Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - ΠΑΟΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/3
ΟΑΚΑ 17:00 Α.Ε.Κ. -Π.Α.Ο.Κ. ΕΤ1
QUOTE
# 17/3/2008 Ο δρόμος προς την κατάκτηση της 6ης θέσης
Μάρτης – γδάρτης είναι ο μήνας που διανύουμε για την ΑΕΚ, καθώς δεν έχουμε «γευθεί» ακόμα τη νίκη στα τρία παιχνίδια που δώσαμε. Το «aekbc.gr» σας ενημερώνει για το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου. [περισσότερα]
Στο …κυνήγι του χαμένου θησαυρού έχει επιδοθεί η ΑΕΚ, με σκοπό να κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Οι τρεις ήττες από την ΑΕΛ, τον Πανελλήνιο και το Ρέθυμνο, αναμφισβήτητα, έχουν βγάλει εκτός στόχου την «κιτρινόμαυρη» ομάδα, ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να …καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, στόχος είναι η κατάληψη της 6ης θέσης την κανονική περίοδο κάτι που μπορεί να συμβεί αρκεί να δείξει ιδιαίτερη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Οι αντίπαλοι της Ένωσης έχουν δύσκολο πρόγραμμα και ιδιαίτερα ο Πανιώνιος. Αν ανατρέξουμε στο πρόγραμμα των προσεχών αγώνων θα διαπιστώσουμε:
Η ΑΕΚ θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ (κεκλεισμένων των θυρών) και την Ολύμπια, ενώ την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται με τον Κολοσσό που, ίσως, να παίξει και χωρίς το άγχος της παραμονής. Ουσιαστικά …όλα τα λεφτά είναι η αναμέτρηση με το Μαρούσι, αν και όλα τα παιχνίδια θεωρούνται ντέρμπι. Απομένουν τα ματς με Ολυμπιακό (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός).
Το Αιγάλεω έχει τρία δύσκολα ματς μακριά από το Αιγάλεω (Μαρούσι, Κολοσσός, Άρης) αλλά και ένα περίεργο (Ολυμπιάδα).
Ο Πανιώνιος δείχνει να μην είναι σταθερός και παίζει δύσκολα παιχνίδια, όπως με τον ΑΓΟΡ (εντός), τον ΠΑΟΚ (εκτός), τον Ολυμπιακό (εντός), τον Παναθηναϊκό (εκτός), το Μαρούσι (εντός) και την Ολύμπια (εκτός).
Το Μαρούσι, που θα το συναντήσουμε λίαν συντόμως στο κλειστό του Αγίου Θωμά, έχουν το πιο βατό πρόγραμμα. Αναλυτικά θα παίξει με Κολοσσό (εκτός), Αιγάλεω (εντός), Ολυμπιάδα (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Πανιώνιο (εκτός) και ΑΕΛ (εντός).
Η ΑΕΛ, επίσης, συγκρούεται με τον Πανελλήνιο και πρέπει να κατακτήσει τη νίκη, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Τα ματς που θα δώσει είναι με τους Πανελλήνιο (εντός), ΑΓΟΡ (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Μαρούσι (εντός).
Η Ολύμπια Λάρισας θ’ αντιμετωπίσει τους Άρη (εκτός), Κολοσσό (εντός), Αιγάλεω (εκτός), Ολυμπιάδα (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Πανιώνιο (εντός).
Ο ΠΑΟΚ, τέλος, έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα παίξει με ΑΕΚ (εκτός), Πανιώνιο (εντός), ΑΕΛ (εκτός), Πανελλήνιο (εντός), ΑΓΟΡ (εκτός) και Άρη (εντός).
ΤΟ DVD ΤΟΥ αγώνα με το Ρέθυμνο παρακολούθησαν πριν από λίγη ώρα και αμέσως μετά (20.00) ξεκίνησε η προπόνηση, με δύο αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ουέσον κτύπησε στον αντίχειρα και ο Παπανικολάου έχει αιμάτωμα στους πρόσθιους μηριαίους.

aekbc.gr
sherman
Κρισιμο ματς για την καταληψη της 8ης θεσης-εισοδο στα playoff.
Περιεργος ειμαι να δω την σταση που θα κρατηση ο κοσμος της αεκ απεναντι στον Αγγελου κ στα παιδια της ομαδας(οσοι πανε δηλαδη).

