Help - Search - Members - Calendar
Full Version: The anti-Lebron thread
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
John Valthuer
QUOTE (baskethood @ Dec 26 2011, 21:29 ) *
Ποτέ biggrin.gif
Αλλά επειδή είναι μέρες γιορτινές θα κάνω μια εξαίρεση tongue.gif

Είναι πασίγνωστο φίλε. Synergy Sports.

Thanx!
Nuntius
Εγώ νόμιζα πως όλα αυτά τα υπολόγιζε μόνος του ο baskethood. Γενικά, είμαι σίγουρος πως όταν βλέπει έναν αγώνα έχει μαζί του ένα κομπιουτεράκι, έναν ηλεκτρονικό πίνακα και ένα spread sheet.

Άλλωστε αν είναι να δεις έναν αγώνα, κάν'το σωστά wink.gif
baskethood
QUOTE (Nuntius @ Dec 26 2011, 22:18 ) *
Εγώ νόμιζα πως όλα αυτά τα υπολόγιζε μόνος του ο baskethood.

Sorry αν σε απογοήτευσα tongue.gif
SteveNashidis
QUOTE(baskethood @ Dec 26 2011, 20:48 ) *
Συγκεκριμένα, το 20% των επιθετικών προσπαθειών του ήταν με post up παιχνίδι.
Σκόραρε στο 66.7% αυτών των ενεργειών, με ποσοστό ευστοχίας 80%.
Είχε 1.67 πόντους ανά κατοχή παίζοντας με πλάτη. Μόνο στο transition είχε περισσότερους πόντους ανά κατοχή.

Eχω μια απορία ...πως γίνεται απο ολες τις προσπάθειες να σκόραρε το 66.7 % αυτών των ενεργειών και το ποσοστο ευστοχίας να είναι 80 % ???
Anaz
QUOTE(Voyager @ Dec 29 2011, 01:37 ) *
Eχω μια απορία ...πως γίνεται απο ολες τις προσπάθειες να σκόραρε το 66.7 % αυτών των ενεργειών και το ποσοστο ευστοχίας να είναι 80 % ???
λογικα θα'ναι λαθη και ασσιστ τα υπολοιπα. wink.gif

Παντως οι περισσοτερες απο αυτες τις προσπαθεις καταληγουν σε σουτ απο τα 5 μετρα. Δεν εκμετταλευται οσο θα'πρεπε τον ογκο του. Το προσπαθει οντως περισσοτερο φετος, αλλα δεν το'χει ακομα το post-game.
baskethood
QUOTE (Voyager @ Dec 29 2011, 01:37 ) *

Σωστή η απορία. Δεν το εξήγησα εγώ καλά. Είναι οι προσπάθειες που σκόραρε είτε με field goal είτε με ελεύθερη βολή.
Ενώ το άλλο είναι το ποσοστά ευστοχίας στα field goals. Και βέβαια υπάρχουν και τα λάθη.
Δηλαδή με λίγα λόγια είναι το ποσοστό των επιθετικών plays που ο παίκτης σκόραρε τουλάχιστον ένα πόντο (βολών συμπεριλαμβανομένων).

QUOTE (Anaz @ Dec 29 2011, 01:53 ) *
Παντως οι περισσοτερες απο αυτες τις προσπαθεις καταληγουν σε σουτ απο τα 5 μετρα. Δεν εκμετταλευται οσο θα'πρεπε τον ογκο του. Το προσπαθει οντως περισσοτερο φετος, αλλα δεν το'χει ακομα το post-game.

Σωστό.
Όταν μιλάμε για post-up game εννοούμε παιχνίδι στις συγκεκριμένες περιοχές τους γηπέδου. Post-up game μπορεί να είναι με πρόσωπο, μπορεί να είναι και με πλάτη.
O James πέρσι ήταν 17ος σε rank σε post-up επιθετικά plays σκοράροντας 1.04 πόντους ανά κατοχή(κάτι παραπάνω από καλό). Το πρόβλημα ξεκινά όταν ο ίδιος επιλέγει να γυρίσει με πρόσωπο και είτε να επιχειρήσει jumper είτε να κάνει drive. Αλλά και πάλι σε αυτού το είδους το παιχνίδι είναι πολύ καλός και αποτελεσματικός.
j-kidd13
http://www.sport-fm.gr/article/524632

Αποφασισε να νοικοκυρευτει το καμαρι μας....
captain charisma
μετριασε το πονο του με ενα δαχτυλιδι...εστω και γαμου... smiley.gif smiley.gif smiley.gif

καλη χρονια σ ολους
Ginobili
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 1 2012, 15:08 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/524632

Αποφασισε να νοικοκυρευτει το καμαρι μας....

