινή παγοκολώνα, η πρόκριση δεν χάνεται.....
SteelGandalf
Πολύ κακή εμφάνιση, από μια αγχωμένη ομάδα, η οποία, ναι μεν ήθελε, αλλά προσπαθούμε με λάθος, κατά τη γνώμη μου, τρόπο, στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εξαιρετικός ο Μπετς, καλός, κατά διαστήματα ο Κλαρκ και θετικός ο Ράιτ. Αρκετά καλός, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, σε άμυνα και ριμπάουντ, ο Νέλσον, αλλά επιθετικά ήταν σχεδόν ανύπαρκτος. Βοήθησε επίσης και ο Μπάρλος και κάποιες φορές, κυρίως στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηλιάδης. Κακός, για άλλη μια φορά δυστυχώς, ο Τσαλδάρης. Εκτός τόπου και χρόνου θα τον χαρακτήριζα.

Αφού κερδίσαμε με τέτοια απόδοση, μια ομάδα η οποία έπαιζε πολύ σωστά από την αρχή μέχρι το τέλος, πιστεύω (ελπίζω δηλαδή) πως δε θα έχουμε πρόβλημα και ίσως μπορέσουμε να κάνουμε και το sweep (το εύχομαι). Το χειρότερο απ' όλα είναι το γεγονός πως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν παίξαμε άμυνα...
EXPLOITED ARIS
Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος...
Βορεαδη δεν παιζουμε κυπελο στο Ηρακλειο,μαλλον μπερδευτηκες φιλε.Αυτο ειναι αισχος...
Κατα τ'αλλα πολυ νευρικοτητα αν και πιστευω οτι θα βελτιωθουμε στο επομενο παιχνιδι!
Παντως τελος καλο ,ολα καλα!Χειροτεροι δε μπορουμε να ειμαστε και να θελουμε!Παμε Τεταρτη για το sweep!Το αγχος το εχουν αυτοι τωρα μην το ξεχναμε...Επισης χειροτερη διαιτησια δε γινεται...Γεια σου Λαζαρε!!!Οχι Αγαδακο...Βορεαδη!
valsam
Ξαναζησα τον εφιαλτη του αποκλεισμου στην πρωτη φαση των πλει-οφ παλι!!!!!!!!!!!!!!!
Η διαιτησια στο α' ημηχρονο ηταν κατα του Αρη αλλα στα τελευταια λεπτα υπερ μας π.χ το φαουλ που κερδισε ο Κλαρκ απ' τον Γεωργαλη και η υποψια επιθετικου του Μπετς στα 0,2 δευτερα!
Η αμυνα μας σημερα ηταν η χειροτερη που εχω δει στη μετα Γκορντον εποχη!
Ποσα καλαθια φαγαμε σημερα που ηταν απο κατω μονοι τους με ενα απλο πικ εν ρολ?
Air Kef
Παιδιά,σας παρακαλούμε, περιορίστε τα σχόλια για την διαιτησία σε απλές αναφορές. Αν θέλετε σχολιασμό φάσεων κτλ μπορείτε να ανοίξετε ειδικό τόπικ στο ανάλογο subforum. smile.gif

Βρίσκω τον Βορεάδη πάντως αρκετά εκνευριστικό, όχι τόσο για τα σφυρίγματά του, όσο για τις αντιδράσεις του και την συμπεριφορά του προς τους παίκτες. biggrin.gif
Paris87
Εγω εκτως της διαιτησιας και τα αλλα γενικα να αναφερω οτι δεν υπηρχαν (πραγματικα) Τσαλδαρης κ Αγαθ(δ)ακος wink.gif
Ο Ραιτ πολυ καλος αλλα τον εβγαζε τοτε που επρεπε να παιξει γιατι φενοταν οτι τα πηγαινε πολυ καλα, μαλλον επειδη κουραστηκε ή κατι τετοιο.

valsam
Ο Βορεαδης ηταν ειναι και θα παραμεινει εκνευριστικος!!!!!!!!!!!
Αχχχχχ! τη ξυλο ειχε φαει ο Λαζαρος απ' εναν συμπαικτη μου και κολητο φιλο μετα το τελος ενος αγωνα στην ομαδα που επαιζα πριν 18-20 χρονια !
Ηταν το τελευταιο παιχνιδι της χρονιας και η αντιπαλοι (στους οποιους επαιζαν και φιλοι του Λαζαρου πρωην παικτες Α1!)αν κερδιζαν θα ανεβαιναν στην Γ΄ Εθνικη εμεις ειμασταν 3η και αδιαφοροι αλλα στο ημηχρονο τους κερδιζαμε με 12 ποντους διαφορα,και στο ζεσταμα για το 2ο ημηχρονο δεινει ο Βορεαδης τεχνικη ποινη στον φιλο μου επειδει κρεμαστηκε απο την στεφανι σε καρφωμα και 2η τεχνικη για διαμαρτυρια,εντελως τυχαια ο φιλος και συμπαιχτης ειχε βαλει καμια 20 ποντους στο πρωτο ημηχρονο και ηταν μακραν ο καλυτερος μας παικτης εκεινει την μερα!!!!
Μετα το τελος και αφου χασαμε καθομασταν στο παρκινγκ της Μικρας και καναμε ενα τσιγαρο και τσουπ βγαινουν οι 2 διαιτητες,παει το φιλαρακι πρως την μερια του Βορεαδη και του λεει κατι ψιλογαλλικα, εκεινει την στιγμη ο Βορεαδης γυρναει με το γνωστο σνομπε το υφος του και του λεει θα σου παρω το δελτιο και θα σου σταματησω το μπασκετ!!!!!!
Ε΄ τι τοθελε και το ειπε ???
Τον αρχισε στα "σατα-πατα-κιουτα"και ο Λαζαρος πεταει τον σακο του και τρεχει πρως το αυτοκινητο του ενα alfa romeo για να σωθει και καθως εχει σχεδον μπει μεσα αφου κρατουσαμε τον φιλο μου μας ξεφευγει τον προλαβαινει και του κλωτσαει την πορτα πανω στο ποδι που δεν προλαβε να βαλει μεσα, μετα τον τσακωνει απ'τα μαλλια τον βγαζει εξω απ'το αυτοκινητο και ξανα "σατα-πατα-κιουτα"!!!!!
Μετα βεβαια του πηραν το δελτιο του κολλητου για εναν ολοκληρο χρονο αλλα ακομη και τωρα την λεμε την ιστορια!!!!!!!!!!!
Το κουφο ηταν οτι κατηγορησε και μενα οτι τον χτυπησα,εγω που πρωσπαθουσα να συγκρατησω τον συμπαικτη μου και χαρη σε μενα εφαγε και λιγοτερο ξυλο αλλα ευτηχως ηταν ο 2ος διαιτητης που με ξελασπωσε!
sarounas
ο Πανιώνιος έχασε το ματς μέσα από τα χέρια του, σε μία στιγμή είχε προηγηθεί και με 11π. αλλά έχασε την διαφορά μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό!!!!
και γενικά έκανε πολλά ηλίθια λάθη μέσα στο παιχνίδι εκεί που φαινόταν να το ελέγχει απόλυτα

απίστευτη και η χαζομάρα του Μίτσοβ στο τέλος όταν έκανε το λάθος

το παιχνίδι το έκλεψε ο Άρης που ήταν πολύ τυχερός σήμερα.
με τέτοια άμυνα όμως, θεωρώ πολύ δύσκολο να περάσει τον Πανιώνιο πάντως οι προσθήκες των Μπετς και Ράιτ έχουν δυναμώσει αρκετά την επίθεση
scales84
η ομαδα ηταν μετρια,αλλα νομιζω οτι υπαρχουν δικαιολογιες..πρωτη φυσικα ειναι το αγχος..μετα 2 βασικα κλειδια της ομαςδας ηταν σε αλλο γηπεδο..τσαλδαρης-ηλιαδης.επισης ειχαμε φανερο πλεονεκτημα επιθετικα με τον μπετς αλλα ηταν τρυπα στην αμυνα στον πικ εν ρολ..δεν θεωρω οτι δεν προσπαθουσαν στην αμυνα οπως περσυ..απλα ηταν καλα διαβασμενος και ο πανιωνιος..μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ομαδα που φτιαχτηε να παιξει ευρωλιγκα,ενω εμεις για να βγουμε...Απο κει και περα πιστευω μιλησε η εδρα,η φανελα,ο κοσμος...τα 2 επιθετικα ριμπαουντ το αποδεικνυουν..λες και πηγε η μπαλα πανω τους...μας εβγαλε την ψυχη ο μπετς..και το κορυφαιο ειναι οτι παραλιγο να βαλει μονος του το καλαθι στα 2 δεκατα...Κραταμε τη νικη και προχωραμε...

υγ.ο λαρυ ηταν απλα εκνευρεστικος...ιδια φαση με το καλαθι που μετρησε στον ζοροσκι στο πρωτο ημιχρονο δεν το μετρανε στον τσαλδαρη...τον ηλιαδη στη φαση της τεχνικης ποινης τον σπανε στο ξυλο και του βαζει ταφ επειδη του φωναξε εεεεεεεεεε..οταν στα ντερμπυ καποιοι παικτες των αιωνιων τον πλησιαζουν στο μισο μετρο και του φωναζουν δεν τρεχει τπτ..και εκανε προειδοποιηση επειδη τον εφτυσαν..δλδ εμεις ειαστε οι ουνοι...για οποιον δεν θυμαται 2ος ημιτελικος προπερσυ στο σεφ με τη φασαρια σκειλς-μπαρλου που οι φιλοι ολυμπιακοι πεταξαν το μισο κυλικειο στο γηπεδο και βρθιζανε εμετικα το παιχνιδι σκουπιστηκε το γηπεδο και συνεχιστηκε κανονικα..εχει παραγινει το κακο με τον κυριο..

ας ζητησουμε εξαιρεση κι απο αυτον κι απο το κομπλεξ του...
valsam
Μεγαλο Λαρυμογιο!!!
Εδω το ατομο πηρε μεταγραφη απ'τον δημο Θεσ/νικης στον δημο Αθηνων (αληθεια γινετε αυτο σαν τους υπολοιπους δημοσιους υπαληλους π.χ οπως τους δασκαλους?????????) και απ'τον συδεσμο διαιτητων Θεσ/νικης στον Αθηνων για να ειναι "μεσα στα πραγματα"!
Air Kef
Οκ. +20%* στον valsam.

Μεταφερθείτε στο καταλληλο φόρουμ και τόπικ, όπου ακόμα και κει βέβαια, λαμόγια κτλ δεν ενδεικνύονται.


* το ημερίσιο ban δεν μπαίνει λόγο πρότερου έντιμου βίου. smile.gif
valsam
QUOTE(Air Kef @ Apr 26 2009, 22:35 ) *
Οκ. +20%* στον valsam.

Μεταφερθείτε στο καταλληλο φόρουμ και τόπικ, όπου ακόμα και κει βέβαια, λαμόγια κτλ δεν ενδεικνύονται.