Βαση υλικου,νομιζω η αεκ θα εχει ενα ευκολο απογευμα... ειδωμεν.
XATZIS
KEKLEISMENVN EINAI!!!!!!!!!!!!!!!!AMA ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΟΛΙΛΜΠΙΑ ΜΕΣΑ Κ ΚΟΛΟΣΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ 6 ΘΕΣΗ!ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΑΜΑ ΔΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
McRae
η αεκ θα νικησει με 15-20 ποντους διαφορα..η νικη επι της ολυμπιαδας ηταν η τελευταια της σεζον για τον παοκ...
captain charisma
εγω παλι πιστευω οτι αν το παλεψει ο παοκ το παιχνιδι με την αεκ μπορει να το κερδισει κιολας.αλλωστε τι παραπανο εχει η αεκ?στα ιδια επιπεδα ειναι και αυτη wink.gif
McRae
o ΠΑΟΚ οπως εδειξε την κυριακη,αυτη τη χρονικη περιοδο βρισκεται στο ιδιο επιπεδο με την ολυμπιαδα του Σουλη και του Λαππα..αμα βρει την οποια φορμα ειχε οταν ανελαβε ο φλεβαρακης, ναι μπορει να διεκδικησει κατι καλο το σαββατο αλλα η εικονα της ομαδας εδω και 1.5 μηνα δεν αφηνει πολλα περιθωρια αισιοδιξιας..
Pierce
γιατι ρε mcrae αφηνει της ΑΕΚ; Με τον τυχαρπαστο που εχουμε στον παγκο χανουμε τα δικα μας ματς μεσα απο τα χερια. Derby το βλεπω (και μεγαλο παιχνιδι απο τον ιμπο, οπως καθε πρωην παιχτης της ΑΕΚ που σεβεται τον εαυτο του)
captain charisma
πιρς μια απορια εχω οταν ο αγγελου εκανε 5 συνεχομενες νικες δεν ελεγες τιποτα τωρα ομως που εκανε 2-3 ηττες τον λες τυχαρπαστο.πως αλλαζουν οι καιροι...
McRae
αστο..βλεπω την ιδιαιτερη συμπαθεια που τρεφετε για τον αγγελου ( tongue.gif ) αλλα μερα με τη νυχτα η εικονα των δυο ομαδων..εσεις τουλαχιστον κανατε και δυο σπουδιαιες νικες με αρη,πανιωνιο ενω τα ματς που χασατε τα ειχατε στο χερι σας..δεν βλεπω τον ΠΑΟΚ να διεκδικει τη νικη ως το τελος για να κανει τα μαγικα του ο αγγελου....
Pierce
QUOTE(big dirk @ Mar 19 2008, 00:27 ) *
πιρς μια απορια εχω οταν ο αγγελου εκανε 5 συνεχομενες νικες δεν ελεγες τιποτα τωρα ομως που εκανε 2-3 ηττες τον λες τυχαρπαστο.πως αλλαζουν οι καιροι...



δεν αλλαζουν οι καιροι. Τυχαρπαστος τοτε τυχαρπαστος και τωρα. Ανιδεος απο προπονητικη ο οποιος μαθαινει στο κεφαλι της ΑΕΚ. Το υλικο που εχει η ομαδα ειναι για καλυτερα πραγματα. Δεχομαι οτι πηρε μια ομαδα που δεν της εκανε προετοιμασια ,ωστοσο ακομα και τωρα μοιαζει αδουλευτη...

οι καιροι θα αλλαζαν αν τοτε τον ελεγα προπονηταρα και τωρα τον εθαβα
ashton
ας μη θεοποιούμε το σερί.
5 νίκες έκανε με 4 ματς εντός και το εκτός την πεσμένη Ολυμπιάδα...
ashton
QUOTE
Α1 ΠΑΟΚ
Ένα μήνα εκτός ο Κουτλουάι

Δημοσίευση: 20 Μαρτίου 2008 13:28


Τραυματισμό-σοκ υπέστη ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, που έχει κάταγμα στο δείκτη του αριστερού του χεριού και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα μείνει για έναν περίπου μήνα έξω από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Ο τραυματισμός του "Ίμπο", αποτελεί σίγουρα σημαντικότατο πλήγμα για την ομάδα του ΠΑΟΚ, σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη στην προσπάθεια της δεδομένου ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ο διεθνής Τούρκος γκαρντ δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύνολο του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο Κουτλουάι τραυματίστηκε σε μία φάση της προπόνησης το βράδυ της Τρίτης και χθες το πρωί, της Τετάρτης, μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον χειρούργο ορθοπεδικό Κώστα Σαμαρά, διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο δείκτη του αριστερού του χεριού. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε ότι ο "Ίμπο" θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Κουτλουάι από τη στιγμή που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση θα πρέπει να μείνει εκτός αγώνων για έναν περίπου μήνα γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος από το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Ενδεχομένως και μέχρι την ολοκλήρωσή της εκτός και αν ο "Ίμπο" προλάβει την τελευταία ή τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Διάστρεμμα ο Σφέικος

