Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dimitrakou...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
airambado
για οσους ξεερουν κατι παραπανω...υπαρχει μεγαλυτερη ηληθιοτητα απο αυτην που πηγε να κανει η δημητρακου??παλι καλα εφαγε την κρυαδα στα καλλιστεια και γυρισε οπως ηταν φυσικο στο....γηπεδο...................περιμενω αποψεις!
dizzy_fingers
Τί έγινε ρε παιδιά? huh.gif

Είχαμε μπασκετική παρουσία στα καλλιστεία?
Φωτογραφίες έχουμε? biggrin.gif
Tafos toy indoy
tromeri mlk...eytixos gyrise!
harris
Eνταξει... η κοπέλα είναι πραγματικά μοντέλο... αλλά μάλλον κάποιος κακός σύμβουλος την έπεισε πως πρέπει να αφήσει το μπάσκετ για το μόντελινκ...

Είναι πραγματικά εξαιρετική και φοβερά εξελίξιμη αθλήτρια... περίπου 1μ.90 και παίζει 3-4... εχει απίστευτο σώμα για μπασκετμπολίστρια της ηλικίας της και σε 2-3 χρόνια ίσως η Ελλάδα να μην την χωράει... Απλά έφαγε την κατραπακιά της και μακάρι να έβαλε μυαλό... μέχρι και στο φέιμ στόρι την ανάγκασαν να πάει για γλάστρα... κρίμα...

γύρισε όμως στον Μέγα και θα αγωνιστεί κανονικά στο πανελήνιο πρωτάθλημα με τις νεάνιδες της ομάδας...

airambado σε ποια εφημερίδα το διάβασες;;; λολ...
coach13
Ειχαν πολύ μπασκετ τα καλλιστεια φετος πραγματι.Κ η κοπέλα που βγήκε miss τουρισμος ( η κατι τετοιο) είναι παίχτριά μου.Καμια σχεση βεβαια με τη Δημητράκου!
Tafos toy indoy
KALA RE SEIS,vgazete ta prosopika athlitrion stin fora?eleos....

coach nai tin eidame tin paiktria soy!
airambado
QUOTE(Tafos toy indoy @ May 1 2006, 05:03 AM)
KALA RE SEIS,vgazete ta prosopika athlitrion stin fora?eleos....

coach nai tin eidame tin paiktria soy!
*

xalarose ligo inde dn eipame kai tpt kako...opoion kai na rotiseis to ksereis dn to exei krifo...xalarose! 68.gif
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...d=939&Itemid=52


"Να μου... λείπει το μόντελιγκ"!

Της Ελενας Βογιατζή
23/02/2007 (11:26)

Μεγαλωμένη στην "μπασκετομάνα" Θεσσαλονίκη και με τους γονείς της να ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό (ο πατέρας υπήρξε παλιός παίκτης στην ομάδα του ΠΑΟΚ και η μητέρα της κολυμβήτρια στον σύλλογο του Παναθηναϊκού), η παίκτρια του πρωτοπόρου του γυναικείου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Πανιωνίου, Ζωή Δημητράκου, ακόμα και να ήθελε να αποφύγει το "μικρόβιο" του αθλητισμού, δεν θα μπορούσε.
Κάνοντας, λοιπόν, τα πρώτα βήματά της στη κολύμβηση, στην πορεία διαπίστωσε ότι το μπάσκετ της... πάει περισσότερο (ας όψεται και το... μπόι της που φτάνει στο 1μ86), κι έτσι, αφού δοκίμασε αρχικά την τύχη της στις ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Μέγα Αλέξανδρου, το περασμένο καλοκαίρι "κατηφόρισε" στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου. Ως νεαρή (τον Μάιο θα συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας της) όμως και ανήσυχο πνεύμα, η Ζωή, πέρυσι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και σε έναν άλλο χώρο: Αυτόν του μόντελιγκ. Μόνο που όταν είδε τι ακριβώς συμβαίνει είπε "ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω"!
- Τί ήταν αυτό που σε ώθησε να δηλώσεις συμμετοχή στον περσινό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς;
"Η περιέργεια και το ενδιαφέρον. Το μόντελιγκ ήταν κάτι που πάντα με ενδιέφερε κι έτσι όταν ανακοινώθηκε η έναρξη δήλωσης των συμμετοχών στον διαγωνισμό είπα γιατί όχι; Θα ήταν μια διαφορετική εμπειρία για μένα και ήθελα να τη ζήσω".
- Και ποιό ήταν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξες για τον συγκεκριμένο χώρο;
"Ότι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν "βρώμικο" δεν έχουν καθόλου άδικο".
- Τόσο "τραυματική" ήταν δηλαδή αυτή η εμπειρία;
"Όχι, δεν ήταν τραυματική. Απλά αυτός ο χώρος δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι. Πάντως δεν μετανιώνω που το δοκίμασα. Λένε πως είναι καλύτερα να κάνεις αυτό που επιθυμείς, παρά να μην το κάνεις και να μετανιώνεις για αυτό".
- Όπως αντιλαμβανόμαστε από τα λεγόμενά σου, το κεφάλαιο μόντελιγκ έχει κλείσει οριστικά για σένα.
"Σίγουρα! Το μυαλό μου πλέον είναι αποκλειστικά στο μπάσκετ και χαίρομαι πάρα πολύ από το γεγονός ότι τη φετινή χρονιά αγωνίζομαι σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα".