* το ημερίσιο ban δεν μπαίνει λόγο πρότερου έντιμου βίου. smile.gif

Δεν εγραψα την λεξη λαμογιο,αυτη που εγραψα δεν υπαρχει στο λεξικο!
kaukasios
QUOTE(valsam @ Apr 27 2009, 01:48 ) *
Δεν εγραψα την λεξη λαμογιο,αυτη που εγραψα δεν υπαρχει στο λεξικο!

υπαρχει στου μπαμπινιωτη!!!! 69.gif
athinaios
Το θεμα ειναι οτι οπως παει το πραγμα αν καταφερουμε να νικησουμε τον πανιωνιο πεφτουμε πανω στο μαρουσι που θα χρειαστουμε πολυ καλυτερες εμφανισεις απο οτι μεχρι τωρα για να το νικησουμε 3 φορες.Ας περασουμε βεβαια τον πανιωνιο κ ας ανησυχησουμε μετα...Η αρχη εγινε παντως

suspect
συμπαθης ο πανιωνιος, συμπαθεστερο το μαρουσι αλλα για λογους ιστοριας και κοσμου, στην ευρωλιγκα θελω τον Αρη.
SteelGandalf
Δεν κοιτάμε το ποιον ΘΑ αντιμετωπίσουμε μετά. Σκοπός μας είναι ΝΑ υπάρχει μετά. smile.gif
gallistis
ο πανιωνιος καταφερε και εχασε χθες το παιχνιδι.πρεπει καποιοι παιχτες(τσαλδαρης,ηλιαδης)να βελτιωθουν πολυ,ειδαλλως θα υπαρχει προβλημα.στα θετικα η ανοδος 66% στα εισητηρια,αν και σε ορισμενα ντερμπυ οπως με τον παο δε γεμισε.το σαββατο λεω να ανεβω σαλονικη να δω το παιχνιδι(αν και ελπιζω να μη χρειαστει να ανεβω).τη τεταρτη παντως θα παω στο ελληνικο
thrylos7
Ωραίο ματς! Θεωρώ πως ο Άρης δεν ήταν προετοιμασμένος για έναν τόσο καλό και παθιασμένο Πανιώνιο στο πρώτο μέρος... Στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας υπόψη του την κατάσταση κατάφερε να γυρίσει το ματς (μαζί με το ξύπνημα μερικών παικτών βεβαίως, όπως του Νέλσον, που συνέπεσε με τη γρήγορη μείωση της διαφοράς και την αξιοποίηση του Μπετς). Ο Ματσόν την έβγαλε με Κλαρκ και Γκαβέλ-Αργυρόπουλο, αφήνοντας στην άκρη τα 2-3αρια για πολύ ώρα. Τη χάρηκα τη νίκη, ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, νομίζω πως σ' ενδεχόμενο τρίτο παιχνίδι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα (αν και κουβέντα για νοκ άουτ ματς είναι πάντα μεγάλη κουβέντα)...
Go Aris
Η εμφάνιση της ομάδας μας με προβλημάτισε έντονα, θέλω να την αποδώσω στο άγχος, ειδάλλως σκούρα τα πράγματα...και άντε και περνάμε τον Πανιώνιο, με το φορμαρισμένο Μαρούσι τι θα κάνουμε..?

Ε? 17.gif
SteelGandalf
Ας περάσουμε πρώτα τον Πανιώνιο και μετά βλέπουμε το ενδεχόμενο αντιμετώπισης του Αμαρουσίου.

Πιστεύω πως και το Μαρούσι μπορούμε να κερδίσουμε πάντως. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν έχουμε κακούς παίχτες. Έχουν ικανότητες. Το ζητούμενο για μένα είναι το πάθος, η ψυχραιμία και το "καθαρό" μυαλό. Αν βρούμε αυτά τα 3 "συστατικά", τότε δεν πιστεύω πως θα έχουμε πρόβλημα. Μακάρι όμως όλα αυτα τα θεωρητικά, να αποδειχτούν έτσι (αν γίνεται και καλύτερα) στην πράξη.
hagi
Και μένα με προβλημάτισε για άλλη μια φορά η εμφάνιση..Δεν ξέρω τί γίνεται.Συμφωνώ ότι έχουμε παίχτες αλλά δεν έχουμε επιθετικό σύστημα.Με γιουρούσια και τρίποντα δεν θα τα καταφέρνουμε πάντα.Ο Πανιώνιος έδειξε διαβασμένος και έβγαλε πολλές επιθέσης με σύστημα.Εμείς κλασικά όλοι στα άκρα ένα σκριν και ο Θεός βοηθός..Έλεος πια, τί κάνουν στις προπονήσεις δεν μπορώ να καταλάβω...
Καθαρά λόγω έδρα το πήραμε το παιχνίδι.Τώρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι για να κάνουμε το διπλό, το οποίο βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο.
SteelGandalf
Αυτό με τα συστήματα και τις τακτικές, πιστεύω πως είναι το μόνιμο (μη πω χρόνιο) πρόβλημα της ομάδας μας. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί παίζουμε έτσι. Εμείς, που δεν είμαστε προπονητές, αν ασχοληθούμε σοβαρά, κάποια συστήματα της προκοπής, θα τα δημιουργήσουμε. Αυτοί, που ειναι και επαγγελματίες, τι κάνουν;

Ας ελπίσουμε σήμερα να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Διαφορετικά θα ηττηθούμε με κάτω τα χέρια...