Ρε τον μπαζοφονιά.... 41.gif
duncan21
captain charisma
http://nba.sport24.gr/article/1573298/sto-...a-einai-i-ousia

πολυ καλα τα λεει ο παπαιωαννου
morfi
QUOTE(captain charisma @ Jan 12 2012, 20:53 ) *

Δεν τα λέει καλά. Παίκτης που δεν έχει πάρει πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι είναι ένας ακόμη παίκτης. Δηλαδή παίκτες τύπου Μπέιλορ (και αυτούς που περιγράφει αν θες) δεν δικαιούται ένα καλύτερο χαρακτηρισμό;
baskethood
QUOTE (captain charisma @ Jan 12 2012, 20:53 ) *

Δηλαδή πέρσι τον Dirk (πριν πάρει το πρωτάθλημα) τον θεωρούσες κάτι αντίστοιχο με τον Λεμπρόν τώρα; Δηλαδή έναν ακόμα παίκτη;
Nuntius
Υπάρχουν τεράστιοι παίκτες που δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα. Ο Steve Nash από τους σύγχρονους, ο John Stockton και ο Karl Malone από τους παλαιότερους.

Ο LeBron έχει όλα τα φόντα να γίνει κι αυτός ένας τεράστιος παίκτης. Μένει να τα καταφέρει.
T.W.Is.M.
QUOTE(Nuntius @ Jan 12 2012, 21:27 ) *
Υπάρχουν τεράστιοι παίκτες που δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα. Ο Steve Nash από τους σύγχρονους, ο John Stockton και ο Karl Malone από τους παλαιότερους.

Ο LeBron έχει όλα τα φόντα να γίνει κι αυτός ένας τεράστιος παίκτης. Μένει να τα καταφέρει.

Δηλαδη το οτι δε θα παρει πρωταθλημα το θεωρεις δεδομενο και μενει να γινει ενας τεραστιος παιχτης? 19.gif
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 12 2012, 21:32 ) *
Δηλαδη το οτι δε θα παρει πρωταθλημα το θεωρεις δεδομενο και μενει να γινει ενας τεραστιος παιχτης? 19.gif

Θεωρώ πως κάποτε θα καταφέρει να πάρει ένα πρωτάθλημα. Είναι ακόμα σχετικά μικρός και έχει αρκετό χρόνο μπροστά του.

Εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει να φτιάξει τα μειονεκτήματα του και να γίνει επιτέλους ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Αν γίνει επιτέλους ολοκληρωμένος ακόμα και να μην πάρει πρωτάθλημα δεν με νοιάζει και πολύ.
John Valthuer
Με απογοητεύει ο Παπαϊωάννου. Από έναν εγνωσμένης αξίας hater του LeBron περίμενα πολύ περισσότερη εμπάθεια και φαρμάκι από ένα απλό «Frozen One». Κατά τα άλλα, το άρθρο του επιχειρεί ν' ανοίξει μια παλιά συζήτηση για το αν τα δαχτυλίδια είναι σημαντικότερα απ' το ταλέντο. Βαρετό.
jasonick
[offtopic] Εγώ που έχω διαλέξει την έκδοση του αμερικάνικου nba τι πρέπει να κάνω για να διαβάσω το άρθρο του Παπαιωάννου; rolleyes.gif
Iverson_3
QUOTE(jasonick @ Jan 12 2012, 22:12 ) *
[offtopic] Εγώ που έχω διαλέξει την έκδοση του αμερικάνικου nba τι πρέπει να κάνω για να διαβάσω το άρθρο του Παπαιωάννου; rolleyes.gif

Μπες στο Sport24.gr
John Valthuer
QUOTE (jasonick @ Jan 12 2012, 22:12 ) *

Αν πατάς στην ελληνική σημαιούλα από δίπλα και σε ξαναπηγαίνει αυτόματα στην αμερικάνικη version, κάνε διαγραφή του ιστορικού του explorer.
morfi
QUOTE(John Valthuer @ Jan 12 2012, 21:55 ) *
Με απογοητεύει ο Παπαϊωάννου. Από έναν εγνωσμένης αξίας hater του LeBron περίμενα πολύ περισσότερη εμπάθεια και φαρμάκι από ένα απλό «Frozen One». Κατά τα άλλα, το άρθρο του επιχειρεί ν' ανοίξει μια παλιά συζήτηση για το αν τα δαχτυλίδια είναι σημαντικότερα απ' το ταλέντο. Βαρετό.

