Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑ 2017 - 2018
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
kaligkaris
Καλησπέρα σε όλο το forum.

Νέα αγωνιστική χρονιά με πολλές ευχές για υγεία, πολλές νίκες για όλες τις ομάδες! (…μην με ρωτήσετε πως μπορεί να συμβεί αυτό για όλες!), χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές, με αγωνιστικότητα, άμιλλα και fairplay.

Ανακατατάξεις και αλλαγές πολλές ! Νέες ομάδες στην κατηγορία, νέα πρόσωπα, (ελπίζω και αντιλήψεις) που θα δώσουν φρεσκάδα και παλμό.

Το γεγονός της προφυλάκισης του ισχυρού άνδρα του Δούκα, έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων αλλά και στην κατηγορία γενικότερα όπως ήταν αναμενόμενο με την γενική διάλυση που έχει σημάνει και την αποχώρηση παραγόντων (τα ποντίκια από το καράβι που βυθίζεται φεύγουν πρώτα), προπονητών και φυσικά αθλητών.
Να ένα πεδίο λαμπρό για προβληματισμό των ιθυνόντων της ιδιοκτησίας των εκπαιδευτηρίων. «Έκανε καλό ή κακό στην φήμη του σχολείου η άνοδος τύπου πυροτεχνήματος και η παταγώδης αποδιοργάνωση ?». Φυσικά το πικρό ποτήρι το έχουν μπροστά.
Ας μην τους βάζουμε όμως επιπλέον διλλήματα αρκετά προβλήματα έχουν ήδη να λύσουν.

Λοιπόν στην κατηγορία φέτος αγωνίζονται οι παραμένοντες :

Παναθηναϊκός – Δούκας – Ακαδημία – Περιστέρι – DEREE – Τριπλή Κορώνα – ΑΕΝΚ – Αγία Παρασκευή και Ολυμπιάδα.
Και οι νεοφώτιστοι : ΑΕΚ, Άγιοι Ανάργυροι και Πανελλήνιος.

Ανακατατάξεις μεγάλες και εδώ.
Οι ομάδες του παιδικού πέρυσι έπαιζαν κατά βάση με 2001αρους που όλοι αυτοί έχουν μετακομίσει στο εφηβικό. Οι περισσότεροι αθλητές λοιπόν και δη οι πρωταγωνιστές θα είναι νέο αίμα.
Οι διακριθέντες από πέρυσι 2002αροι θα είναι τα πρώτα πιστόλια στις ομάδες τους (εν τάχει αναφέρω…… Κωστόπουλο, Βησσαρίου, Σπύρογλου, Καραμανλή… και μερικούς ακόμα που μου διαφεύγουν) πλαισιωμένοι με πολλούς νεώτερους.

Οι ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν με την σειρά που αναφέρονται θα είναι :
ΑΕΚ (αν και νεοφώτιστη είναι ενισχυμένη), Περιστέρι, Ακαδημία, Παναθηναϊκός ενώ μεγάλο ερωτηματικό προς το παρόν παραμένει ο Δούκας.

Για την έκπληξη είναι ικανές οι Ολυμπιάδα (ελέω Σγουρίτσα) και το πολύ σοβαρό πάντα DEREE που πιθανότερο είναι να καταλάβουν τις μεσαίες θέσεις.

Οι : Τριπλή Κορώνα, ΑΕΝΚ, Άγιοι Ανάργυροι, Αγία Παρασκευή και Πανελλήνιος θα πλασαριστούν στις κατώτερες θέσεις του πίνακα.

Μπορεί και όλα αυτά να ανατραπούν άρδην ! και να προκύψουν νέα φαβορί τύπου Σλοβενίας!! smile.gif θα δούμε…

Καλή αρχή λοιπόν.
storm2
για το α παιδικο εσκα ειχε δημιουργηθει ηδη topic εδω

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=19975

ας κρατήσουμε το ενα απο τα 2
kaligkaris
Κάποιος Moderator ας συνενώσει τα δύο topic μεταφέροντας όλα τα post σε ένα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.