Καλή μας επιτυχία... smile.gif
Go Aris
QUOTE(SteelGandalf @ Apr 29 2009, 17:43 ) *
Αυτό με τα συστήματα και τις τακτικές, πιστεύω πως είναι το μόνιμο (μη πω χρόνιο) πρόβλημα της ομάδας μας. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί παίζουμε έτσι. Εμείς, που δεν είμαστε προπονητές, αν ασχοληθούμε σοβαρά, κάποια συστήματα της προκοπής, θα τα δημιουργήσουμε. Αυτοί, που ειναι και επαγγελματίες, τι κάνουν;


Το σύστημα που εφαρμόζεται είναι το: "Α! Καλά είναι εδώ! Ας σουτάρω!" tongue.gif

Καλή επιτυχία στην Αρειανάρα μας!! Φεύγω και γω, πάω να δω το ματσάκι στην καφετέρεια wav.gif
SteelGandalf
Και ενώ ξεκινήσαμε καλά και βρήκαμε τρόπο να πετύχουμε εύκολα καλάθια και κρατήσαμε καλά για 15 λεπτά την άμυνα μας, στα τελευταία λεπτά αρχίσαμε τις ανοησίες. Ο Πανιώνιος έχει, εμφανώς, το άγχος, αλλά κι εμείς ώρες ώρες κάνουμε παιδαριώδη λάθη.

Εκείνος ο Τσαλδάρης είναι εντελώς απαράδεκτος και εκνευριστικός ρε παιδιά. Γιατί τόσο χάλια φέτος...;

Σκορ ημιχρόνου: 36-30

Δε θέλω να πω περισσότερα για την ώρα, επειδή είμαι εκνευρισμένος. Είμαστε απαράδεκτοι όταν σε μία περίοδο δε μπορούμε να σκοράρουμε ούτε 10 πόντους...

Για να καταλάβετε τι εννοώ:

1η Περίοδος: 16-22
2η Περίοδος: 20-8

Ημίχρονο: 36-30
SteelGandalf
Πανιώνιος - Άρης : 75-79

2η νίκη για τον Άρη, ο οποίος πέτυχε το sweep και τώρα πάει για να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, έχοντας μειονέκτημα έδρας. tongue.gif

Ευτυχώς τα καταφέραμε και, τουλάχιστον για την ώρα, δε θα χρειαστεί να "πεθάνουμε" σε 3ο (knock-out) παιχνίδι.

Μπράβο στα παιδιά και στον Τσαλδάρη, ο οποίος στο 2ο ημίχρονο, κυριολεκτικά, μεταμορφώθηκε και βοήθησε αισθητά την ομαδα, ώστε να επικρατήσει του Πανιωνίου. Με τον καλό Τσαλδάρη, ο Άρης είναι άλλη ομάδα.
Go Aris
QUOTE(SteelGandalf @ Apr 29 2009, 20:56 ) *
Μπράβο στα παιδιά και στον Τσαλδάρη, ο οποίος στο 2ο ημίχρονο, κυριολεκτικά, μεταμορφώθηκε και βοήθησε αισθητά την ομαδα, ώστε να επικρατήσει του Πανιωνίου. Με τον καλό Τσαλδάρη, ο Άρης είναι άλλη ομάδα.


ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! smiley.gif
Μπράβο ρε παίδες, αυτό είναι!

ΥΓ. Εκείνο το τρίποντο του Μάιλς στα τελευταία λεπτά κόντεψε να με στείλει στον άλλο κόσμο!
kseplenhs
QUOTE(SteelGandalf @ Apr 29 2009, 20:56 ) *
Πανιώνιος - Άρης : 75-79

2η νίκη για τον Άρη, ο οποίος πέτυχε το sweep και τώρα πάει για να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, έχοντας μειονέκτημα έδρας. tongue.gif


εντάξει εγώ νομίζω πως το δύσκολο θα είναι στον τελικό με το μαρούσι.εκεί δεν σας βλέπω και πολύ καλά....tongue.gif

