Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Παναθηναικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Reggie Miller 31
QUOTE (roko @ Jun 1 2014, 22:28 ) *
Ξερεις ποια ειναι η διαφορα? Στις αντιδρασεις φιλε.Αλλο ειναι το κλαμα σαν εκεινο του Γιαννακη και του Μπαρτζωκα και αλλο εκεινο το κοκκινο της οργης του Ιβκοβιτς.

Επειδή έχω δει Live και το κοουτσάρισμα του Μπαρτζώκα κ του Ντούντα στο ΟΑΚΑ, ο ένας είναι πιο νευρικός απο τους παίκτες, βρίζει, φωνάζει, διαμαρτύρεται... ο άλλος ήρεμος, να χειροκροτάει ακόμα κ χαμένες επιθέσεις, να πιάνει παίκτες στην διακοπή κ να συμβουλεύει, να φωνάζει εκεί που πρέπει!
roko
QUOTE(Mono @ Jun 1 2014, 22:44 ) *
Μετα απο 21 ολόκληρα χρόνια κανεις Break σε μια έδρα που το σερί ειχε φτάσει 26-0, πας την σειρα σε ματς-μπολ και τα εχεις ολα υπέρ σου, κοσμο, έδρα και γεματο ροστερ χωρις τραυματισμούς και απεναντίας εχεις εναν αντίπαλο που άλλαξε προπονητή στα μεσα της χρονιάς με τον Αλβέρτη που δεν εχει ουτε καν δίπλωμα προπονητή και στα χαρτιά ειναι δηλωμένος ως μεταφραστής ξερω γω και ενα ροστερ που ειναι για κλάματα και ελλιπής με τραυματισμούς και ψυχολογία στον πάτο..με εναν κοσμο που δε γεμίζει ουτε το ΟΑΚΑ .....και η πρωτη σου δικαιολογία ειναι η διαιτησία ????

Μάθετε να χάνετε, εχετε συνηθίσει στη νικη με οποιοδήποτε τροπο και οταν αυτη δεν έρχεται φταίνε ολοι εκτος απο τον κακο προγραμματισμό τα λάθη του προπονητικου σας τιμ την απόδοση των παικτών σας κτλπ ..

Αν τα βάλουμε κάτω ο Παναθηναικος μπορει να μην εχει αξιόλογο ροστερ ως σύνολο αλλα εχει 2 3 παίκτες που εσεις δεν εχετε .. απλα τα πραγματα ..

Ο Παναθηναικος εχει πολυ βαριά φανέλα !!

Ολα ανοιχτα στο τελευταίο ματς 50-50.

Ενταξει και εσυ το πας ότι μονο εσεις δικαιουστε να μιλατε...Ο αλλος που ηταν προεδρος προχθες χαλασε τον κοσμος και εφαγε 3 μηνες αποχη αντι να του κοψουν την εισοδο στα γηπεδα για 20 χρονια με αυτα που εκανε για αλλη μια φορα.Ο Μπαρτζωκας δεν εχει δικαιωμα να πει την μ....α του?Τι παει να πει οτι εχουμε μαθει στην νικη με οποιοδηποτε τροπο? Για εξηγησε το λιγο ρε φιλε να καταλαβω τι εννοεις.
spysta
QUOTE(G-arenas @ Jun 1 2014, 19:55 ) *
εδω εχουν βγαλει τον ΔΔ ντοπα

νταξει φιλε μην σου φαινεται απιθανο .. γινονται αυτα !!ειδικα οταν μιλαμε σε φορουμ ,ανωνυμα κτλ
εδω περυσι ειχαν βγαλει ντοπα τον 27χρονο Λο με δημοσια αρθρα του μαχομενου Στεφανου Χιου απο ''γνωστα'' sites wink.gif
North_gato
QUOTE (spysta @ Jun 1 2014, 23:00 ) *
νταξει φιλε μην σου φαινεται απιθανο .. γινονται αυτα !!ειδικα οταν μιλαμε σε φορουμ ,ανωνυμα κτλ
εδω περυσι ειχαν βγαλει ντοπα τον 27χρονο Λο με δημοσια αρθρα του μαχομενου Στεφανου Χιου απο ''γνωστα'' sites wink.gif

Δεν βγαλανε μονο τον Λο, αλλα ολη την ομαδα.....
T.W.Is.M.
QUOTE(spysta @ Jun 1 2014, 23:00 ) *

Τωρα πες μου εσυ τι ποινη πρεπει να φας με αυτα που πας και γραφεις! Ειμαι σιγουρος οτι δεν αναφερεσαι στο νησι, γιατι το γραφεις με κεφαλαιο. Δε θα πρεπε να τιμωρηθει τετοια βρισια??? smiley.gif
BasketZilla
Όπως και με τους πολιτικούς , έτσι κάθε λαός έχει τους τελικούς που του αξίζουν.
Καπνογόνα, απαράδεκτες δηλώσεις επιπέδου κακομαθημένου πεντάχρονου και φυσικά κακό μπάσκετ.
Θα ήμασταν όλοι πολύ καλύτερα αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έπαιζαν μόνο στην Ευρωλίγκα.

Υ.Γ. Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου και των Αγγελοπουλαίων δείχνουν πως διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου αν βρει έτοιμη μια αυτοκρατορία χρημάτων χωρίς να έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
spysta
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 1 2014, 20:03 ) *
Τωρα πες μου εσυ τι ποινη πρεπει να φας με αυτα που πας και γραφεις! Ειμαι σιγουρος οτι δεν αναφερεσαι στο νησι, γιατι το γραφεις με κεφαλαιο. Δε θα πρεπε να τιμωρηθει τετοια βρισια??? smiley.gif

laugh.gif
mpam
QUOTE (Mono @ Jun 1 2014, 22:44 ) *
Μετα απο 21 ολόκληρα χρόνια κανεις Break σε μια έδρα που το σερί ειχε φτάσει 26-0, πας την σειρα σε ματς-μπολ και τα εχεις ολα υπέρ σου, κοσμο, έδρα και γεματο ροστερ χωρις τραυματισμούς και απεναντίας εχεις εναν αντίπαλο που άλλαξε προπονητή στα μεσα της χρονιάς με τον Αλβέρτη που δεν εχει ουτε καν δίπλωμα προπονητή και στα χαρτιά ειναι δηλωμένος ως μεταφραστής ξερω γω και ενα ροστερ που ειναι για κλάματα και ελλιπής με τραυματισμούς και ψυχολογία στον πάτο..με εναν κοσμο που δε γεμίζει ουτε το ΟΑΚΑ .....και η πρωτη σου δικαιολογία ειναι η διαιτησία ????

Μάθετε να χάνετε, εχετε συνηθίσει στη νικη με οποιοδήποτε τροπο και οταν αυτη δεν έρχεται φταίνε ολοι εκτος απο τον κακο προγραμματισμό τα λάθη του προπονητικου σας τιμ την απόδοση των παικτών σας κτλπ ..

Αν τα βάλουμε κάτω ο Παναθηναικος μπορει να μην εχει αξιόλογο ροστερ ως σύνολο αλλα εχει 2 3 παίκτες που εσεις δεν εχετε .. απλα τα πραγματα ..

Ο Παναθηναικος εχει πολυ βαριά φανέλα !!

Ολα ανοιχτα στο τελευταίο ματς 50-50.

Ποιοι ειναι αυτοι φιλε μου? Οι 2 3 που λες
louie
QUOTE (BasketZilla @ Jun 1 2014, 23:05 ) *
Όπως και με τους πολιτικούς , έτσι κάθε λαός έχει τους τελικούς που του αξίζουν.
Καπνογόνα, απαράδεκτες δηλώσεις επιπέδου κακομαθημένου πεντάχρονου και φυσικά κακό μπάσκετ.
Θα ήμασταν όλοι πολύ καλύτερα αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έπαιζαν μόνο στην Ευρωλίγκα.