Ο τραυματισμός πάντως του Κουτλουάι δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε από τις προπονήσεις του τελευταίου διημέρου για τον Κώστα Φλεβαράκη. Αυτό γιατί ο Θρασύβουλος Σφέικος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι, κατά την διάρκεια της χθεσινής απογευματινής προπόνησης και δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Επέστρεψε ο Ραλίμι

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι από χθες το βράδυ ο Ρέντα Ραλίμι επιστρέφοντας από την Γαλλία όπου βρέθηκε μετά από σχετική άδεια για προσωπικές του υποχρεώσεις. Ο Μαροκινός σέντερ του ΠΑΟΚ επέστρεψε όπως αναμενόταν χθες το βράδυ από την Γαλλία και από σήμερα το πρωί τέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Κάλεσμα από Βεργίνη

Από την πλευρά ο Δημήτρης Βεργίνης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε πως: "Το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα είναι πλέον παρελθόν για μας. Από αυτό τον αγώνα άλλωστε, κρατάμε μόνο τη νίκη και τίποτε περισσότερο. Δεν παίξαμε καλά κι αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει, αν και σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο άγχος.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση, πιστεύω ότι δίνουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό και θέλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πετύχουμε το στόχο μας. Η προσπάθειά μας δεν είναι εύκολη, αλλά είναι μεγάλη και σε αυτήν θέλουμε συμπαραστάτες όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η παρουσία τους στο γήπεδο μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει και για αυτό θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους έχουμε δίπλα μας".

sport24.gr
XATZIS
ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ Κ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΑΣ Κ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΛΟΣΟ Κ ΜΑΡΟΥΣΙ Κ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΧΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ!!!!
Pierce
τον γκαντεμιασα τον ιμπο tongue.gif
iknow
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.
penetration
Τον τωρινό παοκ θα τον νικήσουμε έστω και με Αγγέλου στον πάγκο. Το θέμα είναι αν ο Δρόσος ξέρει ότι κανένας παίχτης δεν γουστάρει τον Αγγέλου. Και καλά εμείς οι φίλαθλοι δεν τον πάμε. Και καλά όλοι οι μπασκετικοί δεν τον πάνε αφού είναι κολλημένος και προπονητής "του playstation".Kαι καλά εδώ τον πήρε πρέφα και ο πιο 'ασχετος μπασκετικός δημοσιογράφος ο Χατζηγεωργίου.Άντε ¨ολα αυτά δεν μετράνε. Αλλά αφού δεν τον θέλει ούτε ένας στην ομάδα (από παίχτες μέχρι τον τελευταίο που εργάζεται στην ΑΕΚ) ο πρόεδρος πόσο θα τον στηρίζει ακόμα: Προχθές φίλος Αεκτζής παράγοντας σε ομάδα ΕΣΚΑ μου έλεγε ότι αυτά που έκανε στο παιχνίδι με Πανελλήνιο αν τα έκανε ο δικός τους προπονητής όχι μόνο θα τον είχαν διώξει αλλά θα γέλαγε μαζί του για κανα μήνα όλο το forum στα τοπικά.
Είναι δυνατόν να "χτίσει αυτός την καινούρια ΑΕΚ"?
ashton
QUOTE
Ο Γιώργος Καλαφατάκης αναλύει την 21η αγωνιστική
Ημ/νία: 2008-03-21

Οι νίκες επί της ΑΕΚ και του Αρη έδωσαν το δικαίωμα στην ΑΕΛ να είναι σίγουρη για την παραμονή της στην Α1 αλλά και να διεκδικεί με βάσιμες ελπίδες πλέον την είσοδό της στα πλέι οφ. Σημαντικό παιχνίδι γι' αυτόν τον στόχο είναι το εντός έδρας της Κυριακής με τον Πανελλήνιο, ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, την οποία αναλύει για τον ΕΣΑΚΕ ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιώργος Καλαφατάκης

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (22/3, 17.00, ΕΤ1, Κουκουλεκίδης, Τανατζής, Ψαριανός): «Και οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει μια αγωνιστική κοιλιά. Η ΑΕΚ θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και να διατηρήσει τις βλέψεις της για τα πλέι οφ. Της δίνω προβάδισμα λόγω ρόστερ και λόγω έδρας, με την έννοια του γηπέδου που προπονείται αφού δεν θα έχει κόσμο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει και την σημαντική απώλεια του Κουτλουάι που θα τον επηρεάσει».