μπράβο στον άρη πάντως.με βάση τον πρώτο αγώνα σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα να προκριθεί...
hagi
Μπράβο και από εμένα...Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα και γω με αυτά που έβλεπα αλλά τέλος καλό όλα καλά.Τώρα έχουμε μπροστά μας μια σειρά αγώνων με τον Παναθηναϊκό που θα είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να δείξουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Και αν δεν τα καταφέρουμε που λογικά έτσι θα γίνει (να μην ονειροπολούμε,αν και όλα γίνονται) τότε θα αντιμετωπίσουμε το Μαρούσι που σήμερα κέρδισε πολύ άνετα τον Πανελλήνιο.Το Μαρούσι που από πριν έλεγα ότι το φοβάμαι πολύ γιατί έχει πολλούς ψηλούς ενώ εμέις μόνο τον Μπέτς.Αλλά επειδή ακόμη έχουμε δρόμο μέχρι εκεί ας ευχηθούμε ότι καλύτερο με τον Παναθηναϊκό και βλέπουμε.Άλλωστε και το Μαρούσι μπορεί να κάνει την υπέρβασή του και να περάσει τον Ολυμπιακό αν και αυτό επίσης είναι πολύ δύσκολο.
valsam
Εκνευριστικες διαιτησιες με παρα πολλα υποπτα σφυρηγματα!!!!!!
Το hand checking (δηλ. το ακουμπημα με το ενα χερι στον αντιπαλο)εχει απαγορευτη δια ροπαλου και οι παικτες του Πανιωνιου μονο που δεν μας εσκισαν τις φανελες!
Τι εγινε λεω, μηπως ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ δεν μας θελουν ευρωλιγκα ακολουθωντας το δογμα Ιωαννιδη που εκανε πολεμο στον ΑΡΗ μας με θεμητα και αθεμητα μεσα οταν ηταν προπονητης στας Αθηνας φοβουμενος την δυναμικη της Αριαναρας μας!!!!!!!!!!!!
Αρη γερα παρτους τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι με 1-2 εκατομυρια παραπανω μπατζετ απο τα εσοδα της ευρωλιγκα δεν περνα κανεις απο το ΠΑΛΕ!!!!!!!!!!!
Φανταζεστε την ιδια ομαδα με Μασει στην κενη θεση κοινοτικου και Winston η Solomon η οποιουδηποτε αλλου καλου κοινοτικου στην θεση Γκαβελ!!!!!!!!!!
Δεν πατε να εχετε 30-35μυρια μπατζετ θα την πληρωσετε και αυτοι που ξερουν μπασκετ το εχουν ηδη καταλαβει!!!!!!!!
PARISINOS
QUOTE(valsam @ Apr 29 2009, 20:22 ) *
Εκνευριστικες διαιτησιες με παρα πολλα υποπτα σφυρηγματα!!!!!!
Το hand checking (δηλ. το ακουμπημα με το ενα χερι στον αντιπαλο)εχει απαγορευτη δια ροπαλου και οι παικτες του Πανιωνιου μονο που δεν μας εσκισαν τις φανελες!
Τι εγινε λεω, μηπως ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ δεν μας θελουν ευρωλιγκα ακολουθωντας το δογμα Ιωαννιδη που εκανε πολεμο στον ΑΡΗ μας με θεμητα και αθεμητα μεσα οταν ηταν προπονητης στας Αθηνας φοβουμενος την δυναμικη της Αριαναρας μας!!!!!!!!!!!!
Αρη γερα παρτους τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι με 1-2 εκατομυρια παραπανω μπατζετ απο τα εσοδα της ευρωλιγκα δεν περνα κανεις απο το ΠΑΛΕ!!!!!!!!!!!
Φανταζεστε την ιδια ομαδα με Μασει στην κενη θεση κοινοτικου και Winston η Solomon η οποιουδηποτε αλλου καλου κοινοτικου στην θεση Γκαβελ!!!!!!!!!!
Δεν πατε να εχετε 30-35μυρια μπατζετ θα την πληρωσετε και αυτοι που ξερουν μπασκετ το εχουν ηδη καταλαβει!!!!!!!!


Χωρις να θελω να χαλασω τον ενθουσιασμο σου φιλε βαλσαμ, με 5-6 εκ μπατζετ ο αρης δεν εχει καμια τυχη απεναντι σε ΠΑΟ -ΟΣΦΠ ακομα και 5 παιχνιδια στο παλε να γινοντουσαν.
Αλλωστε ευρωλιγκα επαιζε ο αρης οταν τον διελυσε ο ΠΑΟ με +36 πριν απο δυο χρονια. Δυστηχως στο σημερινο μπασκετ δεν υπαρχουν περιθωρια για εκπληξεις και το οτι τα 4 μεγαλυτερα μπαντζετ ειναι στο φαιναλ 4 το πιστοποιει. Πληρωνεις? κερδιζεις. Δεν πληρωνεις? Δεν κερδιζεις. Απλα πραγματα.

Με μικρο μπατζνετ μπορεις να κανεις μια καλη πορεια, ισως να κερδισεις και καμια φορα μια κορυφαια ομαδα , αλλα ως εκει. Για να περασεις στο επομενο επιπεδο θες λεφτα.

Το θεμα με τον αρη ειναι να παει ευρωλιγκα, ωστε σιγα σιγα να χτισει μια ομαδα, να ανεβει και το προφιλ της ομαδας, και ετσι ισως μακροπροθεσμα να βρεθει ενας επενδυτης , ωστε να ανεβασει το μπαντζετ. Με τα υπαρχοντα δεδομενα ο αρης μονο για 3η θεση θα πηγαινει, και με σωστη διαχειριση θα παλευει για οτι καλυτερο στη ευρωλιγκα.

Υ.Γ. Με τον ημιτελικο της δεκαετιας σε δυο μερες, πιστεψε με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ εχουν αλλα πραγματα που τους απασχολουν και σιγουρα οχι το αν θα περασει ο αρης στους τεσσερις η οχι.
sarounas
QUOTE(PARISINOS @ Apr 30 2009, 00:06 ) *
Το θεμα με τον αρη ειναι να παει ευρωλιγκα, ωστε σιγα σιγα να χτισει μια ομαδα, να ανεβει και το προφιλ της ομαδας, και ετσι ισως μακροπροθεσμα να βρεθει ενας επενδυτης , ωστε να ανεβασει το μπαντζετ. Με τα υπαρχοντα δεδομενα ο αρης μονο για 3η θεση θα πηγαινει, και με σωστη διαχειριση θα παλευει για οτι καλυτερο στη ευρωλιγκα.

συμφωνώ απόλυτα στα παραπάνω, αρκεί ο κόσμος να μην παρασύρεται και απουσιάζει όπως πέρσι διότι δεν βλέπει να μπαίνει σφήνα στους δύο και βεβαίως η διοίκηση να μην προχωρά σε εντελώς άκυρες κινήσεις που ξενερώνουν τον κόσμο όπως με τον Χέρμπερτ πέρσι, όπου οι περισσότεροι φωνάζαμε από το καλοκαίρι

στα σημερινά,
δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να χάνει με τον ίδιο ηλίθιο τρόπο μην μπορώντας να κρατήσει τις διαφορές που πήρε χάνοντας στο τέλος το ματς

ο Άρης αν και δεν με ικανοποιεί σαν ομάδα αφού πιστεύω ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα, δείχνει αξιοζήλευτα ψυχικά αποθέματα. Είναι αυτό που λέμε όταν οι παίκτες ματώνουν την φανέλα. 41.gif Ο Ματσόν κράτησε τους παίκτες σε εγρήγορση και όταν έμεναν πολύ πίσω στο σκορ.
Ένα μεγάλο μπράβο και σε αυτόν που πιθανότατα φέρνει ξανά την ομάδα εκεί που την είχε αφήσει!!!!!