Τι περιμένετε από Έλληνα δημοσιογράφο; Get over it, οι Έλληνες δημοσιογράφοι, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, δεν κατέχουν το ΝΒΑ.
jasonick
Μπήκα με άλλο browser και όλα ok.
Πάντως ο Lebron στα μάτια μου είναι αδιάφορος αλλά όσο διαβάζω κάτι τέτοια άρθρα όπως του Παπαιωάννου ή άλλα άρθρα κατά την περίοδο των τελικών με το Dallas από κάτι Βαιμάκηδες και Μιαούληδες που ζήτημα να έχουν ξαναγράψει άρθρο για nba και μου παρουσιάζουν τον James ως το μοναδικό κακό που απειλεί τον χώρο του μπάσκετ μου γίνεται όλο και πιο συμπαθής.
SG3ptshooter
QUOTE(Flash @ Jan 14 2012, 00:52 ) *

1. δεν είναι το LeBron thread, είναι το anti-LeBron thread, ξεκίνησε ως μια μάζωξη γραφικών gifs, pics, comic strips ακόμα, που αφορούν τον παίκτη που η νέα γενιά μαθαίνει να σιχαίνεται. Ειλικρινά θεωρώ οff topic την υπεράσπιση. Πιο σωστό θα μου φαινόταν να το δω στο topic των Heat. Εδώ είναι για να μπαίνουν φώτοζ της αχαρακτήριστα αδιάφορης εμφανισιακά μέλλουσας γυναίκας του κλπ.
2. στο βίντεο απλά μαθαίνω προσωπικά 2 πράγματα που ήδη ήξερα. Ότι δε μου αρέσει η λογική πάντα πάμε στο σταρ στο τέλος σε κάθε παιχνίδι που είναι on the line. Χαίρω πολύ. Απλά ο Kobe δεν έχει τα κουράγια πλέον να παίρνει διεισδύσεις ένας εναντίον όλων σε late game situations. Και επίσης ότι άμα έχεις το status του LeBron κάνεις το σταυρό σου και πάρεις φόρα θα πάρεις και βολές. Το παραμύθι δεν έχει πραγματικά δράκο ούτε απ' τη μεριά του παλιού ούτε απ' τη μεριά του καινούριου επίδοξου MJ. Απλά ο καθένας διαλέγει το χαράκωμά του να έχει να ασχολείται.
Flash
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 13 2012, 23:15 ) *
1. δεν είναι το LeBron thread, είναι το anti-LeBron thread, ξεκίνησε ως μια μάζωξη γραφικών gifs, pics, comic strips ακόμα, που αφορούν τον παίκτη που η νέα γενιά μαθαίνει να σιχαίνεται. Ειλικρινά θεωρώ οff topic την υπεράσπιση. Πιο σωστό θα μου φαινόταν να το δω στο topic των Heat. Εδώ είναι για να μπαίνουν φώτοζ της αχαρακτήριστα αδιάφορης εμφανισιακά μέλλουσας γυναίκας του κλπ.
2. στο βίντεο απλά μαθαίνω προσωπικά 2 πράγματα που ήδη ήξερα. Ότι δε μου αρέσει η λογική πάντα πάμε στο σταρ στο τέλος σε κάθε παιχνίδι που είναι on the line. Χαίρω πολύ. Απλά ο Kobe δεν έχει τα κουράγια πλέον να παίρνει διεισδύσεις ένας εναντίον όλων σε late game situations. Και επίσης ότι άμα έχεις το status του LeBron κάνεις το σταυρό σου και πάρεις φόρα θα πάρεις και βολές. Το παραμύθι δεν έχει πραγματικά δράκο ούτε απ' τη μεριά του παλιού ούτε απ' τη μεριά του καινούριου επίδοξου MJ. Απλά ο καθένας διαλέγει το χαράκωμά του να έχει να ασχολείται.

1. Ευχαριστώ πολύ που με βοηθάς να καταλάβω τι είναι off topic και τι όχι. Ίσως μετά από ακόμα 5 χρόνια το κατορθώσω. Ευχαριστώ επίσης που καταλαβαίνεις τις προθέσεις μου καλύτερα ακόμα και από εμένα καθώς δεν έγραψα λέξη παραπάνω και ούτε συνειδητοποίησα ότι αυτός ήταν ο σκοπός μου.

