QUOTE(piratiko @ Mar 19 2009, 18:19 )
Διαφωνω με την αναλυση σου bullet,
Μη ξεχνας οτι με τον Ζοτς χρειαζεται χρονος να προσμαρμοσθουν οι νεες μεταγραφες.
Κοιτα τον Σαρας περυσι και κοιτα φετος...Αλοιμονο μας εαν φυγει ο παιχταρας! Ποιος Τζαμπερ και Μαιλς ρε φιλε?? Κοτζαμ Γιασκεβιτσιους δεν σου κανει? Κι ας μην ειναι τοσο καλος στην αμυνα...
Ετσι κι ο Νικολας...πιστευω του χρονου θα δουμε αισθητη βελτιωση του. Αντιθετα πιστευω οτι χρειαζεται φρεσκαρισμα αλλου...Στο 4αρι ειμαστε χλωμοι, εξ ου και η αδυναμια μας στα ριμπαουντ φετος. Θα ηθελα πολυ τον Αντερσεν στη θεση του Τσαρτσαρη π.χ Στις θεσεις 1,2 ειμαστε υπερπληρεις κατ εμε με Διαμαντιδη, Σπανουλη, Ντρου και Σαρας.
Συμφωνω με το να διαφωνεις μαζι μου,δεν εχω προβλημα..ομως το ''ρε φιλε'',απο που κ ως που?
Κατ'εμε ο Σαρας δεν κανει κ πιστευω οτι ο κυκλος του στον ΠΑΟ θα ληξει το καλοκαιρι.
Ο Νικολας θεωρω πως θα εχει την ιδια πιστωση χρονου που ειχε και ο Ουινστον(ειδικα αν εξακολουθησει ως το τελος να ειναι ασταθης).
Οσον αφορα την αντικατασταση του Τσαρτσαρη με τον Αντερσεν,θα πω, πως θα πρεπει να σπασουν τα συμβολαια τους(πολυεξοδο).
QUOTE(silversurfer @ Mar 19 2009, 18:23 )
QUOTE(vastravoud @ Mar 19 2009, 18:12 )
Δεν ξέρω κατά πόσον ο Μάιλς θα ικανοποιούσε σε τέτοιο επίπεδο. Επίσης, έτσι όπως το προτείνεις διώχνεις δυο "φονικούς" σουτέρ από την ομάδα.
Αντί του Μάιλς γιατι να μην κρατήσεις τον Ντρου, που γενικά τον τελευταίο 1,5 μήνα δεν είναι κακός;
Το κανεις κ φαινεται λες κ ειμαι ο Ζοτς η' ο Γιαννακοπουλος..
Εδω καταθετουμε προσωπικες αποψεις-εκτιμησεις..ξερουμε πολυ καλα ολοι,οτι τον τελευταιο λογο σε τετοια θεματα τον εχουν αλλοι..