για μένα ο Άρης έχει κάνει μια μικρή υπέρβαση καθώς δεν τον είχα ικανό για τετράδα φέτος.
όχι μόνο δεν είχε το μπάτζετ των δύο αιωνίων αλλά ούτε καν αυτό που είχε ο πρώην προπονητής του ο Ζούρος στον ανεκδιήγητο από τα Χριστούγεννα και μετά Πανελλήνιο, ούτε βέβαια και τα ρόστερ του Πανιωνίου και του Αμαρουσίου που κατά την γνώμη μου ήταν πιο ισχυρά.
scales84
Μεγαλη νικη σημερα και ευτυχως 2-0...Παροτι μεχρι το 25 σερνομασταν μολις αρχισαν να μπαινουν τα σουτ και μολις ο αντρεα εγκωβισε τον πανιωνιο με τη ζωναρα,δειξαμε εικονα νικητη και καλυτερης ομαδας..τωρα παμε για τους ημιτελικους με τον παο που πρεπει πρωτα απο ολα να ευχαριστηθουμε..το να περασουμε ειναι απιθανο..παντως παρισινε αν ο αρης ειχε το μπατζετ του πανιωνιου πχ η ακομα ακομα του πανελληνιου θα ταν πολυ καλυτερος..να σου θυμισω οτι πριν 2 χρονια εβαλε απο κατω τον πλουσιο ολυμπιακο και αποκλειστηκε κατ εμε αδικα σε κεινη τη σειρα των ημιτελικων..

υγ.η διατησια παντως ηταν και σημερα κακη...ο τσαλδαρης σε εναν αιφνιδιασμο εφαγε το ξυλο της αρκουδας το αφησαν και τελικα εφαγε ταπα...και μετα ο κυριος χριστοδουλου του βαλε και τεχνικη
a bullet for your head
QUOTE(kseplenhs @ Apr 29 2009, 21:34 ) *
εντάξει εγώ νομίζω πως το δύσκολο θα είναι στον τελικό με το μαρούσι.εκεί δεν σας βλέπω και πολύ καλά....tongue.gif

μπράβο στον άρη πάντως.με βάση τον πρώτο αγώνα σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα να προκριθεί...

Εχεις ξεχασει ενα σεναριο..Αρης-ΟΣΦΠ στον μικρο τελικο.. rolleyes.gif
Συγχαρητηρια στη ομαδα του Αρη.
kseplenhs
δλδ ο άρης με μάσευ και γούιστον χτυπάει μέχρι και πρωτάθλημα ξέρω γω?...ότι και να κάνουν οι 2 μεγάλοι έτσι?

ενδιαφέρουσα άποψη.αν γίνει κάτι τέτοιο βλέπω να το κάνει ταινία ο ολιβερ στοουν...
a bullet for your head
QUOTE(kseplenhs @ Apr 30 2009, 00:26 ) *
δλδ ο άρης με μάσευ και γούιστον χτυπάει μέχρι και πρωτάθλημα ξέρω γω?...ότι και να κάνουν οι 2 μεγάλοι έτσι?

ενδιαφέρουσα άποψη.αν γίνει κάτι τέτοιο βλέπω να το κάνει ταινία ο ολιβερ στοουν...

Ταινια και μαλιστα ''επικη'' θα μπορουσε να γινει καλλιστα η περσινη σειρα των ημιτελικων Μαρουσι-ΟΣΦΠ..αν εμπαινε το λει-απ του Μιλισιαβλεβιτς..μην το ξεχναμε αυτο..
Ο φετινος Αρης δεν ειναι ο ανταγωνιστικοτερος των τελευταιων ετων,ομως με κανα-δυο ποιοτικες προσθηκες θα μπορουσε να προκαλεσει ζημιες..
kseplenhs
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 30 2009, 00:25 ) *
Εχεις ξεχασει ενα σεναριο..Αρης-ΟΣΦΠ στον μικρο τελικο.. rolleyes.gif
Συγχαρητηρια στη ομαδα του Αρη.



παίζει....θα πάμε εξαντλημένοι απο την κατάκτηση της euroleague και το μαρούσι μπορεί να το εκμεταλευτεί κάτι τέτοιο...

αν και πιστευω πως τελικά θα βγούμε ευρωλίγκα γιατί θα επιστρατευτει το γνωστό αθηναικό κατεστημένο στο φόβο μην έρθουν του χρόνου ο μασευ και ο γουίνστον στον άρη και αλλάξουν οι ισορροπίες...

peace.gif
PARISINOS
QUOTE(scales84 @ Apr 29 2009, 21:21 ) *
Μεγαλη νικη σημερα και ευτυχως 2-0...Παροτι μεχρι το 25 σερνομασταν μολις αρχισαν να μπαινουν τα σουτ και μολις ο αντρεα εγκωβισε τον πανιωνιο με τη ζωναρα,δειξαμε εικονα νικητη και καλυτερης ομαδας..τωρα παμε για τους ημιτελικους με τον παο που πρεπει πρωτα απο ολα να ευχαριστηθουμε..το να περασουμε ειναι απιθανο..παντως παρισινε αν ο αρης ειχε το μπατζετ του πανιωνιου πχ η ακομα ακομα του πανελληνιου θα ταν πολυ καλυτερος..να σου θυμισω οτι πριν 2 χρονια εβαλε απο κατω τον πλουσιο ολυμπιακο και αποκλειστηκε κατ εμε αδικα σε κεινη τη σειρα των ημιτελικων..