QUOTE
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

«Τα αρνητικά στοιχεία είναι ότι προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες και συγκεκριμένα εναντίον της ΑΕΛ, του Πανελληνίου και του Ρεθύμνου, αλλά και ότι θ’ απουσιάσουν οι φίλαθλοί μας από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι» ανέφερε ο Αμάρα Σι και συνέχισε: «Το θετικό είναι ότι έχουμε ακόμα άσβεστο πάθος για την κατάκτηση μιας από τις πιο υψηλές θέσεις στη βαθμολογία. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο, με σκοπό να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα». Ο Γιώργος Τσιάκος δήλωσε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ότι «η εβδομάδα ήταν περίεργη και δύσκολη για την ομάδα, γιατί είχαμε δύο συνεχόμενους τραυματισμούς, του Ιμπο (Κουτλουάι) και του Σφέικου. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ, εάν θέλει να κάνει κάτι καλό. Ηταν βεβαίως αναπάντεχο αυτό που συνέβη με τον Κουτλουάι, κάτι που δεν το περιμέναμε, αλλά οι μεγάλες ομάδες, εάν θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω πρέπει να συσπειρώνονται από αυτές τις καταστάσεις κι εμείς αυτό πρέπει να κάνουμε για να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να προχωρήσουμε και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που τρέχει πολύ, έχει καλούς παίκτες κι έναν πλέι μέικερ με εμπειρία και θητεία στην Ελλάδα τον Εϊβερι. Έχει παίκτες που ξέρουν το πρωτάθλημα. Ολες οι ομάδες όμως έχουν τρωτά σημεία και σε αυτά τα σημεία πρέπει να δουλέψουμε εμείς και να βγάλουμε όλες τους τις αδυναμίες στο γήπεδο».


esake.gr



QUOTE(iknow @ Mar 22 2008, 00:43 ) *
ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.


Ας πάει στη Χαλκίδα να τη χτίσει από την αρχή και να τον κρίνουν κι άλλοι...
Δεν θέλω άλλους μαθητευόμενους μάγους στην ΑΕΚ. Και ειδικά κάποιον σαν τον Αγγέλου που είναι και ανεπίδεκτος μαθήσεως...
leelo15
Η Αεκ επεστρεψε στις νικες κερδιζοντας τον Παοκ με 73-64.
Πολυ καλος ο Σι με 10 ποντους και πολλα ριμπαουντ, ο Κυριτσης καλος ως συνηθως στο σκοραρισμα με 13 ποντους.
Στο τελος οταν ειχαμε κανα τριλεπτο χωρις σκορ για να ειμαι ειλικρινης αρχισα να τρομαζω αλλα τελικα δεν δυσκολευτηκαμε και πολυ για να παρουμε την νικη.

Ο Σι στο τελος λετε να τραυματιστηκε σοβαρα?? 42.gif
themoss
Η Αεκ επαιξε ασχημα για 3 δεκαλεπτα (το 3ο ηταν το μονο θετικο της κομματι στο οποιο ανοιξε το ρυθμο του αγωνα και πηρε τη διαφορα...) . Ο Παοκ απ'την αλλη επαιξε ακομα χειροτερα... 1 ευστοχο τριποντο και καμια οδηγια για να σταματησουν να σουταρουν... Ο Wesson αρνητικος και σημερα αλλα κατα τη γνωμη μου παραμενει το πιο δυνατο χαρτι της Αεκ.
NBAer
QUOTE(themoss @ Mar 22 2008, 19:07 ) *
Η Αεκ επαιξε ασχημα για 3 δεκαλεπτα (το 3ο ηταν το μονο θετικο της κομματι στο οποιο ανοιξε το ρυθμο του αγωνα και πηρε τη διαφορα...) . Ο Παοκ απ'την αλλη επαιξε ακομα χειροτερα... 1 ευστοχο τριποντο και καμια οδηγια για να σταματησουν να σουταρουν... Ο Wesson αρνητικος και σημερα αλλα κατα τη γνωμη μου παραμενει το πιο δυνατο χαρτι της Αεκ.