2. Λυπάμαι που προσωπικά δεν έμαθες τίποτα αλλά δεν υποστηριξα ποτέ ότι είμαι διδακτικός.
Με παραμύθια δεν ασχολούμαι, ούτε και με αποπαραμυθοποιήσεις. Σε χαρακώματα επίσης δεν έχω μπει και ούτε το βλέπω να γίνεται.
baskethood
Βρίσκω εξαιρετικό το video και τα όσα ελέχθησαν, στην πλειοψηφία τους, με βρίσκουν σύμφωνο. Είναι κατανοητό αυτό που λέει ο Charles, ότι η μπάλα πρέπει να πηγαίνει στα χέρια των καλύτερων. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους, ο τρόπος που αντιλαμβάνονται το μπάσκετ στην Αμερική. Πολλές φορές και εγώ δυσανασχετώ με τα συνεχή iso, όμως έτσι γινόταν, έτσι γίνεται, και δεν πρόκειται να αλλάξει.
Δεν είχα δει τι έγινε με τον Lebron (αν και μου το είχε πει ο Nuntius σε μία ιδιωτική συνομιλία) μέχρι που είδα το βίντεο. θεωρώ πως έπραξε ορθά, οι επιλογές του ήταν καλές. Αστόχησε στις βολές. Και τι έγινε;
SG3ptshooter
QUOTE(Flash @ Jan 14 2012, 01:24 ) *

Τι σας έχει πιάσει όλους να πιστεύετε ότι σας επιτίθεμαι; icon_drunk.gif
baskethood
QUOTE (SG3ptshooter @ Jan 14 2012, 01:32 ) *
Τι σας έχει πιάσει όλους να πιστεύετε ότι σας επιτίθεμαι; icon_drunk.gif

Μήπως το ύφος που χρησιμοποιείς; sad.gif
aegeansheed
To thread είναι του Mulas Omar. Ό,τι λιγότερο άρρωστο προστίθεται και δε φέρει παρόμοιο ύφος κατά μία έννοια μπορεί να θεωρηθεί off-topic..Let ur bloody soul flow out of you in your own way...
Nuntius
QUOTE (baskethood @ Jan 14 2012, 01:32 ) *
(αν και μου το είχε πει ο Nuntius σε μία ιδιωτική συνομιλία)

Τι καρφί που είναι αυτός ο Nuntius tongue.gif
baskethood
θεωρώ ότι το τόπικ είναι το πλέον κατάλληλο για να φιλοξενήσει μία τέτοια κουβέντα παρόμοια με αυτή που γίνεται στο βίντεο.
Από τις 8 σελίδες του θέματος η πλειοψηφία τέτοια συζήτηση εμπεριέχει. Τώρα ανακαλύψατε το πνεύμα που διακατείχε τον δημιουργό του; ohmy.gif

QUOTE (Nuntius @ Jan 14 2012, 02:03 ) *
Τι καρφί που είναι αυτός ο Nuntius tongue.gif

Εγώ είμαι το καρφί. Το ξέρεις πολύ καλά tongue.gif
Nuntius
QUOTE (baskethood @ Jan 14 2012, 02:07 ) *
Εγώ είμαι το καρφί. Το ξέρεις πολύ καλά tongue.gif

Να το αφήσω στο Χ? tongue.gif
Tobias Funke
Ας μας δώσει πρώτα ο topic starter με τα φερέφωνά του (ναι εσένα λέω που δεν μπαίνεις ποτέ skype) πειστικές απαντήσεις πάνω σε αυτό:

και μετά το συζητάμε στο πνεύμα που αυτός θέλει.

Μέχρι τότε:

Και μην μου αναγκάζετε τον SG3 να χρησιμοποιεί τα γλοιώδη emoticons του forum τύπου tongue.gif για να δείξει ότι κάνει πλάκα, γιατί είναι σαν να μου τον ευνουχίζετε και δεν θα το αντέξω. Ήδη έχω αρκετές τύψεις που δεν έχω βρει χρόνο να του απαντήσω στο thread με τις σειρές.
Omar Little
QUOTE(baskethood @ Jan 14 2012, 02:07 ) *
τον δημιουργό του

"Δημιουργός"... Τόσο ταιριαστή λέξη για να με περιγράψει και ταυτόχρονα να δώσει στη γιαγιά μου το δικαίωμα να πηγαίνει με ψηλά το κεφάλι στο μανάβη. Σ'ευχαριστώ γι αυτό.