Υ.Γ. Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου και των Αγγελοπουλαίων δείχνουν πως διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου αν βρει έτοιμη μια αυτοκρατορία χρημάτων χωρίς να έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

εκτος αθλητισμου αυτη η παρατηρηση αλλα φυσικα ολοσωστη...
bbplayer
QUOTE (mpam @ Jun 1 2014, 23:11 ) *

ο Μήτσος , ο Μήτσος & ο Μήτσος (εκτός κι εάν εννοεί ότι ο Μήτσος κάνει για τρεις)

εμ! άδικο εχει?

imperial
σημερα δεν κατεβηκε ο Ολυμπιακος στο γήπεδο. Δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για λαθη διαιτησιας οταν δεν παιζουμε μπάσκετ....ντροπη να τρωμε καλαθια απο 5-6 μετρα απο Λασμε με αμυνα βαθυ κοιταγμα....το πρωτο ημιχρονο ηταν νωθρο και εκει χαθηκε το παιχνιδι...
mpam
QUOTE (bbplayer @ Jun 1 2014, 23:13 ) *
ο Μήτσος , ο Μήτσος & ο Μήτσος (εκτός κι εάν εννοεί ότι ο Μήτσος κάνει για τρεις)

εμ! άδικο εχει?

οκ τοτες...
North_gato
QUOTE (imperial @ Jun 1 2014, 23:18 ) *
σημερα δεν κατεβηκε ο Ολυμπιακος στο γήπεδο. Δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για λαθη διαιτησιας οταν δεν παιζουμε μπάσκετ....ντροπη να τρωμε καλαθια απο 5-6 μετρα απο Λασμε με αμυνα βαθυ κοιταγμα....το πρωτο ημιχρονο ηταν νωθρο και εκει χαθηκε το παιχνιδι...

Γιατι, το δευτερο ημιχρονο ηταν καλυτερο? Ας ειναι καλα ο Παναθηναικος που αραξε στα τεσσερα τελευταια λεπτα και τελειωσε στο καλαθι διαφορετικα θα ειχαμε απολυση απο σημερα.....
imperial
QUOTE (North_gato @ Jun 1 2014, 23:22 ) *
Γιατι, το δευτερο ημιχρονο ηταν καλυτερο? Ας ειναι καλα ο Παναθηναικος που αραξε στα τεσσερα τελευταια λεπτα και τελειωσε στο καλαθι διαφορετικα θα ειχαμε απολυση απο σημερα.....

το δευτερο ηταν ο γνωστός κλεφτοπολεμος που βλεπουμε απο μετριες ομαδες συνήθως(ΤΡΑΓΙΚΟ θεαμα).....στο πρωτο ο Παναθηναικός
εδειχνε ομαδα ικανη στην επιθεση ενω ο Γιανκοβιτς έκανε οτι ακριβως θα του έλεγε ένας κανονικός προπονητης
μπραβο στον Παναθηναικο...ειναι πολυ σκληρη ομαδα παρα τα τοσα προβληματα.....
δειγμα της νωθροτητας ειναι οτι ο Μαυροκεφαλίδης εριξε μπλοκ...αν ειναι δυνατον...απλα τον καρφωνεις στην μουρη η ριχνεις την μπαλα απο επανω δεν μπορεις να τον υποτιμας ετσι.
Dred11
Φθηνοί μας έρχονται τελικά οι Μήτσοι: Από 500.000 έκαστος. Τσάμπα πράγμα! laugh.gif
Mono
QUOTE (mpam @ Jun 1 2014, 22:11 ) *

Διαμαντιδης
Λασμε

Και Γκιστ που φάνηκε η απουσία του στα αλλα ματς.

Καταρχήν ρεσπεκτ για το παθος που βγάζουν πρωτα απο ολα και την ενεργεια smile.gif

Σε αντίθεση με τον σπαν που βάζει το εγω του πανω απο την ομαδα, τον λοζετσκι (που ειναι καλύτερος του Καλαθη) στα κρίσιμα σημεία να τα κανει πανω του.

Και σε όλους τους άλλους που οταν η μπάλα καίει την πανε γύρω γύρω ..

Αυτα.
bbplayer
QUOTE (Dred11 @ Jun 1 2014, 23:38 ) *
Φθηνοί μας έρχονται τελικά οι Μήτσοι: Από 500.000 έκαστος. Τσάμπα πράγμα! laugh.gif

24.gif 24.gif ναι ναι
Dancing Madly Backwards
Δεν μου βγαίνει να εξηγήσω τίποτα μπασκετικά από το ματς. Όλα μου φαίνονται παράδοξα, εκτός ίσως από την απόδοση (την αστοχία βασικά) του Σπανούλη. Από το πρώτο φοβερό ημίχρονο του ΠΑΟ μέχρι τη δική μας αφλογιστία και το ελεεινά κακό παιχνίδι (πλην 5 λεπτών, διασκορπισμένων σε όλο το ματς), τα 8 λεπτά που έπαιξε ο Μάντζαρης, το ότι δεν μας έβγαινε τίποτα επιθετικά, το "κόλλημα" παικτών να σουτάρουν ακόμα και ελεύθεροι, την αδυναμία να ποστάρουμε κλπ κλπ.
Βάσει λογικής περιμένω έναν Παναθηναικό με τη γλώσσα έξω από την κούραση στο ΟΑΚΑ να πηγαίνει το ματς σε ρυθμούς χελώνας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να τρέξει ευθύς εξαρχής, να είναι ακόμα καλύτερος και πιο αποφασισμένος από όσο ήταν την Πέμπτη. Και ο Μπαρτζώκας να ηρεμήσει.
bbplayer
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Jun 2 2014, 00:09 ) *
Δεν μου βγαίνει να εξηγήσω τίποτα μπασκετικά από το ματς. Όλα μου φαίνονται παράδοξα, εκτός ίσως από την απόδοση (την αστοχία βασικά) του Σπανούλη. Από το πρώτο φοβερό ημίχρονο του ΠΑΟ μέχρι τη δική μας αφλογιστία και το ελεεινά κακό παιχνίδι (πλην 5 λεπτών, διασκορπισμένων σε όλο το ματς), τα 8 λεπτά που έπαιξε ο Μάντζαρης, το ότι δεν μας έβγαινε τίποτα επιθετικά, το "κόλλημα" παικτών να σουτάρουν ακόμα και ελεύθεροι, την αδυναμία να ποστάρουμε κλπ κλπ.
Βάσει λογικής περιμένω έναν Παναθηναικό με τη γλώσσα έξω από την κούραση στο ΟΑΚΑ να πηγαίνει το ματς σε ρυθμούς χελώνας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να τρέξει ευθύς εξαρχής, να είναι ακόμα καλύτερος και πιο αποφασισμένος από όσο ήταν την Πέμπτη. Και ο Μπαρτζώκας να ηρεμήσει.

μπασκετικά τα εξήγησε μια χαρά ο προπονητής της Κηφισιάς. Τα υπόλοιπα είναι η φανέλα/μέταλο και η ψυχολογία . Και ο Φράγκι που λειτουργεί σαν συνδετικό κρίκος μεταξύ των μεγάλων ομάδων των περασμένων χρόνων και της φετινής
Dancing Madly Backwards
QUOTE (bbplayer @ Jun 2 2014, 00:15 ) *
μπασκετικά τα εξήγησε μια χαρά ο προπονητής της Κηφισιάς. Τα υπόλοιπα είναι η φανέλα/μέταλο και η ψυχολογία . Και ο Φράγκι που λειτουργεί σαν συνδετικό κρίκος μεταξύ των μεγάλων ομάδων των περασμένων χρόνων και της φετινής

Ήμουν γήπεδο και δεν ξέρω τι έλεγε ο Παπαθεοδώρου, τώρα τα υπόλοιπα δεν μου λένε κάτι, αν η φανέλα/μέταλο έπαιζε μπάσκετ ο ΠΑΟ θα το έδειχνε και σε άλλα ματς. Εδώ μιλάμε για τρελούς παραλογισμούς και μπασκετικά παράδοξα εκατέρωθεν.
SteveNashidis
Αφήνοντας τα παρασκηνιακά έχουμε άσχημα playoff σε σχέση με τα ζευγάρια των άλλων χωρών. Πιο ωραίο μπάσκετ γίνεται στο πανιώνιος-παοκ για την τρίτη θέση .
bbplayer
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Jun 2 2014, 00:21 ) *
Ήμουν γήπεδο και δεν ξέρω τι έλεγε ο Παπαθεοδώρου, τώρα τα υπόλοιπα δεν μου λένε κάτι, αν η φανέλα/μέταλο έπαιζε μπάσκετ ο ΠΑΟ θα το έδειχνε και σε άλλα ματς. Εδώ μιλάμε για τρελούς παραλογισμούς και μπασκετικά παράδοξα εκατέρωθεν.