Χαλια παιχνιδι, χαλια η ΑΕΚ, ακομα πιο χαλια ο ΠΑΟΚ, κακη μεταδοση, δικαιο αποτελεσμα.....
Βλεποντας τον φετινο ΠΑΟΚ να παιζει, κινδυνευω να ξεχασω πως παιζεται το μπασκετ και τι ειναι μπασκετ. shot.gif
ashton
H oμάδα έπαιξε πολύ καλά κόντρα σε ένα αδύναμο αντίπαλο κυρίως στο 3ο δεκάλεπτο και τις αρχές του 4ου, πήγε τη διαφορά στους 20 και πήρε τη νίκη.
Προσπάθησε -φιλότιμα είναι η αλήθεια- ο Κυρίτσης να γυρίσει το ματς (πρέπει να του απαγορέψουν να πατάει παρκέ στο τελευταίο 3λεπτο) αλλά ευτυχως έχασε το λέϊ-απ και κάτι τρίποντα ο ΠΑΟΚ και γλυτώσαμε τα εμφράγματα.

Με τη νίκη αυτή δεν εξασφαλίσαμε καν την σωτηρία αφού κέρδισε το Ρέθυμνο και ο Κολοσσός.
Και η κατάσταση έγινε μούτι περισσότερο με τις ομορφιές (??) του Αλεξάνδρειου (η Ολύμπια κέρδισε εκεί μέσα 48-58 blink.gif και πέταξε από πάνω της την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί για φουντάρισμα)

περισσότερα (και φωτό) αργότερα
ashton
Χατζής: "Όσο πιο ψηλά μπορούμε"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το παιχνίδι είπε: "Στα προηγούμενα τρία ματς αυτού του μήνα χάσαμε, στα τελευταία τριάντα δευτερόλεπτα. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από το αν βγάλαμε στο παρκέ, αυτά που είχαμε σχεδιάσει στην προπόνηση, κατάφεραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό έχει σημασία".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φλεβαράκης, τόνισε: "Η κατάσταση που επικρατεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μας ανησυχεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν πάψαμε να ανησυχούμε. Ο τραυματισμός του Κουτλουάι ήρθε σε μια πολύ άσχημη περίοδο για την ομάδα, αλλά πρέπει να παλέψουμε ανεξαρτήτως συνθηκών. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού κυρίως με την καλή άμυνα που παίξαμε, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό. Κοιτώντας τα ποσοστά που είχαμε, ακόμη και να μην υπήρχε το τρίτο δεκάλεπτο, δεν θα μπορούσαμε να νικήσουμε".

Ο Νίκος Χατζής μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: "Όταν χάνεις και όταν κερδίζεις πρέπει να βελτιώνεσαι κάθε εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στα λάθη που κάναμε και βγάλαμε έναν καλύτερο ευατό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο στόχος είναι υψηλός για την ομάδα μας. Θέλω να πιστεύω ότι στα ματς απομένουν θα δώσουμε τον καλύτερο ευατό μας, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να έχουμε έναν πιο... εύκολο αντίπαλο στα πλέι οφ".

sport24.gr
iknow
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ 3 ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ +21 ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ.ΣΟΥΠΕΡ ΗΤΑΝ Ο ΑΜΑΡΑ ΣΥ.Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ
ashton
Το ματς ήταν κλειστό στο α' ημίχρονο, αφού ο ΠΑΟΚ ναι μεν ήταν μέτριος αλλά με τον Wesson εκτός κλίματος και με τον Σύμτσακ μέσα (που πάλεψε το παληκάρι όσο μπορούσε) δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την καλή μας άμυνα και να ανοίξουμε το σκορ.
Αυτό το καταφέραμε στην επανάληψη, έχοντας τους Sy (κορυφαίος), Ταπούτο να τρέχουν, τον Wesson να κλείνει τη ρακέτα τον Avery να κουβαλάει τη μπάλα και τον Κυρίτση να σκοράρει. Προς το τέλος της 3ης περιόδου, μπήκε ο Χατζής και σχεδόν όπως πάντα όταν μπαίνει η ομάδα έστρωσε ακόμα περισσότερο και φύγαμε και με 21 πόντους (66-45, 9'17" πριν ληξει το ματς)
η έμπνευση να επαναφέρει τον Κυρίτση που στα τελευταία λεπτά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΡΚΕ, και το ότι ο ΠΑΟΚ άρχιζε να παίζει με τον Μαροκινό που δεν είχε αντίπαλο κάτω από το καλάθι, παραλίγο να γυρίσουν το ματς.
Πήραμε τη νίκη, πάμε παρακάτω.