υγ.η διατησια παντως ηταν και σημερα κακη...ο τσαλδαρης σε εναν αιφνιδιασμο εφαγε το ξυλο της αρκουδας το αφησαν και τελικα εφαγε ταπα...και μετα ο κυριος χριστοδουλου του βαλε και τεχνικη


Δεν αντιλεγω οτι αν ειχε μεγαλυτερο μπαντζετ θα ηταν καλυτερος , μιας και ο αρης εχει μεγαλυτερη δυναμικη απο πανιωνιο και μαρουσσι. Αλλωστε γι αυτο ποτε δεν ηθελα να βγει ο πανιωνιος και το μαρουσσι ευρωλιγκα. Αν ηταν στο χερι μου θα εδινα εγγυημενο συμβολαιο στον αρη και θα τελειωνε η υποθεση. Τουλαχιστον ο αρης κατι μπορει να κερδισει απο την συμμετοχη του στην ευρωλιγκα μακροπροθεσμα. Κοσμο εχει, γηπεδο καλουτσικο εχει, δυναμικη εχει, αν ειχε και λεφτα ολα θα ηταν τελεια.
Ο πανιωνιος και ειδικα το μαρουσσι απλα πιανουν μια θεση στην ευρωλιγκα χωρις αντικρισμα. Ποτε δεν προκειται να μαζευει το μαρουσσι πανω απο 2000 ατομα , ακομα και τελικο ευρωλιγκας να παιζει, οποτε προοπτικες αναπτυξης μεγαλης δεν εχει.

Ωστοσο παρ οτι οντως θα ηταν καλυτερος ο αρης, να χτηπησει ΠΑΟ και ΟΣΦΠ δεν γινεται. Η διαφορα του μπαντζετ ειναι τεραστια.
Το οτι προπερσυ ειχε χτυπησει τον ΟΣΦΠ οφειλεται κυριως στον κακο σχεδιασμο του ΟΣΦΠ , που ειχε χασει απο ομαδες χειροτερες του αρη, παρα στο οτι ο αρης ηταν ομαδαρα.
Αλλωστε τοτε ο ΟΣΦΠ δεν ειχε πανω απο 15 εκ ευρω μπαντζετ και μαλιστα τα 3 να πηγαινουν αχρηστα μιας και ο ματσε δεν επαιζε. Τωρα εχει σχεδον τριαντα. Τοτε ο καλυτερος του παιχτης ηταν ο σκουνι πεν και ο 180 κιλα σοφο.
a bullet for your head
QUOTE(kseplenhs @ Apr 30 2009, 00:31 ) *
παίζει....θα πάμε εξαντλημένοι απο την κατάκτηση της euroleague και το μαρούσι μπορεί να το εκμεταλευτεί κάτι τέτοιο...

αν και πιστευω πως τελικά θα βγούμε ευρωλίγκα γιατί θα επιστρατευτει το γνωστό αθηναικό κατεστημένο στο φόβο μην έρθουν του χρόνου ο μασευ και ο γουίνστον στον άρη και αλλάξουν οι ισορροπίες...

peace.gif

Απ το περας της Ευρωλιγκα εως την αρχη του 1ου ημιτελικου,θα εχει μεσολαβησει 1 βδομαδα..τι σοι εξαντληση θα ειναι αυτη..πληρης εξαφανιση των ιοντων καλιου & νατριου απ τους οργανισμους των παικτων..??
Εαν ειναι σωματικη η εξαντληση υπαρχει χρονος για αποκατασταση..εαν ειναι ψυχικη-ψυχολογικη,τοτε τα πραγματα δυσκολευουν..
Μιας κ εχει γινει αναφορα στους Μασει & Ουινστον θα ελεγα,οτι συν ενα αξιολογο μπακ-απ στο ποιντ-γκαρντ,ο Αρης οντως θα μπορουσε να γινει πολυ ανταγωνιστικος..
SteelGandalf
Ας αφήσουμε τα υποθετικά σενάρια, αν και με την επιστροφή του Μάικ, του Τζέρεμι και, γιατί όχι, του Ράιαν (tongue.gif), συν τον Μπετς που έχουμε τώρα, θα μπορούσαμε να πάμε για μεγάλα πράγματα. Έπειτα, με μία-δύο προσθήκες στα γκαρντ-φόργουορντ, η ομάδα αλλάζει επίπεδο. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να μη μπορεί ο Άρης να κάνει τέτοιες κινήσεις-προσθήκες, όταν ομάδες με πολύ μικρότερη αναγνωρισιμότητα από αυτόν (βλέπε Πανιώνιος, Μαρούσι, Πανελλήνιος κλπ.) τα καταφέρνουν. Ρομαντικός είμαι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω πως κάτι από αυτά που είπα είναι εντελώς μη πραγματοποιήσιμο.
kseplenhs
σοβαρά τώρα...

ο άρης αν βγεί ευρωλίγκα και πάρει καλύτερους παίχτες απο αυτούς που έχει,θα καταφέρει να στερεωθεί στην 3η θέση.φέτος δλδ ίσως και να είναι υπέρβαση γι'αυτόν τέτοια θέση λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες του ρόστερ του.
επομένως αν γίνει αυτή η ποιοτική ενίσχυση,στην καλύτερη ο άρης να τελειώνει την κανονική περίοδο με 4 ήττες και να φτάνει τον ημιτελικό στα 5 παιχνίδια.παραπάνω δεν μπορεί και ας είμαστε ρεαλιστές....