Δυστυχώς ξεχνάτε γρήγορα μερικοί

QUOTE(Omar Little @ Aug 16 2010, 21:35 ) *
Το μανιφέστο μας έχει προβλέψει και για αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι κάθε quote που θα παραθέτεται με τις δηλώσεις κάποιου μπατζανάκη του κουρέα ενός πρώην παίκτη του NBA, θα βασανίζουμε ένα μικρό, γλυκό, χαριτωμένο κουταβάκι. Το ίδιο θα συμβαίνει και για κάθε σοβαρό post που θα δημοσιεύεται σε αυτό το thread

και τα περσινά κατορθώματα στους τελικούς, που πλέον είναι τα θεμέλια της πίστης μας και θα μπορούσατε εύκολα να προβλέψετε αν είχατε δει το βιντεάκι με τον Ρικάρντο (*επεξηγείται παρακάτω αυτό), παραδόξως δεν σας έπεισαν για την ισχύ της αίρεσής μας.

Μόνο ο θεματοφύλακας του thread sheed, που μετά και τα σημερινά του κατορθώματα θα αποκαλείται sheed the white, κέρδισε θέση στον παράδεισό μας όπου θα βλέπει μονάκια μεταξύ Earl Manigault και Raymond Lewis καθώς απολαμβάνει το strawberry mojito του.

QUOTE(Tobias Funke @ Jan 14 2012, 02:41 ) *
Ας μας δώσει πρώτα ο topic starter με τα φερέφωνά του (ναι εσένα λέω που δεν μπαίνεις ποτέ skype) πειστικές απαντήσεις πάνω σε αυτό:

και μετά το συζητάμε στο πνεύμα που αυτός θέλει.

Πφφφ οι καινούριοι χρήστες όσο πάει και χειροτερεύουν σε αυτό το φόρουμ. Δεν θα σχολιάσω καν το φθηνό τρικ του να κλέβεις την υπογραφή σου από το basketbawful για να τελειώνει ο χρήστης με αυτή το διάβασμα του post σου ούτως ώστε να φαίνεται πιο ενδιαφερον και συν τοις άλλοις να βγάζεις και το logo για να φαίνεται ότι είναι δικό σου photoshop σε όσους δεν ξέρουν.

Θα σχολιάσω όμως το εξής:

Ricardo - Kobe +24
Ricardo - LeBron +30.

*Και πάνω απ'όλα το ότι ο LeBron έχασε το δικό του τελευταίο σουτ κι είχε συνολικά 5/13 στα 10 τελευταία δευτερόλεπτα.

Αυτοί οι κομήτες του φόρουμ πάντα ήταν οι πιο ενοχλητικοί... ----> beat that spysta
aegeansheed
BASKETBAWFUL (σ.σ. είναι blog)
Air Kef
QUOTE(Omar Little @ Jan 14 2012, 04:12 ) *
Αυτοί οι κομήτες του φόρουμ πάντα ήταν οι πιο ενοχλητικοί... ----> beat that spysta

Πόσο δεύτερος εισαι, όταν ο σπυστα απαντούσε στον εαυτό του, και μάλιστα από τον ίδιο λογαριασμό, κάποιοι προσπαθούσαν να μάθουν πως θάβουμε τον Λεμπρον χωρίς να τσιτώνουμε τον Φλας.
benchwarmer
QUOTE(Air Kef @ Jan 14 2012, 07:09 ) *
Πόσο δεύτερος εισαι, όταν ο σπυστα απαντούσε στον εαυτό του, και μάλιστα από τον ίδιο λογαριασμό, κάποιοι προσπαθούσαν να μάθουν πως θάβουμε τον Λεμπρον χωρίς να τσιτώνουμε τον Φλας.

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

(ναι, αλλο ενα οφ-τοπικ ποστ sleep.gif )
Flash
OK παιδιά μήνυμα ελήφθη.