Μερικές φωτό


Sy-Ταπούτος-Avery-Κυρίτσης-Wesson συνεννοούνται


Στα επίσημα από την ΚΑΕ βρέθηκαν Μπάμπης Καραμανλής & Λία Μάντη, έχοντας δίπλα τον Γαλατσόπουλο και τους υπόλοιπους του ΠΑΟΚ.


στο 39' χτύπησε ο Sy σε σύγκρουση με τον Rhalimi. Όπως φάνηκε μάλλον δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό.



Αποχώρησε και ο Ραλίμι μετά τη σύγκρουση.


Με 11 κατεβήκαμε. Το ταμπλώ ειχε μέσα τον Σιούτη, αλλά ήταν με πολιτικά.




πανηγυρισμοι - αποχώρηση
ashton
http://www.youtube.com/watch?v=pR8NfxAxh8k
στιγμιοτυπα από ΕΤ1
suspect
ειδα το β ημιχρονο και η ομας εκανε το αυτονοητο. Κοντα στο καλαθι που ο ΠΑΟΚ ειχε σοβαρο προβλημα και η σεμνη τελετη ελαβε τελος.
TAPOYTOS
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΗΤΤΕΣ ΜΕ ΟΣΦΠ Κ ΠΑΟ Κ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΛΙΜΠΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!ΜΑΡΟΥΣΙ Κ ΚΟΛΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΧΤΑΔΑ Κ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΠΑΛΑ!!!!!!!!!
TAPOYTOS
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΝ ΤΑΣΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟ 92 2.04 ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΑΚΙ !!!!!!!!!!!
nikefalin
QUOTE(TAPOYTOS @ Mar 25 2008, 11:11 ) *
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΝ ΤΑΣΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟ 92 2.04 ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΑΚΙ !!!!!!!!!!!

δεν είναι 2.04, κοντά στα 2 είναι , καλός είναι αλλά θέλει πολλή πολλή δουλειά
Jabar
Κάποτε είχαμε Τσιάρα ,Μπουρούση ,Μαγγουνή και πολλούς άλλους στα εφηβικά .Τους χαίρονται άλλοι
ashton

4. WESSON
Ανέβασε στροφές στην επανάληψη κλείσαμε την τρύπα στη ρακέτα και πήραμε τη νίκη (10π-7ρ και κυρίως 4 κλεψίματα)



5. SY
Ο καλύτερος παίκτης μας. Τόσο στην άμυνα (6-4 ρημπ, 1 κλ) όσο και επιθετικά (11π, και 1 ασ).



6. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Έπαιξε (25") για μια άμυνα στο τέλος της 1ης περιόδου και δεν ξαναμπήκε μέσα...


7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Μέτριος (για τα στάνταρντ του). Ακόμα κι έτσι όμως, καθάρισε στην επανάληψη δίνοντας λύσεις στην επίθεση.


8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Ναι, έβαλε 15 πόντους, αλλά με 5/11 σουτ και κυρίως είχε 5 λάθη τα περισσότερα στο τέλος και αν δεν είχαμε τους +21, θα είχαμε χάσει ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.


9. ΧΑΤΖΗΣ
Έπαιξε 7', είχε 0/1 3π και 3/3 δίποντα (το τελευταίο ήταν βήματα αλλά δε δοθηκε ενώ χρεώθηκε με βήματα σε ένα κατέβασμα που του εγινε φάουλ όμως). Μολις τον έβγαλε (στο +21) εξανεμίστηκε η διαφορά.


10. ΜΠΑΡΛΟΣ
Ξεκίνησε πενταδάτος, δεν έπαιξε πολύ, βοήθησε πάντως όσο έμεινε μέσα (6π,2ασ)


11. AVERY
Βοήθησε αρκετά. Κουβάλησε στρωτά τη μπάλα, δεν πήρε παραπανίσιες προσπάθειες, τέλειωσε με 9π-3ασ-1κλ

13. VASILJEVIC
Μέτριος για άλλη μια φορά. Τα μακρινά του σουτ αψυχολόγητα κι άστοχα, δεν μπόρεσε να δωσει σωστο ρυθμό

17. ΣΥΜΤΣΑΚ
Πήρε κάμποσο χρόνο συμμετοχής στο α ημίχρονο, δεν ήταν κακός (για Συμτσακ) παίζοντας με φιλότιμο (4π-5ρ)

18. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν έπαιξε ούτε με ΠΑΟΚ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.