SteelGandalf
Να προσθέσω κάτι. Αν είναι να ξοδεύω 30 και 50 εκατ. ευρώ για να λέω ότι έχω σούπερ ομάδα, τι να το κάνω; Προσέξτε, δεν το λέω αυτό επειδή σήμερα δε μπορώ να το φτάσω. Απλά θεωρώ πως έχει ξεφύγει κατά πολύ το πράγμα και δε συμφωνώ με αυτά τα μεγέθη. Δεν είναι πραγματικά άλλωστε. Πολύ φοβάμαι ότι θα τα βρούμε μπροστά μας.

Όπως και να 'χει, ο Άρης πρέπει να παλέψει για το καλύτερο με τον Παναθηναϊκό και από 'κει και πέρα να δώσει όλες του τις δυνάμεις με αντίπαλο το Μαρούσι (κατά πάσα πιθανότητα). Ο Άρης έχει αποδείξει, χρόνια τώρα, πως μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα.
PARISINOS
QUOTE(SteelGandalf @ Apr 29 2009, 21:43 ) *
Να προσθέσω κάτι. Αν είναι να ξοδεύω 30 και 50 εκατ. ευρώ για να λέω ότι έχω σούπερ ομάδα, τι να το κάνω; Προσέξτε, δεν το λέω αυτό επειδή σήμερα δε μπορώ να το φτάσω. Απλά θεωρώ πως έχει ξεφύγει κατά πολύ το πράγμα και δε συμφωνώ με αυτά τα μεγέθη. Δεν είναι πραγματικά άλλωστε. Πολύ φοβάμαι ότι θα τα βρούμε μπροστά μας.


Μα αφου τοσα χρειαζονται για να ανταγωνιστεις ομαδες ΝΒΑ σε χρηματικα ποσα. Αμα οι κορυφαιες ευρωπαικες ομαδες δεν ειχαν τετοιο μπαντζετ και ειχαν ας πουμε 12-13 εκ οπως πριν απο 7-8 χρονια, ολοι οι καλοι ευρωπαιοι σαν τον σαρας, σπανουλη, τον σισκα, τον παπαλουκα, τον ρακοσεβιτς, τον σπλιτερ κλπ θα παιζανε ΝΒΑ και τα ευρωπαικα θα τα επαιρνε η μακαμπι επειδη θα εφερνε μισοτιμης 10 αμερικανους καθε χρονια.

Ο ΠΑΟ θα ειχε δυο ξενους καλους, 4 μετριους κοινοτικους και ελληνες επιπεδου σακοτα .
Τα μεγαλα ποσα ειναι απαραιτητα ωστε να εχει το ευρωπαικο μπασκετ υψηλο επιπεδο.
thrylos7
Τα χουμε πει πολλάκις για τη διαιτησία παίδες.. Αν θέλετε αναφερθείτε στα παρασκηνιακά.

Αν και προσωπικά ψιλοαηδίασα με τις ένθεν κακείθεν ειρωνίες...

Νομίζω πάντως πως γενικά υποτιμάται ο Άρης και οι παίκτες του και επίσης, η σχεδόν μαγική ιδιότητα του Ματσόν, που ανέφερε ο sarounas, ο οποίος μπορεί να μην έχει master στον επιθετικό τομέα, αλλά έχει τον τρόπο η ομάδα να δίνει το 100% κάθε φορά...

Ούτε το Μαρούσι με τρομάζει, άσχετα από το σημερινό εκκωφαντικό σκορ, αν και σίγουρα είναι μια σκάλα καλύτερο από τον Πανιώνιο. Όπως και ο Άρης βέβαια. Δεν αποκλείω κάποια έκπληξη μεγατόνων, ούτε από τον Άρη, ούτε από το Μαρούσι, κυρίως λόγω του αντίκτυπου που ίσως έχει σε κάθε αιώνιο το F4.
The Admiral
Σιγουρα κανενας απο τους δυο "αιωνιους" δεν μπορει χασει τον υπνο του απο μια πιθανη "αναβαθμιση" του Αρη.Ωστοσο,εχω την εντυπωση πως,εστω στο πισω μερος του μυαλου τους,δεν ειναι και τελειως ανετοι σ'αυτο το θεμα.Γιατι δηλαδη ο ΟΣΦΠ να δινει με χαρακτηριστικη ανεση δανεικους στο Μαρουσι τους περισσευουμενους παικτες επιπεδου ευρωλιγκας που διαθετει,αλλα ποτε στον Αρη π.χ.

Καποιος καποτε σε ενα τοπικ του Αρη κατηγορησε την ομαδα οτι ανεβαζει τεχνητα με αερα το μπατζετ της με τις κοινοτικοποιησεις αμερικανων.Κριμα που κανεις δεν παρατηρησε οτι και αλλες ομαδες ανεβαζουν ετσι το επιπεδο του ροστερ τους,λειτουργωντας ως δανειστηρια πολυτελειας.


Το ματς-απ Αμαρουσιου-Οσφπ ειναι πιο ισορροπημενο απο το αντιστοιχο Αρη-Παο.Αν και σαν Αρειανος δε θελω να περασει το Μαρουσι,που αυτοματα θα σημαινει Ευρωλιγκα γι'αυτο...δεν μπορω να πω οτι δε θα διασκεδαζα λιγακι με την,εστω και με μικρη πιθανοτητα να πραγματοποιηθει,ολοκληρωση του χουνεριου που πηγε να κανει στον ΟΣΦΠ περσι...για να μαθουν ορισμενοι ποιον ενισχυουν και αν με αυτο αλλοιωνουν την υπολοιπη καταταξη της Α1 rolleyes.gif ...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.