δεν βγαίνει κάτι με το στρογγύλεμα. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε, όχι για τυχαία ομάδα. Δε μπορείς να τα κάνεις αυτά σε κάθε ματς.
Τα δείγματα φάνηκαν από την 4η περίοδο στο ΟΑΚΑ αλλά τότε δεν έφτασε ο χρόνος. Ο Παναθηναϊκός είχε ένα ματς που νίκησε με κακή απόδοση, ένα που ξεφτιλίστηκε , και ένα που έχασε στο παρά πέντε παίζοντας άσχημα. Δεν τον έπαιρνε και για τρίτο διασυρμό σερί και αντέδρασε όπως έχει ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν
Dancing Madly Backwards
QUOTE (bbplayer @ Jun 2 2014, 00:26 ) *
δεν βγαίνει κάτι με το στρογγύλεμα. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε, όχι για τυχαία ομάδα. Δε μπορείς να τα κάνεις αυτά σε κάθε ματς.
Τα δείγματα φάνηκαν από την 4η περίοδο στο ΟΑΚΑ αλλά τότε δεν έφτασε ο χρόνος. Ο Παναθηναϊκός είχε ένα ματς που νίκησε με κακή απόδοση, ένα που ξεφτιλίστηκε , και ένα που έχασε στο παρά πέντε παίζοντας άσχημα. Δεν τον έπαιρνε και για τρίτο διασυρμό σερί και αντέδρασε όπως έχει ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν

Η τέταρτη περίοδος στο ΟΑΚΑ ανήκει στο off topic διαιτησίας (ναι ξέρω είμαστε γραφικοί εμείς οταν μιλάμε διαιτησία, όταν ο μιλάνε οι του παο με το παραμικρό στην Ευρώπη, όχι) τα ups and downs που μου λες, είναι μέσα σε αυτά που λέω ουσιαστικά, πως δεν εξηγείται τίποτα. Πότε αντέδρασε έτσι ο ΠΑΟ στο πρόσφατο παρελθόν;
Dred11
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Jun 2 2014, 00:29 ) *
Η τέταρτη περίοδος στο ΟΑΚΑ ανήκει στο off topic διαιτησίας (ναι ξέρω είμαστε γραφικοί εμείς οταν μιλάμε διαιτησία, όταν ο μιλάνε οι του παο με το παραμικρό στην Ευρώπη, όχι) τα ups and downs που μου λες, είναι μέσα σε αυτά που λέω ουσιαστικά, πως δεν εξηγείται τίποτα. Πότε αντέδρασε έτσι ο ΠΑΟ στο πρόσφατο παρελθόν;

Βλέπω ότι οι Ολυμπιακοί πήραν σήμερα την ήττα πολύ πιο βαριά απ' ό,τι οι Παναθηναϊκοί τις δύο προηγούμενες ήττες της ομάδας. Η διαφορά είναι νομίζω ότι κάποιοι Ολυμπιακοί έχετε φάει το παραμύθι ότι οι Μάντζαρης, Σλούκας, Κόλινς συνιστούν ισχυρό backcourt, ενώ οι Παναθηναϊκοί γνωρίζουν ότι οι Ούκιτς, Κάρυ, Ράιτ είναι για απόσυρση, ότι κάποιοι Ολυμπιακοί πιστεύουν ότι ο Ντάνστον είναι ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης, ενώ οι Παναθηναϊκοί βλέπουν ότι ο Λάσμε είναι ένας άμπαλος μαχητής που παίζει στην επίθεση πάνω από τις δυνάμεις του, ότι οι Ολυμπιακοί πιστεύουν ότι ο Παπαπέτρου είναι τριάρι επιπέδου Ευρωλίγκας, ενώ οι Παναθηναικοί είναι πολύ επιφυλακτικοί με τον Γιάνκοβιτς (που έχει γράψει και μια ιστορία στην Α1) κλπ. κλπ. κλπ.
Αλλά εντάξει, να συμφωνήσω ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα, ότι άξιζε να είναι στο final 4, ότι θα είχε περάσει σίγουρα αν δεν είχε τους τραυματισμούς και ότι συνέβησαν τρελά σήμερα για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός.
bbplayer
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Jun 2 2014, 00:29 ) *

εσύ προφανώς περίμενες ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει με κατεβασμένα τα σορτσάκια στο ΣΕΦ σήμερα. Αν κρίνω από τα ποστ που έγιναν [b]πριν[/b] από το παιχνίδι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού αυτή η άποψη είναι μειοψηφία. Ετσι σκεπτόμενος λογικό είναι να μη μπορείς να εξηγήσεις κάτι από αυτά που έγιναν. Βασικά δεν έγινε και κάτι τραγικό. Κέρδισε ο Παναθηναίκός με 3 πόντους. Με 3 , όχι με 23. Τόσο δυσνόητο είναι αυτό πια?

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε σκορ από μέσα, έσπασε τα καλάθια από το 3ποντο, ο Σπανούλης ναι μεν δεν ήταν φύρα (έβγαλε 7 ασιστ) αλλά του έκοψαν το σκορ (δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε). Στο 2ο ματς αλλά και στο 3ο (λιγότερο βέβαια) ο Ολυμπιακός πήρε σκορ από μέσα και αυτό ήταν καταλύτης σήμερα όχι.

Οι 43 του 1ου ημιχρόνου επίσης δεν είναι έκπληξη διότι πολύ απλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτό το χτικιό που έβλεπες επί Πεδουλάκη. Ή μάλλον είναι και αυτό αλλά μπορεί να είναι και κάτι άλλο όταν μπαίνει ο ΔΔ στο σκοράρισμα, έρχεται ο Βλάντο από το πάγκο και βάζει 9 ποντους και ο Μαυροκεφαλίδης βοηθάει (όσο μπορεί τελοσπάντων) . Αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα φέτος και επειδή είναι αυτός που είναι , έβαλε 20 πόντους λιγότερους περίπου στο 2ο και κόντεψε ν' αυτοκτονήσει.

Το ...μεταφυσικό σε όλα αυτά δεν καταλαβαίνω πού είναι.
Dancing Madly Backwards
QUOTE (Dred11 @ Jun 2 2014, 00:38 ) *
Βλέπω ότι οι Ολυμπιακοί πήραν σήμερα την ήττα πολύ πιο βαριά απ' ό,τι οι Παναθηναϊκοί τις δύο προηγούμενες ήττες της ομάδας. Η διαφορά είναι νομίζω ότι κάποιοι Ολυμπιακοί έχετε φάει το παραμύθι ότι οι Μάντζαρης, Σλούκας, Κόλινς συνιστούν ισχυρό backcourt, ενώ οι Παναθηναϊκοί γνωρίζουν ότι οι Ούκιτς, Κάρυ, Ράιτ είναι για απόσυρση, ότι κάποιοι Ολυμπιακοί πιστεύουν ότι ο Ντάνστον είναι ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης, ενώ οι Παναθηναϊκοί βλέπουν ότι ο Λάσμε είναι ένας άμπαλος μαχητής που παίζει στην επίθεση πάνω από τις δυνάμεις του, ότι οι Ολυμπιακοί πιστεύουν ότι ο Παπαπέτρου είναι τριάρι επιπέδου Ευρωλίγκας, ενώ οι Παναθηναικοί είναι πολύ επιφυλακτικοί με τον Γιάνκοβιτς (που έχει γράψει και μια ιστορία στην Α1) κλπ. κλπ. κλπ.
Αλλά εντάξει, να συμφωνήσω ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα, ότι άξιζε να είναι στο final 4, ότι θα είχε περάσει σίγουρα αν δεν είχε τους τραυματισμούς και ότι συνέβησαν τρελά σήμερα για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός.

Κοίτα, αν θες να πεις κάτι σχετικό με το quote, απάντα πάνω στο quote και άσε τις θεωρίες και ψυχολογίες οπαδών. Πέραν αυτού, δεν είναι θέμα "πίστης" το ότι οι Μάντζαρης (αυτόν τι τον αναφέρεις, πρόλαβε να παίξει σήμεραwink.gif/Σλούκας έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους ακόμα και σε Final Four και πως ο Dunston έπαιζε όλη τη front line της Ρεάλ μόνος του.
bbplayer
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Jun 2 2014, 00:43 ) *
ο Dunston έπαιζε όλη τη front line της Ρεάλ μόνος του.

