Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Washington Wizards
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
duncan21
Washington Wizards




Mία από τα ίδια




Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-2012): 20-46
Leaders (2011-2012):


Πόντοι: John Wall 16,3
Ριμπάουντ: Nene Hilario 7,5
Ασσίστ: John Wall 8,0

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:WallSG:BealSF:ArizaPF: NeneC:Okafor


Πάγκος:
PG’s: Shelvin Mack, A.J. Price, Jannero Pargo, Steven Gray
SG’s: Jordan Crawford, Martell Webster
SF’s: Chris Singleton, Cartier Martin
PF’s: Trevor Booker, Jan Vesely, Shavlik Randolph, Brian Cook
C’s: Kevin Seraphin, Earl Barron

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν:Trevor Ariza (New Orleans Hornets via trade), Earl Barron (Atleticos de San German), Steven Gray (Ventspils), Emeka Okafor (New Orleans Hornets via trade), Jannero Pargo (Atlanta Hawks,FA) , AJ Price (Indiana Pacers,FA), Shavlik Randolph (Piratas de Quebradillas), Martell Webster (Minnesota Timberwolves,FA).

Draft picks: Bradley Beal (#3, first round), Tomas Satoransky(#32, second round-δεν υπέγραψε)

Έφυγαν: Morris Almond (Red Star Belgrade), Andray Blatche (Brooklyn Nets), Maurice Evans(FA), Rashard Lewis (Miami Heat), James Singleton(FA)

Προπονητής:Randy Wittman
O Randy Wittman έχοντας 6 χρόνια εμπειρία ως head coach και ρεκόρ 33.1% δεν έχει δείξει κάποιο σπουδαίο έργο μέχρι στιγμής στο Nba.Υπάρχει βεβαίως το ελαφρυντικό ότι δούλεψε σε μέτριες ομάδες κατά το παρελθόν ενώ φέτος καλείται να διαχειριστεί ένα μείγμα ταλαντούχων νέων και βετεράνων παικτών.Defensive-minded coach,έχει στα χέρια του το κατάλληλο υλικό απαρτιζόμενο από καλούς-εξαιρετικούς αμυντικούς ώστε να εφαρμόσει τη φιλοσοφία του.

Σχόλιο:
Oι Wizards παρουσιάστηκαν αρκετά κινητικοί στην offseason φέρνοντας στην πρωτεύουσα παίκτες έμπειρους(Οkafor,Ariza) μέσω trade ενώ και η επιλογή του Beal στο no3 του draft μοιάζει ιδανική όπως είναι δομημένο το ρόστερ.Kαταρχήν,ο τραυματισμός του Wall αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν(τέλη Νοέμβρη αναμένεται να επιστρέψει).Προφανώς θα μείνουν πίσω από πλευράς ρεκόρ μέχρι να επιστρέψει ο star τους ενώ θα υπάρξει πρόβλημα και στη χημεία της ομάδας.Ο Α.J.Price,o έμπειρος Pargo κ ο δευτεροετής Mack θα παλέψουν για τα λεπτά στον άσσο εν τη απουσία Wall.Στην θέση του sg o rookie Bradley Beal,όντας ένας απ' τους καλύτερους παίκτες του φετινού draft θα πάρει τις επιθέσεις που του αναλογούν ενώ ο Jordan Crawford,(ελπίζουμε) ερχόμενος απ' τον πάγκο θα δώσει instant score αλλά το shot selection παραμένει ερωτηματικό.O Ariza είναι ο συνδετικός κρίκος της backcourt με τη frontline αναζητώντας τη σταθερότητα εδώ και χρόνια ενώ οι Webster,Martin,Singleton θα 'χουν συμπληρωματικό ρόλο στα φτερά της ομάδας με τον Webster να προσφέρει λίγη παραπάνω ποιότητα έχοντας τις γνωστές του εκλάμψεις.H frontline των Wizards αποτελείται από δυνατά κορμιά,καλούς ριμπάουντερ και αμυντικούς.Οι Νene-Okafor θα είναι βασικοί,ο Booker μου θυμίζει μια μικρογραφία του Μillsap ενώ ο Seraphin ήταν απ' τις εκπλήξεις της περσινής σεζόν καθώς ως starter είχε 14,1 π-7,2 ρ-1,8 μ' εξαιρετικά ποσοστά!Ο Vesely είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς δεν έχει βρει ακόμη τη θέση που του ταιριάζει στο nba,αδύναμος για 4άρι,ανεπαρκής για 3άρι καθώς δεν απειλεί απ' την περιφέρεια ενώ και το ball handling του θέλει πολλή δουλειά.Σε γενικές γραμμές το ρόστερ των Wizards μοιάζει γεμάτο και ικανό να μπει στα play-off αλλά δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο φέτος.

