Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final Four 2006 @ Sazka Arena (Prague)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Green_Fan
Το φετινό Final Four της Euroleague είναι το πρώτο που διεξάγεται σε πολή που δεν έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα.Είναι ένα από τα ανοίγματα που κάνει η ULEB σε πόλεις που το μπάσκετ δεν είναι τόσο διαδεδομένο.

Το γήπεδο που θα διεξαχθεί η τελική φάση της διοργάνωσης είναι ένα από τα καλύτερα κλειστά γήπεδα της Ευρώπης (αν όχι το καλύτερο).Μπορεί να συγκριθεί πολύ εύκολα με γήπεδα του ΝΒΑ αφού με τέτοιο τρόπο είναι κατασκεύασμενο.Και φυσικά όπως κάθε κλειστό είναι πολυχωρός.Αγώνες μπάσκετ καθώς και αγώνες άλλων sport μπορούν να γίνουν εκεί,συναυλίες,εκθέσεις τα πάντα δηλαδή.

Έχει χωρητικότητα 18.000 θεατές.2.460 Club and Luxury Seats,66 Skyboxes,4 Party Boxes and 2.900 places in Bars,Restaurants and Cafes.

Με την ευκαιρία κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια του Final Four επίσημα από το site της Ευρωλίγκας.Συνολικά 16.805 εισιτήρια θα κυκλοφορούν για κάθε αγώνα.12.124 εισιτήρια θα πουληθούν μέσω του site.

Infos for the Tickets Here



Sazka Arena Official Site

Ο Παναθηναικός είναι ένα από τα φαβορί να είναι ανάμεσα στις 4 ομάδες που θα βρεθούν εκεί.Άρα από τώρα κανονίζουμε το ταξιδάκι μας.Και φυσικά κανονίζουμε και τις επισκέψεις μας στα "αξιοθέατα" της πόλης.
dizzy_fingers
Επιτέλους θα γίνει ο τελικός σε ένα μπασκετικό γήπεδο...το περσινό πράγμα με τις κουρτίνες στο αχανές Ολυμπίνσκι μου κακοφάνηκε πολύ....

Άντε και του παραχρόνου στο KolhnArena.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.