στα 3 από τα 5 ματς και βασικά στο 3ο της σειράς. Ο Παναθηναϊκός έχει διαλέξει άλλο τρόπο άμυνας και δεν εύκολο να τον παίζει ένας ψηλός
erwi grey
Οσον αφορα την διαιτησια σημερα ηταν πολυ κακη γενικως, εγω δε θελω να σταθω εκει, αλλα στους παικτες και στον προπονητη που ειχαν την ευκαιρια να παρουν το πρωταθλημα και δε μπορω να ακουω δικαιολογιες οταν σε παει στους 16 ποντους αυτος ο Παναθηναικος μεσα στο Σεφ.
bbplayer
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129745610

οι "παράπλευρες απώλειες"
louie
γενικα δεν υπαρχει κατι μεταφυσικο στο να χανει ο ολυμπιακος. συμβαινει κι αυτο... κι εμεις μπασκετμπολιστες εχουμε. αυτα τωρα τα παραδοξα και η ολη συζητηση μου θυμιζει το μυθικο σκετσακι με ιωαννιδη στους αμαν που λεει "εγω ετοιμαζω την ομαδα για να παρει το κυπελλο,να ερθουμε και να παιξουμε μονοι μας, και βρισκω κι αλλες ομαδες στο γηπεδο!"

σχεδον νιωθω την αναγκη να απολογηθω που παιξαμε και κερδισαμε
Dancing Madly Backwards
QUOTE (bbplayer @ Jun 2 2014, 00:42 ) *
εσύ προφανώς περίμενες ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει με κατεβασμένα τα σορτσάκια στο ΣΕΦ σήμερα. Αν κρίνω από τα ποστ που έγιναν [b]πριν[/b] από το παιχνίδι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού αυτή η άποψη είναι μειοψηφία. Ετσι σκεπτόμενος λογικό είναι να μη μπορείς να εξηγήσεις κάτι από αυτά που έγιναν. Βασικά δεν έγινε και κάτι τραγικό. Κέρδισε ο Παναθηναίκός με 3 πόντους. Με 3 , όχι με 23. Τόσο δυσνόητο είναι αυτό πια?

Μη προτρέχεις, δεν είναι ωραίο. Περίμενα πως ο Παναθηναικός θα έρθει στο ΣΕΦ για να τα δώσει όλα. Δεν περίμενα πως αυτά τα "όλα" θα ήταν όσα γίνανε στο παρκέ, από πολλές απόψεις (ενέργεια, ευστοχία, άμυνες, Γιάνκοβιτς)

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε σκορ από μέσα, έσπασε τα καλάθια από το 3ποντο, ο Σπανούλης ναι μεν δεν ήταν φύρα (έβγαλε 7 ασιστ) αλλά του έκοψαν το σκορ (δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε). Στο 2ο ματς αλλά και στο 3ο (λιγότερο βέβαια) ο Ολυμπιακός πήρε σκορ από μέσα και αυτό ήταν καταλύτης σήμερα όχι.

Ο Ολυμπιακός πήρε 14 δίποντα από το ζωγραφιστό, έσπασε τα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, για τον Σπανούλη γνωστά. Σκορ από μέσα πήρε ο Ολυμπιακός, ξεκίνησε μάλιστα με 2/2 από μέσα.

Οι 43 του 1ου ημιχρόνου επίσης δεν είναι έκπληξη διότι πολύ απλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτό το χτικιό που έβλεπες επί Πεδουλάκη. Ή μάλλον είναι και αυτό αλλά μπορεί να είναι και κάτι άλλο όταν μπαίνει ο ΔΔ στο σκοράρισμα, έρχεται ο Βλάντο από το πάγκο και βάζει 9 ποντους και ο Μαυροκεφαλίδης βοηθάει (όσο μπορεί τελοσπάντων) . Αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα φέτος και επειδή είναι αυτός που είναι , έβαλε 20 πόντους λιγότερους περίπου στο 2ο και κόντεψε ν' αυτοκτονήσει.

Δεν θυμάμαι καν μεγάλο ματς που να έχει πάρει προβάδισμα ο ΠΑΟ λόγω επίθεσης, πόσο μάλλον με 43 πόντους στο 1ο ημίχρονο. Διαφορές επί Πεδουλάκη δεν βλέπω, σήμερα είδα λίγο πικ εν ρολ παραπάνω, κατά τα άλλα ποστάρισμα, ποστάρισμα, πάσα έξω, και ποστάρισμα.

Μεταφυσικό δεν είπα, παράδοξο είπα. Στον συνδυασμό τους και στις δυο ομάδες (το ξαναλέω).
doctorjekil
Γενικα σε ολη την σειρα ο οσφπ(ο κοσμος του και οι προπονητες του)βγαζει μια αλλαζονεια...ισως νομιζουν οτι παιζουν με τον πανιωνιο,οταν καταλαβουν με ποιον παιζουν ισως να εχουν χασει το πρωταθλημα
rchos
Σχόλιο προς όλους.
Αν κάνετε αντιπαραβολή τα ποστ μετά το τρίτο ματς και τα ποστ μετά το τέταρτο θα νομίζει κάποιος ότι τα 9 στα 10 usernames άλλαξαν κατόχους.

xristos_metal
Ο Παναθηναικος ηταν πολυ καλυτερος και δικαια κερδισε, οπως κερδισε και ο Παναθηναικος στο Οακα. Ανεβασε δυο επιπεδα πιο πανω την αποδοση του σε σχεση με τα πρηγουμενα ματς, και αξιζει συγχαρητηρια γιατι ηταν ενα ματς με πολυ μεγαλη δυσκολια.

Ο Ολυμπιακος απο την αλλη ειναι αδικαιολογητος, πολυ ευθραυστος ψυχολογικα κατι που δεν δικαιολογειται μετα την νικη στην εδρα του Παναθηναικου. Κανονικα θα επρεπε να βγαζει φωτιες. Μου δινει την εντυπωση οτι δεν πιστευει οτι μπορει να παρει το πρωταθλημα. Εχει ενα μεγαλο κομπλεξ απεναντι στον ΠΑΟ που δεν μπορει να το αποβαλει.

Στο τελικο δεν χωρανε προβλεψεις, αλλα η λογικη λεει Παναθηναικος.

*Το φαουλ επρεπε να σφυριχτει στα 8".
Dancing Madly Backwards
QUOTE (doctorjekil @ Jun 2 2014, 00:59 ) *
Γενικα σε ολη την σειρα ο οσφπ(ο κοσμος του και οι προπονητες του)βγαζει μια αλλαζονεια...ισως νομιζουν οτι παιζουν με τον πανιωνιο,οταν καταλαβουν με ποιον παιζουν ισως να εχουν χασει το πρωταθλημα

Παίζουμε με την ομάδα που έπαιξε το χειρότερο μπάσκετ της Ευρωλίγκας στο επίπεδο των Playoff που έχει rotation 7 παικτών, μεγαλούτσικων, κουρασμένων ή "καμμένων" σύμφωνα με τους οπαδούς του ΠΑΟ. Το παράπονο μας (μου, δηλάδή, δεν μπορώ να μιλάω για άλλους) είναι για το πως παίζει ο Ολυμπιακός, κυρίως. Δεν καταλαβαίνω, είναι παράλογο που είχαμε απαίτηση να κερδίζαμε σήμερα;
AZ1980
Δεν μπορώ να θυμηθώ πιο απρόσμενη νίκη του ΠΑΟ από την αποψινή, κάποια που να θεώρησα κάποτε λιγότερο πιθανή και τελικά να συνέβη.

Σίγουρα η επιστροφή στην τακτική που εφάρμοζε εναντίον του Ολυμπιακού ο Πεδουλάκης, τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα κι η "refuse to lose" νοοτροπία κάποιων παικτών, το ένστικτο αυτοσυντήρησης, ο Γιάνκοβιτς σε ρόλο καμικάζι, όλα αυτά έπαιξαν κάποιο ρόλο, πλην όμως δεν αρκούν για να εξηγήσουν τέτοια έκπληξη. Νομίζω πως πρέπει τελικά να πιστέψω κι εγώ με τη σειρά μου πως κάτι παίζει στο ψυχολογικό κομμάτι με ορισμένα βασικά στελέχη του μπασκετικού τμήματος του Ολυμπιακού. Αδυνατώ πλέον να ερμηνεύσω διαφορετικά αυτά που βλέπω φέτος στα "αιώνια" ντέρμπι.