Καληνύχτα και καλή τύχη.
morfi
Πάντως όταν ο ΛεΜπρόν παίζει αντίπαλος με το Κόμπι και ατομικά και ομαδικά βγαίνει σχεδόν πάντα νικητής. Έχει μέσους όρους πολύ καλύτερους του Κόμπι και πολλές περισσότερες νίκες εναντίον του.
T.W.Is.M.
QUOTE(morfi @ Jan 20 2012, 20:51 ) *
Πάντως όταν ο ΛεΜπρόν παίζει αντίπαλος με το Κόμπι και ατομικά και ομαδικά βγαίνει σχεδόν πάντα νικητής. Έχει μέσους όρους πολύ καλύτερους του Κόμπι και πολλές περισσότερες νίκες εναντίον του.

Σωστο. Ειδικα με το Μαιαμι ειναι αηττητος(3-0) και νομιζω πως εχει 3 καλυτερα ατομικα παιχνιδια.
Βεβαια το αντιστροφο συμβαινει οταν παιζει εναντιον του Καρμελο. Ειτε με το Κλιβελαντ ειτε με το Μαιαμι ειτε βρισκει απεναντι το Ντενβερ ειτε τη Νεα Υορκη.
j-kidd13
Click to view attachment
morfi
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 25 2012, 01:33 ) *

Φοβερό...
captain charisma
http://basketblog.gr/pages/ViewContent.asp...t=1&i=96460

τωρα ποσο ισχυει ενας θεος ξερει..
berry
το δημοσίευμα καταλήγει με την υποσημείωση ότι "ο ΛεΜπρον είναι σοφός να μην λέει κουβέντα για αυτό

μονο και μονο αυτο αναιρει ολα τα παραπανω

ακου εκει σοφος

ναι προσεχε μην κανει overflow το IQ σου και πνιγεις
T.W.Is.M.
Εμενα με πηρε τηλεφωνο ο Λεμπρον σημερα το μεσημερι. Μου ειπε λοιπον οτι σκεφτεται μετα τη ληξη του συμβολαιου του το 2014 να ερθει να παιξει στην Ελλαδα. Παντα ηταν θαυμαστης της Α1 και παρακολουθουσε ολα τα αποτελεσματα. Εχει βαλει μαλιστα ΕΡΤ στο σπιτι του στο Μαιαμι, ωστε να μπορει τα Σαββατοκυριακα να παρακολουθει ολα τα ντερμπι. Το ονειρο του ειναι να παιξει σε μια μεγαλη ελληνικη ομαδα και να μεταδωσουν τα παιχνιδια του ο Χατζη με το Βαγγελα!
Βεβαια ειναι αρκετα σοφος ωστε να μην τα πει ολα αυτα. Μονο εγω τα ξερω και σας τα γραφω σε απολυτη αποκλειστικοτητα. icon_drunk.gif
berry
ετσι γιατι ειναι γνωστος μυστης του μακρινου ρημπαουντ και του χουκ σατ

ασε που το λε-μπρον , λε μπιγκ μακ παραπεμπει και σε γαλλια μερια...
ViC
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 25 2012, 01:33 ) *

χαχαχα έλα ρε!!! Ωραίος!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω με το Λεμπρον εγώ προσωπικά δεν είναι ότι δεν έχει πάρει ακόμα πρωτάθλημα.
Αλλά ότι δεν έχει μάθει ακόμα μπάσκετ!
Σ' αυτό το κατσικο-νιντζάκι λοιπόν που νομίζει ότι είναι μπασκετμπολίστας (και μάλιστα κορυφαίος) του εύχομαι να πάρει επιτέλους ένα πρωτάθλημα μήπως έτσι του λασκάρει καμιά βίδα και αποσυρθεί πάνω στα ντουζένια του, οπότε ησυχάσουμε κι εμείς από δαύτον...
berry
QUOTE(ViC @ Jan 26 2012, 23:48 ) *
Αλλά ότι δεν έχει μάθει ακόμα μπάσκετ!

ελα παρτο αλλιως

ειπαμε δεν τον χωνευουμε αλλα οχι να τον βγαλουμε και αμπαλο

T.W.Is.M.
QUOTE(berry @ Jan 26 2012, 23:52 ) *
ελα παρτο αλλιως

Οχι, αλλα σε σχεση με τους αλλους 2 τυπους στη φωτογραφια ειναι λιγοτερο μπασκετικος. Ασε που δεν παιρνει αρκετα μακρινα ριμπαουντ και δεν εχει παει στο INSEP... smiley.gif
ViC
QUOTE(berry @ Jan 26 2012, 23:52 ) *
ελα παρτο αλλιως

ας μάθει να σουτάρει και το ξανασυζητάω smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.