"Ο Πανιώνιος ήταν καταδικασμένος να πρωταγωνιστήσει"

- Και το Κύππελο Ελλάδας καθ’ ότι το Σάββατο (25/1) θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες του φάιναλ φορ. Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου;
"Όταν παίζεις σε μια τέτοια διοργάνωση στην οποία μάλιστα οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι καλύτερες του ελληνικού πρωταθλήματος (σ.σ. πλην του Πανιωνίου θα αγωνιστούν οι Εσπερίδες, η Καστοριά και η Siemens) δεν υπάρχουν φαβορί. Όλα είναι ανοιχτά".
- Πάντως η αντίπαλος της ομάδας σου στον πρώτο ημιτελικό, η Καστοριά, είχε ηττηθεί από εσάς στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στην έδρα της.
"Ναι αυτό είναι γεγονός, όμως, μέχρι να την κερδίσουμε μας είχε βγει η... ψυχή. Η Καστοριά είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και είμαι σίγουρη πως θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για την πρόκριση στον τελικό".
- Αλήθεια, περίμενες ότι τη φετινή χρονιά ο Πανιώνιος θα είχε μια τόσο εντυπωσιακή πορεία (σ.σ. μετά από 18 αγωνιστικές παραμένει αήττητος);
"Ναι γιατί ο Πανιώνιος έχει τρεις από τις καλύτερες παίκτριες του πρωταθλήματος: Την Σαμορούκοβα, την Δελή και την Μπούσερ. Όταν μια ομάδα έχει στις τάξεις της αθλήτριες όπως αυτές, τότε είναι "καταδικασμένη" να πρωταγωνιστήσει".
- Ναι αλλά το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα κατά συνέπεια η επιτυχία είναι κάτι που "χρεώνεται" στο σύνολο...
"Δεν λέω όχι. Όμως στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ τρεις παίκτριες αρκούν για να κάνουν σε μια ομάδα διαφορά".


"Μου τη... δίνει στα νεύρα η αδιαφορία"



- Ενοχλείσαι από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το γυναικείο μπάσκετ στην χώρα μας;
"Όχι απλά ενοχλούμαι, αλλά μου τη... δίνει στα νεύρα. Αν και υπάρχουν ομάδες που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, γενικότερα διακρίνω μια αδιαφορία. Αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω".
- Ίσως γι' αυτόν τον λόγο κάποιες ελληνίδες αθλήτριες, όπως π.χ η Κωστάκη ή η Μάλτση έχουν επιλέξει να αγωνίζονται στο εξωτερικό...
"Και πολύ καλά κάνουν! Κι εγώ αν ήμουν στη θέση τους αυτό θα έκανα. Μην σας πω ότι μελλοντικά θα το επιδιώξω κιόλας".
- Δηλαδή αυτό είναι το μεγάλο όνειρο σου;
"Ναι θέλω πάρα πολύ να παίξω στο εξωτερικό. Κι ελπίζω να το καταφέρω".
- Όταν ξεκίνησες την επαγγελματική σου καριέρα υπήρξαν για σένα παίκτριες πρότυπο;
"Χμ... δεν νομίζω. Υπήρξαν και υπάρχουν παίκτριες που θαυμάζω, αλλά, όχι πρότυπα".
- Ποιες θαυμάζεις λοιπόν;
"Την Μπούσερ και την Σαμαρούκοβα. Όχι τόσο για το παιχνίδι τους, όσο για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται, δουλεύουν, λειτουργούν και πράττουν. Παρά το γεγονός ότι είναι σπουδαίες αθλήτριες και θα μπορούσαν να φέρονται... κάπως, είναι απόλυτα προσγειωμένες. Δεν το παίζουν βεντέτες. Κι αυτό είναι αρκετό για να με κάνει να τις θαυμάζω".
- Υποθέτουμε ότι γνωρίζεις πως η Εβίνα Μάλτση θα γίνει η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια η οποία θα αγωνιστεί σε γυναικείο Ευρωπαϊκό All Star Game; Πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις υπόλοιπες ελληνίδες αθλήτριες;
"Εν μέρει ναι, διότι αυτό που περνάει μέσα από το συγκεκριμένο γεγονός είναι πως όποια παίκτρια προσπαθεί πραγματικά κάποια στιγμή θα πετύχει. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Εβίνα επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο All Star γιατί είναι μια από τις παίκτριες που έχει δουλέψει σκληρά".
Gravedigger
Στην CSKA παίζει η συγκεκριμένη?
TSAKITSAN4
QUOTE(Gravedigger @ May 18 2008, 10:54 ) *
Στην CSKA παίζει η συγκεκριμένη?
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
snake
QUOTE(Gravedigger @ May 18 2008, 11:54 ) *
Στην CSKA παίζει η συγκεκριμένη?

ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif torture.gif shot.gif kill.gif 24.gif 42.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.