Help - Search - Members - Calendar
Full Version: I want to become the new Pat Riley!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Dromeas7
Επιτέλους είμαι και εγώ πτυχιούχος και μπορώ να προσφέρω σε αυτή την απίθανη χώρα με όποιες γνώσεις αποκόμισα στα τόσα χρόνια που έφαγα στα θρανία!!

Όμως η Τοπογραφία μπορεί να περιμένει!!!!
Το μεράκι μου είναι άλλο και αυτό αφορά την πορτοκαλί θεά.

Λοιπόν ψάχνω για κάτι που να έχει σχέση με το μπάσκετ. Δηλαδή: Μπορώ να συμπληρώνω την ομάδα στις προπονήσεις και ας μην παίζω καθόλου....Μπορώ να γίνω βοηθός βοηθού προπονητή.....βοηθός στατιστικολόγου....βοηθός σκαουτερ κλπ κλπ κλπ

Εννοείτε ότι δεν ζητάω οποιαδήποτε πληρωμή.

Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει?
Τι "πτυχία" πρέπει να έχω για να γίνω προπονητής?
thrylos7
Έχεις ψύχωση με τη θέση του βοηθού; tongue.gif

Όμως η Τοπογραφία μπορεί να περιμένει!!!!
Το μεράκι μου είναι άλλο και αυτό αφορά την πορτοκαλί θεά.

thumbsup.gif

Για το πως μπορείς να γίνεις προπονητής... κάπου υπάρχει εδώ μέσα αλλά δεν έχω υπόψη μου το που.
morfi
Dromeas7 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΤΡΕΛΛΕ !!!!!!!!!!!!!! banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif

Tωρα για τα "πτυχια" που λες... αν ενδιαφερεσαι για διαιτητης... δεν ξερω αν θα βοηθησει παντως ενας γνωστος μου που ηθελε να γινει διαιτητης στο ποδοσφαιρο πηγε στην αντιστοιχη σχολη και τωρα σφυριζει σε παιδικα, εφηβικα, ερασιτεχνικα και ετσι... και που ξερεις ? μπορει να του κατσει και να παει σε μεγαλυτερες κατηγοριες... Αλλα επειδη εχω παιξει σε παιδικο εφηβικα τμηματα ενα θα σου πω... ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ! Θα σε βριζουνε απο την αρχη μεχρι το τελος. Θα ακουσεις πολλα και οχι μονο για σενα... Δεν εχεις την ασφαλεια της εδρας γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει εδρα για διατητες... ποοοοοοοοοοοοοοο αυτο μου αρεσε... δεν υπαρχει εδρα για διατητες...
Τωρα για προπονητης, στατιστικολογος, μασερ (σε γυναικειες ομαδες) δεν ξερω... Μονο ο tsops μπορει να ριξει φως στο μυστηριο... μπορει να ανοιξει δρομους εκει που αλλοι κολλανε, μπορει να βαλει τα γυαλια στην νικολουλη και στον χαρδαβελλα, μπορει να ερθει μεσ' στα αγρια χαραματα με εναν φακο και να σου πει "ελα αγορι μου, αυτος ειναι ο δρομος..."
dizzy_fingers
21.gif

Συγχαρητήρια Θανάση!
Δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω που τέλειωσες biggrin.gif.

Πμ έστειλες στον tsops? tongue.gif
liolias
Γινε φροντιστης καλυτερα για να βγαλεις και λεφτα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.