Πάμε στο άλλο θέμα λοιπόν που μου φαίνεται ενδιαφέρον: o ΔΔ δεν μου βγάζετε από το μυαλό πως για μεγάλο κομμάτι της σεζόν δεν προπονήθηκε καλά. Η ραγδαία πτώση που χε κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς στο επίπεδο των φυσικών του αντοχών και ικανοτήτων ποτέ δεν πείστηκα πως αποτέλεσε απλό παρεπόμενο της υπερχρησιμοποίησής του ή της ηλικίας του. Είχα καταγράψει εδώ στο φόρουμ αυτή την - κάπως αιρετική - άποψή μου, πως ο ΔΔ πιο πολύ μου έμοιαζε απροπόνητος. Η εικόνα του στους τελικούς από πλευράς πατημάτων, αντοχών, έντασης, διάρκειας δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που παρουσίαζε στην προ Αλβέρτη εποχή. Δεν έχω "inside info" ή κάτι τέτοιο, ούτε φυσικά μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά από όσα βλέπω να εκτυλίσσονται στο παρκέ όλη τη χρονιά, έχω την έντονη αίσθηση πως ο ΔΔ ανέβασε στροφές στην προπόνησή του αργά μέσα στη χρονιά, περίπου την περίοδο που είχαμε και την αλλαγή προπονητή. Φυσιολογικό η άνοδός του να γίνεται αισθητή με κάποια καθυστέρηση. Δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι όλα αυτά, ούτε θέλω να υπονοήσω οτιδήποτε. Απλά χαίρομαι που βλέπω ότι πράγματι, όπως δεν έπαψα στιγμή να πιστεύω, ο συγκεκριμένος παίκτης με κατάλληλη προπόνηση και γερό κίνητρο είναι πολύ μακριά από το να θεωρηθεί "ληγμένος". Έπαιξε 38 και 37 λεπτά μέσα σε τρία 24ωρα, σε πολύ ψηλή ένταση, και με καταπληκτική απόδοση σε επίθεση και άμυνα. Πολλές οι στιγμές που επιτέλους λυπηθήκαμε τους αντιπάλους του, κι όχι τον ίδιο, όπως μας είχε γίνει συνήθεια φέτος wink.gif

Κλείνοντας, να πω ότι πρόεδροι των δυο ομάδων είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟΙ, με προεξάρχοντα φυσικά τον δικό μας. Χαίρομαι αφάνταστα που η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟ δεν τον ακολούθησε στο παραλήρημά του. Είναι φορές που απογοητεύομαι, θεωρώντας πως τόσα χρόνια με τη μυθική ομάδα που χαμε θα πρεπε κάποιοι εκεί στην κερκίδα μας να χουν μάθει πέντε πράγματα παραπάνω για το τόπι, μέσα από κάτι τέτοια ωστόσο ευτυχώς προκύπτει πως όλο και κάτι έχει μείνει. Ένα κάποιο στοιχειώδες κριτήριο τουλάχιστον. Είναι κι αυτό ένδοξο ίχνος μιας τεράστιας ομάδας που, αν και ανήκει πλέον στο παρελθόν, δεν παύει κατά καιρούς να μας υπενθυμίζει με κάθε τρόπο πόσο βαρύ ήταν το πάτημά της, ένας ψίθυρός της άλλωστε απ' τα παλιά αρκεί ακόμα για να φέρνει που και που νίκες σα τη σημερινή.

bball.gif
North_gato
QUOTE (rchos @ Jun 2 2014, 01:06 ) *
Σχόλιο προς όλους.
Αν κάνετε αντιπαραβολή τα ποστ μετά το τρίτο ματς και τα ποστ μετά το τέταρτο θα νομίζει κάποιος ότι τα 9 στα 10 usernames άλλαξαν κατόχους.

Εδω αλλαξαν κατοχους οι φανελλες , τα usernames δεν θα αλλαζαν?
goofy87
Ο Παναθηναικός ήταν πιο παραγωγικός σήμερα, από τα συνήθη στάνταρ του, γι' αυτό και επικράτησε. Δεν εκβίασε πολλά περιφερειακά σουτ και στηρίχθηκε στην καλή συνεργασία των ψηλών(Λάσμε), με τους κοντούς(Διαμαντίδης).

Τα ριμπάουντ ήταν ισορροπημένα και για τους δύο αιωνίους, ο ΠΑΟ αξιοποιήσε πολλά επιθετικά με μπροστάρη τον Λουκά, πετυχαίνοντας σημαντικούς πόντους.

Στην άμυνα ήμασταν πιο συμπαγείς, με εξαίρεση την τελευταία περίοδο, αναγκάσαμε τον ολυμπιακό να πάρει κάποια "δύσκολα" σουτ, λόγω των καλών περιστροφών.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο Διαμαντίδης ξέμεινε απο ανάσες και υπέπεσε σε κάποια λάθη, η ομάδα έριξε τον ρυθμό της, με τον Λάσμε, να κρατά την διαφορά σε ασφαλή επίπεδα...
doctorjekil
QUOTE(Dancing Madly Backwards @ Jun 2 2014, 01:08 ) *
Παίζουμε με την ομάδα που έπαιξε το χειρότερο μπάσκετ της Ευρωλίγκας στο επίπεδο των Playoff που έχει rotation 7 παικτών, μεγαλούτσικων, κουρασμένων ή "καμμένων" σύμφωνα με τους οπαδούς του ΠΑΟ. Το παράπονο μας (μου, δηλάδή, δεν μπορώ να μιλάω για άλλους) είναι για το πως παίζει ο Ολυμπιακός, κυρίως. Δεν καταλαβαίνω, είναι παράλογο που είχαμε απαίτηση να κερδίζαμε σήμερα;

Κατ αρχην παιζεται με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ισως με την ομαδα που ειναι πιο δυσκολο να κερδισεις σε μια σειρα απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα στην ευρωπη,επισης παιζεται με μια ομαδα που τελευταια 2 χρονια δεν την εχετε κερδισει ποτε σε αγωνα που δινει τιτλο...δεν ειναι παραλογο να θελετε να κερδισετε σημερα αλλα ειναι παραλογη η αλλαζονεια που βγαζετε απ την αρχη των τελικων...σε δηλωσεις του πριν απ το 3ο ματς ο βοηθος του μπαρτζωκα μιλαγε λες και παιζατε με την ελευσινα,οτι ολα εξατωνται απο εμας,δεν μας νοιαζει τι κανει ο αντιπαλος και αν θα παιξει ο γιστ,αν εμεις παιξουμε καλα δεν χανουμε και γενικα ενα στυλακι πολυ υπεροπτικο...ολα οσα εχουν γινει φετος αλλα και τα τελευταια 15 χρονια στα μεταξυ μας παιχνιδια δεν το δικαολογει ολο αυτο
louie
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Jun 2 2014, 01:08 ) *

καθολου παραλογο. και οι πιο πολλοι παναθηναικοι γραφαμε οτι ο ολυμπιακος ερχοταν με καλη ψηχολογια και ηταν σε καλυτερη φορμα για τον αγωνα και ηταν το μεγαλο φαβορι. αλλα μεχρι εκει. σημερα σε κανενα σημειο ο ολυμπιακος δεν εδειξε κατι απο ολα αυτα και ηρθε η ηττα απεναντι σε οντως κουρασμενους και καμμενους παιχτες. αν ομως οι δικοι σας φρεσκοι, νεοι παιχτες δεν μπορουν να παιξουν τι περιμενετε μετα; εγινε το φυσιολογικο.
bbplayer
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Jun 2 2014, 00:55 ) *
Μη προτρέχεις, δεν είναι ωραίο. Περίμενα πως ο Παναθηναικός θα έρθει στο ΣΕΦ για να τα δώσει όλα. Δεν περίμενα πως αυτά τα "όλα" θα ήταν όσα γίνανε στο παρκέ, από πολλές απόψεις (ενέργεια, ευστοχία, άμυνες, Γιάνκοβιτς)

H ενέργεια δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό. Ενα ημίχρονο άντεξαν, μετά τα έφτυσαν. Ούτε και η ευστοχία ήταν κάτι το φοβερό. Πήραμε πόντους από μέσα αλλά όχι απ έξω. Η άμυνα ήταν περίπου η γνωστή και έπαιξε και ο Βλάντο. Από τη στιγμή που βάζει ο Κολινς 11-12 κόντρα στη Ρεάλ γιατί είναι παράδοξο να βάλει ο Βλάντο 8-9 στον Ολυμπιακό?

Ο Ολυμπιακός πήρε 14 δίποντα από το ζωγραφιστό, έσπασε τα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, για τον Σπανούλη γνωστά. Σκορ από μέσα πήρε ο Ολυμπιακός, ξεκίνησε μάλιστα με 2/2 από μέσα.