Πρόβλεψη:32-50
Conference rank:13th
Division rank:3rd

Nuntius
Λήξη ημιχρόνου στο Verizon Center. Το σκορ ανάμεσα σε Indiana Pacers και Washington Wizards είναι 50 - 41.

Αρκετά καλύτερο παιχνίδι σήμερα από τον Roy Hibbert. Βοηθάει το γεγονός πως μεγάλωσε στην Washington και παίζει μπροστά σε συγγενείς και φίλους σήμερα.
Nuntius
Τέλος 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 71 - 67 υπέρ των Pacers.

Η διαφορά είχε φτάσει και στο +20 (69 - 49) αλλά οι Wizards με ένα σερί 18 - 2 στα τελευταία 5 λεπτά του δωδεκαλέπτου ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.
Nuntius
Νίκη για τους Pacers με 96 - 89.
koutsou10
στην ουασινγκτον εχοντας ισως το χειροτερο ροστερ,αφου ειναι κ τραυματιες οι 2 καλυτεροι παιχτες τους(γουολ-νενε) δεν εχουν ακομα νικη(0-10).πανε να σπασουν το αρνητικο ρεκορ που εκαναν περυσι οι αγριογατες???

ο ραντυ γουιτμαν εχει δικιο που λεει οτι δεν ξερει ποιους να ξεκιναει γιατι σχεδον κανενας δεν ειναι σταθερος κ σε καθε παιχνιδι καποιος διαφορετικος παιχτης παει καλα,δεν υπαρχει σταθεροτητα δηλαδη.δεν μπορω να καταλαβω αν φταιει ο κοουτς κ ποσο μπορει να φταιει αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ο βεσελι παιζει βασικος(εστω κ σε λιγα παιχνιδια)αφου δεν εχει δειξει τιποτα απολυτως κ αν ηταν σε αλλη ομαδα αμφιβαλω αν θα επαιζε η θα ηταν στην 12αδα...
νομιζω πως επιβαλλεται αλλαγη προπονητη για να αλλαξει η ψυχολογια των παιχτων κ μαζι με την επιστροφη του νενε να παρουν κ κανενα αποτελεσμα...
morfi
Αφήνοντας στην άκρη το σημερινό παιχνίδι με τους Σπερς (υπάρχει κάτι να πούμε; ) ακολουθούν πέντε δύσκολα παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες που προς το παρών βρίσκονται μέσα στις θέσεις των πλέι οφ (Μπλέιζερς, Νικς, Χιτ, Χοκς, Γουόριορς). Το πιο εύκολο παιχνίδι τους είναι το αμέσως επόμενο μέσα στη Νεά Ορλεάνη, που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι αφού μέχρι και οι Χόρνετς είναι σε καλύτερη κατάσταση. Καταλήγω, πως υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις ώστε οι Γουίζαρντς να σπάσουν και να συνεχίσουν το ρεκόρ των Νετς.
ρομπαξ ντακ
Υπαρχει ενα παληκαρι σε αυτην την ομαδα που θα του φορεσουν παλτο και θα το στειλουν παλι πισω στην Ευρωπ laugh.gif ...ναι ο ξανθουλης
lakersdynasty
NBA 1978 Finals G7 Bullets@Supersonics

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.