Tις προηγούμενες δυο αγωνιστικές δεν πρόλαβα να σχολιάσω, πρόλαβα όμως να ποντάρω και να χάσω τα αβγά και τα πασχάλια, καλύπτοντας τη μισή χασούρα από... το ΝΒΑ. Το οποίο λέει πολλά για το τι σόι Ευρωλίγκα βλέπουμε μέχρι στιγμής.
Ζαλγκίρις-Αναντολού Εφές
Δύσκολο. Το χέρι μου πάει προς την Εφές. Αν τη έδιναν κανένα προβάδισμα +8,5 (ας είναι και με κανένα 1.40) την προτιμώ. Η Ζαλγκίρις κάνει φοβερά πράγματα δεδομένου του φτωχότατου ρόστερ της, αξιοθαύμαστη αλλά δεν πιστεύω ότι θα το παρει εύκολα, η Εφές το έχει και στα εκτός, δεν είναι ομάδα έδρας, ομάδα απρόβλεπτη είναι.
Μπάμπεργκ-Βαλένθια
ΜΕγάλη πτώση η Βαλένθια τελευταία, αλλά θα έπαιζα ότι και στο πρώτο ματς, ότι μάλλον δε θα χάσει με πάνω από 4-5π, πιστεύοντας ενδόμυχα πως θα το πάρει, γιατί τα ματσαρίσματα δε μου βγαίνουν, αν και με τον Τρινκιέρι και τις αποτελεσματικά ανορθόδοξες άμυνές του, ποτέ δεν ξέρεις.
Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός
Κι αυτό δύσκολο, αλλά πιστεύω οριακά Αρμάνι. Έχει σουλουπωθεί και το firepower του ολυμπιακού δε με πείθει. Ένα Αρμάνι +6,5 θα ήταν ασφαλές, πιστεύοντας πάλι ότι θα παιχτεί στο 50-50.
Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια
Τι γίνεται ρε μάγες, θα έχει κανένα στάνταρ αυτή η αγωνιστική να ούμε; Ε θα το παιζα Μπασκόνια αλλά δύσκολα. Ένα +4,5 για τη Μπασκόνια θα μου άρεσε.
Μπαρτσελόνα-Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ελλείψει άλλων στάνταρ της πρώτης ημέρας, το ρίχνω τον άσο μου στη Μπάρτσα.
Φενερμπαχτσέ-Χίμκι
Όπως γίνεται απέναντι σε ομάδες με έναν σταρ, ο Ζοτς θα βιδώσει τον Σβεντ. Εύκολα-δύσκολα θα το πάρει η Φενέρ, που έχει κορμιά να χτυπήσει τους αθλητικότατους της Χίμκι. Αν είχα Σβεντ στο φάντασι θα τον σουτάριζα, όπως έκανα με το Γκριν απέναντι στο Ζοτς.
Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης
Τρελές απώλειες η Ρεάλ, σε άνοδο ο ΠΑΟ και με γεμάτο ΟΑΚΑ πιστέυω θα το πάρουμε.
Μάλαγα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Άσε μας ρε Πλάθα.