O Πρίντεζης δεν ήταν αυτός που ήταν στα άλλα ματς και αυτό φάνηκε και κόστισε. Μόνος του ο Ντάστον δεν μπορεί, όπως και δε μπορεί κάτι άλλο ο Σίμονς πέρα από το "πάρε-κάρφωσε"

Δεν θυμάμαι καν μεγάλο ματς που να έχει πάρει προβάδισμα ο ΠΑΟ λόγω επίθεσης, πόσο μάλλον με 43 πόντους στο 1ο ημίχρονο. Διαφορές επί Πεδουλάκη δεν βλέπω, σήμερα είδα λίγο πικ εν ρολ παραπάνω, κατά τα άλλα ποστάρισμα, ποστάρισμα, πάσα έξω, και ποστάρισμα.

Μεταφυσικό δεν είπα, παράδοξο είπα. Στον συνδυασμό τους και στις δυο ομάδες (το ξαναλέω).

επειδή μιλάς με μένα εδώ θα πρέπει να με υπερασπιστώ και να πω ότι "σκούζω" από πέρσι ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει και μπάσκετ , πέρα από το αντι-μπάσκετ που του φόρτωσαν. Σαφώς όχι για πολύ λογω ανύπαρκτης περιφέρειας και μεγάλης ηλικίας κάποιων παιχτών. Σήμερα το έκανε για ένα ημίχρονο μόνο. Ποστάρισμα - ποστάρισμα ναι. Αλλά γιατί όχι? αφού έβγαινε? πόσα ποσταρίσματα φάγαμε από τον Πρίντεζη στο 3ο ματς? δε φαντάζομαι να τον κατηγόρησε κανείς. Από τη στιγμή που επέλεξε πάλι να ανεβάζει τον Ντάστον τα missmatch ήταν πολλά και χτυπητά. Από την άλλη έγινε ότι δεν έγινε στο ΟΑΚΑ. Ατομική άμυνα στο Σπανούλη, προσοχή στους άλλους και όπου το πει.
spysta
QUOTE(AZ1980 @ Jun 1 2014, 22:12 ) *
Δεν μπορώ να θυμηθώ πιο απρόσμενη νίκη του ΠΑΟ από την αποψινή, κάποια που να θεώρησα κάποτε λιγότερο πιθανή και τελικά να συνέβη.

OΛΗ η ψυχολογια της καλης εμφανισης και της νικης ..
γενικα αυτο ειναι το στορι των τελευταιων 2 ετων για τα παιχνιδια μεταξυ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

--απο την αποψη οτι περυσι στους τελικους ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ελεγε τιποτα στον ΠΑΟ αν εχανε με μειονεκτημα εδρας απο τον back2back Πρωταθλητη Ευρωπης και σε συνδιασμο με το ξεφουσκωμα του ΟΣΦΠ , ηρθε το εμφατικο 0-3
-- απο το Χειμωνα που ο ΠΑΟ επαιζε χαλια , ολοι περιμεναν τα διπλα του ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και οι πρασινοι πιο ηρεμοι και κουλαριστοι ατσαλωθηκαν γιατι ΜΟΝΟ κερδος ειχαν απο τις αναμετρησεις με τον αιωνιο (του οποιου ειχαν βρει το κουμπι) .. κερδισαν και απεκτησαν ακομα μεγαλυτερο ψυχολογικο αβανταζ εναντι των κοκκινων
-- απο τωρα στους τελικους .. που ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο ΠΑΟ παιζει μετριο μπασκετ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κριτικαρει την ομαδα αμα χασει , αλλα θα τρεξουν στο ξενοδοχεια και στην ανοικτη προπονηση για να τους δειξουν οτι τους ευχαριστουν για οσα τους εχουν προσφερει

αντιθετως στον ΟΣΦΠ υπαρχει η ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιεση για το Πρωταθλημα απο τον κοσμο (και που θα υπαρχει για πολλα χρονια ακομα μεχρι να γινει καποιο μεγαλο σερι) .. που εγινε ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ μετα το διπλο της Πεμπτης.
οι παικτες του ΟΣΦΠ .. εχουν να διαχειριστουν ΚΑΙ αυτο σε καθε χαμενο σουτ , καθε λαθος πασα κτλ

ειναι ΦΟΒΕΡΟ πραγμα η ψυχολογια και πως αυτη διαμορφωνεται αναλογω με τις συνθηκες που υπαρχουν καθε φορα
klow13
μερικες σκεψεις πανω στο ματς και αφου διαβασα ολα τα σχολια

-οντως το πιο απροσμενο διπλο μακραν μεσα στο σεφ,αν και ειχα μια αδικαιολογητη αισιοδοξια πριν το ματς,ολα συνηγορουσαν σε νικη ολυμπιακου και 3-1

-τα αλλα τα δεχομαι,δεν μπορω να καταλαβω το "ο παναθηναικος παιζει χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ αγχος".πριν 2 μερες απωλεσε το πλεονεκτημα εδρας,εχασε εντος εδρας μετα απο 20 χρονια σε τελικους,παει για τριτη σερι ηττα απο τον ολυμπιακο και ειναι η τελευταια του ευκαιρια να παραμεινει ζωντανος στη σειρα.προφανως και εχει αγχος.δεν ξερω αν δεν αντεχει την ταμπελα του φαβορι ο ολυμπιακος λογω της εγχωριας κυριαρχιας του παναθηναικου και πνιγεται απο το αγχος,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο παναθηναικος παιζει ελευθερα χωρις αγχος.

-θεωρω και εγω οτι μπηκε με μεγαλη υπεροψια ο ολυμπιακος στο ματς,πολυ νωθρα και ο παναθηναικος ξεκινησε καλα και μετα ειχε πολυ καλη ψυχολογια και σιγουρια στις δυνατοτητες του.

-ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ διαμαντιδης.τον εχω κραξει και εγω απειρα μεσα στη σεζον,εξεπλαγην απιστευτα με τα 2 σερι πολυ καλα ματς του και μαλιστα με πολυ βαρια λεπτα.γενικα κανει παρα πολυ καλη σειρα.

-επαιξε μεγαλο ρολο στο ματς ο περιορισμενος χρονος του μαντζαρη λογω foul trouble,με κολινς μεσα τζογαρε πολυ στην αμυνα ο παναθηναικος,εκλεισε τους υπολοιπους και του βγηκε.

-μου φανηκαν ανυπαρκτα τα 2 καπακωτα φαουλ του λασμε στη δευτερη περιοδο,ειδικα το επιθετικο σαν make up σφυριγμα για το καλαθι του ολυμπιακου που δεν μετρησε.

-σορι αλλα δεν τον αντεχω αλλο τον φωτση,καλος χρυσος αλλα κακιστη περιφερειακη αμυνα(σαν σταματημενο τον περασε ο σλουκας,οκ μις ματς αλλα δεν εκανε καν προσπαθεια να μεινει μπροστα του,deja vu απο το καλαθι του σειμπουτις με λιετουβος),κακιστη αμυνα στο ποστ,του παιρνει θεση για πλακα στην επαναφορα ο πριντεζης,πολλες φορες οι αργες του αντιδρασεις δημιουργουσαν ανισορροπια στην αμυνα,γενικα μου φαινεται οτι απλα περιφερεται.η μερα με τη νυχτα με τον γκιστ που δεν ειναι και η αδυναμια μου μπασκετικα αλλα ειναι ταμαμ για αυτη τη σειρα.αμα καποιος θεωρει οτι το βλεπω τελειως λαθος και ειμαι προκατειλημμενος ας με διορθωσει,μπορει.

-μεγαλος γιανκοβιτς,δεν ξερω αν φταιει οτι εχουμε συνηθισει τον πονοματο με τον μπραμο,αλλα και τη μπαλα εβαλε στο παρκε,και το τριποντο το κολλησε,γενικα πολυ καλος,ωραιο συγχρονο τριαρι.ελπιζω οι αδυναμιες του στην αμυνα να διορθωθουν και ο νεος κοουτς να τον πιστεψει.και αν δεν κανει οπτ αουτ ο μπραμος,γινεται να τον πληρωσουμε για να φυγει?

-μονο αμπαλο δεν θεωρω το λασμε

-το οτι η πλειοψηφια των παναθηναικων κραζουμε τους καρι,ραιτ,ουκιτς,δεν σημαινει οτι ζηλευουμε τους αντιστοιχους γκαρντ του ολυμπιακου και οτι εκει υπερεχει αφανταστα ο ολυμπιακος.αυτο που ειπε ο dred βασικα.και οι 2 ομαδες μετριες ειναι φετος με αρκετες αδυναμιες.ο σλουκας μαρεσει αλλα και αυτος φοβερα ντεφορμε.

-μεγαλε μαυροκεφαλιδη,εχεις ξαναπανηγυρισει ετσι στη ζωη σου?μεχρι και να μεινεις ψηνομαι μετα τα σημερινα!

-δεν σχολιαζω τις δηλωσεις των αγγελοπουλων,αλλα ΠΟΣΟ προβοκατορικες ερωτησεις οι δημοσιογραφοι?σκοπευετε να κανετε κατι για αυτα που γινονται κλπ.και μετα ο αλλος μπλεκει και την εθνικη.δλδ ουτε στα μεσημεριανα δεν τσιγκλανε ετσι τον συνεντευξιαζομενο για να βγαλουν ειδηση,ελεος.
tarlac
Λοιπόν να πάρουμε το δεύτερο ημίχρονο εκεί που ξυρίζουν το γαμπρό. Ξεκινάει με +13 ο Π και πετυχαίνει τους πρώτους 6
πόντους με επιθετικά ριμπάουντ σε σουτ τα οποία άλλα είναι τραβηγμένα λήξη χρόνου και άλλα γιατί δεν υπάρχει inside game.
Φτάνει έτσι τους 49 πόντους με δεύτερες επιθέσεις ο Ο κάνει ελέυθερα τρίποντα με Λοτζ και φτάνει στο -6 (43-49).Παίρνει
time-out o Αλβέρτης χάνει την επίθεση ο Π και στην επίθεση ο Σπανούλης κάνει αιρμπολ από 2μμ, στην επίθεση τρίποντο σε
τρανζίσιον ο Φ και νέο τρίποντο ο Δ ξανά +12.Με αυτό θέλω να πω ότι σε ένα παιχνίδι όταν πάρεις το μομέντουμ και δεν
το εκμεταλλευτείς χαίρεται γιατί αν είχε γίνει το 45-49 θα βλέπαμε κάτι άλλο και όχι την προστασία που απλόχερα δίνουν οι
διαιτητές δε μπορεί σε όμοια ας πούμε παιχνίδια οι βολές να είναι 30-25 υπέρ Ολ σήμερα και σε ΟΑΚΑ 22-8 υπέρ Παν.
Δε μπορεί να γίνεται φάουλ στα 8 δεύτερα και να δίνουν πλεονέκτημα για να λήξει το παιχνίδι, επίσης ξεχάσαμε ότι ο Δ
δε μαρκάρεται γιατί είναι άνεμος .
Φταίμε όμως και εμείς γιατί τεχνικά δεν είχαμε αποστάσεις στο παιχνίδι στην επίθεση πολύ άγχος και σίγουροι νικητές από την
Πέμπτη το βράδυ αν είχαν καταλάβει τι θα συμβεί θα έπρεπαν να είχαν πάρει τα μέτρα τους όπως θα έκανε ο Τράκης στο ΟΑΚΑ.
Mono
Καταρχήν, τα περί ψυχολογίας, ειναι για τον Φρόϊντ..
Κοσμος πεθαίνει στους δρόμους, αθλητές που καθαρίζουν 3 εκατομμύρια τον χρονο δεν μπορουν να διαχειριστούν μια επαγγελματική και αθλητική πίεση, τοτε συγνώμη, αλλα δεν αξίζει τον τίτλο ο αθλητής αυτος, που δεν εχει τα κότσια να την αντέξει, οταν κιόλας ο αντίπαλος του που παιρνει τα μισα ειναι περισσότερο παθιασμένος και βγάζει περισσότερη μαχητική ψυχη (), δεν υπαρχουν δικαιολογίες, ολα αυτα περί διαιτησίας και ψυχολογίας ειναι άλλοθι, παντα επίκαιρο και παει με ολα, ειναι και μια προσωπική ψευδαίσθηση που δημιουργεί ο ίδιος ο φίλαθλος οπαδός για να δώσει στον εαυτό του μια εξήγηση γιατι στράβωσε ενα αποτέλεσμα και γιατι χαθηκε ο τίτλος κτλπ.. Στην Ελλάς της υπερβολής και της έλλειψης ο καθένας πιστεύει οτι εχει κανει αιώνιο συμβόλαιο με τους τίτλους, η μπάλα σας εχει κανει μεγαλο κακο και αυτο φαίνεται σε ολα τα αθλήματα που τα σπατε επειδη δεν καταλαβαίνετε οτι η ήττα ειναι μες στο παιχνιδι.

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναικος ηταν πολυ καλύτερος, άξιζε την νικη, γίνανε λάθη εκατερωθεν και δεν διαμορφώθηκε κανενα αποτέλεσμα κατα τη γνώμη μου..

Το γράφω ξανα, μια ομαδα που ειναι σε άθλια κατάσταση με ροστερ που μπάζει απο παντου με προπονητή που δεν ειναι προπονητής με τον κοσμο να μην ειναι τοσο ζεστός (μισοάδειο ΟΑΚΑ) με τραυματισμούς και μάλιστα πρόσφατους και με εναν πρόεδρο να ζει στο κοσμο του.. Με λίγα λογια συγκυριακα σαν τζακ ποτ για εσάς και παλι μιλάτε για διαιτησία, και μάλιστα απο την στιγμη που δεν κάνετε καμια αυτοκριτική για παίκτες που πετάνε την μπάλα λες και πετάνε χειροβομβιδες, που 3 παίκτες σας ειναι στο τρίποντο ο ενας πιο ελεύθερος απο τον αλλο και να μη ξέρει ποιος απο τους 3 να την ξεφορτωθεί πιο γρήγορα για να πετάξει την ευθύνη τυχόν αποτυχίας.. Ενας προπονητής που χτυπιέται μόνος του λες και βρίσκεται σε φεστιβάλ ντεθ μεταλ με χεντμπενκγινγκ φάση και ετσι..

Κανε ρε Ελληνα μια αυτοκριτική, μια αυτοκριτική ρε σι μια φορα στη ζωη σου ·)
Dred11
QUOTE (Mono @ Jun 2 2014, 02:39 ) *
Ενας προπονητής που χτυπιέται μόνος του λες και βρίσκεται σε φεστιβάλ ντεθ μεταλ με χεντμπενκγινγκ φάση και ετσι..

smiley.gif
HackerBaby
Ωραιος icon_drunk.gif
Dominique
Και κατι ακομα..
Γεια σου ΑΖ1980!Χαιρομαι που εισαι ακομα ενεργος ωστε να εκφραζεις γνησια παναθηναικη φωνη!Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με το ποστ σου,με εξαιρεση το κομματι για το Μητσο,οτι ηταν απροπονητος δε μου χε περασει απ το μυαλο..
yorgos
Μερικές παρατηρήσεις:

- Ουδεμία διαφορά έχει ο Παναθηναϊκός σήμερα από αυτόν του Πεδουλάκη, ή τέλος πάντων οι διαφορές είναι ελάχιστες. Παίζει ακριβώς την ίδια άμυνα, ακριβώς την ίδια επίθεση (ούτε ένα play διαφορετικό) και στη διανομή ρόλων οι διαφορές είναι επίσης ελάχιστες (βασικά κατέρρευσε ο Μπράμος -αναμενόμενο- και ανέβηκε ο ΜΑυροκεφαλίδης που έχει μεγαλύτερη ανοχή για τις αμυντικές του αδυναμίες, αλλά βασικά πήρε χρόνο λόγω τραυματισμού Γκιστ, που για μένα εξακολουθεί να προσφέρει περισσότερα σε αυτό το μπάσκετ που αναγκαζόμαστε να παίξουμε). Παππάς μηδέν, Κάρι ντεφορμέ όλη τη χρονιά, ΔΔ σε πτώση με αναλαμπές που προκύπτουν από την κλάση του, Ράιτ πεσμένος (αλλά δεν έχει και κλάση για να κάνει τη διαφορά), Γιάνκοβιτς επιτέλους ανάσταση (μάλλον δόθηκε και πράσινο φως να βγει από το ψυγείο), Ούκιτς τραγικός.

- Ο Παναθηναϊκός έχει μια ικανότητα να παίρνει τα παιχνίδια με την πλάτη στον τοίχο. Και στην Ευρωλίγκα (με εξαίρεση το πέμπτο με την ΤΣΣΚΑ) και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Γινόταν επί Ζοτς, γινόταν επί Πεδουλάκη και συνεχίζεται. Είναι το μέταλλο, η φανέλα, ο ΔΔ δεν ξέρω τι, αλλά αυτή την ομάδα δεν μπορείς να την υποτιμήσεις ποτέ. Το είδος του μπάσκετ που παίζει σημαίνει πως πολύ απλά είναι η πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα στην Ευρώπη. Με μέτριο υλικό (ίσως το χειρότερο των τελευταίων ετών) αλλά με ταυτότητα και αρχές. Αυτή η ταυτότητα που κράζουν αρκετοί είναι αντιαισθητική αλλά φέρνει νίκες και με αυτό το υλικό δε βλέπω άλλο τρόπο παιχνιδιού (ΟΚ, εδώ διαφωνούμε αρκετά, αλλά έτσι όπως παίζουμε νομίζω μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες νίκης απέναντι σε Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα ή όποιον άλλον παίξαμε).

- Και 35π να κερδίσει ο ΠΑΟ στον τελευταίο τελικό, για μένα είναι ξεκάθαρο ότι έχει χειρότερο υλικό από τον αντίπαλό του. O ΠΑΟ έχει όντως ανύπαρκτη περιφέρεια, τρελό πρόβλημα στη δημιουργία, κανέναν εκτελεστή και μηδέν παιχνίδι ποστ. Τόσες χτυπητές αδυναμίες ο Ολυμπιακός δεν έχει.

- Σαφές κόμπλεξ Ολυμπιακού, αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Μπαρτζώκας. ΚΑι ψυχολογικά (συνεχώς κλάψιμο για τους διαιτητές, εκνευρισμός από τον πάγκο, απαράδεκτες δηλώσεις) αλλά χθες και τεχνικά. Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός σκόραρε πιο εύκολα είναι η εμμονή εξόδου του πενταριού, που διευκόλυνε τον ΔΔ στο pnr. Βρέθηκαν ΔΔ και Λάσμε με πεδίο δράσης, ήταν και σε καλή μέρα (και σε άλλα ματς του έχει δώσει πέναλτι ο Μήτσος και τα έκανε μαντάρα ο Λάσμε, μηντ ο ξεχνάμε, π.χ. στη Μάλαγα) και ανέβηκε η παραγωγή. Δεν έγινε τίποτε το υπερφυσικό. Πάλι κακός ο Μπαρτζώκας (η εμμονή στον Κόλλινς τραγική) και αδικαιολόγητα. Κέρδισες στο ΟΑΚΑ, παίζεις απέναντι σε αντίπαλο ποιοτικά και ποσοτικά υποδεέστερο, απλά απαράδεκτος. Αυτό δε διαγράφει τη γνώμη μου για τον Μπαρτζώκα: είναι εξαιρετικός προπονητής. Αλλά απέναντι στον ΠΑΟ μάλλον σκέφτεται περισσότερο τα πρωτοσέλιδα του Τράκη και τι θα σφυρίξουν οι ρεφ.

- Κεφάλαιο Σπανούλης: Όσο παίζει, εμείς οι Παναθηναϊκοί ελπίζουμε. Απλά τράτζικ. Αν ξέρει κάποιος παγκόσμια παίκτη τέτοιας αξίας που να κάνει τόσες αρλούμπες απέναντι σε έναν και μόνο αντίπαλο, να μου το πει. Ναι, αντιμετωπίζεται σωστά (Αν και με το Σκιστ να παίζει λίγο μάλλον έχει περισσότερα πεδία δράσης), αλλά όλα έχουν ένα όριο κι ο Σπανούλης το έχει ξεπεράσει προ πολλού.

- 5ο ματς: 85% Πιθανότητες στον ΠΑΟ. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, έχει δείξει ότι ψυχολογικά διαχειρίζεται καλύτερα καταστάσεις do or die. Έχει και μεγαλύτερη "ανοχή" από τους φίλους του, που δε σπάνε τα αμάξια των παικτών όταν χάνει. Δε θα είναι και ο ΔΓ στο γήπεδο (υποτίθεται), κάτι είναι και αυτό. Φυσικά αυτό δεν αλλοιώνει ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο υλικό. Είναι κάτι που το ξέραμε από τηνα ρχή της χρονιάς, ή τουλάχιστον απ' όταν συνειδητοποιήσαμε
α) ότι ο Ούκιτς εκτός από ανάπηρος στο μυαλό θα είναι και στα πόδια
β) ότι ο Λάσμε δε θα ήταν ο ίδιος με πέρυσι μετά το σοβαρό τραυματισμό του
γ) ότι ο Μπατίστ θα ήταν πιο σαπάκι κι απ' ό,τι περιμέναμε
δ) ότι Βλάντο και -κυρίως- Παππάς δεν θα παίξουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας

- ΔΔ: Ελπίζω ότι θα το σηκώσει, ότι θα κάνει μεγαλειώδη εμφάνιση και ότι θα φύγει όπγως του πρέπει. Όπως έφυγε και ο Τσαρτσαρής, με το κεφάλι ψηλά. Η ομάδα θέλει ανανέωση, ο ίδιος μόνο χειρότερος θα είναι του χρόνου, δεν υπάρχει καμάι περίπτωση η ομάδα του χρόνου να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική από φέτος (με βάση τις δηλώσεις του ΔΓ) και θέλω ο ΔΔ να αποχωρήσει νικητής, αποθεούμενος, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του την ώρα που το σηκώνει. Δε θέλω να τον δω "μάνα του λόχου" σε "μεταβατική σαιζόν" με τον ΠΑΟ με 3εκ χαμηλότερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό, να αγκομαχάει να περάσει την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας. Ο άνθρωπος είναι σημαία και οι σημαίες υποστέλονται δεν αφήνονται να ξεφτίσουν.

- Πρόεδροι: Απαράδεκτοι. Αλλά πιο απαράδεκτος ο δικός μας. Αυτό πάντως δε δίνει το δικαίωμα στους αδελφούς να ρίχνουν το επίπεδό τους κάθε φορά και πιο κάτω. Αν δεν ντρέπονται αυτοί για την εικόνα τη δική τους, ας νοιαστούν για αυτήν της επένδυσης τους. Μέχρι τώρα προκαλούσαν μια συμπάθεια λόγω της ποιότητας (ποιας ; ) του αντπάλου τους, αλλά πια κάνουν ό,τι μπορούν να τον ανταγωνιστούν σε υστερία, βλακεία και αμεττροέπεια. Εξακολουθώ να παίζω Τράκη στο μπυθουλόμετρο λόγω καλύτερων επιδόσεων στο τραμπούκισμα πάντως.

Ταμείο για τους παίκτες μετά το τέλος της σαιζόν. Αλλά τουλάχιστον στον ΠΑΟ είναι ξεκάθαρο ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν, νομίζω σε ποσοστό 80-90% ψιλοσυμφωνούμε (για μένα ο Μπράμος πάντως πρέπει να μείνει, ομοίως και ο Λουκάς). Στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγαλύτερο θέμα. Περιέργως, ένα ματς θα κρίνει κατά πως φαίνεται και την παραμονή ή όχι του Μπαρτζώκα, αν χάσει με τα χέρια κάτω θα φύγει λογικά.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει το τι θα γίνει με το νυν προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού. Κουτσά-στραβά, αν πα΄ρουν το πρωτάθλημα θα είναι πρωταθλητές. Περίεργο φαίνεται να πάνε όλοι σπίτι τους, εδικά από την ώρα που μεγάλο όνομα δε φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα.

Περιμένω κάκιστο μπάσκετ και πάρα πολλά νεύρα στον 5ο τελικό. Δε νομίζω να βάλει κανείς πάνω από 60, ελπίζω σε καλό Ούκιτς, μεγάλο ΔΔ και θα' χει ενδιαφέρον αν δούμε πώς θα το πάρει ο Σπανούλης.
@ redleg: είχες δίκιο τελικά. Ο Ντάνστον νομίζω προσφέρει περισσότερα από το Χάινς, ρισπέκτ.
HackerBaby
Φιλε Γωργο επειδη δεν καταλαβα ακριβως γτ προτεινεις να αποχωρησει ο δδ.Μπορεις να το αιτιολογησεις.
υγ Ακομα και αν πεσει αρκετα η αποδοση του του χρονου ,θα ειναι και παλι απαραιτητος για οποιαδηποτε ομαδα στην ευρωπη...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.