QUOTE(gallistis @ May 19 2011, 18:10 )
αυτη τη στιγμη παιζουν βεργινης,χαραλαμπιδης,χρυσικοπουλος,κινγκ,
τσαιρελλης!!!!!!!!!!!!!!!
τρομερή πεντάδα έ;
πόσο ωραία θα ήταν να αντί για τον Κίνγκ ήταν ο Σκορδίλης και από το πάγκο ερχόντουσαν οι Τσαλδάρης, Σλούκας,Παπανικολάου!!!
Πάντως ο Λίνος προβλέπετε να παίξει περισσότερο (από τα 13 λεπτά που είχε) στον επόμενο αγώνα μιας και ο Γουίντερ τραυματίστηκε και χάνει το παιχνίδι:
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...ris/323995.html Αλήθεια σε τι ήταν καλύτερος ο ξένος μας από τον πιτσιρικά και έπαιξε διπλάσιο χρόνο;
Γουίντερ 26 λεπτά 3 πόντους με 1/1 σουτ 3-1 ριμπάουντ 1 ασίστ και 2 λάθη
Χρυσικόπουλος 13 λεπτά 5 πόντους με 2/3 σουτ 4 ριμπάουντ 1 κλέψιμο χωρίς λάθος!!!
βέβαια και η σύγκριση του Βεργίδη με τον Μπράουν είναι αντίστοιχη ειδικά αν σκεφτούμε πως ο πρώτος προέρχεται από αποχή 6 μηνών!
Βεργίδης 23 λεπτά 5 πόντοι 1/8 σουτ, 1 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 λάθη, 3 κλεψίματα
Μπράουν 24 λεπτά 6 πόντοι 3/8 σουτ, 1 ριμπάουντ όμως με μόλις 2 ασίστ, 4 λάθη και κανένα κλέψιμο (άλλωστε η άμυνα για αυτόν είναι ανέκδοτο)
QUOTE(hagi @ May 20 2011, 00:26 )
Εντάξει δεν περίμενα να κερδίσουμε,μόνο ως κρυφή ελπίδα αλλά χωρίς δύο παίχτες ήταν βέβαιο ότι δεν μπορούσαμε.. Το κακό είναι ότι ούτε καν προσπάθησαν όπως είχε πει ο Σούμποντιτς... Αυτό είναι που με χαλάει εμένα.. Βέβαια θα μου πεις ότι ξέρεις ότι δεν μπορείς να κοντράρεις τον Ολυμπιακό σε τόσες αναμετρήσεις οπότε κρατάς δυνάμεις για μετά.. Άλλωστε όπως φάνηκε το ίδιο έκανε και ο ΠΑΟΚ..
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω κάθε χρόνο γιατί η ιστορία γράφει ότι έχασε με 30-40 πόντους και είναι ξεφτίλα για τον σύλλογο να χάνεις έτσι με κατεβασμένα χέρια..Από την άλλη μεριά βέβαια πρέπει να είσαι έτοιμος χωρίς τραυματισμούς να παίξεις για τον αρχικό σου στόχο,οπότε θυσιάζεσαι..
Αντε να τελειώσει αυτή η σειρά να δούμε πραγματικές μάχες και στις δύο αναμετρήσεις ..
αυτό που δε καταλαβαίνω είναι ποιος είναι ο στόχος της ομάδος μας...
από την στιγμή που η τρίτη θέση δεν οδηγεί στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε (εφόσον βγούμε τρίτοι) ομάδες με καλύτερο ρόστερ από εμάς και πολύ καλύτερη οργάνωση πριν καν ξεκινήσει η Α1 για να προκριθούμε στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει στόχος τρίτης θέσης!
Χτυπάς το παιχνίδι όπως το χτυπούσε το Μαρούσι πριν μερικά χρόνια και ελπίζεις στην τύχη να το κλέψεις... ώστε να μπεις Ευρωλίγκα σαν δεύτερος απευθείας.
Όμως συμφωνώ πως δεν έχω απαίτηση να κερδίσουμε ούτε καν να χάσουμε με μικρή διαφορά...
Έχω απαίτηση να δω ενέργεια, πάθος, ένταση, δε μπορεί να σε έχουν ταράξει στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό σε όλο το παιχνίδι και να μη κάνεις φάουλ, δε νοήτε να σε περνάει ο αντίπαλος σαν σταματημένο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και να τον κοιτάς!
υ.γ. έκατσα σήμερα και είδα πως έπαιζε η ομάδα σε τρεις διαφορετικές περιόδους ενάντια του καλήτερων ομάδων, κατέληξα πως το ρόστερ με Στακ, Ουίλκινσον, Πάντιους, Σιγάλα που μας έβγαλε Ευρωλίγκα πρώτη φορά ή αυτό με Μάσευ κ.λ.π. δεν ήταν πολύ καλύτερα από το φετινό όμως ο κάθε παίχτης ήξερε τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο σε άμυνα και επίθεση (άσχετα αν προσπαθούσαν να παίξουν ένας με έναν) αλλά είχανε ρόλους. Τώρα δεν υπάρχουν ρόλοι και δεν υπάρχει συνεργασία ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση.